רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
קניתי ,ראוטר אלחוטי של ROTAL RTA 1025W מבזק .. השאלה אם זה מודם טוב ? הבעיה היא כזאת יש לי מחשב מרוחק 10 מטר מהמחשב הראשי במחשב המשני שמתי כרטיס רשת אלחוטי USB .. ויש מלא פעמים שכאילו התקשורת חלשה יש עד 5 קווים וזה נע בין 2 ל 4 .. ועוד משהו .. ניסיתי להיכנס לוואלה רדיו ואני לא מצליח לשמוע מוזיקה רשום "מתחבר לשרת" ונתקע ! כנראה צריך לפתוח פורט ולתת גישה למחשב הבעיה שאין לי מושג מה הפורט של וואלה רדיו .. אמרו לי בבזק שיש אפשרות לפתוח את כל הפורטים ולתת גישה לכל השרתים , מה אתם אומרים ? כדאי ? במקום לאשר פורט פורט ..
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר די הרבה זמן (מספר חודשים) שאינני יכול להתחבר למסנג'ר, כנ"ל עם כל המחשבים ברשת הביתית. כשאני מנסה להתחבר מופיעה לי ההודעה הבאה: ניסיתי לכבות את הפיירוול, לסדר את ההגדרות ברשת הביתית ולסגור Services, אבל סביר להניח שאת שני האחרונים לא עשיתי נכון. רשימה של הServices: אני רץ על Win XP SP1 (בעעע...) בלי פיירוול (ניסיתי לפתור את בעיית המסנג'ר) ועם Antivir. רשת ביתית עם נתב DI-524 של D-Link. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע אין firewall מותקן במחשב אבל יש לי firewall מובנה בנתב שלי (מודם B-FOCUS 312 שהפכתי לנתב) השאלה שלי האם יש צורך להתקין firewall במחשב או שזה של הנתב מספיק טוב?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,יש לי אינטנרנט 1.5MB מהירות. לפעמים הוא מוריד לי מאוד מהר על 100-120KB לשנייה ולפעמים כמו כרגע על 30KB לשנייה,למה זה?! איך אני פותר את זה??? זה לא בדיוק האינטנט,זה ההורדות הישירות. יש לי ראוטר שמחובר לשני מחשבים,האחד ישן מיוני 2001 והוא איטי וכו',השני חדש מספטמבר 2006. זה ממש משגע אותי ואני צריך פתרון מהר. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600] (C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp. C:\Documents and Settings\Nahum>ping zelderex.com Pinging zelderex.com [64.38.40.58] with 32 bytes of data: Request timed out. Request timed out. Request timed out. Request timed out. Ping statistics for 64.38.40.58: Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss), C:\Documents and Settings\Nahum> החברה האחרים אומרים שאין להם שום בעיה להתחבר. ניסיתי לנקות את כל המידע האישי,עוגיות וכו. שלושה דפדפנים. רסטרט להחליף כתובת... אבל התוצאה זהה פשוט אין תגובה... אנא עיזרו לי!!
-
- 10 תגובות
- 955 צפיות
-
-
חברה יש לי רשת והמחשב אליו מחובר הרשת יש לי באימיול low id אני רוצה לפתוח פורטים ניסיתי מהמחשב השני לא הצלחתי איך אני פותח בבקשה תעזרו לי?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האינטרנט שלי מתנתק כל חצי שעה ולמרות שהזמנתי טכנאי והוא החליף כמה דברים זה לא עזר וגם ניסיתי לשנות הגדרות מזה יכול להיות??
-
- 10 תגובות
- 886 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מקבל מידי פעם שגיאת מערכת שטוענת שיש קונפליקט ברשת עם IP. אם אני לוחץ על זה זה פשוט נסגר (ומופיע בשנית) מבלי פרטים או עזרה של ווינדוס. זה נראה כמו בתמונה שצירפתי. אודה מאד לעוזרים רום [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, חבר שלי טוען שהאינטרנט שלו מאוד איטי ( יש לו אלחוטי ). יש תוכנה שיכולה לבדוק אם עוד גולשים מחוברים אליו ? (אנא הימנעו מהמלצות לבדיקת וירוסים,תולעים וכדומה) תודה מראש, דודו.
-
- 10 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
יש לי כרגע מודם USB MODEM ALE 130 והתקנתי את VISTA ואני יודע בוודאות שאין דרייבר מתאים וכנראה גם לא יהיה ואני מעוניין להחליף למודם שמתחבר לכרטיס רשת וזה יפתור לי את הבעייה התקשרתי לבזק (199) והם אמרו לי שהם מחליפים רק אם המודם מקולקל או בתשלום של 130 ש"ח ובכל אופן אם אני רוצה אני צריך להתקשר לתמיכה של הADSL ולבקש מהם אישור עכשיו השאלה שלי אם אני אגיד להם שאין לי דרייבר תואם לVISTA הם יסכימו להחליף לי ללא תשלום??
-
- 10 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר EDIMAX BR-6204 Wg עכשיו הוא מוגדר ושאני מנסה להיכנס פעם נוספת לאיי פי ראוטר להגדרות נוספות כמו פתיחת פורטים הוא לא מכניס אותי שמתי תשם משתמש והססימא שיש בחוברת מה עושים במצב כזה ואם אפשר לאפס סיסמא או משהו כזה תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, כשאני פותח שרת(למשחק sof2) יכולים לשחק מקס' 4 שחקנים (כולל אותי), מעל מספר זה מתחילים להיות לאגים בצורה מטורפת- השאלה שלי היא למה ואיך ניתן לפתור את זה לפני שאתם עונים יש מספר דברים שרצוי שתדעו - אחוז שימוש במעבד נשאר נמוך - יש מספיק זכרון פנוי - בדקתי ב netlimter ומהירות הdownload של השרת לא עוברת את ה 9kb's ומהירות ה upload לא עוברת את ה 7kb's (יש לי חבילה של 0.5 \ 1.5) - הפינגים של שאר המשתמשים בממוצע כ 50-60 מה שמוזר זה שגם לי יש לאגים חבר שלי אמר לי שיש ב xp הגבלה של מספר החיבורים ושיכול להיות שזה קשור - משהו יודע על זה משהו? רעיונות\הצעות\פתרונות יתקבלו בברכה תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום פורום רשתות ואינטרנט! יש לי בעית רשת קטנה. יש לי רשת ביתית ו-3 מחשבים ברשת המחוברים בעזרת HUB המחשב שלי הוא זה שמחובר למודם ADSL שמחובר למחשב ב-USB המודהם הוא מסוג ALE 130 יש לי כרטיס רשת OnBoard על לוח אם של ASUS יש לי Windows Xp SP2 הבעיה שלי היא שלמחשב שלי יש אינטרט אך אני לא מצליח לחבר את שני המחשבים האחרים. מבחינת ה-LAN הם לא רואים אותי ברשת אבל אחד את השני הם רואים והם יכולים להתעסק אחד לשני בקבצים. אך אותי הם בכלל לא רואים ולא מקבלים אינטרנט. הדבר המוזר הוא שעד עכשיו זה היה עובד היתי מגדיר רשת ביתית קטנה ב-WINDOWS וזה היה מסדר גם את האינטרנט וגם את הרשת ועכשיו זה לא עובד.... מהתייעצויות עם אנשים נאמר שזה הגדרות, או בעית חומרה. מקווה שתעזרו לי לפתור את הבעיה …
-
- 10 תגובות
- 904 צפיות
-
-
איך אני מעביר את החומר שיש לי על מחשב 1 למחשב השני ? 2 המחשבים מחוברים בראוטר אלחוטי האם אני צריך לעשות אילו שהם הגדרות לפני ?
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, יצא לי לקנות ראוטר D-LINK ID 604 ב90 ש"ח שיגיע אליי בקרוב. עכשיו חיפשתי וחיפשתי אבל לא מצאתי צדריך טוב שמסביר לי איך לחבר אליו את המחשבים המודם, לשנות הגדרוץ, לפתוח פורטים וכל מיני ירקות אחרים.... יש למישהו איזה הצעה? תודה!
-
- 10 תגובות
- 972 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש תיבת איימייל בנפח של 20+ מגה בחינם.. אם יש לכם מה להציע אז בבקשה תתנו לי לינק שאוכל להרשם.. תודה רבה גיא
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ;D יש לי רשת ביתית ואני מעונייו לבנות שרת דואר. תודה לכל העוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גם לי יש בעיה כמעט זהה לחלוטין אבל לי יש 3 מחשבים שכולם גולשים ומחוברים ברשת וגם אצלי אני נתקע בדיוק באותו הקטע שניסיתי להקים רשת אבל במקום זה הוא נתקע לי ב Workgroup ולא רושם לי את המחשב עצמו. שניים מהמחשבים אצלי ב XP ו1 ב98 ה98 וXP מחוברים בינהם אבל המחשב שלי נשאר בדד ולא מצליח להיתחבר לרשת וניסיתי להשוות הגדרות בין המחשבים- ללא הועיל ועברתי כבר לבד על כול השלבים של הפורום.. אז אם יש לכם רעיון לעזרה אני אשמח !!! :
-
- 10 תגובות
- 794 צפיות
-
-
5662 TCP 5672 UDP 6881 6882 6883 6884 6885 6886 6887 6888 6889 השניים הראשונים בשביל האימיול האחרים בשביל הביטורנט לפי המלצת ליאון נטוורק... השאלה אם בטוח לפתוח אותם או שזה יחשוף אותי לסיכון כלשהו ואיך אני פותח 5662 TCP 5672 UDP אני כותב בTRUST את המספר עצמו של הפורט נכון? מה אומר TCP \ UDP ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת, שניהם עם מערכת הפעלה Windows XP SP1, מחשב 1 (לפי המפרט שלי) מחובר לאינטרנט עם מודם של ADSL- Ale070 (בחיבור USB). אתמול החליטה הרשת משום מה שהיא לא עובדת יותר (עד עכשיו היא עבדה בשיתוף אינטרנט ולא שיתוף קבצים, אז החלטתי שזו כבר הזדמנות לסדר את שני השיתופים). ניסיתי להגדיר הכול מחדש לפי שני המדריכים המצויינים שבאתר (אז אין כ"כ טעם להפנות אותי אליהם כי קראתי את שניהם בעיון רב) וחלונות טוען ש Network Cable is unplugged למרות שלא נגעתי בכבל רשת, וגם בדקתי בשני המחשבים שהוא מחובר (יש לזכור שעד לפני יומיים זה עבד... :'( ). ניסיתי להגדיר מחשב א' (מחובר לאינטרנט) עם IP: 192.168.0.1 ומחשב שני 192.168.0.2, Subnet Mask כ255.255.255.0 בשניהם…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום דבר ראשון רציתי לשאול האם קווי זהב טובים. דבר שני רציתי לדעת מה ההבדל בין ADSL לכבלים ומה בעצם יותר טוב? כי נציגת הלקוחות אמרה לי שכבלים יותר טוב.
-
- 10 תגובות
- 782 צפיות
-
-
התקנתי רשת לפי המדריך עם מחשב שרת ומחשב לקוח בעזרת המדריך באתר, למרות שהתקנתי את הרשת בין ווינדוס XP לווינדוס 2000 ראיתי את שני המחשבים אבל שאני מנסה להכנס דרך הXP השרת ל2000 הלקוח הוא מבקש שם משתמש וססמא. איך אני יכול להוריד את זה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני מקבל דיווחים מהפיירוול שלי על התקפות MICROSOFT_DS ממלא איפים שונים מרחבי העולם! מה זה? וירוס שנועד לסרוק פורטים של ישראל בימים אלו? שמעתי שהיום ואתמול היו ניתוקים בכל הארץ - יש קשר? מה קורה פה??
-
- 10 תגובות
- 924 צפיות
-
-
בעיקרון הדבר היחיד שאני לא יודע מה לבחור ב wizard הוא ב Select internet connection type יש לי 5 אופציות: Dynamic IP address ואחריו המסך הזה Static IP address ואחריו המסך הזה PPPoE ואחריו המסך הזה PPTP ואחריו המסך הזה BigPond ואחריו המסך הזה ISP הוא נטוויז'ן ואני משתמש ב ADSL.
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-