רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
קיום יש לי ראוטר TL-WR941ND החסרון העיקרי שלי כרגע זה חוסר טווח של הראוטר בקומה השנייה אצלי בבית (טיפה גדול), ובעיית התחברות מאוד מוזרה של מחשב נייד (גולש ממש לאט רק איתו). החלטתי שאני רוצה להעלות את הטווח ולתקן את הבעיה. ניסיתי כבר כל דבר על מנת לתקן את הבעיה עם המחשב כולל איפוס הראוטר וה FW שלו ופרמוט המחשב הנייד ולא עזר, יש רעיונות? יש המלצות לראוטר אלחוטי טוב עד 450 שקל, חשוב לי אמינות ותפקוד "יציב".
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחי עובר דירה ומחפש ראוטר אלחוטי לשימושים ביתיים פשוטים וטווח קליטה נמוך (אין צורך ביותר מ-10 מ'). התקציב הוא 100-200 ש"ח, עדיפות לחנות באזור ירושלים.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע ראוטר מסוג WRT54GL של לינקסיס עם DD-WRT. הראוטר עובד מצויין תחת המגבלות שלו (מהירות ההעברה האלחוטית בפועל היא באיזור ה 8Mbs). זה קצת איטי, הייתי מעוניין במשהו יותר מהיר. צרכים: 1. מהירות תעבורה אלחוטית גבוהה ככל האפשר (יש תמיכה בתקן n עבור רוב המכשירים, נראה לי). 2. תמיכה ב6 התקנים אלחוטיים. 3. תמיכה ב 4 התקנים חוטיים. 4. יציאת USB אחת (בינתיים, לפחות) 5. אם אפשר תמיכה ב dd-wrt. תקציב: עד 400 שקל, אפשר ורצוי לחסוך תודה!
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, אני צריך ראוטר אלחוטי בסיסי ביותר, מכיוון שכרגע יש לי מחשב נייח וPS3, שניהם מחוברים למודם בMPLS, עכשיו אני צריך לחבר את הiPod לאינטרנט, והדרך היחידה זה אלחוטית, מכיוון שהצורך היחידי שלי בראוטר זה הIPOD אז כמה שיותר בסיסי וכמה שיותר זול. תשתית של הוט ספקית בב"ל . תודה
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי, אני גר בדירה לא גדולה (3 חדרים 60 מ"ר) ובממ"ד יש לי מחשב שולחני. אני רוצה לחבר אותו לראוטר אלחוטי קווית ושתהיה לי רשת ביתית גם לנייד שלי. מצד אחד אני יודע שבשביל לקבל קליטה בכל הבית מומלץ לקנות ראוטר חזק (עם 3 אנטנות). מצד שני אני לא רוצה שתהיה קרינה חזקה בתוך החדר עצמו. האם יש אפשרות לחבר בממ"ד ראוטר פשוט ורגיל ועדיין לקבל כיסויי בכל הבית? איזה ראוטר מומלץ לקנות? מאד מעריך את העזרה... ניסים.
-
- 5 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר ויכול להמליץ על ראוטר אלחוטי (G מספיק) שחיבורי ה-LAN שלו תומכים ב-10/100/1000 (ג'גהביט) ? בפרט, מחפש המלצה על דגם שנמכר בארץ וזמין... תודה
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום לכם. חברה שלי זקוקה לראטור בביתה. בשלב זה קיים כאן מחשב יחיד בסה"כ בעל מודם ADSL מדגם GlobalSpan Virata. מדובר במודם פנימי ככרטיס PCI בתוך המחשב. כעת היא רכשה לפטופ, ולכן היא זקוקה לרשת אלחוטית. אני מניח שלא נרכוש מחשב נוסף בעתיד הנראה לעין(חוטי), אך נחמד לשמור על האופציה הזאת פתוחה. מבחינתי חשוב שהנתב יהיה סביר מספיק כדי לא 'למות' כאשר תוכנת שיתוף קבצים פועלת(כלומר החיבורים הרבים לא יחנקו אותו). דבר שני היה טוב אם הנתב יתמוך גם בכבלים וגם בADSL, אם נשנה בעתיד. אבל זה לא קריטי. בברכה, גיא.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני צריך לקנות ראוטר אלחוטי חזק לבית של 4 קומות ... עשיתי המון ברורים ולפי מה שהבנתי אין לי סיכוי למצוא אחד שיחזיק את כל ה 4 אבל אני יכול להוסיף booster בשביל להגביר את האות המליצו לי על 2 ראוטרים LinkSys WRT54GL Edimax BR6504N אני לא יודע איזה לקנות ...לפי שהבנתי שניהם מעולים אשמח מאוד אם תתקנו אותי ואכן קיים ראוטר שיחזיק את כל ה 4 קומות במידה ולא איזה ראוטר מבין השתיים אתם ממליצים בשביל הצרכים שלי!
-
- 7 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לארגן לסבא שלי אינטרנט. הוא גר קרוב מאוד ואני רוצה לחבר אותו לרשת האלחוטית שלי. הבעיה שיש לי רק נייד ישן מאוד, מספיק בשביל גלישה ברשת אבל ללא רשת אלחוטית וUSB איטי מידי בשביל כרטיס רשת חיצוני. יש לי נתב פנוי, D-link 624 אפשר להפוך אותו לנקודת קצה ? תודה, שחר
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
ברשותי יש ראוטר אלחוטי (wrt54gl) שאלתי היא האם יש אפשרות לסרוק איתו רשתות אחרות?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום, האם ניתן להגיד ראוטר TP LINK 541 כ AP MODE??? תודה.
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני צריך ראוטר אלחוטי שיספק קליטה לשתי קומות. המטרה לחבר מחשב נייד לאינטרנט (למחשב יש כרטיס רשת מתקן G). אין צורך ביותר מדי, העיקר שתתקבל קליטה בשתי קומות הבית, כמובן במינימום מחיר. חשבתי על הBR6204WG, האם הוא יכול לספק את הסחורה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר של נטגיר דגם WGR614 v7. מחוברים לראוטר 3 מחשבים באלחוטי. הבעיה איתו שהוא לא מקצה אפשרות גלישה לכל מחשב במקביל. זאת אומרת - אם רק אני בבית, אני גולש מעולה. אני מוריד מהר והכל עובד מצוין. אם עוד מישהו מנסה לגלוש, אז אחד מאיתנו יגלוש טוב לכמה שניות והשני לא יגלוש בכלל. אפילו דף אינטרנט של גוגל לא יעלה. אחרי כמה שניות, אני אגלוש טוב - והוא לא יגלוש בכלל. וככה זה כל הזמן. יש לי אינטרנט 10 מגה, ככה שרוחס פס זאת לא הבעיה. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני הולך להתחבר בימים הקרובים ל ADSL 10M יש 2 אפשרויות של ראוטר אלחוטי לבחירה 2760u או NETGEAR TGN2200 מה עדיף?אני מחפש MAC FILTERING VIRTUAL SERVER STATIC IP ASIGHN מה עדיף? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות ראוטר אלחוטי לבית שלי. התקציב שלי הוא גמיש, אבל כמובן שאני לא רוצה משהו יקר מידי. אז בסביבות ה- 300 שקל לדעתי יספיק. הראוטר ימוקם בקומה האמצעית בבית בעל שלוש קומות. בקומה זאת הקירות מבטון, אבל בקומות האחרות הם מגבס. צריך להיות לראוטר לפחות חיבור אחד חוטי. אני מקווה שלא שחכתי פרט כלשהו. תודה מראש לכל מי שעוזר.
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אהלן! רציתי לשאול איזה ראוטר אלחוטי וכרטיס רשת הייתם ממליצים למשחקי רשת כדי להימנע מהתנתקויות ואיטיות...? תודה מראש על התגובות...
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום. יש לי 2 מחשבים נייחים בבית וראוטר קוי רגיל. אני רוצה להחליף אותו בראוטר אלחוטי כדי לגלוש בפלאפון מדי פעם... אבל הבעיה שאני לא רוצה שה wi fi יעבוד כל הזמן ויפלוט קרינה. את ה 2 מחשבים נייחים שלי אני יחבר אם חוטים, ורק מדי פעם ידליק את ה wi fi לצורך גלישה בפלאפון. השאלה היא, האם יש ראוטרים אם כפתור הדלקה וכיבוי של ה wi fi ? כי אני גולש מהפלאפון כשהמחשבים מכובים, ואם לצורך הדלקה וכיבוי של wi fi צריך להדליק את המחשב ולהכנס להגדרות אז זה לא כל כך שווה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קראתי את זה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2953884,00.html הLYNKSYS הכי מצא חן בעייני אבל באחת התגובות נרשם: "כרגע גירסת הממשק שלו תומכת אך ורק בחיבור כבלים ללא חייגן. ה-FIRMWARE הנוכחי לא מכיל בתוכו תמיכה בחייגנים כלשהם, הוא אמנם עשוי להתחבר לPPTP ו-PPPOE אבל הוא מתנתק לאחר זמן מה. כרגע, מי שמחובר בכבלים ללא חייגן, אני אישית הייתי ממליץ לו על זה" וכמובן שאני מחובר דרך הכבלים בחייגן... מה עושים? קראתי כמעט את כל הפורום הזה ואני לא מוצא אחידות דעים. תודה לכל המגיבים- אתם נהדרים. אורי
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
http://ishuk.co.il/itemview/?id=120643283205&ship=0 רציתי לדעת האם יש אפשרות גם להשתמש בראוטר הזה כראוטר רגיל חוץ מהקטע של ה 3G ?
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את TP-WR1043ND http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748292 ראיתי פה הרבה דיונים שמתלוננים עליו בגלל בעיות שונות. לי אישית יש אותו כ-4 שנים בלי שום בעיות מיוחדות. לכן אני רוצה להבין אם כיום יש דגם אחר מומלץ לקניה בטווח המחירים של כ-300 ש"ח? כראוטר ראשי בבית שמתחבר לאינטרנט ומשרת 3-4 מחשבים ועוד צרכנים קטנים. אני רוצה חיבורים קווים של Gigabit.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, על איזה ראוטר אלחוטי אתם ממליצים עבור חיבור דרך הכבלים (L2TP)? הבנתי שהיום הראוטרים יודעים לתת פיטצ'רים נוספים (כמו חיבור VPN נכנס וFW), האם זה נפוץ בשוק הביתי?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם עשיתי 10מגה של בזק אתמול ולא לקחתי אלחוטי רציתי לדעת מה מומלץ?עד 300-350 ש"ח מה אני רוצה מהראוטר? פילטר של IP קבוע כלומר לפי כתובת מאק קליטה טובה,אמנם אני לא רחוק אבל לא רוצה להתרחק 10-15 מטרים ולראות קו אחד. יעצו לי על ה linksys e1000 וראיתי את הלינק הזה גם: http://www.netcheif.com/Articles/L2TPRouters/L2TPRouters.htm מה אתם ממליצים.???
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, מחפש ראונטר אלחוטי עד 200 ש"ח עם אפשרות להתגמשות עד 50 ש"ח יותר. הראוטר יהיה בסלון והמחשב נמצא בתוך ממ"ד. אשמח לעזרתכם בנושא. הנושא דחוף. תודה,
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את הרואטר שיש לי מבזק D-Link 2650 במשהו קצת יותר איכותי. נכון להיום אני בבזק עם חבילה של 15mb. הראוטר יתחבר למחשב נייח, שני מחשבים ניידים ושני פלאפונים ב- wifi. אני מחפש ראוטר יציב עם טווח שידור טוב מכיוון שיהיו קירות המפרידים בין הראוטר לשאר הציוד שיחובר ב- wifi. עדיף שהראוטר יתמוך גם במהירויות הגבוהות במקרה וארצה לשדרג. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים. בזמנו המלצתם לי על ה-WRT54GL המעולה ואני מודה לכם על כך. היום אני צריך את עזתכם בהמלצה על ראוטר אלחוטי עד 300 ש"ח לחבר שלי. צריך לציין שהוא יכול לקנות רק מבאג או מ-KSP. השימושים מאוד מוגבלים,הוא סה"כ צריך לחבר שני מחשבים שנמצאים באותו החדר. מחשב אחד דומה למפרט שלי והמחשב השני ענתיקה אבל לפי מה שהבנתי אם קונים כ.רשת PCI לא צריכה להיות שום בעיה. תודה מראש לכולם
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-