עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by idan333,

שלום לכולם הייתי רוצה לדעת האם קיים יישום שמתקשר לאינטרנט אוטומוטי, גם לחייגני adsl; במקרה של התנתקות או ריסטרט של המחשב. מצאתי משהו שנקרא: conkeep אבל הוא לא עושה את העבודה (או שאני לא יודע להשתמש בו) בתודה מראש על העזרה עידן

2. שלום, יש ברשותי נתב Linksys WRT54GL, אני מעוניין לדעת איך אפשר להגדיר בנתב כתובת IP קבוע, Static נראה לי... שכאשר ויש נפילת מתח הכתובת משתנה לי...ואני צריך כל פעם להגדיר את הכתובת מחדש בגלל האימיול. תודה, שלומי

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by ilanb0,

לא יודע באיזה קבוצה לרשום את זה, אבל אשמח לחוות דעת של מומחה אבטחה: ממה שאני יודע, הרגולציה מחייבת כי מערכת המחשב לא תוכל לשמור את סיסמת המשתמש בכניסה לחשבון הבנק, וכך תמיד היה בכל החשבונות שלי בבנקים השונים - תמיד צריך היה להקליד סיסמה. באפליקציה למשל, נשמר שם המשתמש במסך, אבל סיסמה - לעולם לא נשמרה. בימים האחרונים, מערכת חלונות 10 שלי במחשב הנייח שומרת גם את הסיסמה בכניסה לחשבון הבנק ואיני צריך להקליד אותה. האם זה ליקוי באבטחת מידע??

4. Started by LB,

איך אני יכול לשמור עותק של אתר אינטרנט במחשב הנייד, כך שיהיה אפשר לראות אותו עם כל הקישורים והתמונות גם כשהמחשב לא מחובר לאינטרנט? תודה!

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. Started by MotoCross,

איך אפשר לשמור עמוד אינטרנט כך שאוכל לפתוח את אותו העמוד אפילו אם איני מחובר לאינטרנט? ???

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  6. Started by marking,

למה קוראים לחבילות ADSL "חצי מגה" או "1.5 מגה" אם בעצם מורידים ב50K או ב150K ...? ושנית האם המהירות היגיונית? אני מחובר לבזק בינלאומי ב2.5 מגה... :AR15: תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שמעו יש לי רשת בבית של שתי מחשבים ואי די אסס אל שמחוברים בהאב עכשיו הכל עובד חלק איזה חודשים כבר נראה לי ופתאום אתמול אח שלי שואל אותי למה אין אינטרנט אני הלך לבדוק חשבתי MIRC דפוק(אח שלי כל היום על זה)ואני רואה אין לא באמת אינטטרנט ואין לו קישרור למודם(נתתי פינג למודם ואלי) ואין לו רשת בכלל אני מסתכל על הכרטיס רשת וראוה הנורה באמת לא דלוקה וגם בהאב היא לו דלוקה והחור בהאב טוב כי הכנסתי את שלי לשם והנורה דלקה עכשיו מה יכולה להיות הבעיה? זה חוט של 20 מטר ובדקנו לכל אורכו הוא לא חתוך והוא טוב מאוד מה יכולה להיות הבעיה ? ההאב לא נראה לי זה יכול להיות הכרטיס רשת שלו? או החוט כאילו מישהו עשה לנו את זה באופן פרטי את הצדדים של החוט אז?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=planetsw800 הנה עכשיו לי יש hub (רכז) שקניתי ב 200 שקל של 8 עם BNC(אין לי מושג מזה זה בא ככה ) עכשיו אני משתמש רק בשלוש (יש לי שתי מחשבים ואי די אס אל) ולא הבנתי כלום מהמאמר אבל אם אני יחליך ל switch הזה יהיה לי רשת יותר מהיר? זה שוהה בכלל? כמה זה עולה?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. תשמעו משהו שמטריף אותי :AR15: אני לרוח של ספק אינטרנט מהיר מסוים כבר שנתיים. שילמתי מחירים מקסימליים על הכל : התחברות, מנוי חודשי, חכירת מודם וכד'. החלטתי להוריד קצת עלויות ומכיוון שהספק שלי העלה מחירים לעננים חיפשתי בית חדש. מסתבר שלקוחות ותיקים של ה-ADSL לא חשוב מי הספק, לא רשאים לקבל מודם חינם. מי לא מאפשר??? נכון חברת נזק ! שימו לב למדיניות בזק : רוצים מודם חינם.. אין בעייה, תתנתק מהאינטרנט לחודש צינון !!!!!! תתחבר שוב, תשלם דמי התקנה מלאים ללא כל מבצע ואז תקבל את המודם. שאלתי אותם ואם בחודש צינון, אני אצטנן לגמרי מבזק - אעיף אותם לקיביני... :AR15: אבטל את קו הטלפון לגמרי ואעבור לכבלים?? תשובה... תעשה מה שאתה רוצה. אין גבול לחוצפה של המונופול הארור הזה !!! מה דעתכ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. קניתי את הראוטר של לינקסיס WRT54G עכשיו אני במחשב הראשי, והגלישה נהפכה לאיטית הרבה יותר וגם אני מתנתק כל כמה זמן, סתם בלי סיבה איך אפשר להאיץ את הגלישה ואני חייב לגלות מה מפריע לגלישה ומה גורם להתנתקויות? יש איזשהי תוכנה שיכולה לעזור לי? אתם יכולים בבקשה לעזור לי בזה, תודה אין לי שום פאייר וואל מותקן במחשב (היה מותקן אבל הסרתי אותו בגלל זה) טל

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  11. שמתי תאמייל שלי באתר alljobs.ואח"כ הבנתי שלקבל הצעות זה בתשלום.איך אני מפסיק שישלחו לי אמיילים,זה כבר מטרד תודה

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  12. גם במשרד וגם בבית אני חווה תקלות בהגעה לשרתים בארה"ב. אתרי חדשות אמריקאיים, אתרי בנקים אמריקאיים, ובכלל - כל מה שלא ממוקם בארץ. מישהו שם לב לזה? אם כי הספק שלי גם במשרד וגם בבית הם בזק בינלאומי, והתשתית היא של בזק.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. אורח לביא שיפמן - NetCHEIF.com
    Started by אורח לביא שיפמן - NetCHEIF.com,

מוצרי רשת חדשים ומתקדמים מ-Linksys, אסוס ו-TP-Link נחשפים לכתבה: http://hwzone.co.il/שנה-חדשה-נתבים-חדשים/

• 57 תגובות
    • 7.8k צפיות
  14. היי יש לי 2 מודמים אלקטל home. אחד מחובר לראוטר והשני סתם זרוק. 2 יוזרים אחד בברק(0.75 מגה) ואחד בבזק בנלאומי(1.5 מגה). 2 כרטיסי רשת במחשב. תשתית של 1.5 מגה בבזק. יש אפשרות לשלב בין כל זה? נניח לחבר לכרטיס רשת אחד מודם ולשני ראוטר ולהשתמש בשניהם בישביל להתחבר לאינטרנט ביחד בפס רחב יותר? זה בכלל יעבוד, 2 ספקים על אותה תשתית? :s05:

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by omrit,

שלום, יש לי שני כרטיסי רשת במחשב, כאשר כל אחד מהם מחובר בחיבור קבוע שונה (ללא חייגנים) לאינטרנט. מישהו יודע איך אני "מבקש" מהאקספלורר (במקרה זה maxthon) לעבוד רק אם כרטיס ספציפי אחד? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  16. Started by Jabradb1,

שלום, יש לי שני חיבורים לאינטרנט (ספקים שונים), אחד על גבי ה LAN ואחד על גבי WIRELESS. אני רוצה שהאינטרנט (דפדפן בלבד) יעבוד על גבי הרשת האלחוטית וששאר החיבורים יעבדו על גבי ה LAN. תוכלו לייעץ לי איך לעשות את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  17. שלום לכולם. יש לי במחשב שני חיבורי אינטרנט: 1. חיבור רגיל לאינטרנט דרך המודם על כבל רשת 2. וגם כרטיס רשת אלחוטי שיכול להתחבר לאינטרנט WIFI בסביבה. עכשיו שמתי לב שאני יכול להתחבר רק לאחד מהם כל פעם ואי אפשר להתחבר אל שניהם בו זמנית. שאלתי היא אם אפשר להתחבר לשניהם בו זמנית ולקבל לאותו מחשב 2 כתובות IP ואז שיהיה אפשר להוריד מכתובת אחת ולגלוש בכתובת השנייה וכו'. הדבר אפשרי ? ואם כן, איך אפשר לעשות זאת ? תודה רבה לעוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  18. היי יש לי כרגע אינטרנט בכבלים דרך 012. בקרוב אני מתקין אינטרנט ב-ADSL בדירה נפרדת (נפרדת לחלוטין, זה למה.. כמו חיבור נפרד לגמרי, אין טעם לדבר על רשת עם שיתופי אינטרנט וכו' כי זה אפילו לא באותו יישוב..). בקשר לספק, רציתי לדעת אם מישהו כבר ניסה פעם לפתוח שני חשבונות (במיוחד כשמדובר באחד לכבלים ואחד ל-ADSL) באותו ספק (וספציפית, 012). לא בא לי לשלם להם פשוט פעמיים, כי: א. ככה ב. יש שם הרבה דברים שכביכול "כלולים במחיר" שאני לא צריך ולא רוצה פעמיים (אימייל, דקות שיחה חינם וחו"ל, וכו') ג. ככה... ברור שאני לא מצפה לקבל כאן תשובה רישמית (בשביל זה יש טלפון לשירות לקוחות של 012...), אבל אני רוצה להגיע אליהם מוכן.. אז - אם מישהו פעם עשה משהו כזה, או משהו דומה, ויכול לשפוך קצ…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by Yair Bartal,

שמגיע מהראוטר לאחד החדרים עלולים ליצור הפרעה הדדית כשכל אחד מחובר למחשב / מדפסת משלו?

20. Started by MotoCross,

זה נכון שאם אני מחבר שני כבלים מוצלבים ביחד אני מקבל כבל ישר?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום! השאלה שלי היא האים ניתן לחבר שני כרטיסי רשת אלחוטיים זהים (מאותה חברה ודגם), וע"י כך להתחבר לשתי רשתות אלחוטיות שונות? השאלה היא יותר לכיוון תקלות חומרה.

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  22. היי שלום, אני מחובר לרשת של 8 מחשבים עכשיו אני מעוניין שיהיה רק בשני מחשבים אינטרנט. איך אני עושה את זה? כיום יש לכולם אינטרנט כי המודם מחובר ישירות להאב. ניסיתי להכניס עוד כרטיס רשת לשני המחשבים ולחבר אותם ישירות למודם, אבל XP לא מצליח לעבוד עם שני כרטיסי רשת. חייב פתרון דחוף.

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  23. Started by sdahan12,

היי, הייתי רוצה להקים שני רשתות נפרדות לגמרי ולקשר מחשב מסויים שיהיה שייך לשני הרשתות. מטעמים ספציפיים יש לי דרישה שרשת אחת לא תעמיס את השניה ולכן חשבתי להכניס שני כרטיסי רשת לאותו מחשב. האם זה אפשרי? ואם כן איך? תודה רבה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  24. שלום . הראשון הסטנדרטי Realtake 8139C מחובר לראוטר של בזק RTA1025W .מהראוטר כבל מוצלב למחשב שני .שנותן גישה לאינטרנט . השני באותו מחשב 3COM שאם אני מחבר אליו כבל אתרנט אז הוא גם פעיל . עכשיו השאלה שלי מה אפשר לעשות עם הכרטיס הזה? מהם השימושים השונים לשני כרטיסי רשת במחשב ?...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.