עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Yossarian22,

אתמול חשבתי על משהו נגיד מישהו נוהג שיכור[או שתוי, זה לא משנה, העיקר שהוא לא יעבור את הבדיקה של המשטרה] ועוצרת אותו ניידת ובאותו רגע שהוא יוצא מהרכב הוא לוקח בקבוק אלכוהול ומתחיל לשתות. מה השוטרים יכולים לעשות? הרי הם לא יכולים להוכיח שהוא היה שיכור כשהוא נהג, ומצד שני הוא יכול לטעון שהוא התכוון לשתות ולהרדם ברכב או משהו כזה.. מה קורה במקרה כזה? הדבר היחיד שעולה לי לראש הוא שיכולים להאשים אותו בשיבוש חקירה או משהו כזה, אבל אני בטוח שהעונש שהוא יקבל במקרה כזה יהיה משמעותית נמוך מאשר בנהיגה בשכרות..

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. היי, אני מנסה לדחות את הגיוס שלי לצה"ל בשנה בשביל לסיים תואר ראשון (תואר משולב במתמטיקה ומדעי המחשב באוניברסיטת בן גוריון). הדרך הסטנדרטית לא עובדת, הם דורשים שבסוף י"ב (עכשיו) יהיה לי לפחות חצי מהתואר (60 נקודות) ולי יש 55. שלחתי בקשה, הם לא הסכימו, ערערתי בטענה שחסרות לי נקודות בודדות, הם שוב לא הסכימו. האם יש דרך אחרת לדחות את הגיוס בשנה? אני כרגע אמור להתגייס במרץ 2010. תודה רבה לכל העוזרים!!!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. http://en.wikipedia.org/wiki/Inon_Zur נדיר

• 71 תגובות
    • 4k צפיות
  4. Started by Morphine,

חשבתי להתחיל ללמוד לאפיק מעבר במדעי המחשב באוניברסיטה הפתוחה. אני רוצה להגיע למדעי המחשב בבן גוריון וכרגע אני צריך לשפר בגרויות ופסיכומטרי, אז חשבתי במקום זה ללמוד באפיק מעבר. בשביל לעבור לבן גוריון צריך לעשות 7 קורסים של מדעי המחשב באו''פ ולקבל ציון מסויים. האמת שזה לא נראה בשמיים, אבל אני לא יודע אם אני בנוי לסגנון למידה שכזה ולכן חשבתי להתייעץ אתכם כי בטח יש פה כמה שלומדים באו''פ.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  5. Started by sir f,

היום גיליתי שאומרים פוזמקאות ציפיתי לפוזמקים או פוזמקיים או משהו כזה, אבל בהחלט לא לפוזמקאות!! מטרת הדיון-לוודא זאת ולחלוק עמכם את המידע המרגש הזה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by עוף קפוא,

יש לי דילמה קשה! אני רוצה לאכול קורנפלקס! אבל אני לא יודע מה לעשות תעזרו לי! ערב קפוא!

• 107 תגובות
    • 7.7k צפיות
  7. Started by redti,

יש שיר של 50 CENT 21 QUESTIONS רציתי לדעת אם זה סתם השם של השיר או שזה מושג מהעולם המערבי ? במידה וכן מה הכוונה שלו ?

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  8. Started by redead,

מה ההבדל ומה עדיף הוראת קבע לחשבון בנק או לכרטיס אשראי?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by yarkoni,

אוקי אני מתכווןן ליקנות את הX23 וחיפשתי מחיר זול המחיר הכי זול שמצאתי הוא 700 ש"ח ופתיאום הגעתי לחנות הבאה http://www.wll.co.il/ProductDetails.aspx?pid=559 המחיר מטורףף וכול שהאר הדברים בחנות מחיר רגיל רק זה מחיר פנטסטי השאלה שלי עם אתה חושבים שהחנות בטוחה או חוות דעת ממישהו שקנה ממנה

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  10. טוב,התקשרתי לבזק בין לאומי פעם אחת והוא הספיק להגיד לי שזה משהו בהגדרות האינטרנט או האנטיוירוס(נורטון),התנתק להם הטלפון ונשבר לי מהזמן המתנה. אני נכנס לאינטרנט ומגלה שחצי מהאתרים שלי חסומים,לא פורנו או משהו,אתרים כמו GAMER אפילו. כשאני נכנס אליהם יש מסך X עם כתובת כזאת http://safeweb.bezeqint.net/page.html יש לי בזק בין לאומי.אמא שלי אמרה שהיא התחברה לאיזה מבצע אבל בפירוש לא ביקשה חסימה של שום דבר. הדבר הזה חוסם לי חצי מהאתרים ברשת.איך אפשר לבטל את זה ידנית?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. חבר'ס, סוף סוף נציג ישראלי (נציג לא נציגה) שמגיע לשמינית גמר גראנד סלאם מאז 89'. שאפו ! בעקבות נצחון זה, דודי עשוי להשתלב בין 30 הגדולים מעולם, דבר שלא נעשה כלל בעשור זה ע"י טניסאי ישראלי פרט להראל לוי, כל הכבוד ! יש להוסיף שהראל לוי הגיע למקום זה ע"י כך שניצח בטורנירי ATP רגילים, אך דודי משחק אותה בגראנד סלאם ועוד הגדול מכולם - ווימבלדון. בסיבוב הבא ( הרביעי - שמינית נהגמר) מחכה לו דיוקוביץ' המפלצתי והחקיין המעולה.. יש לי הרגשה שאם דודי יהיה בשיאו הוא יוכל לעשות את זה ! אשמח לתגובות בנושא !

• 14 תגובות
    • 891 צפיות
  12. Started by חן מ,

מישהו מכאן היה?אולי יש מישהו שמתעסק בנושא טיסנאות כאן בפורום? אני הייתי היום,אחרי שאני אדע אם בכלל היום אנשים נוכל לדבר על זה קצת שבת שלום

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  13. היי רציתי לדעת איזה חנויות נחשבות בארצינו . שכוללים מבחר גדול , שירות טוב גם אחרי קנייה וכמובן מחירים סבירים. כמו כן האם אתם רוכשים מחשב ONLINE או בסופו של דבר הולכים לחנות ? תודה, שאול.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by x-dude,

יאריס 100 אוטומטי, שמעתי שהגיר הרובוטי ממש על הפנים, כל הילוך האוטו קופץ.

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  15. קניתי לפני שבועיים כרטיס זכרון KINGSTON MICROSDHC 4GB CLASS 4 (בארץ). האם אני באמת צריך לשמור את הקופסה במקרה של תקלה?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  16. בפעם הקודמת שהיה פה דיון על אלכוהול אמרו שלא כדאי לקחת משככי כאבים ביחד עם אלכוהול, כי שניהם מעמיסים מאוד על הכבד. זה נכון גם לגבי פניצילין או כל סוג אחר של אנטיביוטיקה? פשוט אני מתכנן לשתות עם חברים היום ואני חייב לקחת פניצילין בשביל להעביר תכאבי גרון, אז אולי אני יצטרך לוותר הפעם

• 35 תגובות
    • 10.7k צפיות
  17. Started by talel18,

http://nev.pas-rahav.com/purehemp/0906/?ref=ynet יש בקרמים האלה THC ואם כן מה האחוזים..?

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. למה אחרי שבני אדם מחרבנים הם צריכים לנגב את התחת וחיות לא? קחו לדוגמה את הכלב שלי - הוא עושה מה שהוא עושה וזהו, לא נמרח לו כלום

• 9 תגובות
    • 4k צפיות
  19. Started by Melike Pk,

יש למישהו שירים פשוטים לנגינה שיכול להמליץ לי עליהם? עדיף באנגלית- רוק פאנק וכל המשפחה

• 30 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. אילו יחידות קרביות בצבא (חוץ מטייס ונהג) יכולות להביא לי מקצוע לחיים?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Elijah Baley,

שלום, בחרתי את כל החלקים שאני רוצה באתר, ולרגע לא הייתי בטוח אם הם ירכיבו את המשחב לבד או שאני צריך לומר להם או שהם לא עושים את זה בכלל. תודה

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by 3d7,

אני מחפש נעליים של גאספו דגם Gaspo Light Run Black. למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג את הנעליים האלה בארץ, ובמחיר זול?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by nsns,

אמיתי לגמרי כך נגנב לי המחשב הנייד מזהים? http://www.youtube.com/watch?v=ekJ6VU1EAbo (אם לא הבנתי נכון וזה בניגוד לתקנון הפורם אמחק את ההודעה)

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  24. Started by Cyanide,

אני מחפש המלצות לפודקאסטים בעברית שעוסקים סביב הנושא של טכנולוגיה, מחשבים, גאדג'טים, סאונד ודומיהם. אפשר להמליץ על פודקאסטים באנגלית רק אם הם ממש ממש טובים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Iv0ry,

1.תאר 4 תהליכי שינוי במער. 2.תאר 2 הבדלים בין המער הראשי למער המשני

• 2 תגובות
    • 861 צפיות

דיונים חדשים בפורומים