עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by myjunkmail0000,

יש לי תיבת דואר של הספקית (אינטרנט זהב) אני כמעט ולא משתמש בה... אבל לפעמים נכנס דרך WEB MAIL שמתי לב שאני מקבל ספאם (פרסומות לוויגרה) מהמייל שלי... הכוונה שכתובת של השלוח היא שלי...? האם זה הגיוני? או שפרצו לי לתיבה... אני רואה שהמייל נשלח ממני ואני היחיד שמקבל אותו... איך זה הגיוני?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום אני עובר דירה וחשובים לי מאוד הפרטים הבאים בחיבור לרשת: UPLOAD של לפחות 512 (לצורך הקמת שרת בייתי) IP קבוע (לצורך הקמת שרת בייתי) מחיר נמוך שאר הדברים כמו מהירות הורדה וכדומה לא ממש חשובים לי כי אני ממעט לגלוש ולהוריד תכנים גם בשיתוף קבצים.(לכן 1.5 הורדה זה מספיק). אני לפני אישור עסקה עם בזב"ל לחבילה של ספק + תשתית ביחד עם הוט 1.5/512 (האפלוד הזה במחיר הכי נמוך שמצאתי) המחיר שהם נותנים לי מספק אותי והוא גם לא משנה כרגע מה שמשנה זה הIP הקבוע, עכשיו לפי מה שהבנתי אני יכול לדרוש מבזב"ל חיבור ללא חייגן ומהוט אני יכול לדרוש ציוד לתמיכה בגלישה ללא חייגן ואז אם אני מחובר לרשת דרך ראוטר שלי שהוא רק לעיתים רחוקות מתנתק מהחשמל אז ה IP שלי יהיה כמעט תמיד קבוע . האם כל הנ"ל נכ…

• 7 תגובות
    • 610 צפיות
  3. Started by star010101,

שלום לכולם! אני זכאי לקבל ראוטר מבזק ...איזה כדאי לקחת\מה הכי טוב? אני משתמש טורנט כבד ...אשמח להמלצה על ראוטר שיתמוך בהכי הרבה חיבורים פתוחים במקביל . תודה רבה.

• 49 תגובות
    • 6.9k צפיות
  4. אני יודע שאנשים רוצים לדעת מהירויות והכל. כל שאלה תשאלו ואני אעשה לכם בדיקה. אני יכול לעשות תמונות של המודם. תשאלו, אם מעניין אותכם.

• 25 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. בשבוע האחרון או יותר אני מקבל הרבה את ההודעות האלה מהאנטי וירוס: SYMANTEC ENDPOINT 11.0.6000.550 Denial of Service "UDP Flood Attack" attack detected. Description: An excessive number of User Datagram Protocol (UDP) packets are being generated on this computer causing 100% CPU utilization. ואז האנטי וירוס מנתק את החיבור לאינטרנט ל10 דקות. וכותב את ההודעה הבאה: Traffic from IP address 10.0.0.138 is blocked from 10/05/2010 18:35:00 to 10/05/2010 18:45:00. לפעמים אני רק מתחבר ונכנס לדף הבית של גוגל תוך שניות מופיע ההודעה הנ"ל לעומת זאת יש ימים שלמים שאין בעיה, מה זה אומר? ומה הפתרון? בתודה לכולם!!!!!!! ----------------עריכה-------- אני לא מבין בזה וחפשתי קצת אך לא מצאתי,…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. חפשתי בכל המדריכים ולא מצאתי מה תפקידו של המתג המלבני בצד השמאלי של המודם?

• 5 תגובות
    • 10.4k צפיות
  7. Started by URSH,

עובד על תשתית כבלים וספק 018, 2.5 מגה מודם טומסון TCM425 . המחשב שקיבלתי עבד עם ספק 012. יצרתי התקשרות חדשה (לפי ההנחיות באתר של ספק 018) בהצלחה. כאשר אני מנסה ליצור קשר אני מקבל "שגיאה 800 לא מצליח ליצור קשר VPN הסרבר כנראה לא נגיש". בנוסף בפינת המסך השמאלית התחתונה ליד תצוגת השעון אני רואה את סמל ההתקשרות עם איקס עליו וכתוב כבל רשת מנותק.

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  8. Started by ozba77,

שלום, בצפיה של סרטים באתרי אינטרנט שונים (ynet, walla וכדומה) המחשב שומר את הוידאו כקובץ DAT בספריות של temp. איך ניתן להפעיל את הקובץ באופליין ? או שאולי יש שיטה אחרת להוריד קבצי וידאו מאתרים אלה? תודה

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  9. Started by yakir8,

שלום אני כבר כמה ימים אני נתקל בבעיה הזאת כשאני בא ומוריד סרטון אחרי שהוא גמר להוריד אותו אני לא יכול לפתוח אותו בגלל שהוא לא ירד טוב. או אם אני מוריד קובץ RAR אני נתקל בשגיאת CRC. זה לא קוראה כול הזמן אבל לעתים די קרובות, בנוסף גודל הקובץ לא ממש משנה זה קראה לי בקבצים של 9 מגה ובקבצים של 200 מגה. השרתים שאני מוריד מהם הם MU RS WU ככה שקשה לי לאמין שזה קשור לשרת שאני מוריד ממנו כי זה קוראה בכמה שרתים. אם אני מוריד דרך תוכנה בשם freerapid אני מקבל שגיאה שאומרת שהחיבור שלי אופס.(דרך FF אני לא מקבל שום שגיאה הקובץ פשוט יורד לא טוב). משהו יכול להגיד לי מאיפה הבעיה הזאת מגיעה ואך אני יכול פתור אותה... תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Allanon,

שלום רב, יש לי שני מחשבים בבית, ויסטא ו XP המחוברים ביניהם בעזרת נתב SENDTEK PAR-720G של בזק (HPNA 3). הכל היה טוב ויפה עד לפרמוט האחרון של המחשב עם ה XP. כעת הרשת אומנם עובדת אבל הקבצים המועברים תמיד מגיעים ליעדם פגומים. אני הייתי בטוח שמנגנון לבדיקת שגיעות (נראה לי זה נקרא CRC) מובנה לתוך כל פרוטוקול תקשורת, אבל כנראה שאני טועה. מה יכולה להיות הסיבה לתופעה המוזרה? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  11. Started by mzlbat,

היי קיצר יש לי 8 מיגה וכאשר שדרגתי בבזק אמרו שישלחו אליי טכנאי כי הקוו לא איכותי , היום בא מישהו ולא עשה כלום ואמר שזה מעל המינימום ואמר לי שאצלך נותן להם 14 ( משהו כמו בקליטיה בראווטר מאנג'מנט סיגמנט ) וזה טוב ל 8 מיגה למבינים בינכם 14 זה בסדר ? ההורדה בסדר זה מוריד מאתרים טובים 1 מיגה לשנייה אבל השאלה אם זה יפריע ל פינג במשחקים ? והאם אפשר אתר לבדיקת פינגים ?

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  12. הוצא לי קן טלפון של בזק בינ"ל על תשתית האינטרנט - VOB. רציתי לדעת כמה זה תופס מהרוחב פס של האינטרנט. האם צריך פס רחב יותר, האם שיחה וגלישה בו זמנית יפגעו אחת בשני?

13. Started by Anonymous1,

שלום לכולם, יש לי קו טלפון VOIP של 012, שטכנאי של החברה חיבר בזמנו עם מתאם שיחות, שבא אחרי מודם ומחיבור Lan של המתאם הוא מחובר לנתב. שיניתי את ההגדרות באופן כזה שלא יהיה צורך במודם, כך שהמודם ראוטר מתחבר לאינטרנט ואת מתאם השיחות אני מחבר אחרי המודם ראוטר. הבעיה שמאז קו הטלפון לא יציב ועם תקלות שונות, הבעיה העיקרית היא שמפעם לפעם לא ניתן לחייג לקו הטלפון. מה שקורה בעצם, זה שכאשר מחייגים לטלפון, השיחה ישר מתנתקת. ישנה למשל גם בעיה של דיילי משמעותי בין החיוג בטלפון לבין קבלת השיחה בצד השני. מה צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה, האם יש קשר ל Qos? אם כן, איך אני יודע מה להגדיר ב Qos? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Anonymous1,

שלום לכולם, יש לנו שני קווי טלפון VoIP, אחד של אורנג' והשני של קווי זהב. זה של אורנג' פועל עם ה "SmartBox" וראווטר מודם VDSL, וזה של 012 עם מתאם שיחות. העניין הוא שיש לי מתאם שיחות פרטי, שאני רוצה לשים עם הקו של אורנג' במקום ה SmartBox (שהוא מגושם ובלאו הכי משמש אצלי, רק כמתאם שיחות). לגבי הקו של 012 אני גם רוצה להחליף את המתאם שלהם לפרטי שלי (כדי שתהיה לי שליטה מלאה על המתאם ואוכל לשרשר אותו אחרי מודם נתב, כי המתאם שלהם שיש לי לא פועל טוב באופן הזה) האם אני חייב את פרטי ה "Sip Trunk" כדי להתחבר עם המתאם הפרטי, אם כן מה הפרטים או איך אני יכול אולי לדלות אותם עםשימוש בציוד של החברות. אם למישהו יש ספק, אז החברות מסרבות כמובן לסייע בכך. בתודה רבה מראש.

• 17 תגובות
    • 11.8k צפיות
  15. Started by djburekas,

שלום לכולם אולי זה לא מתאים לפורום הזה ספציפית אבל מכיוון שזה פורום רשתות ואינטרנט והטלפון עובר על VOIP, אז הנחתי את זה.. אז כרגע אני בHOT בקו הטלפון, די מרוצה, הקו יציב, חוצ מהפסקת חשמל.. כמובן שאין על היציבות של בזק אבל בשביל התדירות שהיני משתמש .. -50-150 דק בממוצע בחודש... גם הוט בסדר גמור. רציתי לדעת האם משתלם לעבור ל012, מבחינת המחיר יוצא לי בהכרח יותר זול בערך 10-15 שקל בחודש יותר זול. אך הבנתי שהקו אינו טוב, ודיי רע ולא יציב...(רעשים הפרעות) מה דעתכם למי יש ניסיון? אני על 2.5 תשתית הוט, ספק 014, ויש ראוטר בבית והאינטרנט עובד, גולשים ויש הורדות.. תודה...

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  16. אני מעוניין לעשות אינטרנט מהיר בעסק מתוך מטטרה לאכסן את השרת של החברה ולחבר את המחשבים של החברה לאינטרנט מהיר, רציתי לדעת כמה דברים - 1. אפשר להתקין סיב אופטי בעסק ? (בדומה לחוות שרתים) 2. על איזה עוד טכנולוגיות כדאי לחשוב? T3? 3. עם מי אני מדבר על דברים כאלה? ברק? בזק? הוט? 4. יש הערכת עלות?

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by Internal,

התשלום על קו קל היה אמור להתבטל ב 5 לאפריל האם זה כבר נכנס לתוקף?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by sky1sky10,

שלום לכם, יש לי ראוטר שאחד הכבלים שיוצאים ממנו מגיע לחדר השינה. בחדר השינה יש כבל רשת אחד. האם יש דרך לחבר בחדר השינה שני מכשירים שונים (חיבור חוטי) דרך אותו כבל רשת אחד וששאר המחשבים בבית כולל אינטרנט יזהו אותם? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  19. Started by ronb,

שלום לכולם רציתי לדעת איפה אני יכול למצוא מידע והסברים על קובץ ה-SYSTEM LOG שהנתב שלי (edimax) יוצר. חיפשתי במדריך המסופק עם הנתב ולא מצאתי. בינתיים אולי תוכלו לומר לי למה הכוונה ב- Aug 12 14:58:32 pppd[7438]: Serial link appears to be disconnected. Aug 12 14:58:47 pppd[22285]: pppd 2.4.1 started by root, uid 0 Aug 12 14:58:47 pppd[22285]: Using interface ppp0 Aug 12 14:58:47 pppd[22285]: Connect: ppp0 <--> /dev/pts/0 Aug 12 14:58:47 pppoe[22288]: Changed pty line discipline to N_HDLC for synchronous mode Aug 12 14:59:18 pppd[22285]: LCP: timeout sending Config-Requests Aug 12 14:59:26 pppd[22493]: pppd 2.4.1 started by root, uid 0 Aug 12 14:59:26 pppd[22493]: Usin…

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  20. Started by coran,

שלום לכולם! יש לי קובץ Access שאני ועוד חבר באותה דירה עובדים עליו. הקובץ משותף ברשת הביתית שלנו. הקובץ נמצא על המחשב שלי ועובד מצוין! אבל שחבר שלי עובד בקובץ במחשב שלו הקובץ מאוד איטי ולא נוח לעבוד. האם יש פתרון לדבר הזה? ועוד צורך: בקרוב אני נוסע ואני רוצה לעבוד על הקובץ הזה יש שירות שמאפשר לאחסן בוא את הקובץ ומשם לעבוד בכל מקום בעולם ללא צורך להוריד את הקובץ למחשב או שישלחו לי אותו למייל ואז אני יחזיר להם אותו אחרי עדכונים שלי. תודה מראש רן

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  21. Started by נמשל,

איבדתי את דיסק ההתקנה ואני לא מצליח למצוא ברשת קובץ ההתקנה למודם זה מישהו יודע אולי היכן יש קובץ כזה? באתר של בזק לא ראיתי קובץ למודם הספציפי

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by oldstar02,

הגדרת כתובת IP בכרטיס רשת : IP SUBNET MASK DEFAULT GATEWAY כניסה לממשק http://IP:PORT קוד: תתקשרו ל 012 ותשאלו למה לא נותנים לכם את הקוד Enjoy ! More info: oldstar02@gmail.com

23. Started by j-cool,

איך אני יכול להשיג את הקוד של ה-router שלי???

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  24. Started by ziv303,

"ספקיות אינטרנט רבות אינם נותנים ללקוחות את הקוד לניהול הראוטר שברשותם שבמקרים רבים אינו מושאל בעילות שונות כגון אם ניתן לך את הקוד לא תהה זכאי לתמיכה בו עוד וכו השימוש בקודים על אחריותכם בלבד, למי שיש עוד קודים נא הגיבו עם הסבר - תודה. הנה הקוד הראשון של חברת ברק, החברה משתמשת בדרך כלל בקוד המורכב ממספר הלקוח בתוספת הספרות 11 בסוף המספר. שם המשתמש הינו בדרך כלל admin ברוב החברות." [glow=red,2,300]האים משהו מכיר את הקוד של חברת אינטרנט זהב עבור ראוטר זה?[/glow] (DYNALINK RTA770W)

• 5 תגובות
    • 519 צפיות
  25. אהלן חברי HWforum, אשמח לעזרה, אני מעוניין לכתוב קוד/ סקריפט שיפעיל לחצן בדף אינטרנט. פרטים: יש לי מודעה ביד2 שניתן להקפיץ כל 4 שעות ואני מעוניין לכתוב קוד שיכנס וילחץ על הלחצן "הקפצה" באופן אוטומטי. דגשים: אני לא מעוניין לעבור על התקנון של יד 2. יש לי ידע בסיסי בשפת C (שלמיטב הבנתי הסקריפט דורש ידע בJAVA). תודה מראש לכל העונים.

דיונים חדשים בפורומים