כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות משקפי שמש לשימוש בספורט. נהיגה וסתם בכלל. אני מתלבט בין אוקלי לבין רודי. אני מחפש משהו שיחזיק שנים ארוכות ויהיה משתלם. בעתיד כנראה הכוונה היא גם לקנות עדשות עם מספר אבל לא בזמן הקרוב. אשמח לדעתכם בנושא אריאל
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני צריך לבדוק הרכב כימי של תרופה (חומרים פעילים) ובדיקת כספית במזון שניהם לכתבה שאני מכין מישהו יודע איך למצוא חברה שעושה בדיקות כאלה? מה לחפש בספר טלפונים?
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
שלום ידידיי, מישהו מכם אולי יודע איפה נמצאות חנויות שמוכרות פאטיפונים מהדור החדש ? לא חנויות מקצועיות לדיג'ייס אלא פאטיפונים שיותר מתאימים לשמע בלבד בלי כל האפקטים והקיצ'ים המיותרים. אם מישהו יכול גם להמליץ על דגם ולתת מחיר בערך זה מאוד טוב ...... יש לי כמה מאות שקלים אבל אני לא רוצה להוציא יותר מידיי ולקנות מכשיר שאת רוב האפקטים שלו אני לא צריך לכן אני מחפש בעיקר פאטיפון שמנגן את כל המהירויות ואת כל הגדלים של התקליטים ושלא יהיה רגיש לקפיצות ורעשים, כבר המון זמן אני שוקל לקנות ועכשיו אני מקווה שתעזרו לי למצוא את מה שאני מחפש . תודה!
-
- 40 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יאללה תפתחו ערוץ 22, תיקחו את העיתון, במקרה שזה מעריב - אז - "מעריב היום" עמוד האחרון. במקרה שזה ידיעות אחרונות - אז - "24 שעות" עמוד אחרון. או יש פה את התמונות של הדף עם הסימונים.. 8) אחרי התוכנית, תרשמו כאן את התוצאות של זה, אם יש לזה תוצאות או משהו.. 8) בהצלחה!
-
- 36 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא בטוח שפה המקום לפרסם את הנושא אז סליחה מראש אם טעיתי. יש לי כרגע מנוי לאפל מיוזיק. אני כן מרוצה מהמגוון שאפל מציאה אבל התכנה מלאה בבאגים מעצבנים (אני משתמש בעיקר באפליקציה על מכשיר אנדרואיד אולי זה קשור) ושקלתי לעבור לספוטיפיי אחרי שעכשיו הם סוף סוף פועלים גם בארץ. השאלה שלי היא האם שווה לעבור? לא כזה אכפת לי לשלם על מנוי אם זה שווה את זה (ולמען האמת אם אעבור לספוטיפיי כנראה שאקנה משתמש פרימיום). ההתלבטות העיקרית שלי היא לגבי המבחר המוזיקלי ששתיהן מציאות, הבנתי שלאפל יש מבחר יותר מגוון והטעם שלי טיפה שונה וקשה לי למצוא לפעמים את האמנים שאני אוהב. בנוסף יש את העניין של עצלנות של למצוא ולהוריד שוב את כל השירים שאספתי במשך השנה האחרונה עם המנ…
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
- 3 followers
-
-
-
אני מגיע מאשקלון, עקב שיבושים ברכבות אני אסע באוטובוסים. אז איך אני מגיע הכי מהר ובהכי קלות מתל אביב תחנה מרכזית אל הרצליה פיתוח המשכית 27? אני צריך להיות במכללת הי-טק בשעה 9:00 בבוקר ביום שישי. תודה
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום...יש לי שאלה פעם אחת כשהאיתי בגן העיר בבת-ים ראיתי משהו מוזר מאוד. עד כדי כך מוזר שכל מי שאני מספר לו את זה לא מאמין לי.. לפני שמישהו קופץ לכתוב אתה סתם מחפש תשומת לב ...אני לא, אני באמת מעוניין לדעת מה ראיתי.. אני משער שזה היה סוג של נמלה... מידע ממה שאני זוכר: גודל: בגודל כף יד ממוצעת פחות או יותר... צבע: חום בהיר מהירות: די מהירה בגלל שיש לה גוף ברוחב של ציפורן ושש או יותר רגליים.. המקום שראיתי את זה היה עץ ישן אבל חי. ראיתי שלוש כאלה שניים יצאו מחור באדמה ברוחב של כ 3סמ ואחד יצא מהעץ מחור קצת יותר גדול.. זה היה בסוף קייץ חשוב לציין אני לא עושנתי כלום ולא שתיתי כלום לפני זה.
-
- 38 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני תריך עזרה למצוא כל מידע אפשרי על הגרסה הזאת של הווייפר. תודה
-
- 29 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
התגלגל לידיי המארז הזה. יצא לי לדבר עם הבנאדם שהחזיק בו והוא הסביר שמדובר במארז ששימש כשרת מדיה למספר מחשבים בבית, ובשיאו כלל 5 דיסקים קשיחים. הוא אמר שזה לא היה ממש בעיה כי הוא שם את המארז הזה מתחת לשולחן.. לא הצלחתי להבין איזה שולחנות יש לבנאדם בבית.. בכל מקרה הוא נפטר ממנו בגלל ובאופן לא מפתיע בת הזוג שהצטרפה עליו וכנראה המקום מתחת לשולחן היה נורא חשוב לה. הסתבר שיש בפנים לוח K8NSC pro של ג'יגהבייט ומעבד ATHLON שלא ברור לי עדיין איזה דגם הוא. הכל מלא אבק בצורה בלתי רגילה. http://www.gigabyte.com.pr/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1881 מבחוץ: מבפנים: מה אתם אומרים מה עושים עם כזה דבר?
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי לאחותי יש עוד שמונה ימים יום הולדת והיא ממש רוצה מכונית, אבל חשבתי לקנות דגם גדול של מכונית ובפנים לחבר לה רמקולים קטנים שיתחברו לMP3 (המאוד ישן שלי) ואז לתת לה. אני לא יודע איפה מוכרים דגמים (פעם מכרו באוטודיפו, יש לי אוסף קטן) אבל כבר לא יודע איפה מוכרים. אני מעדיף שיהיה ג'יפ (בשביל המקום בתוכו) אז אני זקוק לעזרה דחופה ביותר. אם יש לכם הצעות למתנות אחרות תקציב 300+- שקל אז אשמח לדעת מה הרעיון. בתודה מראש Install
-
- 42 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום העברתי עכשיו ערוצים בטלויזיה ונתקלתי בערוץ הקניות מפרסמים מחשב, אז חשבתי על הרעיון הזה... ככה תראה פרסומת על הכרטיס TC6200 הגרוע בארוץ הקניות, אילו הם היו מפרסמים אותו. שחקנים: איש, אישה (מכיוון שאני לא יודע את השמות שלהם, אקרא להם כך). נתחיל? איש: הילד מנדנד לך "אבאאאא המחשב לא מפעיל משחקים", האישה רוצה לראות טלויזיה במחשב, מכל אלא יש לך כאב ראש? לא עוד. בזכות הכרטיס הגראפי המהפכני החדש GeForce 6200TC תוכל לפתור את כל הבעיות הללו ולישון עם ראש שקט. אישה: נמצא כאן לידי הכרטיס עצמו, תראו איזה יופי! תראו איזה נוצץ! אבל לא רק זה!, הכרטיס הגראפי הזה הוא שיא הטכנולוגיה! איש: כן, כן. הכרטיס מיוצר מבית ג'יפורס הטוב והמוכר עוד מלפני בזכות הכרטיס המהפכני הקודם, ה …
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
איפה קונים רכיבי אלקטרוניקה בת"א\הרצליה? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
אני מכיר רק אתר אחד - http://wallpaperswide.com אשמח להכיר עוד הרבה אתרים טובים כאלה. תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום חברה, אני רוצה לשתף אתכם בבעיה קטנה שיש לי. לפני כמה שבועות קניתי מהחנות זול 4 יו www.zol4u.co.il נגן אם פי 3. הוא הגיע, אבל לא עבד. החזרתי אותו - וכמובן, ביקשתי את כספי בחזרה. אבל מה - אין לנו את הקבלה... והם לא מוכנים לתת לנו את הכסף. מותר להם לעשות כזה דבר בכלל? ואיך אני עכשיו משכנע אותם להחזיר את כספי?!! תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
-
שלום לכם מעניין אותי לדעת איפה ישראלים מהמרים על ספורט באינטרנט ווינר? משהו אחר? איך אתם מפקידים וכמה הפסדתם עד היום? אני אישית מהמר אצל הסבתא הכי נוח וקל יש הכי הרבה אופציות והכי הרבה משחקים בלייב
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
סוף סוף, לאחר שהשגתי דרייברים נורמליים לוואבקאם, עשיתי סרטון שאורכו כדקה אחת ובו פינת המחשב שלי וגם קצת משאר החדר... http://dmstudios.us/users/sagi/Workstation.zip *יש צורך במקודד Divx ע"מ לצפות בסרטון. **אתם מוזמנים להעלות סרטונים/תמונות של הסחורות שלכם גם כן. 8)
-
- 40 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
לפני כ10 12 שנה כולנו קנינו פנטיום 4 וגם אנחנו. התקנתי XP מקורי והכל טס בסבבה. כיום הכל תקוע ואני לא מבין למה, למשל המחשב של אימי פנטיום 4 2.4 רץ בזמנו כמו טיל והיום הוא זוחל ועושה טובה שפותח דף אינטרנט. פירמטתי אותו פירמוט עמוק, התקנתי דרייברים מדוייקים ועדכניים XP מקורי - והנה זה נעבעך.... הדרק הזה לא זז. מה ההגיון בדבר הרי קבל חשמלי אמור להחזיק 50 שנה? המעבד תקין הזכרונות תקינים בדקתי את ההארד דיסק, ואשכרה אני לא יודע מה לחשוב. מה גורם לאיטיות?
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
היי, אולי אתם יכולים להמליץ לי על מכונה לעיצוב זקן, מעיין מכונת תספורת כזאת עם כמה דרגות חיתוך, שאפשר לטעון בחשמל (ולא בטריות), שלא צובטת את העור... הסתכלתי קצת בזאפ, אבל אז חיפשתי ביקורת בגוגל על המכונות שם והן היו די רעות... תודה!
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-