עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by AmL1,

שלום לכולם, אני מחפש איזשהי דרך לדעת מי הפנה משתמש לדף שלי. כלומר, כשמישהו עושה לייק לאיזשהו דף שלי אני רוצה לדעת מי הפנה אותו,יש איזשהי אפשרות לזה? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  2. Started by תינוק22,

שלום , קניתי יונדאי אלנטרה 05 משומשת לא מזמן ושמתי לב שהמצית עובד אבל רק אם לוחצים אותו למשך כמה שניות ולא קופץ החוצה בלי שצריך ללחוץ אותו,וזה גם מסוכן . עכשיו זה לא שאני מעשן אבל רציתי לדעת אם זה אמור להיות ככה ברכב הזה. Thank you come agian

• 2 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. האם משתמשים במטהר אוויר רגיל של השירותים או בנרות או קטורת או פשוט מניחים סבונים ריחניים?

• 26 תגובות
    • 4.8k צפיות
  4. Started by zwex35,

אני בקרוב קונה מחשב ב-3500 ש"ח ואני רוצה לדעת איך החנות TMS. בפעם האחרונה שקניתי מחשב (לפני 3 שנים עכשיו הוא עובר לאחי) קניתי ב-IQPC והיה שירות אחלה. עכשיו מעניין אותי לדעת איך TMS? יש להם שירות טוב? הם אמינים? מאיפה יותר כדאי לי לקנות מ-TMS או מ-IQPC? ועוד שאלה, במפרט אני לא מזמין גם מערכת הפעלה, צרבתי על דיסק מערכת הפעלה WINDOWS 7 ULTIMATE, ואני רוצה שהם ירכיבו לי את המחשב ויעשו הכל, אז אני יכול להביא להם את הדיסק שצרבתי והם יתקינו את המערכת הפעלה והכל? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by Zeev86,

בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=535893.0 ביקשתי מהפורום עזרה לגבי לוח אם ספציפי. בא גולש, שיש לו תאג של "מומחה לתמיכה", משמע הוא מייצג את האתר כבנאדם שמבין טוב בתמיכה טכנית, והוא אמור לייצג את האתר בכבוד. בואו נתחיל מזה, שאני מבין שאף אחד לא חייב לי כלום. אבל כשבנאדם שאמור לייצג את האתר הזה בא ובמקום לעזור לי, מדבר בהתנשאות ובמקום לעזור לי זורק קישורים לא רלוונטיים (קישור שני מביא אותי לebuy, מחשב נייח, וסטטיסטיקה כלשהי לגבי הלוח), ואחרי זה עוד רושם שאשמתי שלא נתתי את כל הפרטים (כשבהודעה הראשונה פירטתי את המודל המלא של לוח האם), יוצא לי כל החשק לחזור לפורום הזה. אני נכנס לפורום הזה כי הוא לא דומה לפורומים אחרים בארץ (כמו FXP), וכי יש כאן אנ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם, ב22.7 אני מתגייס לגולני בשעה טובה. בתור אחד עם מספר -2 אני די זקוק למשקפיים שלי באופן יומיומי, הבנתי שלקנות עדשות יהיה התאבדות (לנקות אותם ולא לאבד יהיה חתיכת סיפור) אז בעצם אני מחפש המלצה מהחברה פה בעלי הניסיון, רצועת גומי מיוחדת שלא תלחץ חזק מדי על הראש אבל גם שלא תתן למשקפיים ליפול? פטנטים אחרים? אם אפשר גם קישור לEbay למוצר מומלץ אשמח גם לרשימת דברים שאני צריך לקנות לגיוס והצבא לא מספק (או שהוא מספק וזה חרא) תודה רבה מראש!

• 7 תגובות
    • 3.6k צפיות
  7. כפי שידוע לכם תחום התאורה נמצא כרגע במצב מאוד לא יציב ובעייתי. בדיון בפורום תאורה באנגלית כלשהו, בו אני פעיל, מישהו העלה ת'רד כלשהו, עם מספר קישורים מזעזעים: ראשית, בקישור הבא, התברר לי כי פיליפס עובדים עם קבוצת "ירוקים" בינלאומית כלשהי, במטרה לשכנע את הממשלות בכל העולם לאסור את השימוש בפנסי הרחוב המוכרים לכולנו עם נורות הפריקה (כספית, נתרן ומטל הלייד) עד 2015, ושכל פנסי הרחוב הקיימים יוחלפו ב-LED עד שנת 2020. בנוסף, בקישור הזה, התברר לי כי מי שגרם להוצאת נורות הלהט אל מחוץ לחוק במערב, הם פיליפס. והסיבה לכך שאני חושב שהם עשו זאת היא: כסף.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by smack,

היי מישהו מכיר במקרה אתר/תוכנה (גם בתשלום) שמלמד ומתרגל רק אוצר מילים בספרדית ולא את כל הדיקדוק ?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by elixvx,

http://nadlan.winwin.co.il/AboutProject.aspx?PId0=5809&PId1=8&utm_source=np_ynet_comp&utm_medium=component&utm_campaign=ongoing&Ref=np_ynet_comp זה אמיתי הדבר הזה? נשמע ממש הזוי...

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Nahum2,

דרוש לי STRING עם כל ה אותיות והספרות בשפה הערבית שנהוגה בארץ האם מישהו יכול לעזור לי ליצור אחד?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני רוצה לקנות גיטרה מסוימת בכלי זמר ומסתבר שאת הדגם הספציפי שאני מחפש לרכוש אין באף מקום בארץ ויש אותו רק בכלי זמר, הבעיה היא שמאחר ומכרו את כל היחידות של הדגם הספציפי שאני מחפש נשאר להם רק יחידה אחרונה מתצוגה, מהגיטרות שמדגימים עליהם/משתמשים בהם שם. ברוב חוצפתם הם דורשים עליה מחיר מלא ועומדים על כך שזו גיטרה חדשה ולא משומשת למרות שהיא עומדת שם בתצוגה וכל אחד יכול להשתמש בה כאוות נפשו. אין לי בעיה לרכוש אותה אך מדובר במוצר משומש למעשה ואין לי מושג מה עבר עליו. מה אתם מציעים לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Kukishin,

לפני כ10 12 שנה כולנו קנינו פנטיום 4 וגם אנחנו. התקנתי XP מקורי והכל טס בסבבה. כיום הכל תקוע ואני לא מבין למה, למשל המחשב של אימי פנטיום 4 2.4 רץ בזמנו כמו טיל והיום הוא זוחל ועושה טובה שפותח דף אינטרנט. פירמטתי אותו פירמוט עמוק, התקנתי דרייברים מדוייקים ועדכניים XP מקורי - והנה זה נעבעך.... הדרק הזה לא זז. מה ההגיון בדבר הרי קבל חשמלי אמור להחזיק 50 שנה? המעבד תקין הזכרונות תקינים בדקתי את ההארד דיסק, ואשכרה אני לא יודע מה לחשוב. מה גורם לאיטיות?

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. ללשכה אני כבר רשום אבל ימח שמם אי אפשר לסמוך עליהם אני מעדיף מקום שאני אמצא לבד. ברוב אתרי הדרושים היום אני נתקל ב2 סוגי מודעות שהם סמויים וחברות כוח אדם, שעקרונית שניהם זה אותו דבר. אני מסרב לפנות דרך כוח אדם כי הם משקרים בקשר לתפקיד (מודעה לניהול צוות בפועל זה נציג ג'נרי) ואז יש את העינוי של מרכז הערכה ושיט. למי ששכח: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=511562.0 בקיצור איפה אפשר למצוא בימינו מודעות דרושים של בתי עסק שמפרסמים מודעות לעצמם?

• 31 תגובות
    • 5.5k צפיות
  14. חברי מועדון הרודסטר שעליהם אני נמנה צילמו, ערכו והפיקו סרטון דריפטים מדהים. לא אכביר במילים - פשוט צפו והפיצו

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by tranq,

ועוד שאלה, האם הצטערתם על הבחירה שקיבלתם ואם אילו הייתם יכולים, הייתם משנים אותה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. מי זוכר את הדיונים של המשתמש האגדי הזה? ניסיתי למצוא ולא מצאתי

• 70 תגובות
    • 13.8k צפיות
  17. שלום אני עושה כבר כעסף באינטרנט המון זמן ואני יכול להמליץ על תוכנית אחת קוראעים לה zeekrewards אני מרוויח איתה כבר 50 $ ביום היא חברה חוקית ומספר 1 בכסף באינטרנט בעולם בעבודה של סה''כ 3 דקות ביום לעעוד ברורים ושאלות אני בסקייפ ובאימייל אני ידריך אותכם צעד אחר צעד ויענה לכל שאלה שתשאלו : )

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  18. ערב טוב ידידים יקרים. בשעה טובה ובמזל טוב התחדשנו ברכב i35 2012 חדשה. אני זקוק לעזרה - רכישת גופיות לרכב, כיסוי עור להגה ועוד מוצרים שלבטח לא חשבתי עליהם. אין לי בעיה לקנות מכל אתר/מקום בארץ או eBay. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by תינוק22,

שלום , אני מחפש סרט מלפני 6 שנים בערך שהוא על חייזרים שפולשים לדירה בארה''ב , בהתחלה רואים אותם חותכים פרה ויש להם מן לייזרים אדומים כאלה והם גם משמיעים רעש חזק ומפחיד. מקווה שכתבתי בצורה מפורטת , תודה . נ.ב זה סרט אימה ,בהתחלה יש שני בחורים שיוצאים מחוץ לבית לארון חשמל כאשר החשמל נופל ואז הם רואים אורות אדומים.... HELP

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  20. אני צריך את השלט הזה. המחיר שלהם באמת מגיע לעשירית מהמזגן?

• 13 תגובות
    • 6.3k צפיות
  21. האם יש לזה תועלת בריאותית או שזה סתם מסחטת כספים? ניסיתי בעבר לשים אפטר שייב אבל זה שרף נורא. מה אתם עושים?

• 11 תגובות
    • 9.9k צפיות
  22. אהלן, יש לי שאלה בנוגע למחשב ולמצלמת אינטרנט. יש לי מחשב חזק ומצלמה מצוינת (לצורך העניין, מצלמה Logitech QuickCam Pro 9000). אני עוד חודש נוסע ליוון והבית יהיה ריק לגמרי וברצוני להפוך את המחשב והמצלמה למן "אבטחה במעגל סגור". יש אפשרות כזאת? שאני יוכל מיוון לדוגמה לראות מה הולך בבית מהמצלמת אינטרנט הפשוטה? אשמח לעזרה ומצטער אם זה לא לפורום הזה.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. כחלון: אכניס מתחרה להוט ו-yes ע"י הפרטת מערך עידן+ שר התקשורת החליט על רפורמה חדשה בשוק הטלוויזיה שתביא להוזלת שירותי הכבלים והלוויין ■ הרפורמה אמורה לצאת לדרך תוך חודשים ספורים. מסתבר שיש למה לחכות אפילו עוד לפני כניסת ה IPTV.

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  24. : נפלה לי ידית ניקל מהרכב...עכשיו אני מחפש דבקי 3M ואין לי מושג מאיפה להשיג..אני צריך משו חזק מאוד ודק מאוד שיתחבר לפלסטיק הניקל שיתחבר על הידית המקורית...קניתי משהו חר* באוטו דיפו של 3M אדום אבל הוא לא חשב אפילו על להדביק...למרות שהוא מאוד חזק. דבק מגע ו3 שניות לידי ואני לא מוכן לנסות אותם בגלל החסרונות המטורפות, אם זה לא היה רכב אז לא היה לי בעיה להשתמש. תודה לעוזריםםם

• 19 תגובות
    • 7.4k צפיות
  25. קודם כל נתחיל בשיעור לשון קצר: אף על פי שלרובנו לא איכפת, האקדמיה ללשון החליטה שאסור להשתמש בצירוף במידה ו או במידה ש בתור מילת תנאי (ותודה למשרד החינוך שמכריח אותי לדעת את זה), אלא רק כאשר מתארים כמות. עכשיו החלק המשעשע, במבחנים הפסיכוטכניים של הצבא בודקים ידע לשוני, תקינות לשונית, שימוש במילים גבוהות וכו', אך נתקלתי בהוראות של המבחן במילת הקישור "במידה ש" בתור תנאי מספר רב של פעמים. עכשיו, בדרך כלל לא היה אכפת לי, וגם רואים את הטעות הזאת בהרבה מאוד מקומות, גם במקומות שמכבדים את עצמם, אבל אם הם בודקים את הידע שלי בלשון, לא מן הראוי שההוראות שלהם יהיו כתובות בעברית תקינה? ואל תגידו לי שזה חוק שאף אחד לא מכיר, משרד החינוך מכריח אותי ללמוד את זה אז הצבא גם אמור לדעת את זה. …

• 33 תגובות
    • 4.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים