כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
לפני כשבועיים הלכתי למיונים בצריפים שהיו קלילים :Dוקצרים רק מילאתי שאלון קצר ולא חודרני ועברתי ראיון אישי עם קצין שלקח לי כמה דקות זהו אפילו שבטופס זהזמין למיונים היה כתוב שהמיונים יהיה עד חמש בקיצור חוץ ממיונים תכלס הייתה הרצאה חשובה של מפקד בית הספר לתחזוקה . בקיתור אתמול קיבלתי מכתב שעברתי ותאריך הגיוס שלי יהיה בנובמבר או במרץ (בכל מקרה הייתי אמור להתגייס בנובמבר). בקיצור אני שמח מאוד בייחוד שלא הייתי צריך לנצל פרוטקציות (בחייל האויר). בקיצור סבבה לי אבל אני בונה להיות קצין תחזוקה ביחידת שדה (הכי שווה- להיות "הסגן של אלוהים" ככה אומרים). התפקיד ממש נראה לי מעוה ובקיצור תאחלו בהצלחה.
-
- 9 תגובות
- 842 צפיות
-
-
התוכנה היא חוקית לגמרי! לכן אין לכם סיבה לנעול לי את הת'רד .. מישהו יודע? תודהמ הראש
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני מעוניין בסידבוקס לא יקר אבל שלא יקרוס לי, יש משהו מומלץ יחסית?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
או יודע איפה המפעל נמצא ?
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מה שאני מתכוון זה שאם מישהו יוריד את הפקק שמסמל את החדר שלי בארון חשמל אז שזה לא יוריד לי את החשמל בחדר... זה נשמע לי דבילי ולא אפשרי אבל אני פשוט חייב למצוא שיטה כדי שכמה קרציות במשפחה שלי לא יהרסו לי את המחשב ואת המוצרים החשמליים.. ואני יודע שיש כזה דבר אל פסק אבל בכל זאת אני מחפש משהו אחר כל דבר שיכול לבטל את האופציה של הורדת מתח החשמל ועדיין שיהיה חשמל ... תודה למרות שאני פסימי כי זה דבילי לגמרי
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש בצד ימין, הכפתור השלישי שמודיע לי מתי שמישהו הגיב להודעה שהגבתי, או שמישהו הסכים לבקשת חברות ששלחתי עכשיו זה גם מודיע לי כל פעם שמישהו מזמין אותי לאירוע וזה מציק ולא נוח יש אופצייה לבטל את זה?
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
הי חברה יש לי פלאפון מוטורולה K3 שנפל לכביש ונדרס. כל המערכות עובדות בצורה תקינה לחלוטין אך המסך מבחוץ נסדק בצורה קשה, לכן גם המצלמה החיצונית לא מצלמת היטב. האם מבחינת חברת הביטוח הפלאפון שלי מכוסה?
-
- 8 תגובות
- 949 צפיות
-
-
עדיף בעברית =] תודה... זה יחסית דחוף
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
במסגרת איזשהו פרוייקט אני צריך להעביר "קורס טיס" לכ30 ילדים, איך לתפעל מטוס והכל. מידע פרופר יש לי, אם יש אתר עם הפעלות או משהו... אשמח לקבל לינק
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רצוי (מאוד) שיהיה חינם
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
כל אתר , מדריך וטיפים יתקבלו בברכה. צריך את המידע בערך מה שלומדים במגמות בכיתה י' באלקטרוניקה... תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
^^^^ האם יש איזה אתר שמציג את כל האירועים שיש בגני התערוכה ואירועים שיהיו?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
-
בתמונה: http://img238.imageshack.us/img238/3107/2007050349554qq2.jpg נכון יש את שקע הורוד הרחב הזה? למה הדבר הזה נועד בדיוק? איך קוראים לשקע הזה?
-
- 6 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם טוב אז יש משחק קלפים שנקרא דוראק(טיפש בעברית)משחק רוסי אני מניח שהמון פה מכירים אותו.. רציתי לדעת אם יש אתר שמריץ משחקים שלו ברשת?אם מישו מכיר תודה אה ואני גם צריךתאתר עם התחרויות ששבש הבן לאומיות.. תודה=)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בימים האחרונים זה בלתי אפשרי לצאת\ להכנס לטבריה דרך כביש 90. מלא ערסים שעושים פה פקקים במשך כל היום... הסבר שלי לתופעה- כנס ערסים. הרי אין שום סיבה להגיע לטבריה (באמת שאין פה משהו מעניין לקהל הרחב), ולגולן אפשר לנסוע בדרכים הרבה יותר קצרות... אז... עד מתי כנס ה"אין שרשר, אין ריח וודקה-רדבול אין שרות"?
-
- 95 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
למשל N85 כמה הוא עולה בחודש בחברה?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נדפק לי סופית המכשיר N95 שקניתי לפני שנה בשחור....עכשיו אני לי כסף לקנות חדש אז אולי יש איזה מבצע בסלקום שנותנים מכשיר ומפזרים תשלומים?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כנו שיש לצ'רלי וחצי,חגיגה בסנוקר ואלכס חולה אהבה ??? מישהו אולי יכול להכין משהו חמוד במידה ואין ? (אם הייתי יודע הייתי מכין בעצמי).
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
כן שאלה סתומה אבל אני נואש לדיסקים חבילה של 50 במחיר טוב לא יותר מ80שח... או ביכלל אם יש חברה אחרת במחיר טוב תגידו לי... תודה
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
לא שיחה אחרונה (*42) שיחות באופן כללי שהתקבלו מאיזה מספר הם.. תודה
-
- 9 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אי אפשר להגיש תלונה במשטרה על הטרדה? הם כבר עולים על העצבים עריכה: יש דרך להשתיק שיחות שמתקבלות ממספר חסוי?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
הכוונה לא חום של המחשב.. חום גוף יעני שאני יוכל להבריז קצת.. קראתי באיזה מקום שאם אני אוכל בננה עם מלח אני יחטוף 40 מעלות חום... אז אכלתי שתיים ולא קרה כלום (על הטעם אין מה לדבר... לא מאחל לאף אחד)... חחח אם במקרה יש מישהו שמבין בזה אני אשמח לתשובה תודה!
-
- 72 תגובות
- 41.7k צפיות
-
-
יש איזו דרך לתקן את העיוות הזה? משהו חינמי שיעשה את העבודה? אם לא מישהו מוכן לתקן תמונה אחת?
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
..או כל דבר אחר שאני יכול להשתמש בו כדי להסביר להורים שלי למה אני לא מסתדר עם מקצועות שלא דורשים הגיון? לא נותנים לי לישון מספיק אף פעם, והמקצועות שדורשים שינון בעל פה עושים לי חשק לדפוק את הראש בקיר או לשרוט לעצמי את הפנים עד שלא יישאר כלום, ואחרי זה הם מתפלאים שאני נכשל :'( זה יהיה רחוק מהאמת אם אני אטען שההורים שלי לא שפויים? כי אני פאקינג סטודנט באוניברסיטה (והציונים שלי טובים) והם חושבים שאני אנקה שירותים בצבא בגלל שלא תהיה לי תעודת בגרות (כבר עברתי 2 ראיונות ותחקיר בטחוני למשהו שקשור למחשבים)
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-