עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Da7kStar,

שלום, ברשותי ראוטר מדגם TL-WR941ND ורציתי לדעת איך אני יכול לשים סיסמה כדי שאוכל להתחבר לרשת רק מהמחשבים שלי... (בקיצור סיסמה לרשת)

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by CRT,

קצת רקע מחובר למחשב אחד בLAN בWIFI מוגדר WPA 2 PSK וMAC פילטר. עכשיו פתאום הLAN1 התחיל להבהב כל הזמן אפילו כשהמחשב בIDLE... וזה הוריד מהביצועים כמעט לאפס.. ברמה שPING כמעט ולא עבר. החלפתי לLAN4 היה הכל בסדר עד היום שגם הוא התחיל להבהב כל הזמן ביצועים נמוכים אבל אין איבוד נתונים בפינג לפחות מה שאני רואה דרך CMD. אותו סיפור עם LAN2-3 מה עושים חברה?? או שהנתב מת? בנתיים אני ינסה להחליף כבל רשת אולי זה יעזור.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by urich,

שלום נירשמתי לאינטרנט המהיר של נטוויזן (כן אחרי ששיגעתי אתכם שנה היצטרפתי לadsl א אצל 012 ) במהירות 0.5 עכשיו כשהמחשב יהיה מחובר בadsl כדי להתקין תוכנת firewall או שאין צורך אמיתי בכך

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי, ראיתי שהרבה אנשים בפורום התקינו DD-WRT על הראוטרים שלהם. לאחר כמה מאמצים כושלים להפעיל את החיגן L2TP בתוכנה הזאת, מצאתי תוכנה אחרת שנקראת Tomato ומבוססת על HyperWRT. התוכנה תומכת בראוטרים WRT54G/GL/GS וחייגן ה L2TP שלה עובד בצורה "סבירה" למדי עם נטוויז'ן (מדי פעם הוא לא מצליח להתחבר מהפעם הראשונה אלה מהפעם השלישית-רביעית). מלבד זאת, התוכנה מציעה QoS מתקדם המאפשר להגדיר חוקים ללא הגבלה ובהתבסס על מגוון רחב של פרמטרים כמו פורטים, כתובות IP וכתובות MAC. קיימת גם אפשרות להציג גרפים של ניצול bandwidth, לבצע Wireless Survey (סריקה של של כל הערוצים המשמשים לתקשורת אלחוטית והצגה איזו רשתות פעילות באזור ועל איזה ערוץ הן משדרות ובאיזו עוצמה) וסוף סוף לתת פונקציה שימושית לכפתור…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Moo,

אני כרגע משתמש ב DD-WRT 0.24 SP1 בעבר (לפני שנה ומשהו) השתמשתי ב Tomato רציתי לדעת איזה קושחה עדיפה יותר כיום? האם חל שינוי ב Tomato שגרם לה להיות עדיפה על DD-WRT?

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  6. Started by emmanuel,

שלום לכולם. מקווה שזהו המקום הנכון,מחפש מישהו שישלח לי הזמנה לTORRENT LEECH אם אפשר יש לי קצב הורדה+העלאה גבוהה ואני מחובר 24/7 אם מישהו יוכל לעזור לי בכך אודה לו מאוד. תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  7. חבר הראה לי את האתר הזה שכביכול מציע שירות שעוקף את הספקית ואת חסימת הפורטים ו/או הגבלות אחרות מצידה. הוא אמר שזה גם יכולה ליהות תרמית והוא לא בדק את זה. אני רוצה ליהיות בטוח שזה לא תרמית כי זה עולה מספיק כסף (17 דולר לחודש)... למיהו יש מידע על זה או יכול להראות לי שזה תרמית אחת גדולה?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Erez360,

שלום לכולם בשבועות האחרונים אני מזהה בעיה בהורדות דרך האתר TL. פעם כל הורדה היתה מגיעה בשניות ל200 , לאחרונה הורדה של קבצים מלאי מקורות מהאתר מגיעה למהירות של 50... הספק שלי הוא אינטרנט זהב והתשתית של בזק-מישהו יודע על חסימה מסוימת? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Yosifz8,

שלום לכולם קיבלתי הזמנה מחבר ל torrentleech ורציתי להתחיל להוריד עם utorrent על מחשב ה mac שלי. הבעיה היא שההורדה לא מתחילה כרגע ודברים שהורדתי לפני לא מעלה בכלל . פתחתי את הפורט של ה uTorrent בראוטר שלי, ורציתי לדעת האם יש דברים נוספים שאפשר לעשות או קליינט אחר שמומלץ להשתמש בו?

10. Started by israelnba,

ניסיתי להיכנס לאתר ולא הצלחתי, ביררתי בערוץ שלהם והתברר לי שנחסמתי בגלל שסחרתי בחשבונות :s05: מוזר... אפילו לא היו לי הזמנות. בקיצור, אם זה קרה לי ואני באמת לא סחרתי בחשבונות, אז בטח עוד אנשים נחסמים סתם ללא סיבה, ניסיתי לומר להם אבל זה לא מעניין אותם בכלל. זהו, סתם רציתי שתדעו.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by הקדוש,

אוקי הייתי 3 חודשים בארה"ב והשארתי את הביטרנט שלי פתוח בשביל לעלות את הRTIO כשחזרתי הRTIO היה ממש גבוה אבל הם מחקו לי את החשבון שלחתי להם מייל והם אמרו שאני צריך הזמנה ... מישהו יכול לעזור לי בזה?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  12. היי חבר'ה, אז ככה: יש לי חיבור של 20 מגה דרך הוט ובזק בינ"ל. כמובן שדרך ה-HOTBOX. ראשית, כמודם הוא מתפקד מעולה, ללא ניתוקים וממצה את המהירות האפשרית. אבל, כראוטר, הוא ללא ספק בינוני-מינוס, אומנם אין ניתוקים אבל הוא לא יכול להחזיק יותר מ-3 חיבורים מקבילים (פורטים) לאותה הכתובת (שבמקרה של הורדות מבוססות Torrentים זה כלום). במקרה של הורדות ישירות זה בסדר, אבל זה לא מה שאני מחפש. זה ללא ספק בעקבות העובדה שיש לו מעבד חלש. (כמובן שברגע שמדברים עם הוט זה מקרה אבוד, כל מה שהם מבקשים ממך לעשות זה "בינג" ל"בורט"...אז להתחיל ולהסביר להם ממה נובעת הבעיה זה מעט בעייתי). אז קניתי ראוטר של linksys דגם WRT120n - אומנם הוא מעוצב יפה, ואפילו כתוב עליו Cisco אבל ללא ספק לא יודע לספק את העבו…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by kudish,

הזמנתי את הראוטר הנ"ל מאמזון גרמניה ושלחו אותו עם UPS והם מבקשים מפרט לצורך אישור שלו מול משרד התקשורת. איזה נתונים אני צריך לתת להם? ואם יש סיכוי בכלל שיאשרו אותו? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. כמו לרבים גם לי יש בעיית ניתוקים חמורה עם הראוטר הזה וזה בלתי נסבל . הם ידוע על קושחה צד 3 שפותרת את הבעיה אם כן איזה ? תודה רבה לעונים

• 15 תגובות
    • 3.8k צפיות
  15. Started by Mics,

נמצא אצלי הראוטר TP LINK 1043ND, עד היום עבד ללא תקלות. היום בבוקר הראוטר הפסיק לחלק אינטרנט ואי אפשר לגשת לממשק הניהול שלו. ארבעת המחשבים שמחוברים עליו כותבים שחיבור הרשת מוגבל. מצד שני, הראוטר דולק והנוריות שלו תקינות. ניסיתי לעשות רסט לראוטר, לנתק אותו מהחשמל ולחבר שוב, להחליף כבלי רשת - שום דבר לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by jordan_sh,

שלום, מבחינה אלחוטית מה עדיף ? לחילופין , איך 841n בתור רפיטר ? האם עדיף על מרחיב טווח D-Link DAP-1320/A1A Range Extender (למעט הגודל) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. בחמישי התקינו לי אינטרנט סלקום סיבים 1000MB. לפי המפרט של הראוטר שלי הקיים אצלי - TP LINK ARCHER VR600 AC1600 ADSL/VDSL הוא אמור לתמוך בסיבים 1000MB. https://www.tp-link.com/au/home-networking/dsl-modem-router/archer-vr600/#specifications ראיתי גם כמה שרשורים בפורומים שצריך להגדיר אותו כ WIRELESS ROUTER בהגדרות ואז PPOE עם משתמש וסיסמא והא אמור להתחבר. הטכנאי ניסה את כל ההגדרות אבל לא הצליח. כל פעם מקבלים שגיאה לאחר ההגדרות ו ה PPOE שהוא לא מקבל אות/מחובר לאינטרנט. אחרי שעה ביקשתי שפשוט ישים ראוטר שלהם ואנסה לפתור את הבעיה ולהחזיר בהמשך. בראוטר שלהם נותר בחיבור קווי מהירות 950MBPS - בWIFI 5 GHZ נותן כ 530MBPS. השאלה האם יש טעם לפתור את …

18. שלום, ברשותי ראוטור מסוג TP Link Archer VR600 V2 אשר הוגדרה בו שם רשת נפרדת משאר הבית הראוטר משדר ואין בעייה להתחבר אליו מטלפונים נידים, טאבלטים או טלויזיה חכמה אך כשאני מנסה להתחבר אליו ממחשב נייד מסוג HP ( ניסיתי מ 3 מחשבי HP ניידים) המחשב לא מקבל IP מהראוטר הדרך היחידה שמצאתי היא להפעיל מחדש את הראוטר ואת הווי פי במחשב וגם אז המחשב מתחבר לאחר כדקה של נסיונות יש דרך להתגבר על הבעייה? כשאני מתחבר לראוטר, הדף מראה שאין אינטרנט כשלמעשה הראוטר פועל - יש קשר לתופעה מעלה?

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  19. Started by captaincaveman,

מזה כמה ימים בתדירות של בערך אחת ליום הראוטר מפסיק להגיב. אין חיבור לאינטרנט, אין רשת מקומית ואין גישה אליו דרך הדפדפן. המצב מסתדר אחרי איתחול שלו, אבל זה די מעיק. מישהו נתקל במשהו דומה? מה אפשר לבדוק/לעשות?

• 7 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. ב"ה שלום רב חברים קודם כל הרשת אצלי קצת שונה (ולא רגילה) מה שקורה זה שיש לנו 2 מבנים אחד ליד השני אצלי המחשב מחובר לאינטרנט ומהמחשב יוצא כבל לסוויץ עם 5 יציאות (ICS) וממנו הולך אינטרנט לבית השני עם כבל עד היו בו היו צריכים שם את הראוטר הכל היה בסדר כי מתחבר ישירות למחשב והמחשב שם גולש טיל עכשיו שמתי שם את הראוטר וחיברתי אליו את הכבל שמגיע ממני ל WAN ומיציאה 1 או 2 של הראוטר חיברתי למחשב שיהיה לו אינטרנט ושיהיה אינטרנט גם לרדיו החדש הזה של בזק האלחוטי למי שמכיר טוב הרדיו סבבה עובד הכל טוב הגדרתי בראוטר הכל אפילו ידני עדכנתי לו גם קושחה שמשום מה מצויינת כגירסה V3 ולא 3.5 אבל זה מה שהיה לדגם הזה באתר מה שקורה זה או שהאינטרנט במחשב שם פשוט לא זז עובד על 1KB או על 1…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by MODI,

אני מעוניין לקנות אתtp Link wa701nd שישמש לי כap אז נכנסתי לksp ורשום שם בפרטים שהוא לא תומך בהוט בוקס. זה הגיוני, הרי הוא בסך הכל ap

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  22. יש לי את המתאם האלחוטי WN320G שמחובר לראוטר אלחוטי של TP LINK דגם WR541G שאני משחק בסרברים מסויימים בCSS תמיד לאחר דקה ~ של משחק יש תקיעה של המשחק ( השחקן נעצר במקום) ולאחר 10 שניות בערך יש התנתקות מהרשת האלחוטית(שמאובטחת ) גם בשיחות בסקייפ זה קורה די הרבה יש סרברים שזה לא קורה בהם בכלל.. למישהו יש מושג למה זה קורה? הקליטה היא על 48MBPS~

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  23. שלום לכל חברי האתר . אני רוצה לקנות את הראוטר הזה לבית של ההורים שלי . חשוב שהראוטר יהיה מספיק חזק כדי לטפל בגלישה מסיבית של 4 משתמשים ללא לאגים וללא תקיעות . מה שחשוב גם שלא יהיה ניתוקים , כי ההורים שלי לא יודעים איך לטפל בראוטר וזה ישאיר אותם בלי אינטרנט כמה ימים עד ששנבוא אליהם לסדר את זה . האם הראוטר הזה יהיה הכי מומלץ בתקציב של עד 300 ש"ח ? תודה לעונים .

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. בזאפ כתוב בהסבר שהוא תומך בכבלים: http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Router&model_id=418196 ובאתר מכירה כתוב שהוא לא תומך: https://www.misradia.co.il/coop/index.asp?coop=zap&page=product&itemId=5141 אז הוא תומך או לא (מצטער על הדאבל אבל אלה 2 נושאים שונים)

25. שלום, יש לי את הראוטר הנ"ל המחובר להוטבוקס של הוט (שמוגדר כראוטר גם, אבל בתכלס מספק כרגע רק אינטרנט. לאחרונה ה-TPLINK התחיל להשתגע, אציין שהוא על הקושחה האחרונה, וכשהוא עובד לאחר כיבוי והדלקה הוא אחלהף, ומהירויות סבירות+, אבל תמיד "משהו" קורה לאחר יומיים שלושה, ופתאם כל המכשירים המחוברים אליו באלחוטי מקבלים מהירויות מחפירות של 1-3 מגה ביט לשנייה וניתוקים. בין הניסיונות ניסיתי גם להעביר למצב 150 מגה בלבד, וכעת הניסיון האחרון שלי הוא להעביר את שיטת הקידוד ל-AES בלבד, ללא TKIP שהבנתי שיכול לעשות בעיות. יש למישהו עוד רעיונות ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.