עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם. לפני כמה זמן עברנו מYES לHOT ולכן גם באינטרנט עברנו לאינטרנט בכבלים.(שיש לציין שהוא עדיף על הADSL מבחינתי) מה שכן, מקודם הייתה לי רשדת אלחוטית וכרגע אני גולש רק במחשב אחד. רציתי את עזרתכם בנושא, בADSL היה לי ראוטר שהכל היה מחובר אליו(2 כבלים רשת, ועוד מחשב אחד שמחובר באלחוטי) כרגע יש לי רק מודם אחד שמחובר למחשב אחד שדרכו אני גולש בכבלים, והייתי רוצה לדעת אם אני יכול לחבר עם האביזרים האלה רשת אלחוטית (הראוטר שקיים כבר) הראוטר הוא ECI B FOCUS WIRELESS 352 + יש לציין שבמחשב הזה יש לי 2 כרטיסי רשת.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  2. Started by avi909,

אני מעוניין להתקין בעסק שלי רשת של שלושה מחשבים, אבל משהו אמר לי שניתן לחבר שלושה מסכים לכונן מחשב אחד, ככה ששני מסכים יתפקדו כמסוף בלבד. לכל מסוף שיהיה רק מסך, מקלדת, ועכבר. ולכולם תהיה גישה לאותו כונן ושיוכלו לתפקד עצמאית. האם זה ניתן? או שאני יצתרך לקנות לכל עמדה גם כונן?

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  3. שלום רב. יש לי מחשב ביתי שנמצא מאחורי router של d-link. ברצוני לאפשר גישה דרך ה remote access של windowsXP למחשב הזה. האם מישהו יודע כיצד ניתן לבצע את הדבר? האם זה עניין של פורטים ותו לא? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  4. Started by chen Y,

שלום לכולם, חייב עזרה עם הבעיות אינטרנט שאני עובר בבית לא מצליח להגיע לרשת נורמלית. טוב אז ככה.. יש לי רואטר מודם של הוט - HOTBOX2 והקליטה WIFI שלו ממש על הפנים ניסתי להגביר את הרשת בהמצאות ריפיטר - (TP-LINK TL-WA901ND) אך ללא הצלחה - לפעמים יש אינטרנט לפעמים אין אינטרנט וכשיש אינטרנט הוא ממש איטי ניסיתי לחבר גם את הראוטר של הוט ושהראוטר של TP-LINK יהיה AP אך גם ללא הצלחה יש לי גם 2 רפיטרים שקניתי: כאלה התכנון שלי שבכל הבית יהיה רשת יציבה וחזקה אשמח להמלצות לפני שאני מעיף את הוט תודהה

5. Started by Dark Tetris,

יש לי רשת אלחוטית בבית שמחוברת ל2 מחשבים איך אני יכול לדעת אם המחשבים מתקשרים בינהן ואיך אני יכול לתת הרשאות למחשב השני ואיך אני יכול ליצור תיקיות משותפות ואיך אני יכול לעשות remote desKtop על המחשב השני.... יש לי וינדוס XP

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  6. Started by sapinir,

שלום, אני גר בדירה בגודל של 100מ בערך. באחד מהחדרים יושב מודם של הוט HOTBOX. הבעיה שלי שבשאר אזורי הבית הקליטה של WIFI היא מזעזעת. כמעט ואין קליטה ובנוסף ניתוקים. לאחר מספר נסיונות של טכנאים שונים של הוט לעזור לי הבעיה עדיין קיימת. השורה התחתונה היא שהם המליצו לי על מגדיל טווח. המודם של הוט מחובר קווי למחשב נייח. האינטרנט במהירות של 30MB. איזה מגדיל טווח מומלץ לקנות שיפתור לי את הבעיה המעצבנת הזו? תודה מראש לעוזרים. מאור

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  7. שלום, אני גר במעונות באוניברסיטת בן גוריון בנגב. יש לי בחדר שני שקעים של LAN שדרכם אני מתחבר לאינטרנט. כיצד זה מתבצע: ע"י פקודת telnet מתחברים לשרת, נפתח command prompt שם אני מקיש שם משתמש, סיסמא וצורת התקשרות, רק אחרי זה אני מקבל גישה לאינטרנט. היות שיש לי כאן רק שני שקעים ואני רוצה שלושה מחשבים שיוכלו להתחבר מכל מקום בבית, אני צריך ראוטר אלחוטי. לפני שאני הולך לקנות, רציתי לדעת אם זה בכלל יעבוד. כלומר, האם ניתן לחבר מחשב דרך ראוטר לשקע LAN ולהתחבר עם פקודת telnet כמו שאני עושה ללא הראוטר? האם ראוטר לא חייב ספק אינטרנט, כי אלו משמשים גם כחייגנים? ראוטר לא חייב להתחבר למודם? תודה, אופיר

8. Started by nissim_y,

ברשת ביתית במערכת הפעלה xp איך אני שולח הודעה לאחד או יותר מהמחשבים האחרים ברשת ??

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  9. (דבר ראשון, הרשו לי להתבטא: :kopfpatsch: . שעה כתבתי הודעה שלמה בנושא ובהינף קליק של עכבר מחקתי אותה). אני עומד בפני הקמת רשת משרדית חוטית (10/100) ואין לי כל כך ניסיון בזה. קראתי כמה מדריכים בנושא ואני מבקש את עזרתכם ועצתכם לגבי זה. אני מפרסם בדיוק מה אנחנו הולכים לעשות ואם מישהו מזהה איזה טעות קריטית או משהו שאפשר לעשות יותר בקלות, אני אשמח לשמוע. ברשת יהיו בסופו של דבר לכל היותר 8 מחשבים (אבל יותר סביר שיהיו 4-5). אני אתן במשך ההודעה לינקים לחנות ספציפית אחת עם החלקים שאנחנו אמורים לקנות, אבל זה לא אומר שנקנה אותם דווקא מהחנות הזו - אז אם למישהו יש הצעות לגבי זה, אני גם אשמח לשמוע (עדיף באזור ירושלים). ובכן מה שאנחנו מתכוונים לעשות הוא: 1. ארון תקשורת: http://ww…

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  10. נראה לי שהצלחתי לתקשר בין שני מחשבים בעזרת כבר Parallel. כיצד אני מגיע ממחשב אחד אל התיקיות והקבצים במחשב השני? אינני מוצא גישה (אולי הגדרתי משהו לא נכון...). המחשב המארח (בו נמצאים הקבצים) עם WIN98 והשני, שמנסה לגשת, עם WINXP. תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. שלום, אני צריך לקנות למחשב של אחי כרטיס רשת אלחוטי. הראוטר נמצא קומה מעל, בערך 5-10 מטר במרחק אווירי (עם קיר או שניים ביניהם). הכרטיס רשת צריך לקלוט בצורה מספקת את האינטרנט, וכמובן בלי ניתוקים וכדומה. התקציב, לא משהו בשמיים, 100-200 ש"ח, אם יש משהו ששוה להשקיע עליו את הכסף בחריגה קטנה, גם מתקבל. תודה רבה, דוד.

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  12. שלום לכולם... ברגע שאני נכנס ליוטיוב הוא טוען קודם את הסרטון עצמו ואז את הסרטונים בצד בבום כזה. וממש איטי אני מחובר עם כבל למחשב.. גם אצלכם יש את התופעה הזאת?

13. Started by intermaster,

שלום לכם... אני מחפש אפשרות של פרסום תקייה באינטרנט ככה שאוכל להתחבר אליה מכל מחשב אחר.... לא ברשת ביתית. אלא באינטרנט בכלל. האם יש איזה תוכנה שעושה את זה בקלות? תודה.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  14. שלום רכשתי היום את הנייד HP PAVILION 6160 עכשיו הכול כבר מותקן ומוכן במחשב...אני סך הכול מחבר את החיבור מהמודם שתקוע אצלי במחשב האישי ומכניס אותו לנייד... עכשיו בנייד מופיעה לי הודעה למטה ליד השעון "THE CONNECTION HAS LIMITED OR NO CONECTIVITY" לא מבין למה הוא לא מתחבר הרי הכול פשוט כולכך...אני מנסה גם לעשות REPAIR ולא עוזר... מה עוד אפשר לעשות?

15. יום שבת אחה"צ - אין אינטרנט דרך הראוטר. 4 מחשבים מחוברים ואף אחד לא מצליח לגלוש. בחיבור המודם ישירות למחשב יש אינטרנט. בדרך כלל הייתי יכול להיכנס דרך דפדפן להגדרות של הראוטר מכל מחשב דרך הכתובת 192.168.0.1 קרה לי פעם שמשום מה ההגדרות של האינטרנט בראוטר "התחרבשו". ( אבל זה קרה רק פעם אחת וממזמן.....) עכשיו אני לא מצליח להיכנס לכתובת הזו משום מחשב. ומשום סוג של דפדפן. ולכן לא מצליח להיכנס להגדרות של הראוטר. הראוטר כבר בן 4-5 שנים...... רשת בין המחשבים עדיין יש. מה נראה לכם הבעייה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by maxos,

בזק מוכרת את המודם של סמסונג AHT-E300 . אני יודע שהוא מסוגל לתפקד כRouter ולחייג לבד. השאלה היא האם בזק מאפשר את הפונקציות האלה? או שצריך " לפתוח" אותו כמו באלקטל...??

17. Started by TaMiRn2,

יש לי בעיה עם הטווח של הראוטר שלי לחדר של אח שלי (בהחלט אין מרחק של 100M אםילו לא 50M!) אין שום הפרעות באמצב (שום מיקרוגלים או ארונות חשמל..) יש רק כמה קירות... (4-5) ועדיין הראוטר לא מצליח.. של לי את הWRT54G של לינקסיס (אמור להיות טוב..) מה לעשות? AP זה האפשרות היחידה? יש איזה AP זולה? אני לא הולך לעשות קונסקטרוקציות מוזרות של קלקר!

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  18. Started by DUDEnamE,

תקן N 300MBPS ו פורטים ללאן של גיגה כמה שיותר זול עדיף מחול אבל עם משלוח לארץ מצאתי את זה http://www.ebay.com/itm/Belkin-Wireless-N-Router-Gigabit-ports-F5D8235-4-/160655931068?pt=COMP_EN_Routers&hash=item2567d6f6bc#rwid אבל ראיתי את הביקורת עליו ונבהלתי זה באמת כזה גרוע?

19. Started by hararim,

מטעמי הפחתת הקרינה אני לא רוצה שהמודם ישדר קבוע אלא רק כאשר אני צריך להשתמש בנייד. הראוטר הוא מדגם 6540N ורציתי לדעת אם ברגע שאני נכנס להגדרות ועושה DISABLE לשידור האלחוטי הראוטר בפועל מפסיק לשדר או שפשוט לא ניתן לזהות את הרשת?

20. שלום, הפינג הממוצע שלי ב-WOWבשעות הצהריים והערב נע בין 350-450, בשעות הבוקר המוקדמות הוא יורד ל-250-350. האם לפי המעקב שמצורף כאו ניתן לדעת אם אפשר לשפר את הפינג והאם חבילת הגימרים שמציעים(בתוספת של 15 ש"ח) בנטויזין יכולה לעזור? ניתן לראות שבין שורות 10-11 הפינג מכפיל את עצמו: הערה: המדידה התבצעה מוקדם בבוקר כשהסרבר לא עמוס. Tracing route to 80-239-149-127.customer.teliacarrier.com [80.239.149.127] over a maximum of 30 hops: 1 <1 ms <1 ms <1 ms SL2141.siemens [10.0.0.138] 2 11 ms 12 ms 12 ms lo0.rb2.ptk.nv.net.il [212.143.208.167] 3 12 ms 11 ms 11 ms vl202.coresw2.ptk.nv.net.il [212.143.229.254] 4 12 ms 11 ms 11 ms ge0-1-4.gw1.ptk.nv.net.il [21…

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  21. Started by shoomil,

אח שלי נגע בהגדרות של הראטור כי היה בעיות עםם המחשב עכשיו בכלל אין גישה אל הראטור והתמיכה מהאינטרנט אמרו לי שיש בעיה בראטור אפשר להכנס להגדות של הראוטר מהאינטרנט מבלי שהוא מחובר ? איך נכנסים להגדרות שלו ואיך מגדירים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by gilibong,

היי חברה אני צריך עזרה בלהגדיר ראוטר אלחוטי של אדימקס למודם כבלים של נטוייז'ין אשמח לקבל עזרה או לקבל מדריך בשביל להגדיר תודה

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  23. לאחר עיון רב בפורום הזה ובכלל נתקלתי בלא מעט שאלות של משתמשים הזקוקים לתשובות היצרן כאשר הם נתקלים בסיטואציות שונות ומחוברים בצורות מגוונות לרשת. מאחר ורובנו נתקלים בבעיות לאחר שעות העבודה - בבית ואין מי שיתמוך בשעות אלו, החלטנו ב- D-Link ישראל, להשיק פורום חדש בעברית לכל לקוחותינו בו נוכל לשתף מנסיוננו ולתת מענה רשמי לשאלות רבות ולמנוע תסכולים רבים שיתכן ונתקלנו בהם בעבר הכניסה לפורום היא דרך האתר הישראלי הרשמי: http://www.dlink.co.il * גילוי נאות: הכותב הינו עובד D-Link * אין בהודעה זו משום המלצה או פרסומת למוצרי החברה כי אם לשתף ידע ולעזור לשאלות שונות העולות

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  24. Started by avokadoman,

שלום לכולם. אני צריך עזרה בקשר לבעית קליטה ברשת אלחוטית. אז ככה התחילו לי בעיות קליטה נוראיות ברשת האלחוטית לאחר ששידרגתי את המחשב ממחשב עם לוח ASUS 478 למחשב עם לוח Asus Commando מפרט המחשב הישן Asus P4s533-mx Socket 478 Intel P4 1.800mhz WD 160GB IDE OCZ 600watt PSU Stealth X Stream GeForce FX 5200 מחשב החדש Asus Commando Last Bios UpDate Intel C2D e6750 WD 160GB IDE OCZ 600watt PSU Steakth X Stream Geforce 8800GTS 640MB מחשב לא רע נכון? רק 5000 שקל חזרה לנושא. אז יש לי כרטיס רשת Edimax EW7128G המחשב הישן ה 478 הכל עבד חלק קליטה מלאה כל הזמן אין ניתוקים לאחר שדרוג המחשב יש קליטה במזל אולי על LOW ניתוקים כל 3 דקות מהירות גלישה העברת נתונים ממש אי…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.