עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. מישהו מכיר אם יש היום אפשרות להתחבר לאינטרנט עם מס' חיבורים במקביל? למשל במחשב שבו יש כרטיס רשת אלחוטית וקווית (ואולי אפילו למספר רשתות אלחוטיות במקביל)?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  2. נניח ויש לי בית/דירה, האם עדיף שני ראוטרים בינוניים שיעלו ביחד 500 ש"ח או שעדיף ראוטר בודד שיעלה 500 ש"ח אבל מן הסתם יהיה יותר טוב. הכוונה מבחינת כיסוי השטח, מהירות ויציבות. כמובן ששני הראוטרים מחוברים קווית.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by koko0,

בעיקרון הפניית פורטים עובדת כך שכשמגיעה חבילה שלא בוקשה לפני כן היא מנותבת לפי הפורט שלה למחשב מסויים. אם שני מחשבים שמחוברים לאותו ראוטר רוצים להשתמש בטקסטמי (פורט 5190) מה קורה? איך מאפשרים דבר כזה? דרך אגב למישהו יש מדריך טוב על ההבדל בפרוטוקול http לבין הפרוטוקול tcp ? לא הבנתי למה צריך להפריד את זה לשני דברים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Zadu,

טוב, אז קודם כל יש לי בזק בינלאומי 5 מגה ביט adsl ללא חייגן. היו לי בעיות בקו (קו לא תקין) והיום היה טכנאי שבדק את הכבילה ביני לבין המרכזייה של בזק. אני רוצה לדעת האם הנתונים בDSL Line Status לאחר הבדיקה של הטכנאי הם טובים. הנה הם: http://img524.imageshack.us/img524/9996/dsllinestatusvu3.jpg

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  5. Started by XDude,

יש לי ADSL, הIPשלי אמור להשתנות כל הזמן?, איך? אני שואל כי ראיתי באתר whatismyip את הIPשלי ואז כיביתי את המחשב ואת המודם והדלקתי מחדש ועדיין הIP שלי היה אותו דבר, זה בסדר?

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  6. Started by Tchr0,

שלום יש אפשרות לחבר את המדפסת לראוטר כך שיהיה להדפיס מכל מחשב בבית? אני לא מתכוון לחיבור של המדפסת לאחד המחשבים ושיתוף שלה אלא אני מעוניין שהיא תהיה עצמאית וליד הראוטר. מדובר במדפסת HP 5610 all in one [חיבור USB] וראוטר- יש לי אחד מעפן של בזק שאין לו שום USB ואני מחליף אותו, לכן אני גם שואל אם תמיכה במדפסת זה תכונה ספציפית שצריך לחפש בראוטר חדש או שמספיק שיש לו כניסת USB? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. אהלן. אני רוצה לחבר את הממיר ואפשר רק בכבל רשת. עכשיו יש לי את הנתן wtr54g משהוא כזה ואני רוצה שהוא יתחבר לראוטר מסויים ויצא אינטרנט משקעי אתרנט. שמעתי שיש קושחות צד 3 מישהוא יודע להסביר לי עם זה אפשרי? אגב עם הנתבים של TPLINK יודעים לעשות זאת אני יקנה כי הם עולים 120 ש"ח. תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. היי חברים אני לקוח בחברת הוט.יש לי אינטרנט 200 מגה. וראוטר כבר שנתיים +- נראה לי שהוא כבר עשה את שלו.אתם הייתם ממליצים לרכוש חדש ולהתקין הכול מהתחלה משהו עד 300 שקל או לקחת מהחברה ראוטר חדש. תנמקו למה ככה למה ככה. בכול מקרה במידה ותמליצו קניה פרטית תמליצו חברות חברים עד 300 שקל. או שאלי עדיף ללכת להוט ולהביא ראוטר חדש? תודה מראש לעוזרים. מקווה שזה המקום המתאים.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. יש לי ולעוד חבר מחשבים ניידים עם WIFI ואנחנו רוצים להעביר קבצים ולשחק אחד עם השני בלי קשר לאינטרנט, לשעות למעשה לאן. האם זה אפשרי?

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. שלום, אני ADMINISTRATOR, על דומיין מסויים. צריך להתקן בכל המחשבים FLASH, כמובן שהדבר דורש אדמין לוקאלי. אני יכול לעבור מחשב מחשב בעזרת היוזר שלי או ב-ACTIVE FIRECTORY, ולתת הרשאות לוקאליות של אדמיניסטראטור, אך הדבר יקח ממני זמן. האם מישהו מכם מכיר דרך קצרה יותר? אולי דרך GROUP POLICY? תודה.

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  11. היי חבריה, rta 1025wהאם יתאים להקמת רשת ביתית לגלישה באמצעות כבלים ואם כן מה צריך לשנות ? תודה

12. Started by tsx,

שלום לכולם, אני משמתמש בשירות unblock-us במשך כמה חודשים. עד לפני מספר ימים הכל עבד בסדר, הגדרתי את הDNS שלהם רק עבור הPS3 כדי לצפות בNetflix. בעוד שבשאר המכשירים בבית לא השתמשתי בDNS כדי לקבל את המירב מבחינת החיבור שלי. לפני כמה ימים השירות הפסיק לעבוד. פניתי לתמיכה שלהם כדי לפתור את הבעיה, לאחר כמה ברורים הגענו למסקנה כי הראוטר חוסם את השרות. אם אני מגדיר את הDNS ברמת הראוטר הכל עובד כמו שצריך, אבל אם אני מנסה להגדיר שוב ברמת המכשירים זה פשוט לא מאפשר לDNS לעבוד. (דרך אגב אני לא שינתי כלום בהגדרות של הראוטר או המכישירם בזמן שזה קרה... ממש ככה סתם). בתמיכה של unblock-us טענו שמה שיכול לגרום להתנהגות הזאת הוא DNS Relay בראוטר. ניסתי למצוא בהגדרות משהו שקשור לDNS Relay אבל…

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. Started by SkeletonBoy,

היי, מישהו יודע איך ה QoS של ה BR6504N של אדימקס (והאם יש לו בכלל?) תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. יש לי משרד שמתעסק בהנהלת חשבונות וראיית חשבון. במשרד שישה מחשבים שמחוברים לרשת ללא שרת (תשתית קווית שמחוברת לרכזת ולראוטר) שמשתפים קבצים ביניהם לאחרונה הוחלט לעשות שינוי במשרד לעבור לתוכנות יותר חדשות שיעבדו ברשת להוציא את כל הניירת מהמשרד ולהפוך הכל למדיה דיגיטלים( לקנות סורקים גדולים וכ"ו) הדרישות הם שרת חיצוני שיוכל לתת לי שיתוף תוכנות ודטה בייס וגישה מרחוק לנתונים -ממחשב נייד או מהמחשב בבית(התשתית כבר קיימת) שאלתי היא איזה חומרה אני צריך כדי לבצע את זה. איזה שרת? איזה תוכנה? ומה העלויות.

15. אני עכשיו בבזק בילאומי שהיו לא רעים תקופה (אני מחבר בכבלים ללא חייגן) אבל בזמן האחרון אני נתקל באיטיות דיי רצינית לחול... ממשחקים שלא עובדים בגלל מידע שאובד (League of Legends( חשבתי להחליף ספק והייתי שמח לשמוע איזה ספק נחשב למהיר ואמין לשירות לחול ולא יתן לי משפטים בזמן תמיכה כמו "אנחנו לא מתחייבים לספקים לחול ואם אתה רוצה אתה יכול לעבור לשירות גיימר שלנו" כי זה לא באמת היחס שאני רוצה לקבל... -___- כעקרון אני לא מחפש אינטרנט מהיר והמחיר כן חשוב גם מגה וחצי זה מספיק בשביל הורדה פעם ב.. משחקי רשת וסטרימניג... השאלה היא איזה ספק יתן לי בעצם את השירות המהיר באמת (והלא יקר ) תודה מראש!

• 18 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. בגלל שה-IP מוקצה באופן דינמי אצלנו בישראל אני מתקשה לעקוב אחריו כל הזמן ולזכור את ה-IP כדי שאוכל להתחבר למחשב שלי בבית דרך ה-REMOTE DESKTOP מהמשרד. איך אני יכול לדעת את כתובת ה-IP של המחשב שלי בבית כשאני במשרד??? תודה מראש על העזרה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני ממש צריך עזרה ואודה לכם אם תצליחו לעזור לי. אני נמצא בחחו"ל ורוצה שיהיה לי אייפי ישראלי. יש אפשרות כזאת? אם כן, איך?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. אני וחבר שלי רוצים לחבר את שני המחשבים שלנו ברשת דרך האינטרנט (המחשבים לא נמצאים בקירבה אחד לשני) יש אפשרות לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  19. Started by Le0n,

אם אפשר ככה אז איך אני יכול כשאני מתחבר שהאיי פי שלי יתחיל ב-82. ולא ב-217 תודה

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  20. שלום, ברשותי חשבון ב DYNDNS.ORG שמתעדכן עם הכתובת IP של ה WAN - אותה הכתובת IP אני מעוניין להעביר גם לדומיין נוסף שברשותי כך שאני אוכל לגשת למחשב שלי באמצעות הדומיין ולא הכתובת אותה הקצו לי ב DYNDNS. האם יש אפשרות לעשות את זה ומה צריך בשביל זה? תודה

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by ddjjsegev,

שלום רק לכולם, יש לי שאלה שאני לא מוצא עליה תשובה בשום מקום. איך ברגע ששולחים מייל מארה"ב לישראל הוא עובר? האם יש אנטנות אל חוטיות שמעבירות את הנתונים ? או כמו ששמעתי שיש סיבים תת-ימיים שעוברים באוקינוס? איך הסתדרו לפני כמה שנים, לפני שנכנס הWIFI?? בקיצור איך כל העניין הזה עובד? תודה רבה לעוזרים ואנא ממכם רק מי שבאמת יודע דברים בטוחים שיגיד. בנוסף אם מישהו מכיר אתרים שמסבירים על העניין אשמח גם לקבל. תודה שוב.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני מחובר כרג, דרך הכבלים, והספק זה אנטרנט זהב. ואני רוצה לקחת חבילת אפלוד יותר גבוהה אצל הכבלים, אני חייב להלעלות גם אצל הספק? הספק יכול לשלוט על זה ?

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  23. שאלה: אם ספק התשתית היא הוט, האם ספק האינטרנט יכול להיות בזק בינלאומי ברשת Power NGN

24. בעצם הכוונה לחבר מחשב נייד למחשב נייח דרך האינטרנט אבל לא על ידי תוכנות בהם אני צופה במסך של מחשב אחד דרך המסך שלי, אלא כמו מסוף של המחשב הראשי, כלומר עבודה על בסיס הנתונים של המחשב הנייח בעזרת הנייד, במקביל למישהו שעובד על המחשב הנייח. תודה, אמיר.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. האם אפשרי להפוך את הראוטר הזה לACSESS POINT? תודה לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.