עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by patch,

מנסה כבר כמה זמן להפוך את הW9970 שלי למודם בלבד שאליו יתחבר ה Archer C7 שלי.... אני מנסה להבין איך החיבור אמור להיות מוגדר: Quick Start בתפריט של הW9970 ובחירת חיבור BRIDGE - כך שזהו החיבור היחיד שיש, אין PPPOE חיבור הArcher C7 דרך פורט ה WAN שלו לאחד הפורטים של ה W9970 תחת NETWORK, WAN, הגדרת החיבור כ PPPOE הכנסת שם משתמש וסיסמא של החיבור לנטוויז'ן האם אלו השלבים הנכונים? כרגע הראוטר לא מצליח להתחבר בחיבור ה PPPOE, כל הזמן נכשל... האם חסרה לי איזושהיא קונפיגורציה? תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Qtec,

Blog post מעניין שקראתי בנושא. לדעתי בזמן האחרון הכדאיות של יצירת נתב שמבוסס על מחשב עם צריכת חשמל נמוכה גדלה משמעותית. אחד הדברים שהוא מעלה שם הוא יחס עלות\תועלת בין נתב קנוי לנתב המבוסס על מחשב. חומר למחשבה http://blog.codinghorror.com/the-scooter-computer/

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by gabrielf,

תבדקו בבקשה מה קצב ההורדה של תוכנת ההתקנה של סקייפ מאתר סקייפ בחיבור ללא חייגן ב 014 קצב ההורדה אצלי ב 2 מנויים שונים פשוט זוועה http://download.skype.com/macosx/cc5a3e4d3c97ef088fa0e1136f95cfdd/Skype_7.20.378.dmg בחיבור עם חייגן של 014 - הכל אחלה וחיבור ללא חייגן עם חברה אחרת - הכל אחלה

4. Started by yotam.m,

אהלן צריך עזרה בבחירת מודם-ראוטר לתשתית בזק באיזור ה-600 ש"ח. (אפשר לחרוג במידת הצורך אם באמת שווה את זה) מיועד לבית יחסית גדול (2 קומות) בתקווה למקם אותו במרכז הקומה ה-1 על מנת להימנע ממגדיל טווח ככל האפשר. האם יש משהו חזק יותר מהשאר? משהו שמצטיין בחדירת קירות\תקרה? תודה רבה. נ.ב אין בעיה עם הזמנה מחול רק חייב לעבור מבחינת תקני שידור אין מצב להסתבכויות עם מכס\משרד התקשורת וכו

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. שלום לכולם, אני גר ברומניה ושם יש לי ראוטר מדגם TP-LINK TL-WR841N. במהלך היום יום אני חווה המון ניתוקים של השידור האלחוטי והם נפתרים רק בעת הפעלה מחדש של הראוטר או בשימושי קווי-חיבור ישיר למחשב נייד. הניתוקים מתקיימים בעיקר, אך לא רק, שאני יוצר עומס מסויים על הרשת, ז"א שאני מפעיל את תוכנת הטורנט, מוריד קבצים גדולים וכו'. אשמח לעזרה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Cheif,

חברת OpenSignal, המתמחה במדידת ביצועי רשתות הסלולר ברחבי העולם, פרסמה אתמול דו"ח המשווה את מהירות הגלישה בכ-75 מדינות. הבשורות הטובות הן שישראל הגיע למקום ה-4 והמכובד עם מהירות גלישה ממוצעת של 28Mbps -ב-LTE (דור 4G). החדשות הפחות טובות הן שכיסוי ה-LTE בישראל הוא מהנמוכים בעולם, כאשר רק 52% מהמדינה זוכים לכיסוי. נתון זה מעמיד אותנו בתחתית הטבלה - מקום אחד מעל איראן והרבה אחרי מדינות עולם שלישי כמו קטאר, ויטנאם, ירדן ופרו. כחברת הסלולר המהירה ביותר בישראל הוכתרה פרטנר עם מהירות ממוצעת של 35Mbps וכיסוי של 69%. הדוח המלא בלינק המצ"ב. http://opensignal.com/reports/2016/02/state-of-lte-q4-2015/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. התקנתי Windows 10 בעזרת Boot Camp, התקנתי דרייברים, הגדרתי את הסיסמא של ה-WiFi והכל עובד סבבה. עכשיו רציתי להתחבר אל ומהמחשב הזה לשאר המחשבים ברשת הפנימית אבל אני לא מצליח, בדקתי פינג ואין בכלל משני הכיוונים. פינג לראוטר יש. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  8. Started by furyanaor,

היי, קודם כל יש לי שאלה שמתחלקת לשני חלקים; החלק הראשון הוא יותר עניין של מהות - האם כאשר אני "גולש בסתר" קורה משהו מיוחד מעבר לגלישה נטולת קוקיז והיסטוריה כמובטח? כלומר מבחינת לכידת נתוני הפרטיות שלי, האם במצב זה גוגל מפסיקה לעקוב אחריי ונותנת קצת ספייס אישי ? כאילו, כך לפחות משתמע... אך לאחרונה נתקפתי פרנויה קלה, אולי אני מפנטז לחלוטין וההפך הוא דווקא הנכון? פתאום זה נשמע לי כמו טרף קל מידי - אם המשתמש גולש בסתר אולי סביר יהיה שיש לו משהו להסתיר? כך שבניגוד למה שמשתמע, כל גלישה המקוטלגת תחת "גלישה בסתר" מתרכזת לה אי שם בשרתי החברה יחד עם תיוק מודגש ונורית LED אדומה? למיטב ידיעותיי עדיין לא נולד האלגוריתם שידע באמת להצב…

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by צביקה123,

New in box Unlocked Huawei HG658d VDSL2/ADSL2+ moden/router והמוכר כותב לי כי הפרוטוקול SIP נעול ציטוט 2016-02-04 05:50:36 Friend,pls note that SIP setting of HG658D is locked,but it can perfect with Bezeq NGN,very stable VDSL and Wifi connection,most of our customer can accept it,if you have any suggstion,pls advise me! למה הוא מתכוון אני עם בזק+019 40 מגה תודה לכל העוזרים צביקה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום, לפי הבנתי תמיכה בוקטורינג דורשת רק עידכון תוכנתי למודם, האם זה נכון? אם כן, יש ברשותי מודם VDSL2 מדגם DSL-699U5 שקניתי מבזק סטור לפני כמה שנים (ממותג כמודם של בזק), מתוצרת T&W, ועליו מתוקנת קשוחה (וכנראה שגם הצ'יפ) של broadcom. הקשוחה עצמה לפי הנראה לעין לא מקוסטמת לבזק, ונראת קשוחה סטנדרטית של Broadcom. חיפשתי באתר שלך T&W מידע על המודם הזה, אבל לא מצאתי שום איזכור לדגם הנ"ל. ניסיתי לברר באיזה קשוחה של broadcom מדובר, אבל עדיין ללא הצלחה. חשבתי לפנות לבזק/T&W/Broadcom בעניין, למי לדעתכם כדאי לפנות בנושא הזה? והאם בכלל הם ירצו לעזור? חבל שיש לי מודם יחסית טוב שלא תומך כרגע בוקטורינג, אם זה אפשרי להוסיף לו תמיכה. תודה.

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. מדובר על מחשב מק חדש. כאשר מוגדר using dhcp הוא מקבל ip ויש פינג לראוטר והוא לא גולש וכאשר אני מגדיר using dhcp with manual address ואני שם את אותה הכתובת כמו שהמחשב קיבל באופן אוטומטי (ולא הצליח לגלוש) הוא גולש. רק כשאני מגדיר לו כתובת ידנית הוא מתחבר וגולש.

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  12. אני מחובר בבית עם תשתית בזק וספק אורנג', אורנג' אמרו לי שהם גם משכו את התשתית אליהם, מה שאומר שאני משלם להם גם על התשתית. אני משלם כביכול על 100 מגה, בחיבור קווי אני מקבל 57 מגה ובחיבור אלחוטי אני מקבל 32 מגה. כששאלתי את אורנג' למה זה ככה, אמרו לי שהתשתית שלי מסוגלת לספק עד 60 מגה. מה זה אומר? זה נכון? אפשר לסדר שאני יוכל לקבל 100 מגה? או שאני צריך להשלים עם המצב הזה? תודה

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  13. Started by tzr84,

היי. למחשב נייח שעבר חדר וצריך רשת אלחוטית מה עדיף לקנות כרטיס wifi מבוסס על usb stick או לשלם קצת יותר ולקחת כרטיס רשת אלחוטי שמתלבש על pcie? מכיוון שההפרש הוא עשרות שקלים אז הביצועים והיציבות יותר חשובים לי.

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  14. יש לי בעיה חמורה ברשת הביתית ששמתי לב אליה. המחשב שלי מחובר עם כבל רשת CAT6 ישירות לראוטר שלי (אציין את כל הנתונים בהמשך) ואני מקבל 100 מגהביט בלבד. הראוטר ASUS RT-AC68R הוא הראשי שאליו מחובר המחשב שלי והוא זה שמחייג לאינטרנט: http://www.amazon.com/RT-AC68R-Wireless-AC1900-Dual-Band-Gigabit-Router/dp/B00I7EM752/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1454436867&sr=8-1&keywords=ASUS+68R המחשב שלי מחובר בכבל CAT6 והחלפתי כמה כבלים, CAT6 אחרים, CAT5E וגם CAT7. הנאס שלי מחובר ישירות לאותו ראוטר גם כן עם כבל CAT7. בהגדרות נאס כתוב לי שיש חיבור 1ג'יגהביט. מה שעשיתי קודם כל זה להחליף בין הכבלים, הנאס מחובר עם הכבל של המחשב והמחשב מ…

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  15. יש לי בעיה חמורה ברשת הביתית ששמתי לב אליה. המחשב שלי מחובר עם כבל רשת CAT6 ישירות לראוטר שלי (אציין את כל הנתונים בהמשך) ואני מקבל 100 מגהביט בלבד. הראוטר ASUS RT-AC68R הוא הראשי שאליו מחובר המחשב שלי והוא זה שמחייג לאינטרנט: http://www.amazon.com/RT-AC68R-Wireless-AC1900-Dual-Band-Gigabit-Router/dp/B00I7EM752/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1454436867&sr=8-1&keywords=ASUS+68R המחשב שלי מחובר בכבל CAT6 והחלפתי כמה כבלים, CAT6 אחרים, CAT5E וגם CAT7. הנאס שלי מחובר ישירות לאותו ראוטר גם כן עם כבל CAT7. בהגדרות נאס כתוב לי שיש חיבור 1ג'יגהביט. מה שעשיתי קודם כל זה להחליף בין הכבלים, הנאס מחובר עם הכבל של המחשב והמחשב מ…

• 12 תגובות
    • 4.2k צפיות
  16. נא למחוק. כשפרסמתי את ההודעה היתה תקלה, חזרתי וניסיתי שוב. לא ידעתי שזה באמת פרסם...

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  17. נא למחוק. כשפרסמתי את ההודעה היתה תקלה, חזרתי וניסיתי שוב. לא ידעתי שזה באמת פרסם..

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  18. Started by eozeri,

הי, אני מעוניין להקים רשת אתרנט ע"ג החשמל, וצריך בחלק מהמקומות יותר מנקודת אתרנט אחת. לא מצאתי בארץ מתאם עם שתי יציאות LAN, ופתאום נתקלתי במפצל הזה. האם זה משהו שיכול להתאים לפיצול LAN לשני מכשירים שונים (ממיר סלקום ו xbox)? (למיטב הבנתי צריך HUB או switch - אבל אולי דברים השתנו...) תודה רבה, אייל

• 8 תגובות
    • 4.9k צפיות
  19. שלום לכולם. אני מנוי בבזק ל-100MB אינטרנט ספק בזק בינלאומי... ראיתי וקראתי הרבה בפורומים המלצות אבל לא הגעתי למסקנה סופית... איזה ראוטר מודם VDSL הכי טוב לקנות?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום ברשותי זוג מתאמי אינטרנט על גבי רשת החשמל מסוג netis pl7200 kit כרגע אני זקוק למתאם שלישי, הפכתי את האינטרנט ולא מצאתי מתאם בודד כזה (נמכר בעבר ומופיע באתר היצרן) האם אני חייב לרכוש את אותו הסוג והיצרן בדיוק או שאפשרי להוסיף מיצרן אחר? תודה.

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  21. שלום רב לחברי הפורום, אשמח לקבל עזרה בבחירה בין הדגמים הנ"ל. בגדול ההבדל הוא שהTL-WDR4300 מצויד באנטנות טובות יותר אבל איננו תומך בAC. http://www.tp-link.com/en/products/details/cat-9_TL-WDR4300.html http://www.tp-link.com/en/products/details/cat-9_Archer-C20i.html מה שיש לי בבית זה מחשב בסלון שכרגע מחובר קווית ומחשב "ראשי" בחדר נפרד שבגלל מחסור בתשתיות מחובר כרגע אלחוטית לרשת 5G ע"י כרטיס רשת Edimax AC600 High Gain Directional (תומך AC ובעל קליטה לא רעה) בין הנתב הנוכחי, Netgear dual band של בזק למחשב ה"ראשי" יש מרחק של בערך 10-11 מטר וקיר אחד, המחשב מקבל קליטה מלאה ובדיקת מהירות מראה 40 מגהביט שזו באמת מהירות החיבור שלי. עקב רצון לעבור לעסקת באנדל באחת הח…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by borsood,

מודם הADSL שקיבלתי מבזק מראה סימני גסיסה. היות ובזק כבר לא משאילים מודמים אלא רק משכירים החלטתי לבדוק רכישת מודם VDSL ועל הדרך לשדרג את המהירות, ואולי בשלב יותר מאוחר לעבור לשוק הסיטונאי. כיוון שיש לי נתב מעולה (בן היתר 3 יציאות LAN 1GB בשימוש שדי נדירות בנתבים משולבים), אני מעדיף להמשיך עם הנתב הקיים ולהשתמש במודם בתצורת ברידג'. איזה מודם יתאים לשימוש בסיסי כזה? הבנתי שחלק מהמודמים האלו יכולים לשמש גם כמודמים ADSL אשמח גם להתייחסות לנקודה הזו. תודה לעוזרים עריכה: כרגע ההתלבטות היא בין kasada kw5212 ל tplink td-w9970 האם וקטורינג שווה את התוספת במחיר?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. יש לי בעיה ב-VOD של יס שבאמצע תוכנית (זה קרה בכמה סדרות שונות ולא רק באחת), המסך נהיה שחור וצריך לחזור אחורה לשידור החי כי הממיר לא מגיב לפעולה אחרת. דיברתי עם 3 נציגים של יס, אמרו לי פעמיים לעשות איפוס לממיר, איפוס לדיסק הקשיח וכלום לא עזר. בסוף קבעו לי טכנאי להחלפת הממיר. מדובר בממיר יס מקס טוטאל. קודם השתמשתי ב-DNS של OpenDNS שהגדרתי בראוטר אבל כשהשתמשתי באינטרנט ב-Wifi בסמארטפון זה עשה לי בעיות ואתרים לא נפתחו אז החזרתי ל-DNS של הספקית ועכשיו גם הגלישה בסמארטפון השתפרה וגם ה-VOD עובד טוב, לפחות ממה שראיתי בזמן קצר, כמובן שאני אמשיך לעקוב אחרי זה לאורך זמן ואראה אם אכן הבעיה נעלמה. שאלתי היא, האם אכן זה יכול להיות קשור לשימוש ב-DNS לא של הספקית או שיש בעיה …

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Avichay Bason,

יש לי ראוטר של tplink מדגם wdr4300 שהחלפתי לו את הגירסא ל ddwrt. כמו כן קניתי wifi extender של tplink מדגם re200. אני לא מצליח לחבר בינהם. האקסטנדר לא מזהה את הראוטר. החזרתי לראוטר את הגירסא המקורית של tplink ואז הוא כן זיהה אותו והצליח להתחבר אליו. לאקסטנדר אין גירסא של ddwrt. האם למשהו יש פתרון? אני מעוניין להשאר עם הגירסא של ddwrt בראוטר.

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  25. Started by NIVTAL,

שלום,ברשותי המודם/נתב אלחוטי החדש של בזק (G256DG) ונתב אלחוטי TL-WR641G של TP-LINKלפניכן היה לי מודם הוט והראוטר TP LINK התחבר למודם ולמעלה היה ACCESS POINTהACCESS POINT התקלקל אבל עכשיו יש לי את הראוטר של TP LINK שארצה לחבר במקום הACCESS POINT.ניסיתי לחבר אותו כרגיל עם כבל רשת לנתב של בזק והוא עובד ומשדר וויפי אבל בלי אינטרנט,כנראה צריך להתעסק עם הגדרות הWAN,למישהו יש מושג מה לשנות באחד מהראוטרים כדי שהTP LINK יעבוד?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים