עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by פינגרס,

איך אפשר לברר אם קישור שנשלח אלי מכיל ווירוס או Torjan למען פריצה למחשב? ( חוץ מאנטי ווירוס ) , לבדוק את הקישור מבחוץ מבלי להיכנס

2. Started by urich,

ברצוני ששני מחשבים יחוברו בו זמנית לאניטרנט דרך הadsl מבלי שאחד ישפיע על השני כי יש איזה קטע שמחשב שמחובר דרך מחשב אחר אז אם המחשב בראשי מתכבה אז האניטרנט בשני מתנתק או משהו כזה .

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by smulikon,

היי הקמתי אתר אינטרנט ב WIX. עכשיו יש לי שאלה: יש שם אפשרות לשים תמונה ושלחיצה על התמונה תוביל אל קישור כלשהו : לינק לדף אינטרנט למשל . אני מעוניין לשים תמונה של תיבת אימייל ושלחיצה על התיבה תיפתח חלון לשליחת אימייל. איזה קישור אני יכול לשים שם? יש אתרים למשל שכשלוחצים על הכפתור של האימייל נפתח אוטומטית האאוטלוק .

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  4. Started by tomer_et,

יש לי ADSL 0.5M של WOW. משום מה כל פעם שאני משאיר בלילה את המחשב דולק כדי שימשיך להוריד קבצים - כשאני חוזר בבוקר למחשב אני רואה שבלילה הקישור לרשת נפל... יש לציין שכאשר אני גולש באופן "רגיל" אין התנתקויות כלל ואני גולש מוריד קבצים במהירות סבירה (בין 50 ל - 60). מישהו יודע אולי מה יכול לגרום לזה - או יותר חשוב - איך ניתן למנוע את זה?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by rtuci,

קניתי מחשב חדש ואין בו אדיין אינטרנט מישהו יכול להביא לי קישור להורדת חייגן אינטרנט? (שאלה: אחרי שני מוריד את החייגן האינטרנט יעבוד לי או שאני צריך לעשות עוד משהו?) האנטרנט של הוא של HOT (netvision)1

6. כאשר אני מנסה להוריד משהו בביטורנט אני רואה המון פירים וסידים, אבל בפועל אני מוריד רק ממספרי IP של 012. ככה קורה שיש טורנטים שלא זזים בכלל, ובאלו שכן זזים יש איזה שהוא IP בודד ששולח לי תמיד במהירות גבוהה ולפעמים מקסימאלית לחבילה שלי. אני חושד שזה שרת cache של 012. 80.179.163.6.static.012.net.il:16884 עוד מישהו נתקל בדבר המוזר הזה?? דיברתי עם התמיכה הטכנית שלהם, ולא עזר כל מה שאמרו לי לעשות, התומך אפילו אמר לי בפירוש שיכולה להיות בעיה בניתוב. כאשר ביקשתי שיתקנו את בעיית הניתוב הוא הציע לפנות לשימור לקוחות ולבקש חבילת גיימרים, או לחלופין להתחבר לספק אחר.

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  7. Started by intermaster,

שלום לכם, אני צריך לקשר שני סניפים של חנות תחת אותו דומיין, שהמחשבים בסניף המרוחק יוכלו לבצע רישום בשרת ה AD בסניף הראשון. בנוסף - החיבור צריך להיות יציב מספיק עבור 5 משתמשים בסניף המרוחק שיבצעו חיבור RDP לשרת טרמינל בסניף הראשון. כל העבודה של הסניף המרוחק היא דרך הטרמינל... איזה פתרון הייתם מציעים בכדי לתת מענה טוב ויציב, וכמובן לא הכי יקר.... תודה רבה רבה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, לא ידעתי היכן לפתוח כאן או בתוכנות... אם לא המקום מבקש להעביר... אז ככה מישהו מכיר אתרי לינקים לביטורנט כמו לדוג' NFO...? מחפש גם בעיקר בעברית ובעיקר מוזיקה... תודה לעוזרים...!

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  9. שלום. יש בעיה עם האינטרנט שלי, הוא מרגיש איטי מתמיד. אני משתמש בראוטר EDIMAX קווי וראוטר ASUS כ AP אם זה משנה. נכנסתי למצב של LOCAL AREA CONECTION ורשום שם ככה: האם ה "קישוריות IP6V : ללא גישה לאינטרנט." אומר משהו? תודה, דניאל.

• 2 תגובות
    • 5.9k צפיות
  10. שלום גורואים, שלום גורואיות. אני רוצה להקים סרבר בין רשת של כ-200 משתמשים ביתיים ובין האינטרנט. השרת אמור לענות על הצרכים הבאים: - אספקת שרותי אינטרנט, עם אפשרות לויסות רוחב פס - Firewall, עדיף ברמה של Quality of Service - POP3 - שיתוף קבצים בסדר גודל של כ-500 גיגהבייט - PROXY - VPN - בקרה ושליטה מרחוק על השרת בשלב ראשון, אשמח אם תהיה הצעה לתוכנות המתאימות או, לפני כן, הצעה לתכנון של המערכת. צ'או - תודה.

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  11. Started by ekor,

אני בטוח שזה נושא שעלה כבר אבל בכל זאת יש לי הרבה פרטים שאני חושב שיהיו רלוונטים נתחיל מחשב עם windows xp home מחובר אל ראוטר של edimax הראוטר עובד תקין עם כל מחשב אחר (עם אותו כבל ואותה יציאה ) עשיתי ריסט לראוטר ופירמוט -לא עובד החלפתי כבלים- לא עובד קניתי במיקרה גם ראוטר חדש edimax 6524n גם איתו אותה בעיה הסרתי דרייבים של כרטיס הרשת (via fast ethernet adapter rhine II) התקנתי חדשים מהאתר -- לא תקין ועכשיו לחלק היפה - כביכול נראה שהבעיה היא בכרטיס הרשת לקחתי את המודם של הכבלים וחיברתי אותו ישירות לכרטיס הרשת - יצרתי חייגן עם ההגדרות של הספק (l2tp) תקין - הכל עובד כמו שצריך אמרתי אוקי בטוח בעיה במערכת הפעלה - התקנתי windows xp pro שאני עובד איתו במכשירים …

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  12. Started by DJ_VAKNIN,

יש לי בעיה קטנה! יש לי מחשב נייח עם XP ומחחשב נייד עם ויסטה. הנייח מחובר עם כבל רשת לראוטר ואילו הנייד אמור להתחבר עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה. אך יש לי בעיה שבנייד אני מצליח לזהות את הרשת האלחוטית שלי ולהתחבר אך יש לי "קישוריות מוגבלת" מה שאומר שאני לא יכול לגלוש באינטרנט. מה אני יכול לעשות??

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. לא מזמן חיברתי את כל הבית לרשת האינטרנט (בזק בין לאומי ו-HOT) דרך ה-WRT54GL שלי והכל טוב ויפה. מדובר על 3 מחשבים שמחוברים חוטית כששניים מתוכם עובידם בלי שום בעיה ואחד לצערי מציג "קישוריות מוגבלת או חסרה". בעזרתו של אריק, מנהל הפורום ניסיתי לנתק, לחבר שוב, לשנות הגדרות, ולפעול לפי המדריך שפורסם פה/ בחיפוש בגוגל וכלום לא עזר. היום בדקתי ולקחתי אחד מהמחשבים התקינים וחיברתי לאותו כבל רשת "בעיתי" כדי לדעת אם זה הכבל - ובכן, זה לא. האינטרנט פעל בלי שום בעיה. מצד שני כלקחתי את המחשב ה"בעיתי" התברר שהוא באמת בעייתי מאחר והוא אינו פועל בעזרת כבל תקין. הבעיה היא שניסיתי להכניס כרטיס רשת אחד (Off Board) והבעיה נשארת. מהידע הכללי ביותר שלי בנושא אני מסיק שכנראה זו בעיה בהגדרות הספצי…

• 44 תגובות
    • 8.4k צפיות
  14. שלום לכולם, יש לי שני מחשבים - נייד ונייח (על שניהם XP). המחשב הנייח מחובר לאינטרנט ואליו גם מחובר ה 7318 שמשמש כ AP עבור הנייד. כל העסק סה"כ עבד לא רע, עד שהחלטתי לעדכן את התוכנה לגרסה האחרונה... מאז שהתקנתי את העדכון ה 7318 הפסיק לשתף פעולה. ה 7318 מנסה ל"ייבא כתובת רשת" אבל אחרי דקה תמיד מודיע על "קישוריות מוגבלת או חסרה". לא משנה מה שעשיתי - הסרתי את העדכון, התקנתי את הגרסא הישנה, מחקתי ברג'יסרי כל אזכור לכרטיס, התקנתי שוב וכו'. כמובן שאין שום הגדרות אבטחה (לא MAC פילטר ולא הצפנות) שום דבר לא עזר. אגב, אני יודע בוודאות שאם אני אתקין את הווינדוס מחדש הכל יעבוד (התקנתי OS נוסף כדי לבדוק. הכרטיס עצמו תקין). בתמיכה של EDIMAX בטייואן שלחו לי גרסה אחרת של התוכנה (שלא עזרה)…

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  15. יש לי בבית רשת אלחוטית שמוצפנת בWEP(הסיסמה ידועה לי) למטה המחשב מחובר ישירות לראוטר ולינטרנט ולמעלה יש מתאם שקולט עד לא מזמן הכול היה בסדר האות היה חזק והכול טוב אבל משום מה לאחרונה אני כל הזמן מקבל(במחשב למעלה) את ההעודה של קישוריות מוגבלת או חסרה וכבר עשיתיאת המדריך שיש ב NETCHIEF וזה לא עזר במחשב למעלה יש מתאם של LEVLEONE(WNC0500) ולמטה יש ראוטר של D-LINK

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. שלום לכולם ! ברשותי ראוטר אלחוטי של חברת BELKIN : PRE-N ונקודת גישה אלחוטית חדשה שקניתי אתמול של חברת EDIMAX : EW-7206APG . התקנתי הכל כמו שצריך (לפי ההוראות שכתובות באתר של פיקוק (http://www.pikok.co.il/word/EW-7206APg.pdf) , וכאשר אני מוצא את נקודת הגישה במחשב הנייד (האלחוטי) ומנסה להתחבר אלייה אני מקבל הודעת "קישוריות מוגבלת ...... " מישהו מכיר את התופעה ויודע כיצד לפתור אותה ? תודה רבה מראש לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. אני לא יכול להתחבר לאינטרנט מהמחשב האחר ובכל הבית יש אינטרנט כרגיל ( יש ראווטר) מופיעה לי הודעה של קישוריות מוגבלת. התקנתי דרייבר מחדש, לא עזר שמתי כרטיס רשת, לא עזר ניתקתי מהחשמל גם ראווטר והכל, לא עזר. מה עוד אפשר לעשות כדי לפתור אתזה? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by elior021,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד שמחובר לאינטרנט בחיבור אלחוטי דרך ראוטר של dilink בזמן האחרון כשאני מפעיל את המחשב הוא לא נכנס לאינטרנט ויש הודעה שקישורית חסרה אני ממש לא מבין ברשתות בבקשה שיהיה הסבר מפורט מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by braveheart24,

שלום כולם יש לי בעיה שנמשכת כבר מס' ימים מדי יומיים שלוש אני מקבל הודעה של קישורית מוגבלת או חסרה(169.254...) ואין לי מושג איך לפתור זאת למישהו יש רעיון?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by avi1231231900,

יש לי מחשב נייד דל XPS M1530 ואני גולש באופן אלחוטי בבית,אך לעיתים בסביבה שאני מחפש רשת,אני מוצא רשת עם קליטה טובה אך כאשר אני מתחבר הוא כותב לי בשורת המשימות "קישורית מוגבלת" חשוב לציין שזוהי רשת בלתי מאובטחת.מה יכולות הסיבות לכך? לדוגמא בקפה גו' המחשב גולש וכן בקניון איילון.

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  21. ברשותי ראוטר + מודם Tp-link דגם TD-W9980 שהזמנתי מגרמניה לפני חצי שנה בערך. מאז ומתמיד הקליטה הייתה בעייתית בדירה שלי. הכנתי סרטוט גס של הדירה בתוך בטבלה. הקווים של הטבלה מציינים קירות. [TABLE=width: 500] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]מטבח[/TD] [TD]מקלחת[/TD] [TD]שירותים[/TD] [TD]ראוטר[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]סלון[/TD] [TD]מסדרון[/TD] [TD]מסדרון[/TD] [TD]מסדרון[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]סלון[/TD] [TD]סלון[/TD] [TD]החדר שלי[/TD] [TD]חדר שינה[/TD] [/TR] [/TABLE] המרחק בין הראוטר לחדר שלי עומד על 6-7 מטר בערך. הראוטר לא נמצא בממ"ד. בהתחלה השתמשתי בדונגל Edimax 7822 תקן AC. הקליטה הייתה סבירה, אבל פעם ביום בערך נאלצתי להוציא את הדונגל ולחברו מחדש…

• 14 תגובות
    • 4.1k צפיות
  22. שלום, שידרגתי לא מזמן את האינטרנט של בזק וקיבלתי מהם נתב חדש (6740U), לאחר שהחלפתי לנתב הזה שמתי לב שהקליטה של הWIFI בשאר הבית ממש גרועה. הנתב ממוקם בחדר שלי, ואפילו מחוץ לחדר הקליטה לא מושלמת. יש למישהו מושג איך אפשר לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by shayh,

שלום לכולם, אני מתכנן בקרוב להזיז את המחשב מהמקום שהוא נמצא בו, ולהעביר אותו לחדר אחר (שאין בו תשתית בכלל של שום תקשורת מכל סוג). במקום להתחיל להעביר חוטים בכל הבית, החלטתי שאני מוותר על החוטים בכלל, ומשאיר נקודה אחת בלבד של כבלים בבית, ואליה מחבר את הכל. השאלה היא אם מישהו יודע אם יהיו לי הפעות קליטה אם בנקודה אחת בבית יהיו: טלפון אלחוטי DECT ראוטר אלחוטי (שלא מחובר פיזית לשום מחשב) וטלוויזיה CRT (לא דקה) תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Aviv_1g,

היי, ההורים החליפו בבית לטלויזיה ואנטרנט של סלקום ולפי הסבר שניתן להם הראוטר חייב להיות ממוקם בממד. כתוצאה מכך אין קליטה(כמעט) באחד החדרים ואין קליטה(בכלל) בקומה התחתונה. בתצורת החיבור הקיימת בכל חדר יש כבל רשת שמחובר ישירות לממיר, כך שאם מנתקים אותו אפשר להשתמש בו כמו חיבור רשת פיזי רגיל- והטלויזיה לא תעבוד. אני רוצה להשיג 2 דברים: 1. להגדיל את טווח הקליטה לכל הבית כשהנקודת הגברה היא החדר עם הקליטה הנמוכה(קולטים ממנו למטה, היה שם ראוטר בעבר) 2. להוציא בחדר הנ"ל קו רשת פיזי לחיבור למחשב נייח(פרט לחיבור הרגיל של סלקום לממיר) פרטים: יש לי נתב wd9980 של tp link שיושב בבית, האם אפשר להשתמש בכבל רשת כדי להזין אותו ולהשתמש ב…

25. Started by Pleiadian,

היי חברים, עקב בעייתיות רצינית בport forwarding ב3Com 3CRWER10075, החלטתי היום לרכוש את הEdimax BR6054N, בתקווה שאני אוכל ליהנות גם מport forwarding נורמלי, גם מטווח רחב וגם מתקן הN בעתיד. למרבה הפלא, ה3Com היה מכסה הרבה יותר מהבית שלי מאשר הEdimax. ויש לי דירה קטנה יחסית! אני פשוט לא מבין איך זה הגיוני שה3Com ייתן כיסוי יותר טוב מהEdimax. עברתי על כל ההוראות של הנתב החדש, הגדרתי אותו בדיוק כמו שצריך, ואיפה שהייתי נהנה פעם מקליטה "good" היום היא low או בכלל מנותק. אפילו אם אני עומד ליד הנתב עם הiPhone שלי יש לי רק קליטה חלקית. עם הקודם הייתה לי קליטה מלאה מחצי מהבית. מישהו יודע למה הנתב הזה לא מאפשר לי לגלוש בכל הבית? ואני לא מתכוון לקנות את האנטנה הנוספת הזו כי זה פשוט ל…

• 22 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים