עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by CaRTeR,

נניח ויש לי חשבון של צעירים עם כרטיס והכל, רק שאני לא יכול לעבור את הסכום שיש לי בחשבון כלומר אני לא יכול להיכנס למינוס. עכשיו נגיד שהחיוב שלי הוא ב 15 לחודש ב 8 לחודש היה לי בחשבון 100 שקל וקניתי באותו יום משהו שעולה 150 שקל זה יתן לי לקנות את הדבר ב 150 שקל , רק שאני אצטרך להכניס עוד 50 שקל עד ה 15 לחודש ? או שבאותו רגע הוא לא יקבל את זה בכלל?

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by liiight,

הבאג: ההוכחה שזה פיצ'ר: יצאו תותחים EA, אין מילים בכלל!!!

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. ניתקלתי בזה שילשום כשחגגנו יום הולדת של חבר בפארק בסביבות 2 בלילה בשמים היה דבר בגדול של כוכב אבל לא לבן כמו כן הכוכבים אלה משהו שמחלים צבעים אדום,כחול,צהוב,ירוק ועוד...והוא לא זז אחרי כמה דקות הוא נעלם... אני אשדודי - אז כל הלוחמה בצפון לא קשורה.

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by T-Flash,

מה רכיב החומרה האהוב אצלכם במחשב? רכיב חומרה אהוב מבחינת ההתעניינות בתחומו או הידע עליו. יאללה תצביעו!!!

• 46 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by Guy King,

שלום, אני נוסע לירושלים ביום ראשון ושני הבא. רציתי לדעת אם יש חופשי-יומי באוטובוסים בירושלים, האם האוטובוסים מקיפים את כל ירושלים וכמה זה עולה. ראיתי באתר של אגד שיש "אוטובוס תיירים" כזה, אבל חופשי חודשי עולה 45 שקל . אז אני מחפש את הפשוט אם יש

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. האם "מזללות אוכל מהיר (אהמ מקדונלס אהמ) פתוחות גם היום בערב (ערב חג)?

• 29 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by zorgi,

נניח שאלוהים הוא כל יכול. האם הוא יכול לברוא סלע שהוא לא יכול להרים ?

• 37 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. טוב והנה ההוכחה שהנוער (או לפחות הצוציקים בניי 14 ) אבוד . נ.ב :אין כל קשר בין freerunning למצולם בסירטון ,freerunning זה ספורט לכל דבר ומעבר לספרט זו דרך חיים ,שלא נועדה לערס בן 14 שחושב שהוא יצא ממשחק מחשב .

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by Mr.Pepo,

שלום. ברצוני לברר את כתובת החנות המקוונת של הדיוטי פרי בנמל תעופה בן גוריון. תודה לעוזר

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל, אני כולי נזעם ונפעם מהיחס המשפיל שקיבלתי בחנות. קודם כל הייתי צריך ללכת לסניף "הקרוב" לבית שלי, מרחק של 2-3 דקות הליכה, פשוט לא יאומן, החוצפנים האלה לא יכלו לפתוח סניף מתחת לבית שלי? מתחת לכל ביקורת. אחרי שהגעתי ונכנסתי לסניף הייתי צריך לפתוח את הדלת בעצמי. כן כן הבנתם נכון, אפילו דלת אוטומטית לא היה להם החוצפנים האלה, הייתי צריך למשוך את הידית לגמרי בעצמי. אחר כך כשנכנסתי לסניף היו שם 2 בחורים, אחד מהם חיוך אליי ואמר לי "אהלן, אפשר לעזור לך?", פה זה כבר היה מוגזם, החוצפן הזה, החוצפן חסר תודעת השרות הזה מעז להגיד לי "אהלן"? מה זה "אהלן"?! מה אני חבר שלו? בעברית תקנית צריך להגיד "שלום" ולא "אהלן". אבל מילא, הבלגתי, אני בנאדם מאוד סבלני וסלח…

11. עזבו את הכסף והביטוח. תכלס, עד כמה יש הבדל בנסיעה ביניהם?

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. לפני כשבועיים הזמנתי 2 ספרי קריאה מamazon uk אתמול קיבלתי את הפתק מהדואר וכתוב שאני צריך לשלם 30 ש"ח מכס! הלכתי לדואר וגיליתי שזה נכון אז ממתי לוקחים מכס על ספרים..? אם בכלל מותר? ומה אני יכול לעשות?

13. Started by OR007,

http://www.manzonderkop.be/Post/?P_ID=651

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by D@rk3y,

איך הסדרה? אפשר תקציר קצר בלי להרוס לי? (לא ויקיפדיה) לאיזו סדרה היא דומה? כמה פרקים היו עד היום? אני שוקל להתחיל לראות

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by Green,

היי אני מחפש אתרים דומים לosloskop שיש בהם סרטים בDVD-R (אתרים באנגלית עדיפים) אפשר לשלוח לי הודעה גם לפרטי אם זה לא חוקי אז תנעלו תודה

• 50 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by pure perfection,

שלום , כשאני עושה קנייה ב Ebay בדף של המוצר אני רואה מחיר מסויים בשקל אבל כשאני בא לחייב ב PayPal תמיד יש הוספה של כמה שקלים , כנראה בגלל ההמרה . איך אפשר להימנע מזה ? תודה

17. שלום לכולם, השנה סיימתי לימודי הנדסת תוכנה והתחלתי לעבוד בחברה גדולה דרך חברת השמה. כאשר חתמתי על חוזה ההעסקה פספסתי סעיף האומר את הדבר הבא: "בחתימה על הסכם זה מצהיר העובד ומתחייב, כי לא יעבוד אצל לקוחות החברה במישריין ו/או מטעם ספק אחר במשך 12 חודשים ממועד סיום עבודתו בחברה". נכון לרגע זה, החוזה שלי שם אמור להסתיים בעוד שבועיים, והודיעו לי כי לא יחדשו את החוזה בעקבות קיצוצים. השאלה שלי היא כזו - מצאתי משרות פתוחות בחברה שאוכל אולי להתברג אליהן בעזרת המלצות מכלל לחברי הקבוצה והמנהלים שלי, אבל אז מדובר בהפרת הסעיף הנ"ל. כפי שהובא לידיעתי זהו סעיף שאסור להם לכפות עליי, ועל כן אני יכול ללכת לעבוד אצלהם ישירות.. אבל רציתי לשמוע חוות דעת …

18. Started by ToMeRv32,

איך הולך לכם?.. מישהו הצליח את 1 או 2?

• 33 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by marking,

אז קדימה חברה תרשמו עצות איך לעבור את השנה המאיימת מכל עבר! סיימתי את החטיבה, עליתי לתיכון, שכחתי כמעט הכל... (איקסים! פויה!) זקוק לעזרתכם! (בטח יש עוד כאלו)

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by x-boy_24,

שלום ביום שישי חטפתי מכות ואיזה 15 ילד שהפילו ובעטו בי אם הרגליים, עכשיו עד היום כל המקומות שכאבו טיפה עברו לי חוץ מהצלעות אז אני רוצה ללכת לעשות צילום רנטגן . השאלה שלי זה אם אני עושה את הצילום לצלעות בצד ימין יכולים לראות שאני מעשן? תודה לעוזרים

• 37 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by ziv,

בסוף הסרט מהיר ועצבני אחד יש איזה שהוא שיר אבל אני לא יודע מה השם שלו אולי מישהו יודע ???? אני מחפש אותו בנרות!!!!

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. משהו שממש מעיר בבוקר כי לפעמים אני לא שומע כי אני ישן חזק תודה לעוזרים

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by Nahum2,

bus.co.il לא עובד לי ואגד מביאים לי מסלול של שעה ו40 דרך רמלה. למישהו יש עצה איך לסוע?

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by balagan777,

הגעתי לחנות הזו במקרה בחיפוש אחרי מתאם USB-RS232, ולהם באתר יש גשר שמתחבר ליציאת COM על הלוח אם ובכך אין צורך במתאם. בכל אופן, חוץ מהעמוד הספציפי הזה לא הצלחתי לעבור לשום עמוד אחר באתר (ניסיתי הרבה, לא את כולם), ניסיתי גם לחפש את הטלפון שלהם בדפי זהב וכל מיני וללא הצלחה. מישהו יודע מה איתם ? איך אפשר להגיע אליהם ? (טלפונית)

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. יש למכר שלי דבר כזה כמו מסך קטן ויש לו חיבור ל USB והוא בא איתו אליי חיבר למחשב העביר לי דברים והלך איך קוראים לדבר הזה היו לו שם 100גיגה וזה מסך נגיעה נראה לי יש למישהו מושג ?

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים