כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
http://www.last.fm/event/1354568+Infected+Mushroom+at+Gane+HaTa%27arucha+on+11+February+2010 http://www.facebook.com/event.php?eid=271528505790&index=1 מישהו יודע אולי כמה עולה?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הסרטון שאני מחפש זה בעצם סדרה של סרטונים (5 בפעם האחרונה שחיפשתי) הסרטון עצמו מצוייר (לא וידאו) והוא מסוג הסרטונים האינפורמטיביים האלה דברים כמו יש X סינים על כל אמריקני או יש יותר הודים עם תואר מאשר אמריקנים (זה מה שאני זוכר מהסרטון)
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
l-theanine הוא אחד המרכיבים הפעילים של תה ירוק (בנוסף לקפאין). מדובר בתוסף מזון חוקי לחלוטין. http://en.wikipedia.org/wiki/L-theanine באופן מתומצת - מרגיע, משפר ריכוז (ועכשיו מתחילה תקופת בחינות..). חיפשתי בגוגל, זאפ, וברשת שקדיה, ולא מצאתי. אחד מהשמות המסחריים הבולטים בחו"ל הוא suntheanine. (הייתי שותה תה ירוק, אבל קפאין מאיץ לי את מערכת העיכול).
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם אני מכיר מישהו ששם טיפה טהורה ואחרי זה הלך לישון ישר זה נראה לכם הגיוני? מה קרה לו בדיוק אחרי זה? תודה יאללה ביי
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה שהתחילה בחודשים האחרונים. מעדיף לא להגיד למה אבל נהרסה לי כל המשפחה וזה בלתי ניתן לשינוי. גם החברים כל אחד הלך לתחומו, והקשר נותק. זה כמה חודשים ככה, שאת רובם העברתי בבית בגלל בעיית דיכאון שיש לי. אני פעם בשבוע הולך לטיפול פסיכיאטרי בתל אביב. אבל רציתי לשמוע עצות גם ממכם, כאשר הבעיה העיקרית שלי היא הבדידות המעיקה. גם מצב רוח מסריח לא ממש עוזר, אבל זה המצב. אני צריך להיות כמה שפחות לבד. אבל זה לא ממש מעשי במצב הזה. אני התחלתי תואר באחת האוניברסטאות הנחשבות בארץ אבל הפסקתי בגלל האירועים.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני רוצה לפתוח את הפרופיל שלי בפייס לכולם גם למי שלא חבר וגם מי שלא חבר של חבר שלי... ולחצתי בprivacy על הכל everyone וזה נשאר חסום רק לחברים.... מה עושים? אם זה לא שייך לפורום הזה תעבירו כי לא ידעתי לאן.תודה.
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה לאחר נסיון לחפור קצת בענייני דיני עבודה יצאתי בעיקר מבולבל . רציתי לשאול אם מישהו יודע בוודאות את התשובה המדוייקת לאחת מהשאלות הבאות: 1.האם זכאות לשעות נוספות מותנית בכך שהעובד הועסק במשך חמישה ימים לפחות באותו שבוע? 2.האם יש איזשהו תעריף קבוע לעבודה בשעות הלילה, החל מ 22:00 ואילך? (גם באחוזים נחשב קבוע). 3.כיצד מחשבים שעות נוספות מעבר לעבודה במשמרת לילה? (לדוגמא אם עבדתי בין 10 בלילה ל 6 בבוקר בתעריף לילה ולאחר מכן עוד 5 שעות נוספות עד 11, כיצד יחושבו השעות בין 6-11?) 4.האם נכון שביום שישי כל שעת עבודה מעבר לשעה שביעית נחשבת לשעות נוספות? 5.מהו התעריף לשעת עבודה במוצ"ש. תודה רבה חברים, ייתכן ושאלות נוספות יעלו בהמשך.
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום התחלתי להרוויח כסף ולהוציא כסף במסגרת עסקית ואני צריך לתת חשבוניות מס לעסקים שאני עובד איתם עקב כך החלטתי לפתוח תיק במס הכנסה ויש לי כמה שאלות הפעולות שעשיתי עד פתיחת התיק במס(אני כחודש בעסק הזה) ההוצאות, וההכנסות, אני אצטרך להכניס אותם לחשבונות? במידה וההוצאות לא רשומות על שמי (רשומות על כרטיס האשראי של אבא שלי) כיצד זה יוסדר? האם במסגרת העסק אני אוכל להמשיך להשתמש בכרטיס האשראי של אבא שלי לצורך הוצאות? (הוצאות שקל מאד להוכיח שהן לטובת העסק - פרסום) תודה גדולה לעונים המנוסים שפעם היו מתחילים כמוני ומישהו מנוסה עזר להם
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
והאם כדאי לקחת קורס כזה במסגרת לימודי מדעי המחשב.?
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
-
אז ככה גיל 20 שלי מתקרב ואני מעוניין כדי לציין את האירוע הזה לטוס לחול...עכשיו בגלל שאני בצבא אני יכול לטוס לחול רק אחרי שיש לי שמונה חודשים בצבא,מה שאומר שרק מה12.4.10 אני אוכל לטוס איפה באירופה כדאי לטוס בתקופה של אפריל?עדיין קר שם בתקופה הזו או שמתחיל להיות נעים? אני חשבתי על אירופה ובתוך אירופה על הולנד\בלגיה\גרמניה..... יש מה לעשות שם מבחינת מקומות לראות,פארקים וכו'?המחייה שם יקרה? ודרך אגב ה12.4 השנה זה יוצא אחרי פסח נכון?כי תמיד בתקופה של פסח טיסות ונופשים זה ממש יקר...
-
- 26 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אני מחפש ספר איכותי בחדו"א א' עם הסברים מפורטים, דוגמאות פתורות ותשובות. תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שאני רוצה לקנות מחשב חדש ואני לא מבין כלום במפרטים, וגם אין ממש טעם לפרסם את ההודעה בפורום המתאים כי אין כמו שיחה במסנג'ר. אז מי שרוצה לעזור לי בזה, אשמח אם ישאיר לי את המסנג'ר שלו ;D
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=KGalLxQs_O8&feature=related צפייה מהנה
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משהו בסגנון של וואלה מפות (שאני בוחר מנקודה לנקודה)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש מכון אמין להכוונה וייעוץ מקצועי אם מישהו מכיר אחד כזה או שמע ויכול להמליץ אני אשמח. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, אני לא מבין מה הולך פה, אבל פתאום אני נכנס לאתר של הויזה ואני רואה שחייבו אותי ב"פז" על 200 שקל דלק ובחיים אני לא שם יותר מ50. האם אני יכול להתקשר לויזה ולהגיד להם שזה RIPOFF ושיבטלו את החיוב הזה ? האם לפנות לפז ? מה עושים במצב כזה ?
-
- 12 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום אנשים ניתקלתי בבעיה עם יס בחשבונית האחרונה קיבלתי חיוב על 2 סרטים בצפיה ישירה מי שנת 2001 זה לא הסכום זה יותר הפרינציפ. היתקשתי לשירות שלהם וניסיתי להסביר שאין לי מושג מה היה ב2001 ולמה בכלל חויבתי הם לא רצו לתת שום זיכוי והתירוץ שלהם היה שהחלפתם ממירים ונימצא בממיר שתי סרטים שלא שולמו (לי אישית אין מושג מה היה אז) ומקסימום הציעו לי 3 סרטים להזמנה חינם ,אני אישית סירבתי להצעה. מה עושים ?
-
- 30 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, אני מועמד למסלול העתודה. אני רוצה לדעת מה עדיף. מצד אחד כולם אומרים שהנדסת תוכנה זה יוקרטי יותר ויש יותר עבודה, מצד שני קראתי, גם פה בפורום שאין טעם ללמוד עוד שנה בשביל הנדסת תוכנה ושזה לא נותן כלום. אשמח לקבל הסברים
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל ומצאתי רק בחנות אחת, במחיר של 50 ש"ח. נשמע לי הזוי האמת, או שאני פשוט לא בקיא בשוק הכבלים בכל מקרה מדובר על הכבל הזה למי שלא הבין : מישהו יודע איפה ניתן להשיג במחיר זול יותר?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני אכן רואה טוב, השלבים הראשונים ליישועה :yelclap: http://www.nbcbayarea.com/news/politics/Planting-the-Seed-for-Legal-Pot-81222877.html לפי הכתבה יתחילו קודם עם מיסים על הצמח המופלא שמדובר ב50 דולר לאאונס (OUNCE) מריחואנה. שיהיה מותר להחזיק, לעשן ולגדל מריחואנה במדינת קליפורניה :hat: I love what i see
-
- 154 תגובות
- 13.8k צפיות
-
-
נניח שבמועד מסוים אני ניגש למבחן וקיבלתי X, הציון מאפשר לי כניסה לחוג שרציתי אבל ציון האנגלית לא מקנה לי פטור. אם אגש שוב למבחן, והפעם אקבל ציון Y, שלא מאפשר כניסה לחוג המסוים או שהוא גבולי למדי, אך ציון האנגלית שלי יקנה לי פטור - הפטור יתפוס ביחד עם הציון הקודם (והגבוהה) ? או שאני צריך לבחור "להגיש" רק מועד אחד?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום. רציתי לשאול שאלה..אני כרגע לומד מחשבים ויש לי אפשרות לעבוד רק 3 פעמיים בשבוע גג. וקשה למצוא עבודה נורמלית בלי ניסיון או בכלל אפשרות לקיים משרה מלאה. חשבתי ללכת לכיוון תמיכה טכנית לאיזה חצי שנה בנתיים עד שנראה מה ילך איתי ולעשות קצת כסף. קראתי מה המשמעות של לעבוד בתמיכה טכנית ואני יודע שזה קשה, אבל אני ינסה. אין לי ברירה אני צריך כרגע כסף. השאלה שלי בעצם איפה הכי כדאי לעבוד בתמיכה טכנית..אני יכול ללכת לבזק או 013 נטויזין. השאלה גם בעצם איפה יש יותר הזדמנות להתקדם ובכלל בנושאי סיסטם ואבטחת מידע, איפה התנאים יותר טובים, איפה בעצם "צוברים" יותר ידע מאשר התעסקויות פחות רלוונטיות. ואם יש לכם משהו לספר אז אשמח גם לשמוע. תודה רבה רבה לעוזרים. אשמח לשמו…
-
- 89 תגובות
- 20.5k צפיות
-