רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
תראו כשאני מחובר רק עם המודם ADSL שלי הכל טוב ויפה כולל האקספלורר וכשאני מחובר עם הD-LINK DI-714P+ אז האקספלורר לא פועל לי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , הבנתי שהראוטרים שמוכרים בארץ "מסורסים" (מעבר לזה שיקר פה משמעותית מבחול) ולכן רציתי לשאול כמה שאלות: 1.האם עושים בעיות במכס לראוטר שהוזמן מחול(בכל זאת ענייני תדרים וכו)? 2. האם הראוטרים שקונים באירופה או ארהב שונים אחד מהשני (בהינתן אותו הדגם) , האם התדרים שונים ואם כן מה עדיף? 3.אני גיימר ובנוסף רוצה לכסות את הבית שלי בWIFI (בית של 150 מר) , עושה סטרימינג ב4k לטלויזיות חכמות , פרטנר 1000MB - חשבתי על הראוטר הזה: https://www.amazon.com/NETGEAR-Nighthawk-Ethernet-Wireless-Optimized/dp/B078GWJ44Z/ref=sxin_1_osp20-2eb7260b_cov?ascsubtag=2eb7260b-3338-4483-b602-fe8b28eb3c22&creativeASIN=B078GWJ44Z&crid=1GSIQPP7MKRKL&cv_ct_id=a…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני הולך להתחבר לאינטרנט בדירה חדשה ושוקל לקנות ראוטר בעצמי במקום להתחבר לחתום על מסלול חיוב-זיכוי בבזק. יש לכם המלצות לראוטר שיספיק לדירת 3 חדרים גדולה עם קירות בטון עבים בין חדר לחדר? במידה ואני אקח את הראוטר שבזק מציעה מה עדיף? D-LINK 2760U Netgear DGN200 Netgear 834NU תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ראוטר עד 1000 ש״ח שיתמוך באזור ה15 מכשירים בwifi עם לפחות 4 פורטים קווים.ֿ חשבתי שאם כבר להשקיע סכום כזה בראוטר אני רוצה שיוכל גם לשמש כמודם לתשתית של בזק במידה ואתחבר אליהם.ֿ חשוב לי שיהיו לו 4 אנטנות חיצוניות לקליטה טובה ובגלל שכל ה-4 פורטים הקווים יהיו בשימוש אז שיהיה עוד לפחות פורט אחד של wan לחיבור מודם חיצוני(תשתית הוט) ביינתים שמתי עין על https://ksp.co.il/?uin=36139&select=.263..264..2141. שנראה שהוא היחיד שמשלב גם מודם גם 4 חיבורים קווים וגם חיבור wan וגם 4 אנטנות חיצוניות אבל ממה שהבנתי הוא תומך במהירות של עד 100 מגה בחיבור לבזק יש משהו מומלץ יותר? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הי קראתי את המדריך שבאתר על ראוטר ממחשב ישן ערכתי בדיקה קלה בבית מצאתי שיש לי את כל הרכיבים אבל אני לא ממש מוצא את התוכנה Mandrake SNF 7.2 גם הרצתי חיפוש על הפורום וראיתי ששאלה זו נשאלה מספר פעמים כל הלינקים שהובאו כתשובה לא ממש עבדו או שהיו שבורים אשמח לקבל לינק או משהוא שיעזור לי למצוא את הקובץ תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי אתמול מחשב נייד ודי מהר (מיד)התעורר הצורך לחבר את המחשב לאינטרנט. כמובן שעוד בחנות התעניינתי בראוטר אלחוטי ראיתי הרבה דגמים יקרים יותר ויקרים פחות. וכמובן שככל שאני רוצה ראוטר יותר טוב אני נפרד מיותר כסף. עכשיו אני לא רואה סיבה מספיק טובה להוציא 1000ש"ח על ראוטר שכל מה שאני צריך ממנו זה חיבור רק של המחשב הנייד . (כן יש יותר זולים אבל לא עם אותם אפשריות ניהול\אבטחה). וגם אם אני קונה ראוטר אלחוטי המחשב השולחני גם צריך להפוך לאלחוטי דבר שעולה עוד כסף. ובקיצור החלטתי שאני יקח מחשב ישן(סלרון 400) ישים לו שלושה כרטיסי רשת: הראשון למודם השני למחשב השולחני והשלישי אלחוטי . חוץ מכרטיס רשת אלחוטי שעולה 150 ש"ח יש לי את כל שאר הציוד כך שכל העלות היא 150 ש"ח . ואם כבר אנ…
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
מחפש ראוטר שאני יכול לשלוט על התעבורה של כל חיבור זאת אומרת שיהיה העדפה של תעבורה לאייפי או מחשב שאני יבחר או לחלופין שיתן לי ליצור רשת נוספת עם עדיפות נמוכה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, התחברתי עכשיו לאינטרנט של hot והטכנאי אמר לי שיש במודם אפשרות שיהיה גם ראוטר אלחוטי אבל זה מנוטרל ע"י החברה ונפתח רק למי שמשלם תוספת לרשת ביתית. מישהו יודע על איזה חסימה מדובר? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
על מנת לאפשר אינטרנט אלחוטי בקומה העליונה שלנו חיברתי ראוטר נוסף לרשת. הראוטר, מסוג TP-link, מחובר דרך Switch, גם הוא של TP-link, שמקבל אינטרנט ממודם של HOT ומפצל אותו ל fiberBox של סלקום ולראוטר. כל זה עובד בד"כ כמה שעות ואז הראוטר מפסיק לעבוד והנורה של הרשת הופכת לאדומה. קנינו ראוטר חדש והתופעה חוזרת על עצמה. למישהו יש רעיון למה זה קורה ומה עושים. האם כדאי לקנות מאריך טווח במקום או רעיון אחר ? תודה רבה לכל עזרה שתתקבל ! בני
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
התקנתי היום קושחה של OpenWRT, ואני רואה שהוא מציג בלשונית WAN כתובת וgateway שמתחילים ב: 100.127 בwhatismyip אני מקבל אייפי שמתחיל ב37 כיאה לhotnet. אני לא מצליח בכלל לעשות tracert לאייפי 37 (הוא קבוע מקבל טיימאאוט אחרי כמה hopים), אבל ל100.127 אני מקבל אותו כדבר הראשון שמחובר למחשב, כלומר שהוא הראוטר. אל הראוטר אני ניגש ב192.168.1.1... מאיפה הגיע האייפי הזה של 100.127? בנוסף למה מוצג לי בInterface של הWAN כתובת mac שבה הכל 0? תודה! ד"א: אני על תשתית של HOT ללא חייגן (נייד על wifi -> ראוטר -> מודם)
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לרכוש ראוטר אלחוטי מקצועי, לחיבורים של 50-100 מחשבים. הוא צריך להיות מהיר ובעל טווח קליטה גדול. אם יש דגמים / חברות מומלצות אשמח לשמוע! תודה אלון.
-
- 3 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום אני הולך להצטרף לאינטרנט של סלקום עם תשתית של בזק (לא סיבים). סלקום רוצים 25 שקלים בחודש על הראוטר/מודם. הבנתי שאפשר לקנות ולחסוך את התשלום הזה. אני לא צריך מהם וויפי בכלל (יש לי כבר ראוטר סביר שאני אחבר) רק את המודם עם חיבור קווי rj45. אשמח להמלצות לראוטר מודם בסיסי וזול (הדרישות שלי מינימליות) שיחליף את הציוד של בזק/סלקום ויחסוך לי 300 שקל בשנה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
- 1 follower
-
-
הגעתי למסקנה שיהיה הכי מהיר, זול וטוב *עבורי* זה להשתמש בכרטיס סים ייעודי בתור האינטרנט בבית. לצורך כך אשמח להמלצה לראוטר משולב מודם סלולרי או באנדל ראוטר+מודם סלולרי, כי נראה שאי אפשר להשתמש בטלפון נקסוס 4 ישן בתור הוטספוט קבוע (הביצועים יורדים מ120 מגה ביט לשניה ל15 והלייטנסי לא משהו :\) מצרף תמונה של הביצועים בבית מה-OP6 שלי
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה יכול להיות? האם זה יכול לגרום לאיטיות?
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אז ככה ישלי אינטרנט 2.5 מגה התשתית שלי זה הוט והספקית שלי היא נטוויז'ן אני הולך לשדרג את האינטרנט ל10-12 מגה ורציתי לדעת איזה ראוטר מתאים לי האם כדאי לבקש ראוטר מהוט ? או לקנות ראוטר ב250-300 שקל
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
האמת שקצת קשה לי לתאר את התופעה אבל אני אשתדל. יש לי בית בן שתי קומות בקומה ה ראשונה יש את המחשב הראשי שאליו מחובר המודם והרואטר בקומה העליונה יש שני מחשבים נוספים המחוברים עם כבלים לראוטר הראוטר הוא EDIMAX מהבסיסיים ביותר והבעיה היא כזאת: אני משחק בWORLD OF WARCRAFT ומידי פעם החיבור שלי פתאום נעצר כלומר אני לא מקבל upload/download בכלל. באותו רגע שזה קורה אני לא מוסגל לגלוש בכלל ואני צריך לעושות ריסטרט לראוטר. עכשיו העיניין הוא ש זה קורה רק במחשב שלי... במחשב של אבא שלי ושל אחי הנתונים זורמים כרגיל ואין להם את הבעיה הזו. אולי חשוב לציין שהאינטנט לא מתנתק הוא נשאר מחובר אבל אני פשוט לא מקבל זרימה של מידע מהרואטר. עכשיו יש לי כמה רעיונות לגבי מה יכולה להיות הבעיה. 1.אולי ה…
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי בבית ראוטר מרכזי שמתחבר לאינטרנט ואליו חיברתי גם Access point בצורה חוטית על מנת לכסות את הקומה השניה בבית. עד כאן הכל בסדר. לאחרונה קניתי עוד ראוטר כדי לכסות עוד שטח בבית ברשת אל חוטית. חיברתי אותו בכבל רשת לראוטר המרכזי וניסיתי להפוך אותו לעוד access point כך שייתן לי עוד כיסוי רשת הבעיה שכנראה הראוטר החדש מתנגש עם ה AP שבקומה השניה והוא לא מעביר דרכו את האינטרנט. למישהו יש פיתרון מה עושים במקרה כזה??... תודה.
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, אני גולשת עם מקבוק פרו נייד, ראוטר Aztech 600EW (תקן N, חיבור wireless) וכל הזמן יש ניתוקים, כך שאני צריכה לעשות כיבוי והדלקה לפחות 3 פעמים ביום כדי שאוכל לגלוש. כמו כן הרבה פעמים הגלישה היא מאוד איטית. (אני מחוברת דרך בזק עם אינטרנט זהב במהירות של 1.5M). השתמשתי בכלי הדיאגנוסטיקה ובדקתי את החיבורים - הם יצאו תקינים; בדקתי ping וקיבלתי 100% packet loss - אני מצרפת כמה print screen שעשיתי אולי הם יהיו לעזר. הראוטר כבר כמעט בן 4 - אולי פשוט הגיע הזמן להחליף? אם כן, אשמח לשמוע על המלצות. תודה רבה, עפרה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כאשר אני מוריד מהאינטרנט בהורדה ישירה (רק ככה אנני מוריד לא דרך טורנטים) הראוטר מתנתק מהמודם ומתחבר חזרה לאחר כמה שניות יש לי ראוטר Tp link 641G ואני מוריד עם IDM עדכנתי אותו וזה לא עזר לא שיניתי בהגדרות כלום אני בשתית הוט עם ספק 012 סמייל עם מהירות של 12 מגה הראוטר מחובר למודם בחיבור PPTP הבעיה בוודאות בראוטר כי ניסיתי להוריד כשהמחשב מחובר ישירות למודם וזה לא מתנתק אני חושב לקנות ראוטר חדש אם אני לא אמצא פתרון השאלה אם הבעיה בראוטר ספציפית זו בעיה שהחלה לאחרונה
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי ניתוקים בראוטר, POWERNET PAR 720G. מה שקורה זה שהאינטרנט פתאום מפסיק לעבוד ונורת הADSL נכבית, אחרי דקה זה מתחבר מחדש. עכשיו כשעברתי לווינדוס 7 זה קצת יותר חמור ממה שזה היה פעם, עדכנתי קשוחה של הראוטר וזה עדיין לא עזר. יש לציין שיש עוד מחשב שמחובר דרך HPNA3. המחשב נקי כיוון שרק עכשיו עבר פירמוט. אני לא יכול לחשוב על שום בעיה מלבד שהראוטר דפוק? איך אפשר לבדוק את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בשבועות האחרונים, הראוטר מתנתק מהאינטרנט כל כמה שעות (דגם Zonet ZSR0104F). בחיבור ישיר (חייגן) אין התנתקויות כך שהבעיה אכן קשורה לראוטר. האם ניתן לאבחן מה הבעיה ? אולי יש משהו אצל הספק אינטרנט שגורם לניתוקים דווקא בראוטר ?
-
- 9 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם ראוטר EDIMAX כשאין פעילות אינטרנט (גלישה, הורדות, מוסיקה, דואר) הראוטר מתנתק לאחר כחצי שעה. וצריך לעשות reset כדי להעיר אותו. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, אני נמצא בסינגפור במעונות של אוניברסיטה. יש לי כניסת את'רנט בקיר, וחיברתי אליה ראוטר שקניתי: D-Link DIR-809 כל 24 שעות כמעט במדויק, הראוטר מאבד קישור לרשת האוניברסיטאית, ואז ממשק האדמיניסטרציה שלו מראה ציור של אובדן קשר עם שרת ה-DHCP של האונ'. בתמיכה הטכנית של האונ' טוענים ששרת ה-DHCP שלהם מקצה כתובת לנצח (ולא נניח רק ל-24 שעות). אז קודם הם ביקשו שאחליף כבל רשת. החלפתי כבל והבעיה המשיכה. אח"כ בלבלו במוח שזה תקלה בתווך שבין השקע שלי לסוויץ'. שוב טעות: באו טכנאים, בדקו עם ציוד ונתנו דו"ח מפורט שהתווך הזה תקין. עכשיו הם עברו לפריט הבא ברשימת המכולת שלהם, וחושדים שמקור הבעיה בראוטר שלי. אשמח אם תייעצו לי איך לקנפג …
-
- 16 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
לאחרונה שדרגתי את המהירות שלי ל12 מגה בספק בזק תשתית הוט. עוד לפני כן לא יכולתי לעבוד עם הראוטר שלי כיוון שהמהירות שהייתה לי לא הייתה מגיעה לרבע ממה שהיה אמור להיות לי, פסלתי את העניין שהבעיה היא אצל בזק בגלל שכאשר אני מחבר את המודם ישירות למחשב הכל בסדר. אני יודע להגדיר את הראוטר והגדרתי אותו כבר מספר פעמים והגדרתי עוד כמה ראוטרים בעברי ואני לא מצליח למצוא מה הבעיה של הראוטר הפעם. יש לי ראוטר מסוג DI-524 של D-link. בנוסף, כמו שראיתי שיש פה להרבה את הבעיה עכשיו גם כשאני מחובר ל12 מגה אני לא מצליח לעבור את ה200 ק"ב לשנייה וזה משגע אותי. תגידו לי מה לעשות כדי שאעזור לכם במחקר שאתם עורכים כי לא ככ הבנתי. תודה מראש אלעד
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי היום את הראוטר של EDIMAX 6204WG. אני משחק ב-World Of warcraft, ואחרי שבזק בינלאומי סידרו לי את בעיות הפינג זה הולך כך: ראוטר מחובר - פינג לא יציב, 200-700, ולא משנה על כמה הוא עומד תמיד יש לאג מורגש. ראוטר מנותק - פינג אף פעם לא עולה על 200, וכמעט ואין לאג! לא משנה אם זה בשעות העומס, גם אם אני מתנתק 100 פעמים ומקבל כל פעם פול אחר באיפי, הפינג תמיד תקין! קראתי יותר על הראוטר, גם פתחתי עליו הודעה אחרת לא מזמן, וגיליתי שאני לא היחידי שנתקל בכזאת בעיה איתו. הפעם אני מתכוון לקנות אחד חדש, ולהשקיע קצת יותר. הדבר היחידי שחשוב לי הוא שהראוטר החדש לא יגרום לכזאת בעיה! חבל לי להוציא 500 שקלים על ראוטר דפוק באותה המידה. על מה אתם ממליצים? דרך אגב, לגביי הראוטר הנוכחי, ניסיתי …
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-