עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי! אני מניח שלא כולם פה כבר בגיל הזה אבל אולי חלק שמעו סיפורים או איכשהו יכולים להגיב מנסיון הסובבים אותם.... לאחרונה אני בסערת מוחות אדירה!אני צריך לבחור כבר משהו ללמוד ולהרשם [כי אני כבר בן 24],ואני לא יכול להחליט! יש בי את הצד הטכני,אך גם צד יצירתי. קיבלתי המלצה ללמוד הנדסת תעשיה וניהול "כי זה מקצוע טוב ויש לו ביקוש",אבל עדיין לא הצליחו להסביר לי מה זה בכלל אפילו. לימוד המקצוע נשמע די משעמם וקשה...הרבה מתמטיקה סטטיסטיקה ופיזיקה... שזה לא בשמיים...אבל לא בדיוק ה cup of tea שלי... המליצו לי ללכת על זה בגלל שיש ביקוש והמשכורות טובות[?]...אבל אני מהסס.. אני לא יודע אם אוכל לסחוב 4 שנים במקצוע שאני לא הכי נמשך אליו... אולי אוכל לעבור ולהתמודד איתו אבל לא יודע אם הוא יספק…

• 39 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. שבוע טוב לכולם ,שמי רון ואני חדש במערכת הפורומים ובאתר בכלל . כרגע אני משרת בצבא, בתור מפקד קורס טמ"מ (טכנאי מערכות מחשב) ,ולפני שהגעתי לפיקוד שירתתי כטכנאי . אני ממש לפני שחרור(חודשיים) ויש לי כמה לבטים לגבי ההמשך באזרחות . אני פשוט אשטח כאן את כל האפשרויות ואודה לכם אם תתיחסו לכל אחת מהן כולל לתת את המסקנה הסופית שהיא מה עדיף לעשות . (אוף דה רקורד אני אומר לכם שיש לי מן הסתם ידע רב בסיסטם ,ומבחינת תקשורת, כל השירות הצבאי שלי עבדתי עם מוצרי CISCO, ותנסו לכוון את זה לעובדה שאני רוצה לעסוק בטכנאות שטח או כרש"צ בעתיד בנושא של תקשורת נתונים,אבטחת מידע וסיסטם ,אחד מהם או כולם). חשבתי עם השחרור להתחיל ללמוד בג'ון ברייס קורס MCITP שאורך כשנה ובינתיים לעבוד בבקרים במה שיהיה . הא…

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. הכיסא ! כן ידידיי שמעתם נכון, הכיסא, חלק חשוב ביותר שללא אחד איכותי כזה נגמור כולנו עם כאבי גב מטרידים, אז כמה כסף זרקתם על הכיסא ? אני כרגע על כיסא נחמד שעלה בזמנו 300 ומשהו שקל, אבל הוא הלך כפות ועכשיו קונים חדש ! ד"א, אשמח לשמוע המלצות למקומות (ולא אופיס דיפו או דרעק כזה, אני מדבר על סחורה אמיתית)

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. יש פה http://mcitp.co.il/mcse2008.htm ויש פה http://www.hackeru.co.il/mcse.asp צריך בגרות מלאה בשביל זה? כי הם לא כותבים, הם כל הזמן כותבים כמה נוכחות ואיזה מבחנים לעבור ושצריך אנגלית טכנית והסמכת טכנאי PC חבר שלי אומר שזה חייב בגרות מישהו פה עוסק במקצוע? ואם כן יכול לספר לי קצת על זה? אני רוצה לעסוק בעתיד בתחום הרשתות ואני מבולבל מאוד

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. מה קרה פתאום ? משרד הפנים ניהיה לארג' ? מה זאת הצביעות הזאת ? אולי זאת הסיבה שבכל העולם שונאים אותנו ? מגיע שחקן סוג ז' נותן כמה שערים בליגה והופה אזרחות ! למה ? כי יש תקשורת יש מצלמות יש בחירות בקרוב כולם לארג'ים פתאום .. הוא זר לכל דבר ! והוא צריך לעוף מפה לכל הרוחות יש עוד 1000 כמוהו בארץ למה אותם לא מאזרחים ? כי הם לא משחקים בהפועל פ"ת ? איזה עסקן סוג י"ז ' עם "עבר" בכדורגל אמר בכתבה לערוץ 5 שהוא חשוב לנבחרת וחייב לאזרח אותו יש בארץ זידאן ואני לא יודע ? טוטו זידאן תמוז ? טוטו תמוז צריך להיות בגיל 18 בניגריה ! אבל זאת מדינה צבועה וזאת התוצאה. אם זה היה מישהו אחר מזמן הוא היה עם האריות והפילים בחום של אפריקה.

• 38 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by lordgod,

17.11.08 יש כמה שאומרים לי שאני יהיה 100% בקרבי , ולא בא לי אז איפה אתם חושבים שאני יהיה ?

• 30 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. שלום לכולם. רציתי לדעת אם יש דרך לקנות סרטי DVD עם תרגום לעברית דרך האינטרנט (או כל דרך אחרת) כך שאני לא צריך להגיע פיזית לחנות. אני גר רחוק מכל חנות וידיאו אבל רוצה לקנות בכסף או להשכיר, איך אני עושה את זה? נ.ב. חייב שיהיה מבחר גדול של הסרטים הכי חדשים.

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. אני מתכנן לעשות טיול בחיפה ביום שישי ואני זקוק להמלצה למקום טוב לאוכל בו. אני מחפש אוכל עממי וטעים.

9. Started by MishaK,

You woke me up for that? Did I mention the video camera? Do you smell something burning? (in a janitor's closet) And they say romance is dead... Try breathing through your nose. A little rug burn ever hurt anyone! Is that a Medic-Alert Pendant? Sweetheart, did you lock the back door? But whipped cream makes me break out. Person : This is your first time..right? Person : Yeah.. today (in the No Tell Motel) Hurry up! This room rents by the Hour! Can you please pass me the remote control? Do you accept Visa? ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ On second thought, let's turn off the lights. And to think- I was really trying to pick up your friend! So much for mouth-to-mout…

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. שלום חברי הפורום , ברצוני לידע אותכם על מקרה שהיה לי היום ה 15.11 עם איבורי IVORY מחשבים. ברשותי S262 מחשב נייד מבית MSI שנרכש מאייבורי ועדיין באחריות, היה תקין לחלוטין עד להיום. ניגשתי לרכוש עבורו 2 גיגה זכרון מסניף אייבורי בבאר שבע , שילמתי עלות התקנה. נשלחתי להתקנה אצל טכנאי שנראה חביב בשם אלכס, וכאן התחילה ההתעללות בלקוח. הטכנאי פתח את המחשב בפנים חמוצות ואמר לי שהוא שונא להתעסק עם הדגם הזה, לאחר ההתקנה נורות הבקרה של המחשב הפסיקו לתפקד. פניתי אליו שוב הוא שוב פתח את המחשב שיחק עם משהו, סגר ושוב לא עבדו נורות הבקרה. בפעם השלישית חשבתי שהכל תקין ולקחתי את המחשב הביתה. (יש לציין שבכל הפעמים הללו אני הייתי צריך לבדוק ולא היתה שום בדיקה מצב "הטכנאי") כשהגעתי הביתה גילית…

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. סליחה שאני פותח הרבה ת'ארדים בזמן האחרון. הגיוס שלי הוא ב23.10 פרופיל עוד לא ידוע אמור להיות לי סיכום פרופיל שנדחה משום בגלל שלא שלחתי בדיקת דם נוספת(שלחתי לפני חודש וחצי,אבל לא היה לי עד עכשיו סיכום פרופיל),בינתיים הפרופיל 97+הת'ש 3. בתיכון למדתי במגמת CCNA,הוצאתי את התעודה הזאת. לא עשיתי מיונים מוקדמים כי הייתי מיועד להיות קרבי,כרגע לא. קבא 48 ד'א. השאלה שלי היא איך אני אוכל להגיע לצבא לתפקיד שקשור למחשבים? הציעו לי חייל התקשוב לפני כמה זמן שמישהו מהלשכת גיוס התקשר דירגתי את זה ראשון ואת מ'צ שני(אני יודע שעשיתי טעות תחסכו : ) ואיך חייל התקשוב בכללי?,מה עושים שמה מבחינה פרקטית?,הבנתי כבר שזה תפקיד מאוד כללי,מה היציאות שמה ואיך התנאים? אשמח לעזרה של הוותיקים,מאמי…

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by eladbu,

שלום לכולם אני רץ 3 פעמים בשבועה משהו כמו שני וקצת לאחרונה נגנבו הנעליים שלי MIZUNO WAVE RIDER איזה באסה בקיצור מחפש נעליים חדשות מאוד אוהב את המיזונו אבל ראיתי גם את הברוקס גליצרין מכירים איזה פורום טוב שניתן לשאול שאלות עשיתי חיפוש נתקלתי בתפוז...לא נראה משהו...

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by david_borohov,

שלום לכולם. אני ושני חברים מתכננים לטוס בשבוע הבא (16 לחודש) לטיול בחול. כעיקרון מחפשים עיר של צעירים עם הרבה מסיבות, אלכוהול ובנות אנחנו בני 22 ומחפשים מקום עם אנשים בערך בגילנו (מעדיפים מקום בלי ילדים קטנים מישראל לפני גיוס שבאו לעשות בלאגן). חשבנו על בורגס, ועל איה נאפה. העדיפות היא לבורגס (מישהו שהיה שם יכול לספר עליה קצת?) אבל בגלל שהיא יחסית יותר יקרה רציתי לבדוק עוד אפשרויות. נאפה יחסית יותר זולה, אבל שמעתי שיש בה הרבה "ילדים". מה אתם אומרים...יש המלצות על מקומות טובים? עדיף מנסיון אישי... תודה רבה ,דוד.

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by uzi_sch,

סקרנים לדעת מה אנשים עושים במחשב? הדביקו (paste) מה שיש לכם בקליפ בורד ושלחו פה. למי שלא יודע, אם יש כאלו פה בכלל, אז לוחצים ctrl+v הינה מה שיש אצלי בקליפ בורד: mailto:info@alteregorecords.com

• 30 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by CaRTeR,

נניח ויש לי חשבון של צעירים עם כרטיס והכל, רק שאני לא יכול לעבור את הסכום שיש לי בחשבון כלומר אני לא יכול להיכנס למינוס. עכשיו נגיד שהחיוב שלי הוא ב 15 לחודש ב 8 לחודש היה לי בחשבון 100 שקל וקניתי באותו יום משהו שעולה 150 שקל זה יתן לי לקנות את הדבר ב 150 שקל , רק שאני אצטרך להכניס עוד 50 שקל עד ה 15 לחודש ? או שבאותו רגע הוא לא יקבל את זה בכלל?

• 31 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by approx,

היום דיפדפתי בערוצי הספורט וראיתי WWE זאת פעם ראשונה שראיתי את התוכנית הזאת, ואני יודע שהיא די מצליחה, אני פשוט לא מבין איך לעזאזל ?! הכל שם מזיוף כל המכות והכל גם היה שם איזה סיפור נקמה מהתחת מי מבזבז את הזמן והכסף שלו על הדבר מחורבן הזה ?

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by Morphine,

יש אנשים שמתמחים במדעי המחשב, הנדסת תוכנה, האקינג, אבטחת מידע וכמעט כל תחום שקשור למחשבים...הם יכולים לפתח תוכנות ואלגוריתמים מהבית ולמכור אותם לחברות הייטק?

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל, אני כולי נזעם ונפעם מהיחס המשפיל שקיבלתי בחנות. קודם כל הייתי צריך ללכת לסניף "הקרוב" לבית שלי, מרחק של 2-3 דקות הליכה, פשוט לא יאומן, החוצפנים האלה לא יכלו לפתוח סניף מתחת לבית שלי? מתחת לכל ביקורת. אחרי שהגעתי ונכנסתי לסניף הייתי צריך לפתוח את הדלת בעצמי. כן כן הבנתם נכון, אפילו דלת אוטומטית לא היה להם החוצפנים האלה, הייתי צריך למשוך את הידית לגמרי בעצמי. אחר כך כשנכנסתי לסניף היו שם 2 בחורים, אחד מהם חיוך אליי ואמר לי "אהלן, אפשר לעזור לך?", פה זה כבר היה מוגזם, החוצפן הזה, החוצפן חסר תודעת השרות הזה מעז להגיד לי "אהלן"? מה זה "אהלן"?! מה אני חבר שלו? בעברית תקנית צריך להגיד "שלום" ולא "אהלן". אבל מילא, הבלגתי, אני בנאדם מאוד סבלני וסלח…

19. אז ככה יש לי 5 דברים שיטור צבאי שירות בתי הסוהר המערך הטכני בחיל החימוש שיטור אזרחי ושירות בחיל האויר והחלל אני יודע שזה עדיפויות וכו' אבל אני חשבתי על שיטור אזרחי אבל אמא שלי מבלבלת לי בשכל על שירות בחיל האויר והחלל ושאני שומע חיל האויר כואב לי הראש אפשר קצת רקע? כן יש לי פה חוברת אבל הם מדברים עם מושגים שאני לא מבין בכלל אולי חוות דעת מניסיון אישי או משהו תודה

• 28 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by War-Hammer,

אז אני מחפש מתנה ליומלדת לידידה מאוד טובה שלי, אני רוצה שזה יהיה משהו מיוחד מאוד כי היא מאוד מיוחדת... אני מוכן להשיע המון (אבל לא להשתגע ולהתחיל לעשות מזה צחוקים, אני כבר מכיר אותכם ) אני פשוט חשבתי על מתנה כבר שעות ועוד לא הגעתי לדבר המושלם. תודה

• 44 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אתמול הפלורסנט ש באמבטיה התחיל להתחרפן . בדרך כלל שמדליקים פלורוסנט הוא מהבהב קצת ואז שומעים מין "תיק" והוא נדלק . אצלי הוא לא נדלק או פשוט חוזר על פעולת ההדלקה בלי סוף . השאלה שלי זה מה צריך להחליף ? את הבית שלו ? או את העיגול הקטן הזה (שכחתי איך קוראים לו ) ? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. בתקופה האחרונה, החל מטרד חדש עם גוגל: כאשר אני מנסה להתחבר לחשבון שלי ממחשב אחר, גוגל כופה אימות טלפוני: הדבר מונע או מקשה עלי להכנס לחשבון גוגל שלי ממחשבים אחרים, כיוון שאין לי כל חשק להתעסק עם הטלפון שלי בשביל זה. ואני לא רוצה גם להזין בלי סוף את הנייד שלי בגוגל. איך נפטרים מהדרעק הזה?

23. Started by J0n1,

רציתי ללמוד סינית, אבל אין לי זמן, וירדתי מזה. אני מחפש שפה שאוכל ללמוד לבד באמצעות קלטות לדוגמא, חשבתי על צרפתית, אבל אני לא יודע איך זה יעזור לי תכלס.. אני רוצה גרמנית, אבל הבנתי שזאת שפה קשה. אני לא רוצה ללמוד ערבית ורוסית... רעיונות?

• 27 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by NiTRo37,

בקרוב יתקיים טקס סיום קורס מפקדים בבסיס ביסנ''מ 883, ולהורים שלי אין שמץ של מושג איך להגיע לשם... אשמח אם מישהו יוכל לתאר כאן דרכי הגעה או כתובת. תודה וחג שמח!

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by desert,

אני רוצה לשאול כמה שאלות שקשורות אליי בקשר לצבא: שלחו לי זימונים לטייס , עשיתי את המבחנים ונפלתי , שאלתי לאחר מכן אם אני יכול לעשות מבחן שני כי היה לי יום רע וזה באמת היה יום רע , אמרו לי שכן אבל רק לאחר שנה.-בסדר ,עד אז יש לי זמן. עכשיו שלחו לי שאלון העדפות-שם יש אפשרות אחת שמעניינת אותי וכל השאר לא, 1-מפעיל מערכות מודיעין אלקטרוני מוטס 2-מפעיל מערוכות מחשב,תכניתן 3-מפקד כיתת טירונים 4-מדריך נוער בסיס,מדריך נוער מרחב 5-מדריך אימון גופני עכשיו מעניין אותי רק התפקיד ה 1 , כל השאר לא מעניינים אותי והמידע שיש לי בקשר לזה הוא מועט מאד שקיבלתי מקרוב משפחה כשהתקשרתי לדעת לבירורים, בקושי אמרו לי דברים חוץ ממה שרשום בחוברת מודיעין, כי אמרו לי שזה מסווג ביותר. מה שקרוב משפחה שלי א…

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.