עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Moty_p,

קניתי לא מזמן את הנתב: Edimax BR-6478AC AC1200 ויש לו שני סוגים שונים של קרינה 2.4G ו 5G. השאלה שלי, בגלל שעכשיו זה יותר קרינה ממה שהיה קודם לכן, כמה זה מסוכן לעבוד עם מוצר כזה בשותף? איפה כדי לשים את המוצר? כמה רחוק מחדרי השינה וכו' והאם באמת יש סכנה של קרינה כמו שראיתי לא מזמן בתוכנית "כלבוטק" עם המיטות החשמליות אם ניקח בחשבון בניין דירות שלכל בית יהיה מוצר כזה או דומה כמה זה הופך את הסכנה ליותר גדולה? תודה רבה על התשובות אשמח לשמוע כל דעה שלכם בנושא..

• 23 תגובות
    • 4.8k צפיות
  2. שלום לכולם בזמן האחרון שמעתי שמועות על כך שאין יותר חיוב מבחינת משרד החינוך להביא את כל הבוק ריפורטים שהתלמיד עשה על מנת לקבל ציון בגרות באנגלית. השאלה שלי היא מה היא בעצם החשיבות של הבוק ריפורטים לציון? האם חייבים אותם? פשוט איבדתי אחד ואני די לחוץ אם אני לא אמצע מה אאלץ לעשות.. תודה, אבי.

• 29 תגובות
    • 4.7k צפיות
  3. Started by intel suck,

היום לפני 25 שנה המציאו את המחשב האישי הראשון של IBM למי שלא יודע ספרו חוויות על המחשב הראשון שלכם

• 53 תגובות
    • 4.7k צפיות
  4. Started by x-dude,

http://media.animal.discovery.com/storage/fansites/petstar/video/2005/01/petstar_einstein.swf

• 43 תגובות
    • 4.7k צפיות
  5. Started by Yanir7,

יש כאן רוכבי אופנועים/קטנועים? הוצאתי רישיון ואני מת כבר לקנות לי אופנוע. אני מתלבט בין כמה דגמים ואני צריך חוות דעת והמלצות: הונדה CBR125, היוסאנג GT125R והקימקו קוואנון 125. תודה לממליצים

• 14 תגובות
    • 4.7k צפיות
  6. Started by shlomishlomi,

הרופא הביא לי גלולות נגד פצעונים ומשחה עכשיו השאלה שלי הם לא מיבשים את הפנים? מישהו השתמש בהם? :s05: שמעתי זה לא טוב לפנים ומיבש אותם וגם לא טוב לגדילה?! ... ד"א קוראים לגלולות: מינוציקלין ולמשחה :נאו-מדרול בקיצור אני מפחד לקחת אותם מישהו השתמש בהם???

• 39 תגובות
    • 4.7k צפיות
  7. Started by redti,

אוקיי אז ככה דיון שעבר לא היה ממש לעניין אז ככה... הדיון הזה נועד לגרום לחלקנו עד כמה ישיבה מרבית על המחשב יכולה לפגוע בכושר בגופני כל אחד ישים פה את הביצועים שלו ויחד ננתח את המקרה... בקשר לקטע של "השישית קולה" הרגת אותי מצחוק בדיחה ממש טובה!!! חוץ מיזה מה קורה פה פורום מחשבים חשבתי אני יקרע לכולם פה ת'צורה... פתאום אחד עושה 100 שכיבות שמיכה??!?!?!?! אני עושה 50 ומתעלף אתם בטח נראים כמו איזה חיות רעות!! למנהלים כפי שאתם רואים הדיון הזה קצת יותר ענייני וקשור למחשבים .. אז נא לא לנעול תודה!

• 90 תגובות
    • 4.7k צפיות
  8. Started by moty2007,

שלום לכולם . רציתי ליידע את כולכם שכדאי לבדוק את המפרט של המחשב כדי לראות אם באמת סיפקו לכם את מה ששילמתם עליו. אני אספר לכם מה קרה לי , הלכתי ביום שישי לקנות מחשב מ ZED מחשבים וקניתי מערכת מחשב שבה הובטח לי לוח אם INTEL עם מהירות של 1600 MHZ וזכרון 2048 של קינגסטון . כשהגעתי הביתה הופתעתי לגלות שהלוח אם שקיבלתי היה עם מהירות של 1333 MHZ בלבד ובנוסף הזיכרון היה מתוצרת SAMSUNG .אני חושב שזה חמור מאוד שדברים כאלה קורים ואני מתכוון לגשת לשם על הבוקר ביום ראשון ולקבל את כספי בחזרה ולהחזיר להם את המחשב .אני מתכוון בפעם הבאה שאני קונה מחשב ( ממקום אחר כמובן ) לבקש מהטכנאי לפתוח את המארז מיד אחרי ההרכבה כדי לראות במו עיניי שלא רימו אותי שוב ואני מציע גם לכם לנהוג כך. א…

• 31 תגובות
    • 4.7k צפיות
  9. Started by Dimka,

שלום, השתחררתי ביוני השנה וזו פעם שניה שאני מקבל צו חריג... בפעם הראשונה הסכמתי כי זה הסתדר לי. איך שחזרתי ממנו הבייתה כולי אבק וללא מקלחת כמה ימים, רואה בתיבה שלי עוד מעטפה עם צו חריג! זה עיצבן אותי מאוד כי לא דיברו איתי על זה, דיברתי עם הקצינת קישור ואמרתי לה שאני לא יכול לעשות והיא הפנתה אותי למפקד במילואים שלי. דיברתי איתו והוא אמר לי שזה טעות וזה צו רגיל כי זה אימון בלה בלה בלה והוא לא "משחרר" אותי. הפעם לא יכול לעשות כי זה לא מתאים לי והמנהל שלי גם בפעם הראשונה לא היה מרוצה שהסכמתי לצו החריג... הקצינת קישור עושה ראש קטן והמפקד משקר... מה לעשות? אני יכול סתם לא להגיע לצו הזה? איך זה עובד? (הרי הודעתי לשניהם שאני לא יכול לבצע את המילואים)

• 11 תגובות
    • 4.7k צפיות
  10. כן, כן, אני יודע הסיכוי שלי לזכות שווה בערך לסיכוי שאני אצליח לז**ן, אבל אני משתתף בכל מקרה. נמאס לי להתבשל ברכב בלי מזגן ולנוכח מצבי הכלכלי בתור סטודנט שדרוג רכב לא באה בחשבון. לכן החלטתי להשקיע כל יום 30 ש"ח בקניית ארוחה במקדונלס. פתחתי תיקייה לצורך שמירת קבלות ואני מוכן להתאכזב. בכל מקרה, יש משהו שלא הבנתי ואף עובד במקדונלס לא הצליח להסביר. באתר של מקדונלס כתוב: כל קניית ארוחה מקנה מספר מזל המזכה בהשתתפות הגרלה אחת. http://www.teleclal.com/mcd2010/main.aspx נגיד יש ברשותי 8 קבלות (דרך אגב במקדונלס מבקשים שם למערכת. כנראה כדי למנוע מאנשים לאסוף קבלות בפחי אשפה. לעזאזל. חכמים) וכמובן 8 מספרי מזל. אני מזין את מספרי המזל למערכת ונכנס להגרלה. 8 מספרי מזל מאפשרים לי להשתתף ב…

• 28 תגובות
    • 4.7k צפיות
  11. אתם מבינים איזה משמעותי זה ? מחשב שעלה 6000, יעלה 6700. תחשבו מה קורה לאלה שמשקיעים הרבה במחשב (סכומים של 10000 ש"ח כמו במפרטים שלכם). HWzone, כדאי תתחילו להתאים את המפרטים שלכם לדולר החדש.... כי אני חושב שאחרי העלייה הזאת המחיר של המחשב שעולה 10000 ש"ח קצת יעלה... (הדוגמה הכי חיצונית) אם המחירים בארץ ישראל הולכים לפי הדולר, אז שגם יחליפו את המטבע לדולר. אי אפשר ככה לשחוט אנשים...

• 41 תגובות
    • 4.7k צפיות
  12. Started by orei,

שלום לכולם אני חייל ואני משרת די רחוק מהבית (8שעות) כך שנוצר שיש לי הרבה זמן פנוי בנסיעות מישהו יכול להמליץ לי על ספר טוב בתחום המחשבים? לא ספר של תוכנות או דברים כאלה שאני צריך מחשב לידי זאת אומרת תיאורטי בעיקר. תמיד רציתי להבין איך מחשב פועל מה בעצם עושה כל חלק ואיך הוא פועל אז אם יש משהו בתחום אשמח תודה ושבוע טוב!

• 19 תגובות
    • 4.7k צפיות
  13. Started by JOHN BIRION,

http://tom.madoka.be/stuff/funstuff/smurf/ חמוד...

• 44 תגובות
    • 4.7k צפיות
  14. Started by xtract1,

לחברה שלי יש חשבון בשני האתרים הנ"ל. פתאום היום בלי שום שינוי מצידה,הסיסמא השתנתה (ומן הסתם אנחנו לא יודעים אותה) ואי אפשר להכנס לא לאתר הזה ולא לאתר הזה. ניסיתי להכנס ל"שכחתי את הסיסמא שלי" אבל ה-facebook שולח לאימייל שלה ב-gmail אבל כאמור גם אליו אי אפשר להכנס בגלל שהסיסמא פתאום השתנתה בלי התערבות מצידנו. בקיצור,אין לי ממש מושג מה עושים. ראוי לציין ששתי הסיסמאות היו שונות לגמרי ככה שאפשר לשלול פריצה או משהו כזה. מעבר לזה,ניסינו בכמה מחשבים ככה שגם אפשר לשלול וירוס או משהו בסגנון. Help!

• 18 תגובות
    • 4.7k צפיות
  15. Started by TermiNal,

אז ככה, יש לי מורה שכבר תפס כמה תלמידים שהביאו לו בוקריפוט מהאינטרנט והוא מכיר את כל האתרים שאפשר להוריד דרכם בוקריפורטים.. הבעיה היא שעד סוף סוכות אני חייב להגיש 5 בוקריפורט או שירדו לי 3 נקודות על כל אחד במגן של G מישהו פה שסיים יב' ב5 יח'ל או אפילו מישהו בי'\יא' ברמה של 5 ויכול להעלות לפה את מה שהוא הכין אני ממש ממש אודה לו... תודה לכם!

• 5 תגובות
    • 4.7k צפיות
  16. Started by redead,

למה למרות שהם קיימים כבר המון זמן , עדיין יש שוטרים גם עם המדים הישנים ?? הם רוצים להראות שהם פזמנקים או משהו ?

17. שלום חברים. אני רוצה לעבור ולהשכיר דירה אבל לא יודע אם עדיף לעבור לדירה כבר עם מזגן או לדירה ללא מזגן, איפה אוכל לרכוש חדש. אתם בטח מכירים מזגנים חיצונים ישנים בצורת מלבן עם מאוורר בפנים? האם מזגנים כאלה פחות חיסכוניים ממזגנים חדשים שיש עכשיו? אני רוצה לדעת מה אני מרוויח ומפסיד בשני מקראים. ומה דעתכם אם אמצא דירה טובה אבל עם מזגן ישן וארצה לקנות ולהתקין חדש? בעל הבית יכול לאשר את זה? כמה אתם משלמים על מזגן שעובד 8 שעות ביום בתוכנית חיסכון בחשמל? מישהו מכיר פורומים בנושא שכירות דירה מצד שוכר איפה אני יוכל לשאול שאלות בעתיד? תודה.

18. http://www.youtube.com/watch?v=-h1aruFrtq0 לפחות בשבילי (ילדות של שנות 80-90)זו היתה ההתקלות הראשונה עם מושג של אפשרות של פריצות למחשבים ובדיעבד כל נושא אבטחת מידע. מאוד נוסטלגי. האם יכול להיות שזוהי הבעת תמיכה ראשונה בהאקינג? ד"א אם אתם מכירים עוד סדרות ישנות העוסקות בתחום המחשבים אשמח אם תשתפו. עריכה: ערכתי את ההודעה במטרה להקטין את שגיאות הכתיב במידת האפשר.

• 39 תגובות
    • 4.7k צפיות
  19. אז כמו שכתבתי מחר אני מתגייס (שיריון) מקווה שיהיה טוב, בכל מקרה אני קצת מבולבל בנושא של מה להביא.. חברים אמרו לי לארגן תיק גדול עם כל הדברים: בדגים ודברי רחצה וכ'ו... עכשיו בדקתי בטופס שנשלח לביתי וכתוב שם שאת כל הדברים אני מקבל שם כולל תיק וכל הביגוד וכ'ו... אז אם כך מהאני מביא ליום גיוס חוץ מכל הטפסים הרגילים?

• 36 תגובות
    • 4.7k צפיות
  20. Started by kinggil,

שלום יש לי היום סמסונג 514 הישן הזה, ראיתי שיש באורנג מוטורולה E1000 ב 684 שקל שווה לקנות כזה? תודה

• 93 תגובות
    • 4.7k צפיות
  21. שלום לכולם, מכיוון שאני לא הייתי הרבה בים המלח, השאלה שלי על איזה חוף בים המלח אתם ממליצים? רצוי שהחוף יהיה בחינם או במחיר סביר, כי אנחנו מגיעים קבוצה של אנשים.. וכמובן נקי,איכותי, עם בוץ... אנחנו מתכוונים להשיאר בחוף מהבוקר עד הצהריים, אנחנו=משפחה=מבוגרים וילדים בני 18+ תודה לכולם..

• 5 תגובות
    • 4.7k צפיות
  22. Started by CyberBot,

אני מעוניין להתפטר מהעבודה בגלל סיבות כאלו ואחרות מה אני כותב במכתב? מבלי להיות פלצני זה סה"כ חנות מכירות

• 24 תגובות
    • 4.7k צפיות
  23. שלום, לאחרונה נשלחתי לבצע בדיקות דם משום שהייתי חולה ופניתי לרופא שלי. בתוצאות של בדיקות הדם התגלה כי התפקוד של הכבד לקוי, הסברתי לרופא שלי שב2006 לקחתי תרופה שנקראת רואקוטן (נגד חצ'קונים ופצעי בגרות), אמרתי לו שבאותה תקופה הייתי לוקח 100 מ"ל ליום במשך 3 חודשים כי זה מה שהרופאה אמרה לי לקחת ונתנה לי מרשם לזה. הרופא לא "האמין" לי, הוא יותר היה בהלם ובמצב של שוק שאני בעצם עוד חי (פחות או יותר), ואמר שזה לא הגיוני. אמרתי לו שזה מה שנתנו לי וגם הסברתי לו שלא הסבירו לי שאני צריך לבצע מעקב על זה, לבצע בדיקות דם כל איזה חודש או כמה שבועות. אז כל התקופה גם לא עשיתי מעקב (כי לא הוסבר לי). לאחר 3 חודשים שבהם נטלתי 100 מ"ל ליום, הייתי אמור להתגייס, ביום הגיוס שלי בבקום דיברתי עם רופ…

• 27 תגובות
    • 4.7k צפיות
  24. All copyrights reserved to SWEDEN

• 52 תגובות
    • 4.7k צפיות
  25. Started by alexta-z,

שלום וצהריים טובים יש ילדה בכיתתי שהיום בשיעור חינוך נגנב לה הפלאפון , חבר שלי היה עד לגניבה אבל לא מוכן להלשין על הבחור שלקח לה , הילדה מאשימה אותי ומאיימת עליי שהיא תלך למשטרה ! מה אני צריך לעשות ? חשבתי לתבוע את הילדה על הוצאת דיבה , האשמות סרק ואפלייה . האם יש לי עילה לתביעה ? תודה, נ.ב - תוכלו לענות לי מהר :-\

• 51 תגובות
    • 4.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים