עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by roeybaron,

-

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  2. Started by Vortex,

כל כך פשוט, קל ונוח........

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  3. Started by TomB,

עשיתי לי חיפוש קטן פה בפורום ולא מצאתי תשובה מספקת - מבין כל הראוטרים לADSL שנמכרים בארץ (אני מדבר על הזולים כמובן) יש אחד מסויים שמתבלט? יש כאלה שכדאי מאד לא להתקרב אליהם? יש דרך יותר זולה לחבר כמה מחשבים לADSL בלי תלות במחשב ספציפי שישמש כראוטר? בכלל - כל העסק הזה של רשת ביתית וADSL הולך חלק? ראיתי הודעה לגבי בעיות של מודם אלקטל וXP, הכוונה היתה למודם שמתחבר בחיבור רשת או למודם USB? הבעיה הנ"ל עדיין קיימת או שכבר אין בעיה לחבר את המודם הזה עם XP? סלחו לי על מבול השאלות... TomB

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  4. Started by hamoodit,

אז ככה: התקנתי NOVELL CLIENT דרך XP PRO וזה עובד מצויין על פרוטוקול IP\IPX ואפילו האינטרנט SHARING תקין...הבעיה מתחילה בתוכנות שרצות ב DOS דרך הרשת כמו חשבשבת ותוכנות ניהול מלאי שונות. התוכנות עולות לי בסדר דרך חלון MS DOS אך העברית מופיעה או בג'יבריש או הפוך..... ניסיתי את כל הגדרות הכתב ולדעתי פשוט לא מותקן אצלי ה FONT המתאים להצגת התוכנה... אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה או התנסה בבעיה אנא עזרו....

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  5. Started by carmel,

אני צריך להתקין רשת אלחוטית בבית ואין לי ניסיון בכך(יש לי ניסיון רב ברשתות רגילות) מחפש מישהו עם ניסיון בנושא לקבל טיפים בנושאים הבאים: קניה של הרשת - חברות מומלצות מחירים, וכדומה הגדרות מיוחדות בעיות אופייניות והאם רשת כזו אמינה וניתן באמת לעבוד איתה בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  6. יש כתובת שנראת כמו כתובת IP שרואים בה את UPSTREM ואת DOWNSTREAM וגם אפשר לאתחל את המודם בלי להוצי את התקע מהחשמל! אז אני איבדתי את הכתובת ואני לא מוצא אותה דגם המודם הוא sb4200

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  7. Started by Haflo,

האם אפשר לבצע שיתוף אינטרנט בכבלים עם מודם USB? דרך רשת אלחוטית? ישנה איזו תוכנה מומלצת?

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  8. Started by Ameralis Zaiir,

שלום לכם, הלך לי המודם אלקטל בכל מקרה, בזק כבר הולכים להחליף לי, אבל אני צריך להתקשר ל199 כדי לראות אם אני צריך לגשת לבזקסטור או שהם ישלחו לי טכנאי (אני אדאג שהם יביאו טכנאי), עכשיו שמעתי שאם אני מבקש מודם סמסונג הוא יותר קל ופשוט להפיכה לראוטר ובלי הבאגים שדורשים עדכון, רציתי לדעת אם זה נכון, ואם כן האם כדאי לי לקחת אותו במקום אלקטל??? תודה מראש, Amearlis Zaiir אגב אני עכשיו כותב מהביצפר.

9. Started by Haflo,

עד כמה שאני קורא פה ומבין אין ראוטר מתאים לכבלים עם חיוג?! איזו דרך יש בכדי לחבר שלושה מחשבים ויותר לכבלים עם חיוג? (ללא שימוש בשרת!)

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  10. Started by Haflo,

מהו הפרוטוקול L2TP? באיזו שיכבה הוא עובד? ומדוע ל Edimax EW-7205AP Access point אין אפשרות לבצע Routing ב ICS? המכשיר פשוט זורק לי את packets.......

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  11. Started by NetSpider,

מישהו הצליח להישתמש שם במצב של ה Super Webcam Mode ? חשבתי שלא עובד לי בגלל שאני עובד עם ראוטר , אחרי זה עשיתי חיבור ישיר כך ש ה IP יהיה על המחשב עצמו ועדיין לא מצליח להפעיל את המצב הזה ... האם זה עובד גם דרך H.323 ?

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  12. Started by ToR,

לאחרנוה נתקלתי בתופעה של "קפיאה" של החיבור שלי לאינטרנט מדי פעם לזמן של בערך 10 שניות כל פעם שפשוט מטריף לי את השכל :AR15: :AR15: :AR15: "קפיאה": פשוט אין אינטרנט, אין פינגים, EXPLORER לא עובד, משחקי און-ליין מתנתקים, פשוט מטריף! מפרט החיבור: חיבור ADSL 1.5M לבזק בין לאומי, עם Alcatel מוסב לPRO, כרגע מחשב אחד מחובר ישירות לALCATEL (לבד) בעת הקפיאה יש לי גישה מלאה ל ALCATEL ו הוא עובד ונשאר מחובר, בדו"ח גלישה לא מראים שום ניתוק בזמנים הללו! זה קורה בעיקר בשעות העומס של הרשת. בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי, או מכיר מישהו עם בעיה דומה שנפתרה תענו ל הודעה

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  13. טוב אז ככה....אני משתגע!!!!!!!!!!!!! יש לי חבילה של 750k (כבלים) ועשיתי היום רשת כדי ששני המחשבים בבית יהיו מחוברים.... ועכשיו השרת מוריד לי ב-20 kbps והמחשב השני ב 80 kbps ..... לי חשוב שהשרת יהיה הכי מהיר והמחשב השני שיוריד אפילו ב- 5kb תעזרו לי בבקשה או שתגידו לי מה לעשות כמה שיותר מהר.... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  14. מה המחירים שלהם? (באתר זה לא מראה) מחיר התחברות, מחיר חודשית מבצעים וכו'... תודה.

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  15. שלום לכל המבינים!! יש לי נתב של החברה CNet . הדגם הוא: CNAD804-NF . כשאני נמצא באיסיקיו ושולחים לי קובץ, לאחר שאני מאשר זה נתקע.. הוא נשאר על Listening ולא זז לאחר כמה שניות נסגרת החלונית. אני גם רוצה להריץ סרבר FTP וגם אף אחד לא יכול להיכנס אליי אלא רק משתמשים מהרשת הביתית שלי . אמרו לי שצריך לפתוח פורטים משהו ואני לא יודע איך...אני יודע שכדי להתחבר לקונפיגורצייה צריך להקיש את ה-IP 10.0.0.2 ואני יודע להיכנס לאפשרויות רק אני צריך עזרה בפתיחת פורטים... תודה לכל העוזרים! *מי שיעזור יקבל מירשם 2003 לפרטי (העידכון + מירשם 94) bigofir ;D 8) : :smoke: :saint: :AR15:

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  16. אני מעוניין לדעת כי במדריכים ראיתי שאפשר לשדרג גירסאות 8604 או 8704 .

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  17. Started by poyzon,

אני רוצה להפעיל פרוקסי,אבל לא רק על הדפדפן,על הכול האי סי קי והכול איך אני עושה את זה...? {WINDWOS 2000}. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  18. Started by JediMaster,

שלום לכולם! אני צריך עזרה בהתקנה של רשת ביתית יש לי מודם ADSL של סמסונג.. הוא לא עובד לי עם חייגן VPN אלא עם Broadband של XP (דרך הוויזארד) אני לא יודע אם זו צריכה להיות בעיה, והמודם לא מצאתי דרייברים שלו והוא הגיע בלי דיסק, אמנם הוא מחובר דרך הכרטיס רשת.. זה בסדר? דבר שני ניסיתי לעשות ICS דרך האשף של XP (יש לי שתי כרטיסי רשת על המחשב בראשון וכרטיס רשת על השני) וכמובן אני משתמש בכבל מוצלב. המחשב השני הוא 98 והתקנתי בו את הוויזארד. האינטרנט לא משותף ורק בעזרת הגדרות מיוחדות שאני כבר לא זוכר מהם הצלחתי להפעיל את הרשת. ניסיתי לשחק סטארקראפט (דרך פרוטוקול TCP\IP) ברשת והמחשב שפתחתי בו את הקלינט (ה98) הפיל את הסטארקראפט... ניסיתי להתקין פרוטוקול TCP IP ולהשתמש בתוכנה קטנה של ק…

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  19. Started by Levish2002,

שלום אנשים אני נואש יש לי ICS בבית כשאני רוצה לשלוח/לקבל אי מייל מההוסט של ה ICS אני יכול אבל כשאני מנסה לעשות אותו הדבר דרך קליינט ברשת הפנימית אפשר רק לשלוח, אבל אי אפשר לקבל בשתי המקרים אני משתמש ב OUTLOOK EXPRESS וההגדרות שלה זהות בשניהם גלישה אפשרית בשתי המחשבים ללא בעיות שרת האי מייל שלי הוא mail.bezeqint.net החיבור הוא ADSL של בזק בינלאומי. בזק בינלאומי טוענים ששרת ה SMTP ו ה POP3 אחד הם והוא זה שרשמתי מעלה. מערכת ההפעלה בהוסט היא XP ובקליינט 2000 למרות שגם בקליינט שהריץ XP לא הצלחתי לקבל אי מייל (רק לשלוח). מה עושים ?!?!?!!?!?

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  20. יש בדף הזה : http://212.150.54.131/reports_today.asp נתונים שמשווים בין ספקיות האינטרנט בארץ (זה משהו חדש, נראה לי די שווה!) מה שהייתי רוצה להבין זה מה כל הנתונים שם אומרים ובמיוחד יש לי שאלה בקשר לברק 013, שלפי הנתונים שם המספרים שלה נמוכים בהרבה משל המתחרות, אני לא בדיוק מבין מה המספרים אומרים, הנתונים מראים שהיא פחות טובה? או שזה פשוט מצביע על זה שיש אצלה הרבה פחות משתמשים?

21. Started by Th3-0n3,

יש לי בבית רשת עם שני מחשבים שכל אחד מהם מחובר להאב, ואל ההאב מחובר המודם (כבלים) יש אינטרנט בשני המחשבים אך שיתוף קבצים ביניהם למשל, לא עובד לשניהם יש IP שונה שמתקבל אוטומטית והוא ממש שונה, לדוגמא 80.187.200.1 ו- 212.199.205.14 האם יש אפשרות לסדר רשת בין המחשבים?

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  22. Started by Th3-0n3,

יש לי בבית רשת עם שני מחשבים שכל אחד מהם מחובר להאב, ואל ההאב מחובר המודם (כבלים) יש אינטרנט בשני המחשבים אך שיתוף קבצים ביניהם למשל, לא עובד לשניהם יש IP שונה שמתקבל אוטומטית והוא ממש שונה, לדוגמא 80.187.200.1 ו- 212.199.205.14 האם יש אפשרות לסדר רשת בין המחשבים?

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  23. לפי עיתון מעריב, הטכנלוגיה תהיה מאושרת לשימוש בישראל והחל מאוקטובר 2003 יוכלו כל בתי ישראל (למי שיש לו כסף כמובן) להשתמש בטכנולוגיה אלחוטית זו. כאמור הטכנולוגיה משתמשת בתחום תדרים שך 2.4Ghz אך בהספקים נמוכים, מה שיכול לשרת מבנים סגורים וקטנים יחסית.

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  24. היום הלכתי לחנות המחשבים השכונתית וביקשתי כבר רשת מוצלב לשיתוף אינטרנט בלבד (אולי גם הדפסה בעתיד). המוכר אמר שאם זה רק לשיתוף אינטרנט אין צורך בכזה כבל ואפשר להסתפק בכבל רשת רגיל. בנוסף, הוא אמר שאם אני אחבר את הרשת עם מוצלב זה לא יעבוד. אני, שממש לא מתמצא בתחום הזה, הלכתי לפי מה שקראתי כאן בפורום. אז האם זה נכון או שהוא סתם מנסה לעבוד עלי ? *החיבור הוא בין שני כרטיסי רשת, בלי האב ראטור או משהו אחר. תודה

• 0 תגובות
    • 791 צפיות

דיונים חדשים בפורומים