עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מנסה לתפוס את שירות הלקוחות של הוט בטלפון. יש לציין שאתמול ניסיתי להתקשר ושמעתי הודעה ש"זמן ההמתנה ארוך מהרגיל" ולכן ניתקתי והיום ניסיתי שוב. התקשרתי, והתחלתי להמתין לנציג.... לאחר 17 דקות של המתנה (!), לא כולל כל הלחיצות והקשת מספר הטלפון בתחילת הדרך, ללא מענה - השיחה פשוט נותקה! התקשרתי שוב, והפעם... לאחר 17 דקות של המתנה (!), לא כולל כל הלחיצות והקשת מספר הטלפון בתחילת הדרך, ללא מענה - השיחה פשוט נותקה! איזה מין דבר זה?! הם בוודאות לכאורה (...) עושים את זה בכוונה, לא יכול להיות שבדיוק לאחר 17 דקות של המתנה, פעמיים ברצף, השיחה מתנתקת "בטעות".. פשוט חוצפה!

• 129 תגובות
    • 18.8k צפיות
  2. Started by maormark,

שלום וברכה אני באתר הזה כמה שנים עדיין לא הבנתי איך עושים חיפוש לפי משתמש?? אני כותב את השם שלי בחיפוש לפי משתמש והוא לא מוצא לי שום הודעה שלי הוא רק כותב לי Did you forget to put something to search for?

3. נרשמתי, קניתי אתמול והיום, ועושה רושם שיש שם אחלה של דילים לפעמים. תהנו. לינק לגרופר לינק ליממה לינק לביג דיל לינק לבאליגם לינק לדיל היום תהנו חברה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אני מנסה לחשב כמה שעות שבועיות אמורות להיות לי בכללי (כי בתחילת שנה יש פחות ובכלל בחודש הראשון זה לא מאורגן בשיט אז יש לי עוד מלא זמן עד שאני אדע בוודאות). היות ואני מקווה לסיים עם אנגלית במועד חורף (בד"כ איזה חודש זה יוצא?) וחושב אולי גם על לוותר על מתמטיקה (כיתה של מפגרים ומופרעים שעוברת מ-3 ל-4 תוך שנה, אני גם ככה לומד פרטי ואני בספק שיהיה לי מה לעשות בשיעורים שם כי הם בטח לא יספיקו לגשת אפילו ל-005). ישנו סיכוי חזק שאני גם מוותר על הרחבת מדעי המחשב מ-3 ל-5 יחידות כי הבנתי שלא צריך את זה כדי ללמוד את המקצוע הזה בעתיד באוניבסריטה/טכניון. מאילו עוד מקצועות אפשר להיפטר על הדרך? :ם בקיצור, השאלה שלי אליכם היא: כמה שעות שבועיות למדתם בכיתה י"ב? אני ממש צריך לחרוש על מ…

• 40 תגובות
    • 8.4k צפיות
  5. http://cobrapc.co.il/close.asp לא שבת היום ולא חג

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by Bebush,

אני ועוד חבר רוצים לטוס לארה"ב לחוף המערבי בסביבות אוקטובר. התיכנון שלי הוא לא לחזור לארץ לכמה שנים והוא רוצה לחזור ללמוד אז החלטנו ללכת על round trip כרשת ביטחון שיש לי לאן לחזור. בדקתי בכל מיני אתרים של cheap flights וכאלה וראיתי שהמחירים יחסית יקרים (1,200 בלי מיסים - 1,700 עם מיסים) ואני קצת לחוץ עם כסף (לפי חישוב זריז אני מגיע לשם עם 200 דולר בכיס), והתכנון הגדול הוא לחיות שם, יש לי כבר מגורים אז אין בעיה אני מתכנן על למצוא עבודה ולהתחיל לחיות את החיים. האם יצא לי יותר זול לעבור דרך סוכנות נסיעות? אני מחפש כרטיס חזרה לעתיד הרחוק משהו כמו עוד שנה.. האם זה יקר להעביר תאריכים של מועד החזרה? או לבטל את מועד החזרה בכלל? בנוגע לעיניים בארץ, האם כדאי להשאיר את החשבון בנק פ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by RUONXHEV,

שלום לכם אני ממש מבקש שתקנסו ותחתמו:http://www.atzuma.co.il/thsho/ תודה ענקית לכולם!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Los,

פרסומת לשירות החדש של GMAIL, מי שלא צפה עדיין, מומלץ. .

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  9. טוב והנה ההוכחה שהנוער (או לפחות הצוציקים בניי 14 ) אבוד . נ.ב :אין כל קשר בין freerunning למצולם בסירטון ,freerunning זה ספורט לכל דבר ומעבר לספרט זו דרך חיים ,שלא נועדה לערס בן 14 שחושב שהוא יצא ממשחק מחשב .

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by slrr,

מתי ניראה מעבדים בפחות מ-20 ננומטר?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by blabla600,

HWzone , חיפשתי את האתר בגוגל, והוא מופיע בגוגל כאתר שעלול להזיק למחשב ואי אפשר להכנס אליו. ממש רציתי לכתוב את זה, ולא ידעתי איפה... מקווה שזה בסדר

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  12. Started by ngc224,

אני לא יודע אם זה רק אצלי או גם אצל רבים אחרים אבל כבר שבוע אין ב FireFox אצלי עידכוני RSS של האתר, וגם הפייסבוק של האתר לא מתעדכן (כנראה גם בנוי אל RSS), נכנסתי ל IE ושם בכלל הסמל של ה RSS לא נדלק ולא ניתן והירשם לעידכונים. חוץ מזה היום, כשניסיתי להיכנס לאתר דרך FF, הדפדפן חסם לי את האתר אם הודעה אל רקע אדום שאומרת ש "דף תקיפה מדווח! הדף בכתובת hwzone.co.il דווח בתור דף תקיפה ונחסם בהתאם להגדרות האבטחה שלך." לכל מי שיש FF וב"כלים - אפשרויות - אבטחה" יש וי אל "חסום אתרים שדווחו כאתרי תקיפה" גם יש את החסימה הזאת או שזה רק אצלי ככה ? אני הסרתי את ה"וי" הזה כדי להכנס, אבל אכשיו אתרי תקיפה אמיתיים לא יחסמו. גוגל אומרים שהם סרקו את האתר אתמול 31/08/10 וגילו שיש כל מיני רכ…

13. Started by Mantis,

כשאני מנסה להכנס ל HWZNOE עם FIREFOX הוא כותב לי: Reported Attack Page This web page at hwzone.co.il has been reported as an attack page and has been blocked based on your security preferences. Attack pages try to install programs that steal private information, use your computer to attack others, or damage your system. Some attack pages intentionally distribute harmful software, but many are compromised without the knowledge or permission of their owners. http://safebrowsing.clients.google.com/safebrowsing/diagnostic?client=Firefox&hl=en-US&site=http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=472494.msg4027267;boardseen#new מה פירוש הדבר?? הבעיה אצלי?

14. אם הזמנתי מוצר והודיעו לי שהוא מגיע בין 12:00-15:00 והמוצר לא מגיע בזמן , האם מגיע לי פיצוי של 300 שקל ?

15. כל פעם שאני נכנס לאתר אני מקבל הודעה שיש וירוס בדף האינטרנט פה, למה זה? או שהתחרפן האנטיוויר? ויש למישהו מושג מה קרה לפייסבוק כבר יום וחצי לא עובד ומביא לי דף לבן...

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by IME3,

זאת ההודעה שאני מקבל בעמוד הראשי של האתר ואז בכל עמוד חדש בתוך האתר שאני מקליק עליו פעם ראשונה שאני רואה את זה פה אבל כבר ראיתי את זה באתרים אחרים לא ציפיתי לראות את זה בפורומים פה אבל האם אני היחיד שמקבל את זה ? Uploaded with ImageShack.us

17. Started by radioactive,

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. הייתי השבוע אצל ידידה שלי,והורים שלה הביאו לה תמונה ממש אבל ממש יפה ואיכותית מגרמניה,אני מדבר על תמונות סגנון שחור לבן/אומנותי... בכול אופן מה שגרם לי להיזכר בכך שהחדר שלי די "ערום",אני מחפש מקום להזמנת תמונות איכותיות,עם מבחר מכול מיני סגנונות.. אשמח לקבל המלצות מאנשים שקנו,ואם אפשר אתר ישראלי ולא משהו בחו"ל.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. אדום, ברונזה, או כסוף. הכסוף נראה לי בתמונות לפחות קצת אנמי, מתלבט בעיקר בין האדום לברונזה מה אתם אומרים?

20. אחי הקטן בן 10 אסף שקל לשקל לקנות מתנה לאחותי ליום הולדת.. הוא החליט לקנות לה כרטיס זיכרון לפלאפון.. הלך לאייבורי לבד, אמר להם את הדגם של הפלאפון, קנה את הכרטיס וכשחזר גילה שהכרטיס לא מתאים לפלאפון.. כשחזר אליהם (אם הקבלה כמובן), אייבורי טענו שבגלל שזה נפתח אין אפשרות להחליף\לקבל זיכוי\לקבל כסף, וכשהוא אמר להם שהם אמרו לו שזה הכרטיס המתאים, הם אמרו שבכלל אין להם עוד שום כרטיסים לפלאפון וזה היה האחרון.... מכך אני מסיק די בקלות שייתכן שפשוט דחפו לו את הכרטיס שהיה להם... בכל מקרה למרות שמדובר בסכום מגוחך (30 שקל), זה לא הכסף, אלא העיקרון....... כל הכבוד אייבורי! תמשיכו ככה!

• 75 תגובות
    • 9.2k צפיות
  21. כותרת מאיפה אפשר לקנות בארץ תודה לכולם כן אני יודע אני משוגע אבל יש לי נוסטלגיה לסגריוצ האלה ואני רוצה לעשן אותם ;D http://public.blu.livefilestore.com/y1pc9O8XCaqxLfJ_hA42xEt8sKMFhPrW1quVw3gcN9S4nN0BbXONqHU4UyZs7nlcquF3JE6oQi7zDkYHB-KvLho1Q?PARTNER=WRITER

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by davidcohen,

היי אני לא יודע אם זה המקום המתאים לשאול או בפורום כללי אבל אני חושב שכאן אנשים ידעו יותר על מה אני מדבר. עשיתי 5 יחידות במדעי המחשב. יחדיה אחת של פסקל בכיתה י וביא יב ג'אווה (תכנות מונחה עצמים ....) רציתי לדעת איך אני מחשב את הציון המשוקלל ? כמה אחוז הוא כל שאלון, במתמטיקה, לדוגמה, זה 33 33 ו 34 אחוז ... איך זה כאן ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by raiman1,

קיבלתי שנה שעברה מגן חרא בעברית שדפק לי את הציון הסופי. אני רוצה לגשת לבגרות גם השנה.. המגן ישמר לי? או שהציון הסופי יהיה רק הציון בבגרות עצמה?

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by AnTiSh0ck,

שמעתי אותו בלילה שבין יום שישי לשבת ב100FM שיר דאנס קצבי ששרה אותו בחורה.. הולך בערך ככה a ma cito eto נשמע כמו ספרדית או פורטוגזית.. מישהו?? חפרתי כבר את כל האתר של 100FM וכל הפלייליסטים האחרונים של הדאנס

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by SHOOTER8,

מכירים את השיר "נכון את יפה" שכתב אפריים שמיר על ירדנה ארזי? אז היום שמעתי לראשונה שיר משנות ה-60 http://www.youtube.com/watch?v=BytsPZQ5vRE תתחילו 1:50 מההתחלה

• 7 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים