עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. התקציב הוא עד 300 דולר בארה"ב ככה שאתם יכולים להציע דברים יקרים. בשביל לשתף אינטרנט אני צריך עם ראוטר? אני צריך משהו שיהיה עם טווחי קליטה כמה שיותר ארוכים. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  2. היי. אני רוצה לקנות נקודת גישה שתחזק לי את הרשת האלחוטית מקומה אחת לקומה שניה. אני מתלבט אם לקחת: tl-wa830re או Edimax EW7416APN תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אהלן, אני צריך לספק אינטרנט ליחידת דיור קטנה מתחת לבית הראשי: - ביחידה יש שקע רשת שמחובר לראוטר סיבים בבית הראשי - היחידה קטנה - מחפש מהירות ואמינות - זול ככל האפשר איזה פתרון יהיה עדיף? האם נק' גישה או ראוטר שמוגדר כנק' גישה? אשמח למוצר מתחת ל-100ש"ח או מקסימום מתחת ל-150 ש"ח, אלא אם כן יש איזה הבדל איכות קריטי במחירים גבוהים יותר. תודה מראש לעוזרים ולעוזרות

4. Started by gabrielf,

[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]מנוי 014+הוט 100 מגה ללא חייגן - איזה DNS הכי טוב לי? האם OPENDNS טוב לביצועים מיטביים?[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 13 תגובות
    • 4.4k צפיות
  5. 1) נתב של LevelOne בו יש firewall פנימי (וכנראה שצריך הרבה ידע ועבודה כדי לקנפג אותו). 2) ה Firewall הנמצא על לוח האם Asus A8N-E (מובנה בתוך הלוח - NVIDIA ForceWave networking & Firewall). 3) ה Firewall שמגיע עם Windows XP SP2. המחשב מחובר דרך הנתב שצוין בסעיף 1 ומשמש לגלישה רגילה באינטרנט + Emule מדי פעם. יתכן ובעתיד גם למשחקי רשת (בין 2 מחשבים המחוברים לאותו נתב ואף ברשת האינטרנט עצמה). על המחשב מותקן אנטיוירוס של קספרסקי ואני לא מעוניין לחפש ולהתקין firewall אחר אלה משהו פשוט שיעשה את העבודה. תודה

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  6. שלום, רציתי בבקשה לדעת איזה FIRMWARE הכי כדאי להתקין לנתב מסוג LINKSYS WRT54GS, אמרו לי שהכי טוב זה של dd-wrt עכשיו ראיתי באתר שלהם שיש להם 4 גרסאות: 1. MINI 2.STANDARD 3.VOIP 4.VPN איזה מבין כולם עליי להתקין?מה הכי מומלץ? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  7. שלום חברים, ברשותי הנתב של LINKSYS WRT54GS ורציתי לדעת עם איזה FIRMWARE עדיף להשתמש?חלק מהאנשים אמרו לי להשתמש בזה של LINKSYS וחלקם אמרו לי להשתמש ב-ALECHEMY מה אתם ממליצים? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  8. הבעיה היא שאני יכול לשלוח ולקבל קבצים, אבל השליחה היא איטית ולא יציבה לאחר שהתקנתי ראוטר וסויץ'. ניסיתי בכמה מחשבים ברשת ועדיין השליחה לא יציבה משמע הבעיה היא בהגדרות בראוטר עצמו... עם המודם USB שלחתי בקצב יציב שנע בין 10-13 קילובייט לשנייה, ועכשיו זה יורד ומגיע ל5KB אז כנראה שיש בעיה עם הפתיחת פורטים... אני חייב עזרה אני כבר בזבזתי המון שעות כדי לנסות לפתור ואני לא מצליח...

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  9. אני מנסה לשתף בין מחשב לממיר ולא מצליח. ניסיתי כמה מדריכים, לא הולך... אולי אני נופל באיזה service שלא מופעל... (אחרי התקנת windows ביטלתי כמה). תודה

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  10. יש לי רשת בעלת שתי מחשבים(שמחוברים דרך כ.רשת וכבל מוצלב), ואני מעוניין להוסיף עוד מחשב שלישי+ ראוטר(ממחשב ישן), לכן אני צריך SWITCH בסיסי, ואין לי מושג איזה כדאי ??? ד"א אם אני מוסיף מחשב נוסף, אני אצטרך לשנות את הכבל המוצלב ללא מוצלב?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by elad_jacoby,

אני עומד לקנות מחשב חדש, כרגע יש לי מודם aztec 600E, בכל מקרה הבנתי שאני יכול להפוך אותו לראוטר חוטי (אם למישהו יש את המדריך שהביאו לי פעם איך להגדיר אותו כראוטר,תודה), והבנתי גם שצריך לקנות switch ולחבר את הswitch למחשב השני ואת הswitch לראוטר ואת הראוטר למחשב הראשי, ככה זה עובד? אז דבר ראשון אני צריך להזמין טכנאי של בזק כי המרחק הוא דיי גדול. האם זה אפשרי להזמין אותם לפני שעוד יש לי את המחשב החדש ועוד לפני שיש לי switch?.. תודה.. ועוד שאלה, איזה switch כדאי לקנות? (לחבר 2 מחשבים)

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום, הדירה אחרי שיפוצים. העברנו כבלי רשת מכל החדרים לארון התקשורת הדירתי (תמונה מצורפת) והמטרה היא לעשות רשת של ג'יגה. המודם והראוטר ישבו בחדר עבודה, ובארון תקשורת יהיה switch שיחבר בין כל הנקודות. חשוב לי שה-switch יהיהאמין ולא אצטרך לעשות לו reset בתדירות גבוהה. האם יש switch כלשהוא שמומלץ לשים בארון תקשורת דירתי סטנדרטי משיקולי חום, גודל, צורה או כל דבר אחר? או שכל switch של ג'יגה שנמכר בימינו יהיה מתאים? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by B0necrack3R,

האלן הגעתי למסכנה שבסוף כדאי לי יותר לקנות SWITCH בשביל לחבר 3 מחשבים ומודם.(תקנו אותי אם אני טועב ועדיף האב!) אני מחפש משהו די אמין שהיה לכם ניסיון איתו ושיהיה כמה שיותר זול! אני צריך כעקרון סוויטץ של 5 פורטים.. ראיתי סוויצים של XNET שהם די זולים ונראים די בסדר.. האם מישהו מכיר את החברה הזאת?? ואיך הסוויטצים שלהם? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Lirux,

יש לי 4 מחשבים בבית 3 של אחיות ואחד שלי... ואני רוצה שיהיה לי שליטה על כולם דרך המחשב שלי. עכשיו אני יודע שיש כמה גירסאות של VNC, איזה מהם הכי טוב והכי מהירה?

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  15. Started by g1000000009,

ולמה? (חסרונות יתרונות)

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by el-c,

שלום רב, קצת רקע : יש לי יחידת דיור : סלון + ומטבח באותו חלל. משם נכנסים לחדר שינה ששם יש נקודה חמה של הוט שמחוברת למוקה.. המוקה מוזנת מכבל RF של הוט\כבלים ומוציאה כבל רשת שצריך להתחבר לWIFI EXTENDER (או כל רכיב שצריך כבל אינטרנט - זוהי נקודה חמה ויש אינטרנט ) המוקה עצמה מוזנת מראוטר סיבים (1000G ) של הוט שנמצאת ביחידה אחרת לידי ... כל היחידה עצמה קומפלט היא 60 מטרים. 30 מטר סלון ומטבח 30 מטר חדר שינה . מה שאני צריך : 1. ליד המוקה יש לי DVR מצלמות ומחשב נייח שאותם אני רוצה להזין ישירות בכבל רשת כל אחד (כמו שרשמתי המוקה מוציאה רק כבל רשת אחד ) , 2. אולי בעתיד ארצה לחבר עו…

17. מכל מה שאני זוכר ומכיר תמיד יש איזה קופסא ראוטר מודם שמתחבר לנייח וממנו עושים קונפיגורציה ורק אז אפשרי ליצור גם רשת ביתית אם וצריך להוסיף עוד קופסא\מודם\ראוטר נפרד שישדר רשת אני רואה ברוב הבתים שתי קופסאות כנראה מודם וראוטר מה קורה במצב של נייד בלבד הרי אני לא רוצה להפוך את הנייד לנייח ולחבר לו מודם מה יתקינו לי משהו שמתחבר לקו טלפון בקיר ושפשוט משדר רשת ביתית בצורה עצמאית ? לא יודע הסתבכתי קצת והאם יש חיבלת 100 מגה או שבלי נייח המהירויות האלו לא עובדות

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  18. Started by עידן20,

איזה אינטרנט הכי מהיר 256 מהירות או מה ? אם המהירות הזה טוב .....של 256 מעידן20

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. 012 בזק נטוויז'ן[br]פורסם בתאריך: 2.08.2009 בשעה 00:31:45 לא בא לכם להגיב?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  20. שלום לכולם, בקרוב אני עובר דירה ואני מתלבט לאיזה אינטרנט להתחבר. מי התשתית והספק שהכי מומלץ להתחבר אליהם בכדי לשחק במשחקי רשת? (BF4 לדוגמא). בכלל... מה נחשב האינרטנט הטוב והיציב ביותר כיום בשוק? תודה.

• 6 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. Started by izikd,

אני לא יודע לאיזה אינטרנט להתחבר ??? ??? ואיזה כדי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by nadav1379,

יש לי רשת אם אח שלי ויש לנו אינטרנט ברשת עכשיו גם אני וגם אח שלי משחקים CS אבל הבעיה שמתי שאני משחק והוא עושה משהו האינטרנט אז זה משחק לי על פינג גבוהה. ואנחנו גם לא יכולים לשחק ביחד אז חבר שלי אמר לי להחליף את האינטרנט ל ADSL (יש לי כבלים) ולעשות 1.5 מגה ואז זה יתחלק חצי חצי כל אחד 750 מתי שאתחנו ביחד ומתי שאנחנו לבד אז יש לי את כל 1.5 ואני לא יודע אם זה נכון אז אני רוצה לדעת אם כדי לי להחליף ל ADSL?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום לכולם משפחתנו מתכננת לשדרג את האינטרנט, ל5MB+חבילה מיוחדת לגיימרים (UPLOAD מיוחד) הציעו לנו הצעה מפתה מאוד של 012+HOT, עכשיו אנחנו בזק+בזק. רציתי לדעת איך 012 לעומת בזק, מבחינת המבירות, האם מגבילים משהו? חוסמים? בעיקרון כל מה שאני צריך לדעת כדי לבצע את הבחירה הנכונה. אור כהן :)

• 23 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. Started by SubX,

אני עד היום גולש עם מודם 56K שבקושי זז. היום קריז על האינטרנט, ואני רוצה להיתחבר לאינטרנט מהיר, של לפחות 256K הכי זול או אפילו 512K. (אבל בפועל שלא יהיה פחות מ100K) נקודות חשובות להיתחברות שלי לספק: 1. שיהיה זול (פחות מ100 ש"ח לחודש) 2. ללא מחוייבות של יותר מ6 חודשים. 3. שאני מקבל את המודם המהיר מתנה מהספק ! ו.. צירוף פרטים על הספק (מספר טלפון...) . מקווה שתוכלו לעזור כמה שאפשר. תודה מראש בני רונן

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. יש לי מחשב נייד ואני צריך לקלוט איתו WIFI מרשת ציבורית פתוחה איזה מוצר הכי מומלץ ?

• 4 תגובות
    • 3.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים