עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני חושב ששמעתי פעם על דבר כזה: סוויץ' שמחובר למודם במצב ראוטר ובחלק מהמחשבים ניתן רק להכנס לכוננים ברשת ללא אפשרות לגלוש. איך זה מתבצע מעשית? :s05:

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  2. Started by Tomerm,

שלום. אני משתמש חדש בראוטר של EDIMAX. הראוטר הוא אלחוטי ואני מנחש שאנשים נוספים משתמשים ברוחב הפס שלי בכל פעם שהראוטר פעיל. רציתי לדעת אם יש דרך לבדוק מי מחובר ברגע מסויים לראוטר, ואם כן, איך אני בודק זאת. תודה מראש לעונים. תומר.

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  3. Started by fgyt,

שלום יש לי ראוטר של siemens sl2 141 שהוא גם קווי וגם אלחוטי,את האלחוטי ניתקתי לגמרי ומחובר איליו רק קווי ,שני מחשבים ומתאם טלפון של חברת ברק ,וברצוני לשאול האם יש לי אפשרות שלפי בחירתי אני יוכל אם אני רוצה לחסום בהגדרות של הראוטר שרק המתאם יעבוד אבל אם יחברו מחשב בין ליציאה של המתאם ובין ליציאה אחרת הם לא יתחברו לאינטרנט [עדיף אם אפשר שבאופציה הזו שרק המתאם מתחבר עדיין יוכלו לחבר למתאם שיש לו גם יציאה למחשב מחשב,אבל אם זה לא אפשרי אז מספיק שרק המתאם יעבוד אפילו שמחשב שיחברו למתאם לא יעבוד]וכמובן שיהיה לי אופציה שאני יוכל לקבוע שגם שני המחשבים יתחברו אל הנתב, אופציה חילופית עדיפה פחות אם א"א את האופציה הראשונה [שברוצוני לדעת האם אפשר לעשות ]להגדיר בראוטר שרק המתאם ושני מחש…

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  4. Started by davidcohen,

היי יש לי שני מחשבים בבית ורשת האינטרנט מחוברת דרך ראוטר לשני המחשבים אני רוצה "לשתף" כונן מסויים ממחשב אחד לשני, כלומר, שאני יוכל להכנס ולהעביר קבצים ממחשב אחד לכונן המחשב השני על ידי העתקה והדבקה אשמח אם תגידו לי איך עושים את זה תודה לכל המשיבים

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  5. Started by nimrods,

שלום לכולם אני מנסה לעשות את זה http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=265448 וניתקתי בשלב האחרון מאיפה אני צריך לדעת מה האייפי שלי תודה מראש לעוזרים..!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Posford,

איפה אתם נמצאים ב- Cable או ADSL? (אם כבלים, אז אצל מי?). ואיזה ספק אינטרנט? וכמה אתם משלמים לספק וכמה לתשתית? בבקשה זה ממש דחוף. ובנוסף מה מהירות ההורדה והעלאה של 2MB? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  7. Started by Psydak,

שלום, יש לי שאלה תיאורתית ממש ממש דחופה ורצינית ואני צריך תשובה בטוחה ממקור מנוסה. יש לי רשת מחשבים שמחוברת בהאב במשרד. המחשבים פועלים על חלונות 95. הבית שלי ממוקם ליד המשרד (בערך כ-30 מטר מהמשרד), ובבית יש לי שתי מחשבים A ו-B. A הוא מחשב שפועל על חלונות 98 והוא מחובר לאינטרנט מהיר (ADSL) ובעל שני כרטיסי רשת: אחד מחובר למודם החיצוני והאחר מחובר למחשב B. B הוא מחשב שפועל על חלונות 95 והוא מחובר להאב במשרד ופועל עם הרשת במשרד במסגרת שיתוף קבצים וכוננים בצורה פשוטה של וינדוס(Windows Network) והוא גם בעל שני כרטיסי רשת: אחד מחובר להאב במשרד והשני מחובר למחשב A. מסיבות שונות איני יכול להעביר כבל מ-A להאב וגם לא לקנות נתב. אני רוצה לשתף את האינטרנט עם B מ-A האם יש אפשרות לעשות …

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  8. אז ככה, לי יש ראוטר של D-LINK DI-714P+ ואני מוחבר באינטרנט בכבלים (זהב). הגדרתי את החיבור כדרוש אבל כל פרק זמן מסויים האינטרנט מתנתק ואני צריך או לרסט את הראוטר או לנתק ולחבר את המודם דרך הדף של הראוטר (לא בחוט). עכשיו דיברתי עם חברים שלי על זה ושמתי לב שלעוד כמה מהם שיש להם ראוטר שמחובר בכבלים יש בעיית ניתוקים דומה (חלקם גם בעלי IP סטטי). אז רציתי לשאול האם גם לכם יש בעיות דומות ואם כן איך פתרתם אותן ? תודה

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  9. יש לי היום רשת חוטית.שפועלת עם מודם אלקטל משודרג וסוויץ' עקב תוספת מחשב אני עובר לרשת אלחוטית. רכשתי נתב 3COM 3CRWE554G72T כרטיס רשת USB גם של 3Com וכרטיס PCMCIA כמובן גם 3Com. שאלתי ( למי שיש את השילוב של 3Com ואלקטל) אילו הגדרות אני חייב בנתב כדי שיעבוד עם האלקטל המשודרג. כולל פתרון לבעית LowID באימיול... האם יש אתר שמסביר זאת ??? האם מישהו יוכל וירצה לעזור ?? תודה והערכה מראש למי שיענה

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  10. TP-LINK TL-WR841N מאפשר לחבר את המחשב הנייח בחיבור חוטי והמחשב הנייד באלחוטי או שהנתב עובד רק על מצב אלחוטי ומצריך ממני לקנות כרטיס רשת אלחוטי למחשב הנייח

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by zaroor,

1-יש לי בקומה עליונה 3com הקליטה האלחוטית ממנו למטה חלשה ואני ברב הזמן למטה עם הנייד ,השאלה אם אני יקנה אחד מהנתבים האילו זה ישפר את הקליטה כי שניהם בתקן -N אבל הכרטיס בנייד הוא G 2-מה ההבדל בין שני הנתבים ? שניהם בתקו -N ומה הכי כדאי בכלל ?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  12. Started by benhouli,

שלום אנשים רציתי להתייעץ איתכם לגבי משהו ... יש לי רשת ביתית של 2 מחשבים עם וינדוס אקס פי שיתפתי להם גם את האינטרנט דרך ה ICS הכל עובד וכ'ו שניהם כמובן יוצאים עם אותה כתובת IP לאינטרנט רציתי לדעת אם יש איזושהי דרך שכל אחד מהמחשבים יצא עם כתובת IP שונה לאינטרנט.... תודה לכל העוזרים....

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  13. Started by harel_d,

למה נתב אדימקס N עולה 302 ש"ח ואילו נתב LINKSYS G עולה 335 ש"ח? האם אוכל להתחבר לראוטר לינקסיס N אם יש לי מחשב נייד עם משדר/מקלט G?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Legendary_Undertaker,

שלום, הציעו לחבר שלי הצעה מ012 שכוללת ספק ב89 ש"ח ללא תשתית, התשתית אני לא יודע כמה יעלה. עכשיו השאלה שלי היא כזאת, למי שיש 012 ו10MB או 7MB האם יש לכם בעיות גלישה? ניתוקים? הגבלות באתרי טורנטים מסוימים? אתרים מסוימים? חסימות? פינגים גבוהים במשחקי ONLINE? או כל בעיה אחרת? תודה רבה לעונים.

15. יש לי כבר המון זמן אינטרנט הוט 7 מגה והתשתית לא תומכת ביותר מ7 מגה באזור שלי (קריית שמונה) אז עשיתי גם NGN על 15 מגה... שאלה 1 איך אני מחבר את שתי הקוים שיתן לי 22 מגה? שאלה 2 יש לי 2 כרטיסי רשת בלוח אם אני מחבר את שני הקוים כל אחד לכרטיס אחרי מה יקרה? שאלה 3 יש לי ראוטר שמחובר להוט חדש של אדימקס תקן N איך אפשר לחבר גם את הNGN לראוטר? או שאני צריך ראוטר אחר? או בקיצור מה האפשרויות שלי עם 2 הקוים?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  16. Started by bar123,

ברצוני לחבר מחדר אחר נקודה שתיקלוט את הרשת האלחוטית בבית ותשעביר את האות אל מכשיר, מחשב , לא חשוב כרגע הנתב האלחוטי שיש לי כרגע הוא eci של בזק או linksys . שאלתי היא אם אני חייב ש ה Accesses point חייב להיות של אותה חברה או שיש כאלה ב"שוק" שמזהות כל רשת אלחוטית ומעבירות הלאה את האות תודה

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  17. אהלן יש לי שני מחשבים ניידים אחד, שיש בו שני כרטיסי רשת אלחוטיים - שאחד מהם מחובר לאנטנה חיצונית ופעיל והכרטיס רשת השני - לא פעיל. במחשב השני יש כרטיס רשת אלחוטי אחד אבל הוא לא מחובר לרשת האלחוטית כי זו קומת מרתף והוא לא קולט. האם יש אפשרות שהמחשב הראשון, עם החיבור לרשת - ישדר בכרטיס רשת השני שלו למחשב השני? כמו רפיטר? הכרטיס הלא פעיל שלו הוא Intel® WiFi Link 5100 AGN

• 11 תגובות
    • 4.1k צפיות
  18. Started by Ben123,

אם אני הופך ALCATEL לפרו המהירות תגדל?? אם לא איך עושים את זה כי אני זוכר שהיה מדריך לזה תודה מראש

• 9 תגובות
    • 789 צפיות
  19. Started by sos,

שלום לכולם, אני מדבר מחברה מסוימת (קטנה יחסית לא משנה איזה) ואנחנו מחוברים (כ-20 משתמשים בערך) למודם b-focus router 270 pr. ויש לי מספר שאלות: 1. אנחנו מתכוונים לשדרג את האינטרנט שלנו ל-5 מגה אז רציתי לדעת אם צריך מודם אחר או האם אתם ממליצים בלי קשר על מודם אחר? 2. מודם זה בא עם פיירוול מובנה ולכן אי אפשר להפעיל הרבה דברים רציתי לדעת איך אני מגדיר אותו?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  20. Started by AmL1,

אני קונה 3 מחשבים עם כרטיס הרשת EDIMAX 802.11G WIRELESS LAN CARDBUS : EW-7108PCG בין אחד המחשבים לראוטר מפריד קיר ממ"ד ושני המחשבים האחרים נמצאים בקומה מעליו... תיהיה בעיה כלשהי של קליטה?[br]פורסם בתאריך: 20.12.2007 בשעה 19:38:36 מישהו?

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  21. Started by אני1,

שלום למה יכול לשמש אותי bluetooth במחשב נייד? עד כמה הוא חיוני? אני מתלבט בין שני דגמים שאחד מהם הוא ללא BT וקצת יותר זול. אשמח אם תוכלו לפרט לי קצת בנושא. תודה

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  22. Started by dj shay 30010,

יש לי ראוטר של סיסקו 1600 איך אני מתחבר תקנפק ב TELNET ועם יש לו כתובת קבוע כמו לראוטר רגיל ?[br]פורסם בתאריך: 31.03.2009 בשעה 13:50:11 טוב הסתדרתי יש קבל שצד אחד COM צד שני רשת איתו בעזרת TELNET מקנפגים

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  23. Started by chap123,

קיבלתי את הראוטר מודם מהחברה והוא תומך בתקן N. עכשיו המחשב הבייתי שלי נמצא בממד והוא כרגע מחובר קווית לראוטר שנמצא בכלל בסלון (המיסוך של הממד כל כך גבוה שקשה לאותות של הראוטר להגיע לחמשב באופן שותף). אני לא כל כך מבין בתקן N החדש הזה של ה 74 מגה ביט בשנייה אבל האם אני צריך להחליף כרטיס רשת לאלחוטי / קווי שתומך בתקן 802.11n ? הבנתי מתגובות שראיתי (וגם הסתכלתי על המחירים באינטרנט) שכרטיסי הרשת האלחוטיים יקרים יחסית לתועלת שלהם והשידור לא כזה חזק לעומת אלה שבתקן 802.11g תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. Started by AdiR^SiNaI,

מזה הדברים האלה במדריך כאן http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 לא הבנתי מזה תודה.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by noambaum,

שלום לכולם החלפתי אתמול ספקית מנטוויז'ן לברק , ורציתי לדעת כמה אמורה להיות מהירות ההורדה שלי אם אני בחבילה של 2 מגה? תודה!

• 3 תגובות
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.