עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by udicol,

בשבוע האחרון (בתקופה שבין 10/11/2002 לבין 13/11/2002 ) נעשו בחברת הכבלים "ערוצי זהב" שידרוג למערכת התמסורת שלהם באיזור הדרום ואיזורים אחרים בארץ. לאחר שיחה קצרה ביני לבין חברת האינטרנט שלי -"בזק בינלאומי" הובהר לי כי הם מתחילים בתקופת פיילוט שבו ניתנו ל-20 משתמשים חייגנים ע"מ לתקשר עם חברת ספקית האינטרט. כפי שידוע לכולם תקופת החייגנים אכן מבורכת ויעילה אך חברות הכבלים, עם חברות ספקית האינטרנט מפתחות את החייגנים לבדן תוך התעלמות מתקנים שבהם נתבים תומכים (לפי מקורות שונים בארץ). עם מספר הסתייגויות: *בעיות רבות נבעו מחייגנים באיזור המרכז (חברות הכבלים מתב) גרמו למספר רב של לקוחות זועמים. *בסופו של דבר אי אפשר להתעלם מנתבים כיוון שהם משתמשים לקוחות רבים בכל העולם הרחב והמתוקן…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. יש לי שני מחשבים ברשת בשניהם יש XP שניהם NTFS בשני הHD עשיתי תקיות שיתוף ברשת אבל עדיין אני לא רואה אף תקייה שני המחשבים מתחברים לאינטרנט דרך "רואטר" של 2wire

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  3. Started by AGK,

יש לי באובנטו תקייה משותפת אני רוצה להיכנס אלייה מהווינדוס כאשר אני מאשר באובנטו בשיתוף כניסת אורח -הכל עובד סבבה אבל כאשר אני מבטל את זה -א''א להיכנס אפ' שאני נותן לו יוזר עם סיסמה [כמו בווידוס בשיתוף] -הוא לא נותן להיכנס אשמח לעזרה!! תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by wooper,

שלום אני מחובר בראוטר 3com ב012 אני רציתי לבדוק את הראוטר ולכן השתמשתי רק במודם בשביל לגלוש שמתי לב שהמהירות גלישה הרבה יותר גבוהה ואין תקיעות יכול להיות שזה הגדרות בראוטר? איך אני יכול לבדוק שהראוטר תקין?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  5. Started by TheDay,

ספקית - 012 תשתית - הוט מודם MOTOROLA SBV5120 ראוטר LINKSYS WRT54G מהירות 12MB לאחרונה החלפתי למודם זה, לאחר שהות של כמה שנים עם טרייון ולאחר כמה ימים עם המודם התחילה בעיה (בכל המחשבים) כאשר קובץ יורד, ההורדה "קופאת" לכמה שניות, ואז ממשיכה לכמה שניות, הזמן שהיא קופאת יותר גדול מהזמן בו היא יורדת.. כך שהורדה של כ20 דקות לוקחת 3 שעות... מקווה שהסברתי בצורה ברורה, ניסיתי לפתוח פורטים, לנתק ולחבר, אמרתי נפתח פוסט לפני שאני יוצר קשר עם החברות. תודה רבה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  6. Started by Morph0,

לפני שבועיים עברתי מכבלים לADSL. בבזק הביאו לי את המודם RTA1320a. כאשר המודם מוגדר כמודם רגיל (והחיבור מתבצע ע"י חייגן), האנטרנט עובד בסדר גמור ואין ניתוקים. כאשר אני מגדיר אותו כנתב מופיעים ניתוקים משונים. לעתים זה קורה אחרי זמן רב (נניח שעה) ללא "פעילות". לעתים זה מנתק ברגע שאני מתחיל להוריד משהו "כבד" (בעיקר Bittorrent). ברגע שמתרחש ניתוק, אני מנסה להתחבר למודם ולא מצליח. נראה שהמחשב שולח נתונים למודם אך לא מקבל שום דבר בחזרה. הפתרון היחידי במצב זה הוא ריסוט המודם. עוד מישהו נתקל בתופעה המוזרה? יש פתרון? בעקרון אני מניח שבזק לא יתמכו במודם בתצורה של נתב ולא יסכימו להחליף כל עוד הוא תקין במצב הרגיל.. יש משהו לעשות? במידה ויסכימו להחליף- מה כדאי? ניסיתי לבקש Aztech/ECI כ…

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. קניתי את הראוטר הנ"ל לאחרונה ובערך פעם ביום - יומיים הראוטר נתקע ופשוט אי אפשר להגיע אליו, אין אליו פינג והפתרון היחידי הוא כיבוי והדלקה מחדש של הנתב. לאחרונה שידרגתי את הקושחה שלו לגרסה האחרונה ל- 1.34WW אבל התקיעות עדיין קורות. ראיתי פה בפורום את הת'ארד הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=480399.0 שבו מתלונן משתמש מסויים על בעיה דומה ו-Cheif כותב: התופעות שאתה מציין הן תוצאה של עומס יתר על הנתב. אם אתה עושה שימוש בתוכנות הורדה (TORRENT) כדאי שתקטין קצת את כמות ה-CONNECTIONS ומספר ההורדות במקביל. כמו כן, תוודא שהנתב יושב באופן שפתחי האוורור שלו אינו חסומים -- יכול להיות שהוא מתחמם וזה פוגם בביצועים שלו. לגבי ה-SWITCH -- תרשום על איזה דגם מדובר רק על מנת ל…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Ori Keidar,

צהריים טובים, ברשותי מחשב HP PRO BOOK G1. על גביו מותקן גוגל כרום. מתחילת הדרך (המחשב ברשותי מספר חודשים), קיימות תקיעות קטנות במהלך הגלישה באינטרנט. התקיעות הן מעין לאגים קטנים אשר גורמות לגלישה ל"קפוא" למספר שניות ואז להמשיך, נראה כאילו הפעולות אני מבצע מהירות יותר מיכולת התגובה של המחשב/דפדפן. שוחחתי עם התמיכה הטכנית של HP ונאמר לי שלדעתם אין כל בעיה בכרטיס הרשת שלי (כרטיס מסוג: Qualcomm Atheros QCA9565 802.11b/g/n WiFi Adapter), וכי הם אינם מספקים תמיכה בדפדפני אינטרנט. דריבר עדכני של הכרטיס עודכן והותקן. אני ניסיתי להסיר ולהתקין את כרום מחדש, אך הבעיה חזרה. אציין, לא ידוע אם זה חשוב, כי העיקר התקיעות נגרמות בשימוש באתר של פייסבוק (למשל בזמן שיחה פרטית יש השהייה של הי…

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by LoK_fanboy,

חג שמח, בדירה שלי, כבר משנת אוגוסט 2011 היה הראוטר הנ"ל שעבד בצורה מצוינת שנה וחצי (מתוכן שנה ראשונה בADSL 5mb והשאר ב-HOT 12mb) ולפני כמה חודשים טובים התחיל לעשות בעיות שהוא פשוט נתקע. מה זה נתקע? האינטרנט מושבת לכל מה שמחובר, עבור אביזרים שרוצים להתחבר הם לא מוצאים את הרשת וכניסה לעמוד הגדרות ראוטר נותן (192.168.0.1 או הגרסא השניה) webpage unavailable. הפתרון לזה היה כל פעם לנתק את הראוטר מהחשמל ולחבר שוב... ככל שהזמן עבר התקיעה הזאת קראה לעתים יותר קרובות, עד שלפני כמה שבועות לא ניתן היה לעבור יום בודד בלי 4-5 ניתוקים כאלה. החלפתי את הראוטר באחריות וקיבלתי חדש מאותו דגם בדיוק. לפני כמה ימים שוב הוא נתקע ואני תוהה אם זה הולך להתפתח כמו הראוטר הקודם. אציין שוב, בשנה וחצי…

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. שלום, אני משחק במשחק רשת battleforge, המחשב שלי מחשב חזק ומריץ את המשחק בלי בעיה, מדיי פעם יש לי תקיעות במשחק ולאגים, ולפעמים אף אני מעבד תקשורת עם המשחק [your client lost connection to the server] ואני נאלץ שוב ושוב להכנס למשחק. אמרו לי שהפתרון לבעיה יכול להיות אם אני אהפוך את האייפי שלי מדינאמי לקבוע, האם לדעתם זה יפתור את הבעיה? במידה וכן, אתם יכולים להסביר כיצד אני יכול לעשות את זה? יש לי ראוטר edimax, ניסיתי גם דרך האתר של ההגדרת ראוטר וגם דרך החיבורי רשת למצוא דרך לעשות את האייפי לקבוע אבל לפתע האינטרנט הפסיק לפעול אז החזרתי את האייפי לדינאמי. במשחק רשת הזה, יש 2 שרתים עיקריים[עולמי וגרמני], ואני נכנס לשרת העולמי שיש לו פורט 7399, יכול להיות שאני צריך לפתוח את הפור…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  11. מהצהריים עד עכשיו יש תקלה באינטרנט וגם בכבלים. חבר נוסף גם דיווח דברים זהים נשאלת השאלה האם הדבר מקומי או שידוע בעוד מקומות? התמיכה שלהם לא זמינה (גם בתוך שעות הפעילות)

12. Started by XLEE,

עושה רושם שלנזק בל(014) יש הרבה תקלות בתקופה אחרונה אם אתם חווים היום איטיות אז שתדעו שיש להם שוב תקלה לא פירטו את הסיבה

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  13. Started by a-v-i,

היי, יש לי חיבור ADSL 1.5 של חברת בזק בינלאומי. המודם שברשותי הוא ALCATEL SPEED TOUCH HOME (מהראשונים שבזק חילקו). לאחרונה התעוררה אצלי בעיה בחיבור.. כל כמה שעות המודם מאבד סנכרון ומפסיק להיות מחובר... (הנורה ה-2 מתחילה להבהב למרות שאמורה להיות דלוקה בצורה רציפה). את המודם הפכתי ל Router. עכשיו לשאלות... א. האם כאשר אני מתקשר לבזק עם הבעיה הנ"ל, כדאי להחזיר את המודם למצב רגיל ולא ROUTER? האם הפיכת המודם ל ROUTER היא עניין לא חוקי? ב. אם יחליפו לי את המודם, האם יחליפו לאותו המודם בדיוק או למשהו אחר לגמרי? האם יש לי עילה לדרוש את אותו המודם בדיוק? (והאם כדאי לעשות את זה בכלל) ג. אם לא, איזה מודמים יכולים לתפקד כ ROUTER כמו מה שיש לי עכשיו? אין לי תקציב לקנות ROUTER בנפרד ול…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by temper,

שלום רב פורום יש לי ראוטר פשוט שמבצע פעולה פשוטה, לשתף אינטרנט בין מחשב, נוטבוק ומוצר של אפל. עובד פיקס. הבעיה חלה רק כשמנסה להתחבר מוצר של בלקברי , או מוטורולה אנדרואיד. הראוטר קופא, כל הקליינטס לא מקבלים רשת (כולל מה שמחובר קווית). לא ניתן להתחבר לממשק ראוטר, התקשורת חוזרת רק לאחר ריסוט חשמלי. מפרט : Edimax br-6424n V2 Firmware V1.21 מוגדר על Mode: AP. נבדק עם ובלי הצפנה. אשמח מאוד לסיוע, והאם הבעיה מוכרת למוצרי Edimax ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Lapland,

תקישבו קניתי לוח אם מעבד וזכרונות חדשים עכשיו יש לי בבית שתיי מחשבים ואחד מהם מחובר עם מודם וראוטר והמחשב שלי מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי קיצר חיברתי הכל , חיבר תכרטיס רשת התקנתי תדרייבר שלו והכל זה מראה לי שהיתחבר והכל בסדר אבל כשאני ניכנס לאינטרנט זה פשוט לא עולה בהתחלה היה לי שגיאה INTERNET EXPLORE לא יכול להציג מנוע חיפוש זה משהו כזה הלכתי למשחב השני עם דיסק און קי הורדתי מהאינטרנט דפדפן אחר התקנתי ניסיתי להיכנס ואז זה פשוט לא ניכנס לי כתוב לי שהוא לא יכול להציג לי דף זה... מה לעשת??!?! תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  16. שלום, פוסט זה נועד לחסוך ימים של עצבים מלקוחות תשתית הוט ש"פתאום" חווים ניתוקים תכופים (כל דקה עד 5 דקות) לאחר שלא היה שום שינוי במערכת התשתית+מודם+ראוטר(אם יש)+מחשב במשך זמן רב. לפי מה שהטכנאי שהגיע אלי אמר, הוט בשלבים של החלפת התשתיות לכבל אופטי במקומות שונים (אצלי מדובר בקרית מוצקין, וכרגע הם נמצאים באזור רח' קדיש לוז). ועקב שינויים בתשתית הם ביצעו שינוי כלשהו בתשתית הקיימת באזור, אשר כל כמה דקות מחליפה את התדר של העברת האינפורמציה, ושינוי תדר זה גורם ל"גיהוקים" באינטרנט, ש"אמורים" להיות לא מורגשים (כרגע אני במצב הזה לאחר "תיקון" התקלה). להלן תמונה שלקחתי מutorrent בהורדה אקראית שהייתה לי. גיהוקים אלו לא מפסיקים הורדה, ונכון לעכשיו לא ראיתי אפקט בעייתי מידי שנוצר …

• 1 תגובה
    • 11.1k צפיות
  17. התחלתי את תהליך השדרוג של Alcatel Pro ל-510 ברגע שעשיתי software switch (ממש בהתחלה על מנת להעביר את ה-Active ל-dev/fda2) המודם עשה restart ונתקע עם הנורה הימנית ביותר (זאת של ה-Power) על כתום באופן קבוע. עכשיו אין לי ping (וכמובן לא telnet למודם). מה אפשר לעשות??? התהליך אמור להיות הפיך אבל לא נראה לי כי אין לי שום קשר עם המודם. הצילו!!!

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  18. Started by pazer005,

יש כרגע תקלה בבזק שהחלה בשעה 22:00 עקב תיקון של כבל אופטי באזור זה אמור להסתיים לתוך הלילה. תדעו אם זה קשור אליכם אם יש לכם שגיאה בחיבור של 678/718/721.

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by X7-007,

יש להוטנט מחלות שחוזרות, כל פעם סידרו את זה בהנדסה. לא שיחקתי LoL בזמן האחרון אבל שיחקתי APB Reloaded ושם ראיתי איבודי מידע וקפיצות למרות שהכל עבד תקין כל השבוע ששיחקתי, ורק עכשיו זה התחיל. לפחות 4 פעמים זה נפתר בהנדסה אצלהם, פעם אחת לא היה אפשר אפילו להתחבר לשרת של LoL אחרי שמקישים שם וסיסמא , לא היה TCP לשרת בכלל. עם ספק אחר זה תמיד עבד תקין ברגע שמתחברים, זה פתר את הקפיצות או שהיה אפשר להתחבר לשרת והיה תקשורת TCP תקינה. אני מציע שעוד אנשים שיתלוננו אחרת לא יהיה עדיפות לזה וזה סתם יעבור למשהו שנקרא "חריגים" שיכול לקחת זמן עד שבוע ואולי גם לא יטופל, במקום שיטופל באופן מידי. נגיד לשרת של League of Legends Probing 185.40.64.65:2099/tcp - Port is open - time=69.763ms Pro…

• 23 תגובות
    • 6.5k צפיות
  20. אתמול באזור השעה 23:00 האינטרנט הפסיק לעבוד. לאחר שוידאתי כי הבעיה היא אכן בספק התקשרי אליהםת הנציג ,טען שיש שידרוגים וביקש ממני לנסות להתחבר עוד כמה דקות. עד היום בבוקר התקלה לא סודרה. מה שמפריע לי בכל הסיפור הזה הוא שהתקשרתי במהלך הלילה 3 פעמים, בכל פעם ענה לי אותו נציג. בפעם השלישית שדיברתי איתו הוא הודע שמודבר בתקלה כללית שתסודר רק בבוקר. שירות ביזיוני, החברה החזיקה שני נציגים בהלך תקלה כללית (שלפי הנציג מדובר בכל לקוחות הוטנט עם תשתית בזק!). התקלה נמשכת כבר מעל 10 שעות, וכל תפקידם של הנציגים הוא ל"ערבב" את הלקוחות כדי שיתיאשו ויחכו לבוקר. מעולם לא שמעתי על תקלת ספק שנמשכת כ"כ הרבה זמן ולא מטופלת מיידית. לאור המצב כבר ב8:00 התקשרי ל014 והתחברתי אליהם בחזרה. הדבר…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היום בבוקר הייתה תקלה כביכול בהוטנט - המהירות אצלי לא עברה 4MB, לאחר שבוע שהכל עבד בצורה תקינה. שיחה עם הוט פתרה את הבעיה.

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by maxim-1,

שלום לכולם. תמיד כשה אני ניכנס לצ'ט בנענע (במיוחד) לאחר כול כ-15 דקות כימעט בדיוק. מופיעה לי ההודעה הזו, -נותקת מהשרת. אני ממש לא נהנה מהצ'ט. יש לי מחשב חדש ואני לא מוצא מענה בקשר לבעיה הזו. אם יש לכם תשובה אודה לכם.

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  23. Started by jpost,

חוברתי לפני כמה ימים לרשת ה NGN של בזק, ובגלל שהמחיר של ה 15 מגה היה נמוך ממחיר ה 8 מגה שהיו לי קודם, שדרגתי את מהירות הקו. בנוסף גם שדרגתי את מהירות החבילה אצל הספק. בבדיקות שביצעתי מול אתר הבדיקה של הספק קיבלתי רק קצב של 12-13 מגה ולא 15 כפי שהובטח. ההורדה כן מתחילה במהירות גבוהה של 15.4 מגה, אבל לאחר מספר שניות יורדת, שוב עולה ושוב יורדת. בצעתי בדיקה של התשתית ע"י שימוש בשם משתמש 1@1 ואתר הבדיקות של בזק 147.235.246.92. גם שם היתה בדיוק אותה תופעה כמו בספק. מהירות ממוצעת של 12-13. התחלה מהירה ב 15.4, ירידה ושוב עליה. לאחר דיבור עם התמיכה של בזק בקשו ממני לבדוק שם משתמש 2@2, ולהפתעתי שם הכל היה תקין ! מהירות הורדה קבועה של 15.4 מגה, עם אותו אתר בדיקה. מה יכולה להיות הבע…

• 58 תגובות
    • 11.3k צפיות
  24. יש לי רשת קווית עם ראוטר. המחשבים מקונפגים עם כתובת סטטית בתור קבוצת-עבודה לשיתןף אינטרנט וקבצים. חיברתי לראוטר נקודת גישה אלחוטית מקונפגת בתור AP עם כתובת סטטית. אני מנסה להתחבר לרשת הביתית עם הטלפון הסלולארי ומילאתי את פרטי חיבור הWI-FI בטלפון באופן הבא: IP Address: 192.168.2.22 gateway address: 192.168.2.1 (זוהי הכתובת של הראוטר) subnet: 255.255.255.0 DNS1: 192.168.2.1 הכתובת של נקודת הגישה האלחוטית: 192.168.2.2 אני מקבל אישור לחיבור אבל אני לא מצליח לגלוש ומקבל הודעה: DNS נכשל. איך אני אמור לקנפג את החיבור?

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  25. Started by xtract1,

מצ"ב תמונה של הבעיה שלי בשירות -Yesgo שזה צפייה ב-TV דרך הרשת. היתה תקופה שזה עבד אחלה, אבל מאז כל פעם ההודעה הזו מופיעה. פעם התקשרתי לתמיכה שלהם שאמרו לי שזה העוגיות או שה-IP בעיתי וכו', חיפשתי קצת בגוגל וכנראה שיש לו בעיה עם IP שהוא לא סטטי? לא ממש יודע. אשמח לעזרה ממי שנתקבל/מבין. כמו כן, האם אפשר/כדאי להפוך את ה-IP לסטטי? על מה זה משפיע לטובה/לרעה?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.