עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן אנשים, עקב יום פנוי ומחסור בחברה החלטתי להכין פק"ל מוזיקה איכותי לבסיס, וגם בשאיפה ילווה אותי לבית(במקרה של סופ"ש בכינרת וכ"ו). אני מכיר ויודע איך מכינים את הפק"ל המדובר ממרכיבים צבאיים, אבל זו לא כוונתי. אני שואף להכין פק"ל בעל מצבר שניתן להטעין מהקיר. מההיכרות שלי עם הפורום אני בטוח שיש כאן כמה אנשים טובים שיוכלו לתת לי הסברים לאיך,כמה ומאיפה. יש ברשותי כ-250 ש"ח, רמקולים (בלאי, אבל סוחבים) וארגז תחמושת מעץ. אהה וכמובן כלי עבודה לניסור,קידוח, סתם להפריע לשכנים. Work your magic והסבירו לי (בבקשה), איזה מצבר? האם אני זקוק לממיר כלשהוא? עד מתי? איזה מגבר? ואולי גם איזה הסבר כללי(אפילו מאוד) על מה לחבר ולאיפה. המשך יום טוב, ואני מזכיר, אני אשמח לסגור את הכל כבר …

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. Started by Lior4543,

היי, אני משרת כרגע כמנהל רשת בקריה, וחשבתי על האפשרות לצאת לקצונה, דבר שרציתי כבר מגיל 14.. הבנתי שזה קצונה תקשובית במסלול של 8 חודשים ולא 4 כמו שלישות, המסלול הארוך לא מפריע לי אבל כן הדברים הבאים: 1. מתא"ם, הבנתי שאין לי מתא"ם, כי כבר בצו הראשון קיבלתי נתונים נמוכים מאוד (קבא 48 דפ"ר 50).. והיה לי בעיות להכנס לתפקיד של מנהל רשת, הייתי צריך לריב קצת עם אנשים עד שקיבלו אותי. האם אני אוכל לערער, ואם כן מה הסיכוי שיקבלו אותי? 2. פרופיל 45, עקב בעיות ברגליים, וכולסטרול גבוהה/משקל יתר, ירד לי הפרופיל דרסטית. האם הפרופיל יפריע למשהו בקורס? ואם כן מה אפשר לעשות.. 3. ת"ש בבית, אבא שלי נכה, וצריך את עזרתי, אני לא אומר שכל יום, אבל כן יצטרך את העזרה שלי בסופשים, האם יש אפשרות לקבל…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by asdefuser,

מישהו יכול להסביר לי על המכללה הזאת והאם באמת שווה לעבור תקורסים שלהם? זתאמרת הם באמת יכולים לשלב אותך לתעשיית ההיטק? למה ללכת לשם ולא ללימודים אקדמאים? והאם בתחום הזה של טכנולוגיות מידע המעסיקים יותר יסתכלו על ניסיון של בנאדם בתחום ולא על איזה תעודות יש לו..? תודה וחג שמח.

• 15 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. Started by Holography,

זהו הביטוי: צריך לחשב את הגבול שלו (Wolfram alpha נתן את המספר אבל לא את הדרך) קורס חדוו"א 1מ אם זה משנה... רב תודות..! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  5. Started by ronik56,

היי, קניתי זוג ספרי מחשבים, האחד על לינוקס והשני הוא המדריך לטכנאי PC מהדורה 5 מאת דורון סיוון, ואני לא כל כך מבין איך אפשר ללמוד מזה הרבה, והנה נתון להוחכה- בן אדם ממוצע קורא 120 מילים בדקה, וזוכר 10% ממה שקרא! קחו דוג' (סתם דוג', להמחיש כמה שזה קריטי)- למדתי בספר על: 1. להתקין ולהוציא מעבד. 2. להתקין ולהוציא ראם. 3. להתקין ולהוציא כרטיס מסך. 4. להתקין ולהוציא לוח אם. 5. להתקין ולהוציא מאווררים למעבד. 6. להתקין ולהוציא הארד דיסק. 7. להתקין ולהוציא כונן דיסקים. 8. להתקין ולהגדיר רשת ביתית. 9. להתקין FIRE WIRE. 10. התקנת מסך ומערכות סאונד. זכרתי מזה רק איך להתקין ולהוציא מעבד, בתכל'ס אני לא יודע כלום על להרכיב ולפרק מחשב... אז יש אולי דרך אחרת ללמוד ספרי מחשבים, מאשר לקרו…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by YTZ,

האם ניתן להחזיק קטשופ פתוח ללא קירור? (עם הפקק סגור כמובן) מה לגבי חמוצים במלח?

• 16 תגובות
    • 4.9k צפיות
  7. Started by SHAKED286,

שלום לכולם אני מחפש סרטים מומלצים. בדרך כלל אני צופה בסרטי פעולה וקומדיה. השמח לסרטים מומלצים שראיתם ואתם ממליצים עליהם. תודה רבה וחג שמח שקד

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by amisha,

שלום ובוקר (או לילה לחלקנו) טוב ! עשיתי בעברי הרחוק יישור שיניים ולאחרונה השיניים זזות ואני לא מרוצה מהתוצאה כ"כ (למרות שבכללי יש שיפור) ואני פונה לאלו שעשו כבר יישור ( באיזושהי שיטה ) לקבל המלצה למישהו מנוסה וטוב . זה שזה הוצאה יקרה , זה ידוע איזור המרכז : ראשון ,חולון ,בת ים , פתח תקווה you name it ! תודה וחג שמח !!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by pAnAhI,

Name your preference.

• 78 תגובות
    • 8.7k צפיות
  10. Started by Weihenstephan,

איך אני יכול לקבל הזמנה לטורנטליץ' אני לא מכיר אף חבר שיש לו ויכול לשלוח הזמנה..

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by nat64x,

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  12. Started by mrsph666,

שלום, הסיפור שלי כזה: השתחררתי מצה"ל באוגוסט האחרון. בשנה הראשונה שירתי כנהג (עד 12 טון) בנ"מ. לאחר מאמצים רבים, הצלחתי לשכנע את ההורים לחתום על טופס התנדבות לשירות קרבי (בן-יחיד), ועברתי לחיל-השריון. עברתי מסלול, והגעתי למבצעית. לאחר מחזור, חזרתי לבא"ח שריון, להיות סרס"פ באחד הגדודים שם. כאמור, כעת אני משוחרר. כמה שאלות: 1. האם אוכל לחזור לצה"ל, להיות נהג בט"ש (קו) בקבע או מילואים בתנאי קבע (אגב, מה ההבדל)? ברשותי רשיון C1, רשיון צבאי בתוקף (האמר, סופה, רכב קל, אינטר, ריאו, מלגזה עד 8 טון ואולי עוד כמה) ואני מוסמך לרמת רובאי 03. פרופיל 82. כמו כן, פעמיים חייל מצטיין, אם יש לכך משקל כלשהו. 2. במידה וכן, האם ישנה אופציה לשבוע-שבוע, או שבקבע המתכונת שונה? 3. שוב, אם כן, האם…

• 22 תגובות
    • 11.8k צפיות
  13. Started by CyberBot,

שביל המפעל 5? אני מגיע התחנה המרכזית החדשה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ross,

סבא שלי נהג ללכת חמישה ימים בשבוע למכון כושר כדי לרוץ שעתיים על הליכון ולחזור הביתה, נכון לימים אלו הוא לא יכול ללכת למכון (או לא רוצה) ואחרי שמצבו הבריאותי הדרדר הוא הסכים לקנות הליכון הביתה. כסף, תודה לאל, לא מהווה בעיה. (אם זה יהיה זול מדי הוא לא יקנה כי זה זבל) יש רק דרישה אחת שיתקפל בקלות (אדם בן 80 עם כושר גופני נמוך מאוד) ויזוז הצידה חמש מטר (על גלגלים) בקלות. יש הליכון שמתקפל ונפתח חשמלית ללא מאמץ שאדם בן 80 יכול לתפעל?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Or ei,

לכבוד הפסח החלטתי לזרוק את האוסף של המעבדים והזכרונות שלי יש שם המון סטיקים של DDR 1 וכמה של 2 והמון מעבדים עד תקופת האטלון 64 ובאזור הP4 וכל מיני גופי קירור אלה חלקים שאפשר להרכיב איתם מחשבים פשוטים מבוססי XP או משהו יש למי לתרום או שמישהו פה מעוניין ?

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  16. Started by Proww,

חג שמח, יש ברשותי תיבת אימייל בנטוויז'ן (הכתובת מסתיימת ב 013.net). אני לא כל-כך משתמש בתיבה חוץ מחשבוניות שנשלחות לי לשם. בין היתר יש לי אימיילים חשובים. אני רוצה לדעת איך אני יכול "למשוך" את ההודעות אימייל שקיבלתי (החשובות) אל Hotmail למשל. יש חיה כזאת?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by surve1020,

פשוט מלא מוצרים שם לא במלאי ואני מחפש להזמין כל מיני דברים באתר הישראלי אני לא מצליח אפילו לעשות חיפוש..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. הזמנתי נעליים באינטרנט הכל טוב ויפה, עם משלוח והכל 80$ שזה יוצא בערך 300 שקל... סבבה, אני יודע שבמחירים האלה ובמיוחד על ביגוד לא משלמים מכס, אולי משלמים מע"מ אבל אמרתי וואלה לא קריטי, כשתגיע החבילה אני אשלם מע"מ. אני בצבא, אמא שלי מתקשרת אלי ביום ראשון, עמרי הגיעו הנעליים אבל צריך לשלם עוד 270 ש"ח כדי שתוכל לקבל אותם. על מה ולמה? 50 ש"ח מע"מ (אני לא זוכר בדיוק, כמובן אפשר לחשב) וכל השאר "טפסים". עכשיו, אין לי מושג על מה מדובר, בחיים לא שילמתי על שום טפסים ושום נעליים להעברת המוצר אלי, המוצר כבר בארץ אצל UPS, ועכשיו הם דורשים על בירקוקרטיה עוד ים כסף, קניתי מחו"ל דברים גדולים בהרבה ותמיד שילמתי רק על מכס ומע"מ ולא מעבר... מה אני יכול לעשות? המצב הוא שאני מנסה להחזיר את הנע…

• 23 תגובות
    • 4.7k צפיות
  19. שתי שאלות מש"ב שיש לי בקורס כלשהו בתואר (מדעי המחשב) והייתי רוצה לדעת אם התשובות שלי נכונות (הקטע שהוא שהמרצה לא ממש נגע בנושאים האלו עדיין ולכן עניתי תשובות אינטואיטיביות,גם לא מצאתי ממש מידע שיעזור בגוגל).אשמח אם יש כאן אנשים שיודעים את התשובות בוודאות ויוכלו להגיד אם צדקתי השאלות: 1)כאשר רוצים לחבר שרת WEB בודד ומוקשח שמאזין רק לפורטים 80 ו443 וכל שאר הservices אינם פעילים לרשת האינטרנט,יש הצדקה להגנה על השרת באמצעות firewall? נמק תשובתך. 2)היכן צריך למקם את הwireless access point ביחס לfirewall (האם מחוץ לפיירוואל או מאחורי הפיירוואל?) נמק תשובתך. התשובות שלי: 1)כאשר רוצים לחבר שרת WEB בודד ומוקשח שמאזין רק לפורטים 80 ו443 וכל שאר הservices אינם פעילים לרשת האינטרנט ע…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. היי ניתקלתי בכתבה הבאה-http://www.mako.co.il/pzm-soldiers/Article-7ec32bd9e7c6631006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=258168615 פורסמה בסביבות חמש ב1.4 המסלול הזה הוא בידיוק מה שאני רוצה לעשות בצבא התקשרתי לברר ולא יכלו לתת לי תשובה היתכן שזאת מתיחה?

• 10 תגובות
    • 5.9k צפיות
  21. Started by Judas Iscariot,

שלום, אני פונה אליכם, אנשים טובים, בחיפושיי אחר... תפוח אדמה אפוי עם דברים טעימים בפנים. מי שיודע על מה אני מדבר, יודע על מה אני מדבר. מי שלא - בדיזינגוף סנטר כל שבוע בימי חמישי ושישי יש "יריד אוכל" שבו יש כל מיני דוכנים שונים של מאכלים שונים ומשונים. אחד הדוכנים הפופלריים ביותר(ובצדק, כי זה כ"כ פאקינג טעים) הוא דוכן שנקרא Alex Potatoes ובו מוכרים תפוח אדמה אפוי(תפוח אדמה שנאפה בתנור ענק שגורם לו לטעם דומה לקרטוצ'קע) וממלאים אותו בדברים כמו המון חמאה, גבינה, שעועית וכו' וכו'. אתמול הייתי בסנטר וכהרגלי, אכלתי שם וזה היה פשוט כ"כ טעים... אני רוצה עוד... הגיוני שיש להם רק דוכן בסנטר פעמיים בשבוע בסוף שבוע וזהו? או אולי הם ממוקמים איפושו ואני אוכל להתחיל דיאטת תפוחי אדמ…

• 42 תגובות
    • 8.9k צפיות
  22. Started by tom123,

חחח אני רוצה להכין תפוח אדמה יענו שיהיה חם ורך,קיצר שיהיה אפשר לאכול אותו. אני צריך פשוט למלא סיר עם מים ולשים אותו בפנים? כמה זמן? אפשר לעשות את זה בדרך אחרת?

• 31 תגובות
    • 6.2k צפיות
  23. השאלה בכותרת ודי פשוטה, יש דרך להגיע עם אופניים מתל אביב לירושלים? כי כביש 1 לא בדיוק בנוי להולכי רגל/אופניים ולכן אני תוהה על כך.

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  24. Started by Fertilizer,

כמה מכם עושה כסף מהשקעות באפקים השונים של שוק ההון?

• 66 תגובות
    • 6.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים