כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
-
השאלה בכותרת. נא להצביע. חשוב לציין שאם הגדרתם למחשב להיכנס למצב שינה אחרי זמן מסוים, זה נחשב שאינכם מפעילים אותו 24/7.
-
- 87 תגובות
- 13.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
בפעם הראשונה שהכרתי את המשחק, פתרתי את הרמות הקלות ועזבתי עקב חוסר הקושי. לאחר מכן, מצאתי כמה סודוקואים קשים ומתאגרים, מאז נסחפתי ואני משחק לא קצת [אינטרנט, עיתונים, סלולרי]! האם אתם משחקים בסודוקו? ולמי שעדיין לא שמע על זה: www.sudoku.name
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
אני יוצא עוד שעה ככה. אתם מתרימים?
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
האם אתם משחקים כדורסל\כדורגל\כדורעף\פיינטבול\MOHAA? אני משחק כדורסל ושנה הבאה אני אשחק בליגה(עברתי לקבוצת ליגה אתמול והחוג הקודם מסתיים עוד 2 אימונים) אני גם הולך לפיינטבול מתי שיוצא\מתארגן בגיימר יש מצב משחק כדורסל מפגש הבא? ;D
-
- 56 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
-
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
-
תגידו, מישהו ממכם אוכל פטריות? יש להם טעם כזה Best או שרק אני אוכל פה?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
בAXN, כל יום בעשרים לשלוש בצהריים ובעשרים לשבע אחה"צ, אתם רואים? אני התחלתי לפני שבוע, זאת סדרה פ33ה!!!!!!! :D תכתבו: האם אתם רואים או לא?
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
והאם יש סיבה לשמור אותן בכלל?
-
- 10 תגובות
- 918 צפיות
-
-
-
אני מאוד מתענין במה שאתם חושבים על ילדים קטנים (בני 0 עד 6), ולכן אני עושה סקר, האפשרויות מוצגות למעלה (ואם אפשר תשתפו אותנו בהחלטה). אני הצבעתי "שונא אותם בדם!", כי פשוט אי אפשר לחיות לידם, הם כל הזמן מעצבנים, כל הזמן רועשים, נמאס! נ.ב מי שרוצה לראות תוצאות, שיצביע.
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
http://www.freefax.co.il
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
לפני כחודש בערך ההורים שלי רכשו רכב חדש (הונדה סיוויק 2008). ורציתי לשאול, אני יודע שכשקונים רכב חדש המוכרים אומרים לא להביא את האוטו לידיי מאמץ, ולא לעשות Kick-Down (אוטומט נו..) לפרק זמן מסויים.. כי המנוע חדש וזה לא בריא בשבילו.. האם זה נכון הדבר או סתם קשקוש?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בהרבה מאוד מקומות (בעיקר סרטים אבל לא רק) נאמר שאפשר למצוא המון מידע על מי שרוצים ברשת. מה שאני רוצה לדעת זה: -זה נכון? -זה חוקי? -איך? סתם סקרנות. אני די בטחו שעם קצת האקינג אפשר, השאלה אם יש דרכים אחרות לא מסוכנות. לפני שאתם שואלים, לא, אני לא מחפש מידע על אף אחד. זה מאותה סיבה שאני קראתי על פריצת ססמאות וששחקני משחקי און-ליין נכנסים לאתרי צ'יטים. דע את האויב.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-