עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by doker,

what could be done to help prevent people from eating junk food create an advertisement אני צריך לעשות איזה פרסומת או משהו אם למישהו יש רעיונות למשפטים יפים שקשורים בנושא זה ממש יעזור לי ואני יודה לו *זה לא עבודה שלמה זה רק סעיף אבל בכל זאת אני צריך שיהיה איזה משפט או משהו יפה תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Jesse,

אני צריך לצייר שני ציורים על בריסטול גדול!, אז אני מבקש הצעות וגם אתרים אם הציורים ושהציורים יהיו בגודל 1024X768+ אני מעדיף ציורים מיקצועים ולא חובבנים , סוג ציורים . פרחים , נופים , בתים לא שטויות . תודה !

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  3. Started by bluemail,

הייתי רוצה לדעת על אתרים ששולחים ספאם בכמויות פשות יש לי שכן מנייק ואני רוצה לפוצץ לו את התיבת הדואר

4. Started by VL,

כל אחד שרוצה שישים תמונה/תמונות שלו פה... סתם מעניין לדעת איך נראיםם כולם

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  5. Started by Shasoosh,

הידעתם ש Firefox זה בעצם שם אחר ל פנדה אדומה והיא בעצם מופיעה על הלוגו של Firefox ? אתם יכולים לקרוא על זה פה http://www.mozilla.org/projects/firefox/firefox-name-faq.html ולשמוע מה יש לבחור שצייר את הלוגו להגיד בנושא. http://www.hicksdesign.co.uk/journal/branding-firefox קיצר, חשבתם שאתם מגניבים עם שועל? זה בסוף פנדה אני חוזר לאופרה.

6. יש לי ספק כוח ישן של מחשב מתוצרת חברת antec(יעני ספק איכותי). הוא לא מתאים למערכות מחשב חדשות בגלל החיבורים הלא תואמים. כידוע אם שוכחים אורות והמצבר ברכב מתרוקן ניתן להעביר כבלים ממצבר של רכב אחר ולהתניע ולמלא אותו תוך כדי נסיעה, אולם זאת פעולה לא מומלצת מפני שהיא מקצרת בצורה משמעותית את אורך החיים של המצבר ולכן מומלץ אם הדבר אפשרי כמובן למסור את המצבר לטעינה איטית אצל חשמלאי הרכב בעלות זניחה של 20 שח. לכן במקום לזרוק את הספק עלה לי הרעיון להשתמש בו על מנת להטעין את המצבר של הרכב במידה ואני אשכח שוב פעם את האורות או סתם להטעין אותו לקראת סוף חייו על מנת להאריך את השימוש בו עוד כמה חודשים. באמצעות וולטמטר מדדתי מתח של כ-11.5 וולט בחיבור המולקס בין הכבל הצהוב לשחור. השאלה א…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. שלום. בניתי לאחרונה אתר *נערך* אין לי כמעט שום ידע בנושא בניית אתרים. לקחתי פשוט תבנית מ http://www.oswd.org ושיניתי שם מה שהייתי צריך. הבעייה שלי היא כזאת. בניתי את האתר עם תוכנת NVU בסביבת לינוקס. האתר עובד יופי בפיירפוקס אבל נראה עקום באקספלורר. מישהו יוכל אולי להציץ באתר ולומר לי מה הבעייה? אולי רק צריך לשנות איזה שורה או משהו (אני מקווה). רב תודות! עלז

• 9 תגובות
    • 662 צפיות
  8. Started by אוריפ,

שלום! אני מעוניין לפתוח חשבון בPayPal כדי לשלם בכרטיס אשראי בiTunes ורציתי לשאול כמה שאלות לגביו: 1. האם צריך כרטיס אשראי בינ"ל גם כאשר אני מגדיר את כתובת המגורים ומשלוח החשבונית לישראל? 2. האם ישנם עמלות שהאתר לוקח? אם כן, באיזו העברה וכמה העמלה? 3. אם אני קונה שיר בiTunes, נניח, אז בחשבון ויזה רשומה פעולה של PayPal או של iTunes?

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  9. היי אנשים אני וחבר שלי לומדים לפסיכומטרי. אני צריך מאמרים באנגלית שמתאימים לרמה שכזו. לא ממש מצאתי משהו מתאים בגוגל. מישהו יכול לעזור אולי? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by roadrunner,

אבל זה אחד הגדולים http://www.youtube.com/watch?search=&mode=related&v=45IXLsUSpKA

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  11. Started by sagi_10,

אני לא יודע..כנראה שלא.. אני לא טוב בלצום

• 157 תגובות
    • 11k צפיות
  12. יש אתר שיש בו רשימת סרטי DVD חדשים שיצאו?

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  13. Started by Classified,

מי עוזר לי לקחת אותה הביתה? השלדה מזכירה לאמבורגיני נכון? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3308776,00.html

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by galh_5,

לי יש וחידשתי

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  15. Started by Rhx,

היי.. ובכן, מאז הדיון שלי אז של המוזיקה לא ראיתי שנפתח דיון אחד אחר גדול. ואני מניח שהפלייליסטים שלכם התחדשו מאז.. 8) אז בואו נראה מה כל אחד אחר שומע, סגנון מוזיקה, אמנים מסוימים וכו'.. תנו המלצות לשירים, שתפו אחד את השני בכיף. אם בא לכם אפשר לעשות את ה'מסורת' כמו בדיונים הקודמים, ולומר על איזה שיר הנגן שלכם יושב כרגע. דיון מהנה שיהיה לכם.

• 142 תגובות
    • 6.4k צפיות
  16. אני בן 18 וגר באילת. אני מאמין ומקווה שאני אשרת קרוב לבית, ככה שיצא לי להיות לעיתים קרובות בעיר. אין לי אוטו פרטי וגם אין לי סיבה לקנות אחד לעצמי, ואני לא יכול לנהוג על האוטו של אבא כי הוא בליסינג (אפשר לנהוג רק מגיל 24). לכן, אני חושב על פתרון של קטנוע נחמד. אני לא מעוניין בטוסטוס וגם לא באופנוע אלא קטנוע של 50 - 125 סמ"ק. אני חושב שזה יספיק, לא? כמובן שאני לא מתכנן טיולים איתו, אלא סך הכל נסיעות קצרות בעיר קטנה עם די הרבה עליות, ככה שאני רוצה שהוא יסחוב אותן. הבנתי שהדלק לא עולה הרבה בכלל בגלל הכמות הקטנה שלו - ככה שזה די יתאים לי. ועכשיו לשאלותיי - מה מספר השיעורים המומלץ לפני יציאה לטסט? מה המחיר הממוצע של כל שיעור? אם עברתי תיאוריה לרשיון לרכב, אני צריך לעבור גם תיאו…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by kfirlion,

תענו לפי השאלה ובנוסף לזה אם ניסתם לצום אז מתי שברתם את הצום? אני אישית ניסיתי לצום עד 12 בלילה והרגשתי פה יבש אז שתיתי המון, ובנוסף לא יכולתי לא לשחק במחשב אז שיחקתי CSS וב-BF2 עריכה: אני מכין כבר את השיחה (לאלו ששברו את הצום)

• 91 תגובות
    • 6k צפיות
  18. מה ההבדל בין גלגל רגיל באוטו לבין גלגל מגנזיום?

• 4 תגובות
    • 7.3k צפיות
  19. Started by Gilo2005,

לשאלה שלי מתי מתחיל החג הסוכות

• 14 תגובות
    • 816 צפיות
  20. אני שואל את השאלה בכל הרצינות

• 66 תגובות
    • 4.6k צפיות
  21. Started by someone,

מה אזרחות במדינה שחברה באיחוד נותנת לי בעצם?.. עדיף אתר או משהו שמאגד את כל הזכויות, אם אין אז גם תשובות כאן יועילו תודה מראש

• 50 תגובות
    • 6.8k צפיות
  22. Started by Kidney_stonE,

http://media.southparkstudios.com/media/SPinWoW.mov וגם עוד PREVIEW נראה לי שזה הולך להיות פרק ענק.. עוד כמה ימים הוא משתחרר לאוויר העולם

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  23. Started by Screw_Master,

1. ע"י איזה סוג של תרומה לאתר ניתן לזכות בתואר "משתמש החודש" ? תשובות לשאלה מפי אלה שכבר זכו לתענוג והשערות מאלה שלא ייתקבלו בברכה , גם בדיחות , שטויות , גרעינים ובירה יתקבלו בברכה + הבהרה : לא פתחתי את הת'ראד הזה בפורום ה"מאוד מוצף" "על האתר והפורום" מכייון שמישהו נעל אותו...

24. Started by R9547655G,

הולץ תל-אביב? סתם...מעניין

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  25. Started by liav12,

ירדתי דיי דרסטית מאז שיצאתי מקרבי, 10 קילו בחודשיים, והמשקל עומד כרגע על 52...בגובה של 1.74 רציתי לדעת מה המשקל המינימלי...?

• 13 תגובות
    • 7.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים