רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
צהוריים טובים, אני מחובר ב 40 מגה ספק + תשתית בזק. בזק שחליטו לעדכן מהירות ל100מגה לכל מי שהיה מחובר ל 40. קיבלתי טלפון מהספק שטוען כי בבזק אני גולש ב 100 מגה ואצלם ב 40 וזה יכול לעשות בעיות ואני צריך לשדרג ל 100 גם אצל הספק. עד כמה שאני יודע אין שום קשר בין המהירות של הספק למהירות של התשתית, ואני פשוט יגלוש ב 40 (שזה המינימום) ולא אוכל לנצל את ה100 מגה. לעומת זאת הנציג של הספקית טוען שזה לא נכון ושזה יגרום לבעיות. השאלה שלי האם זה אכן ככה, האם באמת מהירות שהיא לא תואמת (ובואו נתמקד ספציפית על 100 בתשתית ו 40 בספק) יכולה לגרום לבעיות \ אי יציבות \ ניתוקים של האינטרנט או שזה טריק שיווקי מגעיל שהמטרה שלו היא לשדרג ל100 מגה גם אצל הספק (אין לי אינטרס לעשות זאת, ו 40 מגה מספי…
-
- 11 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אהלן. אני כבר יותר מחודש נלחם מול התמיכה הטכנית של HOT. יש לי מאות Correctables Uncorrectables ורשימת LOG מפוצצת בשגיאות. השגתי מודם HOTBOX חדש ועל השניה שחיברתי אותו - אותה התוצאה - עשרות שגיאות קריטיות. לאחר כמה שעות גלישה יש לי כבר עשרות Correctables Uncorrectables בכל עמודה ושורה. למרות השגיאות הנ"ל בHOTBOX "החדש" אני עדיין חווה שינוי דרסטי בגלישה - סוף סוף אתרים נטענים בצורה טובה, משחקי רשת בקונסולה מתחברים ללא שגיאות. הכל עובד טוב - אבל מה שמדאיג אותי זה השגיאות שאני ממשיך לקבל. אולי היום הכל טוב אבל מחר המודם שוב יתחיל לעשות בעיות. שמתי לב גם שבעמודת הPOWER יש לי 4-5 dbmv ובהוטבוקס הישן איפה שהיו מאות Correctables Uncorrectables בכל עמודה הPOWER הגיע ל8-9. לא יודע…
-
- 19 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלום יד לי מחשב נייח שאני רוצה לחבר לאינטרנט ובמרחק של כ30 מטרים מאחורי קיר יש לי ראוטר והאות ממש חלשה ומתנתקת. איזה usb הייתם ממליצים לקנות שיהיה עם קליטה טובה?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח ומחשב נייד שניהם גולשים על אותה רשת אלחוטית. אני מעוניין דרך המחשב נייד להכנס ולהעביר קבצים שיש לי במחשב הנייח. יש לי במחשב הנייח מלא דברים שהייתי מעוניין לגשת ואפילו להעתיק אותם לנייד.. לא מעוניין בדיסק און קיי רוצה בשיטה הקלה.. אפשר הסבר\מדריך מפורט איך אני עושה את זה? יש לציין שבמחשב הנייד מותקנת מערכת הפעלה וינדוס 8 ובמחשב הנייח וינדוס 7. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, האם יש להשתמש בהוטבוקס כאחסון סרטים ותמונות בשביל הסטרימר בסלון ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רכשתי מחשב חדש ונזכרתי שאצטרך גם תקשורת WIFI, לכן אשמח להצעה. אני משער לעצמי שחיבור פנימי יהיה עדיף מחיבור USB (אם אני טועה תקנו אותי), לכן אשמח לדעתכם אם יש דגם מומלץ ואם לא על מה אתם ממליצים מהדגמים הבאים http://www.tms.co.il/product/11824 - PCIE http://ksp.co.il/?uin=16635 - PCIE http://ksp.co.il/?uin=12695 - PCI
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
נניח ויש לי בית/דירה, האם עדיף שני ראוטרים בינוניים שיעלו ביחד 500 ש"ח או שעדיף ראוטר בודד שיעלה 500 ש"ח אבל מן הסתם יהיה יותר טוב. הכוונה מבחינת כיסוי השטח, מהירות ויציבות. כמובן ששני הראוטרים מחוברים קווית.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב,יש לי בעיה ורציתי לראות אם אפשר לטפל בא לבד בלי להביא תכני בזק. אז ככה עוד כמה ימים אני מתנתק מחברת YES סופית שזה אומר שהם לוקחים את כולה ציוד שלהם 2 ממרים ועוד אזה מכשרי קטן שמעביר מהסלון (איפה הראוטר של בזק נמצא ) לחדר שלי, חיבור רשת דרך קבל. מה שחשוב לי זה לגלוש דרך קבל בחדר ולא דרך WIFE כי וויפי חלש יותר. אז יש אפשרות אחת שזה לאהביא תכני ב200 שקל שיעשה לי עוד שקע של בזק תוך 10 דקות בחדר. או אפשרות שניי שחשבתי עלי היא לקנות \להזמין מחול אזה מכשיר שדומה שעושה אותה פעולה של הממרים של ייס שעבירו קבל רשת מהסלון לחדר יש דבר כזה ????????
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם אני מחפש ראוטר יציב ועם שידור אלחוטי חזק מאוד. מוכן לשלם עד 500-600 שקל. יש לי 100mbit של בזק וספק בזק בינליומי. ועכשין יש לי NETGEAR שלהם. אז מחר הולך לקנות. אז מה שווה?
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי בדיוק התחברתי ל-HOT יחד עם הוטנט בתשתית של 100 מגה והכל עבד חלק וקיבלתי את המהירות המובטחת. לאחר חיבור המודם (HOTBOX) לנתב edimax 6524n המהירות צונחת משמעותית לכדי 2-10 מגה. האם יש הגדרה מיוחדת שצריך בנתב לבצע? בחרתי ב-Dynamic IP ועשיתי Clone max adress. בחיבור הקודם שלי בבזק ד"א הנתב עבד על 40 מגה ללא כל בעיה.
-
- 10 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש לי דונגל WIFI של levelone דגם wua-0600 , עבד מעולה בחלונות 7 שידרגתי לחלונות 8 ופתאום הפסיק לעבוד, תקע את כל המחשב פתאום שאר ה USB מקרטעים.. עשיתי פירמוט והחזרתי לחלונות 7 וגם פה הוא לא עובד.. בכלל, ניסיתי להתקין דריברים מחדש אבל לא עזר.. כאשר אני מחבר אותו למחשבים אחרים שלי הוא עובד פצצה.. אני כבר מיואש.. אשמח לכל עצה
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אתמול עברתי מHOT לYES (עם VOD), ולאינטרנט של בזק. לצערי אין לי בבית שום נקודה של בזק שצמודה לנקודה של טלויזיה, מה שהביא את הטכנאי להעביר כבל רשת באמצע הסלון מהראוטר עד לממיר - כדי לאפשר לVOD ולכל מה שקשור אליו לעבוד. אני כרגע מחפש רעיונות להפוך את החיבור בין הראוטר לממיר לאלחוטי ולא לקווי (הממיר לא תומך בחיבורים אלחוטיים). הראוטר שאני משתמש בו כרגע הוא ראוטר משולב מודם שקיבלתי מבזק d-link n2760u e1 ויש לי ראוטר נוסף יחסית ישן edimax br6204wg שכרגע לא בשימוש. אני רוצה לחבר את הedimax לd-link בצורה אלחוטית (כדי לחסוך את הכבל בסלון) , ומהedimax להוציא חיבורים קוויים רגילים לממיר, למחשב נוסף שיש שם (ואולי לטלויזיה שתגיע בהמשך). אולי הסברתי את עצמי לא כל כך טוב, צ…
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם 8.1 שמחובר קווית לראוטר מישני (AP) שמחובר קווית לראוטר הראשי. גלישה באינטרנט עובדת ללא בעיות. בסרגל על האייקון של הרשת כתוב Identifying. מה זה ? בסייר הקבצים אני לא רואה אף מחשב אחר ומופיעה הודעה: This computer is not connected to the network מה גורם לבעייה כזאת?
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי בעיה קשה של ניתוקים אקראיים מהאינטרנט. היות ואינטרנט בד"כ חוזר עם אתחול המודם (ושום דבר אחר), אני מניח שהבעיה בו. דיברתי עם הטמיכה הטכנית של הוט, והם טוענים שהבדיקה מצידם מראה לא רק שהן הקו והן המודם תקינים - אלא שהם לא רואים בכלל ניתוקים אצלי, ומצידם זה נראה כאילו אני נשאר מחובר באופן קבוע. האם הגיוני שזה יראה להם כאילו אני מחובר גם כאשר המודם מנותק מהחשמל?
-
- 19 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
ה-EW-7438RPn של חברת Edimax היא נקודת גישה קטנה המתחברת ישירות אל שקע החשמל, פועלת בתקן N וכוללת שתי אנטנות פנימיות. ההגדרה שלה קלה ופשוטה ובאמצעות שורה של נוריות הנמצאות עליה ניתן לבחון את מצבה ואת רמת הקליטה של האות האלחוטי. את הסקירה המלאה ניתן לקרוא -- http://www.netcheif.com/Reviews/7438RPn/7438RPn.htm
-
- 4 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
[TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 50][/TD] [TD=width: 100%] שלום אחד מהמחשבים שלי מסרב להתחבר לאחד מהרשתות האלחוטיות שלי, אבל הוא מתחבר לרשת אחרת ושאר המכשירים מתחברים מצויין לרשת הנ"ל. כשאני מנסה להתחבר הוא מבקש את הקוד, אני מזין את הקוד, הוא חושב ואז כותב שווינדוס לא הצליח להתחבר לרשת. להלן מה שכבר ניסיתי: למחוק את הדריבר. להוסיף ידנית את הרשת. לבטל את האנטי וירוס. NETSH WINSOCK RESET netsh int ip reset c:\resetlog.txt פותר הבעיות של ווינדוס.בנתיים כלום לא עזר, אשמח לרעיונות. [/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , מישהו יודע האם יש הגבלת מהירות גלישה לראוטר של checkpoint 500w? הכוונה ,אם שידרגתי ממהירות 15 מגה ל-40 , וקיבלתי ראוטר VDSL של בזק (שימש מעתה רק כbridge) , והחייגן עדיין יהיה מהcheckpoint , האם אני אצליח לגלוש 40 ? או שיש צורך בלשדרג את הfirewall?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי. אז מדובר בWIN7 עם חיבור פיזי של כבל רשת(ראוטר בזק) ,ואני מעוניין גם תוך כדי לראות איזה רשתות WIRELSS זמינות אצלי באזור מבלי לבטל את החיבור הפיזי(הWIFI דלוק ברואטר כבר). בהגדרות של של "מרכז הרשת והשיתוף" לא מופיע לי להוסיף רשת אלחוטית כמו 40 שניות פה:
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחר בערב מגיע אליי טכנאי להתקין לי תשתית של HOT ל100MB.. בשירות לקוחות של HOT אמרו לי שביום ההתקנה אני אצטרך להיכנס לאתר של HOTNET כדי שיהיה לי ספק שלהם ב20 שקל.. אבל לא הבנתי איך זה מתבצע.. מחר בבוקר אני אתחבר לHOTNET דרך האתר שלהם אבל איך אני אדע להגדיר אותם אחרי שהטכנאי של HOT יתקין לי את התשתית? האם אני אצטרך להגיד לטכנאי שהצטרפתי לHOTNET ושהוא יגדיר לי אותם? או שזה ייתבצע אוטומטית? וגם הטכנאי שיתקין לי מחר את התשתית לא יודע שאני רוצה WIFI והבנתי שHOT לוקחים על זה 10 שקל.. אם אני אגיד לו שיעשה לי WIFI הוא יסכים? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, עלתה במוחי המחשבה להריץ כבלים של cat5e מהארון תקשורת בבית הורי לכל חדר בביתם, אז חפרתי בפורום כמה שיכולתי ומצאתי פתרונות יצירתיים יותר ויצירתיים פחות. כאשר הגעתי לארון הבחנתי שכבר מושחלים שישה כבלים כאלו צמוד לכבלים של yes צוחק בקול ועכשיו עולות שאלות נוספות. 1) אין קו טלפון בתוך הארון תקשורת אך כמובן שיש שם את כל המרכז ניהול של כל חוטי הטלפון בבית, השאלה שלי היא איך ניתן לייצר נקודת טלפון (עבור אינטרנט של בזק) על ידי שימוש בחוטים הקיימים. 2) חיבור הראוטר לסוויץ׳ אמור להיות בעיה? רק לחבר וזהו? 3) בקירות מושחלים כבלים של cat5e 24awg, בקונקטורים שמצאתי במדיה גלקסי כתוב שהם מותאמים רק ל26awg. תודה מראש מאור
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ברשת מקומית בעלת חיבור לאינטרנט עובדים 3 מחשבים, עם מערכות הפעלה מסוג WINDOWS XP SP3. ברצוני שמחשב רביעי (גם הוא XP SP3) יתחבר לרשת אלחוטית, ויקבל גישה לשיתוף קבצים ולמדפסת רשת. האם יש אפשרות באמצעות הגדרות הרשת המובנות במערכת ההפעלה בלבד לעשות זאת? מעדיף שלא להשתמש בתוכנות צד שלישי.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכנן לחבר כבל רשת אחד לסוויצ' ומהסוויצ' להוציא שלושה כבלים לשלושה מחשבים. האם זה משפיע באיזושהי צורה על הפינג או המהירות?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה אני נאלץ להעדר מהבית לזמנים ממושכים ואין לי מושג מה קורה בבית. הילדים שלי (קטנים אבל כבר יודעים לגלוש) מחוברים לסדרות שלהם שעות. כל אחד עם האייפד שלו גולשים שעות. (אני לא רוצה לחשוב מה הם יכולים עוד לראות) אני חייב להתחיל ולהגביל אותם בשעות גלישה. האם ניתן לעשות זאת דרך הרוואטר ( NETGEAR VGN 2610 ) אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי כי אחרת אני מאבד שליטה. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם... מה שיש לי בבית כרגע זה: הוט בוקס שמוגדר בהוט כמודם עם ספק בזק בינלאומי ללא חייגן, 30 מגה ראוטר שמחובר להוטבוקס edimax br 6524n לראוטר מחובר מחשב עם כבל והראוטר מפיץ אינטרנט אלחוטי גם. במחשב הנייח רצות VM של כמה מערכות הפעלה. אם אני לא מגדיר במערכת הפעלה מסוימת את שרתי הDNS, אני לא מקבל אינטרנט. אולי צריך להגדיר בראוטר את שרתי הDNS וככה זה יהיה אוטמטי ?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-