כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
-
בבזק-בינל' יש לי בעיות ניתוב לחול שהם לא מצליחים לפתור, ואני מעוניין לעבור לספקית אחרת לחבילת 2.5M (התשתית היא HOT) הדרישות: - מהירויות הורדה לחו"ל - סטרימינג ללא תקיעות המועמדות: - אקספון (מחיר אטרקטיבי) - 012 - CCC - אורנג' - נטויז'ן מי שממליץ על חברה כלשהיא, אשמח אם יציין את המחיר שהוא משלם ( אם זה 2.5M)
-
- 22 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אני קניתי אותו... אני מאכיל אותו... אני משחק איתו והוא לא מפסיק לקלל אותי קניתי אותו מחבר לפני כמה חודשים, ואני לא יודע מה קורה בבית שלהם, אבל התוכי לא מפסיק לקלל... זה היה מצחיק עד שהוא הזכיר לסבתא שלי ( בת 75 ) במה אמא שלה ( שמתה כבר ) עובדת... אני מנסה לדבר איתו יפה אבל אני מתחיל לפזול לשים אותו בטוסטר... רעיונות משהו ?
-
- 30 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, רציתי לשאול אתכם בתקווה שאתם יודעים את התשובה, מדוע קוראים למסיכת אב"כ מסיכת M15 בנוסף לכך אם מישהו יודע את התשובה לשאלה הנוספת אשמח לתשובה, מדוע קוראים למק 77 ככה? תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אני מנסה לרכוש נעל באתר runningwarehouse ולשלוח אותה לBuy2USA כדי שישלחו לי אותם ארצה. אחרי חצי שעה של מילוי פרטים וכו' אני מנסה לשלם אך לא מצליח כיוון שהכתובת שמצויינת בPayPal לא תואמת לכתובת של Buy2USA. יש אפשרות לעקוף את החסימה? ד"א אשמח שאנשים שכבר רכשו נעליים דרך B2U יפרטו באיזה אתרים הם רכשו את הנעליים ואם המצב שלהם הוא כמו שלי רק שהם הצליחו. בנוסף אשמח אם אנשים שרכשו דרך האתר הזה עם PAYPAL יפרטו את תאריך הרכישה. תודה מראש!!
-
- 17 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום למי שקורא רציתי להמליץ על סוכריות טעימות שקיבלתי וזה סוכריות שנראות כמו שברי זכוכית ויש להם טעם של " בן גיי " כמו המשחה שמורחים שנתפס לך השרירים. יש להם ממש את הריח של הבן גיי וטעם דומה מאד חחח יש כאלו שלא אוהבים את זה אבל אני מאד נתפסתי לטעם הזה וזאת פעם ראשונה שאני אשכרה אוכל " בן גיי " קוראים לסוכריות האלה ice chips בטעם wintergreen לא רוצה לתת קישור כדי לא לפרסם חנות כזו או אחרת תגגלו את השם. תמונה :
-
- 5 תגובות
- 4.6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
הייתי רוצה לשאול באופן כללי, איזה דברים מפריעים לכם כשאתם מוסרים את המחשב לתיקון \ כשמחשב חוזר מתיקון. מהדברים הכי קטנים, כמו שלא מנקים אותו מאבק או לא מגדירים את ההתקשרות לאינטרנט\אימייל, ועד לדברים גדולים כמו מחיקת חומר בלא רשות או שהפתרון לא תאם לתקלה. שפכו, כל מה שיש לכם לומר על הבעיות השירותיות או המקצועיות עם טכנאי המחשבים בישראל.
-
- 54 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
איזה אתר טוב יותר? http://www.derech.co.il/ (המסלול החינמי או המסלול שעולה 10 ש"ח?) או http://www.lamed.co.il/
-
- 14 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
-
לא יודע איפה לשים את זה, אבל אני ממש מחפש שעון כזה. מצאתי שעון דיגיטאלי לקיר ב300 שקל בחנויות לגבר הללו, אבל זה יקרררררררר! (שעון מאור כזה, מ8 digit אדום גדול מאד) מצאתי עוד אחד לא מואר, עולה 100 שקל, אבל התצוגה בו קטנה יחסית והם עוד דחפו שטויות שאני לא צריך כמו טמפרטורה וכו.. ממש ממש ממש מיותר! שעון קיר עם מחוגים בלי הרעש של השניות עוד לא מצאתי מישהו ב-ב-ק-ש-ה יכול לעזור לי? (נשבר לי כל לילה להוציא את הבטריות מהשעון)
-
- 5 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום באתר mako יש את התוכנית "בין כרכור לסינגפור", תוכנית קטנה בת 4 פרקים. התוכנית באתר היא לצפייה ישירה, הבעיה היא שכשצופים בה, ה-audio נשמע פעמיים, עם דיליי של 2 שניות בערך בין אחד לשני. איך אני יכול להוריד את הקבצים של הוידאו שהם משתמשים בהם אליי למחשב? והאם זה יהיה פורמט שתוכנות לצפייה בוידאו מכירות? (אני משתמש ב-VLC) העמוד בו יש את ארבעת הפרקים הוא כאן: http://www.mako.co.il/mako-vod-keshet/karkur-singapur-s1 תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 4.6k צפיות
-
-
אהלן.. טוב, אז שבוע הבא אמורים להתחיל לבנות לי את החדר החדש, אז התחלתי לתכנן אותו בנתיים.. מידות החדר הם 5.50X2.40, אבל ישנם מספר מגבלות שלא ניתן לשנות, מיקום הויטרינה\חלון\דלת\מיקום הארון\מדפים הקיר (פרטים בתמונות) אני כבר די סגור על התכנון של החדר, אבל יש מספר בעיות שלא כל כך מצאתי פתרון. כמו מיקום המקררון (ליד הדלת) שמתי את כל הציוד המתוכנן כבר בתמונות, חוץ משידה שאמורה להיות ליד המיטה, וספה\פופים שאמורים לבוא אחרי המיטה (בין המיטה לטלוויזיה) אופפסס.. עכשיו שמתי לב ששחכתי לשים את המזגן, בכל מיקרה הוא אמור לבוא מעל המראה שליד הארון. אז הינה לינק לתמונות: http://s221.photobucket.com/albums/dd309/eitvrdt/NewRoom/ אז בבקשה, תזרימו הצעות לשיפור, או בכלל, לשנות את כל הסידור.…
-
- 33 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
זה אולי אחד הדברים הכי מצחיקים שקראתי בחיים שלי, והייתי חייב לשתף. ;D מצטער אם פירסמו את זה קודם, עשיתי חיפוש ולא מצאתי... אבל מי שלא ראה, פשוט שווה הצצה! ;D ;D ;D http://www.maariv.co.il/channels/4/ART/680/953.html המשך חג נעים, ושנזכה לקרוא רק חדשות מסוג זה!
-
- 45 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אני צריך להירשם לעתודה ואני לא יודע מה להחליט , אני נוטה יותר לכיוון ההתעמקות בתוכנה , אז אם מישהו יודע על מה אני מדבר ומוכן לפרט ... זה המקום ! בתודה , עתודאי לעתיד (בתקווה!)
-
- 12 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אז ככה זה המצב שלי:4 מגה בבזק בינלאומי,5 ב012 (בלי גיימר). http://www.bezeq.co.il/Internet/Pages/20mbs-Plp.aspx אני מתלבט בקשר למבצע של בזק עם ה20mb ואני מחפש-יש קאצ'?. בנוסף,אני מחפש אולי ספק חדש,יש המלצות? האם להחליף ספק דורש משהו פיזי (החלפת חוטים בבית או משהו כזה)?. רק להדגיש:אני משתמש באינטרנט גם למשחקי רשת כבדים,כרגע לBF3. תודה לעוזרים.
-
- 21 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום רב לכל חברי הפורום. רציתי לשאול כמה שאלות לגבי קורס נתיב מי שמכיר/היה בו. -מתי הקורס יכול להתחיל בערך? כלומר באיזה חודשים הוא מתחיל? -אני רוצה לצאת לקורס פתוח אבל אין לי ת"ש, האם זה ממש קשה להשיג נתיב פתוח בלי ת"ש ? -באיזה שעה מסיימים יום לימודים בדרך כלל ? -האם יש אנשים איכותיים בקורס הזה? -האם בכלל שווה לצאת לקורס הזה כדי ללמוד/לשבור את השגרה ? תודה רבה רבה לכל העונים.
-
- 6 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
חלק מהאנשים בפורום, אומרים שצריך לגעת בחלק מסויים במחשב מתכת בשביל לפרוק חשמל סטטי לפני שיגעו ברכיב מסויים. שאלתי את זה את אבא שלי הוא דיי מבין בחשמל, והוא אמר לי שזה לא יכול לפרוק ככה מטען. אם רוצים לפרוק, אז צריכים לחבר חוטים להארקה ולגעת בהם. עדכון: אם המחשב כבוי, והוא מחובר לשקע החשמל. אז רק אז הגוף של המארז יוכל לשמש כהארקה ואבא שלי אמר שלא כדאי לעשות את זה ככה...
-
- 10 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים איכותיים, זה משהו שהשעה הזכירה לי אז להתחשב... הלכתי לחבר שלי ויש לו 786FD (כבר לא ממש אחרי הסיפור...) אז הוא חולה אלקטרונית, כל הזמן יושב עם האוזניות וכשאף אחד לא רואה, הוא מתחיל "להתפלל". מניע את הראש אחורה קדימה במהירות של 130 BPM, כמו חייזר. קיצר אני הלכתי רגע למיניבר (חי טוב הבחור) להביא לנו שתיה כי אין לו כוח לקום, הוא שכח לרגע שאני בא וכנראה היה חייב להתפלל באותו הרגע... אז אני נכנס בחזרה לחדר עם השתיה ורואה אותו מתפלל בעצבנות עם עיניים עצומות ורעש שבוקע מהאוזניות כמו המערכת של השכנות הרוסיות חולות הנפש שלי מדירה 4. 1..... 2.... 3...... בום דפק ת'ראש בזכוכית של המסך וניפץ אותה, ניצוצות עפו הוא כולו רועד מחושמל עם הראש בתוך המסך!!!!!! ממש כמו בסרטים!…
-
- 32 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אני תקוע לי ארבע שנים כבר עם מסך MAG DJ530 מגעיל וקטן ואני כבר לא מסוגל יותר! העינים כואבות מהתמונה המגעילה, הגב כואב מההתכופפות אליו כדאי לקרוא - בקיצור סיוט! אני כבר שנה מנסה לשכנע את אבא לקנות לי איזה 19" נחמד, אך זה מסרב בסיבות מעצבנות ומטומטות ביותר, לכן אני נאלץ לנקוט בצעדים חריפים שאני לא אוהב... הריגת המסך! אני רוצה להרוג את המסך הזה בדרך מהירה ושזה יראה כיאילו הוא מת לבד... חשבתי על לתת לו 230~250 וואט במקום 220 הרגילים, אך אני עדיין לא מוצא איך עושים את זה... חשבתי על לזרוק בורג לשם, אך אני מפחד שזה יגרום לשריפה אמיתית... איזה דרכים יש לכם להרוג אותו בצורה נקיה אשר תאלץ את אבא להשקיע ב-iiyama VisionMaster 454 איכותי?
-
- 66 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום! החנויות היו פתוחות היום בערב או שרק מחר? תודה ;D
-
- 1 תגובה
- 4.6k צפיות
-
-