עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ב28 לחודש הזה, יום חמישי, stage 6 הולך להסגר סופית. הסיבה שdivx נתנו זה פשוט כי אין להם תקציב בשביל האתר. כולנו יודעים שזה לא נכון. divx קיבלו תלונות על הפרות זכויות יוצרים ואפילו ביקרו בבית המשפט פעם או פעמיים בגלל אותה הסיבה. אימו עליהם שיתבעו אותם על הפרות זכויות יוצרים אם הם לא יסגרו את השירות. מתברר שאנחנו הם אלה שאשמים בסגירת האתר. אנחנו העלנו סרטים שמוגנים בזכויות יוצרים ואנחנו עכשיו סובלים. לקראת סגירת האתר היתי רוצה לדעת כמה מהפורום השתמשו בו באופן קבוע או אפילו נכנסו פעם ב... לראות סרטון באיכות גבוהה. בשבילי סטייג' 6 היה תחליף ליוטיוב, ועכשיו אני צריך לחזור לאיכות הח** של יוטיוב :'( http://www.stage6.com/blog/107/

• 42 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. Started by oDot,

שלום! ממש הרגע בוצעה ההזמנה שלי של Razer Deathadder מפאנדה, משלוח באמצעות UPS. דיברתי עם אנשי הסניף בחיפה מספר פעמים במהלך היום וגם מספר פעמים עם הסניף הראשי והם כולם היו מאוד אדיבים ונחמדים ובאמת שהיה ללא רבב. אני לא יודע את שמה של הבחורה אשר דיברה איתי בסניף קיסירה אך שמו של הבחור מסניף חיפה הוא גיא והוא היה מאוד נחמד ועזר בכל מה שרציתי. פשוט חשבתי שמגיעה להם ביקורת טובה, הם יקבלו גם אחת כזו בZAP, בהנחה שהם שם...

• 20 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. אחח איזה מוכשר אני.. בגלל בעיית עיניים (לא בעיית ראיה) קיבלתי 45 רפואי! הרופא עוד אומר לי היום שהם התלבטו בן 21 רפואי ל45 רפואי!! אחרי זה הם מתפלאים למה אנשים לא רוצים לגייס.. אמרתי להם שאני רוצה קרבי וכנראה בסוף אני ישרת בעיר שאני גר בה! יש מישהו יותר מוכשר ממני?! ד"א יש מישהו שניסה לערער על החלטה של הצבא והצליח?! זה מה שאני מתכנן לעשות.

• 15 תגובות
    • 3.7k צפיות
  4. זה תלוי בתאריך שנולדתי או בתאריך שאני מוציא את הרישיון ובאיזה תאריך מדובר? תודה.

• 55 תגובות
    • 3.7k צפיות
  5. Started by b3ta0,

שלום אני רוצה לקנות בעתיד חלקים למחשב, וארצה את דעתכם לגבי חנויות, כך שאעשה קניה נבונה. מה שאני אבקש שתמליצו על חנויות עם שם טוב, וגם בהן הייתם צריכים לממש אחריות למוצר שקניתם, ולא נתקלתם בבעיות. תוכלו לציין איזה מוצר, כמה זמן כל התהליך לקח, איך היה השירות וכו. תודה

• 22 תגובות
    • 3.7k צפיות
  6. Started by ylindenstraus,

א. למה אני לא יכול להוסיף אותו לרשימת חברים? שלחתי לו פעם והוא דחה אותי? http://www.facebook.com/video/?of=1379791077#!/profile.php?id=1379791077 ב. יש לי אפשרות לראות למי שלחתי הזמנת חברות? ג. יש אפשרות לעשות שחברים מסויימים יוצגו בתור חברים שלי בדרך הראשי שלי? (הכוונה בצד ברשימת חברים יופיעו פרצופים שאני יבחר)

• 43 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. Started by mikko,

טוב אז ככה אם יש מישהו שמבין בנושא או היה לו מיקרה דומה שישתף אני גר בח"ול וכרגע אני בארץ בחופשה לשבועיים שירתתי בצה"ל חצי שנה ויש לי פיקדון של 3k על אותה תקופה אז הלכתי עם אמא שלי לבנק לתת לה יפוי כח לחשבון הבנק שלי שתוכל למשוך את הכסף ברגע שיתאפשר במקום שאני יצתרך להגיע שוב לארץ הפקידה אמרה שאמא שלי לא יכולה למשוך את הפקדון הצבאי אלה אני צריך באופן אישי למשוך ניתן למשוך את הפיקדון החל מ 2013 איזה מין דבר זה שיפוי כח לא נותן חופש פעולה מלא למיופה? יש אמת בדבר או שהפקידה סתם סתומה?

• 6 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. אני צריכה עזרה במתמטיקקה [attachment deleted by admin]

• 37 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. שלום לכולם, ב22.7 אני מתגייס לגולני בשעה טובה. בתור אחד עם מספר -2 אני די זקוק למשקפיים שלי באופן יומיומי, הבנתי שלקנות עדשות יהיה התאבדות (לנקות אותם ולא לאבד יהיה חתיכת סיפור) אז בעצם אני מחפש המלצה מהחברה פה בעלי הניסיון, רצועת גומי מיוחדת שלא תלחץ חזק מדי על הראש אבל גם שלא תתן למשקפיים ליפול? פטנטים אחרים? אם אפשר גם קישור לEbay למוצר מומלץ אשמח גם לרשימת דברים שאני צריך לקנות לגיוס והצבא לא מספק (או שהוא מספק וזה חרא) תודה רבה מראש!

• 7 תגובות
    • 3.7k צפיות
  10. טוב קניתי אתמול מצלמה דיגטלית ב- 2100 ש"ח ...(מחיר מלא) ושילמתי במזומן האם הייתי זכאי ל-5% הנחה? אם כן עוד מחר אני הולך לגבות את מה שמגיע לי... ובאיזה מקרים אנו זכאים/לא זכאים לקבל את ההנחה...? מישו יכול לשפוך קצת אור על הנושא?

• 20 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. אם הצטברו לכם חוויות מתסכלות מאיזה סרט שראיתם הגעתם לת'רד הנכון. אם אהבתם איזשהו סרט במיוחד הגעתם לת'רד הנכון. אם אתם סתם אוהבים קולנוע ולראות סרטים טובים הגעתם לת'רד הנכון. ובכן נתחיל מהרשימה השחורה שלי: 1. מקום ראשון בכבוד מגיע ל"קווין ופרי קורעים את איביזה". במילה אחת- טראומה. 2. ירח דבש מטורף+אחי איפה האוטו- בהחלט היו חזק בתמונה על המקום הראשון אבל הצילה אותם העובדה שהם לא הגיעו ממש לקרוסליים של קווין ופרי בטמטום גסות ועוד שלל ירקות שבני נוער חרמנים אוהבים. 3. קנגורו ג'ק- דביליזם במלוא מובן המילה 4. אמריקן פאי 3 - הראשון הצחיק אותי. בשני בקושי צחקתי. השלישי היה פשוט מלא בחרא)תרתי משמע( 5. servin sara. אין הערות עכשיו לרשימת הסרטים המומלצים שלי ואלה שאהבתי במיוחד 1. …

• 42 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. Started by VoLcAnO11,

שלום רציתי לדעת איזה מסגרת יותר כדאית לטלוויזיה - גבס או עץ? אני מדבר על משהו כזה:

• 2 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. Started by LordOfNemesis,

אהההה... החיים טובים! איך אני נהנה מהמחשבה שאני לא אשמע מהמקצוע הזה יותר אז אני אגזול קצת מהזמן שלכם ואפריע לכם בזמן שאתם זורקים ביצים על מכוניות מרוב שימחה, ותיכתבו פה על איך היה במבחן ועל המוזרויות של המורים למיתוג. ד"א- יש לי שאלה... רוב האנשים לומדים מיתוג י'-יא', כי אנחנו למדנו רק י'...

• 57 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. Started by אור כהן,

שלום היום בעודי נהנה מחלה שנרכשה בשופרסל שלי ויוצרה ע"י גידרון תעשיות בע"מ, אני חש בכאב חד באחת משיניי (עכשיו השן הפכה ליותר עמוקה :'( ) בעודי מנסה לעכל מה פשר הדבר אני מסלק את החלה מפי ומגלה בין שאריות הממרח והחלה מוצק קטן מאוד שנראה כמו סומסום ענננק. כאשר הכאבים החדים לא מרפים אני מנקה את אותו עצם ומגלה כי מדובר באבן, אבן בגודל סומסום ענק איך יכול להיות דבר כזה שיש אבן בתוך חלה? מה אין בקרת איכות? אין מסננים מיוחדים? אין בידוד כלשהו? מה עושים את החלות במדבר? האם יש לי כאן עילה לתלונה? למי אני בכלל אמור להתלונן? לשופרסל? לגידרון? עדיין כואבת לי השן ואני דיי בטוח שנגרם לה נזק (היא יותר "עמוקה" עכשיו) אני לא הזמנתי חלת שופרסל "טרי טרי, נאפה במקום." עם אבן. htt…

• 47 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. Started by shlompis,

היי, שאלה שמעניינת אותי לאחרונה, אשמח לקבל הסבר שמניח את הדעת, סרטים ישנים, נאמר שצולמו לפני כ 13 שנים, 10 שנים וכו' מופיעים לאחרונה באתרי שיתוף קבצים בפורמט HD. הדבר היה לי מוזר שכן הם צולמו לפני הרבה שנים ואז לא היה פורמט והטכנולוגיה נפוצה/מקובלת אם בכלל היתה קיימת ( היתה ?) בכול אופן בדקתי גם באתרים לממכר סרטים ובחנויות ואכן ניתן למצוא סרטים משנת 1999, 1996 ב- HD. איך זה יכול להיות ? האם עובדים עלינו והאיכות לא באמת גבוהה או שבוצע פה איזה שהוא מחזור שרק המיר את הסרט לפורמט HD אך הסרט צולם בזמנו במצלמות רגילות ? אני מבולבל... מישהו יכול לסדר לי את הנושא ? אני אשמח, דוגמאות ? בבקשה : Enemy Of The State HD יצא בשנת 1998 Pulp Fiction HD יצא בשנת 1995 Fight Club HD יצא בשנת…

• 21 תגובות
    • 3.7k צפיות
  16. Started by parker8,

יש לי פליסיסטשיין 1 שקניתי לפני שנתים (פלוס מינוס) שהוא היה כבר בגירסה המוקטנת שלו... יש לכם רעיונות מה לעשות איתו? אני מתכוון לא להרוס אלא שהוא באמת יהיה שימושי... לא קיים איזה חיבור למחשב או משהו? תודה לעוזרים מראש

• 49 תגובות
    • 3.7k צפיות
  17. Started by ThePorscher,

סתם רציתי לדעת, לידע כללי... מישהו יודע?

• 9 תגובות
    • 3.7k צפיות
  18. אני עובר ל013 ברק ושאלו אותי אם אני רוצה IP קבוע אז אמרתי לא מה זה משנה בידיוק? תודה

• 44 תגובות
    • 3.7k צפיות
  19. אני כבר בן 22 וחברה רצינית אין ולא הייתה..חשבתי לנסות את מזלי באתרים האלו למרות שתמיד הסתייגתי מלנסות להכיר בחורות ככה אז..יש הצעות?

• 20 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. השכנים מעל כבר שנים עושים לי רעש לא הגיוני כמעט כל יום. הבנתי שעל פי החוק אסור לחבוט במשטחים(כמו לטרוק דלת) או לגרור רהיטים משעה 19:00. אסור לעשות רעש מ23:00 אבל מ19:00 אסור לעשות רעשים כגון חבטות במשטחים וגרירת רהיטים. הם גוררים רהיטים בצורה מעצבנת נורא. כלומר זה עושה ממש רעש צורם ולא נעים והם יכולים לגרור את הרהיטים במשך הרבה זמן והרבה פעמים. ממש מאות פעמים ביום. בנוסף הילד משחק לפעמים בגולות. השאלה אם אני יכול להקליט את הרעשים שהם עושים ולהגיש נגדם תביעה? מה אני צריך בשביל תביעה כזו ואם זה בכלל אפשרי?

• 8 תגובות
    • 3.7k צפיות
  21. Started by AmitDanan,

בזמן האחרון התחלתי לעבוד קצת על השריר כרגע אני עושה 4 סטים של 5 ומנוחה של דקה בין סט ל סט, אני עושה ראשון שלישי וחמישי כלומר יום כן ויום לא אני עושה נכון אני לא רוצה סתם לדפוק את השריר וכמובן שאני פתוח להצעות הערות וכדומה.

22. Started by Rule The Pc,

אהלן יאללה! תרשמו! http://my.ynet.co.il/queen2005/

• 57 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. Started by Aviv C,

ענו בבקשה על הסקר בנושא הגיל שלכם.

• 77 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. Started by yuvyuv,

בלי להגיב בבקשה...! רק להצביע...

• 35 תגובות
    • 3.7k צפיות
  25. Started by JohnnyBravo,

אני רוצה להתחיל ללבוש חליפות של ארמאני עם עניבה וג'קט, השאלה אם זה יצור מסר יומרני מידי אולי שחצני? אם אני יגיע לדייט ראשון עם לבוש כזה איזה רושם זה ייצור? יש בחורות בפורום הזה? אם זה נושא לא לעיניין אז לסגור,העיניין שזה די מעניין אותי מבחינה סוציולוגית.

• 58 תגובות
    • 3.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים