כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אני מניח שלא מעט אנשים פה נתקלים לסיכסוכים עם השכנים, ובסופו של דבר רוצים רק למצוא מקום אחר אבל חבל להפסיד דירה כ"כ טובה. אז במקום לעבור לדירה הבאה ולהפסיד את הדירה הכי טובה בחייך, מה עושים? התשובה היא שלא משנה מה תעשו, הם עדיין יעלו לכם על העצבים! אני גר בדירה עם המשפחה שלי מהילדות, דירה שממוקמת קרוב לכל מקומות הבילוי בעיר ורחוק ממקומות בעלי "חינוך רע" (אלימות ברחובות), כבר יותר מעשר שנים אנחנו גרים פה! לפני כ4 שנים עברו לכאן, דירה מתחתנו, שכנים חדשים ומאותו יום שהדירה רשמית הייתה שלהם, השקט לא נחת עלינו אפילו לא לדקה. התחילו בשיפוצים בדירתם שהוביל לנזק פיזי של הבניין שתיקון הנזק עלה כ4000 ש"ח לשאר דיירי הבניין, התחילו בשפה אלימה כלפי כל דיירי הבניין, התחילו לחנות כ…
-
- 27 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
התגלתה מערכת שמש קרובה עם 7 כוכבי לכת שבחלקם לפחות, מתקיימים תנאים להימצאות חיים ( נו, כמו שאנחנו מכירים ). http://news.walla.co.il/item/3042965 תהנו.....
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות שתשכפל לי כרטיסי ביקור בזול? אני נותן להם את זה מוכן בתמונה, מצידי מסודר כבר על A4, רק שישכפלו לי כמה שיותר ובזול... חנות בתל אביב.. באיזה קניון או קרובה לתחנות רכבת.. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מכיוון שעד היום קיבלתי שכר שעתי רציתי לשאול לגבי שכר גלובלי. לצורך העניין המעסיק קבע: שכר בסיס 5000 ש"ח שעות נוספות 500 ש"ח שורה תחתונה האם המשכורת תהיה 5500 ש"ח ? או 5000 ש"ח קבוע ואם במידה ויהיו שעות נוספות אקבל את התוספת של ה-500 ש"ח ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה השכר של טכנאי מחשבים בחברת הייטק עם ניסיון ללא ידע ב " שרתים " רק רשת ביתית , נתבים .. וכו' ...הרכבה מחשבים , תיקון מחשבים , ציוד היקפי מדפסות , סורקים , ללא שרתים !! עבודה פרונטלית עם לקוחות חברה . הציעו לי 6000 ברוטו זה נשמע נמוך מאוד ללא רכב בחברת NESS , חבר שלי גם טכנאי רק " שטח " ללא ידע בשרתים ! ומקבל בחברה 6900 + רכב + פלאפון , 6000 ברוטו נחשב טכנאי מתחיל אחרי קורס ? או שעדיף לחכות למשרה שטח? או שכר גבוה יותר ? תמיד שואלים אותי אם יש לי ידע ב AD אקטיב דירקטורי ? קשור לשרתים ? והאם זה מסובך ללמוד בשטח ללא קורס ? הסתכלתי באתר של ALL JOBS וראיתי שם שטכנאי מתחיל מקבל בין 5-8 ברוטו וטכנאי ותיק מקבל בין 8-13 ברוטו , היה שם קטגוריה ניהול בכיר…
-
- 24 תגובות
- 22.1k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת כמה בערך אמור לעלות עבודה של טכנאי (פרטי, לא חברה או משהו כזה) שעושה את הדברים הבאים: 1: לוקח את המחשב מבית הלקוח. 2: קונה חלק מהחנות (תשלום נפרד כמובן) עבור המחשב ומרכיב אותו. 3: התקנת WINDOWS XP מחדש עם כל הדרייברים וכו וכו. 4: מחזיר את המחשב ללקוח. כמה בערך זה אמור לעלות? בממוצע?
-
- 55 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אם אני עובד משעה 11 בלילה יום שישי ועד 10 בבוקר יום שבת, השכר לשעה שלי הוא 25 שקל ברגיל, כמה אני אמור לקבל על השעות האלה סה"כ? אני יודע שעד 8 שעות זה 150 אחוז, ומעל זה 200?
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
שלום,מישהו אולי יודע להעריך מהו השכר לשעה של טכנאי מחשבים (כשהוא נותן שירות בבית הלקוח) תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה,אני עובד בדומינוס כבר כמה זמן ומשלמים לי מינימום.זה יוצא איזה18.40 בכל מקרה ב1 בדצמבר היה לי יום הולדת ושכר המינימום שלי היה צריך לעלות ל20.70.בכל חודש דצמבר המשכתי לקבל משכורת מינימום של גיל 17 אפילו שהיו לי את הפריווילגיות של גיל 18(לעבוד אחרי עשר ושישבת) הבוס שלי אמר שככה זה.העלאה במשכורת מתבצעת אחרי חודש. לי זה לא נשמע הגיוני.אני בן 18 עם מינימום של 17? בסה"כ זה יוצא הבדל של בערך 200 שקל.לא רציני ועוד משהו.אם אני עובד שעות נוספות(מעבר ל10 שעות)שזה 150% וגם יום שישי שזה גם 150%.אני בכל זאת מקבל רק 150%? כי זאת התשובה שקיבלתי לגבי זה.וגם זה לא נשמע משהו אשמח אם מישהו שמבין בזה והיה לו ניסיון יענה לי תודה
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום אני התחלתי לעבוד דרך כוח אדם המרומי אצלי ביוקנעם ואני עובד כבר יום שלישי במיפעל פלסטיק עכשיו אמרו לי שהתשלום הוא לפי שעה והוא 18 שקל לשעת עבודה. כשהסיעו אותי לעבודה אתמול שאלו אותי איזה מישמרת אני עובד אז עניתי בצהריים 3וחצי -11 וחצי והנהג אמר שיש לי מזל כי משלמים יותר משו כמו 21 שקל לשעה אני כולי היתי מבסוט ויום למחרת נסעתי עם נהג אחר והוא אמר שהשינוי בתעריף הוא רק משעה מסויימת נידמה לי שהוא אמר 6 בערב או משו כזה... אני אשמח אם תוכלי להגיד לי בדיוק איזה תעריף הוא לאיזה תווח שעות או להפנות אותי למקום שאפשר לימצוא את זה שם תודה
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל ויש שם את כל המידע לגבי זכויות העובד - חוץ מהשכר המינימלי . אז מה שכר המינימום לחודש ולשעה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הבנתי שביום שלישי (עצמאות) מקבלים 175% השאלה היא עד איזו שעה זה תקף . ואם כבר, אז מאיזו שעה ביום שני מתחילים לקבל את התעריף הזה? מה קורה עם משמרת לילה? תודה, שבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, "שיפצתי" ערך בוויקפדיה. אני לא מבין איך אפשר להוריד את ההודעה "יש לשכתב ערך זה" בראש העמוד. אשמח לעזרה. תודה
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
TT HEC ועוד אם אתם יכולים להביא לי........כי הייתה לי פדיחה שהלכתי להזמין מחשב (בסוף לא הזמנתי כי החליקם שאני רוצה לא היו במלאי והם צריכים להגיע). תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצאתי אותה ואין לי מושג של מי זה אולי הנדסה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=2cMtBVtYsqk וכמובן יש עוד ועוד ....
-
- 0 תגובות
- 390 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה להתחיל ללמוד לפסיכו, קודם כל לבד בלי הקורס , לנסות מה זה ואז נראה אם אני אקח אותו או לא. קיצר יש לי כמה שאלות. 1.אתם מכירים אתר טוב שהכי טוב להוציא מידע על הפסיכו? לא לשלוח אותי לגוגל או גבע. משהו קצת יותר מפורט.....(למרות שאני יודע שגוגל זה הכתובת חחחח) 2. אתר שאפשר להוריד בו מילים באנגלית ועיברית להשמעה בMP3 לדוגמא, או משהו בסגנון. וגם אשמח לכמה עצות מאלה שעשו בעבר ויכולים לחלוק איתי קצת מידע מנסיונם. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
כן, אני עומד לסיים עם זה, ועכשיו אני עובד המון על דגם, אשר נשקף את תחנת הרדיו אותה בניתי, ואני יכול לכם שלא רק שזה יוצא ממש יפה, זה גם כייף לא נורמאלי (אממ.. נגיד...). שטח התחנה אגב, כ-630 מ"ר... הנה קצת תמונות של הדגם, ולא הוא עדיין לא גמור... הנה קצת תמונות ( אני אוהב פשוט לתעד הכל במצלמה הדיגיטאלית, זה גם כייף)... מה דעתכם ? ;D
-
- 30 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
-
אממ אז ככה אני מתכננן מחר בבוקר לנסוע לירושלים... מה הצפי מבחינת שלג? מישהו יודע?
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
-
ברכו אותי על הצטרפותי למועדון זה ! אני כולי נרגש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי. אני חדש. המשתמש אביחי הביא אותי לכאן. שמחתי ליראות אתר על חומרה ומחשבים. כי אני מבין בזה מאד למרות שאני בן 13. אני נורא מקווה שיהיה כיף לדבר כאן
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-