רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
האם מישהו הרכיב את הראוטר לינוקס שישנו במדריך האתר? ואם כן, שתף אותנו במידע כיצד הוא עובד? בעיות, ואם כדאי?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמו שכבר ציינתי בעבר אני "משתמש כבד" שך ADSL ועד היום הורדתי מעל 200 סרטים ועוד (קרוב ל 300 דיסקים צרובים) למה אני "מלאה" אתכם בפרטים, תשאלו? אז ככה, די מיציתי את תוכנות ה P2P וראיתי שרוב הסרטים והמשחקים החדשים מגיעים ממשהו שנקרא DELNET... מישהו יודע מה זה ואיך משתמשים בזה? (זה תוכנה, אתר FTP, פורום או רשת יוזרים?)
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה יכולה ליהיות סיבה לאיטיות בגלישה באנטרנט, במחשב שמחובר ברשת כאשר יש שיתוף אנטרנט במחשב הראשי שמחובר החוצה. במחשב הראשי מ"ע WIN2000 במחשב השני מ"ע WIN98, המחשבים מחוברים בניהם דרך HUB 10M. דבר נוסף במחשב הראשי הגלישה באנטרנט מהירה....
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם לחברת נטויז'ן יש אינטרנט ADSL? ואם כן איך הוא? האם שווה? או שפשוט ללכת על בזק בין לאומי?
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אני מחובר לאינטרנט בכבלים של ערוצי זהב.מקריאה של מספר נושאים בפורומים שונים הבנתי שיש תוכנות האצה למהירות הגלישה באינטרנט. זה באמת עובד? מי יכול להמליץ על התוכנה הטובה יותר?רצוי שתהיי ללא תשלום!!!!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב, אז בחודשים אחרונים היו לי הרבה בעיות באינטרנט בכלבים הממ בכבלים שלי. יש לי פינגים ענקיים לשרתים בישראל, ואני מתנתק כל איזה 2 דקות ככה.. שכחתי כבר מה הפירוש של המילה DOWNLOAD. אז התקשרתי לתמיכה של מת"ב.. ואמרו שישימו את האינטרנט שלי במוניטורינג ל 24 שעות כדי לראות מה גורם לניתוקים., ושאני יתקשר מחר. התקשרתי, ואמרו לי שקיבלתי יותר מ 7,000 ניתוקים באותו היום, בלי סיבה בכלל. אז קבעו לטכנאי שיבוא אליי עוד יומיים כדי לתקן את הבעיה. עברו יומיים הטכנאי הגיע, בדק כל חור, כל חוט, בסוף החלפנו את המכשיר, את הכבל RJ-45 , ושום דבר לא עזר. הפינג לשרת הראשי של מת"ב עמד על 1023 ונע בין זה ל פינגים מפחידים ביותר. הטכנאי התקשר למפעילי השרת באזור, והחל וויכוח ש פינג 1000 לשרת הראשי זה "…
-
- 41 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום חבר'ה ב 3-5 ימים אחרונים אני סובל מבעיות קשות בחיבור האינטרנט שלי , זה מתחיל מפינגים גבוהים שמתחילים בשעה 1בצהריים עד 12 בלילה ומהירות די ירודה , זו בעיה שהתחילה לפני מספר ימים , התקשרתי לבזק בינלאומי והם אמרו לי שזו בעייה של אזור תל אביב . רציתי לדעת אם מישהו סובל מאותן בעיות אינטרנט כמוני. בתודה Tiger
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משתמש ב BPFTP Server איך אני יוצר איתה שרת FTP היא כל הזמן מוציאה לי שגיאות....
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כן, אני מדבר על הפירסומת שאומרים "כשאתה VIP אתה מקבל יותר" או משהו כזה... מילא להגיד "קו פרטי" לאינטרנט, למרות שזה מטופש.. קו פרטי אעלק.. כאילו שבמרכזיה שלהם זה לא מתחלק בין המשתמשים, וכאילו המהירות פי-20 של הכבלים [לרקורד: שסביר להניח שתתחלק בד"כ בין 10 אנשים] לא תעבור את החבילה "הסטנדרטית" שלהם בקלות.. אבל לשקר ולהגיד "לאינטרנט הדגיטלי המהיר בישראל" ?? שו דגיטלי? מה דגיטלי ? אתם חושבים שאם תגידו "דגיטלי" אז הישראלי המצוי יתלהב מכם ? סביר להניח שכן... אבל מה שאני שואל את עצמי - האם האנשים שם בבזק מודעים לעובדה שאין שום קשר בין aDSL לבין המילה "דגיטלי" ?? כל הרעיון של ה-DSL הוא שימוש בקווי הנחושת האנלוגים הרגילים שיש בקו הטלפון....! ה"המרה" של הקו היא לא "המרה לקו …
-
- 31 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת! (אני מקווה!?) הזמנתי את החבילה של Yes+Wow ומחר צריכים לבוא ולחבר אותי..... רציתי לדעת אם יש למישהו להמליץ על אתרים עם מידע בנוגע ל ADSL ולמודם של Alcatel נושאי אבטחה או משהו? דברים שאני צריך לדעת....?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את הכבל- אבל אני ממש לא יודע איך אני עושה את זה. מישהו יכול בבקשה להסביר לי?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עכשיו אני מנוי לנטוויז'ן ויש לי (נכון ניחשתם 56K ) ורציתי לדעת מהי הספקית הטובה ביותר למהירות שלי והמשתלמת ביותר, עכשיו אני בחבילה של 80 ש''ח לחודש וגלישה בלי הגבלה והאם יש משהו עדיף (יש לי yes ולכן הכבלים מחוץ לתחום בינתיים האם יהיה גם משהו יותר טוב לyes חוץ מadsl)
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כמה שאלות בנוגע לרשת: 1 אני מתחבר בביה"ס עם הלפטופ לרשת שלהם, וגם בבית. וכל פעם אני צריך להגדיר מחדש את הרשת כדי שאני יוכל להעביר קבצים וכו'. השיטוף אינטרנט עובד בבית גם עם ההגדרות של ביה"ס, אבל לא הפוך. איך אני יוצר 2 התחבריות שונות לרשת..? 2 רשת, 4-5 מחשבים. מחשב אחד מחובר לISDN ומשטף אותו לכל השאר. כל האיפיים והDNSים מוגדרים. עכשיו רוצים לחבר מחשב נוסף לISDN על קו חדש. איך גורמים למחשב שיבחר לבד מאיפה הוא לוקח את האינטרנט.. כאילו מרשת או מהמודם...? --הערה-- אין שום קשר בין השאלות, בתים שונים לגמררררה.. ו...אחד יותר חשוב :-) --הערה--
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אין לי צורך להוסיף פרטים בשלב הזה, אבל אתם מוזמנים... Prog.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני לא הולך לעשות שום קומבינה של שום ספק אינטרנט עם שום הנחות כי אני לא רוצה שיקברו אותי לשנה שלמה עם ספק אינטרנט אחד וקו מהיר של בזק שאני לא אוכל לבטל. לכן, החלטתי לפעול בצורה הזאתי: - ללכת על החבילה הכי זולה גם בבזק וגם בספק. - להזמין קו ADSL מבזק, ולשלם את ההתקנה. - לקנות מודם בעצמי מחנות. - לשלם את ה99 שקל לחודש לבזק עם התחייבות לחצי שנה על אחזקת קו. - להתחבר לאיזה ספק אינטרנט שאני ארצה. השאלות שלי הם כך: אם אני קונה מודם חיצוני וכרטיס רשת או קונה מודם ADSL פנימי האם ספק האינטרנט/בזק יעשקו ממני עוד כסף על "התקנת חייגן ומודם בבית הלקוח" או שרק יקחו ממני כסף על המרת קו? באינטרנט גנב הם אמרים שעולה, בנסוף לעלות החיבור לחודש הראשון גם "דמי התקנת חייגן ע"י טכנאי מקצועי 299…
-
- 37 תגובות
- 5k צפיות
-
-
מכיוון שאני יוצא בקרוב למילואים ומעונין להישאר מחובר לעולם המקוון החלטתי לנסות ולממש את חזון ה be connected של Nokia. ברשותי מחשב Laptop IBM 390X עם Windows 2000 וטלפון סלולרי Nokia 6210. התקנתי את תוכנת המודם של הטלפון הניתנת להורדה חינם מאתר Nokia, הגדרתי את מהירות המודם ואופן החיבור, הגדרתי dial-up חדש וניסיתי להתחבר (הקישור בין הטלפון ל laptop נעשה ע"י פורט ה IR). לצערי הרב לאחר תהליך הקישור בין ממשקי ה IR בעת תהליך ה dialing הקישור מתנתק והטלפון "נתקע". עלי לכבות את הטלפון ולהדליקו מחדש בכדי שיחזור לפעולה תקינה. לאחר מספר נסיונות הצלחתי להתחבר ל ISP (נטווי'ן) אך רק לכמה שניות ומיד התנתקתי. למישהו יש מושג איך מפעילים את העסק הזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
1. במודם הפנימי PCI של סמסונג באיזה אופציה לבחור בהתקנה: PPPoA, PPPoE או EoA? 2. זה נכון שיחד עם הפילטרים מקבלים גם ספליטר שאותו מחברים רק לקו אחד שהוא מן פילטר ראשי כזה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
מכירים את אתר וואללה , ובכן באמת וואללה מעלים לנו את העצבים עם הפרסומות המעצבנות שלהם , איך אפשר למנוע את קפיצת הפרסומות ללא שימוש בתוכנות המורידות פרסומות ? בעזרת Firewall zone alarm . פשוט יש להגדיר באבטחה Security-> Advanced -> restricted zone ולהוסיף Host : ad.walla.co.il זו הכתובת של וואללה שבעזרת מפיצה את הפרסומות שלה .
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שימוש בכתובת דואר אלקטרוני ניידת ובכן האם התחבטתם בסוגייה לגבי מעבר לחברת אינטרנט חדשה ? ואם כן מה יקרא עם הדואר האלקטרוני שלכם? עכשיו ?נודיע לכולם ששיניתי את הדואר האלקטרוני , ואם שכחתי ובכן , הפתרון הוא ברישום דומיין חינם כלשהוא , ואח"כ לבקש מהשירות להעביר את הכתובת של הדואר האלקטרוני לתיבה הנוכחית , אח"כ כאשר חפצה נפשכם בשינוי ספקית אינטרנט , נכנסים לחשבון ב-דומיין ומשנים את העברה של .כתובת הדואר , לתיבה הנוכחית www.cjb.net .האתר מספק שם דומיין חינם , כולל העברה לתיבת דואר
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז כן נכון אני גר בישוב שהוא יחסית "חור" אבל היום הופתעתי לטובה כשמצאנו ליד הדלת פלייר של ב(נ)זק שמודיע כי ביום שני תוצב עמדת ADSL בישוב והקהל מוזמן לבוא להתרשם ולקנות נחייה ונראה.... ;D
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-