רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
אהלן יש לי שני מחשבים ניידים אחד, שיש בו שני כרטיסי רשת אלחוטיים - שאחד מהם מחובר לאנטנה חיצונית ופעיל והכרטיס רשת השני - לא פעיל. במחשב השני יש כרטיס רשת אלחוטי אחד אבל הוא לא מחובר לרשת האלחוטית כי זו קומת מרתף והוא לא קולט. האם יש אפשרות שהמחשב הראשון, עם החיבור לרשת - ישדר בכרטיס רשת השני שלו למחשב השני? כמו רפיטר? הכרטיס הלא פעיל שלו הוא Intel® WiFi Link 5100 AGN
-
- 11 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אם אני הופך ALCATEL לפרו המהירות תגדל?? אם לא איך עושים את זה כי אני זוכר שהיה מדריך לזה תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מדבר מחברה מסוימת (קטנה יחסית לא משנה איזה) ואנחנו מחוברים (כ-20 משתמשים בערך) למודם b-focus router 270 pr. ויש לי מספר שאלות: 1. אנחנו מתכוונים לשדרג את האינטרנט שלנו ל-5 מגה אז רציתי לדעת אם צריך מודם אחר או האם אתם ממליצים בלי קשר על מודם אחר? 2. מודם זה בא עם פיירוול מובנה ולכן אי אפשר להפעיל הרבה דברים רציתי לדעת איך אני מגדיר אותו?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני קונה 3 מחשבים עם כרטיס הרשת EDIMAX 802.11G WIRELESS LAN CARDBUS : EW-7108PCG בין אחד המחשבים לראוטר מפריד קיר ממ"ד ושני המחשבים האחרים נמצאים בקומה מעליו... תיהיה בעיה כלשהי של קליטה?[br]פורסם בתאריך: 20.12.2007 בשעה 19:38:36 מישהו?
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום למה יכול לשמש אותי bluetooth במחשב נייד? עד כמה הוא חיוני? אני מתלבט בין שני דגמים שאחד מהם הוא ללא BT וקצת יותר זול. אשמח אם תוכלו לפרט לי קצת בנושא. תודה
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של סיסקו 1600 איך אני מתחבר תקנפק ב TELNET ועם יש לו כתובת קבוע כמו לראוטר רגיל ?[br]פורסם בתאריך: 31.03.2009 בשעה 13:50:11 טוב הסתדרתי יש קבל שצד אחד COM צד שני רשת איתו בעזרת TELNET מקנפגים
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
קיבלתי את הראוטר מודם מהחברה והוא תומך בתקן N. עכשיו המחשב הבייתי שלי נמצא בממד והוא כרגע מחובר קווית לראוטר שנמצא בכלל בסלון (המיסוך של הממד כל כך גבוה שקשה לאותות של הראוטר להגיע לחמשב באופן שותף). אני לא כל כך מבין בתקן N החדש הזה של ה 74 מגה ביט בשנייה אבל האם אני צריך להחליף כרטיס רשת לאלחוטי / קווי שתומך בתקן 802.11n ? הבנתי מתגובות שראיתי (וגם הסתכלתי על המחירים באינטרנט) שכרטיסי הרשת האלחוטיים יקרים יחסית לתועלת שלהם והשידור לא כזה חזק לעומת אלה שבתקן 802.11g תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מזה הדברים האלה במדריך כאן http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 לא הבנתי מזה תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם החלפתי אתמול ספקית מנטוויז'ן לברק , ורציתי לדעת כמה אמורה להיות מהירות ההורדה שלי אם אני בחבילה של 2 מגה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אצלי יש רשת ביתית של מחשב נייח עם ראוטר DLINK DI-524 ושני מחשבים ניידים, שעובדת מצויין. ניסיתי לחבר לרשת מחשב נייח נוסף, ישן מאוד (פנטיום 3, XPPRO, בקושי עובד, אבל יכול להפעיל אינטרנט עם מודם USB) בעזרת התקן DWL-G132 של DLINK, שמתחבר דרך USB. מיקמתי אותו בעזרת כבל USB מאריך (כבל אחד של 2 מטר שקניתי, + הכבל המאריך שמצורף עם ההתקן) במקום טוב מאוד מבחינת קליטה, אם כי הUSB של המחשב כנראה ישן מדי בשבילו, אך לא באופן שצריך להפריע. ולמרות זאת, ההתקן מתנתק ללא הרף! רציתי לשאול, האם יש כאן בעיה עם המחשב הישן? הכבל המאריך (סה"כ 3 מטר, בערך)? או שזאת בכלל בעיה של ההתקן של DLINK? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי ראוטר אלחוטי מסוג BR-6524n של EDIMAX. אני מתעתד בימים הקרובים לעבור לרשת ה-UFI של הוט, במהירות 12Mbps. רציתי לדעת אם הראוטר הנ"ל יצליח לעבוד בצורה טובה ואפקטיבית במהירות הזאת? אולי כדאי לציין שבבית ישנם שלושה מחשבים, ושלושתם מחוברים אלחוטית אל הראוטר. תודה רבה מראש,
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת מה דרוש בכדי להקים מערך של הוסטינג? אני זקוק לכל המידע שיש ברשותכם... תודה ואם זה הפורום הלא נכון אז תעבירו
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
במידה ויש לי בחיבור לאנטרנט IP משתנה כל פעם שאני מתחבר מחדש,האם זה נקבע ע"י התשתית או הספק? ואם אני מתחבר לאנטרנט דרך ראוטר,האם זה אפשרי להתנתק ולהתחבר-כלומר לשנות את הIP דרך הראוטר?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום , אני לא ידעתי אם זה מתאים לפה אז אני מצטער אם לא . רציתי לדעת איך אני יודע אם יש לי IP משתנה או קבוע , ואם זה קשור לראוטר או לא ? משהו יכול לעשות לי סדר בבלאגן , ולהסביר לי את כל הדברים האלה ? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מספר שאלות שאשמח לקבל תשובה עליהם 1. מה זה הערוצים שיש בנתב? הבנתי שיש 12 . מה זה אמור לעשות? אם אני מעביר מ-6 ל-12 זה ישנה משהו? 2. האם יש סכנה בריאותית (קרינה וכו') בשינה בחדר שהנתב האלחוטי נמצא בו? 3. האם יש אפשרות להנמיך את עוצמת האות ? (לפי דעתי יותר עוצמה - יותר קרינה ) 4. הנתב מראה כתובת ip 192.X.X.X , האם כתובת זאת ניתנת למעקב? נניח אם חברת האינטרנט מתבקשת לתת את פרטי הלקוח שעומדים מאחורי כתובת זאת. או שבגלל שזה כתובת שמקצה הנתב ולא הספק אז מעקב כזה זה בלתי אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, קראתי הרבה בפורום וזה די ייצב לי את הבחירה בראוטר ליצירת רשת ביתית על תשית ADSL. אבל ממש שניה לפני שרכשתי אותו, הבנתי שהוא ראוטר ללא מודם. מהווה בעיה כי המודם הנוכחי שלי הוא פנימי לחלוטין, החיוג מתבצע עם כניסה למערכת הפעלה. חיפשתי פתרונות וכרגע אני עומד על שתי אפשרויות: 1. ללכת על ראוטר של בזק שכולל מודם, במחיר של 250 שקלים. 2. ללכת על הראוטר של לינקסיס ובנוסף להחליף את המודם לחיצוני (בזק מאפשרים לי לקבל בהשאלה). העלות הכוללת של 350-400 שקלים. באיזו אפשרות הייתם ממליצים לבחור? ובשאלה נוספת: האם הראוטר של לינקסיס מאפשר יצירת רשת לשיתוף קבצים בין שני המחשבים?
-
- 9 תגובות
- 586 צפיות
-
-
הבנתי שכשמתקינים ראוטר, הוא מתחבר למודם, ואני מתחבר אליו. זאת אומרת שהראוטר שולט בכל עניין ההתחברות לאינטרנט, פתיחת פורטים, התקשרויות והכל. האם יש בעייה בהורדות טורנטים, קאזה, P2P בכללי, כשיש צורך לפתוח נגיד 30 חיבורים בו זמנית כדי להוריד מ-30 אנשים בו זמנית את אותו קובץ ? הם דבר זה יוצר עומס יתר על הראוטר או פשוט מקריס אותו ? מה עושים במקרה כזה ?
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מזה בכלל ? למה זה משמש Local Area Connection ?
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם השאלה היא קשה מכיוון שאני כבר שבוע מחפש תשובה הגיונית עליה וזה הולך ככה: אני תומך טכני בחברת אינטרנט ואחד הלקוחות שלנו כי מאחד המחשבים האלחוטיים בביתו לא הצליח להתחבר לנתב שלו מדגם Levelone אבל משאר האלחוטיים כן הצליח מאותו מחשב היה מקבל הודעה כזו : You are unable to connect you may need to configure your authentication method that is used וזאת למרות שלא היה לו שום אבטחה לא Wep ולא WPA ולא Mac filtering (נכנסתי לנתב מרחוק כדי לבדוק) לא היה לבן אדם Mac filtering מלכתחילה ועובדה זו חשובה להמשך... אחרי שעשיתי איתו כמעט הכול (התקנה של כרטיס רשת מחדש , ו Reset להגדרות של כרטיס הרשת שלו ושיחות עם בכירים ושיחזורי מערכת) אמרתי לו שכנראה הבעיה היא במערכת ההפעלה או בכרט…
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
איזה mtu מומלץ לחיבור הוט 100 מגה ? ב dhcp? וב l2tp? מהתמיכה של 014 נאמר לי ש 1392 הוא הטוב ביותר. ברשותי לינקסיס e4200 עם גרסת tomato האחרונה וברירת המחדל שם היא 1500
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
היי, אני מעניין באחסון חיצוני על גבי הרשת שישמש אותי ככונן קשיח עבור הקבצים שלי. הכל במקום אחד עבור כל המחשבים בבית וגם אלו שמחוץ לבית כדי שיהיה נוח לשליפה ולגיבוי. קיבלתי לא מעט תשובות מחברת synology ואני מבין שהם לא פחות ממבולים בתחום. אפילו זכיתי להצעות מחיר מעולות כך שכל NAS אחר פשוט ירד מהפרק. אך מסתבר שההבדל בין הדגמים שקיבלתי (העונים לתקציב) מסתכמים במעבד ובכמות זיכרון RAM. כששאלתי אותם מה ההבדל בפועל התשובה היתה: מכאן עולה התהייה כיצד כוח עיבוד או זיכרון ראם בעצם משפיע על ביצועי הכתיבה והקריאה? כלומר, אם עכשיו אני רוצה לערוך סרט אז אני מניח שזמני הטעינה של חומרי הגלם אל מטמון המחשב יתארכו וזאת …
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
אוקיי, קראתי את כל הדיונים בנושא הראוטינג מהחודשיים האחרונים ולפי מה שהבנתי, כבעל רשת של מחשבים המחוברים למחשב שרת שהוא מחובר לאינטרנט דרך אלקטל, יש לי את האפשרות של תוכנות כגון ICSConfiguration (שאומרת שלא מותקן אצלי ICS, אבל בכל מקרה), WinRoute PRO וכו' וכמובן ניתוב פורטים דרך הגדרות הICS בווינדוס (כל המחשבים הינם עם WINDOWS XP). השאלה שלי היא האם קיימת תוכנה, בדומה לתוכנות הנ"ל, אשר עושה אותם דברים אך מנתבת אוטומטית וללא רשימה מראש, נגיד שהיא מקבלת מהclient חיבור בפורט 4661 אז את המידע הבא שהיא תקבל בפורט 4661 ולא קשור לתוכנה במחשב שהיא מופעלת (השרת מן הסתם) אז היא תנתב את אותו מידע ל4661 בclient, שוב - מבלי רשימה מוקדמת. בעצם ראוטינג אוטומטי. קיימת חיה כזו? נ.ב. - א…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, האם המודם המובנה בראוטר הזה יעבוד טוב עם חיבור 40 או 100 מגה ביט? בתודה מראש. בברכת חג שמח ליאור.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חברים, אחי הקטן נמצא בלאס ווגאס לתקופה של חודשיים. הוא מעוניין לדעת מהו הנטסטיק הכי משתלם לאזור הזה? למישהו יש ידע בעניין?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הראוטר של 3COM 3CRWER100-75 האם ניתן להגביל/לקבוע מהירות מקסימלית לכל מחשב ברשת? -לדוגמא: להקצות רוחב פס למחשב אחד מקסימום 2.5MB וכן הלאה והאם הראוטר הזה יכול להוות בעיה לאינטרנט 10MB? והאם ברשת הNGN יש צורך במודם חדש (כרגע יש לי את ה- TNN- AZTECH 600E) ?
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-