עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by GGGG,

איזה ראוטר מתאים לבית גדול?? עכשיו יש ליdlink w9980 והוא לא מגיע לקומה השנייה בבית.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Zeev86,

מדי פעם יש לי port scan אגרסיבי (כל כמה שניות מ-IP שונים) מכתובות שכולן באות מרוסיה. יש לי ממה לחשוש? העניין שאני דואג למחשבים וdevices אחרים אצלי בבית שלא מוגנים באנטיוירוס שממנו אני מקבל את ההתראה במחשב הספציפי. תודה.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  3. Started by Blaz00r,

היי חבר'ה, מחפש להחליף את הLinksys wrt160n V3 הקשיש שלי, ואשמח להמלצות. שימושים: 2 מחשבים שמחוברים אלחוטית ומשמשים לגלישה רגילה, טלוויזיה/KODI שמחוברים קווית דרך החשמל (ממ"ד) ועוד לפחות 4-5 מכשירים ניידים שמחוברים באופן קבוע. רוב המכשירים מחוברים בתקן N. מחוברים ל-40 מגה, תשתית של בזק וספק 012. הראוטר ממוקם בקומה שניה מתוך שלוש, עם הלינקסיס הנוכחי הקליטה בקומה הראשונה ממש חלשה על גבול הלא קיימת, והמהירות שמתקבלת היא לא להיט גם כשעומדים מטר ממנו. מחפש ראוטר (לא משולב) שיתן קליטה טובה בכל הבית ומהירות גלישה מקסימלית (כלומר, עד כמה שאפשר להתקרב למהירות קווית). תקציב סביב ה500 שקל. קראתי הרבה ביקורות חיוביות על הTP-Link Archer C7, הוא ית…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by yotam360,

אני רוצה לקנות מודם שישמש אותי לשיחות דרך הסקייפ, אין לי תקציב מוגבל, אני פשוט צריך מודם שיעלה על הדרישה הזאת, אם יש בכלל אחד כזה מה לדעתכם יהיה מודם טוב?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. אני חייב כרטיס רשת אלחוטי במחשב הראשי אליו מתחבר הנתב? כי קניתי מן מתאם USB כזה למחשב המשני, אבל במחשב הראשי אני פשוט מחבר את הנתב לכרטיס רשת הרגיל שלי שאליו האינטרנט ADSL שיש לי עכשיו מתחבר.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  6. Started by amitx,

הייתה לי מכונה עם כתובת DYNDNS שנמצאת אחרי ראוטר בזק וספק 014 והכל עבר תקין. מכיוון שהיה עומס של כל בני המשפחה על הרשת הזמנתי חשבון נוסף. בזק וספק 012. בזק התקינו ראוטר מסוג netgear 2200v2 ולאחר שפתיחת פורטים והגדרה של הכתובת החדשה בשרת DYNDNS אני מצליח להגיע למכונה מבחוץ על ידי הקשה של כתובת הראוטר וגם על ידי כתובת שרת dyndns מה שקורה הוא שלאחר שהכתובת הדינמית של הראוטר משתנה, אני לא מצליח להגיע אל המכונה.. כאילו אין עדכון של הראוטר לשרת ה DYNDNS... לצערי בזק לא מבינים על מה אני מדבר... יש למשהו רעיון מה עוד צריך להגדיר בראוטר???

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  7. Started by mzlbat,

היי בקיצור רציתי להעביר איזה חומר מנייח לנייח וזה מעביר לי רק 10 מגה לשנייה ..?? המהירות נורא איטית אפילו יור מהיר לי להעביר את החומר על דיסק און קיי ( 300 ג'יגה ) החיבור דרך כבל רשת מצולב ישיש מכרטיס רשת לשני ... מה אתם אומרים יש בעיה בזה ( החלפתי שני כבלים קרוס )

8. היי, לשימחתי גיליתי שבבית החדש שלי יש סיב בארון אני משתמש בראוטר RT-AC87U ומאוד מרוצה ממנו, מסתבר שה WAN 2 LAN שלו מגיע רק עד 700Mbit~ הראוטר של סלקום (ADBB-GT16005A) מגיע ליותר (910~) אני מחפש המלצה לראוטר חזק למשימה. תודה ! אליאור

9. אני מחפש תוכנה שתוריד לי את הפינגים בצורה משמעותית, בגלל כל נושא הCS.

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  10. שיתאים בצורה האופטימאלית ביותר לנתב DLINK DIR-655 וכמובן שיתמוך בתקן N הייתי מעדיף כרטיס רשת אלחוטי שיש לא אנטנות חיצונייות מתכווננות אך אם יש כרטיס אחר שמתאים יותר בעבודה מול הנתב הזה אז סבבה.

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  11. שלום חברים, יש לי כרגע בבית מודם מסוג Aztech 600E ואני מתחבר לרשת דרך חייגן. ברצוני להקים רשת ביתית עבור הלפטופ... קראתי כמה ביקורות וממה שהבנתי ראוטר מומלץ הוא WRT54G Linksys. עכשיו יש לי כמה שאלות לפני שאני קונה אותו אני מחבר את המודם ישירות לראוטר - האם אני יכול להתחבר מהראוטר דרך כבל ETHERNET למחשב הנייח? או שאני לא יוכל ואני יצטרך לקנות בנוסף כרטיס רשת אלחוטי למחשב? ברצוני להשאר להתחבר לאינטרנט דרך חייגן - האם זה אפשרי בכלל או שאני יצטרך להגדיך כתובות IP קבועה (במידה וכן האם אני יוכל לשנות אותה מתי שאני ירצה?) האם אתם ממליצים על ראוטר מסוג אחר אולי?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  12. Started by msa90,

שלום יש לי אינטרנט אחד וחצי עכשיו אני בחברה קטנה בעיר מגורים שלי ויש לי ירידות רציניות במהירות האינטרנט (בדקתי בזולו יש משהו מיוחד שבודקים בו) http://www.zooloo.co.il/calc/internet_connection_speed.asp עכשיו אני רוצה לדעת האם זה הגיוני שזה עולה ל 180 ויוריד ל 20 בשניה? האם הבעיה בחברת אינטרנט שלי? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  13. Started by nisimm,

במידה ויש לי בחיבור לאנטרנט IP משתנה כל פעם שאני מתחבר מחדש,האם זה נקבע ע"י התשתית או הספק? ואם אני מתחבר לאנטרנט דרך ראוטר,האם זה אפשרי להתנתק ולהתחבר-כלומר לשנות את הIP דרך הראוטר?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  14. בcmd כתבתי את הפקודה 'ipconfig' וזה החזיר לי רשימה ממש ארוכה, אבל רק לשניים מהם הוצגה כתובת IP. יש כתובות שחוזרות כמה פעמים. למה? איך מסדרים את זה? איך אני יודעת מה מביניהם הם באמת כרטיסי רשת? וגם- איך יודעים איזה סוג תקשורת יש בכרטיסים האלו? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. מישהו יודע בקירוב מתי מתוכננת פריסת ה UFI של הוט באיזור באר שבע? תודה

16. שלום לכולם, אני מחובר היום לאינטרנט של בזק במהירות 100M ומשתמש במודם/ראוטר שלהם (D-Link 6740). מהירות ה-wifi שלי בדירה דיי עלובה ולא מתקרבת למהירות שאני מקבל בחיבור ישיר (סביב 10 בדר"כ). אני מעוניין לקנות ראוטר חדש ולהשתמש במודם/ראוטר שקיבלתי מבזק כמודם בלבד. לשם כך, יש לי שתי שאלות: 1. איזה ראוטר מומלץ במחיר סביר? קראתי פה בעבר על שימוש ב-1042/3 כראוטר. האם הראוטר הזה עדיין מומלץ או שיש מקבילים טובים יותר (במחיר דומה...). 2. מיקום המודם שלי היום לא מדהים בלשון המעטה: הוא נמצא במקום פינתי, עם קיר חיצוני ודי קרוב למקרר (הבנתי שיכול לגרום להפרעה לשידור). המודם הזה מחובר היום בחיבור רשת ישיר לממיר של YES הממוקם בסלון (עבור VOD). רציתי לשאול האם ניתן למקם את הראוטר …

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  17. Started by LeM0n^,

יש לי רשת אלחוטית בבית, מחשב אחד מחובר קווית לראוטר והשני מחובר אלחוטית. למחשב שמחובר אלחוטית יש מדפסת, אז אני רוצה להדפיס גם דרך המחשב שמחובר קווית. עשיתי share בשני המחשבים ושיניתי את ההגדרות של המחשב בלי המדפסת ב-port שיתייחס למחשב האלחוטי, אבל עדיין זה לא עובד. יש עוד משהו ששכחתי לעשות?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  18. שלום, אני מתכנן לרשת בית בתהליך שיפוץ ברשת קווית. בתכנית יעברו צינורות וחוטי משיכה מארון התקשורת לכל החדרים. אני מתכוון לרשת בעצמי ומחפש חנות טובה וזולה שאוכל גם להתייעץ וגם לרכוש את החומרים: כבלים, שקעים, תקעים וכו'. אין לי נסיון קודם אבל מקריאה של המדריכים השונים נראה שזה לא מסובך מידי. האם מישהו מכיר חנות באיזור השרון שגם מציעה מחירים סבירים? נתקלתי באתר של מדיה גלאקסי בחיפה אבל היא רחוקה מידי. תודה.

19. Started by redti,

ברשותי נתב של linksys וכרטיס רשת אלחוטי למחשב הנייד תוצרת D LINK היו לי עוד 2 לפניו שפעלו יפה מאוד.. אבל עם הכרטיס הקיים אני לא מצליח להתחבר לרשת הוא מזהה את הרשת אבל לא מצליח להתחבר.. ועשיתי כבר disable ב wireless security

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  20. ניסיתי את כל השיטות מכל מני מדריכים ... כמובן עשיתי בג'י מייל עצמו בהגדרות פעם ניסיתי בשיטת POP ופעם בשיטת IMAP ... בשניהם הגדרתי לפי מדריכים צעד צעד לפי תמונות ממדריכים : שרת נכנס יוצא ..אישור SSL פורט 993...פורט 995 ..... פורט 587 ...ניסיתי את כל האופציות לא עובד !!!! עשיתי ארבע פעמים את אותו תהליך מכל מדריך (חלקם אומרים להכניס פורט אחר... וגום ניסיתי...) למישהו יש פתרון ? :-\

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  21. Started by kobi3290,

שלום, בימים אלו אני עובר ליחידת דיור חדשה. היחידה כמובן צמודה לביתו של בעל הבית. בעל הבית הביא לי את סיסמת ה WIFI שבביתו. לצערי הקליטה ביחידת הדיור ממש לא טובה וכמעט ולא מוצאת את הרשת. רציתי לדעת מה הדרך הטובה ביותר להגדיל את הטווח והקליטה של ה WIFI של בעל הבית כדי שאוכל לגלוש ביחידת הדיור שלי כמו שצריך. האם אני חייב לבצע פעולה ראשונית מול הראוטר שלו פיזית? או שמספיק שאני יודע את הסיסמא של ה WIFI וניתן להגביר את האות ללא חיבור ראשוני לראוטר של בעל הבית? רכשתי את מגדיל הטווח: [h=1]PHICOMM M1 AP REPEATER[/h][h=1]ובכל מקרה יש ברשותי גם את הראוטר: tp-link tl-wr1043nd[/h] האם כדאי להשתמש במגדיל טווח של phicomm ? או לעשות מה TP-LINK אקסס פוינט? ניסיתי המון מדריכים להגדיר את ה …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by arik100,

אהלן אני כרגע משתמש ב6850 DLINK. קניתי ראוטר חדש ומעוניין לעבור לתצורת מודם +ראוטר. איזה מודם מומלץ לשימוש ב100מגה אצל בזק? תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. היי, אני לא מצליחה להבין או ליישם בהצלחה את פתיחת הפורטים בנתב TP LINK 1043 אשמח לעזרתכם. אממ לא משנה הסתדרתי, פשוט חשבתי שהמחשב לי סיומת 100 והוא בעצם 102... הכל בסדר

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  24. כדי לעשות הצפנה יש לי ויסטה ואני כן מצליחה להתחבר עם הנייד לאינטרנט דרך אלחוט מה אפשר לעשות? יש לי ראוטר מסוג: TP-LINK תודה מראש

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  25. החלפת אנטנה בראוטר לאחוטי האם זה אפשרי? שלום. בראשותי ראוטר אלחוטי מסוג TEW-431BRP של TRENDnet. הראוטר לא משדר לקומה שנייה ובלחץ אטומי לאיזור המטבח. רציתי לדעת האם יש אפשרות להחליף אנטנה מתברגת למכשיר שמשדרת לטווחים יותר ארוכים? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.