רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. מחר אני אמור לקבל ראוטר מבזק שיתאים ל 20 מגה. מחיפוש קטן מצאתי שיש 2 אפשרויות: ה NETGEAR VVG2000 או DLINK 6740U. היום יש לי את ה NETGEAR DGN843 ואני חייב להגיד שאני מרוצה ממנו. בלי בעיות בכלל. בחיפוש שלי עלה גם הנושא הזה: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=126747&postdays=0&postorder=asc&start=0 מישהו יודע האם יש חדש על המכשיר הזה? אולי מישהו כאן משתמש בו ויכול להגיד לי שהוא עובד טוב? כי משיחה עם בזק עושה רושם שזה רק מה שיש להם במלאי, ובתור אחד שמוריד הרבה מהביטורנט, אני לא רוצה להתחיל עם בעיות חדשות ( ונכון להיום הראוטר הנוכחי לא עושה בעיות בכלל!! ). ועוד שאלה, הם רוצים שאני אחזיר להם את הראוטר הקודם, יש …
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הי. אני כרגע גולש ב 10MB ומעוניין לשדרג ל 20MB. האם יהיה צורך להחליף את הציוד? מודם : D-Link 2760U ראוטר : Linksys WRT54GL. לגבי הראוטר, קראתי שאינו תומך במהירויות מעל 15MB. האם אוברקלוק למעבד שלו (קושחת DD WRT) יעזור?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, טוב הגעתי למסכנה שG1 שלי כבר הגיע לסוף שלו, פשוט כי הוא ישן, קראתי הרבה תגובות טובות על H1, מה שאני רוצה לדעת זה 2 דברים: 1. האם יש לו כפתור WDS (התחברות ללא הקשת סיסמה, רק לחיצת כפתור פיזי על המכשיר) 2. המידות הפיזיות של המכשיר (אני רוצה להעביר גם את הסוויץ שלי לארון תקשורת, והבנתי ש H1 קטן יותר במימדים מ G1) תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני משדרג את החיבור דרך הכבלים והספק מ- 5M ל- 12M. הנתב האלחוטי כיום הוא Linksys WRT54GS version 4. שימש אותי בנאמנות רבה כבר כ- 5 שנים. המהירות הנומינלית שלו 54 Mbps. האם לאור השדרוג ל- 12M יש להחליפו? האם הוא יהפוך לצוואר בקבוק? באותה הזמנות האם חשוב לעשות לו עדכון גרסה לקושחה? הוא עובד עדיין בגרסת המקור שהגיע (1.05) כאשר היום יש כבר ורסיה 4.21. האם חשוב לעדכן במיוחד על רקע השדרוג או במידה ואין בעיה אז אין צורך? בברכה ובתודה מראש על התשובה, שי
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, אנחנו כרגע מחוברים ל-HOT בתשתית של 5 מגה, והמהירות לא בדיוק יציבה. יש ירידה משמעותית במהירות הגלישה בסופי שבוע, ובערבים. קראתי איפה שהוא שהמצב שונה ב-UFI של HOT, והבנתי שגם מ-12 מגה ומעלה התשתית היא בטכנולוגיית UFI. זה נכון, או שיש גם 12 מגה שלא ב-UFI? והאם UFI אכן פותר את בעיית יציבות מהירות הגלישה?
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מתכנן לשדרג ל30 מגה ורציתי לדעת איזה מודם\ראוטר אני צריך לקנות
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה עצה לגבי שדרוג האינטרנט הביתי. כרגע אני עם מודם ADSL של בזק שמחובר לראוטר Linksys wrtg54l ששמתי עליו את קושחת Tomato. אם אני רוצה לשדרג את המהירות אני חייב לעבור לVDSL. אופציה אחת היא למצוא מודם VDSL ולהחליף איתו את הADSL ולהשאר עם אותו ראוטר ואותו קינפוג רשת. אופציה שניה היא לשכור את המודם-ראוטר של בזק (10 ש"ח לחודש) ולהשתמש בו רק בתור מודם (זה מה שנקרא Bridge?) אופציה שלישית, לשכור את המודם ראוטר של בזק ולהשתמש בו בתור מודם וראוטר. 1. על איזה אופציה אתם ממליצים? 2. במידה וארצה לקנות מודם VDSL, יש המלצות? 3. האם המודם-ראוטר של בזק יאפשר לי להגדיר IP סטטי לחלק מהמחשבים ברשת ולעבוד עם DHCP לכל שאר המכשירים? תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היום יש ברשותי הוטבוקס משומש שקיבלתי מהוט בעת הצטרפות לחבילת 100 מגה. לא משנה כמה התחננתי בטלפון, לא היו מוכנים להחליף לי להוטבוקס 2 בטענה שרק לבעלי 200 מגה מגיע. חבר יודע דבר סיפר לי שניתן לגשת למרכזי השירות של הוטמובייל ולהחליף שם להוטבוקס 2 ללא עלות. האם שווה לטרוח ולהחליף או שההבדל חסר משמעות לבעלי 100 מגה?
-
- 12 תגובות
- 12.2k צפיות
-
-
-
שלום, אני גולש עכשיו בבאנדל של 2.5 ב 100 ש"ח לחודש. לאחר שיחה עם נציג של בזק בינלאומי הוא הציע לי גלישה ב10 מגה בתשלום של 39 ש"ח לספק, ו"אם אני אסרטיווי" 91 לבזק, כלומר 130 לשנה. ההצעה נראית לכם סבירה ? המחירים שהוא הציע לי חוץ מזה לבאנדלים של 5 ו 4 מגה נראים לי לגמרי מצוצים מהאצבע : 149 ו 145 ש"ח ! תודה על תשובותכם ושיתוף חווייות המיקוח בשוק השטיחים...
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם.. יש לי שרת שמאוחסן אצלי בבית ומהירות ההעלאה שלי היא 75KB/S וזה ממש חלש...שרת 16 שחקנים של CS בקושי רץ שם.. רציתי לדעת אם שווה לי לשדרג לחבילת ה10MB של בזק (ספק+תשתית) ב150 ש"ח לחודש?. אני חייב מהירות העלאה גבוהה וזה חשוב לי מאד.! שמעתי שיש להם הרבה בעיות וגם לא בכל הארץ יש את השירות הזה(ד"א אני גר בעכו).. רציתי לדעת אם כדאי, ואם לא, מה הבעיות שיש לרשת ה NGN?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אהלן, בעיקבות ניתוקים שאני חווה באינטרנט הבייתי ולאחר מספר התקשרויות עם חברת הוט הוחלט שאחליף את הראוטר-מודם הקיים הוטבוקס 1 באחד אחר. הטכנאי המליץ לי להתקשר לשרות לקוחות ולדרוש הוטבוקס 2. התקשרתי אליהם והם אפשרו לי להחליף להוטבוקס 2 תמורת הישן שקיים אצלי בנקודת שירות הקרובה. השאלה שלי היא האם השדרוג הזה באמת שווה משהו? מה ההבדלים בין שני הדגמים של ההוטבוקסים? ידוע לי שקליטת הוויפי בהוטבוקס הישן דיי גרועה, האם זה ישתפר? אשמח למענה
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לשדרג את המהירות שלי בבזק, אך הבנתי שמעל ל 15 מגה ביט יש צורך בנתב תומך VDSL כרגע אני לא הכי רוצה לקחת מהם את הנתב שלהם בייחוד כי הם עושים חיוב זיכוי הבנתי שיש אפשרות לקחת מהם מודם VDSL בלבד ללא חיוב/זיכוי, השאלה שלי היא אם אני לוקח מהם מודם VDSL, האם הראוטר שלי עדיין יהיה חייב בתמיכה של VDSL ? או שמהמודם והלאה כבר לא צריך ברגע שהמודם תומך ? תודה רבה !
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה קטנה. אתמול שידרגתי את מהירות הגלישה שלי מ - 2.5 ל - 12. האם אני צריך להחליף נתב וכרטיס רשת אלחוטי ? יש לי נתב של Edimax, בתקן g, אני חושב שבמהירות 150MB. אני לא כל כך מתמצא ביחידות, האם הנתב חזק מספיק למהירות החדשה ? (בטח שאלה טיפשית למי שמתמצא)
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, כיום אני גולש באינרנט 2.5 מגה של בזק+בזק בינלאומי, התקשרו אלי לפני מספר ימים והציעו לי להצטרף לרשת הNGN במהירות 10 מגה לפי תעריף משדרגים (100 ש"ח, 3 חודשים ראשונים לא משלמים=75 ש"ח לחודש), בבזק בינלאומי למיטב הבנתי אפשר לקבל את חבילת ה10 מגה ב40 ש"ח, האם זה הדיל הכי משתלם שיש לי על אינטרנט של 10 מגה? שאלה נוספת, אני משחק במשחקי רשת (בעיקר שוטרים כמו באטלפילד) ובד"כ אני מקבל פינגים שהם בקושי מספיקים לשרתים באירופה (70-80) ועף מהמשחק ברגע שיש שיהוק קטן באינטרנט (וזה קורה הרבה), האם רשת Private NGN או gamers תתן מענה לבעיה שלי? תודה, זיו
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, אני מחובר היום בנטויז'ן וHOT לחבילת 1.5/128 (נטויז'ן 45 ש"ח בחודש, הוט 29 ש"ח בחודש). גיליתי שבהפרש של 2 ש"ח בחודש לHOT אני יכול לקבל 3/150 (אני לא יודע מה עם נטויז'ן, בעיקרון נגמרת לי ההתחייבות השבוע וכתגובה על הגניבה במחיר של השנה האחרונה אני מתכוון לאיים עליהם שאני עובר ושהם יתנו לי משהו יותר זול). השאלה היא, אם במחיר זהה יתנו לי 2.5/278 עדיין ישתלם לי לעבור ל3/150 או שה2.5/278 יהיה כדאי יותר? רוב השימוש באינטרנט אצלי הוא E-MAIL, אתרים קלים, וYOUTUBE, שיתוף קבצים רציני אצלי לא נמשך יותר משבועיים עד חודש בשנה. תודה (וסליחה אם זה לא בפורום הנכון)
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
איזה קטע כבר שבוע שלם שמתי לב שמהירות ההורדה שלי היא של 5m ואני בכלל מנוי ל2.5m בהתחלה חשבתי שזה סתם משהו זמני אבל עשיתי בדיקות כבר כמה ימים וזה פשוט 5M הנה הוכחה למי שלא מאמין
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
כרגע אני לא ממליץ לאף אחד לשדרג את ה-600E שלו ע"י הגרסא החדשה שיצאה. אני ניסיתי את זה עכשיו וזה פשוט לא הלך, נגיד את זה ככה. יכול להיות שעשיתי טעות שהשארתי אותו בהגדרות המקוריות של בזק... בכל מקרה באתר של AZTECH יש תוכנת שדרוג מגרסאות **.**.38. הרצתי אותה ואחרי כמה צעדים המודם פשוט הפסיק לעבוד. RESET לא מגיב, כיבוי והדלקה לא נותן שום דבר. ראיתי פה אנשים שמעוניינים לשדרג. כל עוד אין צורך מיוחד לשדרג אל תשדרגו!!!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מודם pci של בזק ורציתי לדעת אם אפשר לשדרג אותו כלומר לשנות לו את הפונקציות כמו ב usb ואם כן איך תודה דני
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום שדרוג מודם Samsung E300IL לנתב אצלי הדגם Samsung E300 האם אותו מודם אותם כללים לפי ההוראות בכתובת http://www.fresh.co.il/dcforum/dcboard.cgi?az=read_count&om=3433&forum=Networking
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
ראיתי כבר מספר אנשים שאמרו לי שהם שידרגו את המודם שלהם, וממש לא יחסתי לזה חשיבות... אבל עכשיו, (בעיקר משום שמחר יש מבחן, ואני לא ממש שש ללמוד ), שוטתי לי כאן קצת וראיתי את המדריכים איך לשדרג את המודם. ועכשיו השאלות: 1. האם זה חוקי לשדרג את המודם? כלומר קניתי מוצר מסויים, זה חוקי שאני אשנה אותו? 2. מה זה נותן לי תכלס? (האופציה שהכי מצאה חן בעיני היא לחבר את המודם ישירות לHUB כי לי אין SWITH או ראוטר) 3. מה זה הפיירוול של המודם, מה זה עושה? לבטל את זה אחרי השדרוג? ושאלה המיליון: לדעתכם, לשדרג או לא?
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
הי, יש לי כרגע 10 מגה (תשתית + ספק בזק). יש לי שלושה מחשבים בבית, אחד מהם בממד ויש לי מודם לא חדיש במיוחד וזוג הום-פלאגים ומתאם USB שתומך עד תקן G. (עזבו איך הסתדרתי עד עכשיו, היה לי פיתרון זמני). בכל מקרה אני מתלבט מה לעשות. אני יכול לקבל מודם-נתב מבזק בחיוב זיכוי (על סך 24.90) את ה D-LINK DSL-2760U בהתחייבות לשנתיים. יש לציין שאני כבר מחויב להם לכשנה-שנה וארבעה חודשים. לפי מה שהבנתי זה לא כולל אחריות ותמיכה (מישהו יודע כמה זה עולה? והאם זה כדאי בכלל?). באפשרותי גם לקנות הום-פלאג נוסף (שעולה כחמישה שקלים לחודש בהתחייבות לשנתיים אם אני לא טועה) אבל אז אני מפסיד את ה WI-FI בבית. דרך אגב אני לא כ"כ אוכל להשתמש בחיבור USB שיש לנתב לצורך המדפסת מכיוון שהיא ממוקמת בממד ואני מנ…
-
- 9 תגובות
- 976 צפיות
-
-
היי,מחר אני משדרג את המהירות ל-10M. תשתית קיימת-בזק במהירות 2.5M ספק קיים-נטוויז'ן במהירות 2.5M לפי הבדיקה של קו הטלפון שלי,הוא עדיין לא פרוש ברשת NGN. אז האם אני אקבל את כל ה-10M או שלא? הנתב שברשותי הוא siemens sl2-141 עם קושחה : [table][tr][td]3.103q2[/td][/tr][/table] האם כדאי לשדרג את הנתב לאחד מנהתבים שפה:http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-router&db135581=135595 או שידרוג לנתב של חברה אחרת? האם זה יותר שווה : http://www.bezeq.co.il/Internet/wireless-network/Pages/N-Router.aspx לעשות טרייד אין ולקבל נתב בתקן N. האם הנתב המוצע טוב? או שהאם כדאי לעשות שדרוג קושחה לנתב הקיים דרך בזק/נטוויז'ן ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בוקר טוב כרגע אני נמצא ביפן ורציתי לשדרג להורים שלי את האינטרנט. לפי מה שהבנתי יש להם מהירות 15 מגה - עם 800קילו העלאה (שלפי דעתי הם מקבלים רק 512)... הם מחוברים ל012 + בזב"ל כרגע הם משלמים 170 שקל בחודש עבור זה ... לפי מה שהבנתי המהירות העלאה הכי גבוהה שיש בארץ זה דרך בז"בל - 3מגה העלאה בחבילות של 40 או 100 מגה ? העם החבילות האלה הן עם או ללא חייגן ? מצטער שאני שואל פה, ניסיתי לתפוס אותם בטלפון ולא ידעו לענות לי או שהחזיקו אותי שעות על הקו (בשיחות מסקייפ), או שאמרו שהם לא יכולים לחזור אליי כי אני בחו"ל. (בולשיט כי מהמכירות כן הצליחו ליצור איתי קשר) עוד משהו שדי דפק אותי זה שצריך להחליף ראוטר - מה שקניתי או קיבלתי מבזק לפני כמה שנים לא תומך במהירויות האלה. קראתי …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-