עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by lordgod,

17.11.08 יש כמה שאומרים לי שאני יהיה 100% בקרבי , ולא בא לי אז איפה אתם חושבים שאני יהיה ?

• 30 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by KoM,

שלום, אני מחפש רכב יד שנייה עד ה-20000, אשמח לעצות או אם מישהו מכיר מישהו שמוכר כאן...

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by uzi_sch,

סקרנים לדעת מה אנשים עושים במחשב? הדביקו (paste) מה שיש לכם בקליפ בורד ושלחו פה. למי שלא יודע, אם יש כאלו פה בכלל, אז לוחצים ctrl+v הינה מה שיש אצלי בקליפ בורד: mailto:info@alteregorecords.com

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. רכשתי עכבר G5 מנועה מחשבים. הם חייבו אותי ואמרו (גם לפי האתר) החבילה נשלחה. חלפו שבועיים והחבילה עדיין לא הגיע. מה עושים במקרה הזה? כיצד אני מוכיח שלא קיבלתי את החבילה? *הערה חשובה*: דואר ישראל אשמים בעיכוב המשלוח, לא נועה מחשבים.

• 30 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. איכשהו , כל הדוגמניות בזמן האחרון קשורות בצורה זו או אחרת למשטרה. הצרפתיה החושנית הזו צולמה דווקא בשעות היום. המיקום : צומת המטה הארצי , ירושלים. הזמן : יום שישי , 13 לחודש התוצאות : 1. נהגת אחת בהלם :s05: 2. כל שוטרי המטה הארצי בצומת. 3. כל צפון ירושלים פקוק . הערות: 1. התמונות צולמו בחטף , השוטרים כמעט עצרו אותי... 2. התמונות ללא עריכה - AS IS

• 30 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. אני מתגלח עם סכין גילוח כבר כמה שנים אבל דבר אחד מציק לי, שאם אני יתגלח רק אחרי יומיים שיש קצת זקן אני יחתך בכל הפרצוף!! אז מה שאני עושה עד עכשיו אני מחכה שהזקן יגדל וככה עד היום אני מתגלח פעם בשבוע וקצת רק וזה דיי מעצבן... אז אני שואל אתכם, איך להתגלח נכון כל יומיים כמו שצריך מבלי להיחתך? עם כיוון הגדילה? נגד הכיוון? לשים מים קרים? חמים? מה? אני פותח את הנושא הזה ברצינות אני לא מתכוון להספים חס וחלילה.

• 30 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. שלום היום חזרתי מבית הספר ופאתום אני רואה אוטו הפוך! לנהגת לא קרה כלום,מה שקרה היא לקחה סיבוב במהירות מופרזת וכמעט נכנסה בחנות. סוג המכונית טויטה קורולה 97 http://img192.imageshack.us/img192/9161/148914931501ml0.jpg תראו מה האוטו עשה לגדר: http://img279.imageshack.us/img279/516/2210061908io0.jpg

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. מזל טוב איש!!! עד 120 שנות איכות!! :birthday: :birthday: וכמיטב המסורת - 22 שמנמנים מקפ3ים! :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:

9. אני סיימתי לילמוד עכשיו ב16 וחצי תאוריה כיאלו למדתי והכל אני צריך רק לגשת למיבחן. עכשיו רציתי לדעת כמה זמן לוקח לילמוד את ה28 שיעורים האלה בנהיגה? והאם אני יצטרך לקחת את השיעורים האלו פעם בשבוע או כמה פעמים בשבוע עד שיסתיימו ה28 שיעורים בשש חודשים(בחצי שנה) ואז יהיה לי טסט בגיל 17 ככה זה הולך? תסבירו לי קצת לעומק אם אתם יכולים אני דיי מבולבל מהעיניין הזה. ויש לי עוד שאלה כמה המחירים עולים לשיעור ומה הכי זול אטרקטיבי...

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. אם נהג נוהג תחת השפעת אלכוהול ונכנס באוטו מאחורה ( ברמזור) מה עושים לו ? כאילו לא משהו רציני , בלי נפגעים רק טוטאל לוסט לרכבים , הוא עכשיו בתחנה ואני רוצה לדעת מה עלול לעלות בגזר דינו ...

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. still firmly entrenched in the thug aesthetic Tupac glorified לא מצליח לתרגם את זה נכון..

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. אז ככה, אני לפני גיוס, ואני מפנק את עצמי בחופשה "קטנה" לטורקיה כמה שאלות תכל'ס, חוץ מבגד ים, (שגם הוא יהיה עלי חלק מהזמן ), אני לא חושב שצריך עוד דברים יש לי כמה שאלות 1.לפטופ? שווה את זה, או שזה יהיה נטל? (כלומר, להסחב איתו ממקום למקום.. יש שם נקודות חמות בכלל?) 2.חשמל? - כמו בארץ? (מתח וסוג שקע) 3.יש דברים שכדאי לקנות שם? (או יותר נכון, על מה מומלץ לשפוך שם כסף?) 4. מה כדאי להביא מהארץ? 5. מה כדאי לרכוש בדיוטי פרי? דברים חריגים? תגידו כל מה שיש לכם..

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by night-fire,

ערוץ 10 ,עכשיו שמתי לב לזה. היה מקודם מטאליקה -זה מה שהדליק אותי חשבתי שמשדרים איזה הופעה שלהם שלא ראיתי או משהו . בתקציר כתוב גם רד הוט צילי ועוד כמה חברים לא מוכרים נשמע נחמד-שירים הרבה יותר טובים מכוכב נולד. שווה לראות.

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום, זמן רב לא כתבתי בפורום, אני אמור להתגייס בעוד כחודשים לשירות קרבי אף על פי שיש לי מעיין פחד מנשק. ובעיות ברכים ויד שששברתי בשתי מקומות. ואני מקווה שהבעיותה אלה לא יחמירו עקב מאמץ רב בצבא. יש לי פרופיל 72 אני לא יודע את הקב"ה שלי לא הצלחתי לברר עדיין אבל הבנתי שאני אדע ביום שלישי רביעי הזה. במאנילה קיבלתי רק אפשריות קרביות וקד"צ נהיגה לא רציתי אף אחד מן המאפשריות הלוו אז סימיניתי לפי ההראות הכול 1-2 ואת מה שאני הכי רוצה ב 3 מיתוך 5 או 6 אני כבר לא זוכר. אין לי ידע מיוחד בתחום כולשהו טכנאי במחשבים עסקתי טיפה אבל זה לא מספיק אני מניח. מישהו יכול לעזור לי לתת לי כיוון קל לגבי מה אוכל לעשות לדעתו בשירות הצבאי מפני שאת הצבא במכתבים וטלפונים לא הצלחתי לתפוס. בנוסף כל מי ש…

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by stone cold,

http://news.walla.co.il/?w=//1024139 אני לא מבין תאמריקאים הם עושים חוקים נגד סיגריות אבל לא עושים חוקים נגד מזון מהיר והשמנה זה אחת הבעיות הגדולות ביותר שמה ולצערי זה מתחיל לחלחל יותר ויותר גם לישראל

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by avivlyaviv,

עלי: ו [נראה לי הולך להיות דיון דיוני מאוד ][ ]

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. זה טרנס כזה זה הולך ככה HEROES.... HEROES.... LOSE CONTROL... זה מה שאני זוכר עכשיו אמרו לי שזה של פינק משהו וזה מתוך הסרט שיער (סרט ישן ולא ישראלי...) תודה

• 30 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אני בטוח שזה שאלה שאף פעם לא שאלו אבל החלטתי לישאול מה לדעתכם השמפו והקונדישינר הכי איכותיים בארץ... ומה אתם ממליצים..

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by iib,

דילמה אמיתית בשבילי... אולי גם בשביל אחרים. אני לא רוצה שה PS3 יגזול לי את החיים ... אבל... כמו שאומר הסלוגן "זה חזק ממך". life ? life : PS3 יכול להיות רק שכתבתי את זה כבר הוכחתי ש life=NULL

20. בלעט! יום אחרי שאני מסיים ללמוד אני מתגייס?! אפילו אין זמן לצאת לטייל קצת בעולם או משהו! אולי זה בעצם אפילו יותר טוב? להתחיל מוקדם לסיים יותר מהר.. לא? מה אתם חושבים? כדאי לדחות? ואם כן - לכמה זמן בערך הם דוחים את זה? אה ושאלה קטנה: הם מקבלים את הנתונים על הבגרויות שלי מהבצפר? כי אין לי מושג איך הגיעו לזה שאני עושה 7 באנגלית אם אפילו המורה שלי עוד לא החליטה אם כן או לא... :-\ [attachment deleted by admin]

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. שלום לכולם השתחררתי מהצבא לפני כחצי שנה, עשיתי קורס פסיכומטרי וקיבלתי את הציון ביום שני. אז ככה, ממוצע הבגרויות שלי הוא 95 וציון הפסיכומטרי עומד על 678. אחרי ששוטטתי קצת באתרים של אונ' ת"א והטכניון הבנתי שאני די רחוק מהסכם הדרוש להתקבל ללימודי תואר ראשון במדעי המחשב. אני צריך ממוצע בגרויות של 105 עם הציון הפסיכומטרי. אם אני עושה מכינה אני מגביל את עצמי רק למוסד אקדמי אחד וכאן ההתלבטות שלי. האם כדאי לי לעשות מכינה וללכת עם מקום הלימודים עד הסוף או לנסות לשפר בגרויות (מתמ', אנגלית ופיסיקה ברמה של 5 יחידות יעשו את העבודה אני מניח) באופן עצמאי ולחפש אוניברסיטה שאני כן אוכל להתקבל אליה.(עדיפות לאיזור המרכז , איך בר אילן למשל?) שאלה נוספת שיש לי היא לגבי המקצוע מדעי המחשב…

• 30 תגובות
    • 3.9k צפיות
  22. שלום לכולם, ברצוני לשתף אתכם בנושא מימוש אחריות ב FOX PC. כידוע לכולם חנות נמדדת בשרות והחלק החשוב ביותר הוא איזה סוג שירות ניתן בשעת הצורך לאחר הקנייה. להלן רצף האירועים עד כה: בתאריך 31.12.2008 נירכש כרטיס מסך CONNECT 3D HD4850. (זו לא הקניה הראשונה מ FOX PC) לאחר כחודש וחצי הלך הכרטיס לעולמו והוחזר ל FOX PC בתאריך ה 23.02.2009. מהחנות נמסר שאין להם כרגע במלאי כרטיסים מהסוג הנ"ל ושאצטרך להמתין כשבועיים עד קבלת משלוח חדש. באותו המעמד נאמר לי שניתן לבדוק אם אוכל לקבל כרטיס חליפי. סירבתי להצעה הנדיבה מכיוון שברשותי כרטיס מסך נוסף מימלא. עברו כשבועיים ולא שמעתי מ FOX PC, הרמתי טלפון שוב לראות מה קורה ונאמר ע"י אסף שתוך שבוע הכרטיס אצלי. הסיפור הזה חוזר על עצמו כל שבו…

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by amir85,

אני מעונין לתבוע את בזק בבית משפט לתביעות קטנות, בשביל שיתנו להתנתק בשקט כי הם לא מספקים לי את המוצר. איך אני עושה את זה ?

• 30 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. Started by Gohan,

יש לי חצר עם הרבה עצי פרי מה שגורם לעטלפים לבוא והם מלכלכים לי את הקירות החיצונים של הבית בכמות מטורפת מישהו מכיר פתרון לא יקר להרחיק אותם? תודה מראש.

• 30 תגובות
    • 11.2k צפיות
  25. מצאתי היום על המדרגות בפינות 2 עכבישים מאותו סוג, צבע שחור עם סימנים אדומים. התכופפתי בשביל לבדוק אם אני מזהה, ואז ראיתי סימן מוכר בצבע אדום, דומה לשעון חול. את התמונות צילמתי ממש עכשיו, תנאי תאורה זבל והעכביש לא בדיוק "דיגמן" כמו שצריך, אבל זה מה יש מישהו יכול לאשר האם זה אכן אותו יצור נתעב, או האם יש מין עכבישים שדומה לו בצורה כ"כ מטעה? תודה מראש למי שמצליח לזהות, אם בכלל אז מה אתם אומרים, הגיע הזמן להזמין מדביר? 2 על 2 מדרגות סמוכות, נראה לי כמו יותר מצירוף מקרים.

• 30 תגובות
    • 8.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.