עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי אנשים, כרגע אני מחובר לבזק בין לאומי - 10MB ADSL משלם הרבה כסף וכמו אידיוט גם התחייבתי לשנה. אין לי בעיה של מהירות הורדה, כמעט תמיד אני אגיע למקסימום שלי, שזה בערך 1400K מה שכן מציק לי זה הפינגים לשרתים בחו"ל. אני כבר שנים משחק WOW, בשרתים המקוריים, בלילה ובשעות לא הגיוניות הפינג בסדר גמור 200-400, תקין לחלוטין למשחק. אך איך שמגיע סופ"ש , או אפילו בכל יום באמצע השבוע בסביבות 8-10 בערב, הפינג קופץ ל1500 פלוס אני מגיע למצבים שאפילו סרטון מסכן ביוטיוב של דקה אחת, לוקח לו 5-10 דקות לטעון. דיברתי איתם איו ספור פעמים, שום דבר לא עזר... בשורה התחתונה הם טוענים שהם מתחייבים למהירות מקסימאלית בהורדה שזה הם עושים 90% מהזמן.. אבל פינגים חשוב לי יותר. רציתי לדעת אם יש לכם איזו ה…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. ביום אחד הכרטיס רשת שלי נדפק. אני מצליח להתחבר רק לרשתות 5Ghz. אני רואה גם רשתות של 2.4Ghz אבל לא מצליח להתחבר אליהן. ניסיתי לעדכן דרייבר ולהתקין דרייברים חיצוניים אחרים, לצערי לא עזר. דגם של הכרטיס: tp-link archer T9E. משתמש בוינדוס 10. אשמח אם למישהו יש רעיון איך לאתר את הבעיה, הדבר הבא שאני מתכוון לעשות זה לחבר את הכרטיס למחשב אחר ולבדוק איך הוא עובד.

• 12 תגובות
    • 5.7k צפיות
  3. Started by Godmoney,

משום מה שאני נכנס לעמוד שבו אני מקנפג את הראוטר הוא פשוט לא נותן לי לראות את הפורטים הפתוחים. אני פותח פורט, וזה לא מראה לי אותו כפתוח. מה יכולה להיות הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. היי חברים/ות בדיוק אני במעבר דירה, וכמובן שצריך אינטרנט, ומכיוון שאינני מעודכן במחירים היום (חוץ מאתר כמה זה) הייתי שמח לדעת מה אתם חושבים לגבי תשתית - בזק או הוט? מה החסרונות והיתרונות של כל אחד? דעתכם/ן? לפי הבירורים שערכתי אם לוקחים ספק ותשתית אז יוצא יותר זול, ובבזק אם מתחייבים לשנתיים מקבלים בזיכוי מלא (מעל קו 2.5 מגהבייט) ראוטר תקן N 300mbps. ובהוט - לא משלמים כל חודש על אחזקת קו כמו בזק (25 ש"ח)| התכנון הוא 5 מגה הורדה. תודה!

• 12 תגובות
    • 7.7k צפיות
  5. שלום לכולם התקנתי תוכנה להנהלת חשבונות גירסת רשת מבוסס sql. הבעיה שאני רוצה להשתמש במחשבים מרוחקים ולא ברשת ביתית,וכשאני מתקין את התחנת עבודה שמתי בכתובת של השרת את האי פי של המחשב שבו מותקן השרת, התוכנה עובדת אבל מאוד איטית . יש לי רוחב פס של 10 mb בשתי המחשבים. השאלה אם יש איזה שהוא צורה לסדר את המהירות? והאם לעשות ip vpn של בזק יכול לעזור? כי אולי בצורה הזאת התעבורה בתוך הרשת יותר מהירה. והאם יש אפשרות להתקין את השרת sql על כונן ענן ?וגם אם כן אם זה יעזור? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. br-6104 edimax פשוט אי אפשר לפתוח איתו פורטים אני יודע שפה ושם יש פה הסברים לפתיחת פורטים בראוטר זה אבל כאן הבעיה שונה. באתר של החברה יש מדריך קל ופשוט לפתיחת פורטים בראוטר : http://www.edimax.com/html/Faq/FAQ_BR6104k_files/FAQ_BR4.jpg פה יש port farwarding ו virtual server ששם מוסבר בפשטות כיצד לפתוח פורטים. אז מה הבעיה? אצלי ההגדרות נראות אחרת במקצת. בסה"כ חסר החלק של הport farwarding והאופציה השניה, שהיא קיימת, היא חסרת כל יכולת לחלוטין. אצלי ההגדרות נראות כך http://rotter.name/User_files/nor/41a77a381071645c.jpg כפי שאתם רואים אין לי אפשרות לפתוח פורטים. אין לי מושג מה לעשות, אני מנסה לפתור את הבעיה הזאת כבר שנים!! אפילו עדכנתי firewire לפני חצי שנה שמחק לי את כל ההג…

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by AvlK,

שלום חברים אני צריך לבצע שינויים קלים בבית בגלל שראוטר אחד של בזק לא מכסה כראוי את כל הבית ובזמן האחרון יש צורך באינטרנט גם בחדרים רחוקים שלשם הוא לא מגיע. המצב כרגע הוא כזה, יש ראוטר אחד של בזק (NETGEAR VEGN2610) בבית והוא נמצא בחדר שלי ומחובר חוטית למחשב שלי, עד הסלון וכולל (מרחק של בערך 15 מ' עם כמה קירות) הוא מכסה את החלק הזה של הבית בצורה טובה ואין בעיה. מה שהשתנה זה שנוספו שני מחשבים בקצה השני של הבית שלא קולטים ממרחק כזה, המרחק שלהם הוא עוד איזה 15 מ' מהסלון כולל כמה קירות בדרך אז לזכור שזה מתווסף למרחק הסלון מהראוטר. יש כמה דרכים שחשבתי עליהם: 1. ראוטר נוסף שישמש כמגשר ויוצב בסלון שישדר משם והלאה. תהיות: א.מה המחיר של ראוטר כזה שיספיק (התקשרתי לבזק כדי לברר אם …

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by yotam.m,

אהלן צריך עזרה בבחירת מודם-ראוטר לתשתית בזק באיזור ה-600 ש"ח. (אפשר לחרוג במידת הצורך אם באמת שווה את זה) מיועד לבית יחסית גדול (2 קומות) בתקווה למקם אותו במרכז הקומה ה-1 על מנת להימנע ממגדיל טווח ככל האפשר. האם יש משהו חזק יותר מהשאר? משהו שמצטיין בחדירת קירות\תקרה? תודה רבה. נ.ב אין בעיה עם הזמנה מחול רק חייב לעבור מבחינת תקני שידור אין מצב להסתבכויות עם מכס\משרד התקשורת וכו

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. שלום. אני מתכוון להתחבר לאינטרנט הביתי של פרטנר ואני רוצה לקנות מודם שהוא גם ראוטר שיעבוד לי טוב ושיהיה לו קצב העברת נתונים מקסימלית כדי שבמידה וארצה להגדיל בעתיד את מהירות הגלישה אז לא תהיה לי בעיה. אשמח להמלצה על מודם טוב. תודה :-)

10. שלום לכולם, אני גולש בחבילת 2.5 מגה. ספק - בזק בינלאומי תשתית - הוט ללא חייגן / IP קבוע . אני נוהג לשחק בסימולטורים באמצעות שרתים הנמצאים בתוכנת ה HYPER LOBBY שמעולם לא היו לי בעיות בכל שרת שלהם שפזורים ברחבי העולם. לאחרונה החלה לי בעיה של פינגים נוראים ובעיית מהירות בהורדה משרתי NEWSGROUP אשר עד היום נתנה לי הורדה בהתאם למקסימום רוחב הפס שלי (הפינגים מעל 500 וגורמים לי ל KICK). הבעיה החלה לפני שבועיים שלושה ולא נראה כי היא הולכת להשתפר. התקשרתי כמה פעמים גם לספק וגם לתשתית שהריצו איתי את הבדיקות הרגילות, שאני בטוח שחלקכם מכיר (הורדת קבצים מהשרתים שלהם שכנראה בהם הם לא חוסכים באמצעים) ויצאו תקינות. הוט אף "הכניסו" את המודם שלי למעקב אשר היה תקין לגמרי. למרות בקשתי לבצע נ…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. שלום אני אתן דוגמא, כדי להעביר את מה שאני צריך. תניחו שיש לכם מחשב אחד, עליו יש קובץ גדול כלשהו, כמו סרט, או כמו קובץ טקסט גדול מאד(למשל 1GB), ועכשיו אתם רוצים לפתוח את הקובץ הזה עם התוכנה המתאימה(למשל VLC, או Text Viewer כלשהו אם זה קובץ טקסט), ולעשות Seek בתוך הקובץ. אם כל הסיפור על מחשב אחד (כלומר גם הקבצים, וגם מה שמפעיל/מנגן אותם), אז אין בעיה, זה יעבוד נפלא. עכשיו למצב היותר קשה, שהוא גם מה שאני שואל לגביו: תניחו שיש לכם שני מחשבים. במחשב האחד, יש לכם רק ה-Players למינהם, (למשל VLC עבור סרטים, או איזה Text Viewer עבור קבצי טקסט גדולים) ובמחשב השני, יושבים הקבצים הגדולים עצמם. שני המחשבים נמצאים באותו LAN, והכל תקין. עכשיו אתם רוצים לפתוח קובץ כלשהו, אבל בלי להוריד …

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום הובכן אנחנו בונים בית חדש אז ככה שהצעתי להורים שלי רעיון באמת שחוסך המון כאב ראש בכל הנוגע לרשת הקיימת שלנו בבית הישן שהכבלים בחוץ הדבר לא אסטטי וכמו כן לא נוח כל כך כי ישנו רק האב ומחשב אחד שמשתף את האינטרנט הרעיון שלי הוא עכשיו כשאנחנו בונים בית חדש הוא זה שלמה לא לשים בכל חדר שקע של רשת מובנה ... וכל הכבלים יהיו בקיר כמו טלפון וחשמל עכשיו יש לי האב 8 יציאות מודם כבלים עם יציאת רשת השאלה שלי איך אני אמור להקים את הרשת הביתית שלי שתכלול 8 שקעים לפחות פעילים... שכן יש לי בבית 3 מחשבים + מחשב נייד אני רוצה שיהיה שיתוף אינטרנט תמידי מבלי שאצטרך מחשב אחד שתמיד דלוק... ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by 360999,

יש לי בבית רשת אלחוטית שמחברת בין שתי מחשבים וגם האינטרנט מחובר דרכה, זאת אומרת מחשב אחד מחובר ע"י נתב עם חוטים,אבל אפשר ע"י הרשת האלחוטית להתחבר גם במחשב השני. א. אני לא יודע מה הסיסמא, את הרשת חיבר לי איש מחשבים והוא עשה את הסיסמא,איך אני יודע מה היא? ב. אע"פ שאין לי את הסיסמא אפשר ללחוץ על כפתור בנתב והוא פותח את הרשת לרגע וע"י זה הצלחתי לחבר את המחשב הנייד, יש לי פלאפון מדגם נוקיה C5- 03 ואיתו אני לא מצליח להתחבר,כלומר הצלחתי להגדיר נקודת גישה אבל הוא כותב לי שיש בעיה ברשת,מה התקלה? אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על השאלות, תודה מראש (אני חדש בפורום זה היה נראה לי המקום הכי מתאים לנושא זה,מקווה שלא טעיתי, ותודה ג=רבה על פורום חשוב זה)

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. היה לי XP והיה ת'דרייבר והכל עבד מעולה, פירמטתי לויסטה, ופתאום גיליתי שאין דרייבר לכרטיס הזה.. ואני חייב אותו, מה אני אמור לעשות?! פרטים על הכרטיס : TP-LINK 108M 2x to 3x eXtended Range 108Mbps Super G 2.4GHz | 802.11g/b | 108Mbps Model No.: TL-WN620G יש לי ויסטה אולטימייט עם 32BIT תודה רבה רבה לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Splashy,

קניתי לא מזמן את הראוטר הנ"ל. בהתחלה עבדתי איתו בתשתית של בזק ואח"כ עברתי לתשתית של הוט בחיבור 12 מגה. תשתית הוט עם חייגן, ספק בזק בינלאומי. מדי פעם יש ניתוקים עם החיבור של הוט שלא היו בחיבור של בזק. למשל היום בבוקר הראוטר התנתק ולא הצליח להתחבר בחזרה עד שהוצאתי אותו מהחשמל והחזרתי. הקושחה שלו מעודכנת לגרסה האחרונה. יש לי גם ראוטר של TP-Link 1043ND אך רציתי ראוטר עם מעבד חזק יותר שעומד יותר טוב בעומסים. השאלה שלי היא עם איזה מהשניים כדאי לעבוד בתשתית של הוט עם חייגן? האם יש פתרון לניתוקים ב-D-Link? כמו כן, לא יכולתי להשתמש בכתובת שרת הוט של בזק בינלאומי hot.bezeqint.net באותיות אלא הייתי צריכה להכניס את הכתובת במספרים, הראוטר לא הסכים להתחבר כשכתבתי את הכתובת באותיות. תו…

• 12 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. Started by אנטי-פסטו,

היום יש ברשותי הוטבוקס משומש שקיבלתי מהוט בעת הצטרפות לחבילת 100 מגה. לא משנה כמה התחננתי בטלפון, לא היו מוכנים להחליף לי להוטבוקס 2 בטענה שרק לבעלי 200 מגה מגיע. חבר יודע דבר סיפר לי שניתן לגשת למרכזי השירות של הוטמובייל ולהחליף שם להוטבוקס 2 ללא עלות. האם שווה לטרוח ולהחליף או שההבדל חסר משמעות לבעלי 100 מגה?

• 12 תגובות
    • 12.3k צפיות
  17. Started by guyby,

כמו חצי מדינה אולי, אני מנסה לצפות בעספור בצפייה ישירה. זה בקושי זז, מתחילה הסדרה 5 שניות אני לוחץ PAUSE וממתין 20 דק' ואז יש לי רק בערך 3 דק' לראות! ממש עלוב... יש לי 1.5 מהירות אינטרנט ובדקתי אצל חבר עם אותה מהירות זה זז לו הרבה יותר יפה ומהר. אצלו יש שני מחשבים ברשת, ואני בבית שלי לבד על הרשת בלי שום אפליקציה פתוחה ובלי הורדות אחרות. ההפתעה היא שיו-טיוב עובד יפה (ניסיתי פיירפוקס ואקספלורר 7). מה יכולה להיות הסיבה?

• 12 תגובות
    • 8.7k צפיות
  18. Started by aribrukman007,

יש לי ראוטר בבית, EDIMAX BR-6204WG ניסיתי לחבר אותו למחשב שלי, לא מצאתי איך, אז הורדתי דרך אתר אדימקס "מדריך" עכשיו, לפי מה שאני רואה שם, את הראוטר צריך לחבר למודם דרך LAN ואת המודם למחשב מה אני עושה אם אין לי חיבור כזה LAN במודם? (מודם מסוג תומסון שנתנו לי בהוט) יש דרך אחרת לחבר? או שצריך להחליף מודם? תודה רבה לעונים!

• 12 תגובות
    • 4.5k צפיות
  19. יש לי כבר מספר חודשים נתב של tp-link מדגם TL-R460. מאז אני לא יכול להוריד קבצים בלי שיהיו בעיות, לא מביטורנט, לא HTTP, אפילו לא יוטיוב בלי שהסרטון יתקע באמצע! ולמשל אלבום מוזיקה אז חלק מהשירים יחלצו כמו שצריך בRAR. כשאני מתחבר לאינטרנט דרך המודם בלבד ללא הראוטר הכל עובד פיקס. [HOT+נטויז'ן] עשיתי חיפוש על TP-LINK פה בפורום וראיתי שלדעת הרוב הם לא שווים שקל. אני מחפש נתב שיתן לי לגלוש באינטרנט חלק ויאפשר לי להוריד קבצים ולשחק במשחקי רשת [לא אפשרי בכלל כרגע.] יש חיה כזאת? *מדובר בסה"כ שני מחשבים על חיבור של 1.5MB. עדיפות גבוהה לחיבור קווי, אין לי כח להתעסק עם קליטה וכו' באלחוטי. 200 שקל זה בסדר מבחינתי, 300 אם ממש ממש כדאי. תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by reuven5,

זה הולך ככה חברים חבר שלי רצה לעשות רשת בין 2 מחשבים אז אבא שלו בירר והביא switch אז הוא חיבר כבלים הכל יפה וטוב הוא חיבר את המודם לswitch ואז יש עוד 7 יציאות פתוחות יעני אפשר לחבר עוד 7 מחשבים מחברים למחשב הראשון פועל מחברים למחשב השני לא פועל יותר נכון לא מעביר כלל נתונים בכרטיס רשת חיברתי רק את המודם למחשב עם הכבל רשת שלו ולא מעביר בכלל נתונים נכנסתי להגדרות של כרטיס הרשת ונדהמתי שפורט 802 היה בכלל נעול פתחתי אותו וגם לא עזר טוב נכנסתי לcmd רשמתי ipconfig/renew והוא רשם לי שגיאה בDHCP הכרטיס רשת שלו מעביר הוא של 1 ג'יגה הוא מובנה על לוח של MSI 915P/G NEO2 תוכלו לעזור לי בבקשה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. היי יש לי ראותר של Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC אני לא מצליח להכנס להגדרות של הראוטר. אני מנסה להכניס את כתובת ה- getway כפי שתמיד היתה 10.0.0.138 אך ללא הצלחה. כשנכנסתי לבדוק את כתובת ה-getway שוב ראיתי כתובת 10.100.101.1 הכנסתי את הכתובת הזו לדפדפן ושוב...ללא הצלחה!!! הדפדפן מבצע חיפוש בגוגל של הכתובת במקום להכנס לי אל הגדרות הראוטר. מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש...וכלום לא עוזר אשמח לקבל עזרה בעניין תודה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום . אני מחובר לאינטרנט באמצעות בזק וחסרים לי שני פיטלרים בין שני טלפונים לשקעים בקיר מתוך 6. אחד המנקה שברה ואת השני בלעה האדמה :s05: השאלה שלי היא, האם כתוצאה מכך מהירות הגלישה שלי יורדת ? תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ronkeren,

מחובר דרך הכבלים ללא חייגן ישירות לראוטר (חוטי) מנסה לפתוח את הפורט ל Utorrent ב Port Forwarding אשמח לקבל עצה מה לעשות

• 12 תגובות
    • 5.9k צפיות
  24. שלום יש לי כבלים, נטוויז'ן 750K בעבר היה לי פינג Joint 350 עכשיו יש לי 120 בממוצע האם נטוויז'ן שיפרו את הפס שלהם לחול?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. האלן חברה משום מה לכולם יש את הגרסא הזאת ולי יש גרסא פחות מועדכנת.. אם מישהו יודע איך להוריד את הגרסא הזאת מהמודם שלו ויוכל לשוח לי אותה אני יודה לו מאוד מאוד! ואם מישהו יודע מהיכן אפשר להוריד קובץ זה הוא יעזור לי מאוד! תודה מראש. EMAIL MCAT@HOTMAIL.CO.IL

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.