רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי לבצע זאת ב-XP דרך NETWORK CONNETCTIONS ואז DISABLE אבל נורית ה-INTERNET ממשיכה להבהב כך שנראה לי שהראוטר עדיין מחובר לא? תודה
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי נתב DLINK DSL 2650U שקיבלתי מבזק, מאז התנתקתי מהם ונשארתי עם הנתב. יש לי חיבור רשת מהיר שמתחבר למחשב באמצעות Ethernet Port, במחשב מוגדר חייגן. חיברתי כבר רשת מהנקודה בקיר לכניסה LAN 1 של הנתב, חיברתי מחשב נייח לנכניסה LAN 2 של הנתב. במחשב הנייח שמחובר לLAN 2 הגדרתי את החייגן כאילו המחשב מחובר ישירות לקיר ואני מצליח לגלוש באינטרנט. לעומת זאת כאשר ניסיתי להתחבר ממחשב נייד, הצלחתי אומנם להתחבר לרשת האלחוטית אך זו הייתה לא גישה לאינטרנט, בעיה נוספת היא שלפעמים אני לא מצליח לגשת למערכת הניהול של הנתב בכתובת 10.0.0.138. מישהו יודע איך עושים זאת ? תודה מראש, הדר.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם,חיפשתי בגוגל עדכון גרסה לראוטר,מצאתי את הגרסה הזאת:SL-2760U_BN_1.12_11262013 והתקנתי אותה בהצלחה...עכשיו כשאני נכנס לראוטר ומנסה לעדכן לגרסה של בזק שחילצתי מפה:http://www.bezeq.co.il/media/WIFI_drivers/2760u.zip אני מקבל שגיאה:Image uploading failed. The selected file contains an illegal image למה?מה קרה?הראוטר נהרס? יש אפשרות להפוך את הראוטר לרפיטר? תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אוקי נתחיל מכך שכבר החלפתי 3 פעמים את הראוטר בשנה אחת, פעם אחת כי לא משנה מה הוא לא רצה לעבור את המהירות 12MB פתאום בלי שינוי ובלי הגדרה מסויימת. אחרי זה קיבלתי ראוטר שהיציאה LAN 3 לא עבדה אז החלפתי גם אותו, ועכשיו פעם שלישית אני צריך להחליף עקב בעיה ראשונה שחזרה על עצמה הראוטר לא רוצה לעבור את ה 13-14MB ואני ב 16MB. מבדיקה ללא ראוטר מוריד תקין, מבדיקה שהראוטר מכוון על DYNAMIC IP ואני מתחבר דרך החייגן של הוינדוס זה תקין. כלומר משהו לא בסדר עם המעבד או החייגן הפנימי של הראוטר. לי כבר די נמאס וגם בכללי יש איטיות כללית תמיד עם הנתב הזה, אני מחפש חברה עמידה חזקה או ראוטר שיחזיק הכל בכל זמן. הדגמים ששמתי לב שקיימים כרגע הם Linksys E3000 Wireless-N Router - Simultaneous 2.4 GH…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הראוטר הזה : http://www.dlink.ru/il/products/5/2239.html מדבר עם תשתית/ספק סלקום ? בעיות צפויות ? כול הערה אחרת תתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
יש לנו במשרד ראוטר של draytek דגם vigor 2750n, שעד עכשיו עבד יופי, אבל לפני כשבועיים עברנו משרד למקום אחר ומאז הראוטר פשוט מסרב להסתנכרן. בדקנו מול בזק ובזק בינלאומי כבר כמה פעמים, אבל מבחינתם כל ההגדרות שלנו זהות למה שהיה לנו בכתובת הקודמת ככה שמחינתם הכל צריך ליהיות תקין. בדקנו עם התמיכה של היבואן, אבל מהם קיבלנו תשובה שצריך לבדוק מול בזק ניסינו לאפס את הראוטר וגם משם אין ישועה. אנחנו פה כבר אובדים עצות, אולי יש משהו שאנחנו מפספסים בהגדרות של הראוטר? מישהו כאן אולי יוכל להציל אותנו ולעזור לנו להגדיר את הראוטר? אולי איזה הגדרה שצריך לבדוק אצל בזק/בינלאומי?
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לראוטר שיאפשר לי את הפעולות הבאות: 1. חיבור שתי רשתות WAN, אחת אינטרנט והשניה רשת ארגונית (מרוחקת) שאינה מחוברת לאינטרנט 2. ביצוע ROUTE של כתובות IP מסויימות לרשת הארגונית 3. חיבור VPN מרחוק לראוטר (דרך האינטרנט) שיאפשר גישה לרשת הארגונית 4. שליטה עד כמה שניתן בגישה של המחשבים ברשת הפנימית לרשתות השונות אשמח לקבל הצעות למכשירים שיכולים להתאים... מה דעתכם על Cisco RV042G ? האם הוא מתאים לצרכים שכתבתי?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי ראוטר שלהם והוא עבד טוב אך לאחר זמן מה הוא לא עובד כאילו יש לו חשמל והנורות עובדות אבל שאני מחבר את המודם ואת המחשב השני (יש לי שניים שמחוברים אל יש 4 יציאות) אז הוא אומר כאילו המחשבים לא מחוברים ואין אינטרנט אך שאני מחבר את המודם למחשב יש אני מקבל את האינטרנט החלפתי כבלי רשת אך דבר זה אינו עוזר יכול ליהיות שנשרף הראוטר?
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
טוב הרצתי חיפוש קטן ולא כל כך מצאתי היום קיבלתי אותו עד עכשיו עושה עבודה דיי טובה.. לקח לי בערך 5 דקות לסדר שיפעל ממש נוח לבינתיים רק פשוט לא מצאתי איפה אפשר לפתוח לו פורטים בשביל האימיול :\ מישהו יודע ?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היום, לדוג', עברו 4 ימים שבהם הראוטר דלק רצוף. הדלקתי את המחשבים ולא היתה גישה לאינטרנט. כשניסיתי להתנתק ולהתחבר דרך הראוטר הממשק נתקע ואחרי זה לא הייתי יכול להיכנס לממשק שלו שוב, כאילו הוא לא היה ברשת. מה הבעיה ומהו הפתרון?
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את הראוטר 6204 של אדימק. FIRMWARE 1.59 . מה שקורה נורא מעצבן, לפעמים הנתב מתנתק, שזה לא הבעיה, אבל הוא לא מתחבר חזרה, אני צריך להוציא מהחשמל כדי שהוא יתחבר חזרה. מישהו יודע איך לפתור את בהעיה הזאת? זה נורא מעצבן כל פעם לעשות לו ריסט.
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש לי ראוטר edimax6204wg ומודם terayonTJ715 ואין לי מושג איך לחבר את המודם עם הראוטר???? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
למישהו יצא פה לחבר ראוטר fortigate לאינטרנט? מדובר ספציפית על fortiwifi-40c הוא מחובר למודם/נתב שקיבלתי מבזק אני מצליח להתחבר לראוטר בוויפיי אבל אין לי גישה לאינטרנט. יש משהו מיוחד שאני צריך להגדיר? נתבים אחרים עובדים לי מצויין
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום חברים, בעקבות המעבר ל - 018 קניתי את הראוטר הנ"ל. כל חצי שעה בערך אני שם לב שאין אינטרנט - ווינדוס מראה שאני מחובר לרשת אלחוטית אבל בלי חיבור לאינטרנט. אני מנתק את החיבור ומתחבר מחדש והכל שוב עובד. מישהו מכיר את הבעיה, האם בעיית חומרה או שהייתי צריך להגדיר משהו בנתב? תודה, מיכאל
-
- 6 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
שלום, אולי משיהו מכיר את כתובת האתר של ראוטר LEVEL ONE? הכתובת ההבאה 192.169.123.254 לא עובדת.. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע אם הראטור הזה יכול לשמש גם מודם במקום המודם של האינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
זה הראוטר הראשון שלי וחיברתי שני מחשבים , דרך כבלי רשת . הכל עובד נהדר חוץ מהאימיול שבו אני מקבל מזהה נמוך. מישהו יודע איך פותרים את זה ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי לקנות לעצמי. מישהו התנסה? המחיר הוא 230 ש"ח. אני מחובר בכבלים,כרגע יש רק שני מחשבים נייחיים,בעתיד כנראה אוסיף גם מחשב נייד. http://global.level1.com/products2.php?Id=862
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
שלום חברים, לפני שאני מגיע לסוף שבוע ומתייאש והולך לקנות ראוטר ב 100-150 שח רציתי לחסוך לי את ההוצאה ובכל זאת להעלות לפה את הבעיה שיש לי כמוצא אחרון. 1. אני מחובר כיום להוט ו 012 יש לי מודם עם חייגן וככה אני גולש ואין שום בעיה. שאני מחבר את הראוטר (יש לי ניסיון עם ראוטרים) אני מגדיר לו L2TP שם משתמש וסיסמא ומצליח לגלוש אבל אני ל מצליח להבין למה באלחוטי אני לא מצליח לגלוש זה הורג אותי :-\ 2. שמאוד מאוד מוזר שאני רוצה לגלוש אני בכל זאת לוחץ דאבל קליק על החייגן ורק אז אני גולש (אפילו שהכנסתי כבר את השם משתמש וסיסמא להגדרות בראוטר ) וכמובן חיברתי את הכבלי רשת כמו שצריך מהמחשב לראוטר ומהמודם לראוטר בחיבורים הרלוונטים. 3. אגב לפני חודש עברתי מ בזק …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיברתי את הראוטר למתאם השיחות של בזק בין לאומי,והצלחתי להתחבר בחיבור אלחוטי לאינטרנט,פעם ביום ההגדרות של הראוטר מתאפסות להגדרות יצרן כולל איפוס סיסמה ושם רשת חשבתי שזו בעיה חומרה החלפתי את הראוטר בחנות ושוב זה קורה. למה זה קורה ואיך מטפלים בזה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב בראשותי ראוטר LEVEL CONE 3406 בסך הכל אני מרוצה מהראוטר הוא אינו מתנתק.מתחמם.מתקלקל וכיוצא בזה לאחרונה קיימת לי בעיה שכאשר אני מחבר תוכנות שיתוף כגון UTORENT או אמיול התוכנות אינם מורידות כלל למרות ש.. א-פורטים פתוחים ב-כתובת סטטית מעודכנת במחשבים המרוחקים כנ"ל בראוטר למרות הכל המהירות היא קילוביטים נמוכים. כאשר אני עוקף את הראוטר ומתחבר דרך חייגן ישירות למודם הכל טס...,רצוי לציין שגם מחשב קרוב לראוטר שמתחבר פיזית ליציאות האחוריות למחשב כאשר הוא מחובר דרך הראוטר הוא מוריד לאט.ישירות הכל תקין ביצעתי ריסט מלא לראוטר והגדרתי אותו מחדש (ע"י קובץ BIN שניתן לגבות מראש),עדכנתי קושחה אך כלום לא פתר את הבעיה יש למשהו רעיון חוץ מאשר להחליף ראוטר גל
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין ברשת ביתית קיימת ראוטר חדש (מארה"ב) מסוג Linksys WRT54GC. הגדרתי את כל ההגדרות ע"פ ההוראות והמלצת ספק האיטרנט. הראוטר עבד לפרקי זמן קצרים (דקות ואפילו שניות) והתנתק (לא קיבל פינג) עד התיחול הבא שלו חוזר חלילה. המליצו לי להחליף קושחה אך עם התקנתה הראוטר נתקע (נורית power בצבע צהוב במקום ירוק ואין יותר פינג). נכנסתי למספר אתרי דיונים (בארץ ובחול) וגיליתי טונה של בעיות עם Linksys, בעיקר בעיות ניתוקים ולמרביתן לא ראיתי סיום טוב. לפני שאני זורק את הקופסה ואומר "לינקסיס לעולם לא", האם למשהו רעיון מה ניתן לעשות? להלן פרטים טכניים: אני משתמש במודם אלקטל שחור ישן בעל 5 נוריות דרך ADSL של בזק. ספק אינטרנט הוא "אינטרנט זהב". סוג החיבור הוא PPTP, כתובת הראוטר היא 192.16…
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אם אני רוצה להזמין את הראוטר Linksys WRT1900ACS מחו"ל תהיה בעיה במכס? אני לא מוצא שום מקום שאני אוכל לבדוק אם הראוטר הזה מאושר ליבוא אישי...
-
- 7 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
התקנת את הראטור יחד עם רשת. וברצוני שהוא ישתף רק אינטרנט ולא את כל המחשבים כמו שהוא עושה כרגע, אני מנסה להעביר אותו למצב WAN אבל משום מה הוא כל הזמן חוזר למצב ROUTER מלא, מה אני מפספס ?
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-