רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
יש לי ולעוד חבר מחשבים ניידים עם WIFI ואנחנו רוצים להעביר קבצים ולשחק אחד עם השני בלי קשר לאינטרנט, לשעות למעשה לאן. האם זה אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני ADMINISTRATOR, על דומיין מסויים. צריך להתקן בכל המחשבים FLASH, כמובן שהדבר דורש אדמין לוקאלי. אני יכול לעבור מחשב מחשב בעזרת היוזר שלי או ב-ACTIVE FIRECTORY, ולתת הרשאות לוקאליות של אדמיניסטראטור, אך הדבר יקח ממני זמן. האם מישהו מכם מכיר דרך קצרה יותר? אולי דרך GROUP POLICY? תודה.
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי חבריה, rta 1025wהאם יתאים להקמת רשת ביתית לגלישה באמצעות כבלים ואם כן מה צריך לשנות ? תודה
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משמתמש בשירות unblock-us במשך כמה חודשים. עד לפני מספר ימים הכל עבד בסדר, הגדרתי את הDNS שלהם רק עבור הPS3 כדי לצפות בNetflix. בעוד שבשאר המכשירים בבית לא השתמשתי בDNS כדי לקבל את המירב מבחינת החיבור שלי. לפני כמה ימים השירות הפסיק לעבוד. פניתי לתמיכה שלהם כדי לפתור את הבעיה, לאחר כמה ברורים הגענו למסקנה כי הראוטר חוסם את השרות. אם אני מגדיר את הDNS ברמת הראוטר הכל עובד כמו שצריך, אבל אם אני מנסה להגדיר שוב ברמת המכשירים זה פשוט לא מאפשר לDNS לעבוד. (דרך אגב אני לא שינתי כלום בהגדרות של הראוטר או המכישירם בזמן שזה קרה... ממש ככה סתם). בתמיכה של unblock-us טענו שמה שיכול לגרום להתנהגות הזאת הוא DNS Relay בראוטר. ניסתי למצוא בהגדרות משהו שקשור לDNS Relay אבל…
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי, מישהו יודע איך ה QoS של ה BR6504N של אדימקס (והאם יש לו בכלל?) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי משרד שמתעסק בהנהלת חשבונות וראיית חשבון. במשרד שישה מחשבים שמחוברים לרשת ללא שרת (תשתית קווית שמחוברת לרכזת ולראוטר) שמשתפים קבצים ביניהם לאחרונה הוחלט לעשות שינוי במשרד לעבור לתוכנות יותר חדשות שיעבדו ברשת להוציא את כל הניירת מהמשרד ולהפוך הכל למדיה דיגיטלים( לקנות סורקים גדולים וכ"ו) הדרישות הם שרת חיצוני שיוכל לתת לי שיתוף תוכנות ודטה בייס וגישה מרחוק לנתונים -ממחשב נייד או מהמחשב בבית(התשתית כבר קיימת) שאלתי היא איזה חומרה אני צריך כדי לבצע את זה. איזה שרת? איזה תוכנה? ומה העלויות.
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אני עכשיו בבזק בילאומי שהיו לא רעים תקופה (אני מחבר בכבלים ללא חייגן) אבל בזמן האחרון אני נתקל באיטיות דיי רצינית לחול... ממשחקים שלא עובדים בגלל מידע שאובד (League of Legends( חשבתי להחליף ספק והייתי שמח לשמוע איזה ספק נחשב למהיר ואמין לשירות לחול ולא יתן לי משפטים בזמן תמיכה כמו "אנחנו לא מתחייבים לספקים לחול ואם אתה רוצה אתה יכול לעבור לשירות גיימר שלנו" כי זה לא באמת היחס שאני רוצה לקבל... -___- כעקרון אני לא מחפש אינטרנט מהיר והמחיר כן חשוב גם מגה וחצי זה מספיק בשביל הורדה פעם ב.. משחקי רשת וסטרימניג... השאלה היא איזה ספק יתן לי בעצם את השירות המהיר באמת (והלא יקר ) תודה מראש!
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
בגלל שה-IP מוקצה באופן דינמי אצלנו בישראל אני מתקשה לעקוב אחריו כל הזמן ולזכור את ה-IP כדי שאוכל להתחבר למחשב שלי בבית דרך ה-REMOTE DESKTOP מהמשרד. איך אני יכול לדעת את כתובת ה-IP של המחשב שלי בבית כשאני במשרד??? תודה מראש על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני ממש צריך עזרה ואודה לכם אם תצליחו לעזור לי. אני נמצא בחחו"ל ורוצה שיהיה לי אייפי ישראלי. יש אפשרות כזאת? אם כן, איך?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני וחבר שלי רוצים לחבר את שני המחשבים שלנו ברשת דרך האינטרנט (המחשבים לא נמצאים בקירבה אחד לשני) יש אפשרות לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אם אפשר ככה אז איך אני יכול כשאני מתחבר שהאיי פי שלי יתחיל ב-82. ולא ב-217 תודה
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום, ברשותי חשבון ב DYNDNS.ORG שמתעדכן עם הכתובת IP של ה WAN - אותה הכתובת IP אני מעוניין להעביר גם לדומיין נוסף שברשותי כך שאני אוכל לגשת למחשב שלי באמצעות הדומיין ולא הכתובת אותה הקצו לי ב DYNDNS. האם יש אפשרות לעשות את זה ומה צריך בשביל זה? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רק לכולם, יש לי שאלה שאני לא מוצא עליה תשובה בשום מקום. איך ברגע ששולחים מייל מארה"ב לישראל הוא עובר? האם יש אנטנות אל חוטיות שמעבירות את הנתונים ? או כמו ששמעתי שיש סיבים תת-ימיים שעוברים באוקינוס? איך הסתדרו לפני כמה שנים, לפני שנכנס הWIFI?? בקיצור איך כל העניין הזה עובד? תודה רבה לעוזרים ואנא ממכם רק מי שבאמת יודע דברים בטוחים שיגיד. בנוסף אם מישהו מכיר אתרים שמסבירים על העניין אשמח גם לקבל. תודה שוב.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחובר כרג, דרך הכבלים, והספק זה אנטרנט זהב. ואני רוצה לקחת חבילת אפלוד יותר גבוהה אצל הכבלים, אני חייב להלעלות גם אצל הספק? הספק יכול לשלוט על זה ?
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שאלה: אם ספק התשתית היא הוט, האם ספק האינטרנט יכול להיות בזק בינלאומי ברשת Power NGN
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעצם הכוונה לחבר מחשב נייד למחשב נייח דרך האינטרנט אבל לא על ידי תוכנות בהם אני צופה במסך של מחשב אחד דרך המסך שלי, אלא כמו מסוף של המחשב הראשי, כלומר עבודה על בסיס הנתונים של המחשב הנייח בעזרת הנייד, במקביל למישהו שעובד על המחשב הנייח. תודה, אמיר.
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
האם אפשרי להפוך את הראוטר הזה לACSESS POINT? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא ידעתי בדיוק איפה לשאול את זה (במידה וזה לא מקום מתאים אם תוכלו להגיד לי היכן לעשות את זה) יש לי ראוטר עם 7 מחשבים, ומה שאני מעוניין לעשות זה כשהם פותחים את הדפדפן, ומנסים להתחבר לכל אתר שהוא, תחילה הם יעברו בדף כלשהו, ורק אז יוכלו לגלוש לכל האתרים שהם רוצים או מה שבא להם לעשות אין לי מושג כיצד לעשות את זה, את הדף וכל זה אני יודע אבל ככה שהם יגיעו אליו ולא לאתר שהם פנו בהתחלה, אם ישנו הסבר כלשהו\תוכנה אני אשמח אם תסבירו לי, או לפחות תכוונו אותי לכיוון תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
ואם לא אז איך אני משיג מדריך לגבי הדיאמונד ? תודה .
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם לדעתכם מתישהו יהיה בישראל אינטרנט עם כבלים אופטיים ואם כן האם זה ייתן לי פינג טוב יותר באירופה בצורה משמעותית
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר אלחוטי של Edimax ואני מפעיל רשת אלחוטית בבית , רציתי לדעת אם יש תוכנה שנותנת לי לראות כמה מחשבים מחוברים לרשת שלי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
בתודה . והאם יש איזה תוכנה שמצפינה את הרשת ומונעת מאנשים להתחבר חוץ ממי שאני מרשה לו? או אולי מישהו יודע איך עושים את זה בנתב אחולטי של edimax?
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה החלפתי לא מזמן את הראוטר הישן שלי (DLINK DI-514) באחד חדש(NETGEAR DGN2200) הראוטר החדש מצויין אבל יש בעיה אחת: הקליטה לא טובה בחלקים מסויימים בבית. הבנתי שיש אפשרות לחבר את הראוטר את הישן בעזרת כבל רשת לחדש ואז להגדיר אותו כך שהוא יהיה סוג של תחנת ממסר ובכך יגדיל את עוצמת האות בעזרת האנטנה שלו. רציתי לדעת אם זה באמת אפשרי ואם כן, אם יש מדריך כלשהו שיוכל להסביר איך לעשות את זה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. יש לי מחשב נייד של טושיבה שקולט אינרנט אלחוטי דרך הwi-fi ואני רוצה להגדיל את טווח הקליטה שלו והבנתי שיש דבר כזה שמגדיל את התדר או משו כזה האם זה שמיש ומתאים למחשב נייד להגדלת הטווח ואם כן אז אם יש המלצה לסוג מסויים בתודה מראש שלומי..
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם! הייתי רוצה לדעת כיצד אוכל להגדיל את טווח הקליטה ועוצמת הקליטה של רשת אלחוטית במחשב הנייד שלי? אני סטודנט שגר במעונות ויש אינטרנט אלחוטי של מרכז ההדרכה כאן ואני מצליח לקלוט אותו עם אות מאוד נמוך מהחדר שלי. הייתי רוצה לדעת איך אוכל להגדיל את טווח הקליטה ועוצמת הקליטה כאן בחדר? איזה ציוד כדאי לקנות? אילו חיבורים? ואיך להנדס את זה כך שישיג את המטרה? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 6.3k צפיות
-