רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
מחפש נתב + כ. רשת USB/PCMACIA שיתאים למחשב נייד. הנתב יהיה אצלי במחשב הביתי והכ. רשת יהיה אצל אחותי במחשב נייד. דרישות: - תקן g - לפחות 54mbps. אם יש אפשרות ל-108mbps יהיה נחמד. - גלישה באינטרנט ללא הפרעה. - בהתחלה , העברת קבצים קטנים ושימוש אולי במדפסת (להדפיס דרך הרשת) - בעתיד, הוספת מחשב ביתי לנתב והעברת קבצים כבדים (לא בטוח יתממש). - אבטחה חזקה שהראוטר מציג. - לא כולל מודם מובנה ושיתאים לכבלים ולבזק. - אופציה לחיבור רשת קווית. - קינפוג יחסית קל ולא מסובך מדיי. - יציב ללא נפילות רבות. אופציונלי: פיצ'רים :} ראיתי את הערכה הזו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_761_1488&products_id=6204 מה דעתכם ? אשמח לתגובות + המלצות. בברכה ותודה, FireAngel
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני חדש פה יש לי בבית מודם של בזק שמחובר בחיבור adsl לקיר והקליטה באמצעות wifi בקומה הזאת מצוינת, אך בקומה למטה הקליטה חלשה מאוד (בטלפון) עד לא קיימת (במחשב נייד). עכשיו יש לי בקיר נקודה שבא אפשר להתחבר בחיבור adsl מה שלמיטב הבנתי יהיה הכי מהיר אל במה שקניתי יש רק חיבור לכבל רשת. איך אפשר לפתור את התסבוכת הזאת?
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
אני מנסה להגדי רשת ביתית בין שני מחשבים כך שאחד מהמחשבים מחובר לאינטרנט עם מודם והשני מחובר למחשב הראשון ע"י כבר רשת. זה עבד לי פעם אבל הייתי צריך לפרמט את המחשב הראשי (זה שמחובר לאינטרנט) ומאז זה לא עובד. הרשת בין המחשבים תקינה - ניתן לגשת לקבצים בין שני המחשבים. אבל האינטרנט לא עובד. השמשתי ב"אשף" של ה- windows כדי להגדיר את הרשת אבל זה לא פתר את הבעיה. כמו כן, הגדרתי את ההגדרות שהיו פעם בין שני המחשבים וגם זה לא עבד: ההגדרות הן: מחשב שמחובר לאינטרנט: IP: 192.168.0.1 מסכת רשת משנית: 255.255.255.0 ובמחשב השני (זה שמתחבר לראשון): IP: 192.168.0.2 מסכת רשת משנית: 255.255.255.0 שער ברירת מחדל: 192.168.0.1 תחת ה- DSN רשמתי את שתי כתובות ה- IP שקיבלתי כשרשמתי במחשב הראשון ipco…
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם! קראתי מדריך באתר אחר שמסביר בעברית איך ממירים חזרה מ-510 ל PRO ויש לי בעיה בסוף. בסוף צריך שהמודם יעשה SWITCH בין שתי גרסאות התוכנה שקיימות בו ויפעיל את גרסת הPRO, בשלב הזה המודם מאתחל את עצמו כמו שכתוב במדריך ואומנם.. נשאר כמו שהיה 510. מישהו הצליח לסיים את ההמרה בהצלחה? פרטים נוספים: בוודאי ישאלו אותי אם יצרתי את הקובץ הריק הנוסף, אז ביצעתי ממש צעד אחר צעד כמו במדריך כולל התנתקות מהאינטרנט וכלום לא עזר, גם כפתור הRESTORE DEFAULTS לא עשה את העבודה.
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
נכנס מחשב נייד הביתה ואני זקוק להמלצה לראוטר. יש לי הוט 100 מגה. הוט מבקשים דרכם 230 שקל + 10 שקלים נוספים בכל חודש. אפשר לקבל המלצה לראוטר זול ונורמלי שיספק רשת אלחוטית ביתית? תודה.
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
אהלן, מחפש המלצה לקניית כרטיס רשת אלחוטי המתחבר בחיבור USB. התקציב הוא עד כ150 ש"ח. אני רק אציין שהכרטיס יחובר למחשב נייח הממוקם בקומה ה2 כשהראוטר בקומה הראשונה.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום, אני מחובר להוט עם hotbox 2 והתחילו להיות לי ניתוקים באינטרנט (הראוטר מאתחל את עצמו) מספר פעמים ביום כבר שבוע (מאז שחיברתי NVR עם 5 מצלמות). event log של הראוטר: https://prnt.sc/ju27b0 דיברתי עם הוט והם לא מצליחים לעזור. מישהו מכיר את התופעה ויכול להמליץ על פתרון? תודה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בתופעה מענינת והיא עניין הקישוריות לחו"ל גלישה איטית והורדה מחו"ל האם עוד מישהו נתקל באותה תופעה מוזרה אם כן אנא רשמו מי ספקית האינטרנט ובכמה אתם מורידים או באיזה אתר נתקלתם שהוא איטי... קראתי כתבה ב ynet שמעידה על תופעה זו אבל היא הייתה לפני 20 יום לכן אני רוצה לדעת האם התופעה עדיין קיימת... תודה לכול העוזרים liiight אל תמחוק ראיתי את מה שכתבת, הספקית עצמה מכחישה שהתופעה עדיין קיימת , אני עדיין מרגיש אותה ורוצה לדעת אם שאר המתמשים גם הם מרגישים זאת
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
היי. יש לי בלוג בפלטפורמה של community server שמאורח בשרתים של חברה. לאחרונה קניתי דומיין עבור הבלוג. (ב goDaddy) עשיתי הפנייה פשוטה מהדומיין לכתובת של הבלוג. אבל אני רוצה יותר מהפנייה. שממש הכתובת של הבלוג תיהפך לדומיין שקניתי. כלומר, שמשתמשים שגולשים לדומיין שקניתי ימשיכו לראות אותו בשורת הכתובת גם כשהם מנווטים בתוך הבלוג שלי. או לדוגמא כשגוגל מאנדקס אותו, שיוצגי הדומיין שקניתי ולא את הכתובת הישנה של הבלוג. מה אני צריך להגדיר ואיך? תודה.
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
יש לי סוויץ של Edimx,שמונה כניסות,אני מחובר לסוויץ אחי והאינטרנט,עכשיו אני רוצה לדעת איך אני פותח פורטים? אגב המודם הוא:Speed Touch Home AlcTel.
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
יש לי ראוטר בבית ואחד מהמחשבים מחובר ישירות לראוטר (אם כבל) והשני דרך כרטיס רשת אלחוטי....רציתי לדעת איך אפשר לעשות תיקייה משותפת בינינו כך שנוכל להעביר קבצים בינינו??ו
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לאור מספר שאלות בנושא, המגבלה על 10 חיבורים (HALF CONNECTIONS) שהיתה קיימת לפחות מ-WINDOWS 2000 ושעבורה פותחו עשרות תוכנות קטנות להגדלת המספר, לא קיימת ב-WINDOWS 7. מיקרוסופט, החל מ-VISTA SP2 הסירה את המגבלה הזו והיא גם לא קיימת ב-WINDOWS 7. מי שרוצה להכנס לפרטים מוזמן לקרוא את ה-BULLET השלישי בפרק "Operating system experience updates" ב-LINK הזה -- http://technet.microsoft.com/en-us/library/dd335036(WS.10).aspx מפתח ה-PATCH המקורי והראשון להגדלת מספר החיבורים גם פרסם על כך מידע לפני מספר חודשים -- http://www.lvllord.de/ לידיעתכם.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי חברות.ים, ההורים שלי עומדים לפני שיפוץ דירה והחלפת תשתיות חשמל, וזה פותח את האופציה להעביר כבלי רשת בקירות וליצור שקעי תקשורת בחדרים השונים ולחשוב מחדש על כיסוי האינטרנט בדירה (רשת ביתית וחיבור בין המכשירים השונים אינה חשוב) כרגע הכיסוי שלנו די גרוע. צרפתי את התוכנית הנוכחית של הדירה עם סימון המיקום של הראוטר של בזק (Be, תוכנית של עד 100mbit דרך ספק xfone) ושני חדרי בקצה הדירה שבקושי מקבלים Wi-Fi מהראוטר הזה. הדירה היא סה״כ 98 מטר ועל מפלס אחד. לאחר השיפוץ ההורים שלי הולכים להתקין 3 Smart Tv - אחת בסלון בסמוך למיקום הראוטר, ו2 בחדרים שהקליטה בהן בעייתית כרגע. אז רציתי לשאול אותכם, מה כדאי ומה יתן את הפתרון ההכי יעיל ואריכות…
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
אולי סוף סוף נקבל מהירות נורמלית http://computers.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=270557
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הנתב ויש משהוא לא ברור במניואל שלו - בהרהב מקומות הם טוענים שיש לנתב שרת RADIUS פנימי לזיהוי משתמשים. אך בצילומי מסך שיש באותו מדריך אין זכר לשרת הנ"ל. (ולעומת זאת בגירסה היותר מוקדמת 6104W - מופיע בברור צילומי המסך של הפונקציה הזו) מישהוא מבעלי הנתב הזה יכול לבדוק את הנושא ולעזור לפתור את החידה ?! תודה
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
אני משלם עבור 5/500: 65 לספק - בזק בינלאומי 83.3 (ממוצע) לתשתית - בזק סהכ: 148.3 כמה אתם?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
בשבוע שעבר החליטה הוועדה הפדרלית לתקשורת בארצות הברית (ה-FCC) על שינוי ההגדרה של מהירות חיבור "פס רחב". הוועדה, שתפקידה מקביל לזה של משרד התקשורת בארץ, החליטה שחברות אינטרנט יוכלו להגדיר חיבור אינטרנט כ-"פס רחב" רק אם מהירות הורדה (download) היא לפחות 25Mbps ומהירות העלאה (upload) היא לפחות 3Mbps. ההגדרות החדשות מגדילות את מספר משקי הבית בארה"ב שאינם מחוברים לאינטרנט בפס רחב מ-6.3% ל-19.4% והמשמעות היא שנכון למועד ההחלטה, אחד מכל 5 משקי בית בארה"ב אינו מחובר לפס רחב. בהקשר זה מעניין לציין שאם ההגדרה האמריקאית למהירות "פס רחב" היתה מיושמת בישראל, הרי שיותר מ-90% ממשקי הבית כאן אינם מחוברים לפס רחב, בעיקר בגלל הקמצנות של חברות התשתית במהירות ה-Upload. http://www.netch…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת פנימי בנייד וקניתי עוד כרטיס רשת חיצוני USB ועכשיו שנייהם מוצאים לי רשימת רשתות ואני מתחבר באותו זמן כל אחד לרשת אחרת וזה נראה בסדר גמור ה Network and Sharing Center כאילו שזה דבר שכבר חשבו עליו וניתן לעשות רשת אחת בבדיקת מהירות מוריד ב 9 מגה והרשת השנייה באזור 4 אפשר איכשהו שתוכנות כמו ביטורנט או סתם גלישה בדפדפן תדע להשתמש בכל המשאבים כלומר בשתי הרשתות בעקרון אני יכול להכניס אפילו 4 כרטיסי רשת ואם יש מספיק רשתות של שכנים לדוגמא אפשר יהיה בתאוריה להוריד במהירויות גבוהות שאני מחובר בכמה רשתות במקביל אני לא מצליח לעשות את זה אני תמיד רואה שרק רשת אחת מנוצלת והשנייה לא עובר מידע בכלל
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת.. יש לנו אינטרנט מהיר מגה וחצי ועד עכשיו הכל היה בסדר... אתמול שמנו ראוטר והיום אני ואחותי היתיישבנו לגלוש... בהתחלה הכל היה בסדר.. והתחלתי להוריד דברים כל היום המחשב היה בהורדות... ממש ניצלתי את הפס הרחב... והיום הערב היתיישבתי לגלוש.. ובכמה שעתיים שלוש ראשונות הכל היה בסדר, ואז התחילו הבעיות... *בעיות כאלה היו עוד קודם (היום ) ICQ מיתנתק מעצמו, אקספלורר פתאום מנותק , קזאה רוב הזמן מנותקת והיא אפשר להיתחבר.... והגלישה הפכה מקשה עד בילתי אפשרית! כרגע אני גולש אם נאו-פלאנט.... ובאופן מוזר האינטרנט לאחר 7 מדורי גהנום אם האקספלורר של מיקרוסופט אני גולש במהירות מפתיעה אם הניאו-פלנט.. מה אני יכול לעשות ? כי אם חשבתי שהבעיה היא מגע רופף\בעיות בכבלים הרי …
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
אני משתמש ברשת מחשבים ללא סרבר. שני מדפסות ושני מחשבים{מק ן פי סי} הבעיה היא שהאינטרנט עובד לאט לאט וזה מאז שהתקנתי xp קודם הכל עבד פיקס אז מה יכולה להיות הבעיה? דחוף\תודה
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בסלון ראוטר אלחוטי של הוט שמחובר למחשב בסלון. יש לי בחדר השינה סטרימר שכגע עובד עצמאית. קיים כבל שהוט פרסו לפני שנכנסתי לדירה מהסלון לחדר השינה וכרגע לא מחובר לכלום. האם אפשר להשתמש בכבל הזה כדי לגשת מהסטרימר אל המחשב בסלון? האם יש מתאמים כאלה מ COAX לכבל רשת והאם הם מספיקים? חשוב לציין שהכבל מהסלון לחדר השינה לא מחובר לכלום (כלומר, לא מועברים עליו שידורי אינטרנט או טלויזיה), אני פשוט רוצה להשתמש בו כתשתית. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מאתר בחו"ל את הראוטר הזה ASUS RT-AC66U האם למישהו יש ניסיון עם הזמנה של ראוטרים ויכול להגיד אם שווה לקחת את הסיכון. הבנתי שרוב הסיכויים שמשרד התקשורת יעצור את זה אצלו. האם יהיה ניתן לשחרר במקרה כזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לנסוע לבזקסטור עוד היום ולקנות מהם ראוטר אלחוטי שהוא גם מודם, השאלה היא אם הוא שווה את ה600 ש"ח או שכבר עדיף להחליף את המודם USB שלי למודם רשת וליקנות ראוטר אלחוטי ב450 שקל של אדימקס? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5086 ועוד שאלה, אני יאבד מהמהירות גלישה/פינג כשאני יעבור לאלחוטי? כי כשאני מתחבר לאינטרנט דרך המחשב נייד שלי אצל חבר אני רואה תמיד שהאינטרנט שלי מחובר על 0.54mbps לעומת 1.8mbps אצלי בבית... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
חבריה קראתי על שניהם ,דיון מאוד ממושך ,אז השאלה מה עדיף לרכוש? כותרת ,יש לי כעת D-225 של פרטנר ולא מרוצה ממנו תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
עקבתי לפי המדריך שפה הבעייה שאין לנו אותה חברה אז אני לא יודע מה אני עושה הגעתי לשלב של ההגדרות אבל אני לא יודע מה לעשות מכאן קיבלתי את החלון הזה: http://members.lycos.co.uk/Lion00/ma-osim.jpg מה אני עושה מכאן?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-