רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
אין לי מושג למה ההעלאה שלי מתייחסת ככה: http://img407.imageshack.us/img407/5316/whyf.jpg גרסאה 1.8.3 כבר כמה ימים ככה.. לפני זה היה הכל טוב.. וההגדרות לא השתנו
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
כל פעם שיש שיחת טלפון בבית הראוטר מתנתק (מציג כאילו יש אינטרנט אבל בפועל אין), וכלום לא עוזר עד שאני לא מכבה ומדליק מחדש. האינטרנט הוא בזק + בזק בינלאומי, ניסיתי להחליף מיקרופילטרים - לא עבד בזק אומרים שהקו תקין. צירפתי דו"ח שהוצאתי מהראוטר (אין לי ממש מושג איך לקרוא אותו). הצעות? הערות? תרגום של הדו"ח? אם יש פרטים נוספים שצריך אשמח לתת אותם. תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי לקנות EDIMAX Router 4port BR-6104K - xDSL אחרי שדיברתי עם המוכר בחנות הוא אמר לי שיש אפשרות שהראוטר יקרוס עם יש הרבה חיבורי משתמשים. הוא הציע לי לקנות ראוטר של 3Com , אני מכיר את החברה ואני יודע שאולי זה באמת יהיה יותר טוב אבל זה יעלה 200-250 שקל יותר.. א. האם שווה לקנות את הראוטר של EDIMAX ויש אפשרות לתקן את זה דרך הראוטר? ב. האם שווה להשקיע עוד 200 שקל ולקנות ראוטר של 3Com ? כמה פרטים לעזרה: המודם הוא SpeedTouch Home הישן של בזק עם החמש נורות לא רשת אלחוטית..
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
בעבר דווח רבות על בעיה אופיינית של נתב TP-Link WR1043ND (הגרסה המקורית הלבנה) שבה בפתאומיות מאבדים גישה לממשק הניהול (נורית SYS שאמורה להבהב נשארת קבוע דולקת או כבויה), למרות שהתקשורת עצמה ממשיכה לעבוד כרגיל. ההשערה הרווחת היא שמדובר בבעיה בקושחה (תוכנה) של הנתב ולא בחומרה, שכן בקושחת צד שלישי התופעה לא קיימת. TP-Link הוציאו מספר עדכונים, שכביכול מתייחסים לבעיה, אך מרבית הדיווחים הם שהם לא באמת פותרים אותה. ממש לאחרונה התחלתי לחוות את הבעיה הזו עם אחד ה1043 שברשותי (יש לי שניים), אחרי שלא נתקלתי בה בכל התקופה שהנתב ברשותי (מעל 2.5 שנים). במקרה שלי הגורם לבעיה היה פשוט ומפתיע - העברתי את שרות הDNS הדינמי מDynDNS לNoIP. מסתבר שבגרסת הקושחה הישנה שהשתמשתי בה (110523) קיים אי…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעבר זה קרה לי שהייתי משאיר את האימיול כל הלילה דלוק אז שהייתי קם בבוקר האימיול היה עדיין מחובר אבל לאתרים אי אפשר להיכנס בכלל הוא מציג דף ריק. לאחר ששאלתי פה בפורום אמרו לי שצריך להוריד את מס' החיבורים לכל קובץ. אז הורדתי מ 2000 ל 500 וזה באמת הסתדר ויותר לא חזרה הבעיה. לאחרונה התחלתי להוריד קצת עם טורנטים ושוב זה קורה לי שהתוכנה נשארת מחוברת אבל בפועל אי אפשר להיכנס לאתרים בכלל. בדקתי את המספר החיבורים לכל קובץ זה עומד על 100 שזה ניראה לי סביר אפילו מעט. יש לי נתב של TP-LINK תודה לעוזרים! וחג שמח לכל משתמשי הפורום.
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אחרי קריאת טונות של חומר בפורומים עדיין לא מצליח להחליט איזה ראוטר לקנות לאינטרנט בכבלים. בבקשה המלצתכם בנושא ואם אפשר שתהיה גם זולה. רוב תודות הדורמן
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום רב, האם קיימת קשוחה מסוג DD-WRT לנתב של אדימקס מסוג BR-6478AC AC1200? אני פשוט לא מצליח למצוא בבסיס הנתונים שבאתר שלהם שום מוצר של אדימקס. יש כמה דברים שמאוד מפריעים לי עם המוצר: איאפשר לשנות את שם המשתמש הברירת מחדל (admin) למשהוא אחר, את הסיסמה אפשר אבל זה מעצבן כי המוצר יותר פגיע להתקפה מסוג brute force. בכל שאר הנתבים שלי (TP-LINK) שיניתי גם את שם המשתמש וגם את הסיסמה.. הממשק וואב של המוצר מתוכנת בשפת ASP 3 קלסי, בגלל שאני בעצמי יודע את השפה ומתכנת בזה כמה שנים טובות (אתם מוזמנים להכנס לאתר שלי ולראות) חשבתי לעשות קצת שינוים, לכתוב ממשק בעברית ולעשות עיצוב יותר יפה ב AJAX ולא כמו שזה בנוי עכשיו בפרמים ואפילו לשחרר אותו למי שרוצה אבל אני לא מצליח להכנס לנתב ולהגיע…
-
- 6 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
כשיותר ממחשב אחד מנסה להתחבר לרשת האלחוטית יש בעיה של קישוריות חסרה ו- Windows רומז על קונפליקטים עם כתובות IP. אני משתמש בראוטר שהוא גם מודם ADSL של Edimax. איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
לא ניתן להתחבר לפליציק בכלל/לדווח להם על התקלה... עוד מישו?
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
התופעה הנ"ל רק הולכת ומחריפה עד כדי שיתוק מוחלט. יש לציין שאין בעיה מיוחדת בכל הקשור להורדות (כשאני מצליח להתחבר להורדה ישירה). הבעיה המרכזית היא בניסיון לגלוש לאתרים - בארץ או בחו"ל - מנסה בכל שלושת הדפדפנים פיירפוקס, אספלורר וכרום. הפיירפוקס הוא הבעייתי מהשלושה, עם השניים האחרים, במיוחד הכרום אני מצליח באופן די צולע להתחבר לאתרים. משתמש במודם ללא ראוטר, לקחתי לבדיקה את המודם של השכן וללא שינוי, הבעיה עדיין קיימת. מה הבעיה אצלי והאם יש פתרון? אשמח אם תוכלו לעזור לי, אם יש לכם שאלות מנחות אשמח לענות. אגב, עד שניה לפני שנכנסתי לאתר הזה סבלתי מהבעיה, פתאום שמתי לב שהגלישה מאד מהירה, מיהרתי לבדוק עם הפיירפוקס והכל בסדר גמור - כרגע - זה רק שאלה של זמן עד שהבעיה תחזור על עצמה…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט בכבלים דרך מודם של terayon, עכשיו במודם יש 2 יציאות אחת של usb ואחת של כבל רשת ויש לי שלושה מחשבים בבית שהייתי רוצה לחבר ביחד שלכולם יהיה חיבור לאינטרנט ושיהיה שיתוף בין כולם למדפסת.. כמו כן יש לי ראוטר בבית שלא מחובר לכלום ואני בכלל לא יודע איך מגדירים אותו... כ מי שרוצה עוד פםרטים ובאמת מוכן לעזור יבורך...
-
- 54 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
לאחרונה די הרבה פעמים אני חייב לציין שאני גולש באתר הנ"ל אני מקבל שגיאת This webpage is not available. עכשיו למשל אחרי פירמוט של המחשב כשאני מכניס את השם משתמש שלי ועושה LOG IN אני מקבל את ההודעה הזו. דך הבית של האתר עולה בשנייה אבל מעבר לזה סיוט. ספקית: בזק בינ"ל תשתית: בזק. איך אני יכול לבדוק עם הבעיה באתר עצמו, בי או משהו אחר ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני וחבר טוב מנסים לשחק ברשת ע"י הזנת מספר IP אבל ללא הצלחה. ניסינו לבדוק בשורת הפקודה אם יש תקשורת בין המחשבים. לי אין בעיה לראות תקשורת כשאני עושה ping וה-IP שלו, אבל הוא מקבל כל הזמן request timed out. ניסיתי לכבות פיירוול בראוטר, פיירוול במחשב, את האינטרנט סקיוריטי כולו - שום דבר לא עבד - כל הזמן ישלו request timed out. נראה לי שיש משהו אצלי שחוסם גישה, אבל אין לי מושג מה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
קודם כל הציוד שלי כיום: ראוטר משולב מודם DLINK DSL-6740U, מותקנת בו גרסה 2.54 מחשב נייד, אם כרטיס Atheros 5007EG, הוא תומך ב G, ב54mb מחשב HTPC, מחובר ב LAN, יש גם כרטיס DWA-525 למקרה גיבוי. עד עכשיו הייתי ב15MB, בזק+014, ראוטר משולב מודם DLINK DSL-2760U היה קורה שהוא עיבד DSN, למרות שהיה מוגדר לעבוד מול 8.8.8.8 8.8.8.4, גם על הDNS של בזק זה קרה, בכל מקרה עברתי ל 20MB, היו לי מלא בעיות WIFI, אחרי הגדרה והצפנה המצב השתפר. במחשב הנייד אני קולט 70- DBI, הראוטר מוגדר על עורץ 11, לפעמים אני מקבל קימת את ה 20MB, לפעמים 10 ופחות, לא מבין במה זה תלוי, או בסנכרון מול קו VDSL, או בעיות קליטה? חשבתי לקנות מבזק DAP-1360 שזה AP שיכול לעבוד גם כ רפיטר, אין לי אפשרות למשוך רשת LAN, לא…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אל נא תאמר "בזק בין לאומי" מעתה אמור בזב"ל ;D כאילו דהההההה!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחובר בחיבור כבלים מהירות הורדה 1.5 מהירות העלאה 512. יש בידי שני יוזרים בהתחברות של חייגן. אחד של 014 ושני של 012 שניהם באותה חבילה בידיוק. והרי להלן בדיקות מהירות ניתוב בפינג אשר ערכתי היום, כולם באותו מחשב ואותו מודם פעם עם חייגן של 012 ופעם חייגן של 014 כל פינג בוצע בסביבות חצי דקה עד דקה. בדיקות פינגים בתאריך 29.5.06 יום שני לאתר www.hwzone.co.il פינג 12:38 בצהריים. 012: ממוצע 11MS 014: ממוצע 11MS לאתר www.gmail.com פינג 12:30 בצהריים. 012: ממוצע 112MS 014: ממוצע 172MS לאתר www.google.co.il פינג 12:35 בצהריים. 012: ממוצע 112MS 014: ממוצע 176MS לאתר www.yahoo.com פינג 12:43 בצהריים. 012: 212MS 014: 208MS לשרת משחקים של UNREAL הממוקם באנגליה 195…
-
- 16 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני מנוי 100MB אינטרנט בבזק בינלאומי מקבל 60MB הורדה מקסימום באורנג במערכת בדיקת מהירות שלהם הזיוף מושלם 152Mb הורדה http://imageshack.us/photo/my-images/547/fjz9.png/
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי ראווטר hotbox של הוט ומהירות גלישה של 100 מגה, אני מחובר למחשב בכבל רשת כאן אין בעיות המחשב רץ באופן רציף. בנוסף יש לי בבית עוד מחשב בכבל רשת נייד וטלויזיה חכמה של LG כאן הבעיה הנייד והטלויזיה עובדים על הרשת האלחוטית(WI-FI) שאני מנסה להיתחבר לטלויזיה דרך הראווטר אני מצליח אבל כל רגע יש תקיעות. לפעמים עד כדי שהטלויזיה חושבת כחצי דקה/דקה ואז חוזרת להגיב אני יודע שהבעיה היא בעצם הWI-FI השאלה שלי האם כדי לקנות מגדיל טווח או ראווטר חדש אני בעד האופציה השניה. רציתי קצת פירוט האם המגדיל טווח בכלל יעזור במשהו ואם שווה יותר ראווטר איזה ראווטר עדיף מבוסס רשת אלחוטית כלומר שהWI-FI יהיה בעדיפות ראשונה, תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. ברצוני לקבל המלצות על ראווטרים אל חוטיים שמגיעים ל250 מטר. אם אפשר גם טווח מחירים תודה
-
- 11 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לראווטר אלחוטי + מודם כבלים הראווטר יהיה מחובר דרך כבל למחשב נייח אחד ודרך wifi למחשב נייד אחד (לנייד כבר יש לי כרטיס PCMCIA) ביינתים אין סכום מקסימלי אבל אני מבקש שזה היה בסכום הגיוני תודה
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח בבית שכרגע עובד עם מודם adsl. אני קונה עוד מחשב נייח לחדר שלי (קניתי אותו עם כרטיס רשת אלחוטי) ויש עוד מחשב נייד שיש לו wifi. איזה נתב אני צריכה לקנות על מנת שאני אוכל מהמחשב בחדר ומהנייד להתחבר לאינטרנט? האם אני צריכה לשנות משהו במחשב שקיים אצלי כרגע(שמחובר למודם)? איזה נתונים אני צריכה לבקש בחנות?(מהירות או דברים כאלה..לא מבינה בזה פשוט). לא מבקשת מחירים אלא רק מה לבקש... ואם למשל בשלושת המחשבים נגלוש בו זמנית המהירות גלישה תרד? תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית רשת כזאת: בקומה למטה יש ראווטר חוטי שממנו הולך כבל לכל אחד מה4 חדרים. אבל אני רציתי גם שיהיה אלחוטי בקומה העליונה אז הוספתי בחדר שלי ראווטר אלחוטי, והוא מחובר בכבל רגיל למחשב שלי, ובעוד כבל לראווטר שלמטה. הכל עובד מצויין חוץ מדבר אחד, אני לא יכול לשתף קבצים בין המחשב שלי שעובר דרך הראווטר הנוסף לבין המחשבים האחרים שעוברים רק בראווטר הראשון. בכאילו המחשב שלי לא שייך לרשת הביתית... איך משנים את זה? הראווטר החוטי הוא Edimax והראווטר האלחוטי הוא Linksys WRT54G תודה
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, אני נמצא בפנימייה וחשבתי על לקנות אנטנה חזקה וראווטר נייד- כך שאני יוכל להתחבר לרשת WIFI פתוחה וליצור לי hotspot/tethering כדי שאני יכול להתחבר עם הטאבלט שלי. אפשרי לעשות דבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם : אני מחובר דרךהכבלים ו014 יש לי מודם של תומסון, קניתי ראווטר נטגר 614 אני לא מצליח להתחבר אני צריך הסבר מדויק לפי הסדר מה עושים אבל בשפה פשוטה תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
לי יש ראווטר מודם (LEVEL ONE-WBR-3407A) ורציתי לשאול עד כמה יש הבדל במהירות בין ראווטר מודם לראווטר ומודם בנפרד
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-