עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מהי התוכנה הכי טובה לדעתכם?

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. http://www.dumpalink.com/media/1116225457/Funny_cats_compilation :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: טוב אולי רק החתולים האלו ... :-\

• 38 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. שלום , היה לי חשבון פייסבוק ישן , עשיתי לו השהייה לפני 4 שנים כמעט ומאז אני לא משתמש בו . היום הגיעה אלי הודעה למייל שמישהו מנסה לשחזר את הסיסמה שלי !!! אז רציתי למחוק את החשבון לצמיתות ולהסיר את כתובת המייל שלי ממנו . עשיתי שחזור סיסמה ועדכנתי סיסמה חדשה נכנסתי לחשבון הפייסבוק אבל הוא מבקש ממני להזדהות באמצעות שאלת זיהוי שאין לי מושג מה התשובה שלה ... מה אפשר לעשות ?? אשמח לקבל פתרונות .

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by Ewingum,

חבר אחד שלי אמר לי שהוא ראה כנראה AX7 או SK6 באיזה חנות מקומית פה ברעננה. היום הלכתי לברר את העניין, וזה מה שיצא: אני: שלום, אתם מוכרים פה HEATSINKS? מוכר (במבטא רוסי כבד): מה? אני: היטסינקים. מוכר: מה זה? אני: הגוש מתכת ששמים על המעבד מוכר: וונטילטור?? אני: אהההה..... מוכר: איך אמרת? אני: היטסינקים. ככה קוראים לזה, במציאות. מוכר (ממלמל): פעם ראשונה שאני שומע על זה אני: מה ששמים על מעבד מוכר: וונטילטור?? COOLER, COOLER אני: כן מוכר: אהה. לאיזה מעבד רוצה? אני: AMD. יש לכם משהו מעבר למה שבא כרגיל? רק רציתי לראות מה יש פה, אני לא עומד לקנות כלום. מוכר: (מצביע לעבר המדפים) יש לנו דרגון אורב ו*ממלמל משהו ומצביע על עוד אורב*. אני: יש לכם אולי היטסינקים של חברה בשם THERMALRIGHT?…

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by PhP dUdE,

http://www.innergeek.us/geek.html אני 2.54664%

• 42 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by frenzy,

מחר (יום חמישי) בשעה 2 וחצי ישנה בגרות בהיסטוריה חלק ב' לכל תלמידי י"א בארץ, בהצלחה לכל הניגשים!

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. בעקבות מייל שנתקלתי בו אצל אחד מחבריי, אני מפרסמת הודעת אזהרה זו. מדובר במייל שעל פניו נראה כמו מייל תקין מתמיכת אתר פייסבוק. בהודעת המייל נכתב שלאור פנייתי לאיפוס הסיסמה באתר יש להקיש על הלינק המצורף. כמובן שלא בוצעה שום בקשה לאיפוס הסיסמה, ומדובר במייל "פישינג". מהם אתרי פישינג? פישינג (phishing) היא שיטת הונאה המבוססת ברובה על שכפול אתרים לגיטימיים, כמו אתרי בנקים, אתרי משלוחים, אתרי חברות אשראי ועוד. כיום, ההונאה פועלת בשתי דרכים עיקריות. הדרך הראשונה והפחות נפוצה היא השתלטות על אתרים קיימים, בעת ניסיון כניסה לאתרים הנ"ל, עולה אתר 'דמה' (הזהה לחלוטין לאתר המקורי) ומבקש את פרטי הכניסה, ברגע שהמשתמש יכניס את הפרטים הוא יועבר לאתר 'שגיאה' שגם הוא מזויף המעיד על תקלה …

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. אני מחפש מכשיר בידור כלשהו, שיעזור לי להעביר את הלילות הקרים בח"א. בהתחלה חשבתי על מחשב נייד, אבל מחשבים איכותיים יקרים מידי. עכשיו אני חושב על נגן DVD נייד או משהו בסגנון. כמובן שאני פתוח להצעות אחרות. התקציב עד 3000 - 4000 ש"ח. יש המלצות?

• 44 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. אני מחפש ספרי מד"ב\פנטזיה המתמקדים בחייל אחד ודרך סיפורו רואים את מהלך המלחמה. דוגמאות שיסבירו קצת יותר (אני מקווה) לוחמי החלל של רוברט היינלין מלחמת האדם הזקן של גון סקלזי הפלוגה השחורה של גלן קוק (ספר מעולה, חבל שהוא לא כ"כ מוכר בארץ) המשחק של אנדר (ספר מעולה בפני עצמו) גם קשור קצת לזאנר הזה. אשמח להמלצות על ספרים בסגנון.

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by ultras5,

מבין השלושה: -פרארי -פורשה -למבורגיני אני מתכוון לדגמים הכי יקרים של כל אחד מהם מי עולה הכי הרבה? סתם ידע כללי.. 8) (אני יודע שפורשה נחשבת פה להכי זולה)

• 40 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. אני מתכנן לטוס לרוסיה בקיץ, אתרים כמו NEWEGG\AMAZON אבל ברוסיה חנויות שיספקו דברים לנגנים\מחשב או כל חנות טכנולוגית, אני רוצה לחזור משם עם דבר נחמד - גאדג'טי בעיר אומסק, ואולי גם לנינגרד

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by eladbu,

שלום לכולם חברים שלי נוסעים מחר לשבועיים בתאילנד ואמרתי להם להביא לי שעון מזויף פעם אחרונה שהייתי שם זה היה לפני 4 שנים לחצי שנה ולא כל כך יודע מה הולך שם עכשיו ורצה להביא שעון מזויף משהו ברמה מה אתם ממליצים ולכו על הכי יקרים לא ברייטלינג תנו הצעות הם נוסעים מחר בבוקר חשבתי על אוריס אולי

• 44 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by QQQ,

1. הזמנתי ממישהו מוצר דרך USPS FIRST CLASS אבל גיליתי שהוא בכלל שלח באמצעות PRIORITY FLAT RATE ENVELOPE (הרבה יותר מהיר וטוב). מה אני אמור לעשות? לתרום לו כסף? הוא לא שאל אותי וכנראה התבלבל או משהו. 2. הזמנתי מוצר דרך USPS FIRST CLASS. המשלוח התקבל ב-18 לדצמבר וטרם הגיע - מה שאומר שעבר כבר כמעט חודש. מה יש לעשות? וסתם משהו הזוי מהצד, את הUSPS FIRST CLASS המוכר אמר לי שזה PRIORITY, והPRIORITY (שאגב נשלח הרבה יותר מאוחר וכבר הגיע) היה אמור להישלח בFIRST CLASS - ואין קשר בין המוכרים/הקניות (???) תודה

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by aleXtazi,

חברה אני צריך את החומר הזה בבקשה תגידו לי איפה אפשר לקנות את זה בארץ ועם אפשר לינק או מספר טלפון של החברה שמוכרת את זה גם כן אני צריך את הדבק של הקרבון בעיברית אני חושב קוראים לזה סיוי פחמן בבקשה תעזרו לי זה חשוב מאוד

• 47 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. אורח Ghost_Dogg
    Started by אורח Ghost_Dogg,

לגולשים שלום, הערוץ נסגר עקב הענות כמעט אפסית. בהנחה ויהיה ביקוש מחדש לערוץ, נשקול לפתוח אותו מחדש. תודה לכולם וחג שמח. צוות HWzone.

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. מה הקטע המטומטם הזה של עיריית ראשון? ??? היום מצאתי בדואר "הודעת תשלום קנס" ובו רשום "הנ"ל לא מנע מבעל חיים המשוטט חופשי בתחום העירייה ו/או המווה מטרד לציבור." אני מסתכל ורואה שבאמת רשום על הדו"ח את הפאקינג שם שלי, כתובת, תז ופשוט הכל. והדבר הזה מעולםםם אבל מעולם לא קרה! אני חייל בכלל ואין לי זמן בשיט להוציא את הכלבה שלי שגם ככה אני לא מוציא אותה אלא רק אח שלי ואם דבר כזה היה קורה הוא היה אומר לי. מה הקטע המטומטם הזה? ??? אני דורש לעלות למשפט ושהצדק יעשה כי דבר כזה לא קרה, אני לא יודע באיזה סרט הפקח הזה חי אבל כנראה שהוא הוזה וצריך לקבל תרופות או שפשוט מישהו "הפליל" אותי. וזה לא שאיבדתי את הת.ז או החוגר. דו"ח של 500 שקל. פעם זה קרה למישהו? מה דעתכם?? יוצאים לי ור…

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by avi2014,

אנחנו 2 חברים אחד 17 ואחד 18. איך משיגים עבודה באילת? במלונות וכאלה?

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. קמתי בבוקר ואין אופניים!!!!! Haro V4 חדשים! יצאה לי הנשמה עד שהשגתי אותן. קניתי יד שנייה מזקן שגר בקומה רביעית ולא נסע בהן בכלל! אההההההההההההההההההההההה !!!!!!!!!!!!!! צמיגים ח-ד-ש-י-ם. הילוכי שימנו ח-ד-ש-י-ם. מעצורים ח-ד-ש-י-ם. סבל חדש שעולה 200 ש"ח! כיסא משודרג מאוד! :2gunsfiring: עכשיו אני צריך להניע את האוטו לכל מקום! (פיזור ילדים לגנים, מכולת ועוד...) סיימתי להתבכיין. בקיצור, אני צריך אופניים מהר מאוד מאוד מאוד ! הדלק יורד לי כל יום! (בכמויות) זה ממש לגזול אוכל מהפה של הילדים שלי - אבל אין לי ברירה. תקציב - 2000 ש"ח. (אני לא מאמין) לנסיעה עירונית בעיקר. אני מתלבט בין Haro (שהייתי מרוצה מהן מאוד מאוד [ בחודש הקצר שהיו אצלי]) לבין Trek שנראים לי אחלה אופניים. יש המל…

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. למה אין הוראות שימוש נורמליות על האריזה? אין אזהרות,האם יש בו חומרים רעילים? מותר לאכול אחרי השימוש בו?לכמה זמן הוא פעיל ומה הוא בדיוק עושה? וממה הוא עשוי(מרכיבים) מן הסתם יש בו אלכוהול-האם הוא בטוח לחוטין לשימוש ללילדים,תינוקות.קשישים?-אין שום מקורות מידע עליו,אף-אחד לא מדבר עליו ואם הוא כל-כך יעיל אז הינה הפתרון למשבר המים..

20. אני לומד בעתודה טכנולוגית שנה שניה (יד') האם אני פתור מתשלום דמי ביטוח לאומי? האם עתודה טכנולוגית נחשבת ל"הכשרה מקצועית"?

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by DimRah,

אז לקחתי את המבצע הזה שאתה קונה טלוויזיה של 42" של Hisense ומקבל מסך 24" גם של Hisense. המבצע הוא רק ללקוחות יס. אתה משלם 99 ש"ח במשך 36 חודשים. שווה?

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by Saggitarius,

ערב טוב לכולם! בעזרת השם אני קונה מחשב חדש. אני מעוניין ליקנות את המחשב מ ZIGZAG ויש לי כמה שאלות. 1) מישהו קנה מהם פעם מחשב? 2) האם היא חנות אמינה? כלומר אפשר לסמוך על זה שהיא תחליף רכיבים כמו שצריך ולא תעשה בעיות. במידה ומיתקלקל לי רכיב מסוים, האם היא מחליפה אותו מהר? כמה זמן לוקח לה להחליף רכיב? האם נגיד היתקלקל לי ההארד דיסק אז אני צריך לישלוח אותו אליהם , נכון? ואז מה בשביל הארד דיסק היא תישלח שליח שיביא לי את ההארד דיסק החדש? 3)האם היא מייבאת מוצרים איכותיים , כמו שצריך? 4) אני אשמח לשמוע דעות ממישהו שקנה שם. ומוכן לחלוק איתי את התרשמותו מהחנות. תודה רבה. וחג שמח.

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by Bah_gots_pIII_450,

colgate aqua fresh orbitol meridol אלמקס supersmile אחר באיזה משחת שיניים אתם מעדיפים להשתמש? ומה לעזעזאל ההבדל בין אלמקס למרידול כששניהם מיוצרים על ידי טבע?!

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. טוב, כאחד שיודע ללכת לאיבוד דיי בקלות, אבל הפעם אני עם מישהי אז חח חבל לעשות לה אבודים, בכול מקרה, אם מישהו יודע, איזה קווים אפשר לתפוס בתחנת רכבת השלום בת''א, (עזריאלי שם), שמגיעים לטיילת בת''א כמובן. חישפתי בדן, ואגד, וכול הקווים שם עושים סיבובים בחולון לפני, קיצר סתם סיפורים, אני מחפש קו פשוט, מ א' ל ב' בלי הרבה בעיות בדרך. ואם ידוע לכן איזה קו אפשר לתפוס משם שמגיע לרחוב רוטשילד ככה קרוב למקס ברנר, ככה יותר טוב. או כמה אמורה בערך לעלות מונית מהטיילת לרוטישלד 40 בערך. תודה

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. השאלה היא למה המהירות לאורך המסלול (מהנקודה האדומה לנקודה הכחולה) קטנה ? אני עניתי בגלל שלאורך המסלול הAr(תאוצה רדיאלית)גדלה. האם יקבלו את התשובה לפחות באופן חלקי?

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים