עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי ראוטר של 3COM 100-75, עם מודם של תומסון בכבלים. כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב, מתקבל איפי תקין, חייגן נכנס וגלישה תקינה. כשאני מחבר את המודם לראוטר, וממנו למחשב, כל המנורות דולקות בצורה תקינה, אבל מתקבלת הודעת שגיאה "קישורית מוגבלת או חסרה", עם איפי 169.254. מה יכול להיום הגורם? אני משער שזה לא הכרטיס רשת, כי בכל זאת עובד תקין עם המודם לחוד, וניסיתי גם כבלי רשת חלופיים, אז נשאר רק הראוטר.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by alex188,

שלום, בהמשך לבעיות מהאשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=500780.0 לא יודע בדיוק מה קרה. אבל פתאום בלי סיבה הראוטר לא מצליח להתחבר לאינטרנט:. TL-WR841N. לא עשיתי שום שינוים מיוחדים, האינטרנט פתאום התנתק ומאז לא מצליח להתחבר באמצעות הראוטר. מה לא ניסתי: להגדיר מחדש, לעשות ריסט. שום דבר. בבית יש רשת שיתוף עדיין. אני כן מצליח להתחבר דרך המודם והמחשב. אודה לעזרה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by יניב51,

צהריים טובים. היום כשקמתי גיליתי הפתעה לא נעימה, הראוטר שלי החליט שהוא מפסיק לשדר. פשוט לא ניתן למצוא אותו ברשת, אבל עם כבלים הוא מתחבר מצויין. מה יכולה להיות הבעיה? בדקתי בממשק, לא ראיתי משהו מיוחד. עשיתי איפוס ועדיין אותו דבר. מדובר ב- DG834N של NetGear למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? --- אחרי עוד איפוס זה לא עבד. ביטלתי את השידור האלחוטי דרך הממשק של הראוטר והחזרתי אותו ישר אחרי זה, והתחיל לעבוד שוב. נקווה שלא יצוצו עוד פעם בעיות כאלו |:

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  4. Started by Classify,

שלום, אני מנוי לבזק+בזק בינלאומי לחבילת 40Mb\s וברשותי ראוטר מסוג : dlink 6740u. ברשותי 3 מחשבים, 1 שמחובר בצורה חוטית ועוד 2 אלחוטית. במחשבים האלחוטיים אני מקבל מהירות של עד 20Mb/s והאות כמובן הוא לא מקסימלי. 1. האם הראוטר שברשותי הוא ראוטר סביר? 2. האם אפשרי לקנות ראוטר טוב יותר ולחבר לראוטר של בזק (לבטל את הראוטר של בזק, שישמש רק כמודם) והאם יש לכם המצלמה לראוטר טוב? 3. האם רפיטר ודומיו הם אפשרות יותר טובה?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by MiGHTyDuCK,

שלום ! יש לי שאלה לגביי צפייה בשידורים חיים ברשת אני כרגע עם ראוטר של רוטאל ומהירות 1.5 אני רוצה לראות שידורים חיים בצורה טובה יותר ברשת האם שידורג האינטרנט ל 5 מגה ישפר את האיכות משמעותית ? או שצריך ראוטר אחר שפשוט יודע לנתב קבצי וידיאו יותר טוב ? תודה רבה ארז

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  6. Started by beni125,

יש לי שני מחשבים אחד ליד השני והשלישי קומה ראשונה והרביעי נע (מחשב נייד) אני רוצה רשת אלחוטית אך ששני המחשבים יהיו מחוברים קווית והמחשב נייד והמחשב שבקומה הראשונה אלחוטית האם קיים דבר כזה ואם כן איך עושים את זה אני צריך ראוטר שיחדור קיר מקלט (שיהיה קליטה טובה) ואם קיים משהו למהירות 1g כי המחשב שלי הוא עם חיבור רשת 1 G

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  7. יש לנו בבית טלפון אלחוטי של יונידן שפועל בתדר 2.4GHZ, וגם הראוטר האלחוטי פועל באותו תדר. בכל פעם שמשתמשים בטלפון, האינטרנט האלחוטי מתנתק, וחוזר כמובן אחרי שסוגרים את הטלפון. יש פתרון? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by ng100,

המחשב הנייח שלי היום מחובר בהוט בחיבור ישיר. אני רוצה להעביר אותו לחדר אחר. וגם שתהיה לי אפשרות לגלוש עם הטלפון שלי. (חושבת גם לקנות מחשב נייד בקרוב). ברצוני לרכוש ראוטר שיתאים גם להוט וגם לבזק (במידה ואעבור). כרגע גולשת במהירות 12 מגה. מתחברת עם חייגן. האם ה- tp-link TL-WR841N יהיה טוב עבורי? או שעדיף TP-LINK TL WR1043ND? איזה כרטיס רשת אלחוטי לקנות? תודה.

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  9. אני שוקל רכישת ראוטר אלחוטי של EDIMAX מדגם 6114WG. שאלה ראשונה - האם תהיה לי בעיה לגלוש באינטרנט אלחוטי (750KB) בבית פרטי בין 3 קומות כאשר הראוטר נמצא בקומה השניה. אם כן, האם יש ראוטר אחר שמסוגל להתגבר על הבעיה טוב יותר? שאלה שניה - איזה כרטיס רשת עדיף לנייד - כרטיס USB מסוג EDIMAX 7137 או כרטיס PCMCIA של EDIMAX 7108? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  10. Started by Amir c,

יש לי ראוטר של אדימקס הכל מוגדר כמו שצריך... השאלה שלי היא לא איך לעשות שהמדפסת תיהיה ברשת אלא איך לעשות שהיא לא תצרוך משאבים מהמחשב שהיא נמצאת עליו לדוג במחשב שלי נמצא הרואטר המדפסת והכל.. אם מישהו שולח קובץ להדפסה ממחשב אחר אז הFPS והמחשב בכללי זז יותר לאט האם יש אפשרות שהמדפת תיהיה על המחשב השני (בלי להעביר אותה כמובן.. ובלי כבלים וכאלה...) או אם יש דרך לעשות שהמדפסת תפעל באופן "עצמאי"זאת אומרת שאני לא יצטרך להדליק את המחשב שלי מתי שמישהו רוצה להדפיס במחשב השני גם אני רואה מתי שאני שולח להדפסה את השורה של המדפסת שנמצאת על הROOT של המחשב שלי ואז רק את השם שלה יש דרך לעשות את זה הפוך ?

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  11. Started by k22,

אני יושב מול המסך כ30ס"מ ממולי נימצא המודם והראוטר והמחשב צמוד לי ממש לרגל. תמיד אני יושב וכואב לי הראש אני מרגיש שיוצא קרינה חזקה מהמודם מהראוטר מהמסך ומהמחשב. יש מצב שזה עושה או שזה סתם פסיכולגי?

• 7 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. Started by Mayyuval,

שלום לכולם. אז ככה, יש לי מספר שאלות בנוגע לראוטר והאפשרויות שבו. רוב השאלות עוסקות בהקשר של פתיחת פורטים ואבטחה. ראשית, מזה UPNP , מתי משתמשים בו אם בכלל? שאלה נוספת היא, כשאני מנסה לעשות פתיחת פורטים, יש לי אפשרות לבחור מבין רשימה נגללת LAN IP , כמו 10.0.0.1 10.0.0.2 מה זאת אפשרות הבחירה הזאת, במה צריך לבחור? שאלה אחרונה וחביבה היא מה הוא הDMZ , איך מפעילים אותו? תודה רבה לכולם. עריכה: אוקיי תודה, יש לי עוד שאלה. אם אני מגדיר אי פי סטטי עבור מחשב אחר שמחובר לרשת, ואז כשאני נכנס לראוטר ועושה port forwarding , ובוחר בתוך רשימת הLAN IP את האייפי הסטטי שהגדרתי, אז הפורטים ייפתחו רק עבור אותו המחשב? תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 989 צפיות
  13. Started by domiel,

אהלן, אני מחווט את כל הבית שלי בבערך 17-18 פורטים של ethernet, כשהראוטר הישן הופך להיות AP בשביל הקומה העליונה. אני צריך ראוטר חדש תקן N כדי שיהיה הבסיס לכל הרשת, אליו יתחבר הסוויצ' והראוטר הישן. מה מומלץ היום? (מבחינתי כל הפיצ'רים לא רלוונטים חוץ מביצועים- לא מתכוון לחבר/לעשות איתו שום דבר מיוחד חוץ מלתת רשת) ואני צריך סוויצ' 16 פורטים לא מנוהל שתומך עד ג'יגהביט (אם אפשר מנוהל במחיר נורמלי אז מה רע) כדי תכלס לספק חיווט לכל הבית, המצב בארץ בתחום הסוויצ'ים הביתיים לא נראה מזהיר והדבר היחיד שמצאתי זה DLINK לא מנוהל שעולה בערך 750 שקל, יש משהו יותר זול/טוב? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  14. Started by johnwoo,

היי, רכשתי את הראוטר הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12628 קיבלתי מחבר את הסטרימר הבא: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9974 השאלות שלי: האם כדי להפוך את הסטרימר לאל-חוטי אני חייב לקנות את האנטנה שבאג מציעים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12448 או שיש אופציות יותר זולות? בנוגע לראוטר- חבר נתן לי אנטנה שמתחברת למחשב. האם בגלל שהראוטר בטכנולוגיית N, עדיף לי להשקיע באנטנה ספציפית? אף אחד לא יודע?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by נמו789,

יש לי ראוטר בחדר ואילו מחוברים 2 מחשבים ניידים ו3 טלפונים סלולריים רציתי לשאול האם הראוטר פולט קרינה מסוכנת בחדר וזה לא ממש בריא להיות בסביבתו ? ומצד שני האם המחשבים הניידים והמכשירים הסלולריים גם פולטים קרינה בעת חיבור הראוטר אליהם?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Roni Azura,

שלום לכולם , אני מחפש ראוטר שתומך במהירות גבוהה ובעל יכולת תעבורה של היקפי נתונים גדולה ( לא מאלה שקורסים אחרי כמה שעות טובות של גלישה/הזרמה מסיבית בעל טווח קליטה סביר ( קומה אחת-10 מטר מצד לצד עם קירות). בנוסף אני מחפש רכזת של 1-16 יעילה לבית שוב הכי חשוב שלא תקרוס ותתמוך בתעבורה בקצב גבוה אשמח להמלצות, התקציב שלי הוא ברמת הביניים 500-1500 (חשובה אחריות רחבה ככל שהמחיר יקר יותר)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by kroiz,

שלומלום כמה מהמחשבים שלי רחוקים מהראוטר ולכן האות (Signal) אצלהם חלש. חשבתי לשם Access Point קרוב יותר לראוטר ולמתוח כבל תקשורת אליהם. כשבאתי לקנות שמתי לב שראוטרים יותר זולים מ-Access Points. האם אני יכול לקנות ראוטר יותר זול שיעשה את מה שאני צריך מה-Access Point? והאם זה כדאי? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by questionman,

יש לי כרגע הוטבוקס (כמודם) ונטבוקס (כראוטר) והקליטה נוראית. מהירות הגלישה היא 100 מגה. אני רוצה לחבר ראוטר שיספיק לפחות ל10-15 מטרים (לא יודע עד כמה זה רלוונטי אבל יש בדרך 3-4 קירות). האם הראוטר הזה יספיק? http://ksp.co.il/?select=.263..264.&list=1&sort=2&glist=1&uin=13096&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אם אין משהו טוב במחיר הזה, יש טובים בסביבות ה200-300 שקלים?

19. Started by Rockstatement10,

מצאתי בזול בהזמנה מחו"ל ראוטר של ASUS מדגם RT-AC51U, איך הוא לדעתכם? כיום יש לי ראוטר של TP-LINK מדגם WR841N בתקן לא עדכני משולב OPENWRT ואני מחפש ראוטר עם התקן העדכני ואולי עם קליטה אלחוטית טובה יותר. קראתי כאן בפורום שהראוטרים של שיאומי מפיקים קרינה גבוהה מאוד, איך האסוס בעניין הזה? יש סיכוי שיפיק פחות קרינה מהראוטר הנוכחי שלי? עוד דגם שאני מוכן לשקול של אסוס הוא RT-AC1200. מצאתי את שניהם במחיר מוזל בגירבסט.

20. Started by Omri Cohen,

שלום (: הראוטר שיש לי עכשיו על הפנים ואני רוצה לקנות ראוטר ומאוד חשבו לי שהוא יהיה מאוד חזק. אז חשבתי למה לא לקנות מארז, לוח אם, מעבד,כרטיס רשת ואנטנות וככה לבנות ״מחשב ראוטר״ כמה דברים: 1. החיבור אינטרנט הינו 1000mb בחיבור של כבל אופטי (אני לא גר בישראל) אז רציתי לדעת אם קיים כרטיס רשת שמאפשר חיבור ישיר 2. מאוד חשוב לי העיניין של רשת ביתית ו streaming מהיר ואיכותי (hd) 3. קליטת wifi בכל הבית 4. אופציה לדיסק קשיח האופציה בשנייה זה לקנות ראוטר ב1500 שח ולחבר אותו עם כבל lan לראוטר הקיים (שימוש בראוטר הקיים כמודם בלבד)

21. Started by vitali02,

צריך המלצה לראוטר לבית משהו טוב עדיף EDIMAX מתחבר אליו מחשב דרך אל חוטי וזהו עדיף משהו טוב לקיץ למה בקיץ הוא מתחמם ועושה בעיות.. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by TicTacToe,

שלום אני מעוניין לקנות ראוטר חדש, יש לי בבית 2 מחשבים שולחניים ולפטופ. הראוטר הנוכחי ישן וצולע. אינני מבין כ"כ בראטוטרים, איזה רוטר אתם ממליצים לי? לא להבי לי מפלצות יקרות אלה מכשיר שיספק את הצורך בצורה טובה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by dol222,

שלום אני מתכנן לקנות ראוטר חדש אלחוטי וגם שאפשר לחבר אליו מחשבים עם כבל רשת... רציתי לדעת איזה ראוטר הכי כדאי לקנות ומה הכי איכותי ולא עושה בעיות.

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  24. Started by IT-Guy,

אהלן אהלן, בצער רב אני נאלץ להפרד מה-WRT54GL שלי בגלל שהוא לא עומד בגבורה ב-12MB עם הוט (הצלחתי להתחבר רק עם tomato אבל המהירות לא מקסימלית כשמתחברים באופן אלחוטי). זה מה שאני מחפש בראוטר החדש: - תקן N - נתמך ע"י DD-WRT - לא עושה בעיות עם חייגן בהוט (חבילת גיימר בנטויז'ן -> צריך חייגן) אחרי לא מעט חיפושים מצאתי שה-D-Link DIR-615 עונה על כל הנ"ל, ושאין הרבה חלופות אחרות. העניין הוא שהראוטר הזה כבר ישן יחסית והייתי מעדיף משהו חדש יותר עם 3 אנטנות. אשמח לעזרתכם בשני דברים: 1. האם יש ראוטרים נוספים שאתם ממליצים עליהם? 2. מישהו יכול להסביר את הוודו שיש מסביב לראוטרים שעושים בעיות עם הוט? מה בדיוק גורם לראוטר של D-Link להיות מתאים יותר מLinksys? האם זה רלוונטי רק לקושחות המק…

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  25. קניתי מחו"ל ראוטר וכרטיס רשת חדשים ששניהם תומכים Dual-Band. משום מה אחרי שהתקנתי אותם אני לא מצליח לראות את הרשת של ה- 5GHz. הגדרתי הכל בראוטר, הרשת לא מוסתרת או משהו, הכל מוגדר בדיוק אותו דבר ב2.4 וב-5, והוינדוס מוצא רק את הרשת של ה-2.4GHz. אגב, על הרואטר דלוקות שתי הנורות, גם של ה-2.4 וגם של ה-5. ניסיתי גם לעמוד ממש צמוד לרואטר ולחפש את הרשת עם הטלפון, וגם מצאתי רק את הרשת של ה-2.4. יש לי LG G4 והוא אמור לתמוך ב-5GHz למיטב ידיעתי. אני מחובר עם נטויז'ן (תשתית בזק), ה-net-box שלהם משמש אותי כמודם כרגע, והראוטר מחובר אליו עם כבל. הורדתי את הדרייבר של הכרטיס רשת מהאתר של TP-LINK. אני עם וינדוס 10. לא מצאתי אף הודי ביוטיוב שמסביר איך לסדר את הבע…

דיונים חדשים בפורומים