רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחר שהגעתי למסקנה שמהירות הגלישה שלי נמוכה כתוצאה מבעיה בכרטיס הרשת, החלטתי להוציא אותו ולהחזיר, לראות אם זה ישנה משהו, עכשיו הדלקתי את המחשב אחרי שחיברתי את הכרטיס ואין לי בכלל חיבור לאינטרנט. ב Local Area Connection כתוב לי unidentified network. הרצתי את "פותר הבעיות" של ווינדוס והוא אומר לי : Local Area Connection doesn't have a valid IP configuration. מה אני יכול לעשות? תודה, תומר.
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מחובר לבזק\YES
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום כשאני מעביר קבצים בתוך הרשת בין WIN 7 ל-XP אני מקבל מהירות תעבורה של 11 מגה זה נראה לי מאוד איטי נתב Edimax BR6434N
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עד כמה שכתוב בכתבה מי ששודרג לא יקבל הודעה וע"מ לגלוש במהירות ששודרג אליה יצטרך לפנות בעצמו לבזק(תשתית) ע"מ לשדרג את הקו עצמו ל-750. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3096581,00.html אני לא בטוח מה לחשוב על זה, למרות שאפשרי לראות את האינטרס שלהם בצעד הזה (אנשים בד"כ לא קופצים 256K ל-2M וע"מ להגדיל את החדירה של החבילות הגדולות(1.5-2M) החברה החליטה לשדרג את כל הלקוחות כלפי מעלה).
-
- 10 תגובות
- 969 צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים יש אפשרות להתחבר לבזק ע"י שם משתמש וסיסמה שלהם כדי להיכנס אליהם לעמוד ושם אפשר לבדוק/להוריד את קובץ המחשת המהירות. שאלתי היא כזו: שמתי לב שהכתובת היא: http://192.168.97.12/wownew/main_page/ והרי זוהי כתובת שהיא לא ip חיצוני אלא ip ברשת פנימית,כלומר ,גם אחד המחשבים ברשת שלי(שאין לי )יכול להיות בעל אותה כתובת,לפחות 4 המספרים הראשונים של הכתובת. זה נראה כאילו אני (כשאני מתחבר אליהם)ברשת הפנימית של בזק. אפשר הסבר? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרשת מחוברת כך: מחשב שרת עם כרטיס רשת שעובד ב AP MODE. מחשב שני שגולש באינטרנט דרך המחשב הראשון וגם הוא בעל כרטיס רשת. אין ראוטר כמו שראיתם. הרשת עובדת מעולה כל עוד המחשב השרת דולק ומחובר לאינטרנט. השאלה שלי: כמה מחשבים נוספים אוכל לחבר למחשב השרת כך שיוכלו לגלוש באינטרנט? ד.א. הרשת היא אלחוטית. תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשלוש-ארבע שנים האחרונות הייתי מנוי אצל בזק ובזק בינלאומי על מהירות 2.5 מגה. בשנתיים הראשונות עד כמה שזכור לי הכל עבד פיקס ולא היו בעיות, אבל שנה שעברה הן התחילו לצוץ פתאום. האינטרנט היה מתנתק לי ולפעמים לא היה מתחבר חזרה, ובמשך חצי שנה הזמנו טכנאים שאף אחד מהם לא ידע לפתור את ההתנתקויות. ניסינו הכל כולל החלפת ראוטר ואפילו עשו אצלי נקודה בחדר והעבירו את הכבל דרך הקיר ישירות לטלפון כדי שלא יהיה מחובר דרך רשת אלחוטית, לא שחשבתי שזה ישנה משהו כי עד אז הכל עבד מצוין גם באלחוטי. בסופו של דבר הבעיה הייתה אצל בזק בינלאומי ואחרי שהם "בדקו איזה משהו" אצלהם הניתוקים פסקו. כמובן שזה לא היה סופה של הסאגה ואחרי כמה זמן התחלתי לקבל שגיאות של The connection was reset בפיירפוקס, אתרים ה…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
האחד הוא TL-WR1043ND והשני TP-Link nMax TL-WR841N האחד עולה 335 ש"ח והשני 145 ש"ח. כרגע יש לי אינטרנט במהירות 12 מגה ביט. בעתיד הלא ברור וכנראה לא בטווח של שנה - שנתיים לא יהיה לי אינטרנט במהירות 100 מגה ביט. אין לי צורך בטווח גדול. בהתחשב בזה, יש היגיון עבורי להעדיף את הראוטר היקר יותר? הוא יתן לי איזה ערך מוסף? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך המלצה לנתב קוי למשחקי רשת והורדות בBittorent יש לי כרגע TRENDNET אבל הוא מתנתק כול 3 שעות אני במחובר דרך כבלים אין מגבלת תקציב
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שהנושא הוזכר כבר כמה פעמים כאן אבל אני לא ממש הצלחתי להבין בשלמות את העניין. תקנו אותי אם אני טועה, האם כך צריכה להראות רשת שתפעל כמו שצריך עם חיבור אינטרנט ושיתוף קבצים: ברשותי 2 מחשבים (בשתי קומות שונות), מודם אלקטל משודרג (פרו), כבל מוצלב שעובר דרך קיר ומאפשר חיבור בין שני המחשבים ושני כבלים ישרים. מה שאני צריך לעשות זה לחבר את המחשב שבקומה העליונה עם כבל ישר לקיר (שבתוכו כבל מוצלב) ומהקיר ל-Hub שבקומה התחתונה. לאחר מכן לחבר עם כבל ישר את המחשב שבקומה התחתונה ל-Hub. עכשיו אני נתקל בבעיה - אני במצב ששני המחשבים מחוברים אל ה-Hub,אחד פשוט בכבל ישר והשני עם כבל מוצלב וישר. האם אני צריך לחבר את המודם אלקטל פרו ל-Hub עם כבל מוצלב או לא , כבר יש כבל מוצלב בקיר. יכול …
-
- 10 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אהלן, כרטיס הרשת שלי ככל הנראה נדפק קצת ואני מעוניין להחליף אותו. לכל המעוניין מדובר בכרטיס הבא: https://www.amazon.com/TP-Link-PCI-Express-Beamforming-Archer-T9E/dp/B00TQEX7AQ/ נקנה מאמזון לפני בערך שנה והתקלקל. אני מחפש מתאם רשת חדש, מעדיף פנימי כי זה פשוט נראה אלגנטי יותר ולא תופס מקום על השולחן. אבל אם זה בא על חשבון משהו אחר כמו קליטה פחות חזקה אז אני מוכן לחשוב גם על כיוונים אחרים. בגדול חשוב לי קליטה חזקה כמה שיותר, כמובן שיהיה dual-band, קליטה של 600mb/s ב- 2.4Ghz, כמובן מוצר אמין שלא יתקלקל עוד שנה וכמובן מחיר טוב. לא מוגבל בתקציב כרגע. אני משחק הרבה משחקי רשת כמובן בחיבור אלחוטי ולכן מאוד חשוב לי למזער כמה שיותר …
-
- 10 תגובות
- 9.1k צפיות
- 1 follower
-
-
צהריים טובים חברים, יש לי אינטרנט חוטי בבית כי 2 מחשבים נמצאים בקומה אחת ואני במרתף עם המחשב השלישי ואל חוטי לא הצליח להגיע עד אלי מפאת קירות עבים. אני רוצה ליצור איזשהו פיצול בחיבור שלי שאוכל לחבר ולנתק לפטופ מתי שמתחשק לי (גם כן בעזרת כבל). איך אני עושה את זה? צריך סוג של מפצל והגדרות נוספות? תודה ויום טוב
-
- 10 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ! ברשותי ראוטר אלחוטי של חברת BELKIN : PRE-N ונקודת גישה אלחוטית חדשה שקניתי אתמול של חברת EDIMAX : EW-7206APG . התקנתי הכל כמו שצריך (לפי ההוראות שכתובות באתר של פיקוק (http://www.pikok.co.il/word/EW-7206APg.pdf) , וכאשר אני מוצא את נקודת הגישה במחשב הנייד (האלחוטי) ומנסה להתחבר אלייה אני מקבל הודעת "קישוריות מוגבלת ...... " מישהו מכיר את התופעה ויודע כיצד לפתור אותה ? תודה רבה מראש לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, כרגע יש ברשותי שני מחשבים שמחוברים בכבל רשת מוצלב ביניהם, מחשב ראשון (שרת ICS) משתף אינטרנט למחשב השני. המודם שלי הוא ECI 270PR, (מודם - ראוטר), קנפגתי אותו, אין לי חייגן, אני מפעיל את המחשב והאינטרנט תמיד פועל. אז בגלל שאין לי חייגן החלטתי לרכוש Switch שהמחשבים לא יהיו תלויים אחד בשני והמודם יהיה מחובר ל-Switch וישתף את האינטרנט. רציתי לדעת כיצד החיבור והקנפוג מתבצעים (וגם הגדרות במערכת ההפעלה XP). תודה לכל העוזרים, מתן.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר עם בזק , ADSL במהירות 2.5 מגה. המודם שיש לי כרגע , אלקטל 510 , עם גירסת התוכנה העדכנית ביותר 4.3.2.6 , והוא כרגע עובד כנתב למחשב אחד. צריך עזרה בחיבור המודם לראווטר של לינקסיס , וצעדים , מה עליי לעשות , יש לי כמה שאלות, 1) האם צריך לעדכן את הלינקסיס החדש? ואם כן מאיזה אתר ואיזה גרסה? 2) האם צריך להחזיר את המודם שיש לי למצב הרגיל? ( מגושר ) ? 3) איך בדיוק אני מגדיר הנתב והמודם ביחד ? אם מישהו שיש לו את השילוב כמו שלי , ויתנדב ויסביר קצת זה יהיה סופר נחמד. תודה רבה מראש
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם אני נמצא בתשתית של HOT גם בטלפון וגם באינטרנט. מחובר בחיוג ללא חייגן. עם ראוטר בבית. המחשב שלי מחובר לראוטר ישירות עם כבל. כאשר נכנסת שיחה הביתה, המחשב נידלק !!! נכנסתי לביוס..הWAKE ON LAN מבוטל.. נכנסתי להגדרות של הראוטר...אין לי wake on lan,,, ראוטר ASUS WL-520G מחכה לתשובתכם..
-
- 10 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם האינטרנט. בשלב מסויים לאחר גלישה (אפשר אחרי 5 דקות ואפשר אחרי שעתיים) האינטרנט מפסיק לעבוד בדפדפן האינטרנט אבל במסגנ'ר למשל הוא עובד. אם אני משחק במשחק רשת האינטרנט ממשיך לעבוד שם. המחשב מראה שהאינטרנט מחובר. אחרי שאני מאפס את המודם ואת הראוטר האינטרנט בדפדפן חוזר, אך אי אפשר כל 10 דקות לקום למודם ולראוטר. אני משתמש בראוטר EDIMAX 6504n תודה. עריכה: אני מחובר ב WIFI ברשת N ויש 60% קליטה. המחשב שמחובר בקבל רשת גם כן אותה בעיה כמו שלי באותו זמן.
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי לכולם אני מעוניין בשדרוג הנתב הקיים שלי. אני עוקב כבר כמה זמן אחרי המוצרים של tp-link. באתר הישראלי, מופיע הנתב הזה - https://www.tp-link.com/il/products/details/cat-15_Archer-VR2800.html שנראה שיכול להחזיק בית עם הרבה צרכנים (סטינג ובית חכם). אבל משום מה, אני לא מוצא אותו בשום מקום בארץ? רק את הדגם - https://www.tp-link.com/il/products/details/cat-15_Archer-VR900.html החלטתי שאם אני כבר משדרג, אז שיהיה די מעודכן מבחינת פיצ׳רים. מה דעתכם? מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הדגמים המתקדמים יותר? האם יש מוצר חלופי באותה רמה? תודה!
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הרעיון הוא לא להתוכח ומהר מאד לעבד את יעלות התרד . כל אחד שיגיד דרך מי הוא מחובר איזה חבילה ומאיזה אזור בארץ . ואם יש בעיות , לדעתי הרבה יתר חשוב אמיות המוצר מהמהירות שאתם מקבלים. הכי חשוב מחיר. לי יש 012 - 1.5 מחיר 144 שח (בגלל המון בעיות) בבזק אני מחובר ל 2.5 . המהירות טובה בד"כ אבל לאחרונה המון בעיות.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רשום בכל דבר עם האימייל שלי של ה012, מה יקרה ברגע שאני יעבור ל014? האם ילך האימייל לפח? אין אפשרות להשתמש באותו האימייל אבל עם ספק 014? כי אני מעוניין לנתק את ה012 ונראה לי בעייתי הקטע עם האימייל.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. התקנתי מחדש win xp home edition עם sp2. מאז יש לי הודעה: "מצב: קישוריות מוגבלת או חסרה". (כרטיס רשת realtec RTL8139 ). ניסיתי לתקן באמצעות האפשרות ש- xp מציע (הוא מנסה לחדש כתובת ip), אך זה לא עובד. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש (התקנתי את הדריברים החדשים ביותר) אך שוב פעם זה לא עוזר. למשהו יש רעיון מה הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני אנסה לתאר את הבעיה שלי בפירוט אך בקצרה : יש רשת ביתית ע"פ המפרט הבא : מודם ADSL של ECI (מסוג 270 משהו ,כחול ,אתם בטח מכירים) המודם מקונפג כנתב (אשר מבצע עבורי את החיוג לאינטרנט) ומחובר ל HUB 8 פורטים עם שני מחשבים. מה שמתקבל בעצם זה שאני מתחבר מכל מחשב לאינטרנט ללא ביצוע חיוג מהמחשב אלא דרך LAN. ברצוני להתקין HTTP + FTP אשר יהיה מחובר לרשת הפנימית. הבעיה היא שכל המחשבים ברשת מקבלים כתובות IP פנימיות מה DHCP של המודם בתחום 192.168.1.0 בעוד שהכתובת האמיתית שלי נמצאת אצל המודם. התקנתי מחשב נוסף (3) כשרת REDHAT 9 ,הגדרתי את ה APACHEE והכל עובד אך רק בתוך תחום הרשת שלי . כלומר מי מנסה להגיע לשרת מהאינטרנט מגיע בעצם למודם ולא יכול להכנס לשרת. הבנתי שניתן לפתור…
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן, אני מחובר לתשתית של הוט עם מודם של מוטורול שאחריו עומד ראוטר של netgear דגם WGT624v4 המחשב שאני עובד עליו מחובר חוטית לראוטר. כאשר אני מפעיל יוטוררנט אי אפשר לגלוש בכלל (אפילו שקצב ההורדה עומד על 60K) הגבלתי מספר חיבורים כללי ביוטוררנט ל 100 ומספר חיבוריפ פר טוררנט ל 50 וזה לא עזר והקצב עדיין בקאנטים. מה עוד אני יכול לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה יש לי רשת והמחשב אליו מחובר הרשת יש לי באימיול low id אני רוצה לפתוח פורטים ניסיתי מהמחשב השני לא הצלחתי איך אני פותח בבקשה תעזרו לי?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה אני לא מצליח להתחבר כאורח לחברות אחרות? לא כל מה שצריך לעשות זה להקיש בUSERNAME את היוזרניים אורח וזהו?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-