רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
האם הראוטר מוגבל לעבוד רק עם סלקום או שאני יכול לעבוד עם ספקים אחרים באמצעותו?
-
- 0 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
האם ראוטר של סלקום דגם VV 2220 ABD תומך ביותר מ~15 מגה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש ראוטר עבור משרד שבו יש כ10 מחשבים נייחים ועוד כחמישה עשר סמארטפונים. כיום כל המחשבים הנייחים מחוברים עם כבל רשת, מה שגורם להרבה בלאגן של כבלים רצים. אני רוצה לחבר את המחשבים הנייחים בצורה אלחוטית לראוטר, כך שאני צריך המלצה גם לראוטר טוב וגם לכרטיסי רשת למחשבים. אני מחפש ראוטר תומך 5GHz, כך יהיו פחות הפרעות. כיום יש מודם ראוטר של בזק, אך הוא לא עומד בצורה טובה בעומס. ראיתי שקיימים ראוטרים שיכולים לקבל 2 חיבורי רשת מ2 ספקים שונים, אם יש כזו אופציה, עדיף. יש אפשרות גם מארה"ב/חו"ל, יש מי שטס לשם מידי פעם. התקציב הוא 500-2000
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין 2 הראוטרים. כרגע אני מחובר לכבלים בחיבור 12 מגה ובגלל זה אני מחליף את ה- wrt54gl שלי ששירת אותי נאמנות אך מתקשה לעבוד מול הכבלים גם אחרי ה- Tomato הכי חדש וביצוע Overclocking. מבחינת טווח קליטת ה- wifi אנ גר בדירה יחסית קטנה ואני גם ככה לא רוצה שהראוטר ישדר בעוצמה חזקה מדי ויטגן לי את המוח למרות שלרוב אני לא משתמש בטורנטים אלא בשיטות הורדה אחרות כן חשוב לי שהראוטר ידע להתמודד עם עבודה גם עם טורנטים גלישה וכו בו זמנית. אני יודע שה- 1043 תומך ב 1Gb שזה נורא נחמד אבל לטעמי לא מצדיק את הבדל ה-200 שח במחיר במקרה שלי. האם יש עוד פיצ'רים מעבר לטווח קליטת ה-wifi והתמיכה ב-1gb שבעקבותם עדיף יהיה לקנות את ה-1043? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הי אני מחפש נתב שידע לתת לי ביצועים טובים עבור המחשקים שלי דרך האינטרנט, משמע שיפגע כמה שפחות בפינג ושידע לתת למחשב מסויים עדיפות מעל מחשבים אחרים שמחוברים לרשת ברגע שמשחקים עליו. חיפוש בגוגל נותן התייחסות לקטגוריה כזאתי של ראוטרים אבל אני לא רואה נציגים שלהם בארץ הצעות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים.. לאחרונה נתקלתי בקשיים ברשת הביתית והחלטתי לקנות ראוטר. יש לי בבית שני מחשבים נייחים המחוברים עם כבל רשת. בכל זאת אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי לאופציה עתידית. אני שוקל לקנות את הראוטר הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472971 מטרת הרשת: שיתוף אינטרנט מלא, אני לא רוצה שהראוטר יגביל לי את מהירות ההורדה\העלאה (טורנט, אי-מיול). שיתוף קבצים הכולל גם כמובן שיתוף מדפסות! האם הראוטר הנ"ל יספק אותי לצרכים?
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי, אני יודע שהנושא נידון פה הרבה - זקוק לראוטר חדש. רשת קווית של ג'יגהביט, אלחוטי של 300Mbs לפחות, רצוי 450. הקאץ' - צריך עוצמת שידור מאוד חזקה (רצוי צריך לשדר בקומה שלו, קומה למטה ושתי קומות למעלה). מניסיוננו עם ראוטרים בסיסיים הבעיה היא רק בקומה העליונה ביותר. כמובן שיש לנו אופציה לשים ראוטר נוסף בשקע הקווי למעלה כריפטר - אבל הראוטר שיש לנו כרגע שישמש לצורך העניין בעייתי ואי אפשר לסמוך עליו ב-100% מהזמן. כמו כן, שקע USB יהיה מאוד שימושי, אני מעוניין לחבר אליו ישירות כונן חיצוני. רצוי USB3, אבל אסתפק גם ב-2. משיטוט בפורום ראיתי שמומלצת הגרסה החדשה של ה-1043ND הזכור לטובה (http://ksp.co.il/?select=.263..264..335.&list=1&sort=2&glist=1&uin=12698&txt_s…
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס BR-6204-WG עכשיו מאז שחיברתי יש לי בעיות קו אלחוטי המרחק בין הראוטר לאנטה אולי 2 וחצי מטר עם קיר גבס.. ומידי פעם זה עושה בעיות התנתקות משהו שיכול לעזור בזה כי זה ממש מעצבן ? בקשר לשיתוף אני כבר יותר מחודשיים מנסה לעשות שיתוף בין המחשבים ולא מצליח קראתי כל מדריך אפשרי ועדיין לא מצליח.. אשמח לעזרה.. במחשב אחד יש ויסטה ובשני XP אם זה משנה..
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי ראוטר משולב מודם של 3com מדגם 3CRWDR101A-75. לפי מה שהבנתי, מכיוון שהוא ישן, הוא אינו תומך במהירויות החדשות שספקי האינטרנט מספקים (אפילו עם 2.5 מגה הוא לא מסתדר לצורך העניין, קורס אחרי כמה שניות במהירות הזו). בכל אופן, אשמח לקבל המלצות לראוטר עם מודם משולב במחיר סביר של עד 400 שקל שיעמוד במהירויות של 5 מגה ומעלה ויתפקד כראוי. קיבלתי בזמנו המלצה לדגם המקביל של 3com - 3CRWER100-75, הבנתי שהוא מצויין, אך גם כן די ישן, ולכן אשמח לדעת על אחד חדיש יותר. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני כרגע משתמש באינטרנט של הוט עם מודם+ראוטר Hot box. האינטרנט עצמו מעולה לאחר שעברתי מבזק והמחיר גם כן. הבעיה היחידה שלי עם הוט שהראוטרים שלהם גרועים ואני שוקל לקנות ראוטר ולחבר אותו בbridge ככה שההוטבוקס יעבוד רק כמודם. ישבתי וקראתי פה על המלצות של כל מיני דגמים והבנתי שלאט לאט מתחילים להכנס לשוק ראוטרים עם mu-mimo - התקן נשמע מבטיח ואמור לאפשר גלישה במהירות גבוהה יותר בגלל שיפור יעילות(לא נכנס לטכני) ופה בעצם השאלה - האם שווה להשקיע בראוטר עם הטכנולוגיה הזו? כרגע בדירה מחוברים באופן קבוע 3-4 מכשירים(לפטופים וסלולריים) שעובדים על WIFI וPS4 שמחובר בכבל רשת, וכולם תומכים במימו 2X2 ואפילו יותר ככה שיש באמת טעם להביא ראוטר שתומך בזה. מצד אחד לא בא לי להוציא…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
רוב הנושאים לגבי זה ישנים, לכן אני פותח נושא חדש כי אולי יש דגמים חדשים טובים וזולים יותר. יש לי אינטרנט 100MB וקיבלתי איתו ראוטר VTECH NB402 (שמשמש גם כמודם), השאלה שלי האם יש מכשיר דומה שמאפשר שליטה על המכשירים שמתחברים (העלאה, הורדה, תעבורה, חסימה ע"י MAC), מחוברים 2 מחשבים באופן קווי ושאר מכשירי הבית, לכן עלי להגביל את המחשב של הגיימיניג לקבל את מרבית האינטרנט בעוד שפלאפונים וכו' יקבלו רק 5MB וזה ישאיר את מחשב הגיימיניג על 50MB+. ואם אפשר גם חנות שמוכרת את זה.
-
- 4 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, מחפש לרכוש ראוטר עם VPN. הVPN מיועד למשתמש בודד, עם עדיפות לשניים. - אין צורך בתמיכה בWiFi. ראיתי את הDlink DIR-330 שנראה מתאים. 1. האם ברמת החומרה הוא מספיק חזק למשימה ? 2. האם יש אופציות טובות יותר ברמת המחיר הזו (סביב ה700 שקלים) ? תודה
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לנו ראוטר (נקרא לו 1) עם רשת אלחוטית בה מחוברים כמה מכשירים המדברים ביניהם (מחשבים/מדפסות/מצלמות אבטחה וכו'). הראוטר לא מחובר לאינטרנט. בנוסף, יש לנו אינטרנט אלחוטי מראוטר (נקרא לו 2) נוסף. אני רוצה שלמכשירים בראוטר 1 תהיה גישה לאינטרנט (של ראוטר 2), אבל לא יהיו מחוברים לראוטר 2. ז"א שהרשת של ראוטר אחד תתנהל עצמאית מהרשת של ראוטר 2. חשבתי להחליף את ראוטר 1 בראוטר שתמוך בWDS, וככה לחבר את האינטרנט האלחוטי של ראוטר 2 לרואטר 1. השלאה האם WDS אומר שראוטר 1 הופך ל"EXTENDER" והוא לא רשת עצמאית עם כתובות IP משל עצמו אלא ס"ה מגביר את ה"אות" של ראוטר 2 וכל המכשירים למעשה מתחברים לראוטר 2, או שראוטר 1 עם WDS ממשיך להיות עצמאי ולחלק בעצמו כתובות IP ול…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד היום אני עושה שימוש ברשת ביתית עם מודם USB שקיבלתי מספק האינטרנט-בזק, ו-HUB. כעת אני רוצה לשדרג. בזק דורשים 130 ש"ח כדי להחליך לי את המודם למודם רשת, וחשבתי לרכוש ראוטר Edimax BR-6104K שמחירו 269 ש"ח. אך כעת אני מתלבט, האם כדאי להצמד לתוכנית זו, שעלותה 399 ש"ח, או אולי עדיף לרכוש ראוטר הכולל מודם. למשל AR6024 Edimax שמחירו 350 ש"ח. אשמח לקבל התייחסויות - האם יש הבדל באיכות שאני מקבל? קישור למאפייני הראוטר: http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=40222&sog=C-Router תודה יואל
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
מישהו מכיר מוצר כזה? יש את זה http://cradlepoint.com/products/mbr1000-mobile-broadband-039n039-router-3g4g-wireless-router אבל בארץ הוא נמכר ביותר מ3000 ש"ח ואין לי צורך בwireless
-
- 7 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ראוטר חדש. יחוברו אליו שלושה מחשבים, כאשר הראשון ישירות, השני נמצא ישירות מתחתיו קומה אחת למטה, והשלישי נמצא כ10-15 מטר ממנו באותה הקומה. למחשב הרחוק יש אנטנה חיצונית קטנה. אני מחפש ראוטר שיוכל לתת לי ביצועים טובים למרחקים השונים, מה שהראוטר הנוכחי לא כל-כך עושה (netgear vvg2000). אני אקנה אותו בחו"ל ככל הנראה, והתקציב הוא של 200-300 שקלים. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
יש ברשותי ראוטר של COMPEX 27G שיש לו יציאת USB לחיבור מדפסת או כונן קשיח. האם כל מדפסת עם חיבור USB תתאים לי או שהמדפסת צריכה לכלול תמיכה מיוחדת בחיבור ליציאת USB בראוטר...? בפורום אחר אמרו שיש עם זה בעיות... אני לא רוצה לקנות מדפסת ואז להתאכזב...
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ראוטר שיהיה לו אפשרות לחבר אליו הראדיסק חיצוני 2.5 USB ולמעשה לאחסן בו את המידע....בנוסף אני רוצה לחבר אל הראוטר הזה מדפסת . כל זה מכיוון שיש לי מחשב נייד ואני לא רוצה לחבר אליו חוץ מהעכבר גם את הכונן וגם את המדפסת שבה אני משתמש עוד פחות. חשוב לי שהראוטר יוכל להעביר מידע מהר בניגוד למה שיש לי היום שמעתיק במהירות של 800 קילו בין שני המחשבים הניידים שיש לי... אשמח לקבל המלצה על ראוטר אמין שלא יתאפס לי תחת עומס ואם אפשר גם לינק . תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, בורה בכל הנוגע לרשתות אלחוטיות והציוד הנדרש עבורן, ומעוניינת לקנות ראוטר עם מודם, שיעבוד כמו שצריך בבית של כ-80 מ"ר, עם שימוש של שני מחשבים ושני סמארטפונים. המחיר צריך להיות סביר (גם במחירים לא מבינה). מעוניינת לקנות בארץ, היות שאין לי זמן לחכות לזמן המשלוח הארוך מחו"ל. אשמח להמלצות. תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
http://www.tp-link.co.il/products/details/?categoryid=2946&model=TL-ER604W 380 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מחפש ראוטר ביתי\משרדי קטן (SOHO) מומלץ שתומך בGRE tunnel וכולל WiFi.
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי מכשיר PS3. אני ב012, חבילת גיימרים, 2.5 מגה, 250 אפלואד. תשתית של HOT, כבלים. כאשר אני מנסה להתחבר למשחקים מסויים אני לא מצליח להתחבר, וחלקם אני כן מצליח להתחבר. עכשיו, בדקתי את הנושא והמון אנשים אומרים שאני צריך לעבור לבזק, אז זהו שלא. בדקתי עוד וגיליתי כמה אנשים שהם ב-012 והכל עובד להם כמו שצריך. עשיתי חבילת גימרים אתמול בתקווה שזה יסדר משהו, אבל הכל נשאר אותו חרטא. הPS3 עדיין עושה בעיות בחיבור. לקחתי את הPS3 שלי לפני כמה חודשים לחבר שהוא בחיבור של 014, בזק בינלאומי. חיברתי את הPS3, והופ, הכל עובד בלי שום בעיות, חזרתי לבית שלי, חיברתי, ושוב הבעיות קיימות. הגעתי למסקנה שמעבר ל-014 יסדר את העניין. בדקתי ומצאתי שאני מחוייב ל012 עד לפבואר, ככה שאני לא יכול ל…
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, יש לי משרד חדש, בארגון. עד עכשיו המחשב היה מחובר עם כבל רשת לקיר. היום חיברתי ראוטר WIFI גם כידי ליצור רשת אלחוטית וגם לפצל את החיבור לעוד כמה מחשבים. כאן מתחילה הבעיה שלי. האינטרנט והרשת האלחוטית עובדים בסדר, אבל משום מה התוכנות של החברה לא עובדות(כשהמחשב מחובר לקיר ישירות הכל עובד טוב). משום מה לא מצליחות להתחבר.(בחברה אין להם פתרון). ביטלתי את הfirewall בראוטר. חשבתי על הפניית פורטים בל אני לא יודע איזה פורטים להפנות. בנוסף לכך שמתי לב שהמחשב כשהוא מחובר לקיר הוא מקבל IP אוטומטי. אולי הבעיה היא שאני צריך לבטל את הDHCP בראוטר כך שכל מכשיר יקבל IP של הרשת הגדולה ולא מהראוטר. תודה אלון.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מעוניין לרכוש ראוטר משולב מודם שיתאים לתשתית של בזק עם מהירות של 15-40 Mbps (זה המקסימום שאני יכול לקבל באיזור שלי). הבעיה שאני לא כל כך מבין בזה והייתי רוצה לקבל חוות דעת והמלצות מאנשים שמבינים ויודעים דבר או שניים. מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי מושג אם אני שואל נכון ? ברשותי מחשב שולחני המחובר ישירות עם מודם לשקע הADSL . וברשותי גם מחשב נייד עם WIFI תקשורת מובנה . האם אני חייב לרכוש ראוטר אלחוטי כדי לגלוש בנייד באלחוט ? או שישנם כיום כרטיסים / נתבים שמחוברים לסלוט על הלוח אם שמשמשים כנתב אלחוטי ? תודה .
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-