כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אתם מבינים איזה משמעותי זה ? מחשב שעלה 6000, יעלה 6700. תחשבו מה קורה לאלה שמשקיעים הרבה במחשב (סכומים של 10000 ש"ח כמו במפרטים שלכם). HWzone, כדאי תתחילו להתאים את המפרטים שלכם לדולר החדש.... כי אני חושב שאחרי העלייה הזאת המחיר של המחשב שעולה 10000 ש"ח קצת יעלה... (הדוגמה הכי חיצונית) אם המחירים בארץ ישראל הולכים לפי הדולר, אז שגם יחליפו את המטבע לדולר. אי אפשר ככה לשחוט אנשים...
-
- 41 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
לחברה שלי יש חשבון בשני האתרים הנ"ל. פתאום היום בלי שום שינוי מצידה,הסיסמא השתנתה (ומן הסתם אנחנו לא יודעים אותה) ואי אפשר להכנס לא לאתר הזה ולא לאתר הזה. ניסיתי להכנס ל"שכחתי את הסיסמא שלי" אבל ה-facebook שולח לאימייל שלה ב-gmail אבל כאמור גם אליו אי אפשר להכנס בגלל שהסיסמא פתאום השתנתה בלי התערבות מצידנו. בקיצור,אין לי ממש מושג מה עושים. ראוי לציין ששתי הסיסמאות היו שונות לגמרי ככה שאפשר לשלול פריצה או משהו כזה. מעבר לזה,ניסינו בכמה מחשבים ככה שגם אפשר לשלול וירוס או משהו בסגנון. Help!
-
- 18 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אני תקוע לי ארבע שנים כבר עם מסך MAG DJ530 מגעיל וקטן ואני כבר לא מסוגל יותר! העינים כואבות מהתמונה המגעילה, הגב כואב מההתכופפות אליו כדאי לקרוא - בקיצור סיוט! אני כבר שנה מנסה לשכנע את אבא לקנות לי איזה 19" נחמד, אך זה מסרב בסיבות מעצבנות ומטומטות ביותר, לכן אני נאלץ לנקוט בצעדים חריפים שאני לא אוהב... הריגת המסך! אני רוצה להרוג את המסך הזה בדרך מהירה ושזה יראה כיאילו הוא מת לבד... חשבתי על לתת לו 230~250 וואט במקום 220 הרגילים, אך אני עדיין לא מוצא איך עושים את זה... חשבתי על לזרוק בורג לשם, אך אני מפחד שזה יגרום לשריפה אמיתית... איזה דרכים יש לכם להרוג אותו בצורה נקיה אשר תאלץ את אבא להשקיע ב-iiyama VisionMaster 454 איכותי?
-
- 66 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
יש למישהו ניסיון עם דגם מסוים שהוא יודע להמליץ עליו או לשלול אותו? דנקה
-
- 14 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
-
שלום, לאחרונה נשלחתי לבצע בדיקות דם משום שהייתי חולה ופניתי לרופא שלי. בתוצאות של בדיקות הדם התגלה כי התפקוד של הכבד לקוי, הסברתי לרופא שלי שב2006 לקחתי תרופה שנקראת רואקוטן (נגד חצ'קונים ופצעי בגרות), אמרתי לו שבאותה תקופה הייתי לוקח 100 מ"ל ליום במשך 3 חודשים כי זה מה שהרופאה אמרה לי לקחת ונתנה לי מרשם לזה. הרופא לא "האמין" לי, הוא יותר היה בהלם ובמצב של שוק שאני בעצם עוד חי (פחות או יותר), ואמר שזה לא הגיוני. אמרתי לו שזה מה שנתנו לי וגם הסברתי לו שלא הסבירו לי שאני צריך לבצע מעקב על זה, לבצע בדיקות דם כל איזה חודש או כמה שבועות. אז כל התקופה גם לא עשיתי מעקב (כי לא הוסבר לי). לאחר 3 חודשים שבהם נטלתי 100 מ"ל ליום, הייתי אמור להתגייס, ביום הגיוס שלי בבקום דיברתי עם רופ…
-
- 27 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
-
-
"כידוע לכם, בקליפורניה יש אפשרות להעביר חוקים חדשים ע"י משאל עם. כך קליפורניה אישרה שימוש במריחואנה לצורך רפואי (כן גם למיגרנות וכאבי מחזור), כך קליפורניה שללה את האפשרות לנישואים חד מיניים וכך גם ב 2010 תושבי קליפורניה יחליטו אם לאשר את הצמח לכולם. זאת כמובן בתנאי שמציעי החוק יאספו 650,000 חתימות בעד החוק בין אוגוסט לינואר. אם יש מדינה אחת בארה'ב שיש בה סיכוי להיות הראשונה בשינוי לדעתי זאת קליפורניה. מה אתם אומרים, אופטימי מידי? http://www.taxcannabis2010.org/ " קרדיט לannabannana מהמחירון (joint.co.il) מה דעתכם ? אני מתרגש! סוף סוף דיון רציני
-
- 85 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אני מעוניין להתפטר מהעבודה בגלל סיבות כאלו ואחרות מה אני כותב במכתב? מבלי להיות פלצני זה סה"כ חנות מכירות
-
- 24 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אהלן.. טוב, אז שבוע הבא אמורים להתחיל לבנות לי את החדר החדש, אז התחלתי לתכנן אותו בנתיים.. מידות החדר הם 5.50X2.40, אבל ישנם מספר מגבלות שלא ניתן לשנות, מיקום הויטרינה\חלון\דלת\מיקום הארון\מדפים הקיר (פרטים בתמונות) אני כבר די סגור על התכנון של החדר, אבל יש מספר בעיות שלא כל כך מצאתי פתרון. כמו מיקום המקררון (ליד הדלת) שמתי את כל הציוד המתוכנן כבר בתמונות, חוץ משידה שאמורה להיות ליד המיטה, וספה\פופים שאמורים לבוא אחרי המיטה (בין המיטה לטלוויזיה) אופפסס.. עכשיו שמתי לב ששחכתי לשים את המזגן, בכל מיקרה הוא אמור לבוא מעל המראה שליד הארון. אז הינה לינק לתמונות: http://s221.photobucket.com/albums/dd309/eitvrdt/NewRoom/ אז בבקשה, תזרימו הצעות לשיפור, או בכלל, לשנות את כל הסידור.…
-
- 33 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום חברים. אני רוצה לעבור ולהשכיר דירה אבל לא יודע אם עדיף לעבור לדירה כבר עם מזגן או לדירה ללא מזגן, איפה אוכל לרכוש חדש. אתם בטח מכירים מזגנים חיצונים ישנים בצורת מלבן עם מאוורר בפנים? האם מזגנים כאלה פחות חיסכוניים ממזגנים חדשים שיש עכשיו? אני רוצה לדעת מה אני מרוויח ומפסיד בשני מקראים. ומה דעתכם אם אמצא דירה טובה אבל עם מזגן ישן וארצה לקנות ולהתקין חדש? בעל הבית יכול לאשר את זה? כמה אתם משלמים על מזגן שעובד 8 שעות ביום בתוכנית חיסכון בחשמל? מישהו מכיר פורומים בנושא שכירות דירה מצד שוכר איפה אני יוכל לשאול שאלות בעתיד? תודה.
-
- 18 תגובות
- 4.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום... עוד חודשיים יש לי כבר 17.... ואין בית ספר... רציתי לדעת אם מישהו פה התעסק עם דברים כאלה..(בטוח שכן) אני רוצה לדעת איזה אפשרויות יש שקשורות לצבא או משהו כזה.. להתגייס מגיל כזה... או להירשם למשהו שקשור לצבא.. ולהמשיך אותו אח"כ אתר עם פרטים.. וכאלה...
-
- 61 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
תהנו http://s23.yousendit.com/d.aspx?id=1BV2J6CUA2WJO0FKKNN9RBWY4A
-
- 12 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
-
שלום, לפני כחודש התחלתי תהליכים (מאוד ארוכים) של יציאה לקצונה טכנית.. ואני רוצה לדעת כמה דברים שיעזרו לי לקבל את ההחלטה הלא פשוטה הזאת.. קצת רקע - קצונה טכנית זו קצונה של המערך הטכני של חיל האויר, זו קצונה של שלוש שנים קבע יוצאים אליה רק אחרי שנתיים ושמונה ולפעמים גם רק אחרי שנה קבע. אני טכנאי F16 דרג א' שעדיין לא התמקצע.. יש חמש (מהמילה חימוש..) ויש מכונאי מטוסים. אני רק חצי שנה בצבא וכבר הוציאו אותי לקצונה בגלל שזה תהליך מאוד ארוך.. אז ככה, רציתי לדעת עד כמה נחשבים קצינים משוחררים באזרחות? עד כמה זה יתרום לי בהמשך העובדה שהייתי "קצין"? אני דיי בטוח שבתור קצין ממס אני ימצא עבודה בתעשייה האוירית ואם אני יהיה קצין חימוש אז אולי אפילו (סיכוי קטן אבל עדיין קיים) שאני ימצא עב…
-
- 2 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אני קניתי אותו... אני מאכיל אותו... אני משחק איתו והוא לא מפסיק לקלל אותי קניתי אותו מחבר לפני כמה חודשים, ואני לא יודע מה קורה בבית שלהם, אבל התוכי לא מפסיק לקלל... זה היה מצחיק עד שהוא הזכיר לסבתא שלי ( בת 75 ) במה אמא שלה ( שמתה כבר ) עובדת... אני מנסה לדבר איתו יפה אבל אני מתחיל לפזול לשים אותו בטוסטר... רעיונות משהו ?
-
- 30 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, אמא שלי נוסעת לסין ביום שלישי טיול מאורגן (סין, הונג קונג, בייג'ין, מקאו וכו') וחשבתי להביא משם אייפון... כדאי להביא? מה עוד אפשר להביא?
-
- 14 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני חייל ואני משרת די רחוק מהבית (8שעות) כך שנוצר שיש לי הרבה זמן פנוי בנסיעות מישהו יכול להמליץ לי על ספר טוב בתחום המחשבים? לא ספר של תוכנות או דברים כאלה שאני צריך מחשב לידי זאת אומרת תיאורטי בעיקר. תמיד רציתי להבין איך מחשב פועל מה בעצם עושה כל חלק ואיך הוא פועל אז אם יש משהו בתחום אשמח תודה ושבוע טוב!
-
- 19 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין פלאפון HTC eris באיביי 220 דולר +- חדש ומשומש ב170 דולר באמזון אני מצאתי חדש ב165 דולר ומשומש ב110 דולר למה כזה משמעותי ? תודה אגב איך הפלאפון לתקציב ?
-
- 11 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש סקייטבורד חדש אחרי שהישן פג תוקף :'((נשבר...) לא משנה לי מאיפה מצדי ebay וכו.. אבל רצוי מחיר כולל משלוח הנה סקייטבורד שחבר שלי המליץ עליו: http://cgi.ebay.com/BLIND-Skateboards-REAPER-OG-Complete-Skateboard_W0QQitemZ7212549913QQcategoryZ16264QQrdZ1QQcmdZViewItem אז ככה: 1)blind חברה טובה? 2)האם הוא מתאים לפעלולים ויחזיק הרבה זמן? בתודה שגיא
-
- 8 תגובות
- 4.7k צפיות
-