עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. עכשיו התחיל להיות ממש קר ויורד כל הזמן גשם :-X...ככה שלא נראה לי שאני יוכל לרוץ...ומכון כושר ממש לא בא לי וגם עוד מעט צבא ככה שזה לא משתלם בכלל....למישהו יש רעיון?? איך אתם רצים בחוץ בחורף? אם אני ירוץ עם בגדים חמים זה לא יסרבל ויהיה קשה לרוץ?

• 77 תגובות
    • 7.4k צפיות
  2. Started by onn_the_vy,

לא צריך להגיב...... רק להצביע.....

• 66 תגובות
    • 5.2k צפיות
  3. האם צריך לפתוח את המארז ולנקותו ואם כן איך וכל כמה זמן רצוי. ובכלל איך רצוי לשמור על המחשב?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. ממלא 1\5 כוס, לוקח כפית סוכר וטובל בפנים. מדליק ונותן לסוכר לימוס ולאבסנט להדלק. זורק הכל בפנים, מערבב טוב טוב, מכבה בנשיפה (הכוס לוהטת!! אי אפשר לכבות אחרת) וישר שואף את אדי האלכוהול, נותן לזה חצי דקה להתקרר ושותה הכל בשוט. איך אתם שותים אבסנט?

• 26 תגובות
    • 5.4k צפיות
  5. Started by x-pac,

אני לא יודע איך איך אתם????

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by redead,

אני רוצה להזמין משם איזה משהו ונדהמתי לגלות שאני צריך להתחיל להזין פרטי אשראי במקום להשתמש בPAYPAL הבטוח שתומך כבר בכולכך הרבה אתרים בעולם.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by love-its-my-name,

שכחתי איך בודקים אחוזים; לדוגמה כמה זה 90 מתוך 30 אחוזים? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by J S Bach,

היי, אני רוצה לקנות את החליפה הראשונה שלי (?!) ורציתי לדעת איך אני אמור לבדוק את האיכות של החליפה לפני שאני קונה. מה הדברים שצריך להסתכל עליהם ומה הסטנדרטים לאיכות גבוהה. [לא מבחינת התאמה לגוף - את זה, לפחות, אני כבר יודע] מבחינת תקציב אני לא יודע מה דרוש בשביל לקבל משהו איכות, אבל לא נראה לי שזה צריך לעבור את ה-2K, נכון? בתודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by sherlock1212,

איך אפשר לבדוק אם יש לי מעבד 64 bit? אני לא ידעתי באיזה פורום לשים...אז בנתיים שמתי פה

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  10. בשידורים של ליגת האלופות (בכדורגל כמובן), כשיש חילופים בדר"כ, מראים כמה אותו שחקן שמתחלף רץ. עכשיו השאלה המתבקשת... איך בדיוק מודדים את זה?

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. לחבר שלי יש שעון שקיבל בירושה ואנו רוצים לבדוק אם הוא אמיתי כי יש קונה מעוניין... כמה לבקש עליו? כמה הוא שווה בכלל? כל עזרה תתקבל כי אין לי מושג בתחום.

• 6 תגובות
    • 9.5k צפיות
  12. Started by Chymes,

על סמך מה אתם בוחרים מקצוע? האם מדובר בשכר, אפשרויות תעסוקה, יוקרה? אני למשל לא יודע מה אני רוצה. בחרתי ללכת על כלכלה כי תמיד יש עבודה בתחום. אני רק מקווה שמקצוע יבש כמו כלכלה לא יגרום לי לזרוק את עצמי מתחת לגלגלים של משאית. איך אתם בחרתם?

• 9 תגובות
    • 870 צפיות
  13. Started by Eled,

אני רוצה לבנות לעצמי בלוג אבל שלא יהיה בלוג בתוך מערכת בלוגים גדולה כמו של תפוז. אני רוצה בלוג פרטי בסגנון הזה: http://www.xslf.com/ איך בונים כזה בלוג? דבר נוסף. איני רוצה שברישום הדומיין יהיו רשומים פרטי כי אני רוצה שהבלוג שלי יהיה אנונימי. איך עושים זאת? תודה,

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  14. Started by ariel-ro,

שלום לכם! הסתכלתי על מחירים של האינטרנט בכמה זה. וראיתי שבב"ל מציעים 5 מגה בממוצע(אחרי החודשים חינם) ב54 שקלים לחודש האם הם טובים, האם יש איתם בעיות באינטרנט?(ניתוקים וכד') אריאל

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני אישית שורף שעות על התאמת רקעים ליחס "הבעייתי" של ה lcd-tft בשביל לא לאבד את האיכות או לראות תמונה מתוחה.. למישהו יש שיטה נורמלית?

• 12 תגובות
    • 891 צפיות
  16. Started by SupeRnovA,

?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by GOVNER_T.S.Y,

תקראו את הבנאר בראשית העמוד http://www.tomshardware.com/

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. נתקלתי פה עכשיו במשתמש החודש ורציתי לדעת איך מגיעים לתואר הנכסף...

• 33 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by shalomelbe,

לפני כמה חודשים חיפשתי בדפי זהב מספר של חברה כל שהיא הופיעו 2 תוצאות, היום אחת התוצאות חסרה, מה דפוק במחשב שלי שפתאום לא מראה את זה?

20. סרטון שהגיע אליי... גועל נפש, זבל של דואר, הפיצו הלאה, אולי זה יגיע לגורמים המתאימים. http://www.youtube.com/watch?v=Ggeud51m2GE

• 35 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. רציתי לשתף אותכם בתמונות של האונייה שהייתי עליה בחג סוכות שעבר, התמונות לא יכולות לתאר את הפאר של האונייה הזאת, כמו השם שלה Uropean Vision בעברית "החלום הארופאי" וזה באמת ככה, פשוט חלום, חבל שזה היה רק 12 יום, יש לה אולם קולנוע בגודל של 5 בתי קולנוע אבל מפוארים שחבל"ז, העבודה של אבא שלי גם ממנה את הברים {שתייה חופשי, משקאות והכל}, בריכות, מגרשי כדורגל, כדורסל, אי אפשר לתאר, פשוט אונייה מפוארת, תמונות: פשוט אי אפשר לתאר את הגודל העצום של המפלצת הזו, מבחינת הגובה תחשבו על האונייה הזו בתור בניין בן 10-11 קומות, וכמו שאמרתי היא מפוארת שאי אפשר לתאר, החברה שאבא שלי עובד בה שלמה 8 מליון דולר כדי להוציא את העובדים לנופש הזה!!!

• 28 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by dino,

הזמנתי DVD מבית ProSound, דגם 909, עם המאפיינים הבאים: מכשיר DVD אולטרה מודרני דק במיוחד (פחות מ- 5 ס"מ) עם מנגנון מיוחד לבלימת ויברציות המקנה למכשיר יציבות ועמידות וכמו כן גורם להורדת רמת העיוותים. ה- DVD קרוא דיסקים מסוג: MP-3, CD-RW, CD-R, CD, CV, DVCD, SVCD, VCD, DVD איכות תמונה וקול מדהימים ברזולוציה האופקית העולה על 500 קווים. אות המוצא מסוג YUV מעניקה תמונה ברורה יותר יפה יותר ומלאת חיות. ערוץ דולבי דיגיטאלי ( AC-3 ), מפענח MPEG-II ויציאת DTS מספקים איכות צליל תלת ממדי אמיתי. כל האיכויות הללו מאפשרות הנאה מלאה ומעמידות את המכשיר בשורה הראשונה. המכשיר בעל רזולוציה אופקית מעל 500 קווים קריאת פורמטים: MP-3, CD-RW, CD-R, CD, CV DVCD, SVCD, VCD, DVD…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by yanme,

הסוף של הספר תרנגול כפרות מתקיים בשני מישורים בסיפור: במישור הריאלי ובמישור הסמלי. בראשון הוא מובא כרות ראש בידי נורי ,הבא לחופשה לפני יום הכיפורים אל המשפחה שבמעברה. האם מודאגת משום שאין ידה משגת לקנות תרנגול לכפרות ולקיים את החג כהלכתו. אבל את מתנתו של נורי אין ההורים מוכנים לקבל בשל שחיטתו שלא על פי ההלכה ודחיית הקיבוץ הפועלים במהירות לשינוי מהיר של העולים החדשים והם הופכים לתרנגול כפרות, כלומר לשעיר לעזאזל בשעת הקליטה. הרגשתי לגבי הסיום היא טובה כי לבסוף התרנגול מקבל משמעויות רבות ומצחיקות כמו שלמשל בסוף הסיפור התרנגול מקבל החלטה שכן נער הוא תרנגול בידיוק כמוהו.

24. Started by HeaT-SinK,

נדלקתי עליו ... נראה לי אני אלך על צבע לבן ... כאילו יש חוות דעות עליו? יש לכם פלאפון להציע יותר טוב בטוחח המחירים הזה ? (1200 ש"ח - לא יותר) (רק של סלקום) *בבקשה לא לדסקס על דברים אחרים*

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by jeyjey,

מישהו התנסה עם המכשיר?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים