עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by UltraWaveMUSA,

דפקו אותי רוב המורים... יצא לי בסוף ממוצע 88 עם מכסות.. מה לכם? אני כיתה יא' [5 בהכול]

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by shloosh,

אהלן לכולם... אני ממש בכמה ימנים הקרובים מזמין מחשב חדש ב-7000 שקל. קניית המחשב תלויה במכירת המחשב הישן שלי. X2 3800 7800GT 2GB RAM חשבתי לעצמי לשניה אם המחשב הנוכחי מספיק בשביל אינטרנט וכל זה.. ובעצם ההבדל הגדול הוא במשחקים. למה לא לקנות קונסולה חזקה כמו ה-360? במחיר נמוך יותר?? 1.יש בכלל באיזה מקום בארץ למכירה את ה-360? 2.מה לגבי צ'יפ כרגע? (אני בטוח שיהיה אבל השאלה מתי איך איפה וכמה יעלה) 3. אין לי טלוויזיה מי יודע מה...מה לגבי הקטע הזה? אשמח לשמוע עדו הצעות ותגובות! תודה

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by miki20008,

מישהו יכל להציע לי ליקנות מוצרים שיעבירו תזמן חשבתי על נחש אבל לחבר שלי מת אז אני פוסל רציתי מכונית על שלט מנוע ניטרו יקר מידי רציתי לאחרונה iaudio x5l אבל אני לא חושב שהוא שימושי יחסית למחירו הצעות מישו בסביבות העד 2000 מלשפר את המחשב נימעס אז אם אפשר בלי הצעות לשיפור המחשב

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Guarding angel,

תוצאות המבחן יאבחנו את סוג האדם שאתם ואיך הסביבה רואה אתכם, מבחן זה משמש חברות כח אדם בארה"ב לאיבחון עובדים לפני קבלתם לעבודה . התשובות צריכות להיות רלוונטיות להיום . הכינו דף ועיפרון , שימו לב ישנם 10 שאלות . תוצאות המבחן מאד מדויקות , בהצלחה לכם ! המבחן : 1. באיזו שעה ביום אני מרגיש במיטבי? א) בבוקר ב) בצהרים ובתחילת הערב. ג) בשעות הלילה. 2. בדרך כלל ההליכה שלי... א) מהירה עם צעדים גדולים. ב) יחסית מהירה עם צעדים קטנים. ג) לא מאד מהירה, עם הראש מורם ומסתכל לכולם בעיניים. ד) לא מאד מהירה עם הגוף מכופף. ה) איטית מאד. 3 . תוך כדי שיחה אני... א) עומד(ת) עם הזרועות שלובות. ב) שומר(ת) על ידיים שלובות. ג) שם(ה) יד אחת או שתיים על המותניים או בכי…

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by masterb,

מדהים~ http://www.its-the-end-of-the-world.com/movie.php

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום לכל אוהדי הכדורגל האיכותי, אנרכיסטים ושונאי צ'רלטון בעיקבות השערוריה הישראלית הבלתי נתפסת לגבי תנאי הצפיה במונדיאל החלטתי לנסות ולרכז מידע מועיל כדי שנוכל כולנו להנות מהמונדיאל בלי התשלום השערורייתי, קשה לי להאמין שאיזו עצומה תעשה שינוי כל שהוא(הלוואי ואני טועה), לכן הת'רד הזה ינסה למצא אלטרנטיבות טובות - חינמיות - לצפייה בהצגה הטובה בעולם בשבועות הקרובים אני יעלה מידע מפורט(אמין עד כמה שניתן) לגבי הדרכים(החוקיות) לצפייה כאמור ללא תשלום ו או בהשקעה סמלית, אני מבקש מכל מי שיש לו מידע/מדריכים, עצות מועילות וכו' לשתף פה הת'רד(אנטנות,אינטרנט,מבצעים וכו' וכו' וכו') שתי בקשות חשבות בנוסף לנ"ל: 1.מידע מוצק ומפורט עד כמה שניתן. 2.בלי הודעות ספאם וכו' מפני שהת'רד הופך …

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  7. אני זוכר שפירסמו כאן לפני המון זמן מן פרוייקט של מישהו שעשה ממסך אקווריום והיה גם מדריך.. האם מישהו יש קישור למדריך ? עריכה: תרדו לתגובה מספר #5

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. מחפש רעיון תעזרו לי

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by kinggil,

כיצד הוא מת? תודה

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. האם אכילת פיצה בצוהרים במקום אוכל רגיל בכל יום למשך כחודשים עלולה לגרום לנזק לגוף :s05:

• 31 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. Started by musari,

20 דרכים לדעת שאתה אלכוהוליסט 1. הולך עם חברים לבית קפה הם שותים קפה ואתה שואל אם יש XL עם קרח 2. אתה שותה 3 ליטר מים ביום שבת בבוקר. 3. כשחבר שלך רב עם מישהו ושובר עליו בקבוק וודקה אתה כועס עליו כי זה בזבוז של וודקה טובה. 4. אתה מפנטז על אלכוהול לחיטוי 95%. 5. אתה אשכרה שתית אלכוהול לחיטוי 95%. 6. אתה מלמד רוסים בפארק איך לשתות. 7. לפני מסיבה אתה מסתובב ליד אנשים שאתה לא מכיר רק כדיי לבדוק אם נשארה להם קצת וודקה. 8. אתה מביא וודקה בבקבוק לבית הספר. 9. אתה שם דאודורנט רק כדיי להריח את מעט האלכוהול שיש בו. 11. רופאים גילו שרידים של דם במחזור האלכוהול שלך 12.אתה מפסיד בויכוח לחפצים דוממים 13.אתה צריך לאחוז בדשא כדי לא ליפול מכדור הארץ 14.העבודה מפריעה לך לשתות 15.נראה לך ש…

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by mahatef,

אני מחפש מוסיקה שגורמת לאנדרנלין לזרום ;D. תנו המלצות בבקשה.

• 31 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by stone cold,

http://news.walla.co.il/?w=//893152

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by shloosh,

לולול http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4297 "באמצעות משגר טילים נישא"

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by ben389,

אם זה היה פה סליחה ואפשר לנעול. http://whiler.free.fr/bf2/demos/Mine.wmv

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Asaf.Y,

שהשנה הזאת תהיה שנה הרבה יותר מוצלחת מהשנה הקודמת,שיהיה כבר שקט בארץ הזאת,שנה מוצלחת בלימודים,בעבודה,בצבא. וחג שמח . ממני אסף.

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by borg,

אני מעוניין במילון leet דו-כיווני המאפשר תרגום מלים בודדות וטקסטים שלמים. יש דבר כזה?

• 31 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. Started by Guarding angel,

לילה טוב לכולם וחג שמח אז מה אתם אוהבים לאכול?

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by iakovl,

על מנת לא לסתום את התראד מנטוס וקולה לא הולכים יחד ?? החלטתי לפתוח ת'ראד נפרד פרויקט פורום HW מס' 1 - MOACB Mother Of All Cola Bombs המצרכים שאנחנו צריכים קולה והרבה מיכל של מי עדן מנטוס והרבה ומנגנון שיחרור יש מתנדבים? נכון לעכשיו יש לנו צלם Cool_Boy-PP אנחנו זקוקים למטרה ושאהיד

• 31 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. http://www.killsometime.com/Video/video.asp?ID=346 אלוהים יעזור לצלמים המסכנים ולדבר הגדול הזה...

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. אני שואל כי אני רוצה להתקשר אליהם ולנסות להוריד את המחיר שאני משלם בעבור התשתית, לחבילת 1.5MB/128K, אז אני צריך ממוצע מחירים שכולם משלמים. הם בנתיים גובים ממני 70 שקל, והם לא מוכנים להוריד את המחיר בטענה שאני לא לקוח חדש (ששינה לפני כמה ימים ספק), ורק ללקוחות חדשים מותר להביא מחירים יותר זולים :-\. הייתם פעם במצב כזה? מה בדיוק אני יכול לעשות? זה מאוד מרגיז כשאני רואה שכמעט כולם משלמים להם 35 ש"ח על אותה החבילה שלי יש, ואני משלם להם פי 2 :-X.

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. עניין אותי לדעת... תודה למשתתפים.

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by liav12,

מישהו יודע מה הלמבורגיני המהירה ביותר? אני יודע שקיימת הלמבורגיני גאמבאלה(gamballa) שמגיעה ל410 קמ"ש,או שיש יותר מהירה, מישהו יודע אם הולכים לפתח חדשה? סתם לידע אישי

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by CaRTeR,

נניח ויש לי חשבון של צעירים עם כרטיס והכל, רק שאני לא יכול לעבור את הסכום שיש לי בחשבון כלומר אני לא יכול להיכנס למינוס. עכשיו נגיד שהחיוב שלי הוא ב 15 לחודש ב 8 לחודש היה לי בחשבון 100 שקל וקניתי באותו יום משהו שעולה 150 שקל זה יתן לי לקנות את הדבר ב 150 שקל , רק שאני אצטרך להכניס עוד 50 שקל עד ה 15 לחודש ? או שבאותו רגע הוא לא יקבל את זה בכלל?

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. טוב , הגיע הזמן , צריך להסגיר את עצמי ולגמור את הבעיות עם הצבא :-X הממ היתי עריק יום אחד. זאת אומרת 46 ימים בבית. כדי לא להשפט ביחידה (כי אז היו נותנים לי בראש) אלה להשפט בבית דין , ששם מקלים בדרך כלל. ביחידה זה כבר הופך להיות עסק אישי , ככה שעדיף שלא להשפט שם :] בכל מקרה , אני מסגיר את עצמי , היום ב 11:30 בלילה.. (כי אז בחצי שעה שאני יהיה שם זה ירשם לי כיום שלם בכלא) הממ אני מאמין שאני יקבל בסביבות ה 30 עד 45 גג. (פעם שניה שלי בכלא חחח ) ואני יוצא מהכלא אזרח חופשי בכל מקרה , ההודעה הבאה ממני תיהיה כשאני ישתחרר , איפה שהוא בדצמבר. (איזה באסה אפילו היום הולדת בכלא ) הממ תעדכנו אותי בכל החדשות כשאני אחזור.. להתראות :]

• 31 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.