עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by AR7778,

שלום, הצטרפתי לחברת בזק לעסקה של תשתית וספק - 100Mb. בזק מספקים את הראוטר של vTech וקראתי עליו קצת ברשת והבנתי שהוא לא מומלץ בלשון המעטה. אני מחפש ראוטר שתומך בVDSL, שיתמוך במהירויות גבוהות, תמיכה בוקטורינג, יציב, אמין, שידע לעבוד תחת עומס, ואני לא יודע עד כמה קשור העניין, במידה ויש ראוטר שיש לו פיצ'ר שיכול לתרום לפינג נמוך יותר זה יהיה מדהים. רוב השימוש יהיה בגיימינג, צפייה בסטרימינג של 4K ומכשירים נוספים שיהיו מחוברים אלחוטית.(כמובן שבזמן גיימינג כמה שפחות מחובר לרשת על מנת שהפינג לא יושפע.) *הרכישה של הראוטר תתבצע בארץ בלבד, עדיפות ל-KSP.* זו השוואה של כמה דגמי ראוטרים שראיתי, אשמח שתעזרו לי לבחור את המתאים לי ביותר: https://ks…

2. שלום לכולם, אני מעוניין לחבר 3 מחשבים ברשת אלחוטית וקוית (אחד מחובר ישירות) אני מעוניין בנתב איכותי, מהיר ואמין וכזה שיהיה אפשר לחבר לו מדפסת. עד 700ש"ח. תודה, אופיר.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by yuvalri1,

שלום! ברשותי דגם 3CRWE554G72T גרסה V2.01.10 מחוברים שני מחשבים אלחוטית עם BELKIN PCI, ןאחד ישירות (אבל רוב הזמן רק האלחוטיים מחוברים). הוא מחובר למודם ECI 312 דרך בזק בינלאומי. הבעיה היא שמידי פעם הראוטר מתנתק מהאינטרנט - ז"א המחשבים עדיין מחוברים אליו, אבל לא ניתן צאת מימנו לגלישה או לכל דבר אחר, ןהדרך היחידה להמשיך לעבוד היא לגשת אליו ולעשות לו RESTART ב SYSTEM TOOLS. זה קורה כמה פעמים ביום, גם אם אין שימוש בP2P. דרך אגב - DHCP לא מופעל. הSPI FIREWALL כן. הDNS מוגדרים לו (לא על AUTO). ערוץ 7, WPA מופעל. זיהוי לפי MAC ADDRESS.

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  4. Started by noodle,

שלום לכם, אני מחפש ראוטר/ראוטר+מודם שיתפקדו כיחידה נפרדת ולא יחייבו חיבור למחשב, האם יש חיה כזאת? אם כן: תקציב : 300-400 ש"ח אני מעוניין בראוטר אלחוטי איכותי,עמיד בעומס, עד 6-7 אנשים שגולשים עליו בו זמנית מהירות 12-15MB. תודה ויום טוב

5. Started by Tal14,

שלום עד היום היה ברשותי מחשב בודד עם מודם רגיל בקרוב אני קונה עוד מחשב ומעוניין לחבר גם אותו לאינטרנט כמובן שהבנתי שצריך ראוטר (במקרה שלי אני רוצה אלחוטי), אבל במחשב שיש ברשותי כיום אין כרטיס רשת, עכשיו השאלה שלי היא האם אפשר להשתמש בראוטר אלחוטי בלי כרטיס רשת באחד המחשבים או בלי כרטיס רשת בכלל ? ואם כן איך ? תודה

• 16 תגובות
    • 928 צפיות
  6. Started by maor-a-,

שלום לכם יש לי ראוטר אלחוטי של סמסונג ואני רוצהלקבוע סיסמא על מנת שהשכנים שלי לא יוכלול להתחבר לראוטר שלי איך אנ יעושה זאת?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  7. Started by elad-r,

שלום, אני מחפש המלצה לראוטר אלחוטי טוב עם טווח ארוך יחסית- מחשב אחד נמצא בקומה שנייה והמחשב השני במרתף ובתוך ממ"ד. נכון לעכשיו שני המחשבים נמצאים בחדרים נפרדים באותה קומה ואני משתמש בראוטר של אדימקס (BR6204 אם אני לא טועה) והקליטה לא משהו למרות המרחק הקצר. ראוטר טוב אמור לעמוד במרחק של שתי קומות וקירות בטון או שאין ברירה אלא להעביר כבלים גם למחשב השני? תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Googleness,

יש לי למחר לחבר אצל קליינט רשת אלחוטית, פעם ראשונה שאנ ימתעסק עם זה. בכל מקרה ככל הנראה אני לוקח בשבילו את הראוטר הבא: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2725 מחיר לא רע, יש תקן 802.11G , הצפנת WPA, יש לו MAC FILTER, ובכללי הוא נראה לי בסדר. השאלה האם ללכת עליו זה 1. שאלה שנייה, בבית שאני מתקין יש מחשב נייח ונחשב נייד. כמובן שמטרת הרשת האלחוטית היא המחשב הנייד שמשמש את בני הבית לעבודה. האם לחבר גם את המחשב הנייח לכרטיס רשת אלחוטי על מנת להרוויח מיקום אסטרטגי יותר של הראוטר או שלחבר פיזית ולחסוך ללקוח 100+ ש"ח?

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  9. אני צריך ראוטר שישמש 2 מחשבים בחיבור ישיר, 2 מחשבים אלחוטית וכנראה גם סטרימר. יש לי ניסיון טוב עם הדגם הנ"ל בייחוד עם שיתוף קבצים אבל בגלל שהוא יחסית ישן הוא מגיע רק ל54Mbps. מישהו מכיר ראוטר איכותי כמו זה במהירות של 300Mbps, פחות או יותר באותו מחיר? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Shasoosh,

אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי ורציתי לדעת אם אני צריך לחפש דגם ספציפי אם כרגע יש לי חיבור לכבלים בלי חייגן. האם מישהו יכול להכווין אותי למדריך בנושא, מה מתחבר למה וכו'. תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אורח dj noam
    Started by אורח dj noam,

אני מחפש ראוטר אלחוטי ללקוח + אחד לעצמי בשבילי הבנתי שאין על מה להתפשר רק להזמין WRT54G של לינקסיס מחו"ל יש למישהו המלצות לקושחה הכי טובה שיצא לו לנסות? בשביל הלקוח אני רוצה משהו אמין לא צריך הצפנות וכל מני תוספות למיניהן העיקר שיהיה אמין ושלא יעשה בעיות. הבנתי גם שרוב הבעיות קורות עקב נתב לא תקין מההתחלה, התחממות ואימיול. כמובן שיהיה זול שתי אופציות: DLINK 614+ - מומלץ בהרבה מאוד מקומות כולל בPC MAGAZINE 256BIT WEP למרות שזה לא עקרוני 8MB SDRAM EDIMAX 6408 - 128BIT WEP 16SDRAM לא ראיתי שכלכך מומלץ עליו הקונפיגורציה היא נתב מחובר למחשב קווית ועוד מחשב אחד אלחוטית בעזרת כרטיס רשת שגם אני לא סגור איזה כדאי והאפשרויות הן (מהזול ליקר): ASUS WL-161 USB Edimax EW-7126 PCI Edima…

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  12. Started by Tal14,

יש ברשותי כרטיס רשת אלחוטי של חברת Edimax במחשב החדש, וכרגע במחשב הישן מחובר מודם USB מחר אני הולך לרכוש ראוטר(אלחוטי),ולא הבנתי כמה דברים : 1.האם אני צריך להחליף את המודם הנוכחי למודם רשת או שהראוטר הוא גם במקום המודם ? 2.האם לדעתכם בגלל שאחד המחשבים נמצא בממ"ד והשני בחדר צמוד לא זה לא יעבוד טוב ? 3.האם המחשב שעליו הראוטר מותקן חייב להיות פתוח על מנת שבמחשב השני גם יהיה אינטרנט ? תודה

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  13. כמו שכתוב בכותרת-- 1)כתובת של שרת זמן (אם אפשר אחד שלא מתבלבל עם שעון קיץ וחורף) 2)האם מקובל\כדאי להשאיר את הראוטר דלוק 24\7? 3)כיצד להשתמש בפונקציית IP סטטי? 4) הגדרות FIREWALL? 5) האם אפשר לגשת איכשהו דרך האינטרנט אל הLAN? (שיתוף וכו')

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני מחפש ראוטר אלחוטי וכרטיס רשת בפחות מ 500 אפשרי ? אגב מישהו יכול להגיד לי עם הראוטר של אדימקס 6204WG יכול להתחבר לנגיד מודם של כבלים ולנתב מידע בדיוק כמו ראוטר רגיל רק באלחוטי מכיוון שכתוב שהוא Access Point... וכמו שאני יודע AP רק מגדיל את הטווח ולא כולל בתוכו חייגן לאינטרנט מכל סוג שהוא... בדר"כ

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  15. Started by crik,

שלום, מחפש ראוטר אלחוטי טוב וכרטיס רשת. הראוטר יהיה בסלון והמחשב כרגע בממ"ד ובנוסף יש עוד חדרים לאחר הממ"ד(עד כמה שאני יודע הממ"ד מפריע לקליטה). התקציב הוא 350 ש"ח תודה, משה

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  16. Started by danieln9,

שלום יש לי בבית רשת אלחוטית G ורציתי לדעת אם אפשר להישתמש בזה בארץ אני דיי בטוח שכן אבל הדבר היחיד שאני לא בטוח בה זה הגדרת האינטרנט

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  17. לפני כמה ימים קיבלתי מבזק ראוטר אלחוטי Asus AM 604g. התקנתי את הראוטר והגדרתי את הרשת, הכל טוב ויפה חוץ מ... לרשת מחוברים כרגע שני מחשבים. אחד נייח המחובר עם חוט לראוטר. השני נייד ומתחבר בצורה אלחוטית. הבעיה היא כאשר אני מתרחק עם המחשב הנייד מהראוטר לדוגמא, אני חושב בסלון כשמה שמפריד בין הראוטר למחשב זו דלת ו 7-8 מטר, הקליטה של הרשת יורדת בצורה משמעותית (Low - Very Low) והגלישה באינטרנט הופכת להיות איטית נורא. רציתי לדעת איך אפשר לסדר את הבעיה הזו כי לא נראה לי הגיוני שמעבר לטווח של דלת וכמה מטרים בודדים הקליטה יורדת בצורה כל כך משמעותית. לבעיה הנוספת. במחשב הנייד יש ווינדוס ויסטה ושיתפתי בו את כונן C. כאשר אני מנסה להיכנס לכונן C ברשת דרך המחשב הנייח אני מקבל את ההודעה …

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  18. יש לי ראוטר אלחוטי CNet CWR-854, שמחובר למודם ADSL עם PPTP. האינטרנט עובד, אבל ה- Wireless בכלל לא עובד. בכל פעם שאני מנסה לשנות משהו בקונפיגורציה של ה- Wireless, הראוטר עף. (עושה reboot בלי לשנות את ההגדרות). מישהו נתקל בבעיה כזו, או מכיר את הראוטר הזה?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  19. מסוג D-Link Wireless N Router DIR-615 ב151 שקל, שווה את ההשקעה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום לכולם לאחרונה אני גולש באמצעות ראוטר אלחוטי אדימקס תשתית ADSL וספק 012 ביומיים הראשונים הכל היה תקין, מאז בחיבור לאימיול מקבל רק low id . איפה הבעייה ? מה צריך לעשות ? תודה

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  21. שלום לכולם היום קניתי ראוטר אלחוטי של אדימקס וגם כרטיס רשת אלחוטי. שניהם מתקשרים ומופיע לי בווינדוס שיש חיבור ועצמת הקליטה גבוהה. אבל אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט! מישהו יכול לעזור לי? כי ההוראות של אדימקס פשוט זבל ולא כתוב שם כלום כמעט.. כשאני מגיע לדף הגדרות של הראוטר (מתוך האקספלורר) אני מקבל לבחור את סוג החיבור: יש לי: Cable Modem Fixed-IP xDSL PPPoE PPTP באיזה אני צריך לבחור? (מן הסתם שניסיתי את Cable Modem אבל זה לא כל כך הלך..) מנסיוני בלינוקס אני מניח שהאפשרות הבאה היא PPTP, אבל מה כל ההגדרות שם? Subnet, MTU, PPTP Gateway וכו'?? מה אני צריך להגדיר? (תחת Cable Modem ישנם רק שתי הגדרות והם אופצינליות: MAC ו- HOST NAME) והכי חשוב, אין אני צריך להתחבר? דרך הווינדוס או…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. אהלן חברים; כבר זמן רב שאני דוחה את העימות עם הראוטר שלי; אז כאמור יש לי את הראוטר מהדגם הנ"ל, ומאז שאני זוכר הוא עושה בעיות. עם הפעלת המחשב שלא מחובר ישירות לראוטר (המחשב שמקבל את האות האלחוטי) הכל בסדר, לאחר עבודה שוטפת פתאום דפדפן האינטרנט "נתקע" וכל פעם שאני פותח דף אינטרנט חדש הוא לא מתחבר. כביכול הראוטר מנותק, אבל בפועל תוכנת המסרים המיידיים פועלת (איסיקיו, סקייפ, מסנג'ר). לפניי מספר ימים שמתי לב שקיים עדכון באתר של LEVEL 1 שמעדכן את בעיית החיבור בתצורת L2TP בישראל. הדבר לא עזר, ועדיין יש את התקיעות המעצבנות שהדבר היחיד שפותר אותן הוא ריסטרט לראוטר וריסטרט לכ. הרשת האלחוטי. מה אפשר לעשות? בנוסף לכך קיים העניין שבתוכנות השיתוף הראוטר פשוט מסרב להוריד במהירות נורמלית …

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  23. לפני כמה זמן בלקין הוציאו ראוטר בטכנולוגית MiMo [ר"ת Multiple Input Multiple Output], שתהיה בראוטרים N שיצאו ב 2007. הטכנולוגיה כמו השם שלה - "רב קולט" ו "רב משדר".. ולביצוע המשימה היא משתמשת ב 3 אנטנות לפחות. קישור: http://www.maximus.co.il/Product.asp?Pid=BELKIN2&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=33 ד"א המהירות תקשורת היא 108MBPS, יותר גבוה מרשת חוטית ממוצעת. מה שאני רוצה בעצם לשאול פה.. זה האם תוספת טווח הקליטה והאות והמהירות מצדיקים את המחיר הכפול? והם זה באמת טוב אפילו לבית של 5 קומות? תודה מראש (:

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  24. שלום לכל המומחים, אני מחפש ראוטר+ ADSL איכותי שיחזיק רשת קווית של 2 מחשבים בחיבור LAN + מחשב בחיבור אלחוטי + מדפסת אלחוטית ב-100MBit לפחות כמו כן שיתמוך במקביל ביציאה לUSB לדיסק קשיח חיצוני. אני צריך ציוד איכותי ויציב מאוד , הרשת עמוסה 24/7 גם בתעבורת מידע וגם באינטרנט בתעבורות של 20MBIT לשניה. אודה לעזרתכם, במידה וצריך להוסיף כסף אין בעיה הדגש הוא על ציוד איכותי ויציב עם אחריות ותמיכה. תודה רבה

• 22 תגובות
    • 3.6k צפיות
  25. Started by dror_gh,

שלום. ידידה שלי רוצה לקנות ראוטר אלחוטי , והתקציב הוא עד 250 ש"ח יש לכם ראוטר כלשהו להמליץ לי עליו ? תודה רבה

דיונים חדשים בפורומים