עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by wooper,

שלום האם משהו יכול להמליץ על ספר עם שאלות ופתרונות הסברים וכו הספר שיש לי לא משהו אין בו ממש הסברים ויש נושא שלא הבנתי כ"כ תודה

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  2. שלום! המחשב שלי גוסס ואני צריך לקחת אותו למעבדה לתיקון. אני סומך על RSM בכפר סבא ועל זיגזג2000 ביהוד, אבל שתיהן רחוקות לי יחסית ואני מחפש מעבדה טובה באיזור תל אביב\רמת גן או בהרצליה. מישהו יכול להמליץ על מקום? נ.ב. ראיתי ש-RSM פתחו חנות חדשה בתל אביב, אם למישהו כבר הייתה הזדמנות לנסות אותם, חלקו את מסקנותיכם

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by gabbay,

http://www.tomshardware.co.uk/quad-core-multitasking-4-core-phenom-core-5,news-33196.html LOL :lol: :lol: :lol:

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by barakbk,

שבוע טוב, ברשותי כרטיס מסך 9800GTX+ של XFX שנקנה לפני כשנה וחצי מהחנות FOX-PC. ככל הנראה, ישנה בעיה בכרטיס ואני מעוניין לממש את האחריות. אני לא יודע אם האחריות עדיין בתוקף, וכשרציתי לברר את העיניין - ראיתי שהאתר של החנות לא עובד. לאחר חיפוש קטן בפורום הופתעתי לגלות שהחנות כנראה נסגרה. אני לא יודע מה לעשות ואשמח לקבל עזרה. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  5. היי חבר'ה, אני רוצה להזמין כמה חולצות פולו איכותיות מחו"ל לקיץ, אני לא סגור על איזה מותג בדיוק (ראלף\טומי\אברקומבי...) וגם לא לגבי באיזה אתר הכי כדאי להזמין. יש לי כבר חשבון ב eBay וגם ב pay-pal. רציתי לשאול אנשים שכבר מנוסים בעניין מספר שאלות 1. איך אני יודע אם זה מקורי או לא? 2. מה המחירים ההגיונים בשוק? ולמה? (שמעתי על חנויות עודפים וכו') 3. איזה חברה הכי כדאי? מבחינת האיכות של החולצה. 4. מאיזה אתר הכי כדאי? 5. אם יש למישהו המלצה למוכר ספציפי שהוא כבר מכיר וקנה אצלו בהצלחה אני אשמח. 6. מה לגבי עלויות נוספות של מכ"ס ושאר עושקים אחרים? תודה רבה מראש חבר'ה

• 10 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. כאלה שלא מצריכים יותר מדי זמן. 5-10 ד' לאחר שקמים ועוד 5-10 ד' בערב

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. כמו למשל Iaudio archos sundisk apple וכו...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by lev-27,

אני אמור להכין דו"ח מעבדה בביוכימיה עם שותף, לצערי הרב. אני שונא כל סוג של שיתוף. אני שונא להיות תלוי באחרים. פעם נוספת צדקתי. השותף חפר לי מספר פעמים "מתי ניפגש להכין את הדו"ח". אמרתי לו אין לי זמן, אני לומד למועד ב', תכין 50%, שלח במייל ואני אכין את החלק השני. חלוקה עבודה הוגנת וצודקת. הוא בתגובה ענה "אני לא יודע מה לעשות". בטח שהוא לא יודע. אני הכנתי במקומו את הדוחות סמסטר א' ועכשיו הוא לא יודע מה עושים ומצפה ממני לעשות את כל העבודה. עכשיו יש לי דילמה. אפשרויות: א. אם אני לא מכין את הדו"ח שנינו מקבלים 0. ב אם אני אכין את הדו"ח לבד הוא יקבל ציון בלי שנאלץ לעשות משהו בשבילו. אין לי כוונה לחזור על הטעות של סמסטר א'. ג. אם אני אכין 50% ואשלח לו במייל הוא יראה את הד…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. המקום - סאבליים היום- רביעי השעה 21:00 מחיר 30 ש"ח הופעה חגיגית לקראת הוצאת הסינגל השני אירוע פייסבוק המייספייס של מונסון

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום לכולם אני מחפש פלייבק של יהודה ופליקר לשיר פרח .. בבקשה ממכם עם יש למישהו תעלו לי אותו שאני יוכל להוריד אותו .. או מאיפה אני יכול להוריד בחינם ??.. אני מוצא רק בתשלום אני מפעיל את העמדת DJ בבסיס בטקס ליום השואה תודה לכולם ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אהלן , קניתי לפני 7 שנים G-SHOCK ב800 שקל שאני משתמש בו עד היום : אני מאוד מרוצה מקנייה , השעון לא עשה לי בעיות , הרצועה החזיקה מעמד כל מה שהחלפתי זה בטרייה פעמיים שלוש . הגיע הזמן להשתדרג , התקציב שלי הוא 1000 שקל , הנה כמה שעונים שחשבתי עליהם: 1. Sector ממשפחת M-one 2. שעון Sector ממשפחת centurion 3.dkny-NY1380 אם משהו מכיר אחד מן השעונים, או יש לו המלצה לשעונים אחרים בסגנון הזה בתקציב שלי .

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by klayton,

http://www.youtube.com/watch?v=aGcir8GzvKE

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by rinsh,

שלום, סיפור קצר ומעצבן על מחשב שנקנה מסקאי פיסי. לפני כשנה קניתי להוריי (שגרים בצפון הרחוק) מחשב מסקאי פיסי (שילמתי גם על הרכבה ובדיקה במאמץ). שמח וטוב לב קיבלתי את המחשב והתחלתי להתקין עליו תוכנות. תוך יום יומיים גיליתי שיש למחשב בעיה והוא לא עולה כמו שצריך (פעם נדלק ופעם לא נדלק) :-\ מסרתי את המחשב לתיקון, וכעבור יום יומיים נמסר לי שכנראה יש חוסר תאימות בין הרכיבים והמליצו לי להחליף ללוח אם שווה ערך (GA-MA78G-DS2H). קצת מטורטר :-X חזרתי לחנות, לקחתי את המחשב והמשכתי בחיי. כעבור כחצי שנה קיבלתי טלפון מהוריי שהמחשב לא עולה . הפעם המחשב היה צריך לנדוד כ 200 ק"מ בחזרה לסקאי פיסי בכדי שהם יספרו שאחד הזכרונות פשוט קפץ ממקומו ולכן המחשב לא נדלק :s05: אבל שכנו גם מזה...…

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  14. http://www.youtube.com/watch?v=dzosl3crCek

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  15. שלום, מישהו ניסה לנקות את המחשב עם אקדח אוויר? האקדח אוויר מחובר לקומפרסור. בגלל שהוא מוציא אוויר בלחץ גבוה רציתי לשאול האם זה יכול לגרום לנזק כלשהו?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. http://www.ngohq.com/news/17574-nvidia-geforce-gtx-480-3-way-sli-review.html :lol:

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  17. Started by Yossarian22,

שלום התבקשתי למצוא קטע קריאה הולם לטקס יום הזיכרון/יום העצמאות. רצוי שלקטע תהיה נגיעה לתקומה של מדינת ישראל וליכולות [ובכללן הצבאיות] המדהימות שהושגו על ידי מדינת ישראל בשנות קיומה יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 6.2k צפיות
  18. בהמשך לדיון "דיון בעד ונגד ליגליזציה ו או שימוש בסמים "קלים"" (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=416644.0) אני מביא לכם פה עבודת גמר של בן אדם שכינויו הוא "smoking dragon" מפורום "המחירון" (joint.co.il) אשמח אם תקראו את המאמר או חלקו ותתנו דעה. באמת חשוב לי ולכמה אנשים פה להראות לכם כמה מיתוסים סובבים סביב הקנאביס , כמה שקרים - כמה עבודה בעיניים שהממשל האכיל אותנו כנ"ל האגודה למלחמה בסמים. אז כמו שאמרתי , תקראו ותגיבו. כל הזכויות שמורות לsmoking dragon. מי שבאמת רציני גם יקרא את המאמר כולו ויתן דעה אמיתית. אני מניח שאמיר ואלכס במוו יתעצלו לקרוא את זה מפאת בעיות כאלה ואחרות שקיימות אצלהם (בין היתר הכחשה סביבתית ואטימות לסביבה).

• 26 תגובות
    • 3.8k צפיות
  19. אני יוצא במוצ"ש עם בחורה מהאזור הזה, אני עצמי מראשון, אני תוהה אם יש למישהו המלצה לאיזו מסעדה סבירה או משהו אחר שישאיר זמן לדבר מצד אחד ויאפשר התקרבות פיזית מצד שני. - קצת מתעצל לסוע איתה עד החוף\ת"א. רכב יש דלק יש.

• 22 תגובות
    • 7.8k צפיות
  20. היי, אני רוצה להתחיל לנגן בגיטרה קלאסית, אני רוצה לקנות גיטרה עד 300 שקל, ראיתי הרבה באתר יד2, אבל בתחנה מרכזית תל אביב ראיתי חדשות ב250, שווה? או עדיף לקנות משהו יד שניה? גם ראיתי מלא מלא דגמים, יש משהו מומלץ? או במחיר הזה זה לא משנה איזה חברה\סוג? ועוד טיפים? נגיד מה ההבדל בין זה: http://www.music-center.co.il/regula...roductID=26006 לזה: http://www.music-center.co.il/regula...roductID=26015

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  21. Started by (G),

אם קיבלת 2 גימלים ביום חמישי, אמורים לחזור ביום שני? (לא שאלה שלי, סיימתי צבא לפני 11 שנה 8))

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by yossi_s1,

קניתי כבר מאות מוצרים באייבי ללא בעייה, אך לאחרונה נראה כי איביי שינו משהו באתר לגבי המשלוח ועכשיו כל פעם שאני מנסה להזמין מוצר אני מקבל הודעת שגיאה ובה נאמר לי שהמוכר שמציע את המוצר לא מבצע משלוחים לישראל. הדבר נכון גם כשאני קונה כבר ממוכרים שקניתי מהם בעבר ללא בעייה. נסיתי להזמין כמה מוצרים וקיבלתי את אותה השגיאה. יש לי אופצייה לדבר עם המוכר לגבי העניין אבל להתחיל לשלוח הודעה לכל מוכר לפני שאני רוצה לקנות זה לא לעניין. ואני יודע שלאיביי יש תמיכה אבל מהנסיון שלי הם לא משו, לוקח להם טיפה זמן לענות והם לא תמיד עוזרים. מישו נתקל בבעייה?!

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  23. היי, אני רוצה לעשות מנוי לחדר כושר למשך חצי שנה, עכשיו יש לי חד"כ לא רחוק מהבית והמחיר לשנה הוא 230 ש"ח לחודש + 150 ש"ח על ביטוח וזה לפעם אחת בלבד. (לגבי מחיר של חצי שנה עוד לא שאלתי אבל ביררתי במקום אחר וזה עלה 239 ש"ח לחצי שנה +100 דמי הרשמה וביטוח) עכשיו לגבי החדר כושר הראשון שהייתי (שביררתי רק לגבי שנה) המקום היה מאוד מרשים, גדול, לא עמוס מידי, המכשירים נראו חדשים, יש טלויזיה מול כל מכשיר כמו אופניים הליכון וכו'.. יש סאונה והמקלחות עם לוקרים (הלוקרים נראה לי שהם בתשלום) הכל נראה שם יפה נקי ומסודר. כמובן שהמחיר גם כולל שיעורים ומאמן אישי שמסדר תוכנית אימונים.. לגבי המקום השני (לא כזה רלוונטי כי אני די בטוח שאני הולך על המקום הראשון) היה מקום יותר קטן בהרבה, פחות מכשירי…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Kolshamen,

אני בן 24 וכל החיים אני מנסה לאכול גזר כדי להיות כתום!!! פעם אחת הצלחתי לשנות את הצבע קצת אבל רק קצת הוצהבתי :'( אתם יכול לעזור לי להיות כתום :s05: איך אני אעשה את זה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים