עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היבואן שלח אותה לחו"ל לתיקון (החלפת CCD) והיא חזרה 6 שבועות אחרי באותו מצב ששלחתי - עם נקודה ורודה ענקית (300 פיקסלים) ומעצבנת תקועה בתמונה. מה לדעתכם אני צריך לעשות?

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  2. חיכיתי חודש שלם למשלוח של lsdiodes ולא קיבלתי מה עושים? שלחתי להם תלונה לאי מייל והם אמרו שזה נשלח... אבל... לא קיבלתי את זה... אני עוד הוספתי דולר לשדרוג לשליחה היותר מהירה... אם מישהו הזמין אז כמה זמן לקח לזה להגיע?

• 12 תגובות
    • 895 צפיות
  3. Started by אמיר יצחקי,

האיכות לא הכי טובה,אבל כיף לראות ולדעת שיש לנו צבא כזה.

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  4. קיבלתי את העדיפות השניה שלי לקורס במערך הטכני של חיל האוויר, 1245 - טכנאי מערכות ראיה, קורס קצר בן 5 שבועות בלבד. אשמח לקבל פרטים נוספים, מאנשים שמכירים את המקצוע או משרתים בחיל האוויר. :givemebeer: (שלא יהיה יבש)

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  5. Started by r1plet,

ערב טוב, בין יתר הזימונים לימי מיון ומבחנים ליחידות שונות בצבא כגון מודיעין ויחידות שונות אחרות קיבלתי היום זימון ליום מיון ומבחנים ליחידות חובלים/צוללות בחיל הים, עכשיו אני אשדודי, ויש כאן נמל לא קטן ורוב הסיכויים שאני אקבל יומיות... לא ידוע לי כלום על חיל הים והייתי מאוד שמח לקבל עצות מאנשים עם נסיון ובעצם לשמוע את דעתכם. הפאנצ' פה הוא שכעקרון אני רציתי מלכתחילה להתגייס לחיל האוויר, אני מרחיב 5 יח"ל מחשבים ואלקטרוניקה, 4 יח"ל מתמטיקה, 5 אנגלית ושאר הירקות בסגנון "בגרות איכותית"... אשמח לשמוע את דעתכם ועצתכם, ללכת על זה, לא ללכת על זה?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by id3232,

איזה מהם לסמן בעדיפות ראשונה ושנייה במנילה ע"פ האיכות והיוקרתיות שלהם והיחידות טכנלוגיה ומחשבים בתוכם (כמו זיק בתותחנים וכו'). חייב דחוף עזרה צריך למלא עד היום. תודה

• 40 תגובות
    • 4k צפיות
  7. נתחיל בזה שכרגע אני לומד בבית הספר הטכני של חיל האוויר בחיפה במגמת אלקטרוניקה בכיתה י"ב, אח"כ אני כנראה אמשיך להנדסאים (י"ג-י"ד) או שפשוט אתגייס. לפני מספר ימים קיבלתי מכתב מחיל המודיעין בקשר לפרוייקט סיגמא, עדיין לא ברור לי במה מדובר, אך חבר שקיבל את המכתב אמר שבעצם בפרוייקט סיגמא עושים י"ג-י"ד בחיל המודיעין. בקיצור, אשמח לקבל חוות דעת בקשר לחיל המודיעין (גם יחסית לחיל האוויר) - לא לשכוח להתייחס לקריירה העתידית שלי.

8. Started by DJO,

קיבלתי ביום חמישי מכתב ובו 2 דברים. 1. פרוספקט של מסלול עובד חקר מודיעין, זה נראה מעניין, אני אשמח אם מישהו יודע עוד על זה שירחיב. 2. זימון למבחני התאמה לקראת גיוס לחיל מודיעין ביום חמישי השבוע, מודיעין היא האפשרות השנייה שלי, אני מעדיף ממר"ם, אם אני אלך למבחנים האלה (ואצליח 0_ם) האם זה יפחית מהסיכויים שלי לקבל זימונים לממרם? תודה =]

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by DUDEnamE,

לפי מה שאני יודע לתפקיד של מפעיל מבצעי? אפשר קצת פרטים מנסיון אישי? מישהו היה שם?

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  10. הייתי במגמת מחשבים(10 יחידות מחשבים +5 פיסיקה), ואני בן יחיד, עם פרופיל 97, באמצע כיתה י"ב קיבלתי זימון לממר"ם-לזימון לא הלכתי כי באותו זמן החלטתי שאני רוצה ללכת לקרבי ..ביום הגיוס הייתי מיועד להתגייס לכפיר ואמא שלי בסופו של דבר לא חתמה לי על הטופס שאני בן יחיד והיא מרשה לי להיות בקרבי, ולכן ישר עברתי מקצין מיון של קרביים לקצין מיון כלל צה"לי, שם שובצתי בחיל תקשוב, בקורס מת"מ(מפעיל תקשוב מבצעי), מחר מתחיל לי הקורס ואני מתנגד לקורס כי אני יודע שהוא לא בשבילי ואני מסוגל לתרום הרבה יותר לצבא(לדוגמא בממר"ם או בקורס בחיל תקשוב/בסמ"ח שהוא יותר טוב ממת"מ שנחשב לקורספחות טוב בחיל תקשוב) השאלה שלי היא איך אני עובר לקורס אחר, לדוגמא מר"ם, או ממר"ם(יותר בעיה כי זה קדם צבאי)?

• 3 תגובות
    • 4.9k צפיות
  11. Started by כתום,

שמעתי שמתי שעושים דיאטה חזקה קצב חילוף החומרים של הגוף יורד כלומר צריך לצרוך פחות קלוריות.. ועכשיו לשאלה האם יש דרך להעלות את קצב חילוף החומרים?

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  12. Started by My_Name,

מסיבות כאלה ואחרות, אני צריך לדעת איך לבצע חילוק ארוך. לצערי, לא הקשבתי בכיתה ד', ולא יצא לי להתקל בנושא שוב. אז השאלה היא פשוט, איך מבצעים חילוק ארוך, או לחילופין, אולי יש דרך קלה יותר מחילוק ארוך ? נתקלתי בכמה מדריכים באינטרנט, אבל הם לא מכסים את כל הנושא. חילוק ארוך כדוגמת 585:9 או 324:6 וכו' הוסבר כמו שצריך, ונקלט אבל איך מבצעים חילוק ארוך, כאשר המחלק / המחולק / שניהם הם שברים עשרוניים. אפשר אולי להכפיל ב-10/100 ואז מתקבל מספר רגיל. אבל אז גם יוצא מחלק דו ספרתי. אז איך מחלקים כאשר המחלק הוא דו ספרתי ? תודה

• 6 תגובות
    • 7.2k צפיות
  13. Started by avivlyaviv,

אני ועוד 3 חברים הולכים כנראה מחר לחלק פליירים.(פעם ראשונה) האם יעשו לנו בעיות שאנחנו באים בקוצה(4)? כאילו בגלל שנסתובב כולנו באותו מקום? כדאי להיכנס כשתי זגות? ומה השכר מינמום לשעה?

• 25 תגובות
    • 5.3k צפיות
  14. Started by Bessmertniy,

חחחח אז הבן של הבת דודה שלי רוצה לקנות מחשב... הוא יודע על AMD והכל ואפילו המוכר המליץ לו AMD ועכשיו אני עוזר לו בלהרכיב מפרט ואני שואל אותו , מה דעתך לקחת אינטל אז הוא שואל אותי "מה זה?" :lol: :lol: הנה עוד תגובות שלו לאחר שהסברתי לו מה זה אינטל. "מה אני צריך אני רוצה AMD 64!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" "A-M-D 6-4 !-!-!" :lol: הוא בן 14 .

15. Started by Ewingum,

http://news.walla.co.il/?w=//449353 ;D אני הכי אהבתי את "משרד החינוך: היא הזהירה אותם."

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלומות חבריה, אני מניח שהיו כמה מכם שנתקלו במקצו"ע הנ"ל, שעה בשבוע שהיא בעצם בול כמו תאוריה, רק שהיא לא עוזרת להשיג רשיון (י"א). אני למדתי השנה חינוך תעבורתי והיו לנו בערך שני בחנים ועוד איזה שני מבחנים, בכולם יש לי בערך 70 - לא באמת אכפת לי, זה לא מופיע בשום מקום בבגרות וגם ככה אני אלמד את זה כאשר אני אגש לתאוריה. הבעיה היא המבחן "האחרון". מועד א' שלו היה בזמן שהייתי בניתוח. מועד ב' שלו היה בזמן שהייתה לי מתכונת במדעי המחשב(קצת יותר חשוב). מועד ג' שלו היה בזמן שהייתה לי בגרות בתנ"ך. ועכשיו היה מועד ק"ז שלו, ולא הייתי, בגלל שפשוט לא זכרתי שיש אותו. אותו מורה לחינוך תעבורתי התקשר היום לביתי, איים עם הדברים הרגילים שאני לא אהיה זכאי לתעודת בגרות בגלל זה ידה ידה ידה…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by יונדב,

כל מה שתראו באתר - הכל חינם. החל מתוכנה למחשב, וכלה בבקבוק בושם. יפה, לא? http://www.bechinam.com

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Rammler1983,

מה השיגה ארה"ב בחיסול בן לאדן חוץ מהסמליות שאף אחד לא יכול לברוח מהצדק?... הרי יקומו עוד 100 בן לאדנים

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  19. Started by darkman,

מחפש הוסט להעלות סרטון על חיסול של מחבל משהו מהמם *הסרטון מיועד לפרסום פה* 900KB

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Alexkmr,

בחודש האחרון יש לנו בבית מכת ג'וקים (קטנים בעיקר) הם פשוט מגיעים בכמויות. משהו מכיר פתרון אקולוגי-ביתי לחסל אותם? אני פשוט לא רואה את עצמי מתחיל לרסס ארונות מטבח עם K300.

• 14 תגובות
    • 5.5k צפיות
  21. Started by yossi21,

אני כל שנה לקראת החורף מתלבט אם כדאי להתחסן, אז מה דעתכם, זה מומלץ או מיותר? ואני לא בקבוצת סיכון כלשהי.

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  22. Started by iem,

בניגוד לביקורים קודמים שם, נשאלת השאלה: אם אני מתכוון לטייל ללא הגבלה בארה"ב בכל תחומה (ללא חריגה מגבולותיה), ובקנדה (כנ"ל ללא חריגה). האם יש חיסונים מומלצים, נניח בגלל איזורים מסויימים שם הפחות בטוחים שהם כמעט ברמת תברואה של העולם השלישי ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. האם החיסיון עליו מחויב פסיכולוג / מטפל כזה או אחר "מנצח" סיווג ביטחוני שיש למטופל? כלומר, האם למטופל מותר להעביר מידע מסווג מסוים למטפל, לצורך הטיפול? או שמידע מסווג - מסווג, בלי קשר לחיסיון המטפל?

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by חן מ,

שלום אני מקבל כל שבוע 50 שח,אני יכול עם זה לחסוך לסוני 3?ובנוסף יש לי עוד 1400 שח בצד שאני לא משתמש בהם,רק אם אני אצטרך לסוני 3 זה יהיה אפשרי עד סוף מרץ להגיע לסכום של סוני 3? ובנוסף,איך לשכנע את ההורים ככה שבטוח יסכימו לקנות לי?להגיד להם שאני בכיתה יב ולומדים קשה והבאתי תעודה ממש טובה והציונים במבחנים טובים וכו'?או משהו אחר?

• 39 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. כנסו ל KIPKAY.COM ותראו איזה דברים מגניבים יש שם. יש באתר הזה סרט שמראה איך לחסוך בדלק. אומרים שם שאפשר לשים אציטון נקי בדלק וזה ישפר משמעותית את הצריכה שלו. הבחור אומר שזה מה שחברות הדלק והנפט לא רוצים שנדע. אוקי, אז עכשיו שאנחנו יודעים, זה נכון? למה שזה ישפר את צריכת הדלק?? מישהו מוכן להתנדב לניסוי??

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.