עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. הי. יש לי רשת עם 2 עמדות ושרת win2003 server. כמו כן ברשת יש נתב מסוג LINKSYS WRT54G. שמתי את ה dhcp של הראוטר ב disable והשרת משמש כ dhcp של הרשת. יש לי בעיות התחברות לרשת האלחוטית(הנתב אלחוטי)ואני חושב שזה מכיוון שהנתב לא מספק כתובות ip בהתאם למה שהגדרתי. נאמר לי כי הנתב מקבל ip מהשרת ולכן גם האלחוטי אמור לעבוד ואולי משהו לא מוגדר נכון בשרת. האם נכון הדבר או שמה יש דרך אחרת להפעיל את הרשת האלחוטית בצורה תקינה?? לפעמים הנייד כן תופס את הרשת האלחוטית ולפעמים לא(הרשת האלחוטית לא יציבה). מה עושים?? תודה

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  2. יש לי ראוטר LEVEL ONE http://global.level1.com/products2.php?Id=32&PC1thId=11 משהו יכול להסביר לי איך לפתוח פורטים תודה מראש לא משנה מצאתי תודה

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  3. שלום. לאחרונה קיבלתי מחבר מודם B-FOCuS Router 312+, ואני מתלבט אם להתקין אותו או להשאר עם המודם הקיים שלי. המודם הקיים שלי הוא RTA100 והוא מודם ראוטר (מחובר לאינטרנט ללא חייגן). הוא מודם רשת, יציב ולא עושה בעיות התנתקויות וכאלה.. הבעיות שהוא כן עושה הן בעיות בהורדות וכדומה. בגלל שיש לו פיירוול מובנה או משהו כזה, אני צריך לפתוח פורטים מסוימים כדי שיהיה אפשר להוריד באימיול במהירות נורמלית, או לקבל קבצים באייסיקיו. בגלל שהמודם לא מוכר, קשה לי למצוא תמיכה טכנית שתאפשר לי לפתוח בו פורטים, לכן אני שוקל לעבור למודם החדש שקיבלתי (הדגם בכותרת). 1. מה אתם חושבים על המודם הזה? 2. כפי שאתם רואים, גם הוא מודם-ראוטר. האם יהיו בעיות לפתוח בו את הפורטים הרצויים? האם הוא עשוי לעשות …

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  4. Started by יואב שניר,

מהי הטכנולוגיה שהם עתידים להציע ? הרי ה DSL סגר ת'סבטה. טווח זמנים ?

5. לפי המפרט הבא: * תקן שידור - 802.11N * תמיכה בחיבורים הן לכבלים (L2TP) והן ל- ADSL. * יציאה קווית אחת לפחות (RJ-45), רצוי יותר * מודם פנימי * הצפנה בשיטת WPA2 * יציאת USB (מומלץ - לצורך חיבור מדפסת) יש חיה כזו בתקציב של עד 400 ש"ח? אה, וב'זאפ' כבר ביקרתי.. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  6. היי חברים, אנסה לפרט אבל בקצרה כמה שאוכל המחשב יושב בחדר שינה, יחסית רחוק מהראוטר של בזק שמחובר כמובן קווי לקו טלפון. קרוב אליו מקבל אחלה WIFI בסלון וכו. למחשב בחדר שינה מחובר דונגל TPLINK דגם TLWN822N ומקבל ויפיי מאוד תנודתי, פעם קו פעם 1-2-3 קווים. שהוא גם יחסית דור ישר ותומך רק ב2.4 שמתי אקסטנדר שלEDIMAX(גם תומך רק 2.4) לא ממש רחוק מהדוגנל אבל כן מקרה לראוטר לראוטר, עדיין רחוק יחסית מה הפתרון הנכון פה? יש לי ראוטר TPLINK דיי חזק לא מחובר, השאלה האם יש אפשרות להגדיר אותו במקום הדונגל במחשב ואז שיקלוט יוותר טוב וגם ב5GHZ? או לקנות דונגל חזק יותר שתומך ב5GHZ ואולי גם אקסטנדר חזק יותר שתומך 5 וזהו? אבל פ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Dude29,

שלום, מעוניין לדעת האם ישנה אפשרות לחבר מדפסת HP 5610 לרשת ביתית, ע"י חיבור המדפסת למתאם USB 2 Ethernet ודרכו כבל רשת לHub. האם חיבור בצורה הזאת יעבוד ויאפשר למחשבים נוספים בבית שמחוברים דרך הHub לראות את המדפסת ולהדפיס/לסרוק דרכה? *(המדפסת לא מגיעה עם כרטיס רשת מובנה ולכן יש צורך במתאם USB לכרטיס רשת) תודה.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by law89,

היי חיברתי אותו ואני מתחיל לתהות אם אולי צריך לחבר אותו למודם ולא למחשב ישירות. זה מה שקיבלתי:

9. Started by toffie,

היי אנחנו עוברים לדירה חדשה ואני צריך עזרה עם בחירת מחברים לקירות.יהיה cat7 בקירות ומהנקודות למכשירים והבנתי שיש מחבר מיוחד עבורו שהוא לא RJ45 אני לא מבין בתחום וזקוק להכוונה

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  10. Started by d1v,

שלום לכולם, אז ככה הבעייה שלי היא ב WARCRAFT3 בתוכנה GARENA כאשר אני משחק DOTA.. אני בקושים רואה אנשים שפותחים משחקים(HOST),גם כאשר אני עושה TUNNEL למי שמבין בתוכנה. כנראה הבעייה היא עם פורטים,למרות שלפני כשבועיים לא הייתה את הבעייה הזו. הראוטר הוא siemens sl2-141 .ניסיתי להיעזר ב אתר PORTFORWARD ללא הצלחה. תודה רבה מראש =] !

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  11. שלום, אני מחובר לאינטרנט של בזק באמצעות הנתב VTECH IAD604-IL, אני עובד מתוך חדר פנימי בבית שנמצא במרחק של 10-15 מטר מהנתב, לשם כך קניתי מגדיל טווח TP Link TL-RE200. לצערי לא מצאתי מיקום אידיאלי למגדיל הטווח שבו האינטרנט עובד בצורה חלקה ללא ניתונים. הנסיונות לשחק עם המיקומים כדי קבל חיבור יציב קצת הוציאו אותי מדעתי. אני מעוניין לדעת האם ישנו נתב ראוי במחיר סביר (עד 400 שקלים) שייספק את הסחורה או שכדאי לי להשקיע במגדיל טווח איכותי יותר? ואם יש לכם ניסיון עם נתב ספציפי, מה טוב תודה רבה על ההתייחסות

12. Started by giliboy,

שלום, יש לי אינטרנט כבלים של עורצי זהב וספק 012. עד עכשיו הייתי תמיד מחובר לאינטרנט ועכשיו 012 עברו לחייגנים... יש אפשורת במקום להתחבר דרך החייגן שהוא יהיה מחובר כל הזמן? (כמו ראוטר..?)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Levish2002,

שלום אנשים אני נואש יש לי ICS בבית כשאני רוצה לשלוח/לקבל אי מייל מההוסט של ה ICS אני יכול אבל כשאני מנסה לעשות אותו הדבר דרך קליינט ברשת הפנימית אפשר רק לשלוח, אבל אי אפשר לקבל בשתי המקרים אני משתמש ב OUTLOOK EXPRESS וההגדרות שלה זהות בשניהם גלישה אפשרית בשתי המחשבים ללא בעיות שרת האי מייל שלי הוא mail.bezeqint.net החיבור הוא ADSL של בזק בינלאומי. בזק בינלאומי טוענים ששרת ה SMTP ו ה POP3 אחד הם והוא זה שרשמתי מעלה. מערכת ההפעלה בהוסט היא XP ובקליינט 2000 למרות שגם בקליינט שהריץ XP לא הצלחתי לקבל אי מייל (רק לשלוח). מה עושים ?!?!?!!?!?

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  14. Started by THE-BIG,

בהורדת סדרות יש פתרון לזה כרגע זה על 6.4KB/S

• 0 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. אני לא יודע אם אני צריך או לא לפתוך פורטים בשביל האימיול (0.44). אני משתמש בNAV2005 אבל הגדרתי לו לא לחסום את האומיול. אז איך אני יודע אם אני צריך לפתוח את הפורטים (יש שנים נכון?)? ואם צריך אז איך עושים את זה? (עשיתי כל כך הרבה פעמים חיפוש ולא מצאתי את התשובה) ד"א האומיול מחובר (חצים ירוקים) והID הוא High. אבל ההורדת לא עוברות את ה 1KBPS תודה.

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  16. Started by Cheif,

במסגרת גל ההכרזות אתמול שדרגה Apple גם את מפרטי הנתבים שלה. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2311

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  17. שלום לכולם, לאחרונה עברתי לvista ואני לא כל כך מוצא את הידיים והרגליים בכל מה שקשור לעבודה עם מספר מחשבים ברשת. עד עכשיו היו לי 2 מחשבים עם XP שהיו מחושברים בינהם עם שיתוף קבצים, תקיות, כוננים ואביסרים נוספים (מדפסת למשל). לאחר השדרוג של המחשב הראשי לוויסטיה אני לא מצליח לבצי שיתוף כזה בין המחשבים. בגדול מה שאני רוצה זה לקשר בין המחשבים כך שאחד יהיה מחובר לאינטרנט והשני יקבל אינטרנט דרך הראשון. בנוסף לשתף קבצים ומשאבים בין המחשבים. האם יש פה מישהו שיכול להסביר לי שלב אחרי שלב איך ניתן לעשות את זה? הערה: 1. אני משתמש ב NIS 2007 בתוך FW ואנטיווירוס. 2. אני מחובר לנטוויז'ן ולכבלים ע"י חייגן + מודם (לא ראוטר). תודה מראש, רם

18. Started by MasterGal,

שלום לכולם, היכן אני יכול לרכוש את הכרטיס הזה והאם הוא יתאים לי בכלל למכשיר, מהן הדרישות שצריכות להיות במכשיר שלי על מנת שזה יעבוד כמו שצריך? בתודה מראש גל.

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  19. שלום חברים, שיחקתי COD4 ולפתע הוא נתן ליconnection interrupted ,יצאתי ,בדקתי מה קורה עם האינטרנט, וגילתי שהוא אכן התנתק לי בלי סיבה מיוחדת, סידרתי את הבעייה, האינטרנט עובד אבל כמה דברים לא, COD4 לא מזהה לי שום שרת, לא בFAVORITES ולא בINTERNET ,בFAVORITES הוא מראה לי סימני שאלה על כולם, ובאינטרנט הוא מריץ את כל השרתים ,ז"א רק סופר אבל לא מראה כלום, בעייה נוספת היא שאני לא מצליח להתחבר לתוכנות מסרים כגון MSN ו ICQ ,וגם בעת ניסיון כניסה לFACEBOOK הוא נכשל, מזה יכול להיות? זה קרה לי בדיוק אחרי שהתנתק, תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  20. Started by dids22,

שלום אני מעוניין לחבר את הכבל רשת לשקעי RJ45 שברשותי. השאלה היא, האם יש חשיבות לצבע החוט ( שהחוט הכחול יהיה הכי שמאלי לדוג') או שרק הסדר של החוטים יהיה שווה בשני השקעים? (אני חושב שצריך ישר - אם אני מחבר לשקע (ישר) כבל מוצלב זה כאלו מוצלב, כן? דבר אחרון, אם אני מחבר את שני קצוות הכבל לראוטר והראוטר מזהה אותם (נדלקות נורות) זה מעיד שהחיווט טוב? תודה!!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, יש לי 3 מחשבים שמחוברים לנתב הנ"ל , איך אני מגביל ששניים מהמחשבים לא יעברו 20% מרוחב הפס? תודה

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  22. [עם שתי מחשבים ניידים שוניםזה אותה בעיה ] אני מנסה להתחבר אל האינטרנט האלחוטי שבבית וברגע שאני לוחץ התחבר הוא רושם "ממתין לרשת" ואז אחרי דקה מנתק את ההתחברות ניסתי עם סיסמא WEP על הראוטר וגם בלי סיסמא וזה עדיין לא נותן לעומת זאת הפלאפון שלי Motorola Milestone מתחבר בשניות ועובד טוב מה יכול להיות הבעיה? ואיך לפתור את זה? בנוסף עם רשתות אחרות בבניין הוא מתחבר מעולה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by alophind,

היי , פרמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש (כולל גרסה אחרונה של Bitcomet) אשר מכוון לפורט 1xxxx ומשהו מוזר קורה , כל פעם שהתוכנה עולה (עוד לפני שהיא מתחילה להוריד דברים בכלל) לא ניתן לגלוש לאף אתר דרך ה IE. מישהו מכיר את התופעה ?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  24. Started by Alex89,

היי, יש לי מדפסת HP F2200 ALL-IN-ONE, קניתי מ EBAY שרת מדפסת אבל הוא עושה לי מלא בעיות ואני לא יכול לשתף את הסורק ברשת אלה רק את המדפסת (וגם זה עושה מלא בעיות). איזה שרת מדפסת USB מומלץ? (אחד כזה שישתף גם את הסורק)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Eden 6600,

חיברתי דונגל USB WIFI של חברת TPLINK למחשב נייד מסוג IBM X32 מפורמט אחרי שהורדתי והתקנתי את הדרייברים נפתח לי החלון שמראה לי את הרשתות WIFI שבסביבה, הבעיה היא שהמחשב לא מוצא שום רשת אני צריך להתקין עוד משהו חוץ מהדרייבר של הדונגל עצמו?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.