עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Alexkmr,

הלכתי היום לבדיקה שיניים אחרי שנתיים שלא הייתי אצל רופא שיניים, ומסתבר שאני צריך כמה סטימות, וטיפול שורש בשן בעייתית עוד מבעבר.. עבור 5 סטימות וטיפול שורש + כתר הם רוצים 3400 שקל. יש לציין שאת הבדיקה עשיתי במרפאות מכבי לטיפול שיניים. זה נשמע מחיר סביר? למשהו יש ניסיון עם הרופאי השיניים במכבי?

• 35 תגובות
    • 4.5k צפיות
  2. Started by CreativeX,

משחק נחמד, שהמטרה פה לגרום לכולם לחצות את הנהר.. מכיוון שזה בסינית אז הנה ההוראות: מותר רק ל2 אנשים לעלות על הרפסודה אסור לאבא להישאר לבד עם הבנות מבלי נוכחות האמא אסור לאמא להישאר לבד עם הבנים מבלי נוכחות האבא הגנב חייב להיות בנוכחות שוטר רק האבא, האמא והשוטר יכולים להפעיל את הרפסודה הנה המשחק: http://www.gsart.com.br/midia/riverIQGame.swf תהנו מקווה שלא פרסמו כבר קודם

• 7 תגובות
    • 4.5k צפיות
  3. Started by redti,

אני לצערי מתחלק עם אחי :-\ לכל אחד יש יומיים בשבוע שהם רק שלו! וכל שאר הימים מתחלקים שעה שעה זה חלוקה מצויינת ממליץ עליה! איך אתם מתחלקים אחים או אחיות שלכם?

• 56 תגובות
    • 4.5k צפיות
  4. האם יש דבר כזה בארץ? אני מחפש כובעים של new era ובפרט של הניו יורק ינקיז בארצות הברית יש לפחות מיליון כובעים ומיליון חנויות שמוכרות אותם ובארץ אף אחד לא יכול לייבא אותם? האם אני יכול להזמין מאתרים מחול? כמו האתר של new era או מהאתר של ריבוק? נ.ב - רק מקורי תודה רבה

• 6 תגובות
    • 4.5k צפיות
  5. Started by WarMachine,

אנשים בואו נפתח תחרות למי פה יש את המראה הכי יפה של שולחן העבודה שלו,כל אחד יתן לינק או יעלה תמונה ובסוף אנחנו נבחר מי הזוכה. (הזוכה מקבל ממני תלושים לקנייה בסך5 שקל מצרי בקיוסק הפינה שנמצא במחסום ארז) את התמונה שלי אני אפרסם יותר מאוחר

• 51 תגובות
    • 4.5k צפיות
  6. Started by none77,

מה נותן מדד עדיף לאיכות האוויר, בדיקת אחוז החמצן או בדיקת אחוז הפחמן הדו חמצני? ברור שזה לא כל התמונה

• 9 תגובות
    • 4.4k צפיות
  7. Started by fireskill,

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לצערי עכשיו ברזיל הפסידה לצרפת, צרפת שיחקו טוב מאוד נגמר בסוף 1-0

• 79 תגובות
    • 4.4k צפיות
  8. Started by DarkMoh,

אני מחפש תפקידים בצבא שיכולים להיות מעניינים. סוג התפקידים והמקומות שאני נמשך אליהם הם דברים כמו משטרה צבאית חוקרת, קצין ביטחון, ודברים בסגנון. למישהו עולה תפקיד שדומה באופן כזה או אחר למה שציינתי?

• 22 תגובות
    • 4.4k צפיות
  9. שלום! החנויות היו פתוחות היום בערב או שרק מחר? תודה ;D

• 1 תגובה
    • 4.4k צפיות
  10. Started by ofirr,

ערב טוב. אני לפני קניית עדשות מגע והייתי רוצה מס' פרטים: א' יש איזה נזק שהעדשות יכולות לגרום לעיניים? הכוונה שמעתי פעם שזה שורט את הרישתית/קרנית (אחת מהן או משהו דומה, אני לא כל כך זוכר), האם יש אמת בדבר? או שהן גורמות לנזק אחר אם בכלל? ב' אני אשים אותם לעיתים קרובות עד רחוקות (לא כל יום. ביציאות, אירועים ובטיולים וסיורים למינהם). הבנתי ששנתיות לא טובות כי הסיכוי לזיהום גדול יותר, ויומיות יקרות מדיי, לכן יש לי אפשרות בחירה בין חודשיות לחד פעמיות. מה ההמלצה שלכם? ג' יש המלצה איפה לעשות? אופטיקה הלפרין? מרכז האופטיקה? אופטיקה מרקוביץ'? ד' מלבד עדשות שנתיות/חודשיות/יומיות, יש סוגי עדשות למינהם (אני לא מדבר על צבעוניות)? ה' יש המלצות לאיזה תמיסה לקנות? גם כאן שמעתי שתמיסה מסו…

• 7 תגובות
    • 4.4k צפיות
  11. Started by ליאור שמש,

יש לי אפשרות לעבוד במחשבים אפילו עם אין לי ידע קודם ...? האם ניתן ללמוד משהו לבד ולעבוד בזה אחר כך? תודה לעונים

• 57 תגובות
    • 4.4k צפיות
  12. Started by kfirlion,

שלום, רציתי לדעת מהי השיטה הכי טובה להשיג בנות, איך לגרום להן ליפול על רגליך או לגרום להן לחבב אותך?

• 45 תגובות
    • 4.4k צפיות
  13. היי בשעה טובה נרשמתי לחדר כושר - צריך המלצה לנעלי ספורט טובות . תודה

• 8 תגובות
    • 4.4k צפיות
  14. טוב...אז ברוח הת'רדים שמעלי ומתחתי, ויש כאן אנשים שלהפתעתי יצירתיים בצורה מטורפת, מעניין אותי פתאום מה מחשביי "באפס" ירצו לקחת לאי בודד... (שלושת הדברים הקריטים) אז אני רוצה... 1. שימשיה. 2. חבר. 3. מקרר מפוצץ בבירה. זה יעזור לי לשרוד את הימים הראשונים ;D

• 43 תגובות
    • 4.4k צפיות
  15. שלום יש לי מזדה ישנה משנת 96 שעשיתי איתה תאונה (323 מזדה) כאשר הרכב קיבל מכה מקדימה וכנראה המרכב ניזוק. הלכתי להרבה פחחים והמליצו לי ללכת ל טירה שיש שם מוסכים. השאלה עם משהו היה במצב דומה ונאלץ לעשות תיקון האם יש המלצות?

• 32 תגובות
    • 4.4k צפיות
  16. אתם מבינים איזה משמעותי זה ? מחשב שעלה 6000, יעלה 6700. תחשבו מה קורה לאלה שמשקיעים הרבה במחשב (סכומים של 10000 ש"ח כמו במפרטים שלכם). HWzone, כדאי תתחילו להתאים את המפרטים שלכם לדולר החדש.... כי אני חושב שאחרי העלייה הזאת המחיר של המחשב שעולה 10000 ש"ח קצת יעלה... (הדוגמה הכי חיצונית) אם המחירים בארץ ישראל הולכים לפי הדולר, אז שגם יחליפו את המטבע לדולר. אי אפשר ככה לשחוט אנשים...

• 41 תגובות
    • 4.4k צפיות
  17. מציעים לחבר שלי את שלושת אלה. מה אתם הייתם לוקחים? אני נוטה להמליץ לו על הפורד, כי הטיוטה מיושנת והמאזדה בנאלית

• 99 תגובות
    • 4.4k צפיות
  18. Started by g0vner,

שלום חברים, ניסיתי להרשם לאתר זה המון פעמים, וכנראה יש שם בעיה בהרשמה. ראשית כל, מישהו נתקל בבעיה הזאת ויודע איך לפתור אותה ? או מישהו יודע מי האדמין שם בכדי שאוכל ליצור איתו קשר ? תודה לעוזרים. :-]

• 8 תגובות
    • 4.4k צפיות
  19. סליחה שאני נדחף לחייכם, אבל מי שרוצה לענות, מוזמן... הכוונה למחשב הראשי בלבד! זה thread דיכאוני, אז אם בא לכם לומר 'איזה באעסה שאין לכם מחשב יותר טוב' ולשתף את כולם בצערכם (הזמני, עד למחשב הבא, כמובן! ;D) אז בבקשה... נ.ב. הת'רד הזה נועד כדי שארגיש יותר טוב עם הגרוטאה שלי, ושאדע שיש כאלה שהחומרה שלהם גרועה יותר משלי...

• 63 תגובות
    • 4.4k צפיות
  20. Started by Iko89,

אהלן! בעבר היה לי סורק מדגם uniden bearcat BC 2500XLT לאחר שזה חדל מלעבוד ונזרק חשבתי על לקנות חדש.. אני לא ממש יודע היכן ניתן להשיג בארץ אחד כזה ואני יודע שלהזמין מחול יהיה בעייתי מכיוון שזה לא יעבור במכס או משהו כזה (??) http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=uniden+bearcat&_sacat=0&_odkw=uniden+bearcat&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313 איך בכל זאת אוכל להשיג מכשיר כזה ?

• 3 תגובות
    • 4.4k צפיות
  21. אוקיי, חוץ מללמוד נהיגה וללמוד לבגרויות (בערך) שמתי לב שאני לא ממש עושה משהו שיועיל לי לעתיד, וכאילו... בתכל'ס בשלושה חודשים האחרונים כל מה שאני עושה זה לצאת ולשתות ולעשן ובקיצור - שום דבר יעיל. עבדתי תקופה של חודשיים (מצטבר) אבל ב18 שקל לשעה (27 בשעות נוספות) זה לא באמת שווה את זה... חוץ מזה שיש לי עכשיו 10 אלף שקל ואין לי ממש רעיונות טובים של מה לעשות איתם (שיכול להועיל לי כאמור). אז בקיצור, אם יש לך רעיונות ככה לעיסוקים שיכולים לעזור לי לרכוש מיומנויות חשובות, או קורסים מסוימים (כל עוד זה לא משעמם מממששש....) ודברים כאלה זה יהיה ממש נחמד אם תשתפו. אגב, גם אחרי שאני מסיים ת'לימודים (סוף י"ב) יהיו לי איזה שלושה חודשים לשרוף ואין לי מושג מה אני אעשה בזמן הזה... (די נמאס ל…

• 75 תגובות
    • 4.4k צפיות
  22. Started by benor,

תראו את הדבר הזה מוזר לא? אני בטוח שזה לא קולט הרבה ערוצים כי יש הרבה ערוצים שהם מקודדים. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 4.4k צפיות
  23. Started by Oranili,

• 73 תגובות
    • 4.4k צפיות
  24. Started by Oztriker,

שלום לכולם, אני רוצה ללמוד הנדסת חשמל בטכניון, מכיוון שאני עדיין בשירות הסדיר (מסיים ביולי) לא הספקתי לעשות פסיכו, ככה שאין מצב אני נרשם השנה. מכיוון שאני לא רוצה לאבד שנה, חשבתי להתחיל בתוכנית "אפיק מעבר לטכניון" באוניברסיטה הפתוחה, מה שאומר שאני אלמד את רוב הקורסים שתלמדי הפקולטה בטכניון לומדים באותה שנה, ובשנה הבאה, כלומר אוק' 2011 אני אמשיך בטכניון את שנה ב', זאת בהנחה כמובן שאצליח לעבור את כל הקורסים הנדרשים בממוצע מעל 85. שאלה לאלה מכם שלומדים/למדו בטכניון, האם לדעתכם התוכנית כדאית? או כאלה שלמדו דרך האפיק, האם כל הסיפור אפשרי בכלל, כי הבנתי שיש הרבה למידה עצמית, לא שיש לי בעיה עם זה, שמעתי שגם ככה השנה הראשונה די קשה... מה אתם אומרים? חוץ מזה אם שי לכם המלצות כלשהן…

• 21 תגובות
    • 4.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים