כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,657 דיונים בפורום זה
-
יש לי הרבה ניסיון עח מחשבים, חומרה, תוכנה, התקנת רשתות ביתיות וכל מני דברים קטנים כאלה. אבל לא יצא לי עדיין לצאת עם זה לשוק, אלא בעיקר לשכנים, חברים, חברים של חברים וחברים של דודים של שכנים של חברים, ודברים כאלה אבל בגדול, יצא לי להתעסק עם המון מחשבים ונתקלתי בהמון תקלות חומרה / תוכנה ואני די בטוח שאני יכול להתמודד עם כל מה שאני יתקל בו. אז חשבתי (אני ועוד חבר) להוציא פלאיירים של טכנאי מחשבים ולהתחיל לצאת לשוק הרחב |: אני לא מצפה להרויח מליונים, אבל סתם כהכנסה צדדית (לא יכול להזיק). אז יש לי כמה שאלות לאלה שכבר עשו את הפריצה שלהם. 1. קודם כל, מה כדי לעשות, לפאיירים שירוצו בדואר, בתוספת של מדבקות שיהיה אפשר להדביק בכניסות וכאלה. או שאולי עדיף להוציא מגנטים ולפזר על …
-
- 30 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
לכבוד חברי פורום HWZone הנכבדים. הנדון: הפרעה נפשית חמורה שהנני סובל ממנה חברי פורום יקרים, אני מבקש ממכם את ייעוצכם למצבי הקשה. אני סובל מהפרעה נפשית קשה. כבר שנים רבות ולא מצליח להיפטר ממנה בכוחות עצמי. מצבי הקשה הוא כדלקמן: מג'סטיק 12 שולטים בי באמצעות אמצעי היפנוזה ושליטה מוחית. אני לא מצליח לשלוט באופן עצמאי בפעולותי פרט לכ-10-15 דקות ביום, בהן אני משתמש כרגע כדי לכתוב הודעה זו. מג'סטיק 12 סידרו אותי כך: יום אחד קיבלתי מכתב בדואר המודיע על כך שזכיתי בטלוויזיה פלסמה ועלי ללכת לאסוף אותה במיקום מסוים. הגעתי למיקום זה אך זה היה מחסן ישן וריק. כאשר התכוונתי לצאת מהמחסן, ראשי חטף חלחלה ואיבדתי הכרה אחר שניות אחדות. אני לא יודע כמה זמן לקח עד שהתעוררתי, אבל כשהתעוררתי מצאת…
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני קניתי מחנות KSp סניף ב"ש מחשב לסלון........ שקניתי מקלדת אלחוטית לא שמתי לב שלמקלדת אין אופציה של הנמכת וולים ... דבר אשר משמעותי מאוד כלפיי.... חזרתי יום לאחר הקניה לחנות בשאיפה להוסיף סכום עבור השלמה למקלדת אחרת ויותר יקרה במקצת....(המקלדת הייתה באריזתה המקורית.ללא שימוש) היחס היה מזלזל ומגעיל.... כל הזמן טענו שזה לא כולל באחריות ..... אין לי שום דבר נגד רוסים אפילו 2 חבריי לעבודה הינם רוסים ויש לו יחסי אנוש מעולים.... אבל האופי של ההתנהגותשל המוכרים הרוסים בחנות ממש הגעיל אותי... פיתחתי שנאה עצבנית כלפי אותם מוכרים..... לסיכום לא החליפו.... ההנהלה בחיפה אומרת ש"טטפל" בנושא אך ללא מענה... לפעמים עדיף לשים קצת יותר כסף ולקבל שירות של בני אדם.... כי שם זה לא היה…
-
- 30 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
http://www.leftlanenews.com/2006/07/21/barabus-tkr-takes-over-as-worlds-fastest-car/ מהירות מירבית: 432 קמ"ש. 0-96: 1.67 שניות. 1005 כ"ס. שימו לב שזו לא Brabus שמשפרת את מרצדס... לדעתי די מכוערת, יותר מידי לוטוסית... נחכה שמישהו יבחן אוהת ונראה אם הנתונים נכונים...
-
- 30 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
-
-
מה דעתכם על תרחישי האימה? לפי הדעה הרווחת שבורסה העולמית תקרוס בעקבות האמריקאית והדיכוי יהיה חמור מ1939, וביןלאומי. אני מעריך שזה כן יקרה. דעתי מבוססת על כך שכסף יוצר עוד כסף, אבל לא תמיד תוצר... לאט לאט כמות הכסף בעולם מתרחק משווי המוצר העולמי. בפשטות, יש X תוצר והוא שווה Y, כמות הכסף בעולם ~2Y אבל התוצר נשאר X, רווח כתוצאה מהלוואה לדוגמא. מה שגורם לכסף להיות שווה חצי. מצב כזה יקריס את הבורסה ברגע שהוא יעבור נקודת אל חזור שהייתי בשמחה חולק אתכם אבל אני לא יודע מה היא. אני לא זוכר איך עושים נגזרת, שלא נדבר על כלכלה. אבל בוודאות זה יקרה עד 2018. בלי כסף כולנו נהיה עשירים.
-
- 30 תגובות
- 5.6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
קטע משובח, שופופו... http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1535387
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
-
-
שלום אנשים אז ככה כמו שכולנו יודעים שמסימים את בית ספר זהו יום גדול ואין ספר שצריך גם לעשות איזה משהו שיזכרו אותנו לתמיד בבית ספר אז עכשיו הגיע סוף השנה אז חשבנו על רעיון מקורי והדבר הכי יצירתי שמצאנו לבסוך היה לבנות שתי חומות שיחסום את העליה מהמדרגות לכיוון בניין בית הספר! אז ככה השגנו לבנים קנינו מלט וארגנון את כל השכבה לבוא לבית ספר ב 00:00 לבית ספר לארגן את הכול ולבצע את הקטע האיר הזה! היום היה אמור להיות לנו בגרות בהתעמלות התבטלה עקב מה שעשינו אז פשוט דחו לנו וגם הרווחנו מזה בסוף כי כולנו הינו עייפים מאוד אני הלכתי הייתי בבית רק ב 5:30 וקמתי ב 7:30! והיה אמור להיות לנו בגרות בהתעמלות אז פה הרווחנו....... עכשיו לחלק המעניין...התמונות! בבקשה תהנו ותגיבו! עירןני י"ד ת"…
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום שירתתי בשנים שבין 2007-2010 בתותחנים כקרבי, כל השירות חוץ מאיזה 5-6 חודשים של גימלים בכל מקרה לא נכנס לסיפור אני רק מעוניין לדעת אם אני יכול למשוך את הכסף מהפיקדון הצבאי למרות שיש לי חוב בחשבון בנק של בערך 20 אלף כבר הגעתי להסדר עם הבנק על תשלומים מהלוואה שלקחתי לסגור את החוב אבל אני לא רוה שיקחו לי את הכסף על כך שאני ריך לסגור את המינוס. אני פשוט רוצה למשוך את כל הכסף במזומן אלי, ושום אגורה לא לבנק. הסתכלתי בחוקים, באתר של משרד הבטחון, בטופס שאתה ממלא שאתה מושך את הכסף וכל מיני אתרי חיילים ולא ראיתי שציינו משהו על כך. מישהו יכול לסגור לי את הפינה? חשוב לי בנוסף הבנתי שיש רק שני בנקים בארץ שמתעסקים בזה ואני באחד מהם, השאלה אולי כדאי פשוט ללכת לבנק השני ואז להיות עוד …
-
- 30 תגובות
- 6.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
-
-
חבר'ה, אני משתגע, אני התחלתי לעשות ריצות... לקראת צבא.... אני כבר הרבה זמן מחפש שירים ממהירים ל"אדרנלין" כדי שלא יהיה משעמם ויהיה קל יותר לרוץ. חיפשתי כל מיני טראנסים או DJ Mixes אבל יש שם חלקים ארוכים שהם רגועים וקשה לרוץ איתם... אז בואו תציעו שיר שיר ובסוך תיהיה לי [ולכם ] רשימת שירים המתאימים לריצה... תודה רבה מראש *לא פסיכודלי מטורף או ראפ [תודה ]
-
- 30 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
איכשהו , כל הדוגמניות בזמן האחרון קשורות בצורה זו או אחרת למשטרה. הצרפתיה החושנית הזו צולמה דווקא בשעות היום. המיקום : צומת המטה הארצי , ירושלים. הזמן : יום שישי , 13 לחודש התוצאות : 1. נהגת אחת בהלם :s05: 2. כל שוטרי המטה הארצי בצומת. 3. כל צפון ירושלים פקוק . הערות: 1. התמונות צולמו בחטף , השוטרים כמעט עצרו אותי... 2. התמונות ללא עריכה - AS IS
-
- 30 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני שואל ברצינות. בנות דודות שלי אצלי והכנתךי להם סימלק וזה ממש טעים(מה לעשות שאין אוכל בבית) זה בסדר לשתות אתזה כי רשום על האירזה עד גיל 3... אין בזה איזה ויטמינים מוגברים או משהו בסגנון? (ל0א שנראה לי שאי אפשר אבל...)
-
- 30 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-