עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by sharon515,

אשמח אם מישהו ימליץ לי על ראוטר שמתאים לתשתית כבלים + חייגן l2tp וריבוי sockets איזה נתב עדיף מהבאים ? 3com 3CRWER100-75 edimax BR-6216MG תודה

• 12 תגובות
    • 947 צפיות
  2. Started by ofeky1,

אני רוצה לקנות את המודם ראוטר הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_739&products_id=10738 מה אתם אומרים עליו? והאם המחיר שלו שווה? אתר החברה: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=128&pl1_id=3&pl2_id=19 עריכה: צזרה בבחירת נתב! עמוד 2!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by jonathan_l,

שלום, יש לי אינטרנט בתשתית כבלים (אם זה קשור בכלל :s05:) ורציתי לדעת איזה ISP הכי מומלץ כיום למשהו שרוצה בעיקר לשחק משחקי רשת (השירות לקוחות לא חשוב לי העיקר שיעבוד טוב). ובנוסף, אם זה אפשרי, תוכלו להמליץ לי על מסלול מסוים של ה-ISP ולהגיד גם כמה הוא עולה? תודה מראש לעונים.

• 12 תגובות
    • 875 צפיות
  4. מה קורה חברה. אחותי הקטנה מקבלת מחשב חדש, ועם זה רצינו לחבר אותה לאינטרנט. עכשיו רציתי לשאול אתכם מה יותר טוב - רשת קווית (למתוח כבל רשת מוצלב בין המחשבים ולעשות שיתוף אינטרנט) או רשת אלחוטית (לקנות את הLINKSYS הזה שלכל העולם ואישתו יש, כרטיס רשת אלחוטי PCI בסה"כ 500 ש"ח ולחבר) ? האם בשני המקרים הנ"ל יש בעיות עם טורנטים וכל זה ? גם אם מחברים את המחשבים בכבל מוצלב ועושים שיתוף אינטרנט צריך לעשות את כל העניין של PORT FORWARDING ? בעיקרון אנחנו רוצים שיתוף גם של המדפסת שיושבת אצלי, ושל HDDים של שנינו, ומתלבטים מה עדיף. למתוח כבל זה פחות נוח ואסטתי אבל בעלות 0 ש"ח, לעומת קניית ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי בסכום של עד 500 ש"ח שמין הסתם זו הוצאה כספית מכובדת, וגם מהירות איטית יותר (…

• 12 תגובות
    • 890 צפיות
  5. טוב אז הסיפור שלי דיי ארוך אני באינטרנט של בזק 7 שנים בערך לפני כשנתיים הבאתי ראוטר שלהם שנתיים סבלתי מהראוטר שלהם ( שהוחלף 4פעמים )שכל הזמן מושך אייפי מחדש כל חצי יום יום ואז מנתק את כל הביטורנט אייסקיו מסנג'ר וכוד' טוב אמרתי שנשבר לי מהראוטר שלהם החזרתי להם וכנראה אקבל זיכוי עליו לקחתי מהם מודם רשת רגיל של ROTAL וקניתי באופן פרטי ראוטר של TRENDnet - TEW432BRP והניתוקים עדיין נמשכים פניתי לספק שלי בזק בנלאומי נמצא שהכל בסדר היה פה גם טכנאי של בזק עם מכשיר הוא בדק את הקו והיה רשום לו במכשיר errors =0 זאת אומרת שהקו תקין ביטלתי גם את האפשרות בכרטיס רשת של החיסכון של החשמל האם הראוטר שלקחתי סובל מניתוקים ובעיות ( הדגם הספיצפי הזה) שגם הוא הוחלף ליתר ביטחון אי…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by T-boon,

הי, ברשותי נתב של בזק: D-LINK VDSL 7850U הנתב יושב בסלון והמחשב שלי בחדר העבודה, כך שהכנתי כבל רשת (CAT5E) שיחבר בינהם, את הלחיצות לחצתי בעזרת לוחץ תקני שאיתו אני עובד די הרבה, רק שהפעם במקום ללחוץ רק 4 גידים, לחצתי את כל ה-8 על מנת לנסות ליצור כבל של גיגה, הקפדתי ללחוץ בשתי התקעים את אותם הצבעים לפי אותו הסדר (צבע מול צבע) אך כאשר בדקתי את מהירות החיבור שלי בדריבר, הוא עדיין מראה 100 מגה ולא גיגה, עכשיו, לא ברור לי האם זה אפילו אמור להראות בדריבר שזה מחובר על גיגה, ואו האם הראוטר תומך בזה, והאם זה בכלל קשור, מה שאני כן יודע, זה שכרטיס הרשת הוא גיגה, מובנה בלוח אם של GIGABYTE Z77X-D3H הרעיון הוא ליצור רשת מהירה להעברת קבצים מהמחשב בסלון לזה שבחדר העבודה, מי שיכול לשפוך ק…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by sha-256,

ההוטבוקס שלי שודרג לגירסת HOT_2.1.6: יש לי מלא בעיות, אבל לא בהכרח בגלל זה, כי גם לפני זה היו לי בעיות.

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. שלום לכולם אז ככה יש ברשותי רשת ביתית עם 3 מחשבים ניידים הבית די גדול עם 3 מפלסים שזה בערך כמו 2 קומות יש ברשותי ראוטר - מודם מסוג 6740u-h1 של דילינק הראוטר ממוקם בקומה הראשונה ובקומה השנייה הקליטה ממש נמוכה אני רוצה בבקשה המלצה על דגם של ראוטר או מאריך טווח או האם כדאי להחליף אנטנה בכלל לראוטר ? מה הדרך הכי טובה לקבל מהירות איכותית ב 2 הקומות ?? ראיתי את הראוטר הזה DAP-2553 האם זה יעזור ? חשוב לציין שברשותי במחשב הנייד שלי Intel® Centrino® Advanced-N 623…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם, השתדרגתי ל 100מגה ב 100 שח בבזק וקיבלתי נתב NET GEAR VVG2000 ב 99שח ולהחליף אותו ל DLINK זה ממש בלתי אפשרי. הבעיה שלי היא כזו, שאני מחובר בכבל אני מקבל 70-80 מגה (כאשר אני ישירות מחובר למודם) אבל כאשר אני מחובר דרך ה edimax 6428 שתומך עד 300מגה ביט והוא תקן N, אני מקבל 20 מגה ביט במקרה הטוב בכל בדיקות המהירות שאני עושה. כמובן שניסיתי להחליף ערוצים וזה שיפר מ 8 מגה ל 20 מגה. מה הבעיה? איך אני אמור לקבל מהירות גבוהה יותר דרך האלחוטי? אני אציין שהמבחן נעשה באלחוטי כאשר הלפטופ במרחק חצי מטר מהראוטר.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אהלן. יש לי עוד משהו כמו 30 שקל בויזה הנטען ואמרתי שאני אקנה איתם כבל HD אבל אז חשבתי לקנות בעצם שתי כבלי רשת- כדי לחבר את המחשב או ה-PS3(או הטלוויזיה) לראוטר באופן חוטי(דרך הקירות). בכל מקרה, פעם קראתי על זה קצת אבל עבר הרבה זמן- מישהו יכול להזכיר לי איך קונים כבל רשת שיתאים לצרכים שלי? *דרך אגב אם אפשר עוד שאלה- יש לי ראוטר מדגם DSL-6740U של D-LINK(מבזק) ומתאם TL-WN823N של TP-LINK. משום מה גם במחשב וגם בפלייסטיישן הקליטה לא יציבה לחלוטין(במחשב לדוגמה זה קופץ מ-30-40% ל-97% ל-60% וכד'). המחשב לא כ"כ רחוק מהראוטר ואין הרבה קירות, והפלייסטיישן בכלל נמצא באותו חדר עם הראוטר. למישהו יש מושג מה זה?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by galza,

היי המצב הוא כזה: עברתי לבית חדש ושם בניתי רשת עם ארון תקשורת ונקודות לכל החדרים,המודם של הוט מחובר לראוטר טיפילינק ושניהם יושבים בארון התקשורת. הבעיה היא שהמחשבים שלי בממ"ד וכמובן גם מהסמרטפון אני גולש ומתעסק באותו חדר מן הסתם ואין לי קליטה אלחוטית כמעט בכלל בתוך הממ"ד ולכן מה שאני עושה כרגע הוא לנתק את הראוטר מארון התקשורת ומעביר אותו לתוך הממ"ד (כאשר אני יושב שם בערב) מחבר את המודם של הוט לנקודה בפאנל בארון ומחבר את הראוטר לWAN וכמובן את המחשב לראוטר.כל זה בשביל שיהיה לי קליטה לטלפון שלי. האם יש איזה פתרון אחר במקום כל הבלגן הזה כל פעם? משהו שאני יכול לחבר בממ"ד שיעצים את האות ויגרום לקליטה יותר טובה של הרשת האלחוטית?

• 12 תגובות
    • 11.1k צפיות
  12. היי חבר'ה, בקומה העליונה בבית נמצא המודם והנתב. הנתב מפצל אינטרנט קוי שרץ ל 2 מחשבים באותה קומה, וקו אחד ארוך למרתף המופרד בלא מעט קירות מהנקודה של המודם והנתב - כלומר ה WIFI לא מגיע בשום אופן לאזור. במרתף האינטרנט הקוי מתחבר למחשב נייח. אני רוצה במרתף לפצל את האינטרנט באיזשהי צורה ככה שיהיה לי שם גם אינטרנט קווי וגם WIFI כדי להתחבר עם לפטופ כשבאים אנשים. הבנתי שאני לא יכול פשוט לקנות נתב ולחבר אליו את הכבל אינטרנט שמגיע מהנתב בקומה העליונה. מה עושים? תודה, שרון

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by dislect,

Hi guys! Just bought the TP-Link TLWR841N. I have a modem + router at the top floor in my house, the router goes by 3 wires to 2 computers on the top floor and a 3rd computer in the basement (no way to get wifi there from the router). So I bought an additional router, the TP-Link TLWR841N, to connect in the basement to the wire going from the old router on the top floor so I can get both wire connection for computers and wifi access in the basement. I am so close to installing the thing and I get this message just at the end of the process (see picture) Tried connecting and disconnecting all the wires 3 times no luck. All leds are flashing according to the guide at the…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום אני אתן דוגמא, כדי להעביר את מה שאני צריך. תניחו שיש לכם מחשב אחד, עליו יש קובץ גדול כלשהו, כמו סרט, או כמו קובץ טקסט גדול מאד(למשל 1GB), ועכשיו אתם רוצים לפתוח את הקובץ הזה עם התוכנה המתאימה(למשל VLC, או Text Viewer כלשהו אם זה קובץ טקסט), ולעשות Seek בתוך הקובץ. אם כל הסיפור על מחשב אחד (כלומר גם הקבצים, וגם מה שמפעיל/מנגן אותם), אז אין בעיה, זה יעבוד נפלא. עכשיו למצב היותר קשה, שהוא גם מה שאני שואל לגביו: תניחו שיש לכם שני מחשבים. במחשב האחד, יש לכם רק ה-Players למינהם, (למשל VLC עבור סרטים, או איזה Text Viewer עבור קבצי טקסט גדולים) ובמחשב השני, יושבים הקבצים הגדולים עצמם. שני המחשבים נמצאים באותו LAN, והכל תקין. עכשיו אתם רוצים לפתוח קובץ כלשהו, אבל בלי להוריד …

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by gabrielf,

ממליצים על מגבר/מנחת?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by composite,

שלום! כמו בכותרת... מהי הדרך הכי פשוטה לבצע זאת ע"י פקודה ממחשב אחד ברשת הביתית למחשב אחר שמחובר באותה הרשת הביתית. (LAN קווי) תודה

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by ~Pizza~,

שלום. ברשותי מחשב נייד Dell Inspiron N5010, בעל מתאם רשת DW1501. אני עובד בWifi ואני רוצה לעבור לEthernet אבל זה פשוט לא הולך. כשאני מחבר את הכבל Cat5e מופיע לי בחלון חיבורי הרשת חיבור של Local area connection בסטטוס של "כבל רשת לא מחובר". המודם שאני עובד איתו הוא מודם ישן יחסית- Siemens SL2-141, חיפשתי בהגדרות שלו משהו שיכול להפריע, אבל לא מצאתי משהו כזה. הרצתי diagnostics וכשהכבל מחובר זה אומר שהEthernet בסדר וכשאני מנתק זה אומר שהEthernet down. הבעיה היא לא בכבל. כשנכנסתי לביוס ובדקתי את החיבורי רשת, כל מה שהיה צריך להיות על Enable היה. ניסיתי גם להתקין דרייבר לכרטיס רשת. הצעות יתקבלו בברכה

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by rander1,

tp-link tl-wr841nd עשיתי עידכון לגירסה והכתובת השתנתה מ 192.168.1.1 ל 192.168.0.1 הכל טוב ויפה רק שכל פעם צריך לנתק מהחשמל בשביל להכנס לממשק מבדיקה שעשיתי הניתוק חשמל מחזיק 24 שעות הכל עובד מצויין רק שלא ניתן להכנס לממשק תודה מראש שידרגתי מ TL-WR841ND_V7_100929 ל TL-WR841ND_v7_120201 מכאן http://www.tp-link.com/en/support/do...1ND&version=V7

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by CXC,

אז ככה, יש לי אינטרנט 15 מגה. ספק: בזק בינלאומי תשתית: בזק יש לי ראוטר NETGEAR לכל הבית אבל הוא מחובר בכבל למחשב שלי. כשאני צופה בסרטון מכל סוג שהוא או מוריד כל סוג של הורדה, ההורדה פשוט נתקעת לי באמצע. לפעמים אני נאלץ להשהות את ההורדה ולהחזיר, וזה מסתדר עד שזה שוב נתקע (ולפעמים זה נתקע לחלוטין) התקשרתי אלף פעם גם לבזק וגם לבזק בינלאומי (!) זה המענה שקיבלתי: בזק: בזק בינלאומי: לאור התשובות הללו החלטתי לקחת את המחשב לטכנאי, שילמתי לו כסף על הבדיקה ונאמר לי שהכל בסדר. אז אם אין בעיה לא בספק, לא בתשתית ולא במחשב - מה עליי לעשות כדי לפתור את הבעיה הארורה הזאת? מחרפן אותי שאני לא יכול להוריד שום קובץ שמשקלו מעל 100MB ולא יכול לצפות בסרט או סרטון להנאתי בלי שזה יתקע. כבר …

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by Eyal-Style,

שלום לכולם ובוקר טוב . עד לפני שבועיים הייתי מחבור להוט + נטוויז'ן 12MB (בפועל 1.5 מהירות הורדה ). האינטרנט היה יציב, הורדות על מהירות מקסימלית והקליטת WIFI הייתה טובה מאוד ! לאחרונה הוט יצאו במבצע חדש של 100MB בחינם, כמובן שהחליפו לנו את המודם ל- הוטבוקס (רק מודם ! הנתב מכובה דרך החברה ) ! וכמו כן, עברתי ל- הוטמובייל , מאז הגלישה היא סיוט, יש תקיעות ואתרים שבעבר נטענו חלק וללא בעיות היום נטענים לאט ויש תקיעות, ושלא לדבר על זה שאני מנסה להיכנס לאתר מסויים וזה נראה כאילו יש איבוד של התקשורת ומוצג על דפדפן ריק מכל תוכן " למידע \ לטעינה מחדש". מהירות מקסימלית של הורדה היא עדיין 1.5 מגה, ח **חשוב לציין שה-100MB מוגדר גם בספק וגם בתשתית ** ! בכל אופן האינטרנט האלחוטי עובד …

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by spitzi,

שלום, בשעה טובה, רישתי את כל הבית עם אתרנט בעזרת בעל מקצוע מעולה (פרטים יהיו בהודעה נפרדת). אני משתף קבצים ב-SMB מהמחשב הנייח שלי, שמריץ Windows 7 Enterprise. לא משנה באיזה מכשיר אני צופה בסרטים שבשיתוף -- בין אם זה בוקסי בוקס או לפטופ שמריץ אובונטו -- השיתוף מתנתק פתאום אחרי כ-20 דקות והסרט נתקע. קראתי בגוגל כל מיני עצות, שיניתי כל מיני פרמטרים בווינדוז, נאדה. ניסיתי לשתף דרך שרת NFS שהורדתי כתוכנה נפרדת, אבל אף אחד מהמכשירים לא מצא את השיתוף. בשלב יותר מאוחר יצטרף לרשת הביתית הארד דיסק חיצוני בשיתוף USB דרך הראוטר, אבל עד אז אני רוצה להמשיך לשתף מווינדוז. אודה על עצתכם לפתרון הבעיה. האם דרוש לכם עוד מידע דיאגנוסטי? תודה.

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by MtK,

אני לא זוכר מה אמורה להיות חבילת הגלישה אבל לא נראה לי שזה 0.13Mbps

23. https://istore.ccccloud.com/index.php האם הספק הזה טוב מול שרתים מחו"ל ? אך הוא ול ספקים אחרים ? ליודעים את התשובה תסבירו למה זה טוב או רע ,שאני יבין .

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. נתב TP-Link TL-WR1043ND. כאשר מתבצעת הורדה ברשת, שמנצלת את מלוא רחב הפס, הנתב פשוט נתקע ומהווה קישורית מוגבלת. גם הממשק לא עולה, חייב לבצע פריקת חשמל וחיבור מחדש. די נמאס לי ממנו, אי אפשר להוריד קבצים, קצת הורדות והוא נחנק ונתקע. זה הנתב 100% בדקתי עם מספר מחשבים שונים. כולם מחוברים אלחוטית. האם מישהו מכיר פתרון לתקלה הזו בדגם TL-WR1043ND? אשמח לעצתכם בבקשה. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. Started by mrraz,

קיבלתי שיחה מבזק הם מוכנים להתחייב על מהירות 100 (בין 90-100) נשמע לי מוזר מאחר וידוע לי שהם לא מתחייבים על מהירות כזו האם זה אמיתי ?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.