רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
יש לי רשת קווית (בזק/נטוויזן) וקניתי סמארטפון ואני רוצה לאפשר לו לגלוש דרך הרשת של המחשב הרגיל. 1) האם זה אפשרי ואיך אני עושה את זה? 2) כמה זה יכול לעלות?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשאני כותב את הIP שלי בIE אז נפתח לי החלון ש"מ וסיסמא, לפי המדריך אני אמור לכתוב: admin/1234 אבל זה לא מקבל את הסיסמא... מה צריך לעשות? ותודה על העזרה WHZONE זה באמת הפורום היחיד בבאמת עונים בו.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אלהן אנשים! אז ככה, יש לי את המחשב שלי, ויש לי מחשב שרת ביתי שמשמש אותי כשרת WEB-DEV, שרת SVN, שרת גיבויים וכדומה. השרת מריץ אובונטו SERVER. השרת מקבל כתובת סטטית. כל הדבר הזה יושב ברשת פרטית מאחורי ראוטר (כאשר ראוטר הוא ה DG של שני המחשבים [ושל שאר המחשבים בבית]). ברצוני לגשת לשרת על ידי ה HOSTNAME שלו (הוגדר לו אחד כזה) מבלי לשנות את קובץ ה HOSTS של המחשב הנוכחי. האם דבר זה אפשרי? הראוטר שברשותי הוא tp-link tl-wr641g תודה רבה מראש, ושבת שלום!
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
למי שמהירות של 200M כבר לא מספיקה, החל מהשבוע הבא HOT תציע ללקוחותיה מהירות של 500M. עוד לא ברור מה תהיה מהירות העלאה אבל חצי גיג'ה בהורדה זה כבר סיפור אחר לחלוטין. השאלה הגדולה - מה היכולת של הנתבים הבייתים להתמודד עם מהירות זו. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000998066
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מנסה למצוא מודם ADSL לרכישה עצמאית לא דרך בזק, ואני מגלה שיש בזאפ רק שני דגמים והם עולים לפחות 300 ש"ח. אין משהו זול יותר? מישהו מכיר משהו?
-
- 13 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים מחוברים לhub/switch + מודם אלקטאל פתוח לרטואר. כל פעם שאני גולש לynet, מכל מחשב, הוא פותח לי במחשב סדרת פורטים בתחום ה4 ספרות, בעוד שבמודם הוא פותח בסדרות עוקבות בפורטים בעלי 5 ספרות. Nat List של המודם מראה לי הכל בטבלה. זה סותם לי את ההאב מדי פעם ויש צורך לכבות ולהדליק אותו. המודם ממשיך בלי בעיה. מה לכל הרוחות הולך שם!!
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כדאי לשים לב - בעוד כחודש תסגור חברת DYNDNS את שירות ה-DNS הדינמי (DDNS) החינמי שהיא מציעה. עבור מיליוני המשתמשים בשירות זה מהווה הסגירה בעיה קשה שתאלץ אותם לחפש תחליפים. בתמונה המצ"ב תוכלו לקרוא את הודעת מנכ"ל החברה על סגירת השירות. לגבי תחליפים - רשימה שלהם תוכלו למצוא בלינק הזה - http://www.gnutomorrow.com/best-free-dynamic-dns-services-in-2013. בנוסף, כדאי לכם גם לבדוק את האתר של חברת http://www.dtdns.com.
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני רוצה לחבר את ההורים לאינטרנט המהיר. בנטוויז'ן זה עולה 79 ש"ח ובברק 65 ש"ח. בשניהם מהירות 750K וכולל תשתית ADSL. האם נטוויז'ן היא באמת ספקית האינטרנט הכי טובה עם השירות הכי טוב ששווה להוסיף להם 14 ש"ח בחודש או שזה מיותר?
-
אני רוצה לדעת אם עוד אנשים שמחוברים לבזק בינלאומי בADSL יש להם בזמן האחרון (חודש חודש וחצי האחרונים) מלא ניתוקים אני מדבר על 5-6 ניתוקים ביום...... זה אצל עוד אנשים או רק אצלי..... נמאס לי כבר כל הזמן יש ניתוקים והכי מעצבן שבלילה לא משנה מה זה לא נשאר מחובר......
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שהאינטרנט סתם התנתק...וכבר מלפני איזה חודש,בכמעט כל אתר כשאני נכנס אליו הוא עושה ליproblem loading page ואני צריך לעשות רפרש כמה פעמים כדי שהוא יטען את האתר...אני מחובר דרך נטוויזיון והתשתית של הוט...אני גם ככה מת לעבור מהם הם איטיים רצחחח בכל סוג של הורדות שהם לא http :pissed: נט-ביזיון!!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה הספק שלי הוא 012 ועשיתי את המבצע הזה ב- 69 שקלים CABLE 256 K (הביאו לי מודם של DAEWOO אם זה משנה) אחרי שאני גולש איזה חצי שעה האינטרנט מתחיל "לקרטע" ומתחיל לעבוד לאט (אפילו יותר מה- 56 K הקודם שלי) לא מעלה אתרים ובכלל לא מעלה את האיי סי קיו ניסית להתחבר ולהתנתק למרות שזה מעצבן לעשות את זה כל חצי שעה או שעה אבל זה לא עוזר... הדרך היחידה היא להתחיל את המחשב מחדש... אבל זה מאוד מאוד מעצבן!!! מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה לעשות??
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המצב הוא כזה: שני מחשבים מחוברים לסוויץ' ולאלקטל משודרג. אחד המחשבים עובד חלק, ואילו השני מסרב לתרגם DNS. הצלחתי להכנס לפי מספר אבל לא לפי כתובת. בשני המחשבים עובדות מערכות Windows XP Home ובשניהם אותם ההגדרות. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
כרגע הגעתי לחברה שלי התקנתי לה ווינדוס 7 וזה ישר היתחבר לי לאינטרנט שלה בלי שביקש ממני שום סיסמא מזהה ישר נידלקה אצלי נורא אדומה והבנתי שכל השכנים מנצלים את זה כי די מרגישים אינטנט איטי אין לה מחשב ראשי.. יש לה רק את הלפטופ שלה ואת הראוטר שלה שמחובר לחשמל איך אני מתחבר אליו ושם סיסמא? יש לה את המודם הבא: tnn siemens sl2-141
-
- 13 תגובות
- 30.9k צפיות
-
-
אני לא צריך ברמה שלמשטרה, רק בשביל לדעת אם זה באמת קרה. יש לי חשדות מבוססת מאוד על מישהו שהוא פרץ לי למחשב. אני מפרמט (עם דיסק שהוא נתן לי), לא חוזר לאותם אתרים/תוכנות מחליף ספק אינטרנט ועדיין קרו כמה מקרים ועשיתי כמה בדיקות שמעידים על כך שיש סיכויי גבוה שהוא פרץ לי למחשב. אני רוצה תוכנה או טרויין שיתעד אוטומטית את חיבורי הIP במחשב שלי, ואז להצליב עם המחשב שלו. אני לא יכול לסמן V בפירוול כי אם אני יעשה את זה והוא במאת עוקב אחרי הוא ידע שאני עושה את זה.. יש לציין שהוא לא חשדן כי חודשים לא הגנתי על עצמי בשום דרך. כמו כן הוא לא מתוחכם במיוחד והידע שלו הוא טוב אבל לא של מקצוען (הוא יודע להתייעץ עם מקצוענים אבל זה לא קורה לעיתים קרובות). יש לציין שבדקתי בהרבה תוכנות את הדיסק ש…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הגעתי היום ל130 UP! יש לי פרינט של 116 רק חבל שהוא נורא כבד ...
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, משהו יודע האם אפשר להשיג חבילת gamers אצל בזק בינלאומי בפחות מ 25 שקל?
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום אנשים. אני מנסה להוריד קובץ מסויים בבייטורנט. לקובץ יש מעל 60 סידרים ורק כ 3 ליצ'רים. משום מה ההורדה של הקובץ לא מתחילה ותקועה על 0 אחוז. לשם הבהרה, הטראקר הוא מהאתר TL שם יש לי ראטיו מאוד גבוה וטראקרים אחרים מאותו אתר יורדים נפלא, ככה שזה לא בעייה של "זמן המתנה" או הגבלה מהאתר עצמו. ניסיתי למחוק את הטראקר ולהוריד אותו מחדש אך ללא הועיל. יש רעיונות? ד"א - הסתכלתי כרגע TORRENT DETAILES ותחת לשונית MESSAGE LOG רשום 03/16/09 20:13:22 - Couldn't allocate dir - [Errno 22] Invalid argument: 'E:\\bittorent temp\\Baby Einstein 18 film kids pack TL\\17 On The Go: Riding, Sailing and Soaring' זו לא בעייה בסיפריה כי כל שאר הטראקרים שכרגע יורדים מכוונים לאותה סיפרייה. יש לי מאות…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המשרד עד היום עבד בצורה של טלאי על טלאי, ועכשיו עושים סדר בתשתית המחשבים. חשבנו לקנות מתג של 24 פורטים שיהיה גם בסיס לעתיד. השאלה האם מספיק מתג של 10/100 או שעדיף מתג של 10/100/1000. יש לציין כי במשרד מיועדת לפעול בקרוב מרכזית IP קטנה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב המחובר לאינטרנט נמצא בקופת המרתף. אני מעוניין לחבר לו נתב ולגלוש בתקשורת אלחוטית דרך המחשב שבקומה השלישית. אני מחפש נתב אייכותי (לא משנה המחיר) שיעשה את העבודה באמינות ובהצלחה בתודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תראו כמה שעות אני כבר מחובר ואני בנטוויז'ן! אני בחבילה 750K :AR15: פעם זה היה לי מחובר 10 שעות ומתנתק כנראה הם השתפרו במשך הזמן! הנה קבלו: ואלה שסתם אומרים שלא יגידו סתם!
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, יש לי רשת ביתית מסוג d-link ויש איזה משחק שאני לא מסוגל לארח בו משחק מכוון מאחר והאי פי חסום והבנתי שאין פתרון עקיף לפתירת הבעיה אלא לנתק את הרשת ולעשות חייגן... אני לא זוכר איך לעשות את זה תאכלו לאמר לי בבקשה בפירוט איך אני יוצר חייגן ואחרי זה גם איך אני מחזיר את הרשת זה הכי חשוב ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עירית תל אביב הודיעה היום, 6 שבועות לפני הבחירות לראשות העיר, כי היא סיימה את השלב הראשון בפריסת רשת ה-WiFi העירונית. הרשת מכסה בעיקר את חופי הרחצה, הפארקים ונקודות הבילוי המרכזיות. בסה"כ מדובר על כ-60 נקודות ברחבי העיר המספקות בעלות רוחב פס של 20M כאשר לכל גולש מוקצה רוחב פס של חצי מגה. את מפת הפריסה של נקודות ה-WiFi ניתן למצוא ב-LINK הבא - http://gisn.tel-aviv.gov.il/iView2/index.aspx?layers=846,845&back=map&minx=176547&miny=660674&maxx=182568&maxy=663868&
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני בונה HTPC לסלון. לאחר שירדתי מרעיון הרשת האלחוטית בשל כל מיני סיבות טכניות, אני חושב להריץ כבל רשת מהמחשב בחדר לסלון. ירוץ על תעלות שבניתי בעבר לחוטים של הוט. 30 מטר כבל זה מה שאני צריך כי יש פניות וזה לא קו ישיר, ככה שזה יוצא בערך פלוס מינוס 25 מטר נטו ויישאר לי קצת ספייר. אני לא כל כך מבין ברשתות אבל הבנתי שיש סוגי כבלים. נתקלתי בכבל 30 מטר מסוג CAT5 במחיר של 70 ש"ח. האם זה מה שאני צריך? והאם המחיר טוב? http://www.grandadvance.co.il/?g=products&a=view&pid=16895 המטרה הסופית היא להריץ סרטי FHD ששוקלים 40GB כל אחד בצורה חלקה (ממחשב למחשב כמובן), שזה יוצא בערך 6 מגה לשנייה (הדוגמה היא בכוונה קיצונית לכיוון השלילי). האם כבל מסוג זה ובאורך של 30 מטר יצליח להעביר…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כרגע גיליתי , במקרה שצריך לשלם 20 ומשהו דולר על אייפי סטטי... ניסיתי להגדיר אייפי סטטי במחשב שלי כדאי שאני אוכל לפתוח פורטים לשני המחשבים שברשת, ניסיתי וניסיתי ולא הצלחתי, שברתי את הראש ולא הבנתי מה הבעיה... האייפי שלי תמיד השתנה כשהתנתקתי והתחברתי... קראתי את המדריך ב PORTFORWARD.COM שוב, ובכל זאת לא הבנתי מה הבעיה... ובמקרה גיליתי באיזשהו מדריך ישראלי שצריך לשלם על האייפי הסטטי, אני מתקשר לשרות לקוחות, ואומרים לי שזה עולה משהו כמו 25 דולר לחודש לאייפי סטטי... מישהו יכול להגיד לי אם אפשר איכשהו להקוף את זה וליצור בעצמי אייפי סטטי? או שזה בילתי אפשרי ותלוי רק בספק...?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-