כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,556 דיונים בפורום זה
-
סתם, לא 1 באפריל. חה חה חה חה. יש לכם רעיונות טובים למתיחות? בעולם האמיתי, בלי קשר לאתר..
-
- 43 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
אתר ONE.CO.IL לא עולה לי כבר שבוע זה קורה גם לכם או רק לי ?
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
ובכן רכשתי מוצר דיי מעניין http://www.usbid.co.il/product748.aspx אבל קיימים שני דגמים עם PATA ועם SATA אני רציתי עם ה SATA ושלחו לי עם ה PATA. עד פה הקטע הטכני....שלחתי חזרה את המוצר לחברת האם USBID אבל האתר (החנות הוירטואלית) שופלייס לא זיכה לי את הכרטיס אשראי. שימו לב שאתם קונים שם איפה אתם מקבלים שירות לקוחות כי יש שם רק אבל רק מענה קולי ותו לא. וגם "הם מתחייבים לחזור אחרי 2 ימי עבודה" עבר חודש מאז שהחזרתי את המוצר והם עדין מחייבים לי את הכרטיס ממש חוצפה.ביקשתי מחברת USBID (שאגב עזרה לי פה מעל ומעבר ועם הרבה סבלנות - להם יש שירות לקוחות מדהים !!!!) שידברו עם הסוכן המפוקפק שלהם שיזכה אותי באותו יום שהם קיבלו את המוצר חזרה ועבר חודש ועדיין לא ידוע אם זיכו אות…
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
-
מישהו יודע למה אתר subs.co.il נסגר (אתר לתרגומים)? מה החלופות?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב! שמי קיריל ואני המנהל החדש של האתר TMS.CO.IL. ברצוני להבהיר לכולם אחת ולתמיד את השינויים שעברו על החנות ועל מצבה כעת. כידוע לכולם בתחילת דרכה החנות הופעלה והייתה בבעלותו של גיא גרניט. לפני מספר שנים החנות התאחדה יחד עם האתר FOXPC והצדדים התאחדו תחת מותג חדש וחברה חדשה TMS AND FOXPC. החנות החדשה מכרה מוצרים שנרכשו אצל היבואנים המקומיים וכן כמות לא מבוטלת של מוצרים שיובאו על ידה. בחודש אוקטובר אשתקד החברה החדשה נקלעה לקשיים ונכנסה להליכי פשיטת רגל. שתי החברות ( גם הישנה של גיא וגם החדשה ) נסגרו. משמעות הדבר מבחינת הלקוחות: אין יישות משפטית או גוף כלשהו שיתן שירות למוצרים שנמכרו באתר, אין למי לפנות, אין ממי לדרוש, אין על מי להתלונן ואין את מי לתבוע. בעקב…
-
- 33 תגובות
- 10.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה להגיע לאתר של זירוקס ישראל וכל מה שאני מעלה זה כתבות ארכיון מאתרים אחרים. מישהו יודע מה כתובת האתר?
-
- 3 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אז ככה מה שגיליתי שכל עוד מפרסמים פריט אחד בלבד אין בעיה (חוץ מהבעיה עצמה שפריט אחד בלבד בקושי יזכה לאיזושהי התייחסות) מה שניסיתי לעשות זה לפרסם מספר פריטים שיש לי למכירה אבל ברגע שמפרסמים חמישה ואפילו שלושה פריטים באותו אזור כל הפוסטים שלך נמחקים ונכנסים לסטטוס של "מוקד לקוחות עסקיים" התקשרתי לשם ומה שקורה זה שהם רוצה כסף והרבה כסף 450 שקל לחודש או 3300 שקל לשנה בשביל סלוט אחד בלבד או 3 סלוטים 3 פריטים שזה מגוחך שורה תחתונה אתר יד2 לא בא במטרה להעצים את הבן אדם עצמו שרוצה למכור פריטים ביד2 ובעצם מה שיד2 באמת מתרכזים לשים עליו את הפוקוס הוא למצוא אנשים שרוצים למכור יותר מפריט אחד ולנסות לגרום להם לשלם על הפרסום בנוסף לזאת האתר לוקה בצורה משמעותי בעיצוב שלו ובאפשרויות וא…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
לפני מספר ימים אתר YNET התהפך ועכשיו הוא מוצג אנכי עם התפריטים משמאל. התופעה המוזרה הזו קיימת רק במקום העבודה. בבית הכל בסדר. מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
רבותיי, האם מישהו כאן מכיר אתר או חנות אשר מתעסקים בחומרה משומשת (בעיקר דיסקים קשיחים). אודה על עזרתכם
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם, מכיוון שדיסק חיצוני, יכול להיגנב או להידפק, אני חושב להשתמש בשירותים של אחד אתרי האחסון כדי לגבות מידע חשוב במחשב. יש למישהו המלצות מה הכי נוח ומשתלם? יש לי כרגע DropBox חינמי (2G) ואפשר להגדיל אותו בתשלום, אבל רציתי לשמוע אם יש דברים יותר טובים. (הוא גם קצת יקר - 10$ חודשי ל-50G) תודה, ערן
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן יש לי בקרוב בגרות על אתר האינטרנט במחשבים. יש מישהו שהרחיב מחשבים ויש לו אתר אינטרנט לפי הדרישות של הבגרות? אני צריך כמה רעיונות למי שיש ויכול לעלות זה יעזור לי מאוד תודה!
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
הגעתי איכשהו לאתר הבא: www.peteranswers.com. השאלה שלי היא איך הוא עובד ואיך עשו את זה כל כך חכם?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
Fame Daddy-אתר אנטרנט בריטי מציע לנשים זרעים של סלבריטיאים.מהכדורגל ועד לתעשיית הבידור.15K לזרע. http://web.orange.co.uk/article/quirkies/Website_offers_women_celebrity_sperm http://famedaddy.com/-
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש אתר כזה שנכנסים אליו ואז לכל אתר שגולשים ממנו זה מסתיר את האייפי שלך וכו'... קוראים לזה anonymous או משהו כזה...לא com. מישהו יכול להגיד לי מה הכתובת? זה דחוף
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אחים שלי אתם מכירים אולי אתר בעברית עם בדיחות יפות חוץ מ www.jokes.co.il ???
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום. אם אתם מכירים אולי אתרים שמוכר טלפונים סוללרים חדשים (לא משנה מאיזה מדינה) אז בבקשה תרשמו פה כתובות. תודה
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום רציתי בבקשה לדעת אם מישהו במקרה מכיר איזה אתר שנותן מידע על מחשבים חומרה תוכנה אני מתכוון ממש למישהו שרוצה ללמוד ברצינות באופן מפורט תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
היי, יש אתר בסגנון wolfram alpha לביצוע חישובים online לחשמל ומגנטיות? (הדוגמה הכי פשוטה שאני יכול לחשוב עליה היא שמכניסים שני מטענים, עם מיקומם במרחב, ומקבלים את הכח שאחד מפעיל על השני). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני מחפש אתר שיש בו תמונות גרפיקאיות לשולחן עבודה.. אני זוכר שהיה עליו פה תארד אבל ברח לי האתר.. בכל מקרה זה אתר כזה עם תמונות באיכות מעולה של יםם דברים
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
www.stumbleupon.com תירשמו, תורידו את התוסף לפיירפוקס, תבחרו נושאים שבאמת מעניינים אותכם, ותיתקלו באתרים מעולים שבחיים לא הייתם חושבים לחפש! רעיון גאוני ומאוד כיף תראו אתר לדוגמא שהגעתי עליו, משהו ממש נחמד: http://musicovery.com/index.php?ct=us תחנת "רדיו" שמשדרת לפי מצב הרוח שלכם. תהנו!
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בניתי אתר גרפיקה שכולל מדריכים, קישורים, פורום, חדשות ועוד במגוון נושאים כגון : אנימציה, פלאש, דו-מימד, תלת-מימד, אפקטים, עריכת וידיאו וכו' בואו לבקר http://www.goldmancows.com
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-