כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
-
שלום העברתי עכשיו ערוצים בטלויזיה ונתקלתי בערוץ הקניות מפרסמים מחשב, אז חשבתי על הרעיון הזה... ככה תראה פרסומת על הכרטיס TC6200 הגרוע בארוץ הקניות, אילו הם היו מפרסמים אותו. שחקנים: איש, אישה (מכיוון שאני לא יודע את השמות שלהם, אקרא להם כך). נתחיל? איש: הילד מנדנד לך "אבאאאא המחשב לא מפעיל משחקים", האישה רוצה לראות טלויזיה במחשב, מכל אלא יש לך כאב ראש? לא עוד. בזכות הכרטיס הגראפי המהפכני החדש GeForce 6200TC תוכל לפתור את כל הבעיות הללו ולישון עם ראש שקט. אישה: נמצא כאן לידי הכרטיס עצמו, תראו איזה יופי! תראו איזה נוצץ! אבל לא רק זה!, הכרטיס הגראפי הזה הוא שיא הטכנולוגיה! איש: כן, כן. הכרטיס מיוצר מבית ג'יפורס הטוב והמוכר עוד מלפני בזכות הכרטיס המהפכני הקודם, ה …
-
- 25 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
טוב, לא רציתי לגנוב לבחור את האשכול, אז פתחתי חדש. ולגבי התגובות של "אין מצב שאני אתקבל בגישה הזאת", או "אתה לא ראלי". אני יודע שאי אפשר "להתפשר" על טיס, אבל השאלה שלי היא האם יש משהו שיותר מתאים לי? ובאיזו גישה צריך לבוא כדי להתקבל לטיס? (ולא רק להיות טייס של מטוסי קרב, בכלל, להיות חלק מהחייל)
-
- 32 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ביי. פורום מלא בטרולים [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום חברים. קצת רקע. אני מהנדס ראשי בחברה קטנה בשפלה, ועובד הרבה מול מחלקת שיווק. בראש מחלקת שיווק עומדת מפלצת (אישה) שפשוט מוציאה אותי מדעתי, היא כל כך מעצבנת שאני לא מסוגל לעבוד מולה. היום היה לי מקרה שפשוט גרם לפיצוץ אטומי, ושלא כהרגלי גם אני הרמתי את הקול בחזרה כי הגיעו מים עד נפש. "הגברת" הזאת עשתה לעצמה הרגל. לקחת את כל המסמכים הטכניים שאני כותב באנגלית והם לרוב נורא סבוכים וארוכים (ואני תמיד תחת לוז"ים הזויים), לשנות 2 3 מילים + כותרת, ולהחזיר לי אותם עם כיתוב ל100 אנשים שונים על כך שיש לי טעויות, אתם מבינים ?? טעויות ! ושהיא תיקנה אותם. שלחתי לה מייל שזה לא לעניין שהיא משנה 2 מילים וחצי בניסוח וקוראת לזה תיקון…
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
עקב טיול שורשים, אני מעוניין להגיע לספארי באוטובוס, מאחת תחנות הרכבת בתל אביב, ז"א או לקחת אוטובוס מעזריאלי, או מתחנה מרכזית ת"א. יש קצת בלבול בין אתר האוטובוסים, לבין ההצעות באתר הספארי. אשמח להמלצה לדרך המהירה ביותר כרגע האופציה הטובה ביותר זה 63 ואז ללכת
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום ידידיי, מישהו מכם אולי יודע איפה נמצאות חנויות שמוכרות פאטיפונים מהדור החדש ? לא חנויות מקצועיות לדיג'ייס אלא פאטיפונים שיותר מתאימים לשמע בלבד בלי כל האפקטים והקיצ'ים המיותרים. אם מישהו יכול גם להמליץ על דגם ולתת מחיר בערך זה מאוד טוב ...... יש לי כמה מאות שקלים אבל אני לא רוצה להוציא יותר מידיי ולקנות מכשיר שאת רוב האפקטים שלו אני לא צריך לכן אני מחפש בעיקר פאטיפון שמנגן את כל המהירויות ואת כל הגדלים של התקליטים ושלא יהיה רגיש לקפיצות ורעשים, כבר המון זמן אני שוקל לקנות ועכשיו אני מקווה שתעזרו לי למצוא את מה שאני מחפש . תודה!
-
- 40 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
עשיתי מבחנים לשם לא ממש הבנתי ממה שהסבירו לנו על היחידה אולי יש דברים לא מסווגים שאפשר לדעת עליה?
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
חחח הישראלים האלה טיפשים! assaf Disabled Israel This account has been disabled Join Date 2007-01-24 14:32:47 (2 days ago) Last Seen 2007-01-26 22:26:32 (47 minutes ago) Uploaded 378,183.55 TB Downloaded 1.26 GB Share Ratio 307,217,938.001 Rank User Uploaded UL Speed Downloaded DL Speed Ratio Joined 1 assaf 378,183.55 TB 1.87 TB/s 1.26 GB 6.55 kB/s 307,217,938.00 2007-01-24 (2 days ago) הייתי חייב זה פשוט הצחיק אותי... רק שזה לא יגרום להם להוציא איזה אנטיצ'יט או באן לכל הארץ
-
- 39 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני בניפקדות של 36 יום ואני רוצה לדעת כמה ימי כלא או ריתוק אני יכול לקבל ? אני יודע שמג"ד יכול להביא עד 28 ימי כלא ומח"ט יכול להביא אפילו חצי שנה כלא אבל אין סיכוי שישלחו אותי למשפט אצל המח"ט נכון ? אני משרת בכיפר גדוד שמשון פלוגת פלחוד ודיי קשיים איתנו עם עונשים מי הסוג הזה, מה אתם אומרים כמה אני יכול לקבל על זה ?
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אתם מכירים את השירים האלה שמכניסים לכם אנדרנלין ? שגורמים לכם לתחושת מרץ וחשק לרוץ... אני מחפש שירים טובים כאלה לא משנה מאיזה ג'אנר ... תודה מראש...
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
איך אני מתמודד עם שאלה עם משוב שכזה שהולך לי על 2 המגברים ביחד ??? אני יודע שזהו 741 כנראה משווה עם מתח 0, והשני אינטגרטור שהופך ריבועי למשולש ... איך פותרים את זה??????? תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, חזרתי היום - לפני כמה שעות - מטיול שנתי באילת קודם כל היה נחמד והמורות קצת השתלטו אבל לא נורא עכשיו קניתי שם 4 דיסקים אני תמיד מעדיף לקנות דיסקים של האמנים שאני הכי אוהב ומעריך חלק מהאנשים באו אליי ואמרו לי שאני פרייאר שיכלתי להוריד תמוזיקה חינם מהאינטרנט מה אתם חושבים לגבי זה? צריך לקנות מוזיקה? לא לקנות? אני אישית חושב שאם אתה אוהב את האמן ואוהב את ממש את היצירה שלו ויש לך את הכסף לקנות - תקנה את הדיסק וכן מותר לפני כן לדגום את הדיסק בתקופה בלתי מוגבלת של זמן עד להחלטה לקנות את הדיסק - זאת חובה לשמוע זכות לקנות האמנים מרוויחים תכסף הגדול במסיבות - רובם מקווה שזה ישנה משהו באנשים שאומרים לי יש לך את זה על המחשב יא דפוק
-
- 48 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
-
-
קראתי לא מזמן בעיתון ידיעות אחרונות שהילדים בישראל יושנים מעט מאוד לעומת הילדים בארופה בגלל שהם גולשים באינטרנט או משחקים במחשב ובגלל זה הם יורדים בלימודים ונהיים מאוד עצבניים אני למשל ביום שיש לימודים אני הולך לישון בערך ב 11 בלילה ולי אין שום בעיות מה איתכם?
-
- 40 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
רק בגלל חילוף מטומטם כל כך!!! למה לכל הרוחות הוא היה צריך להוציא את רקלמה - למה???? מילא את קרספו, אבל רקלמה??? קבוצה ש"כ רציתי לראות בגמר נפלה בגלל חילוף טפשי! אני משתגע פה!! הלך לי היום :'(
-
- 60 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
אני נתקל במצבים שאני מגיע לפרמט מחשב של חברים וכנראה הטכנאים שהם תיקנו אצלהם פעם את המחשב החליטו לשים סיסמא על הביוס וכך לגרו להם לחזור ולתקן רק אצלם הבעיה יותר חמורה שזה קורה במחשבים ניידים.. מה אתם חושבים על המצב הזה!?
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן חידשתי את ה-ת.ז שלי וגיליתי שבמקום בו כתוב *לאום* לא כתוב אצלי כלום, יש רק כוכביות כאלו.. (כאלו -*********) מישהו יודע למה זה כך והאם זה אמור להיות כך? אם כן בבקשה אמרו לי, זה יעזור לי מאד ! תודה מראש!
-
- 25 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
בשנת 2003/4/5 ראיתי בזמן הגלישה פרסומת כזו מוזרה, שהראתה כמה אנשים נראה לי בשדה תעופה מחכים למזוודות(אל תתפסו אותי במילה) + בשחור לבן. או שהיו שם כמה אנשים שחיכו בתור. והיה שם איש באדום שלבש מעיל(לא זוכה אם היתה לו חולצה אדומה או שרק צבעו אותו קצת באדום). בטוח צבעו אותו באדום, נראה לי המעיל שלו היה שחור, כמו כן התמונה הייתה בשחור לבן. והיה רשום שם מלמטה- בואו פשוט נשנא את האיש הזה, ואם אני לא טועה עוד כמה מילים כל זה שחשוב להיות מאוחדים ובלי לשאול שאלות. אני מת לראות את הפרסומת הזו עוד פעם או לפחות לדעת מי עומד מאחוריה. הפרסומת לא הייתה באנר, אלא פרסומת מרובעת יחסית גדולה, אני לא בטוח אם זה היה חלון קופץ. תודה רבה למי שיוכל לשפוך אור.
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
כל החיים שלי הקשבתי למטאל ורוק, וחשבתי לשנות טיפה כיוון. לא יודע בדיוק איזה ז'אנר אחר אני מחפש, כי לא הקשבתי לכלום חוץ ממטאל :-\. אז אם בא לכם, תמליצו בבקשה על להקות מכל הז'אנרים ששרים על החיים, רגשות וכו'. הכל יתקבל בברכה, חוץ ממזרחית . אם אפשר גם שירים שלפחות תהיה משמעות מסויימת למילים שלהם, ולא סתם "הלכתי למסיבה, זיינתי בחורה, השתכרתי עם החברה".
-
- 44 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מתקינים לי YES ביום חמישי... לפי מה שהבנתי אני יכול להקליט רק מה שאני רואה בממיר... איזה פתרונות יש? האם ברגיל (לא דרך הממיר) אני יכול לראות ערוצים 1 ו2, וככה להקליט 1/2 ולראות משהו בממיר (או להפך)? רעיונות נוספים מישהו?
-
- 19 תגובות
- 2.9k צפיות
-