עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by imac,

שלי HWZ (בלי התחנפות )

• 23 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by Milford Cubicle,

מאיזה דגם הפרארי הכסופה (המדהיייייימה) מהסרט Bad Boys 2 ? * אין לי מושג לאין ה-s נעלמה...

• 36 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. מסתבר שהיום אפשר לנתק אתכם מהאינטרנט בלי להודיע, לא כמו נגיד חשמל ומים שחייבים לשים לכם פתק על הבית. מאמר מעניין שהתפרסם היום מציע למשרד התקשורת להתייחס לאינטרנט בארץ ברצינות: http://www.themarker.com/hitech/1.670916

• 42 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by ZorD,

שלום לכולם. לא מזמן חידשתי את ה-ת.ז שלי וגיליתי שבמקום בו כתוב *לאום* לא כתוב אצלי כלום, יש רק כוכביות כאלו.. (כאלו -*********) מישהו יודע למה זה כך והאם זה אמור להיות כך? אם כן בבקשה אמרו לי, זה יעזור לי מאד ! תודה מראש!

• 25 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by iakovl,

שוקל לקנות את דגם הKSO שלהם ורוצה לשמוע חוות דעת מאנשים

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. שלום. רציתי לדעת איך הסרט ארמגדון. על מה הוא, באיזה שנה הוא ייצא, איזה סוג של סרט הוא והכי חשוב-הוא יפה? אז למי שראה או שמע בבקשה להגיב. תודה לעונים.

• 32 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. נכנסתם כבר להגרלה שלנו? http://hwzone.co.il/contest/msi_military מפנקים כי אנחנו יודעים שאתם רוצים מחשב סנדי ברידג'....

• 27 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. אנשים אני חייב עזרה צילמתי את הפורשה מהאוטומוטור תמונה בת זונה שאני מסתכל בthumbnails שיש בACDSEE50.0 אני רואה את התמונה שלמה סתכלו פה: www.tomz.us/kipper/tumb.gif וכשאני פותח את התמונה: http://www.tomz.us/kipper/GT4.JPG חצי תמונה אפורה!!! אין אפשרות להציל את התמונה הזאת זה היה אמור ללכת להדפסה לפוסטר ענק לחדר שלי :}!!!! אנשים אם מישהו יודע להציל כזה דבר בבקשה!!!!!!

• 35 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. עקב טיול שורשים, אני מעוניין להגיע לספארי באוטובוס, מאחת תחנות הרכבת בתל אביב, ז"א או לקחת אוטובוס מעזריאלי, או מתחנה מרכזית ת"א. יש קצת בלבול בין אתר האוטובוסים, לבין ההצעות באתר הספארי. אשמח להמלצה לדרך המהירה ביותר כרגע האופציה הטובה ביותר זה 63 ואז ללכת

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. המלצה ללהקות רוק כבד, מטאל וELECTRIC חוץ מ: SLIPKNOT, LORDI,IRON MAIDEN, METALLICA, DOPE. אה כן, ואם מישהו יכול להביא לי שמות של טראנסים שהיו להיטים אז והיום, למשל אני זוכר את שיר הפופקורן שהיה להיט, וגם טרנסים מעורבים עם רוק שאתם חושבים שהם נשמעים טוב

• 39 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. בשניי הטריילרים שראיתי יש את אותו השיר אפ מישהוא מכיר אותו בבקשה תציינו את שמו. הנה קישור לטריילר האחרון: http://movies.apple.com/movies/miramax/sin_city/sin_city-tlr_m480.mov היום ראיתי את הסרט בקולנוע זה פשוט אחד הסרטים הכי טובים שראיתי בחיים שלי הכל בו מושלם!!! אתם מוזמנים גם לתת תגובות על הסרט (מי שראה)

• 27 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. לא חשבתי שכאן הוא המקום לפורום פוליטי, אך אם כבר נכנסתם לזה, סבלו את התוצאות.. המצב כיום הוא המשך ישיר של מלחמת העצמאות שלנו ובמצב גרוע יותר מהמקורית, זוהי איננה ססמה ואסביר עצמי - העניין הוא שיש לנו בעיות מבפנים, גדולות בהרבה. מספר דוגמאות ברשותכם: העם הפולני במלה"ע השניה היו 35 מליון, כוח שצריך להתחשב בו, אך הגרמנים קרעו אותם, הבעיה הייתה פילוג מבפנים (טוב, לפולנים היו עוד הרבה בעיות מלבד זאת). עזובו אותכם מ"זוטות" כפולין. לצרפתים היה צבא גדול ומשוכלל בהרבה מהצבא הגרמני, נשאלת השאלה אם כן מדוע הגרמנים קרעו אותם לגזרים תוך שבועיים? הסיבה היא פילוג מבפנים, צרפת הייתה קרועה (ולא אכנס לזה עכשיו). במלחמת השחרור שלנו, ב 1948, הערבים ירו (צלפו) מהמסגד ליד אלנבי בכל מי שה…

• 26 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. בתקופה האחרונה, החל מטרד חדש עם גוגל: כאשר אני מנסה להתחבר לחשבון שלי ממחשב אחר, גוגל כופה אימות טלפוני: הדבר מונע או מקשה עלי להכנס לחשבון גוגל שלי ממחשבים אחרים, כיוון שאין לי כל חשק להתעסק עם הטלפון שלי בשביל זה. ואני לא רוצה גם להזין בלי סוף את הנייד שלי בגוגל. איך נפטרים מהדרעק הזה?

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. במסגרת תערוכת CES 2026 הודיעה היום חברת SanDisk על השקת SANDISK Optimus כשם החדש לליין כונני ה-SSD הפנימיים המובילים שלה לגיימרים, יוצרים ואנשי מקצוע. זה הוא מיתוג מחדש לכונני WD הקיימיםלכתבה

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by H.I.V,

קראתי לא מזמן בעיתון ידיעות אחרונות שהילדים בישראל יושנים מעט מאוד לעומת הילדים בארופה בגלל שהם גולשים באינטרנט או משחקים במחשב ובגלל זה הם יורדים בלימודים ונהיים מאוד עצבניים אני למשל ביום שיש לימודים אני הולך לישון בערך ב 11 בלילה ולי אין שום בעיות מה איתכם?

• 40 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. חחח הישראלים האלה טיפשים! assaf Disabled Israel This account has been disabled Join Date 2007-01-24 14:32:47 (2 days ago) Last Seen 2007-01-26 22:26:32 (47 minutes ago) Uploaded 378,183.55 TB Downloaded 1.26 GB Share Ratio 307,217,938.001 Rank User Uploaded UL Speed Downloaded DL Speed Ratio Joined 1 assaf 378,183.55 TB 1.87 TB/s 1.26 GB 6.55 kB/s 307,217,938.00 2007-01-24 (2 days ago) הייתי חייב זה פשוט הצחיק אותי... רק שזה לא יגרום להם להוציא איזה אנטיצ'יט או באן לכל הארץ

• 39 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. וואו, תשנאו או תאהבו אותו ככל הנראה זה לא מתיחה וזה הדבר האמיתי, בדיוק אחרי הRAW של יום שני התפוצצה הלימוזינה של מקמן כשהוא בתוכה, ככל הנראה הוא מת, גופתו לא נראה מחוץ למכונית כנסו ל www.wwe.com לכל הסיקור או לhttp://www.wwe.com/inside/news/mcmahonexplosionupdate

• 31 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. אם נהג נוהג תחת השפעת אלכוהול ונכנס באוטו מאחורה ( ברמזור) מה עושים לו ? כאילו לא משהו רציני , בלי נפגעים רק טוטאל לוסט לרכבים , הוא עכשיו בתחנה ואני רוצה לדעת מה עלול לעלות בגזר דינו ...

• 30 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. אינטרנט זהב רוכשת 60% מקווי זהב לפי שווי חברה של 140 מיליון דולר והיא תשלם לאליעזר פישמן, בעל השליטה בקווי זהב, 84 מיליון דולר (370 מיליון שקל). לאחר המכירה יישארו בידי פישמן 37% ממניות קווי זהב. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3269856,00.html ואני, כמובן, לא מתכוון להישאר ב-012 כאשר היא בשליטתה של אינטרנט זהב ומשפחת פישמן. יש המלצות לספקית חדשה, שאני אעביר אליה את שני חשבונות האינטרנט שלי (אחד כבלים ואחד ADSL) ?

• 56 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by Ran B,

יאללה תפתחו ערוץ 22, תיקחו את העיתון, במקרה שזה מעריב - אז - "מעריב היום" עמוד האחרון. במקרה שזה ידיעות אחרונות - אז - "24 שעות" עמוד אחרון. או יש פה את התמונות של הדף עם הסימונים.. 8) אחרי התוכנית, תרשמו כאן את התוצאות של זה, אם יש לזה תוצאות או משהו.. 8) בהצלחה!

• 36 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by tal_levi1000,

אני יודע שאני לא מגלה אותו הקטע לא כזה חדש אבל בכל זאת הבחור מנגן פשוט מדהים!!! http://www.youtube.com/watch?v=QjA5faZF1A8 דרך אגב מישהו יודע איך קוראים לשיר הזה?

• 53 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by UponTheRose,

מישהו כאן מכיר את הסמלים שעל המטבעות בארץ? (סימנים כמו חנוכייה, ציורים מאחורי 5 ו-10 שקלים) האם הם שווי ערך יותר מהמטבעות הרגילים? יש טעם לשמור אותם לעתיד או שהם אותו דבר? דרך אגב, למי מביניכם יש שטר של 20 שקל עם 60 שנה למדינת ישראל? :

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by liiight,

הבאג: ההוכחה שזה פיצ'ר: יצאו תותחים EA, אין מילים בכלל!!!

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by Abit.com.tw,

חבר'ה... קיבלתי 325 שקל חשבון טלפון... כמה אתם מקבלים? תעודדו אותי?

• 42 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל, אני כולי נזעם ונפעם מהיחס המשפיל שקיבלתי בחנות. קודם כל הייתי צריך ללכת לסניף "הקרוב" לבית שלי, מרחק של 2-3 דקות הליכה, פשוט לא יאומן, החוצפנים האלה לא יכלו לפתוח סניף מתחת לבית שלי? מתחת לכל ביקורת. אחרי שהגעתי ונכנסתי לסניף הייתי צריך לפתוח את הדלת בעצמי. כן כן הבנתם נכון, אפילו דלת אוטומטית לא היה להם החוצפנים האלה, הייתי צריך למשוך את הידית לגמרי בעצמי. אחר כך כשנכנסתי לסניף היו שם 2 בחורים, אחד מהם חיוך אליי ואמר לי "אהלן, אפשר לעזור לך?", פה זה כבר היה מוגזם, החוצפן הזה, החוצפן חסר תודעת השרות הזה מעז להגיד לי "אהלן"? מה זה "אהלן"?! מה אני חבר שלו? בעברית תקנית צריך להגיד "שלום" ולא "אהלן". אבל מילא, הבלגתי, אני בנאדם מאוד סבלני וסלח…

דיונים חדשים בפורומים