רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
יש לי ראוטר של אדימקס BR-6204-WG עכשיו מאז שחיברתי יש לי בעיות קו אלחוטי המרחק בין הראוטר לאנטה אולי 2 וחצי מטר עם קיר גבס.. ומידי פעם זה עושה בעיות התנתקות משהו שיכול לעזור בזה כי זה ממש מעצבן ? בקשר לשיתוף אני כבר יותר מחודשיים מנסה לעשות שיתוף בין המחשבים ולא מצליח קראתי כל מדריך אפשרי ועדיין לא מצליח.. אשמח לעזרה.. במחשב אחד יש ויסטה ובשני XP אם זה משנה..
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי ראוטר משולב מודם של 3com מדגם 3CRWDR101A-75. לפי מה שהבנתי, מכיוון שהוא ישן, הוא אינו תומך במהירויות החדשות שספקי האינטרנט מספקים (אפילו עם 2.5 מגה הוא לא מסתדר לצורך העניין, קורס אחרי כמה שניות במהירות הזו). בכל אופן, אשמח לקבל המלצות לראוטר עם מודם משולב במחיר סביר של עד 400 שקל שיעמוד במהירויות של 5 מגה ומעלה ויתפקד כראוי. קיבלתי בזמנו המלצה לדגם המקביל של 3com - 3CRWER100-75, הבנתי שהוא מצויין, אך גם כן די ישן, ולכן אשמח לדעת על אחד חדיש יותר. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני כרגע משתמש באינטרנט של הוט עם מודם+ראוטר Hot box. האינטרנט עצמו מעולה לאחר שעברתי מבזק והמחיר גם כן. הבעיה היחידה שלי עם הוט שהראוטרים שלהם גרועים ואני שוקל לקנות ראוטר ולחבר אותו בbridge ככה שההוטבוקס יעבוד רק כמודם. ישבתי וקראתי פה על המלצות של כל מיני דגמים והבנתי שלאט לאט מתחילים להכנס לשוק ראוטרים עם mu-mimo - התקן נשמע מבטיח ואמור לאפשר גלישה במהירות גבוהה יותר בגלל שיפור יעילות(לא נכנס לטכני) ופה בעצם השאלה - האם שווה להשקיע בראוטר עם הטכנולוגיה הזו? כרגע בדירה מחוברים באופן קבוע 3-4 מכשירים(לפטופים וסלולריים) שעובדים על WIFI וPS4 שמחובר בכבל רשת, וכולם תומכים במימו 2X2 ואפילו יותר ככה שיש באמת טעם להביא ראוטר שתומך בזה. מצד אחד לא בא לי להוציא…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
רוב הנושאים לגבי זה ישנים, לכן אני פותח נושא חדש כי אולי יש דגמים חדשים טובים וזולים יותר. יש לי אינטרנט 100MB וקיבלתי איתו ראוטר VTECH NB402 (שמשמש גם כמודם), השאלה שלי האם יש מכשיר דומה שמאפשר שליטה על המכשירים שמתחברים (העלאה, הורדה, תעבורה, חסימה ע"י MAC), מחוברים 2 מחשבים באופן קווי ושאר מכשירי הבית, לכן עלי להגביל את המחשב של הגיימיניג לקבל את מרבית האינטרנט בעוד שפלאפונים וכו' יקבלו רק 5MB וזה ישאיר את מחשב הגיימיניג על 50MB+. ואם אפשר גם חנות שמוכרת את זה.
-
- 4 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, מחפש לרכוש ראוטר עם VPN. הVPN מיועד למשתמש בודד, עם עדיפות לשניים. - אין צורך בתמיכה בWiFi. ראיתי את הDlink DIR-330 שנראה מתאים. 1. האם ברמת החומרה הוא מספיק חזק למשימה ? 2. האם יש אופציות טובות יותר ברמת המחיר הזו (סביב ה700 שקלים) ? תודה
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לנו ראוטר (נקרא לו 1) עם רשת אלחוטית בה מחוברים כמה מכשירים המדברים ביניהם (מחשבים/מדפסות/מצלמות אבטחה וכו'). הראוטר לא מחובר לאינטרנט. בנוסף, יש לנו אינטרנט אלחוטי מראוטר (נקרא לו 2) נוסף. אני רוצה שלמכשירים בראוטר 1 תהיה גישה לאינטרנט (של ראוטר 2), אבל לא יהיו מחוברים לראוטר 2. ז"א שהרשת של ראוטר אחד תתנהל עצמאית מהרשת של ראוטר 2. חשבתי להחליף את ראוטר 1 בראוטר שתמוך בWDS, וככה לחבר את האינטרנט האלחוטי של ראוטר 2 לרואטר 1. השלאה האם WDS אומר שראוטר 1 הופך ל"EXTENDER" והוא לא רשת עצמאית עם כתובות IP משל עצמו אלא ס"ה מגביר את ה"אות" של ראוטר 2 וכל המכשירים למעשה מתחברים לראוטר 2, או שראוטר 1 עם WDS ממשיך להיות עצמאי ולחלק בעצמו כתובות IP ול…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד היום אני עושה שימוש ברשת ביתית עם מודם USB שקיבלתי מספק האינטרנט-בזק, ו-HUB. כעת אני רוצה לשדרג. בזק דורשים 130 ש"ח כדי להחליך לי את המודם למודם רשת, וחשבתי לרכוש ראוטר Edimax BR-6104K שמחירו 269 ש"ח. אך כעת אני מתלבט, האם כדאי להצמד לתוכנית זו, שעלותה 399 ש"ח, או אולי עדיף לרכוש ראוטר הכולל מודם. למשל AR6024 Edimax שמחירו 350 ש"ח. אשמח לקבל התייחסויות - האם יש הבדל באיכות שאני מקבל? קישור למאפייני הראוטר: http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=40222&sog=C-Router תודה יואל
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
מישהו מכיר מוצר כזה? יש את זה http://cradlepoint.com/products/mbr1000-mobile-broadband-039n039-router-3g4g-wireless-router אבל בארץ הוא נמכר ביותר מ3000 ש"ח ואין לי צורך בwireless
-
- 7 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ראוטר חדש. יחוברו אליו שלושה מחשבים, כאשר הראשון ישירות, השני נמצא ישירות מתחתיו קומה אחת למטה, והשלישי נמצא כ10-15 מטר ממנו באותה הקומה. למחשב הרחוק יש אנטנה חיצונית קטנה. אני מחפש ראוטר שיוכל לתת לי ביצועים טובים למרחקים השונים, מה שהראוטר הנוכחי לא כל-כך עושה (netgear vvg2000). אני אקנה אותו בחו"ל ככל הנראה, והתקציב הוא של 200-300 שקלים. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
יש ברשותי ראוטר של COMPEX 27G שיש לו יציאת USB לחיבור מדפסת או כונן קשיח. האם כל מדפסת עם חיבור USB תתאים לי או שהמדפסת צריכה לכלול תמיכה מיוחדת בחיבור ליציאת USB בראוטר...? בפורום אחר אמרו שיש עם זה בעיות... אני לא רוצה לקנות מדפסת ואז להתאכזב...
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ראוטר שיהיה לו אפשרות לחבר אליו הראדיסק חיצוני 2.5 USB ולמעשה לאחסן בו את המידע....בנוסף אני רוצה לחבר אל הראוטר הזה מדפסת . כל זה מכיוון שיש לי מחשב נייד ואני לא רוצה לחבר אליו חוץ מהעכבר גם את הכונן וגם את המדפסת שבה אני משתמש עוד פחות. חשוב לי שהראוטר יוכל להעביר מידע מהר בניגוד למה שיש לי היום שמעתיק במהירות של 800 קילו בין שני המחשבים הניידים שיש לי... אשמח לקבל המלצה על ראוטר אמין שלא יתאפס לי תחת עומס ואם אפשר גם לינק . תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, בורה בכל הנוגע לרשתות אלחוטיות והציוד הנדרש עבורן, ומעוניינת לקנות ראוטר עם מודם, שיעבוד כמו שצריך בבית של כ-80 מ"ר, עם שימוש של שני מחשבים ושני סמארטפונים. המחיר צריך להיות סביר (גם במחירים לא מבינה). מעוניינת לקנות בארץ, היות שאין לי זמן לחכות לזמן המשלוח הארוך מחו"ל. אשמח להמלצות. תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
http://www.tp-link.co.il/products/details/?categoryid=2946&model=TL-ER604W 380 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מחפש ראוטר ביתי\משרדי קטן (SOHO) מומלץ שתומך בGRE tunnel וכולל WiFi.
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי מכשיר PS3. אני ב012, חבילת גיימרים, 2.5 מגה, 250 אפלואד. תשתית של HOT, כבלים. כאשר אני מנסה להתחבר למשחקים מסויים אני לא מצליח להתחבר, וחלקם אני כן מצליח להתחבר. עכשיו, בדקתי את הנושא והמון אנשים אומרים שאני צריך לעבור לבזק, אז זהו שלא. בדקתי עוד וגיליתי כמה אנשים שהם ב-012 והכל עובד להם כמו שצריך. עשיתי חבילת גימרים אתמול בתקווה שזה יסדר משהו, אבל הכל נשאר אותו חרטא. הPS3 עדיין עושה בעיות בחיבור. לקחתי את הPS3 שלי לפני כמה חודשים לחבר שהוא בחיבור של 014, בזק בינלאומי. חיברתי את הPS3, והופ, הכל עובד בלי שום בעיות, חזרתי לבית שלי, חיברתי, ושוב הבעיות קיימות. הגעתי למסקנה שמעבר ל-014 יסדר את העניין. בדקתי ומצאתי שאני מחוייב ל012 עד לפבואר, ככה שאני לא יכול ל…
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, יש לי משרד חדש, בארגון. עד עכשיו המחשב היה מחובר עם כבל רשת לקיר. היום חיברתי ראוטר WIFI גם כידי ליצור רשת אלחוטית וגם לפצל את החיבור לעוד כמה מחשבים. כאן מתחילה הבעיה שלי. האינטרנט והרשת האלחוטית עובדים בסדר, אבל משום מה התוכנות של החברה לא עובדות(כשהמחשב מחובר לקיר ישירות הכל עובד טוב). משום מה לא מצליחות להתחבר.(בחברה אין להם פתרון). ביטלתי את הfirewall בראוטר. חשבתי על הפניית פורטים בל אני לא יודע איזה פורטים להפנות. בנוסף לכך שמתי לב שהמחשב כשהוא מחובר לקיר הוא מקבל IP אוטומטי. אולי הבעיה היא שאני צריך לבטל את הDHCP בראוטר כך שכל מכשיר יקבל IP של הרשת הגדולה ולא מהראוטר. תודה אלון.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מעוניין לרכוש ראוטר משולב מודם שיתאים לתשתית של בזק עם מהירות של 15-40 Mbps (זה המקסימום שאני יכול לקבל באיזור שלי). הבעיה שאני לא כל כך מבין בזה והייתי רוצה לקבל חוות דעת והמלצות מאנשים שמבינים ויודעים דבר או שניים. מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי מושג אם אני שואל נכון ? ברשותי מחשב שולחני המחובר ישירות עם מודם לשקע הADSL . וברשותי גם מחשב נייד עם WIFI תקשורת מובנה . האם אני חייב לרכוש ראוטר אלחוטי כדי לגלוש בנייד באלחוט ? או שישנם כיום כרטיסים / נתבים שמחוברים לסלוט על הלוח אם שמשמשים כנתב אלחוטי ? תודה .
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי אני בתהליכים של מעבר דירה ואני מתחבר לחברת פרטנר רציתי לשאול אם כדאי להשכיר את הראוטר שהם מציעים או להשאר עם הפרטי שלי הם מציעים ראוטר מסוג Technicolor dga-4122 בעוד שלי יש TP Link vr600 המהירות היא בשביל תשתית של בזק ל100 מגה. דירה לא גדולה יותר מדי לכן המינימום יספיק אני לא מבין גדול אבל אשמח לעזרתכם בנושא אם יש איזה פרט שפספסתי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לחדש את הציוד אינטרנט אצלי בבית. כיום מנוי של 012. האינטואיציה שלי אומרת לי לקחת "קופסא" מהספק אינטרנט, להגדיר אותה כמודם בלבד ולשים ראוטר איכותי פרטי מאוד (למשל Google Wifi). אשמח לחוות דעתכם + המלצה איזה ספק אינטרנט מאפשר קופסא שהיא מודם בלבד + איזה ראוטר הייתם קונים? תודה! יוני
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי , אני מעוניין להתחבר לאינטרנט 1000MB של בזק (סיב אופטי). אבל .. אני לא מעוניין בראוטר שאותו הם מביאים. אני מעוניין לקנות ראוטר פרטי , כבר די נעול על asus rt ax82u . ידוע לי שצריך לקנות בנפרד גם מתאם מדיה אליו יתחבר הסיב אופטי וכבל רשת שיתחבר אל כניסת ה WAN בראוטר הפרטי. השאלה העיקרית היא איך אני מגדיר אותו כדי שהוא יעבוד ? - אני כמעט בטוח שהטכנאי של בזק לא ירצה להתעסק איתו כי זה לא ציוד שלהם. קראתי קצת ברשת וראיתי שחלקם מגדירים את הראוטר כנתב אלחוטי כ- PPPoE או לחלופין באופציה שנקראת DYNAMIC IP האמת , אין לי מושג מהן האופציות הללו , אשמח לקבל הסבר , וכמובן האם זה מסובך או שזו פעולה פשוטה ? תודה. קישור לראוטר : …
-
- 6 תגובות
- 21.6k צפיות
- 2 followers
-
-
היי שלום רב לכולם השבוע התקינו לי אינטרנט בתשתית הסיבים של פרטנר. קיבלתי את הראוטר מהדגם הישן שלהם tg789vac האם אתם ממליצים לי לדרוש לשדרג לדגם החדש (מה שהובטח לי) 2232 dga? אני מבין שזה לא הראוטר המושלם אבל בהתייחס לשני הדגמים מה עדיף? תודה!
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
לפני מספר שנים רכשתי את הראוטר הנ"ל של D-Link, שהוא למעשה מודם סלולרי עם מספר יציאות LAN שכולל SLOT לכרטיס סים. אחלה מכשיר, רק שכבר לא מייצרים אותו ולא ניתן כבר להשיג אותו היום. אני מחפש משהו חדש, אבל שמבוסס בדיוק על אותו הדבר. הראוטרים היחידים שאני מוצא הם כאלה שתומכים בדונגל USB סלולרי, וזה לא ממש טוב לצרכים שלי. מישהו יכול לעזור לי בחיפושים?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ראוטר קיווי ואלחוטי כך שיעבוד תמיד כראוטר קויי אך תהיה אפשרות להדליק ולחבות את היכולת האלחוטית שלו. הכוונה היא שהראוטר לא ישדר כל הזמן אלה רק כאשר אני אדליק את יכולת שידור ה- WI-FI אך ישמש כראוטר קווי כל הזמן. תודה.
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
הראוטר שלי עושה לי בעיות ברגע שאני מפעיל דברים מסוימים או כמות מסוימת של משהו תוך זמן קצר הוא קורס... ואי אפשר להיכנס אליו או משהו צריך לאתחול אותו מחדש מהחשמל.... נורא מציק... בכל מקרה אל תחשבו שזאת בעיה של עומד כי אני יכול להוריד קבוע על מהירות גבוהה ושום דבר לא קורה או להוריד הרבה דברים... ולפעמים בלי סיבה או משהו הלינק נופל ניסיתי גם לשנות DNS ושניתי גם מPPPOA לPPPOE אבל זה לא עזר רק שיפר את המהירות אבל הראוטר עדיין קורס מתי שבא לו... (אפשר לראות בעיה זאת מהר כשמפעילים תוכנות שיתוף קבצים... יכול להיות שזה קשר למספר החיבורים שנעשים...?) למישהו יש רעיונות?!? לי נגמרו תודה מראש עוד משהו... יש לי מודם ישן של ALECTEL או איך שלא מאייתים את זה השחור הגדול הקלאסי רגיל וטוב…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-