עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, אני מעוניין לרכוש מתאמים מסוג TL-WPA4220KIT (או משהו דומה). http://www.computeruniverse.net/en/products/90512987/tp-link-tl-wpa4220kit-300mbps-av500.asp במרכז הבית יש לי מודם של בזק, שמתפקד בתור bridge לראוטר של sofaware (שמכיל firewall מובנה של צ'ק פוינט). אני מעוניין להתקין את המתאמים ליד הראוטר ובשני קצוות אחרים של הבית. העניין שלי במתאמים הללו הוא מכיוון שקראתי שהם יכולים לבצע גם clone של רשת ה-wifi, ואני מעוניין שהרשת תהיה זהה\אחידה בכל חלקי הבית. מן הסתם, הראוטר של sofaware לא מיוצר ע"י TPLINK, ובנוסף - למיטב ידיעתי, אין לו יכולת מובנית של wifi clone. אני לא מכיר לעומק את יכולות ה-wifi clone, ורציתי לדעת אם יש למישהו ידע\נסיון בשביל לומר אם הדבר יהיה אפשרי בקו…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by YoTaMi,

יש לי 3 מחשבים אחד בצד ימין אחד צד שמאל ואחד באמצע.. המחשב באטמצע יש מודם של EDIMAX ואצלי יש ראוטר לי LEVEL ONE יש דרך שאני יוכל לארח במשחקין כמו פיפא ? כי הבנתי שאי אפשר לארח אם יש לך ראוטר זה כון ? ואם אפשר לארח בראוטר אפשר להסביר איך ? לפתוח פורטים או דברים כאלה ?! תודה רבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  3. [table][tr][td]אני עובר מיס להוט עקב כך שעד היום הייתי משלם על טלפון, אינטרנט (12MB), וטלוויזיה קרוב ל-800 ש"ח עם יס ואינטרנט של הוט ובז"ב. [table][tr][td]קיבלתי הצעה מהוט היום (הטריפל החדש + כמה תוספות) [table][tr][td]- טלוויזיה - כל הערוצים הרגילים + HD (חוץ מהפרימיום) ו 4 ממירים (מ'גיק מקליט HD, ממיר HD ו 2 ממירים רגילים) [table][tr][td]- טלפון - ללא הגבלה לנייד ונייח. [table][tr][td]- תשתית אינטרנט- 100MB. [table][tr][td]-------------- סה"כ עד כאן 329 ש"ח ------------- [table][tr][td]* ערוצי ספורט 5+/לייב וערוץ ספורט 1/2 - 100 ש"ח [table][tr][td]* ערוץ ההודי - 12.9 ש"ח [table][tr][td]-------------- סה"כ עד כאן 442 ש"ח ------------- [table][tr][td]ספק בזק בינלאומי 100M…

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  4. שלום לכולם יש לנו אתר אשר נועד לפרסם מוצר אותו אנו מוכרים פעם בשנה בתקופה של בין חודש לחודשיים . השאלה היא כזאת יש לנו כבר את האתר אבל לא ניתן לרכוש דרכו אלה רק לפנות לאימייל, הייתי רוצה להכניס אליו אפשרות של קניה דרך האתר באמצעות ישראכרט . ניסיתי להיכנס לכל מיני חברות אבל אני לא גאון גדול בנושא ולא הבנתי מה בדיוק אני צריך?(אני מחפש גם ממשק ניהול לרכישות) יש לנו כבר שם ואנחנו נמצאים ברוב המנועי חיפוש ראשונים בנושא. האתר לא מוכר יותר מדי מוצרים זה אולי 5 הייתי רוצה המלצות מה עלי לעשות ?ודרך איזה חברות? ראיתי גם שירות שיקל עלינו בנושא האימליים "רב מסר" הבעיה שהם לא נותנים שירת קצר וגם כנראה לא הכי מתאים לנו. אולי יש איזה תוכנה מומלצת לניהול התיבה שלנו? חוץ מזה האתר זקוק לש…

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  5. Started by ac1240,

ראיתי את המצבע שלהם שמקבלים מחשב אפשר לקבל את המפרט של המחשב תודה

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  6. Started by iveco,

קניתי בלוטוס 4 בחיבור USB על הנייר זה אמור להוריד מידע ב 25 מגה ביט לשניה = שזה 3 מגה בייט לשניה ושאני מוריד תמונה מהפלאפון למחשב של 1.5 מגה זה לוקח 20 שניות לפחות , למה ? הבלוטוס אמור להוריד 3 מגה לשניה לא ? , הבלוטוס של הפלאפון תומך ב 4.1 ועוד שאלה - האם הבלוטוס USB שמחובר למחשב מסרטן ? זה מסוכן ? הוא מהבהב כל הזמן

7. Started by galza,

שבוע הבא אני מתחבר לבנדל 12 מגה עם בזק בן לאומי והוט.אני כרגע בחיבור בלי חייגן.רצוי לציין שיש לי גם גיימר שעובר איתי לחבילה הזו.האם במהירות של 12 יש צורך בחיבור עם חייגן כדי להנות ממהירות מקסימלית או שעדיף להשאר עם צורת החיבור הנוכחית? אני מקבל דרך אגב hotbox.האם מספיק חשבון גיימר כדי להנות מהקו או שצריך לשנות צורת חיבור?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by LeM0n^,

לא יודע אם זה שייך לפה, פשוט לא מצאתי מקום יותר מתאים. בכל מקרה, יש לי איזה עבודה ונתקעתי בשאלה: תאר את שרשרת התהליכים שמתבצעת מבקשת שירות אינטרנט ועד קבלת הדף המבוקש. אם מישהו יכול להסביר את התהליך אני ישמח =]

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  9. Started by SMoKeR,

האם המכשיר מספק מספק שני קווי טלפון או אחד? ואיך הוא בתור ראוטר? האם בתשתית הוט הוא גם משמש כמודם?

10. Started by card,

שלום אם מתקינים Eset SmartSecurity, מקבלים בעצם גם Antivirus, וגם Firewall. האנטיוירוס עובד נפלא, הפיירוול עושה בעיה מסוימת, כשמשתמשים ב-IE8. הבעיה היא כזו: לפעמים אם גולשים לאתר שיש בו הרבה גרפיקה(כלומר הרבה תמנוות נטענות), אז הפיירוול חושב שזו "התקפה", ואז הוא חוסם כל תקשורת אל האתר הזה, למשך 5 דקות. ואז בעצם אי אפשר לגלוש באתר הנחסם, עד אשר עוברים 5 דקות. (כל נסיון ללכת ל-URL בתוך הדומיין של האתר שנחסם, יגרור תגובה מהאקספלורר כאילו אין חיבור לאתר הזה - ניתוק מוחלט) יש לציין שעם IE7 ל-ESET אין את הבעיה הזו, והיא התחילה רק כאשר עברתי ל-IE8. IE8 ו-Eset SmartSecurity 4 לא עובדים יפה אני מניח שזה קשור לעובדה הקטנה, שעד IE7(כולל), IE פותחת רק שני תקשורות בו זמני…

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by yacovmateo,

צהריים טובים. אז כרגע אני בHOT+012 ונגמרה לי ההתחייבות בשניהם,כיום אני משלם כ120 שקלים בערך לבאנדל הזה. חשבתי לעבור ל4M או 5M של בזק כי גם יש תUP הכפול הזה שגם ב4 וגם ב5 יש UP של 800KB. השאלה אם זה רלוונטי בשבילי כי אין לי באזור עוד NGN. ו5M תשתית ב62 ש'ח+ספק של ב'בל ב56 ש'ח זה משתלם?(אני מדבר על היום ביחס לכל שאר הדברים,כי בתכ'לס מה ההבדל בין 4M ל10M עם אותו UP). אשמח לחוות דעת ותשובה. עריכה:זה המחירים בלי התמקחות עוד(מחירים מהאתר כמה זה,כולל ממוצע של כמה זה יוצא בחודש וכל זה) בזק+בזק בין לאומי 5M ספק 56.92 תשתית 63.45 4M 48.75 ספק תשתית 58.45

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  12. היי מישהו פה מחובר לאינטרנט בכבלים של תבל ? איך הפינגים לחו"ל ולארץ ? האם המהירות מספיק מהירה ומגיעה למקסימום של סוג החבילה ? בתודה טיגר נ.ב האם השירות והתמיכה הטכנית טובים ? ולא עושים בעיות כמו שאר החברות כמו ה adshell ? ביי

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Tiger,

היי רציתי לדעת אילו חבילות יצאו לאינטרנט בכבלים האם יצאו חבילות עם Upload קצת יותר מ96k ויעלו נורמלי ? או שמה יהיה חבילות כמו באיי די אס אל ? בתודה טיגר

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Yotam.B,

היי לכולם, שירשתי להוטבוקס של הוט עוד כ3 רטוארים כ-AP עם כבלים כדי להגדיל את טווח הקליטה בבית (4 קומות). הגדרתי את כולם כמו שצריך, לפי המדריך המצויין הזה: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm השאלה שלי היא האם לאחר כל התהליך וההגדרה בכל הראוטרים, האם צריך לאפשר את האפשרות הזאת בהוטבוקס (כאמור, הוא הראוטר הראשי):

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ofer_shm,

שלום לכולם יש לי ראוטר של לינקסוס WRT54g בעבר היום לי המון בעיות עם האינטרנט ומישהו מפה אמר לי לשנות את ה- MTU לאיזה שהוא ערך וזה פתר את הבעיה.. הראוטר עשה ריסטרט ואז כל ההגדרות חזרו לברירת המחדל וגם ה MTU כרגע על אוטמטי ושוב יש לי בעיות גלישה מישהו יודע לכמה אני צריך לשנות את ה- MTU ( יש לי אינטרנט 2 מגה אם זה חשוב) תודה לעוזרים ..

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Zeev86,

אהלן. לפני מספר ימים ניסיתי את השירות של האתר http://www.unblock-us.com שמאפשר לי לצפות באתרי netflix ו- hulu לאחר שאני מגדיר במחשב את שרתי הdns שלהם. השאלה שלי, האם בזמן שימוש בשרת הdns של הunblock-us המידע שלי חשוף בפניהם? כלומר, אם אני מתחבר עם סיסמאות לאתרים, לתוכנות, האם המידע הזה נשלח אליהם?

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  17. Started by Rhx,

שלום.. לאחרונה האינטרנט פשוט הפסיק לעבוד, הקו מחובר, המודם מחובר, הכל נראה תקין - אך נראה לי שמישהו שיחק בהגדרות של הראוטר, אין לי מושג מי.. עכשיו, ניתקתי את הראוטר וחיברתי רק את המודם והאינטרנט חזר לעבוד, יצרתי התקשרות חדשה ולא על LAN/כרטיס רשת.. לפי מה שהבנתי צריך פשוט להגדיר את הראוטר חזרה, הבעיה שאין לי מושג איך אני עושה את זה - למישהו יש רעיונות? הראוטר שלי הוא של Level One - הדגם הוא FBR-1418TX פשוט לגרום לכך שהראוטר יעבוד עם שני מחשבים, זה הכל.. ועוד בעיה שדי מציקה לי, לטעון אתר לוקח לי לפחות 10-15 שניות, אין לי מושג למה ואיך.. אולי זה בעיה עם נטויז'ן? למישהו פה יש עוד בעיות עם המהירות אצל נטויז'ן? האיטיות פשוט מחרידה.. תודה לכל העונים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש לי שני מחשבים. בשניהם Windows XP Pro. הטוב מביניהם מחובר לאיידיאסאל (מודם אלקטל, לא משודרג לפרו), ושניהם מחוברים אחד לשני ישירות בלי האב או סוויטצ'. שמתי שיתוף על האינטרנט, ואני גולש דרכו במחשב השני. בכלליות, השיתוף עובד, אבל יש כמה תוכנות שעדיין לא פועלות כמו שצריך. ההגדרות ברשת הביתית הן: במחשב הראשון (שמחובר לאיידיאסאל): IP: קבוע 192.168.0.1 סאבנט מאסק: 255.255.255.0 גייטוואי: לא מוגדר DNS: לא מוגדר במחשב השני: IP: אוטומטי סאבנט מאסק: אוטומטי גייטוואי: לא מוגדר DNS: לא מוגדר האם צריך להגדיר את ה-Gateway וה-DNS כדי שהאינטרנט יעבוד במחשב השני בצורה מלאה? ואם כן, מה צריך להגדיר? תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by AdiR^SiNaI,

עשיתי רשת דרך כבל מוצלב 2 מחשבים ועשיתי שיתן הגדרה אוטומטי ללא שרת DHCP זה הביא רק איפי וסבנט? או שהביא גם DNS ודפלאט? עכשיו אין לי חייגן והמודם מחובר לכרטיס רשת ויש לי עוד כרטיס במחשב של המודם שמתחבר למחשב עכשיו אני צריך להגדיר את הכרטיס רשת כדי שיהיה מודם איזה כרטיס אני מגדיר של הרשת או של המודם? ואיך עושים את זה?

20. שלום, יש שאלה למבינים בבקשה. מי שלא יודע נא לא לענות סתם תגובות. אם יש לי ראוטר של בזק NETGEAR DGN2200 קישור: http://www.bezeq.co.il/Lists/DocumentLibraryInDocumentGalleryList/Manual_netgear_2200_print.pdf האם יש אפשרות בראוטר זה להגדיר או שהוא יגדיר מראש: 4 סיסמאות לכל מחשב אלחוטי נפרד? (לא סיסמא אחת כללית בה כולם יכולים להיכנס - מה שקיים אצלי היום) פעם מזמן היה לי ראוטר בו הוא עצמו הגדיר לי 4 סיסמאות לכל מחשב. תודה !

• 1 תגובה
    • 7k צפיות
  21. Started by liorna88,

שלום, ברשותי ראוטר LEVEL ONE WBR 3408. לאחרונה ניסיתי לעשות לו שדרוג קושחה, אך זה לא צלח, משום מה. חששתי שהכשל הזה עלול לקרות משום שאין סיסמא מוגדרת לראוטר (בדף השדרוג ישנן שתי תיבות טקסט - אחת לסיסמא והשנייה לנתיב קובץ השדרוג. מאחר ולא היתה לי סיסמא, השארת אותה ריקה) - ולכן נאותתי ליצור לו אחת. כעת, כשאני מנסה לערוך את ההגדרות שלו - הראוטר דורש שם משתמש (אותו לא ביקש להגדיר במעמד יצירת הסיסמא) - ואותו אני לא יודע. ניסיתי להקליד את שם ברירת המחדל (admin), את שם המחשב, את שם חשבון האינטרנט ואלה לא צלחו. כלומר, שינוי בהגדרות אינו אפשרי יותר, על כן - ברצוני לאתחל את הנתב (אלא אם כן, כמובן, למישהו פה יש המלצה כיצד אוכל לעקוף את הבעיה הנ"ל). את הראוטר בתחילתו הגדיר טכנאי - ואנ…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  22. חדר העבודה שלי הוא בממ"ד עם 3 מחשבים נייחים של העבודה מחוברים. כתוצאה מכך הWIFI בדירה - 4 חדרים - אינו להיט. בייחוד גם כשאני סוגר את הדלת ( ילדים.... ) הראוטר הוא של בזק VDSL - D-LINK 6850U דואל בנד 2.5GHZ + 5GHZ מחוברים אליו בכבל 3 מחשבים + הקופסא/מודם של YES VOD בסלון יש לי HTPC מחובר בכבל לקופסא VOD כי יש לך עוד כניסה כך שלא הייתי צריך WIFI בשבילו. חוץ מזה כמובן מחשב נייד של אשתי על WIFI סלולרים וטאבלט. האינטרנט שלי הא בזק + בב"ל במהירות 40MB המליצו לי לשים את הראוטר הישן שלי של 3COM ( בן 6 שנים) שאיתו גלשתי עד לא מזמן במהירות 15MB - בחיבור ליציאה מהקופסא של YES VOD במקום הHTPC, ואז להגדיר אותו כ AP. את HTPC לחבר אליו בכבל כך יקבל אינטרנט ישירות, והסלון יקבל מה…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by tg_Atom,

שלום רב, ברשותי ראוטר שקיבלתי מחברת אורנג' (Simens) בראוטר יש אופציה לשלושה יציאות עם כבל רשת אבל אני זקוק ליותר מכך אז חיברתי עוד ראוטר של airlive לאחד מהיציאות של הראוטר simens כדי להרחיב את היציאות שיש לי והגדרתי את ה-airlive שימשוך כתובת דינמית, וזה עובד. (האם יש עוד פעולה שהייתי צריך לבצע?) הבעיה היחידה היא בשיתוף, זאת אומרת שמחשבים אשר מחוברים לא לאותו הראוטר לא יכולים לראות את המחשב האחרים ברשת למרות שהם מוגדרים על אותה קבוצת העבודה והשיתוף מוגדר כמו שצריך (אותם המחשבים כן עבדו בשיתוף שהיו מחוברים ל-simens). איך אפשר לפתור את הבעיה? בנוסף רציתי גם לדעת לגבי נקודה אחרת שיש לי בבית שבה יש שקע אחד של רשת אבל שתי מחשבים אמורים להתחבר באותו חדר, האם יש דרך לפצל את האות …

• 7 תגובות
    • 7.2k צפיות
  24. יש לי מחשב שאליו מחובר מודם ADSL לכרטיס רשת אחד, וסוויץ' לכרטיס רשת אחר. שאר המחשבים מחוברים לסוויץ'. שיתפתי את חיבור האינטרנט. אבל מה שקורה שאני יכול לחייג לחיבור ולהתחבר רק ממחשב אחד כל פעם. למשל אם חייגתי מהמחשב שהמודם מחובר אליו ישירות אז רק לו יש אינטרנט (אם ממחשב שמחובר דרך הסוויץ' אז רק לו יש אנטרנט). בבקשה עזרה! נפתר - תודה

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  25. Started by ori24,

התחלתי לעבוד לפני כמה ימים עם הגוגל כרום ואין ספק שהוא מהיר יותר מהIE9 איתו עבדתי תמיד. הבעיה היא שאם אני מוריד קובץ ישיר מאתר דוגמא דריבר מNVIDIA או AMD אז לוקח לו איזה חצי דקה או יותר עד שהוא מתבסס על המהירות שלי שהיא 30 מגה וכאן הכוונה ל3.6MB הכוונה הוא מטפס לאט לאט עד שהוא מגיע לשם. בIE למשל וגם בפיירפוקס תוך שניות הם מגיע ל3.6MB מהירות הורדה ..האם יש דרך לסדר את זה? איזה תוסף?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים