כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
-
אני רוצה להזמין כמה דברים קטנים למחשב שבחו"ל הם עולים גרושים ובישראל יחסית יקרים. אני מצאתי כמה חנויות בחו"ל כמו petra ששולחות לישראל, אך המחיר של המשלוח הוא כ-10$ וזה כבר לא יוצא כל כך משתלם. האם יש חנויות מחו"ל ששולחות בחינם? אני לא צריך חבילה עם מספר מעקב(שזו הסיבה למחיר המשלוח), אני מסתפק ב air mail.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן.. ב10 ימים האחרונים: בעיות חיבור לאתרים בחו"ל. זאפ לא עובד. הרבה בעיות חיבור לתשתיות של גוגל (שירותים). אמרתי אולי משהו פה.. אולי בעיה בגוגל. ואז נפל לי האסימון על הקמפיינים המטורפים שלהם לאחרונה (חצי מחיר... בלה בלה). עושה עלי רושם שהם הביאו כמה עשרות אלפי לקוחות חדשים.. והנה האינטרנט חרבנה. עוד מישהו?
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות כמה תמונות שבהן רואים כמות כסף גדולה. איפה ניתן להשיג כסף "מזויף" שמשתמשים בו לצילומים?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בשעה(9 בערב) האחרונה גוגל אפילו בקושי זז. עוד מישהו מרגיש ככה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה שמתי לב שרבים מהאנשים ששלחתי להם מתישהו מייל שולחים לי מייל עם בקשות להפסיק להספים אותם. אני יכול להכנס למייל ולשלוח מיילים ולקבל אותם וכו' וכו' אך הספאם עדיין ממשיך להשלח, ודווקא בזמן בו אני לא מחובר למייל. עכשיו אני סורק את המחשב עם אנטיווירוס, כשהסריקה תיפסק אני אעדכן. כמו כן הדפדפן (פיירפוקס) התחיל להאט ולגלג כשאני פותח טאב חדש, מה יכולה ליהיות הסיבה? איך אני מוצא אותה ואיך אני מנטרל אותה? תודה וחג שמח
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
זה קצת מביך... אני צריך עזרה בחישוב אחוזים בדו"ח מעבדה. אז ככה: עשינו ניסוי ב-70 זבובים. מתוך 70 זבובים 59 הגיבו לסוכר בריכוזים שונים. מתוך 59 זבובים שהגיבו 20 זבובים הגיבו לתמיסת סוכר בריכוז 0.005M, 18 זבובים 0.01M עוד 10 הגיבו ל-0.05M ולסיום 11 זבובים הגיבו ל-0.1M. אני צריך לחשב את אחוז הזבובים שהגיב לכל ריכוז. כלומר X% הגיבו לי-0.005M וכך הלאה. תודה על העזרה.
-
- 9 תגובות
- 844 צפיות
-
-
לזקנים(מאוד) מבנינו: http://cafe.themarker.com/view.php?t=1008866 מאמר המערכת של עיתון הארץ ביום הכרזת המדינה. יום עצמאות שמח
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! מאחר והמעבד הישן מת (Q6600) וקניתי P2X4 955 בו התושבת שונה אני זקוק לחלק שמאפשר להרכיב את הקירור שמצויין בכותרת על תושבת AM3/2+ לצערי כשקניתי את הקירור (יחד עם המחשב שהורכב בחנות) לא קיבלתי את הקיט עם החלקים שמתאימים אותו לכל תושבת והחנות שקניתי בה פשטה רגל (FOX PC ...) לכן אין לי על מי לצעוק בשביל שזכויותי יתקיימו. המודעה שפירסמתי בטרייד זון עוד מעט תגיע ל30 ימים ועדיין אין שום תגובה. אולי יש איזו חנות באזור המרכז שמוכנה למכור לי את מה שאני צריך? חבל לי לבזבז 150 ש"ח נוספים כשיש לי קירור נורמאלי בידיים. תודה מראש ויום עצמאות שמח
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה, אחרי המון המון לבטים ובדיקות המצב הוא ככה, יש מטרה יש נתונים, יש שיקולים וצריך עזרה! נתונים-בגרות 9.7, פיסכו 621 , פטור מקורס אחד באנגלית. מטרה-מכירות, כרגע אני מתעסק בקטן כאיש מכירות, המטרה היא גבוהה, מעדיף בעולם הטכנולוגיה כמנהל מוצר או קטגוריה וכו'. מקומות-מכללה למנהל,בינתחומי! אוניברסיטאות חלק אני לא מתקבל וחלק לא מתאים לי. המסלולים- הקל- מנהל עסקים עם התמחות במה שאני רוצה, אני יבחר שיווק. הבינוני- כלכלה+משפטים ואז אני יבחר בכלכלה התמחות שיווק ובמשפטים התמחות באחד מהתחומים העסקיים. הקשה והלא מעניין-משפטים וחשבונאות, יוצאים עם תעודת עורך דין ותעודת רואה חשבון. הקשה מאוד-משפטים תואר ראשון ותואר שני במנהל עסקים, צריך לשמור על ממוצע של מעל 88 בשנה א' ועל מעל 8…
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
היי לכולם מה נשמע זוכרים אותי ?.. רק עכשיו שמתי לב שהיוזר שלי עדין חיי ופעיל אז מה ספרו חויות ;D שיהיה יום שקט יזכור ! מנהלים בבקשה אתם יכולים להסיר לי מהיוזר את הכיתוב שאני בבאן כי אני כבר לא ! ;D
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש שירים סטלניים, שקטים יחסית שעושים כיף להרגע כמו PIXIES - HEY לדוגמא. תודה !!
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.last.fm אוקיי אז לכל מי שיש פרופיל בLast.fm שיפרסם פה (אם הוא רוצה כמובן) וככה נראה מה ההתאמות של כל אחד מחברי הפורום. http://www.last.fm/user/J0HNiE -אני לא חדש בעסק פשוט היה לי יוזר עם 12 אלף ניגונים אבל מחקתי אותו כי שחכתי שיש לי את היוזר הזה אבל לא נורא... - למי שלא יודע מה זה בעצם Last.fm, אני אסביר בקצרה מהמילים שלי ואז אני אתן קישורים שמסבירים בצורה יותר מפורטת. Last.fm היא בעצם תוכנה, שמוסיפה plug-in לנגן מוזיקה שלכם (Winamp, foobar2000, iTunes ועוד) וכל פעם שאתה שומעים שיר בנגן התוכנה בעצם "אוספת" חלק\כל שיר שאתם שומעים נתון לשינוי אם אתם רוצים שהתוכנה "תקליט" ששמעת שיר מסויים נניח אחרי 50% של שמיעה או אחרי 100% למשל. -חשוב לציין שהתוכנה תרוץ…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לצאת כדי להרחיב את הידע שלי יותר בתוכנה שלאחרונה גיליתי עד כמה מדהיהמה היא... השאלה היא - מה הרמה של הקורס הזה בצה"ל אם מישהו היה? את כל הבסיס אני כבר יודע, אני מעוניין להתקדם להשתמש בקוד (SQL ו VB).. הקורס הזה יכול לתת לי משהו, חוץ מזה שאני יקבל בטח תעודה..
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן אני מתנדב במדא כבר שלוש שנים,יש לי עוד שנה בערך עד הגיוס.. התחלתי להזיז עניינים כדי להגיע לשם,המלצות מכתבים אישיים למדור יש למישהו המלצות איך להגיע לתפקיד כזה.. כמה שיותר מידע ממישהו שהיה במצב הזה ישמח אותי עד מאוד
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, ככל הנראה אני משתחרר בקרוב. בינתיים התחלתי לבנות קורות חיים. מישהו יודע האם מותר לי לרשום ששירתתי ב8200 בקורות חיים? או שאולי אני צריך לציין משהו מעורפל בסגנון: "יחידה טכנולוגית של חייל המודיעין"?
-
- 15 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
חבר שלי קיבל מהעבודה נייד ומעונין למכור את השולחני שלו. כמה הוא יכול לקבל עבור המפרט הבא: מעבד AMD 4600X2 לוח ג'יגה בייט GAMA69VMS2 דיסק קשיח סיגייט 250GB 16MB זכרון CEON 2GB DDR 2 800MHZ כרטיס מסך GF8500GT 512MB צורב SATA LG DVD X20 ספק כח 12CMF 450W EZ COOL יש עדיין אחריות של כחצי שנה על הלוח והספק עוד כשנתיים וחצי על הדיסק קשיח זכרון ומעבד "לכל החיים" כמה אפשר לקבל על המערכת הזאת?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון המחשב שלי כבר לא יכול להריץ יותר משחקים חדשים. קניתי גם מסך 23 LCD וגם המחשב מתקשה עם ניגון סרטי HD. עכשיו רציתי להתייעץ בדעתכם. מה עדיף לי, לרכוש קונסולת XBOX 360 בחו"ל במחיר של כ200-250 דולר או לקנות מפרט חדש למחשב בתקציב של בערך מקס' 2500 שקל?! את הXBOX אני מתכוון לחבר למסך 23 HD ואני בטוח שיריץ משחקים מעולה, מצד שני ב2000 שקל אני לא בונה מפרט משחקים חזק לתווך הרחוק שיכול להתמודד עם 23'' LCD. מה דעתכם ועצתכם שכדאי לי לעשות?! תודה ויום טוב
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הדבר הזה אמיתי לחלוטין זה מתוך פרויקט כלשהו של גלי צה"ל מלפני כמה שנים.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הזמנתי 4 חבילות וחבילה אחת כבר הגיעה מלפניי שבוע (הזמנתי מיני מסוקים על שלט). שאר החבילות יגיעו כנראה בהפרש של כמה ימים בין אחת לאחת. השאלה שלי היא האם יכול להיות לי בעיות עם המכ"ס, הדואר או משהו?? בגלל שהם יראו כל כך הרבה חבילות? יש לציין שאחת החבילות רשומה על שם אחי וכל חבילה לא עוברת את ה-50$ תודה.
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום, ככל הנראה אני משתחרר בקרוב. בינתיים התחלתי לבנות קורות חיים. מישהו יודע האם מותר לי לרשום ששירתתי ביחידת המחסלים של המוסד בקורות חיים? או שאולי אני צריך לציין משהו מעורפל בסגנון: "יחידה ששיש מצב שהביאה באחד שיש מצב שהמילה מבחוח נמצאת בשמו"?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בלי לפגוע בכבודם של המשפחות כמובן כל שנה היה פה איזה דיון נטול חשיבות של מי עומד בצפירות ומי לא -למה הפסקתם אם המסורת ?
-
- 7 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אני נפגש עם מישהי בתל אביב בקניון עזריאלי שבוע הבא. זה סוג של דייט. למישהו יש רעיונות מה אפשר לעשות בתל אביב? אולי יש איזה סרט טוב, משהו רומנטי למשל? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע סיימתי את לימודי העתודה שלי. בינתיים עובד במלצרות אבל זה לא מיודע מה כי אין כל יום עבודה שלא נשכח שזה ספירת העומר. בכל מקרה אני מחפש עבודה קבועה אבל לא מצליח לי. באתי לקבלת ראיון במשרד ל.מ.ד והמראיינת התרשמה ממני לטובה, היא אמרה שאני עונה על כל הקריטריונים אבל הקריטריון היחידי שבהחלט מערער את המצב זה אישור עבודה. אמרתי לה שאני מתכוון להוציא אישור עבודה אך המילה "מתכוון" לא ממש תופסת משמעות רצינית אצל המעסיק. יש משהו שאפשר לעשות בנידון?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-