עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכם, אני אשתדל להיות תמציתי וברור, אך יחד עם זאת אני רוצה להעביר בצורה מלאה את הבעיות והפתרונות שניסיתי ושלא עזרו. בעיה 1: כל תוכנת אנטי וירוס שאני מתקין, לא מצליחה לבצע live update כי משהו חוסם את הגישה שלה. בעיה 2: לא מצליח להתחבר עם פיירפוקס, רק עם אקספלורר. עד אתמול, עד שעשיתי עדכון תוכנה לפיירפוקס, הכל היה בסדר, פתאום כבר לא. רקע לבעיה 1: מחשב HP, ויסטה הום פרימיום. היה מותקן נורטון אנטי וירוס ל 30 יום, הסרתי אותו, כולל את תוכנת ה LIVE UPDATE שלו. המחשב הנייד מחובר ברשת ביתית אלחוטית עם ראוטר של אסוס. המחשב השולחני מחובר גם לראוטר אבל בחיבור קוי, ואיתו אין שום בעיה. חיברתי את הנייד באופן חוטי, לא עזר. חיברתי את הנייד ברשת של העבודה, לא עזר. כלומר, הבעיה בויסטה. …

2. שלום לכולם האם מישהו יודע כמה מחשבים יכולים לקבל כתובת IP (אמיתית באינטרנט) דרך מודם כבלים בחיבור ללא חייגן? היום חיברתי סוויץ' למודם וראיתי ששני מחשבים שלי קיבלו IP והתחברו ללא בעיה כאשר המהירות של הקו (1.5 מב"ש) מתחלקת בין שני המחשבים. ניסיתי לחפש בפוורם את התשובה אך לא מצאתי... תודה, חגי

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  3. שלום, התקנתי אימיול גרסה 0.47c אבל לא את הגירסה הרישמית שמופיעה באתר הבית של אימיול, האימיול הזה הגיע עם הפורטים הבאים : TCP - 45074 UDP - 55563 . אישרתי לאימיול את הגישה לאינטרנט ופתחתי את הפורטים הנ"ל ידנית בפיירוול שלי, ( COMODO ) פיירוול מצוין דרך אגב... עכשיו למרות הכל שאני מנסה להיתחבר האימיול רושם לי את זה : אזהרה DonkeyServer No1 - No answer from your 45074 port. Please review your network config סגרתי את הפיירוול ואז ניסיתי להיתחבר והאימיול רשם לי את אותו הדבר ככה שזה לא בעיה בפיירוול. אני יודע שבאימיול הרשמי והמקורי מאתר הבית של האימיול ישנם פורטים אחרים, שונים מאלה של האימיול שהתקנתי אז השאלות שלי זה האם אני יכול להגדיר באימיול שלי את הפורטים שמופיעים באימיול ה…

4. Started by nondos,

ברשותי שני מחשבים עם שני כרטיסי רשת אלוחטיים וראוטר במחשב אחד ישנו אינטרנט ADSL אני מצליח לציור קשר בין המחשבים בעזרת הראוטר. איך אני מגדיר את הראוטר לשתף אינטרנט מאחד המחשבים??? הצלחתי לחבר את המודם ישירות לראוטר ולשתף אבל זה לא טוב לי כי אין לי שקע טלפון ליד המיקום של הראוטר

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  5. Started by ForresT,

יש לי 2 מחשבים,שנייהם מחוברים למודם אחד. אני רוצה לנתק את השני,אבל לא בצורה פיזית(שהקבל אליו ישאר מחובר).אפשרי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  6. Started by PITAMAR,

האם ניתן להפוך ראוטר LINKSYS דגם WRT54GSv4 לריפטר ואם כן איך? הרשת הקיימת אצלי בבית זה מחשב בממ"ד מחובר לראוטר D-LINK 2650U של בזק ושני מחשבים נוספים בחדרים באותו מיפלס ויש כל הזמן ניתוקים. אני מחפש פתרון ומעוניין להשתמש בלינקסיס כריפטר, האם זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  7. Started by GGGG,

איזה ראוטר מתאים לבית גדול?? עכשיו יש ליdlink w9980 והוא לא מגיע לקומה השנייה בבית.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Zeev86,

מדי פעם יש לי port scan אגרסיבי (כל כמה שניות מ-IP שונים) מכתובות שכולן באות מרוסיה. יש לי ממה לחשוש? העניין שאני דואג למחשבים וdevices אחרים אצלי בבית שלא מוגנים באנטיוירוס שממנו אני מקבל את ההתראה במחשב הספציפי. תודה.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  9. Started by Blaz00r,

היי חבר'ה, מחפש להחליף את הLinksys wrt160n V3 הקשיש שלי, ואשמח להמלצות. שימושים: 2 מחשבים שמחוברים אלחוטית ומשמשים לגלישה רגילה, טלוויזיה/KODI שמחוברים קווית דרך החשמל (ממ"ד) ועוד לפחות 4-5 מכשירים ניידים שמחוברים באופן קבוע. רוב המכשירים מחוברים בתקן N. מחוברים ל-40 מגה, תשתית של בזק וספק 012. הראוטר ממוקם בקומה שניה מתוך שלוש, עם הלינקסיס הנוכחי הקליטה בקומה הראשונה ממש חלשה על גבול הלא קיימת, והמהירות שמתקבלת היא לא להיט גם כשעומדים מטר ממנו. מחפש ראוטר (לא משולב) שיתן קליטה טובה בכל הבית ומהירות גלישה מקסימלית (כלומר, עד כמה שאפשר להתקרב למהירות קווית). תקציב סביב ה500 שקל. קראתי הרבה ביקורות חיוביות על הTP-Link Archer C7, הוא ית…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by yotam360,

אני רוצה לקנות מודם שישמש אותי לשיחות דרך הסקייפ, אין לי תקציב מוגבל, אני פשוט צריך מודם שיעלה על הדרישה הזאת, אם יש בכלל אחד כזה מה לדעתכם יהיה מודם טוב?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. אני חייב כרטיס רשת אלחוטי במחשב הראשי אליו מתחבר הנתב? כי קניתי מן מתאם USB כזה למחשב המשני, אבל במחשב הראשי אני פשוט מחבר את הנתב לכרטיס רשת הרגיל שלי שאליו האינטרנט ADSL שיש לי עכשיו מתחבר.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  12. Started by amitx,

הייתה לי מכונה עם כתובת DYNDNS שנמצאת אחרי ראוטר בזק וספק 014 והכל עבר תקין. מכיוון שהיה עומס של כל בני המשפחה על הרשת הזמנתי חשבון נוסף. בזק וספק 012. בזק התקינו ראוטר מסוג netgear 2200v2 ולאחר שפתיחת פורטים והגדרה של הכתובת החדשה בשרת DYNDNS אני מצליח להגיע למכונה מבחוץ על ידי הקשה של כתובת הראוטר וגם על ידי כתובת שרת dyndns מה שקורה הוא שלאחר שהכתובת הדינמית של הראוטר משתנה, אני לא מצליח להגיע אל המכונה.. כאילו אין עדכון של הראוטר לשרת ה DYNDNS... לצערי בזק לא מבינים על מה אני מדבר... יש למשהו רעיון מה עוד צריך להגדיר בראוטר???

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  13. Started by mzlbat,

היי בקיצור רציתי להעביר איזה חומר מנייח לנייח וזה מעביר לי רק 10 מגה לשנייה ..?? המהירות נורא איטית אפילו יור מהיר לי להעביר את החומר על דיסק און קיי ( 300 ג'יגה ) החיבור דרך כבל רשת מצולב ישיש מכרטיס רשת לשני ... מה אתם אומרים יש בעיה בזה ( החלפתי שני כבלים קרוס )

14. היי, לשימחתי גיליתי שבבית החדש שלי יש סיב בארון אני משתמש בראוטר RT-AC87U ומאוד מרוצה ממנו, מסתבר שה WAN 2 LAN שלו מגיע רק עד 700Mbit~ הראוטר של סלקום (ADBB-GT16005A) מגיע ליותר (910~) אני מחפש המלצה לראוטר חזק למשימה. תודה ! אליאור

15. אני מחפש תוכנה שתוריד לי את הפינגים בצורה משמעותית, בגלל כל נושא הCS.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. שיתאים בצורה האופטימאלית ביותר לנתב DLINK DIR-655 וכמובן שיתמוך בתקן N הייתי מעדיף כרטיס רשת אלחוטי שיש לא אנטנות חיצונייות מתכווננות אך אם יש כרטיס אחר שמתאים יותר בעבודה מול הנתב הזה אז סבבה.

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  17. שלום חברים, יש לי כרגע בבית מודם מסוג Aztech 600E ואני מתחבר לרשת דרך חייגן. ברצוני להקים רשת ביתית עבור הלפטופ... קראתי כמה ביקורות וממה שהבנתי ראוטר מומלץ הוא WRT54G Linksys. עכשיו יש לי כמה שאלות לפני שאני קונה אותו אני מחבר את המודם ישירות לראוטר - האם אני יכול להתחבר מהראוטר דרך כבל ETHERNET למחשב הנייח? או שאני לא יוכל ואני יצטרך לקנות בנוסף כרטיס רשת אלחוטי למחשב? ברצוני להשאר להתחבר לאינטרנט דרך חייגן - האם זה אפשרי בכלל או שאני יצטרך להגדיך כתובות IP קבועה (במידה וכן האם אני יוכל לשנות אותה מתי שאני ירצה?) האם אתם ממליצים על ראוטר מסוג אחר אולי?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  18. Started by msa90,

שלום יש לי אינטרנט אחד וחצי עכשיו אני בחברה קטנה בעיר מגורים שלי ויש לי ירידות רציניות במהירות האינטרנט (בדקתי בזולו יש משהו מיוחד שבודקים בו) http://www.zooloo.co.il/calc/internet_connection_speed.asp עכשיו אני רוצה לדעת האם זה הגיוני שזה עולה ל 180 ויוריד ל 20 בשניה? האם הבעיה בחברת אינטרנט שלי? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  19. Started by nisimm,

במידה ויש לי בחיבור לאנטרנט IP משתנה כל פעם שאני מתחבר מחדש,האם זה נקבע ע"י התשתית או הספק? ואם אני מתחבר לאנטרנט דרך ראוטר,האם זה אפשרי להתנתק ולהתחבר-כלומר לשנות את הIP דרך הראוטר?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  20. בcmd כתבתי את הפקודה 'ipconfig' וזה החזיר לי רשימה ממש ארוכה, אבל רק לשניים מהם הוצגה כתובת IP. יש כתובות שחוזרות כמה פעמים. למה? איך מסדרים את זה? איך אני יודעת מה מביניהם הם באמת כרטיסי רשת? וגם- איך יודעים איזה סוג תקשורת יש בכרטיסים האלו? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. מישהו יודע בקירוב מתי מתוכננת פריסת ה UFI של הוט באיזור באר שבע? תודה

22. שלום לכולם, אני מחובר היום לאינטרנט של בזק במהירות 100M ומשתמש במודם/ראוטר שלהם (D-Link 6740). מהירות ה-wifi שלי בדירה דיי עלובה ולא מתקרבת למהירות שאני מקבל בחיבור ישיר (סביב 10 בדר"כ). אני מעוניין לקנות ראוטר חדש ולהשתמש במודם/ראוטר שקיבלתי מבזק כמודם בלבד. לשם כך, יש לי שתי שאלות: 1. איזה ראוטר מומלץ במחיר סביר? קראתי פה בעבר על שימוש ב-1042/3 כראוטר. האם הראוטר הזה עדיין מומלץ או שיש מקבילים טובים יותר (במחיר דומה...). 2. מיקום המודם שלי היום לא מדהים בלשון המעטה: הוא נמצא במקום פינתי, עם קיר חיצוני ודי קרוב למקרר (הבנתי שיכול לגרום להפרעה לשידור). המודם הזה מחובר היום בחיבור רשת ישיר לממיר של YES הממוקם בסלון (עבור VOD). רציתי לשאול האם ניתן למקם את הראוטר …

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  23. Started by LeM0n^,

יש לי רשת אלחוטית בבית, מחשב אחד מחובר קווית לראוטר והשני מחובר אלחוטית. למחשב שמחובר אלחוטית יש מדפסת, אז אני רוצה להדפיס גם דרך המחשב שמחובר קווית. עשיתי share בשני המחשבים ושיניתי את ההגדרות של המחשב בלי המדפסת ב-port שיתייחס למחשב האלחוטי, אבל עדיין זה לא עובד. יש עוד משהו ששכחתי לעשות?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  24. שלום, אני מתכנן לרשת בית בתהליך שיפוץ ברשת קווית. בתכנית יעברו צינורות וחוטי משיכה מארון התקשורת לכל החדרים. אני מתכוון לרשת בעצמי ומחפש חנות טובה וזולה שאוכל גם להתייעץ וגם לרכוש את החומרים: כבלים, שקעים, תקעים וכו'. אין לי נסיון קודם אבל מקריאה של המדריכים השונים נראה שזה לא מסובך מידי. האם מישהו מכיר חנות באיזור השרון שגם מציעה מחירים סבירים? נתקלתי באתר של מדיה גלאקסי בחיפה אבל היא רחוקה מידי. תודה.

25. Started by redti,

ברשותי נתב של linksys וכרטיס רשת אלחוטי למחשב הנייד תוצרת D LINK היו לי עוד 2 לפניו שפעלו יפה מאוד.. אבל עם הכרטיס הקיים אני לא מצליח להתחבר לרשת הוא מזהה את הרשת אבל לא מצליח להתחבר.. ועשיתי כבר disable ב wireless security

• 1 תגובה
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.