עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Swimmer,

לפני כחודש, אחרי כ-5[?] שנים עם ADSL במהירות של חצי מגה, שידרגתי ל-2.5, באנטרנט זהב[כיאלו השתילו עוד לב למחשב], מאז, התעבורה היומית שלי עומדת על 1GB יורד / 500MB עולה בערך, אני זוכר שהיה סיפור מלפני חצי שנה, שחברת האנטרנט מזהירה את הלקוח שאם הוא ימשיך לחרוג מכמות תעבורה סבירה אז היא תנקנק לו את הצורה, אנטרנט זהב דוגלת בשיטה הזו? במידה וכן, עד כמה אני יכול לחרוש להם תקו? בנוסף, התחייבתי לחצי שנה, זו התחייבות חד צדדית?[ :] אבי,

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. כשזו לא חוכמה גדולה לבדוק את מהירות הגישה לאתרים בחו"ל בשעות המאוחרות של הלילה... כך נראית תמונת המצב עם שני שרתים הממוקמים בארה"ב (So they claim...) - [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  3. Started by davidmath,

נגיד ואני מתקין תוכנת P2P. האם יש דרכים לדעת האם המחשב מאובטח בהתקנת התוכנה? יש תוכנות בטוחות? [*] הבנתי שהתוכנות הללו יוצרת רשת, ללא שרת מרכזי [?]. אם לתוכנות הללו יכול להיות שרת מרכזי? האם אני צודק במשפט שמסומן בכוכבית?

4. Started by Nightbeat,

בזמן האחרון במשחקי רשת קורים לי הרבה דברים מוזרים, אחרי המון בדיקות הגעתי לאיזו תוכנה שבודקת JITTER וPACKET LOSS שמתי את השרתים עם הפינגים הנמוכים ביותר (רק גרמניה) והנה התוצאות: http://i.imgur.com/7heIBua.png עברתי ספק לבזק, והפינגים נמוכים יותר... אבל עדיין יש PACKET LOSS מטורף כבר הגיע טכנאי של HOT פעמיים (הם התשתית) וכל פעם החליף איזה מגבר או חיזק איזה כבל שלטענתו היה רופף, והבעיה נשארה 50% איבוד ביני לבין בזק, 94% ביני לבית התחנה אחת לפני האחרונה.. בנוסף פינג לראוטר נותן תוצאות של time=1ms, ולפעמים ping=5ms ויותר. הבעיה לא רק במחשב שלי אלא בכל המחשבים שבבית, כולל עוד מחשב אחד שמחובר בכבל רשת.. איך אני פותר את הבעיה? כשאני מתקשר להוט הם אומרים לי שזה לא אחריותם בעיות…

• 32 תגובות
    • 9.4k צפיות
  5. Started by akma,

שלום.. אני מנוי לספקית בזק בינאומי 014 1.5MB בלי ראוטר עם מודם 600E ADSL לפני כחצי שנה התחלתי להרגיש לאגים מטורפים במשחקי און ליין FPS שונים אפילו בשרתים מקומיים ועל אף שהיה לי פינג 20 לשרת בו שיחקתי (צילום של הלאגים תוך כדי משחק באמצעות FRAPS בפינג 70-80, אותם הפרעות יש לי גם בפינג 20.... http://www.gametrailers.com/player/usermovies/92957.html) בנוסף.. להעלות קבצים מעל 50MB הפך לבלתי אפשרי, אפילו UTUBE ואתרים כמו FILEFRONT או RAPIDSHARE לא נותנים לי להעלות.. וסוגרים לי את הדף אינטרנט כתוצאה מהבעיות תקשורת בפניה לתמיכה של בזק בינלאומי היו עושים איתי דרך CMD בדיקת TRACERT לשרתים בהם היו לי בעיות, והפינגים (MS) היה מראה פינגים נמוכים, ומשם טענתם היתה שמקור הבעיה לא מאצ…

• 23 תגובות
    • 6.5k צפיות
  6. Started by Iv0ry,

אני כרגע ב-012 ובדקתי את השרתים שלהם וראיתי שבשרת אחד היה לי 8% Packet loss. בשרת אחר 3%, ובעוד אחד 2%. כדאי להתלונן?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by errrr,

נתקלתי בבעיות רשת במשחק League of Legends. פניתי לתמיכה שלהם והם ביקשו שאני אריץ בדיקת WinMTR לשרתים שלהם. הבדיקה הראתה שיש PL משמעותי. זה היה נראה לי מוזר, אז הרצתי גם pathping וקיבלתי תוצאות שונות לחלוטין (ללא PL). מה אני מפספס פה? איך יכול להיות שהתוצאות שונות כ"כ? פלט WinMtr פלט pathping

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by tFighterPilot,

אני מחובר דרך אינטרנט זהב וכל ערב יש לי בעיות מהירות קשות לאתרים בחו"ל. אני חושד שזה בגלל packet loss. הורדתי תוכנה הנקראת VisualRoute שאיתה אפשר לבדוק בין השאר את זה, וראיתי שיש IP אחד שדרכו כל בקשה לאתר בחו"ל עוברת. באותו IP תמיד יש Packet Loss גבוה במיוחד. האם אני יכול להניח שזאת הסיבה לבעיה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by lazygecko,

שלום לכולם אני גר בקנדה ומדבר בסקייפ עם משפחה בארץ. שאני מתקשר לאנשים מסויימים זה עובד מצויין, אבל לחלק הקישור גרוע מאוד, באופן עקבי. אפשר לראות בסקייפ : Sent Packet Loss מעל 30% Relays: 0 Round trip: 250ms אני לא מבין את זה. כשאני מתקשר מהעבודה זה עובד מצויין, ככה שהבעיה לא אצלם. יש למישהו רעיון ? תודה שחר

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  10. Started by yoavyoavyoav,

היי , בזמן האחרון שמתי לב שהאינטרנט שלי קצת איטי יחסית בהשוואה למה שהוא היה (יש לי 2M/96K ADSL של אקטקום) בכל מקרה , עשיתי Line Quality Test ב DSReports , וזה הראה לי שיש לי Packet Loss..הנה לינק לתוצאות : http://www.dslreports.com/quality/nil/1993059 חוץ מזה , התחלתי לשחק ב WoW לאחרונה , והפינגים שלי שם משוגעים (1000ms+)..יכול להיות שזה קשור ל Packet Loss ? ואם כן , מה אני עושה עם זה ? תודה מראש ! :-) עריכה : לא יודע אם צריך את זה ..אבל הכרטיס רשת שלי הוא הכרטיס OB של Nforce4 ultra.

11. שלום, בחודש האחרון אני מקבל המון פאקט לוס במשחקים,הדבר מתבטא גם בשיחות סקייפ ומשחקים אחרים בקרטוע והתנתקויות. הייתי דיי בטוח שהבעיה הינה הראוטר שלי (841n tplink) אז קניתי היום אחד חדש (940N) אך הבעיה עדיין קיימת,דיברתי עם HOT והם רוצים שאני יהיה מחובר למודם לפחות ליום שלם כדי שהם יוכלו לעשות ניטור,וזה בעייתי כי רוב הזמן יש אנשים בבית חוץ ממני ואין לי אפשרות סתם ככה "להתשלט" על האינטרנט. הוט טוענים שהם "מנטרים" את המודם שלי ובודקים אם קיים פקט לוס,כמובן שהם לא חזרו אליי או עדכנו אותי איך אני יכול לנטר פאקט לוס ברמת החיבור שלי? ויותר חשוב מזה,איך אני עושה "טרמינציה" כדי להגיע למקור הבעיה?

• 37 תגובות
    • 14.4k צפיות
  12. Started by ldti,

שלום. ביום/יומיים האחרונים אני חווה packet loss של כ 30% מכיווני (018) לכיוון בזב"ל. האם עוד מישהו חווה את הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by The Ball,

אני מחובר דרך ערוצי זהב (הוט) וקווי זהב ויש לי בעיה של PL כבר בסביבות 5-4 חודשים... ניסיתי כבר הכל: הייתי ב- 3 ספקים (012, אינטרנט זהב, ברק 013) החלפתי מחשב (גם 2 פרמוטים ששום דבר לא היה מותקן על המחשב, ניסיתי גם עם firewall ו- antivirus וגם בלי), החלפתי מקום עבודה, הבאתי אל פסק, החלפתי לחיבור דרך usb, ניסיתי 2 כרטיסי רשת, החלפתי מודם, הייתי ב- 3 חיבורים - mpls L2tp pptp, השתמשתי ב- tweaks, החלפתי אפילו ציוד הקפי - עכבר מקלדת רמקולים וכו' (אמונות תפלות) ועדיין יש לי pl... אני רואה אותו במשחק שנקרא unreal tournament, אבל זה לא בשרת אחד אלא כל שרת שאני נכנס אליו אני מקבל pl בזמן שלאחרים יש 0 אחוז, אני לא רק רואה שיש לי pl אלא אני גם מרגיש את זה בכך שירייה לא נורת, לאגים וכו…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Yonatan Avhar,

היי לאחרונה אני מקבל Packet loss של 0-50% באזור הערב (21:00+), אני מחובר עם כבל לראוטר, ונציגים של בזק אומרים לי "עכשיו הכל בסדר" בגלל שעד שהם עונים זה מפסיק. מה אני יכול לעשות כדי לגלות מה גורם לזה ואיך לפתור את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. התחלתי להרגיש PING SPIKES תוך כדי משחקים ברשת. ביצעתי בדיקת PING ל YOUTUBE ואני מקבל בין 4% ל 15% PACKET LOSS. אני על חיבור חוטי כמובן ולא אחלוטי. ביצעתי את ההבדיקת עם מחשב נייד שהיה מחובר ישירות דרך הכבל רשת למודם של הוט וקיבלתי את אותם תוצאות. 1. זה לא מכשיר ברשת הפנימית כי בדקתי עם מחשב אחד מחובר להוטבוקס של הוט שמוגדר כמודם 2. זה לא הראוטר שלי כי עקפתי אותו בבדיקה שלי השאלה שלי אני צריך לפנות לגבי הבעיה שלי להוט או הוטנט ?

• 2 תגובות
    • 4.1k צפיות
  16. Started by Mr Gadget,

הבעייה היא כזאת פתאום שמתי לב שמופיע לי במנהל ההתקנים תחת הקטגוריה Network Adapters Packet Scheduler Miniport(סימן קריאה צהוב) ואי אפשר למחוק אותו גם לא ב Safe Mode מישהו יודע איך להסיר או נתקל בתופעה דומה?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  17. Started by TheSlider,

היי חברים! האם אני יכול לעשות packet sniffing של הרשת הבייתי שלי בעזרת כל כרטיס רשת WIFI או שאני חייב בשביל זה כרטיס רשת שתומך בהזרקת פאקטים ואחרת שום דבר לא יעבוד? יש לי כרטיס רשת אלחוטי תקן N של TP-LINK האם זהו כרטיס טוב למטרה של packet sniffing של הרשת הבייתית שלי? תודה רבה חברים!

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  18. Started by pxst17,

היום עשינו בכיתה את הטופולוגיה הזו: http://prntscr.com/2te0pb כביכול, מצד שמאל זו רשת 1.0, למעלה זו 2.0 ובצד ימין זו 3.0. אחד הדברים שצריכים לעשות בתרגיל הוא DOT1Q בכל ראוטר, איך עושים את זה בדיוק? ואיזה IP צריך לתת לרגל התחתונה של כל ראוטר? המחשבים שיש שם מחולקים ל-VLANים, ולכל VLAN יש DEFAULET GATEWAY שונה.. מה עושים?

• 17 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. Started by no_way,

שלום וברכה, בניתי אתר בWORDPRESS וראיתי שהציון שלי מבחינת אופטימציה הוא נמוך. האם יש חברה או שירות של בן אדם שמבצע תיקונים ואופטימציה לאתר שכזה? אשמח שתפנו אותי אליו

20. Started by Mesatla,

I hate shit sandwiches http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=az20101013_9633366

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by oded6188,

באיזה סדר אני אמור ללחוץ את הגידים לתוך הפאצ'? אפשרות אחת: 1+2 זוג שזור 3+4 זוג שזור 5+6 זוג שזור 7+8 זוג שזור או: 1+2 זוג שזור 3+6 זוג שזור 4+5 זוג שזור 7+8 זוג שזור או שלא ככה ולא ככה?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  22. Started by BedB0y,

מאתמול בערב זה לא עובד

23. Started by Coca Cola,

איזה כבל צריך לחבר ביניהם? מוצלב או ST? הלך לי הכבל (הכלב אכל אותו : ) לפני הרבה זמן אבל היה לי USB והוא מעצבן אותי ואני יודע שיש יותר לאגים וזה מנצל את רוחב הפס פחות מאשר כבל רשת ולכן אני רוצה לחזור לכבל רשת וזו השאלה שלי.

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  24. Started by itaysk,

1.מישהו יכול להסביר לי מאוד בכלליות על התכנה הזאת (מה היא עושה , איך ת וכו'...) כי אני בערך יודע 2.האם יש דרישה מינימלית על המודם שהיא תפעל איתו? או שאני יכול להשתמש ב 14000 מסריח? ואיך זה ישפיע על המהירות? תודה. נ.ב. - למנהלים אם אתם חושבים שזה מתאים יותר לפורום תכנה אז תעבירו...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. הי, אני צופה במחשב הביתי שלי דרך מסך LG, כך שסרטוני וידאו על גבי VLC Media Player ניתנים כמובן לשליטה, העברה קדימה אחורה, וכד'. מה האפשרות היעילה לצפות באותו תוכן (קבצי מדיה הניתנים לשליטה) במסך מרוחק מאותו סוג? פתרונות ה-Old School היחידים שאני מכיר הם: 1. לרכוש PC משומש עם HDMI ולשים כבלים בסלון. 2. איכות הסרטונים היא לא יותר מHD, ובאמצעות לפטופ עם כרטיס HD יש לי הרגשה שהאיכות תיפגם. מה גם שרכישת Laptop היא היקרה ביותר. אם יש פתרון יעיל לצפייה במסך מרוחק ולשלוט בהעברת הסרטונים, אשמח לשמוע. תודה לעונים!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.