כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
סליחה שאני נדחף לחייכם, אבל מי שרוצה לענות, מוזמן... הכוונה למחשב הראשי בלבד! זה thread דיכאוני, אז אם בא לכם לומר 'איזה באעסה שאין לכם מחשב יותר טוב' ולשתף את כולם בצערכם (הזמני, עד למחשב הבא, כמובן! ;D) אז בבקשה... נ.ב. הת'רד הזה נועד כדי שארגיש יותר טוב עם הגרוטאה שלי, ושאדע שיש כאלה שהחומרה שלהם גרועה יותר משלי...
-
כנסו לאתר הבא: http://www.speakeasy.net/speedtest/ בחרו ב-LOS ANGELES. והעתיקו את התוצאה שקיבלתם (למטה) וכתבו מה החבילה שלכם ודרך איזה ספק ותשתית אתם גולשים. שימו לב לכמה דברים: 1. יש לבחור כולם באותו שרת - LOS ANGELES - כדי שההשוואה תהיה נכונה 2. שאין צריכה של רוחב הפס שלכם בזמן הבדיקה (שלא תהיה ברקע תוכנת שיתוף קבצים, לא להוריד משהו או לטעון אתר בו זמנית וכו') 3. יש לכתוב כמובן באיזה חבילה אתם גולשים אם אתם לא מבצעים את הסעיפים האלו עדיף שלא תשתתפו, כי התוצאות יהיו לא אמינות. למשל: Netvision, Cable, 3Mbps/278kbps Download Speed: 290 kbps (36.3 KB/sec transfer rate) Upload Speed: 269 kbps (33.6 KB/sec transfer rate)
-
- 30 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום באתר mako יש את התוכנית "בין כרכור לסינגפור", תוכנית קטנה בת 4 פרקים. התוכנית באתר היא לצפייה ישירה, הבעיה היא שכשצופים בה, ה-audio נשמע פעמיים, עם דיליי של 2 שניות בערך בין אחד לשני. איך אני יכול להוריד את הקבצים של הוידאו שהם משתמשים בהם אליי למחשב? והאם זה יהיה פורמט שתוכנות לצפייה בוידאו מכירות? (אני משתמש ב-VLC) העמוד בו יש את ארבעת הפרקים הוא כאן: http://www.mako.co.il/mako-vod-keshet/karkur-singapur-s1 תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 4.6k צפיות
-
-
-
-
למה בתי קברות מוקפים בגדר? לאן נעלם הצבע הלבן כשהקרח נמס? מה חשב לעצמו הבנאדם הראשון שחלב פרה? למה כשמחשב נתקע אנשים מכים את המסך? אם רגל ארנב מביאה מזל, למה היא לא הביאה מזל לארנב? למה רשיון נהיגה נחשב תעודה מזהה כשרוצים לקנות אלכוהול? מי אמור לקרוא את השלט "חובה להוביל כלבי נחייה ברצועה"? מה המילה הנרדפת למילה נרדפת? מה ההבדל בין "שם זין" ל"לא שם זין"? למה כשבנאדם מצונן החום שלו דווקא עולה? למה יש כפתור eject בשלט של הDVD אם גם ככה צריך לגשת אליו? למה ממסמרים ארון קבורה? אם עץ נופל ביער ריק מאדם, איזה רעש הוא עושה? מי הניח את השלט "אסור לדרוך על הדשא"? למה אף מגדת עתידות עדיין לא זכתה בלוטו? למה אנשים פותחים ת'רדים כאלה? תתרמו
-
- 16 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בד"כ אחרי כמה נסיונות שהיו לי בעבר.. לא אוהב לתת ביקורות רעות על חברות. רציתי לתת כאן אשכול של Pandas נגד *** בגלל שהיה לי נסיון בשניהם, אבל העדפתי רק להגיד טובות על PANDAS במקום להגיד רעות על חנויות אחרות. לשם כך, נקרא לPANDAS - PANDAS ולחנות השנייה נקרא ק'. בעבר (לפני שנה וחצי בערך), קניתי מחשב מPANDAS, קיבלתי שירות מעולה. תמיד אומרים לנטוויז'ן יש את השרות הכי טוב מכול הבחינות אבל אני חייב להודות שאפילו שזה היה רק לשם קנייה, את הניסיון ההכי טוב שלי עד עכשיו, עשיתי דרך PANDAS. דיברתי עם אחד שאת שמו לא זכור לי, כול רגע יכולתי לדבר איתו. ם דרך הטלפון וגם דרך צ'אט באתר. הזמנתי את המחשב דרך שירות הUPS שלהם והוא הגיע לאחר יום. בחנות ק' התנסיתי כשרציתי לקנות כר…
-
- 49 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה ללמוד קורס מחשבים ולמצוא בו עבודה סבירה. בגדול עניין אותי קורס MASTER DBA אבל הבנתי שחייב ניסיון נרחב לקורס. יש לי ניסיון בסיסי בחומרה (החלפת חלקי מחשב). למדתי MTLAB (שפת תכנות) וVB. עכשיו אני חושש שזה לא מספיק ל DBA כי זה קורס רציני ואומרים שקשה. אז אני רוצה לעשות קורס MCDST. הבעיה שממה שקראתי בפורום מאנשים שזו תעודה שלא שווה את הכסף שמוציאים על הקורס. אני גר בצפון הארץ, והבנתי שהמכללות המובילת זה ג'ון באייס ומדיאטק היטק כאשר שניהן בגדול אותו דבר כי הן בבעלות מטריקס. רציתי ממכם המלצה, אני רוצה ללמוד מקצוע שיתן לי אפשרות לעבוד בתחום בשכר נורמלי (כאשר אני אומר נורמלי אני אומר מעל מינימום בלפחות 5-10 שקל). תודה לכול מי שעוזר.
-
- 32 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. מחר אני טס ועובר לחו"ל. צריך טיפים ללקיחת מחשב נייח לחו"ל. המחשב חדש בין שנה כולל מסך 27 אינץ. jקראתי ברחבי הרשת שזה סיפור לקחת איתי את כל המחשב בטיסה מחשש לרעידותתגם רק פירוק של הכוננים לא בא בחשבון המחשב ממש חדש ואני לא רוצה להשאיר כלום מאחוr משהו שעבר את הפרוצדורה הזאת יכול להמליץ מה הדרך הבטוחה ביותר? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אנס הנרגילה http://planet.nana.co.il/jagoda/ אחד הטובים
-
אהלן לצערי נרקרע לי מיתר דווקא כשממש רציתי לנגן הממ שמעתי שגיטרה לא מאוזנת מבחינת העומס על הצוור בגלל חוסר מיתרים זה לא טוב, מישהוא יכול לאמת? האם יש צורך לשחרר את שער המיתרים? פשוט אני לא יודע כמה זמן היא תעמוד בלי מיתר, זה קצת בעיה בשבילי ללכת לקנות אחד כי אני לומד עד מאוחר יחסית והחנות הכי קרובה נמצאת דיי רחוק. בכל מקרה נקרע לי E תחתון (לא באס) בגיטרה חשמלית, האם אפשר להשאיר את זה איך שזה ולא לדאוג שהצוואר יתעקם? תודה רבה מראש!
-
- 20 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
-
-
אני סיימתי קורס MCDST ונהניתי. אני רוצה להמשיך ללמוד שם, ואני מתלבט בין 2 מסלולים: אני יכול לעשות את הקורס טכנאים שוב, אבל עם הסמכה של ויסטה ולא XP ומכיוון שזהו קורס במתכונת החדשה של servers 2008 ולא servers 2003, אז יש שני מסלולים: טכנאי למגזר העסקי ולמגזר הפרטי. חוץ מזה, חוזרים הרבה על החומר של ה- A+ (חומרה) ושוב מרכיבי מחשב, אולי קצת יותר משודרג ממה שאני הרכבתי. האפשרות השנייה היא להתקדם לתואר MCSA/MCSE 2008, אבל מאחר ואפילו הסמכה בסיסית של ויסטה אין לי, אני לא יודע האם מומלץ לי לעבור ישר להסמכות הרציוניות של MCSA/MCSE 2008. מה אתם אומרים? נשבר לי מזה שאנשים פה קוטלים את ג'ון ברייס בטירוף. אז נכון, יש את התארים האלה להרבה אנשים ואין להשוותם לתואר ראשון במדעי המחשב/הנדס…
-
- 40 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
הלו אני רוצה לקנות חרב בהזמנה מחנות בחו''ל, הבנתי הבנתי שיכולים לעשות בעיות במכס ולהחרים את החרב כי זה כלי נשק. פעם זכור לי שהיה איזשהו אישור מיוחד שהיה אפשר להוציא וזה היה עוזר בעניין הזה. למישהו יש מושג איך אפשר לקנות חרב מחו''ל [אני לא אעביר אותה, בשליחה!] בלי שיעשו לי בעיות איתה?
-
- 7 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
זה אולי אחד הדברים הכי מצחיקים שקראתי בחיים שלי, והייתי חייב לשתף. ;D מצטער אם פירסמו את זה קודם, עשיתי חיפוש ולא מצאתי... אבל מי שלא ראה, פשוט שווה הצצה! ;D ;D ;D http://www.maariv.co.il/channels/4/ART/680/953.html המשך חג נעים, ושנזכה לקרוא רק חדשות מסוג זה!
-
- 45 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
לפני מספר ימים בעת קנייה שביצעתי בסניף שופרסל,הציעו לי את כרטיס האשראי הזה שלהם,שהוא בעצם כרטיס ויזה לכול דבר אשר נעשה בשיתוף עם חברת לאומי כארד ,שהיא כידוע חברת בת של בנק לאומי. הבטיחו לי מספר דברים,כגון: פטור מלא מהתשלום החודשי בגין כרטיס האשראי עצמו (כ-13 שקל)למשך השנה הראשונה,הנחות בקניית מוצרים ועוד כל מיני דברים שאני כבר לא זוכר. לסיכום,האם לדעתכם הוא כרטיס האשראי המשתלם ביותר כיום,או שישנם אופציות עדיפות יותר??
-
- 13 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
תרשו לי לפתוח את הנושא האיכותי והמשובח לרקעים איכותיים רצוי גם בפורמט HD לויסטה (וגם לXP). כל אחד מוזמן לתת לינקים או להעלות מהמחשב שלו את הרקעים האיכותיים שלו לויסטה, כל אחד ישתף וככה יהיה לנו מאגר של רקעים יפים, תסכימו איתי שכל רקע שיהיה כמה שיהיה יפה ואיכותי - אחרי 3-4 ימים נמאס ממנו וצריך להחליף. אני אעלה כמה משלי - http://www.silvup.net/up/kjhogvsugw839p3.bmp ביינתים רק תמונה אחת אבל מבטיח שבקרוב אעלה עוד קובץ RAR עם רקעים איכותיים ביותר ביינתים מי שיש לו שיוסיף.
-
- 16 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
איך אפשר לשלוח דיסקים בארץ ? דואר רשום ? כי לפי מה שבדקתי דואר רשום זה עד 500 גרם (3 דיסקים זה יותר מ-חצי קילו ?). משלוח של חבילה עם הדיסקים בפנים ? כמה זה יעלה ?
-
- 10 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
חלק מהאנשים בפורום, אומרים שצריך לגעת בחלק מסויים במחשב מתכת בשביל לפרוק חשמל סטטי לפני שיגעו ברכיב מסויים. שאלתי את זה את אבא שלי הוא דיי מבין בחשמל, והוא אמר לי שזה לא יכול לפרוק ככה מטען. אם רוצים לפרוק, אז צריכים לחבר חוטים להארקה ולגעת בהם. עדכון: אם המחשב כבוי, והוא מחובר לשקע החשמל. אז רק אז הגוף של המארז יוכל לשמש כהארקה ואבא שלי אמר שלא כדאי לעשות את זה ככה...
-
- 10 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
כותרת תודה
-
- 1 תגובה
- 4.5k צפיות
-
-