כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ! נכון שב - CES רואים את המוצרים הנוצצים והבטחות מפה ועד לאס וגאס ... אבל, הנה סרטון שמסביר את קצה קצהו של מרוץ הייצור של מה שבאמת חשוב, את ה"ביפנוכו" של כל מוצר, החל מכרטיס מסך ועד F-35. תהנו https://www.youtube.com/watch?v=YX5Ve3KtZlM
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
הכיסא ! כן ידידיי שמעתם נכון, הכיסא, חלק חשוב ביותר שללא אחד איכותי כזה נגמור כולנו עם כאבי גב מטרידים, אז כמה כסף זרקתם על הכיסא ? אני כרגע על כיסא נחמד שעלה בזמנו 300 ומשהו שקל, אבל הוא הלך כפות ועכשיו קונים חדש ! ד"א, אשמח לשמוע המלצות למקומות (ולא אופיס דיפו או דרעק כזה, אני מדבר על סחורה אמיתית)
-
- 33 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מתחיל לחזור לספסל הלימודים בקרוב, והגיע הזמן לעשות ריענון על מתמטיקה בסיסית בינתיים כל מה שאלגברה ותרגילים ש "מונחים על השולחן" הולך מצוין, אבל בבעיות מילוליות אני נתקע, שכחתי לגמרי איך לבנות את המשוואות אשמח אם תוכלו לעזור לי. לדוגמה- על שני חרטים הוטל לעבד 72 חלקי חילוף.כולמ מאותו סוג החרט הראשון עבד 3 שעות אחר-כך החליפו החרט השני, וזה סיים את העבודה כולה תוך 4 שעות. לעיבוד 18 חלקי חילוף דרושה לחרט השני מחצית השעה יותר מאשר לחרט הראשון. כמה חלקי חילוף עיבד כל חרט במשך שעה אחת? מצאתי את הדבר הזה- http://ezer.jercol.macam.ac.il/mathNew/view.asp?n=58388&forum=1 אבל לא הבנתי איך לעזאזל הם הגיעו לתוצאה, הם דילגו על החלק הכי חשוב. אם מישהו יכול לעזור עם יותר פירוט- א…
-
- 25 תגובות
- 3k צפיות
-
-
למי שכח בעוד כמה שעות מתחיל הפרק הראשון של העונה השלישית, הציפיה הורגת!! לאלה שרוצים להיות יותר ממוכנים יש פרק שמסכם את העונה הראשונה והשנייה, מספרו 00 רצוי לצפות בו לפני הפרק החדש, לרענן את הזכרון צפייה מהנה!
-
- 56 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לא אזור שורץ מהגרי עבודה מצד אחד ולא שכונה של עשירים מצד שני. מעמד ביניים.
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
קודם כל שלום, אוקיי אז ככה, לפני מס' ימים הגעתי לשלישות בר"ג כאשר בידי צו הצבה מהבט"ר לתחילת קורס מר"מ (מנהל רשת מחשוב). איך הגעתי לתקפיד ?! אז ככה .. ממש כחודש לפני הגיוס לצה"ל התגלתה בעיה רפואית אשר שינתה את כל הסיפור וגרמה להורדה בפרופיל. נפסלתי אוטומטית מקרבי (שייטת 7 שאליה הייתי ממויין) ומפאת חוסר הזמן לפני הגיוס פספסתי בעצם את כל המיונים לתפקידים העוסקים במחשבים. לאחר שיחה עם קצין המיון בבקו"ם ביום הגיוס ביקשתי תפקיד כלשהוא הקשור לאשכולות המחשוב. הצגתי בפניו העתק של תעודת הבגרות בצירוף מכתב המלצה מהתיכון על כך שסיימתי 5 יח"ל במחשבים בהצטיינות ויצאתי .. בסיום הטירונות קיבלתי את הצו ואכן הגעתי לשלישות בר"ג לתחילת הקורס. כאשר הגעתי יצאה אליי רמ"ד שלישות (קצינה בד…
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
דיווחים טכניים פנימיים חושפים כי השדרוג המשמעותי של סירי, שהיה אמור להגיע בחודש הבא, נדחה למועד בלתי ידוע עקב קשיים טכניים מהותייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מת מעייפות אחרי שבוע מייגע עם חוסר בשעות שינה ואני לא מצליח להירדם כרגע. help
-
- 24 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי שיר שמעצבן אנשים !! ויש לי שיר שאנשים מיתעצבנים !!! שלושים ושלושה תפוחים על העץ אחד נפל והתפוצץ. יש לי שיר שמעצבן אנשים !! ויש לי שיר שאנשים מיתעצבנים !!! שלושים ושתיים תפחוים על העץ אחד נפל ונתפוצץ. יש לי שיר שמעצבן אנשים !! ויש לי שיר שאנשים מיתעצבנים !!! שלושים ואחד תפוחים על העץ אחד נפל והתפוצץ. יש לי שיר שמעצבן אנשים !! ויש לי שיר שאנשים מיתעצבנים !!! שלושים תפוחים על העץ אחד נפל ונתפוצץ. יש לי שיר שמעצבן אנשים !! ויש לי שיר שאנשים מיתעצבנים !!! עשרים ותשעה תפוחים על העץ אחד נפל והתפוצץ. יש לי שיר שמעצבן אנשים !! ויש לי שיר שאנשים מיתעצבנים !!! עשרים ושמונה תפוחים על העץ אחד נפל והתפוצץ. יש לי שיר שמעצבן אנשים !! ויש לי שיר שאנשים מיתעצבנים !!! עשרים ושבעה תפוח…
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי אופציה להמשיך לימודים בטכני (בח"א 21) ולעשות הנדסאי מכונות במשך שנה וחצי ואז להתגייס במאי 2013 (זאת אומרת להמשיך יג'-יד'). הדילמה שלי האם זה שווה את זה ומה זה נותן לי בהנחה וקבע כרגע לא נראה לי אעשה ואני מתכנן בעתיד אחריי הצבא ללמוד בטכניון, אך הציונים שלי דיי ממוצעים מינוס (מתמ'-3, אנגלית 5, פיזיקה 3) ולכן אצטרך להשקיע הרבה זמן בשיפור בגרויות אחריי הצבא או במהלכו (כמה זמן זה בערך לוקח?! שנה? וחצי?). היתרון להבנתי בלהמשיך הנדסאים היא ה-1500 תוספת בקבע אם ארצה להמשיך והדיפלומה בשקל (תרתי משמע- עולה 2800 לכל הלימודים) שאני עושה אותה בצורה "מואצת" במהלך שנה וחצי ולא שנתיים כמו במכללה בחוץ . דבר נוסף הוא שזה מקל עליי בתואר, כל אחד זורק את זה באוויר, אבל בת'כלס אף-אחד …
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מישהו פעם שמע על האדם הזה? http://finance.walla.co.il/?w=/3/1132007
-
- 33 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
היום סיימתי לראות את PRISON BREAK וממש ממש ממש אהבתי אותה , המתח הרגע אותי (מזל שכל ה22 פרקים כבר היו על המחשב ולא הייתי צריך לחכות) בכל אופן אני מחפש משהו בסגנון הזה של PRISON BREAK לא יודע אם מבחינת הרעיון של מישהו שבורח מכלא אלה יותר מתח, אבל לא סתם משהו שבאמת מענין גם אהבתי תסופרנוס -מחכה לחלק השני של העונה השישית, אז גם דברים בסגנון שלו בעיקרון אני לא ממש ראיתי סדרות עד עכשיו בגלל שהם לוחקים הרבה זמן ,אבל פשוט PRISON BREAK הטריף לי תצורה , חוץ מהסוף שזה היה סתם בשביל שיהיה עוד עונה אני חושב על להוריד אבודים אבל זה סתם נשמע לי קיצטשי כזה על כמה אנשים שמתרסקים על אי ופתאום מתגלים כמה סודות דפוקים ויש מזימות אחד נגד השני(הכל הבנתי מהפרסומות שעליהם...),אולי אם תתנו לי הס…
-
- 44 תגובות
- 3k צפיות
-
-
דיברתי עם שוטרת לגביי מפגע רעש של שכנים שגוררים רהיט כבר הרבה זמן. אמרתי לה שמשעה 19:00 אסור לעשות רעשי חבטות ורעשי הלימה. כלומר, רעשים כמו גרירת רהיטים, טריקות של דלתות ורעשים שעוברים דרך הקירות של הביניין עצמו(לעומת רעשי נשיאה כמו מוזיקה). יש לה פתרון בשבילי, אבל זה לא כולל מתן דוח. היא אמרה שנותנים דוח רק משעה 23:00. לדעתי זה לא נכון וכתוב בחוק שמשעה 19:00 גם אסור לעשות רעשי הלימה. אז מי צודק? עד שעה 23:00 מותר להרעיש?
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
מה אתם חושבים על הפרק? אני כבר שנים לא ראיתי southpark, וממש נהנתי מהפרק בעיקר בגלל כל הקטעים המשולבים מהמשחק.
-
- 48 תגובות
- 3k צפיות
-
-
חבר'ה תבדקו אותו בבקשה לפני שאתם מפרסמים , כי אתם משנים את הכללים אחרי שאנשים כבר שלחו תשובות. הפעם למילה המתקבלת אין כל משמעות הגיונות ( והחידון פתור ב 100% נכון) תבדקו את עצמכם שוב , כי אתם רושמים שאסור לשלוח תשובות פעמיים , אז לפחות תדעגו שהחידון יהיה מוכן כמו שצריך. תודה. נ.ב מת על החידונים שלכם , מחכה כל שבת לחידון חדש , ולא רק בגלל הפרס .
-
- 42 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, יש לי ריאיון עבודה בבזק בנלאומי למשרה של תמיכה טכנית ביום ראשון. ממה שמצאתי באינטרנט קראתי שהיחס הוא לא כזה נהדר כמו שהם מציינים, ועבודה עצמה נורא שוחקת והמשכורת גם לא משהו. עבדתי בעבר בתור פקיד רפואי ובצוות 3 בתור מוקדן ככה שיש לי ניסיון עם לקוחות. אם מישהו פה עבד בבזק בנלאומי ויכול בבקשה לפרט על העבודה עצמה, האם היא "שווה" או כל מה שהם מציינים זה שקר?
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לילה טוב! היום בשעה 02:30 לערך, היתה בבניין שלי הפסקת חשמל (בכל הבניין) בדיוק באמצע משחק אונליין סוער. המחשב שלי מחובר לאל-פסק, כך שהאורות בבית כבו, אבל המחשב המשיך לפעול (בלי חיבור לאינטרנט, כמובן). יצאתי מהמשחק, וכיביתי את המחשב בצורה מסודרת. בעודי תוהה האם ללכת לישון, החשמל בבית חזר שניות ספורות אחרי שהסוללה של האל-פסק שלי נגמרה (כ-10 דקות). חשבתי "יופי, אפשר להמשיך לשחק". אני מדליק את המחשב. שום דבר לא קורה. אני מכבה את הספק כוח ומנתק את הכבל חשמל שלו. נשמע זמזום חלש עולה ויורד. אני מחבר בחזרה, ומנסה להדליק את המחשב שוב. שום דבר לא קורה. המסקנה (תקווה) שלי היא שהספק כוח (Thermaltake Silent PurePower 410W) הלך, ותו-לא (אני מריח ריח שרוף). למזלי, היה לי בבית ספק…
-
- 39 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הסרטון הזה פסול בכל כך הרבה מובנים, אבל זה מה שעושה אותו מצחיק
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
כולי מבואס חחח... נפלתי על הפרש שערים... 41 רומא - דינמו קייב 1 42 סה"כ שערים רומא - דינמו קייב X 44 ספורטינג ליסבון (1+) - מנצ'סטר יונייטד 2 נגמר 1:0 מנצ'סטר 48 סה"כ שערים פנרבחצ'ה/ אינטר 1 52 ארסנל - סביליה (1+) X נגמר 3:0 ארסנל יחס זכיה כולל: 65.58 סכום זכייה צפוי: 655.80 ¤ למישהו כן היה מזל בווינר ביומיים האלו של ליגת האלופות?
-
- 27 תגובות
- 3k צפיות
-
-
קניתי אצלם עכבר לפני שנה בערך, מאז כל כמה ימים הם שולחים לי זבל לתיבה על קופונים ומבצעים ועוד ועוד דברים שממש ממש לא מעניינים אותי. לינק להסרה אין ומיילים ששלחתי אליהם בנושא לא זכו לתגובה. שלחתי גם ל sales וגם דרך תיבת שירות הלקוחות שיש להם באתר. גם ל yuval@noacomp.co.il וגם ל service@noacomp.co.il חנות מחשבים שאמורה לכבד את עצמה. לי ממש ירד מהם. כאילו מה, הגענו למצב שאי אפשר לתת את האימייל גם כדי לבצע רכישה? אני באמת צריך להטריח את עצמי כדי להקים עוד פילטר במיוחד בשבילם? מעצבן.
-
- 29 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אז אני מחפש מתנה ליומלדת לידידה מאוד טובה שלי, אני רוצה שזה יהיה משהו מיוחד מאוד כי היא מאוד מיוחדת... אני מוכן להשיע המון (אבל לא להשתגע ולהתחיל לעשות מזה צחוקים, אני כבר מכיר אותכם ) אני פשוט חשבתי על מתנה כבר שעות ועוד לא הגעתי לדבר המושלם. תודה
-
- 44 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בחיפושים חוזרים ונשנים במשך הזמן למשקה האנרגייה הזול ביותר עלי האדמות הגעתי היום למשקה יחסית חדש : XI ..משקה המיוצר בהולנד ומשווק בארץ על ידי טמפו .. עד היום ניסיתי די הרבה משקאות אנרגייה בינהם כמובן ה RED-BULL המקורי (בערך 7.00 ש"ח בסופרמרקט הקרוב לביתכם) ה XL שנכנס יחסית חזק לשוק (נמכר סביב ה 3 ב 10ש"ח ) אפילו PIT-BULL וקוברה שתיתי מספר פעמים לא מבוטל ( נמכר סביב ה 4 ב 11ש"ח).. אבל היום כמו שכבר כתבתי כמה שורות קודם שתיתי את המשקה החדש XI מבית טמפו במחיר מצחיק וחסר תחרות : ארגז של 24 פחיות ב 50 ש"ח !! שזה יוצא מספר אגורות מעל לשני שקל !! המהפך בטח בדרך לפאבים ולמועדונים הקרובים אליכם !! איך הטעם ?! - סביר ביותר. לי אישית היה יותר טעים מה XL.. פתרון זול למסיב…
-
- 42 תגובות
- 3k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן אני רוצה להחליף כיסא למחשב אבל עוד לא מצאתי את הכיסא האידאלי לתפקיד. אני יושב די הרבה זמן מול המחשב כך שהכיסא צריך להיות נוח וצריך שלא יהיו ידיות. אם משהו מרוצה מאוד מהכיסא שלו אני אשמח לשמוע כמה עולה ואיפה משיגים. תודה
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לפני שאני מתחיל אני רוצה לבקש מהמנהלים לשים את זה כמדריך מומלץ באתר! ;D הערה חשובה: מדריך זה פועל רק על מורים עם מנת משכל ששואפת לאפס , אז אני מציע לא לנסות את זה על מורים שיש להם שמיעה ביונית... ;D קיצר לקחתי את הפלאפון שלי (TELITX-60) בחרתי בהקלטת מזכר קולי , הלכתי עם חברים שלי לאחד מהרמקולים של הבית ספר והקלטנו את הצילצול יציאה של השיעור. אז בשיעור אני יושב הכי מאחורה(ככה שהמורה לא תבין מאיפה זה...) והפעלתי את ההקלטה על הווליום החזק ביותר 20 דקות לפני שמסתיים הצילצול והמטומטמת הזאת שיחררה אותנו!! היום שעשיתי את זה זאת הפעם השניה(בפעם הקודמת עשינו את זה 10 דקות לפני שמסתיים השיעור , עם אותה מורה טיפשה) ואני וחברים שלי מתאפקים לא לצחוק בזמן שאנחנו יוצאים מהכיתה ובחו…
-
- 47 תגובות
- 2.9k צפיות
-