עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC האם הוא מכיל את האופציה הזו?

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  2. Started by אני__:),

שלום, יש ברשותי טלויזיה חכמה של PHILIPS, אך אין לי חיבור לאינטרנט מובנה בקיר בקרבת מקום. איך אני יכולה בכל זאת לחבר את הטלויזיה לאינטרנט ולאפשר אינטרנט מהיר ורציף? מה עדיף- חיבור אינטרנט אל חוטי או קווי? אבקש להתייחס גם בהקשרי קרינה. אגב, אם זה משנה, אני מחוברת לHOT. תודה מראש, בברכת לילה טוב ושקט

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. שלום! בבית יש לי שני מחשבים: אחד נייח שמריץ ויסטה 64 ביט, והשני נייד שמריץ XP רגיל. אני לא מצליח לגרום להם "לראות" אחד את השני ברשת גם אם אני משתמש ב-Network Setup Wizard.. והם מקבלים IP על אותו CLASS (מספרים עוקבים) ו-SUBNET. יצרתי גם שני משתמשים עם ססמאות זהות בשניהם, ועדיין לא הולך.. מישהו יכול לעזור? תודה.

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  4. Started by oneq,

אם אני מחבר את המכשיר הנייד שלי כמודם סלולארי, זה אפשרי לעשות שימוש באייפי שלו אבל עדיין לגלוש דרך האינטרנט של המחשב (מבחינת מהירות גלישה, הורדה וכו')? אני לא מוצא שום דרך אחרת לשנות את האייפי שלי מבלי להתקשר לספק.

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by avieli,

ברשותי 2 מחשבים .1 נייד דגם 600e ibm ומערכת הפעלה me .שני מחשב נייח p2 מערכת הפעלה .xp fro שאלתי כיצד אני מעביר כל החומר של הנייד לנייח . אבקש להסביר צעד צעד ותודה.

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  6. Started by myegorov,

שלום אני מתכנן לבנות את הדבר הבא: INTERNET---------|Router (10/100)|------|Switch 10/100/1000|----------->Computer1 Computer2 <------------ באיזה מהירות מקסימלית יעברו קבצים בין 2 המחשבים? תודה! מקס

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  7. חברים אחרי בדיקות רבות מחפש רפיטר שיכול להגיע ל150 מטר מחוץ לבית כדי להתקין מצלמות אבטחה יש לי ראואטר שחור של הוט וגם ראוטר של אדימקס בחדר שמשמש כרפיטר אני צריך לצד השני רפיטר נוסף משהוא שיתאים לתנאי מזג אוור בחוץ שיכול לקלוט ולשדר ממאה חמישים מטר מומלץ עם חוט מהראוטר שלא יגנוב רוחב פס אבל שיהיה סטרילי כמה שאפשר בעיקרון אני מחפש רפיטרoutdoor לא יקר שעושה את העבודה מחוץ לבית תודה זאת הודעה ראשונה שלי כאן ומקווה שישמחו לעזור לי תודה מראש

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  8. Started by shahar07,

אני מתעסק עם זה יותר מידיי זמן בקישור הזה צרפתי http://static.tigerdirect.com/pdf/Asus_P5WDH-Deluxe_WiFi_Manual.pdf את המדריך אני מתעסק עם זה כבר יותר מחודש ולא הצלחתי עדיין להגדיר את המחשב כך שישמש לי כאלחוטי ל leptop

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  9. שלום לכולם, ניסיתי לפתוח דרך הממשק של ההוטבוקס, אבל בבדיקה שערכתי זה הראה שהפורט עדיין סגור. העברתי את המחשב שלי ל-DMZ, ביטלתי את חומת האש של ווינודס (אף על פי שגם בה הוספתי כלל שפותח את הפורט המדובר) וזה עדיין הראה שהפורט חסום. לאחר 30 דקות המתנה לנציג של הוט ענה לי בחור שטען שתמיכה בהוטבוקס עולה X כסף לחודש, כלומר לא מספיק שאני משלם להם כמה מאות שקלים בחודש עבור ההוטבוקס הגרוטאה שלהם, עכשיו אני צריך גם לשלם תוספת כדי לקבל תמיכה לתקלות שונות ומשונות שהוא מייצר.. זו לא פעם ראשונה שההוטבוקס שלהם משתגע, היה לי מקרה לפני כחודשיים בו הוא החליט לחסום לי אתר אחד (במקרה אתר שהייתי בתהליכי בנייה שלו). אשמח אם מישהו יוכל לסייע לי להתמודד עם הפורט הבעייתי לפני שאני שורף עוד חצי …

• 6 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. Started by freakyelfgirl,

מה הגןרמים לשגיאה איך מטפלים בה ולאיזה שכבה מבין 7 השכבות היא שייכת. אשמח אם תוכלו לעזור לי .זה סוג של שיעורי בית שאני אמורה להכין .לא נתקלתי בבעיה הזו אישית

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  11. שלום לכולם הקמתי רשת אלחוטית ל- 2 מחשבים 1- ראוטר TP-LINK WR-641\G 2- כרטיס רשת TP-LINK TL-650\G הערה:יש לציין שבעת התקנת הדרייבר WINDOWS הוציא הודעה שאין חתימה דיגיטלית לדרייבר , אך בכל זאת ביצעתי התקנה. הכרטיס מזהה את הרשת(ראוטר) ויש חיבור לאינטרנט אך אני שם לב שרמת הקליטה נמצאת במצב נמוך לעיתים אף נמוך מאד המשחק עם האנטנה לא שיפר את המצב המחשב שבו מותקן כרטיס הרשת נמצא כ8 מ' מהנתב האלחוטי ולא בממ'ד האם הבעייה בציוד הנ"ל? נא עזרתכם האדיבה בבעיה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by uriyafarag,

שלום , ברשותי מודם וראוטר של בזק DLINK N600 . הבית מחווט בתקשורת קווית כ8 נקודות רשת הפזורות בבית . רכשתי רואטר אלוחוטי חדש של LINKSYS EA6400. אני רוצה לבטל את התקשורת האלחוטית של הראוטר של בזק (שהראוטר של בזק יהיה רק לתקשורת קווית וישמש כמודם ). והרואטר השני ישמש לתקושרת אלחוטית ולתקשורת קווית סה"כ 8 נק ' . כיום שניהם מחוברים ביטלתי את התקשורת האלחוטית ברואטר של בזק אבל נוצרו לי 2 רשתות שונות ואיני יכול לגשת למדפסת ולמחשים שמחוברים ברואטר השני . אשמח לעזרה . תודה אוריה .

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. סיפור מוזר: יש לי ראוטר לינקסיס WRT54GL (עם קושחת Tomato) שמשרת אותי בנאמנות כבר כמה שנים. כרגע האלחוט שלו משמש רק לקישור ה- HTPC בסלון ל- NAS בממ"ד (שמחובר אל הראוטר דרך סוויץ' ג'יגהביט). וזה עובד מצויין, אני יכול לעשות streaming של 1080p מה- NAS ללא בעיות, אבל לפעמים אני נתקל בנפילות אקראיות בקליטה: פתאום הוידאו קופא ו- XBMC (על אובונטו) מודיעה על buffering. זה יכול להעלם כמעט מיד וזה יכול לחזור על עצמו כמה פעמים בתוך דקה או שתיים. החשד המקורי שלי היה כרטיס הרשת האלחוטי המצ'וקמק שהיה לי ב- HTPC. היה לי כרטיס טוב יותר, אבל הוא סירב לעבוד ב- HTPC. בסופו של דבר, אחרי עדכון BIOS ומערכת ההפעלה, הכרטיס הטוב זוהה כמו שצריך ואיכות הקליטה השתפרה (אני אפילו קולט את הרשת של השכנים…

14. Started by viperain,

שלום רב, יש לי את הראוטר של 3COM הבעיה היא שניסתי לעדכן לו גרסא אבל ההתקנה נתקעה והוצאתי אותו מהחשמל ועכשיו נראה לי שאין בו גרסא כי המחשב מזהה או כ unidentified network האם יש דרך להחיזר לו קושחה כלשהי? אול דרך הכפתור RESET? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום רב. יש לי מחשב נייד של טושיבה שקולט אינרנט אלחוטי דרך הwi-fi ואני רוצה להגדיל את טווח הקליטה שלו והבנתי שיש דבר כזה שמגדיל את התדר או משו כזה האם זה שמיש ומתאים למחשב נייד להגדלת הטווח ואם כן אז אם יש המלצה לסוג מסויים בתודה מראש שלומי..

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  16. Started by PenguinM,

שלום, עלתה במוחי המחשבה להריץ כבלים של cat5e מהארון תקשורת בבית הורי לכל חדר בביתם, אז חפרתי בפורום כמה שיכולתי ומצאתי פתרונות יצירתיים יותר ויצירתיים פחות. כאשר הגעתי לארון הבחנתי שכבר מושחלים שישה כבלים כאלו צמוד לכבלים של yes צוחק בקול ועכשיו עולות שאלות נוספות. 1) אין קו טלפון בתוך הארון תקשורת אך כמובן שיש שם את כל המרכז ניהול של כל חוטי הטלפון בבית, השאלה שלי היא איך ניתן לייצר נקודת טלפון (עבור אינטרנט של בזק) על ידי שימוש בחוטים הקיימים. 2) חיבור הראוטר לסוויץ׳ אמור להיות בעיה? רק לחבר וזהו? 3) בקירות מושחלים כבלים של cat5e 24awg, בקונקטורים שמצאתי במדיה גלקסי כתוב שהם מותאמים רק ל26awg. תודה מראש מאור

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Pease Brother,

איך משנים את הIP של ה INTERNET?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום חברים, הצטרפתי אתמול ל-30 מגה בבזק אבל קיבלתי תיאבון התקשרתי לברר לגבי 50 מגה ואמרו לי שנתוני הקו גבוליים לזה העניין הוא שהספק אישר לי 30 ש"ח עד 100 מגה וגם בבזק זה 10 ש"ח נוספים במשה זה יכול לבוא לידי ביטוי נתוני קו גבוליים? בשביל עוד 10 ש"ח גם אם אקבל בפועל 40 מגה זה שווה, לא? או שהכוונה שאני אסבול מניתוקי קו חוזרים ונשנים ? (אז באמת לא שווה לנסות) אשמח לשמוע דעתכם

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by idofr,

היי שלום וערב טוב, כבר כמה ימים שאני מרגיש שהגלישה היא פשוט מכה ממש לוקח לדפדפן המון זמן להגיע מאתר לאתר והלעלות אתרים סבירים לא איזה אתר צ'כי שעובר דרך שרתים בארה"ב ואיראן. עכשיו היה לי כמה דקות פנויות אז נכנסתי לcmd ולאתר של בזק בין לאומי והתחלתי לעשות פינגים לכל מיני אתרים שאני גולש אליהם בד"כ. בהתחלה התוצאות היו ארוכות ולא הגיוניות (אם הן בכלל חזרו) אבל אחרי כמה ניסיונות והורדה של הקובץ בדיקה מהספק פתאום יש לי קצב מדהים! הפינגים חוזרים במהירות מטורפת (9 מילי שניות מהbbc באנגליה!) ואפילו HW שהיה לוקח לו לפחות 20 שניות לעלות עולה תוך מספר שניות בודדות. עכשיו כאילו מה הקטע הם בכוונה נותנים לי קו איטי ואז שהם רואים שאני אשכרה בודק הם מחזירים אותו למה שהוא אמור להיות!? מיש…

• 160 תגובות
    • 27k צפיות
  20. אהלן, אז כמו שנאמר בכותרת, היום בבוקר קמתי ולהפתעתי כל הרשת בבית נפלה, אין לא אינטרנט ולא רשת. כשנכנסתי להגדרות הנתב(TL-WR1043ND) הופתעתי שהוא שוחזר להגדרות היצרן... לאחר הגדרת כל האפשרויות מחדש הכל חזר לעבוד כמו שצריך... השאלה שלי היא - מה יכולה להיות הסיבה? לנתב מוגדרת גישה רק דרך המחשב שלי(על פי כתובת MAC) ככה שגם אם מישהו עלה על הסיסמא של הרשת הוא לא יכל להכנס לניהול הנתב(לפחות בתיאוריה). למיטב ידיעתי אפשר לאפס את הנתב רק פיזית עם הכפתור השקוע בגב הנתב, או דרך התפריטים עצמם. במידה וזה רלוונטי עדכנתי לפני מספר ימים את הנתב לקושחה החדשה. העדכון עבר בצורה חלקה והנתב עבד מצויין מאז. השאלה שלי, היא מה יכולה להיות הסיבה? אם זה חומרתית - כרגע הכל עובד פיקס ואני מחכה לראות ב…

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  21. Started by b3ta0,

שלום בשבוע האחרון קיימת אצלי בעיה עם חיבור לאינטרנט. אך זה התחיל אחרי חומרה שהוחלפה במחשב שלי, ואחרי זהצצו עוד כמה בעיות, מה שגרום לי לחשוב שאולי יש בעיה במחשב. כך שאם רק אני חווה את הבעיה, אבקש עזרה בפורום חומרה. אני מחובר עם כבלים הוט וספק 018 עם חייגן. אני מתחבר עם החייגן ואינטרנט עובד, אך כל כמה דקות אייקון החייגן משתנה למצב של Acquiring netowrk address, וההודעה הבאה מופיעה ב Event Viewer: Your computer was not able to renew its address from the network (from the DHCP Server) for the Network Card with network address #. The following error occurred: The semaphore timeout period has expired. . Your computer will continue to try and obtain an address on its own from t…

• 33 תגובות
    • 7k צפיות
  22. לא עושה לי אופדייט באנטיורוס Avira הגרסא החינמית. אני עושה אופדייט וזה כותב לי למעלה שגיאה STATUS INTERNET CONNECTION FAILED זה לא בעיה באנטי וירוס, ניסיתי לעשות אופדייט גם ב קספרסקי וזה לא עובד. גם בקספרסקי יש בעיה של CONNECTION אין לי בכלל בעיות בגלישה כול האינטרנט עובד חלק מוריד מהר הכול עובד כרגיל.

23. Started by llime,

היי. חברים שלי מחוברים להוט במהירות 12Mbps (חיבור ללא חייגן). הספק שלהם הוא 012. לאחרונה הם התפקדו גם לבב"ל אבל לא יודעים איך לשנות את ההגדרות כדי לגלוש דרכם. יש להם איזה מודם שהוט מספקת להם וראוטר של edimax (לא זוכר כרגע את הדגם). מכיון שהם מבינים ברשתות ואינטרנט עוד פחות ממני, (יש דברים כאלו), הם פנו אלי כדי שאעזור להם להתחבר לבב"ל, ויש לי כמה שאלות: 1. קודם-כל, קראתי באיזה מקום שמי שמחובר ללא חייגן גולש במהירות של התשתית... אני גם זוכר שכאשר הם שידרגו (יותר נכון אני שידרגתי להם) מ 2.5 מגה ל 12 מגה (לפני כמה חודשים), המהירויות שהייתי מקבל שם ב speedtest היו של 12 מגה עוד לפני שהם שידרגו ב 012. מישהו יכול להסביר לי כיצד זה יתכן?... האם אפשר להגדיר את התשתית על מהירות כל…

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by yakir8,

שלום חבר שלי רוצה לקנות כרטיס רשת ללוח אם שלו 865 NEO2 S איזה כדי לו בתקציב של עד 100 שקל תודה מראש

25. שלום לכולם קיבלתי ראווטר של DLINK מדגם 6850U חיברתי אליו DOCK של 2 הארד דיסקים עם USB3 אני נכנס לממשק של הראוטר ובוחר באופציה של STORAGE DEVICES אבל העמוד לא עובד. ניסיתי גם בכרום וגם בIE בשניהם אני מקבל הודעה PAGE CANNOT BE DISPLAYED יש מצב שבזק פשוט סירסו את האופציה הזאת? מצד שני מופיע לי מיקום רשת חדש במחשב שלי עם השם של המודם אבל בפנים יש 3 תקיות של מוזיקה, תמונות ווידאו. שאני פותח למשל את התמונות הוא מתחיל לסרוק לי את התמונות שיש לי על 2 הכוננים... כנ"ל לגבי הוידאו והמוזיקה. זה ממש לא מה שאני רוצה.... יש אפשרות להפוך את הכוננים האלה לכונני רשת רגילים שאפשר לגשת מכל מחשב ברשת?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.