כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
מישהו פעם שמע על האדם הזה? http://finance.walla.co.il/?w=/3/1132007
-
- 33 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום אני סיימתי קורס mcitp ב 2011 400 שעות שלחתי יחסית המון קורות חיים למשרות טכנאי helpdesk pc . הבעיה שבקושי חוזרים אליי, ממש בקושי אני שולח קובץ doc באתרים jobmaster, alljobs,jobnet מספר אנשים שדיברתי איתם אמרו לי שהם שלחו קורות חיים וחזרו אליהם די הרבה אני בסימן שאלה למה לא חוזרים אליי? נראה לי מאוד מוזר שלקורות חיים הרבים שאני שולח ולא חוזרים האם הדרך למצוא עבודה זה לשלוח קורות חיים? הסטטוס הנוכחי שאני תקוע בעבודות מסריחות האם מישהו יכול לסייע ?
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בחיפושים חוזרים ונשנים במשך הזמן למשקה האנרגייה הזול ביותר עלי האדמות הגעתי היום למשקה יחסית חדש : XI ..משקה המיוצר בהולנד ומשווק בארץ על ידי טמפו .. עד היום ניסיתי די הרבה משקאות אנרגייה בינהם כמובן ה RED-BULL המקורי (בערך 7.00 ש"ח בסופרמרקט הקרוב לביתכם) ה XL שנכנס יחסית חזק לשוק (נמכר סביב ה 3 ב 10ש"ח ) אפילו PIT-BULL וקוברה שתיתי מספר פעמים לא מבוטל ( נמכר סביב ה 4 ב 11ש"ח).. אבל היום כמו שכבר כתבתי כמה שורות קודם שתיתי את המשקה החדש XI מבית טמפו במחיר מצחיק וחסר תחרות : ארגז של 24 פחיות ב 50 ש"ח !! שזה יוצא מספר אגורות מעל לשני שקל !! המהפך בטח בדרך לפאבים ולמועדונים הקרובים אליכם !! איך הטעם ?! - סביר ביותר. לי אישית היה יותר טעים מה XL.. פתרון זול למסיב…
-
- 42 תגובות
- 3k צפיות
-
-
פעם גוגל היה מנוע חיפוש איכותי, אבל מאז שהם התחילו להציג תוצאות של מה שהם חושבים שהתכוונתי לחפש במקום מה שהקלדתי בחיפוש איכות התוצאות ירדה מאוד. הפתרונות היחידים שמצאתי הם להוסיף סימן '+' לפני כל מילת חיפוש או להוסיף את הביטוי allintext בצמוד למילת החיפוש הראשונה (כשנקודתיים מפרידות בין שני החלקים). זה עובד, אבל הופך את חווית החיפוש למייגעת. הגיע הזמן לעבור למנוע חיפוש אחר. אם למישהו יש המלצות, אשמח לשמוע. אגב, את יאהו ובינג כבר בדקתי ושניהם גרועים. נתקלתי במקרים שבהם הוספה של מילת חיפוש מגדילה את כמות התוצאות במקום להקטין אותה (כנראה שמנוע החיפוש מחליט בשביל המשתמש מתי להשתמש ב- OR במקום ב- AND).
-
- 27 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מחפש נואשות עבודה לשעות הבוקר, אני בן 18, מתגייס בגיל 19, ובעל ידע רב בחומרה(ידע על רוב חלקיי החומרה בעיקר לגיימינג וציוד היקפי ויכולת לבנות מחשב) שלחתי לk.sp, zigzag 2000 ואייבורי קורות חיים ואף אחד לא חזר עליי, אני בן אדם גמיש לרוב משרות העבודה העיקר שיהיו משמרות בוקר, אני עובד כשליח פיצה וגם מילצרתי אבל אני מחפש משו יותר קבוע ורציני רצוי בתחום המחשבים, האם קיימת עבודה כזאת בגילי? מה אתם ממליצים לי לעשות?(אני יודע שזה קצת לא קשור אבל אני מתאר לעצמי שהרבה אנשים פה עובדים בעבודות בסגנון של מה שאני מחפש אז אני מבקש קצת הדרכה).
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
נכון? אני ואח שלי(הוא אומר שזה שתי מדינות שונות) מתווכחים על זה ואם אפשר תשובה קצרה וקולעת ואז תסגרו תדיון או תמחקו אותו ...
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מסקרן אותי דרך אבטחת המידע הפרטי של הגולשים בפורום - איך אתם מאבטחים את הססמאות שלכם? קובץ Notepad בדרופבוקס או בתיקיית my documents? סיסמא ושם משתמש אחד אותו זוכרים בראש? שימוש בתוכנות יעודיות? אני אישית משתמש ב-Last Pass ולאחרונה חושב איך אפשר לשמור את הססמאות בצורה יותר לוקאלית ולא בשירות אינטרנטי.
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עורך סקר קטן לפני שאני קונה מחשב, ורציתי לישאול אותכם -מניסיונכם האישי- מהי החנות הטובה בארץ? נחלק את זה לכמה קטגוריות: מחיר שירות אמינות אם אפשר שכל אחד יתן חוות דעת על חנות שהוא מכיר, ויתן לה ציון מבחינת אמינות ושירות (מה שהכי חשוב!) החנויות הגדולות הם: Ivory.co.il Pandas.co.il Zigzag2000.co.il Digma.co.il noacomp.co.il ksp.co.il LogicPC.co.il אם שחכתי חנות כל שהיא ציינו ואני הערוך מאמין שהתוצאות יעזרו לכולם ולא רק לי... אבל תודה אישית לכולם!
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
טוב אני לא נוהב לפתוח דיונים אבל חשבתי על זה ופה אני מניח יענו לי הכי טוב\מהר אנטי חייב לדעת מתי אני משתמש בכלל לופיטל הבנתי שזה כאשר אני חוקר פונקציה לוגריטמית ומנסה למצוא גבול לאסימפטוטה ויוצא לי אינסוף חלקי אין סוף או משהו אבל מה עושים אז??? תודה לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
שלום, לאחר קריאה מדוקדקת ובירורים נוספים גיליתי שפייפאל לוקחת עמלות נוספות תמורת העברת כספים ממשתמש למשתמש אם הם נמצאים בארצות שונות. ז"א, אני משלם עמלת העברה של 4.6% (ואולי אף יותר (3.4%+ 1.2 ש"ח))+ עמלת המרה (אלא אם כן אני אעביר להם את הסכום ישר בדולרים, מה שאני אעשה)+ עמלת העברה בין מדינות שזה עוד בין 0.5% עד 1%. כיוון שאני פותח את החשבון בשביל קניות באיביי, ונדמה לי שלרוב המוכרים שם יש חשבון אמריקאי, אולי כדאי לי להירשם כאמריקאי ולחסוך את העמלה הנוספת? או שיש לכם תובנות אחרות? האם רמת השירות תהיה זהה? תודה רבה!
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הי חברים. היום אני מחובר דרך תשתית בזק (NGN), וספקית בב"ל, במהירות 10Mb.אני בהתחייבות בחבילת באנדל שמסתיימת ב 11.1.11. אני לא בלתי מרוצה מהם, אבל רוצה לבדוק גם אופציות אחרות.חשובה לי גלישה חלקה, מהירויות יציבות, ופינגים גבוהים לשרתי חו"ל.כ"כ אני מעוניין לשדרג ל 15M. אז קודם-כל נכנסתי לאתרי אינטרנט של כמה ספקיות ולאתר של בזק, ובדקתי מחירים.להלן התוצאות: בזק-התשתית: מחיר משוקלל ל 12 חודשים, (15M) הוא 84 ש"ח לחודש.אני לא מעוניין לעבור להוט. ספקיות (כל המחירים ל-15 מגה): 1.בב"ל: אין מחירים באתר שלהם, אבל אני בטוח שהם יציעו לי מחיר לא פחות טוב מכל מה שהמתחרות יציעו.אני כבר כמה שנים טובות אצלם. 2.אורנג': מחיר משוקלל עם התחייבות לשנה: 54 ש"ח.אפשר גם חודש רא…
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי פורד פוקוס 4 דלתות 2003 לאחרונה ראיתי בסניף של אוטו-דיפו כיסוי לאגזוז מעוצב יפה עם להבות כזה.. משהו יפה במיוחד שכולל גם תאורה. עכשיו למבינים שבינכם , יש למישהו מושג איפה יכולים להתקין לי את הכיסוי וכמובן לארגן אותו לחיבור החשמלי , כמובן כמה זה יעלה ורצוי שיהיה באזור ראשל"צ והמרכז. עריכה: מוסך אוטו-דיפו מסרבים להתקין אותו. תודה!
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
MMCX connector to RF connector (F-Type) short cable for AVerTV Hybrid NanoExpress, Express mini and AVerTVHD Volar. http://www.avermedia-usa.com//AVerTV/Product/Accessory.aspx#4 הכבל נשבר, אני צריך תחלופי. איפה מוכרים? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מזמן לא חידשתי את מלאי השירים שלי אז אני מחפש שירים בסגנון I kissed a girl.....
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
תוסיפו עוד תמונות בסגנון (והמבין יבין) תוסיפו עוד תמונות בסגנון (והמבין יבין)
-
- 25 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
-
מה נשמע חבר'ה? בכל מקרה הפרופיל שלי 97 עם סעיף על ראייה. קבא ודפ''ר גבוהים. נפלתי מירפ''א א'] - מנסה לסדר לי עוד אחד. בכל מקרה אני לא סגור על איפה אני רוצה - גו'בניק או קרבי. מצד אחד אם זה קרבי - אז חובלים או לא סתם גולני. מצד שני - גו'בניק - משהו במחשבים חייתי. התחלתי בכושר קרבי בשיבל שהכל יהיה פתוח. אבל אני לא יודע לאן אני רוצה. אני רוצה משהובמחשבים טוב שאחרי צבא אני מסודר, אבל אין לי ידע בתכנות או משהו, אני ב5 יחידות רובוטיקה וכימיה. אני אקבל זימון ליום סיירות - אם אני הולך מאה אחוז אני בקרבי!? אם אני מבריז יש מצב שישלחו אותי רק לגולני או משהו ושאר הדברים לעורף לא לחזית? גאמא - שלחתי לפני חודשים את מה שהם ביקשו מהאינטרנט ועדין לא קבילתי זימון - יכול להיות שאני לא מתאים…
-
- 33 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אל תבינו אותי לא נכון, את הלינקים אין לי בעיה למצוא, פשוט האתר תמיד היה מתעדכן עם סרטים ומשחקים.... כזה אתר אני מחפש, בדיוק כמו ליונטוורק... מקווה שאני לא עובר על הכללים (זה די גבולי אני חושב...) תודה!
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן אנשים התגייסתי כמעט לפני חודש ולצערי נדפקתי במ.צ הנה מכתב שכתבתי ושלחתי למ.פ שלי ושלחתי אותו עם טופס 55 דרך המשקית ת.ש --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- הנדון: בקשת העברה עידן אהרוני מ.א. 6176171 בתאריך 26/9/05 התגייסתי לצה"ל,בכל ההתייצבויות והראיונות שלי ביקשתי שיבוץ לחיל האויר. ביום הגיוס התבקשתי לאחר הקליטה בבקו"ם לעלות לאוטובוס וכששאלתי לאן יעד האוטובוס נאמר לי שהיעד הינו בסיס זיקים או ניצנים לטירונות כלל צהלית ואחריה כמובן לחיל האויר. לצערי ותדהמתי אחרי מספר דקות האוטובוס ננעל והחל לנוע ואז נמסר לי מאחד החיילים שפונו איתי שהיעד של האוטובוס הוא בה"ד 13 מש…
-
- 27 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לפני שאני מתחיל אני רוצה לבקש מהמנהלים לשים את זה כמדריך מומלץ באתר! ;D הערה חשובה: מדריך זה פועל רק על מורים עם מנת משכל ששואפת לאפס , אז אני מציע לא לנסות את זה על מורים שיש להם שמיעה ביונית... ;D קיצר לקחתי את הפלאפון שלי (TELITX-60) בחרתי בהקלטת מזכר קולי , הלכתי עם חברים שלי לאחד מהרמקולים של הבית ספר והקלטנו את הצילצול יציאה של השיעור. אז בשיעור אני יושב הכי מאחורה(ככה שהמורה לא תבין מאיפה זה...) והפעלתי את ההקלטה על הווליום החזק ביותר 20 דקות לפני שמסתיים הצילצול והמטומטמת הזאת שיחררה אותנו!! היום שעשיתי את זה זאת הפעם השניה(בפעם הקודמת עשינו את זה 10 דקות לפני שמסתיים השיעור , עם אותה מורה טיפשה) ואני וחברים שלי מתאפקים לא לצחוק בזמן שאנחנו יוצאים מהכיתה ובחו…
-
- 47 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי חבר'ה רציתי שתסבירו לי יותר על רשיון נהיגה: מתי אפשר להתחיל? כמה שיעורים? מה זה תיאוריה וכו'... תודה :-*
-
- 23 תגובות
- 3k צפיות
-
-