כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
http://www.heep.co.il/129-he/Heep.aspx?Fil...&Page=1&cid=163 סרטון ענק שלי ושל שני חברים(ארז שגם הוא גולש פה בפורום) ואיתי.. ממש..אבל ממש שווה צפיה חחח ושוב,בבקשה תדרגו,זה ממש יעזור לנו!! ותפיצו..ממש חשוב לדרג ולהפיץ רב תודות לכולם
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 325 צפיות
- 1 follower
-
-
בספטמבר אני מתחיל קורס של 5 י"ח מתמטיקה,כי פישלתי בתיכון. בכל מקרה,יש למישהו איזו הצעה מה ללמוד,לעשות,משהו מועיל?
-
- 28 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4000/839821 זה מה שכתוב שם: על מה החצי מיליון? מה לעצב כזה דבר עולה חצי מיליון??
-
- 10 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
שלחו אלי הודעותSMS ממועדון שלא נרשמתי אליו ומחייבים אותי בסלקום עליו.יש מצב לתבוע? ואם כן האם זה משתלם בכלל? מישהו נתקל בזה??
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחר שכל החברים שלי כבר קיבלו זימונים שונים ומשונים לצבא והתחלתי להרהר למה אני לא מקבל שום דבר, היום בדואר חיכו לי שתי מעטפות: טופס מועמדות למסלולים "שחקים" ו"חבצלות", וזימון לכנס בנושא העתודה. דיברו איתנו גם בבי"ס על זה, על היתרונות של המסלול הזה, אבל שמעתי גם שאחת הבעיות הגדולות היא הפרש הגילאים - נכנסים לאוניברסיטה כשכולם גדולים מאיתנו בכמה שנים, ושמעתי שיש כל מיני בדיחות על עתודאים אז... מה כדאי לי? אני בטוח הולך לכנס בכל מקרה אבל האם כדאי לי להמשיך עם זה?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז ככה, בתחילת השבוע שלחו לי את ה Gmini 400 מאנגליה דרך דואר אוויר. מי ששלח לי הצהיר שתוכן החבילה הוא עד 250 ליש"ט בגלל שהוא עשה ביטוח על החבילה והיא היה חייב להצהיר. אם הוא היה מצהיא שהחבילה שווה 50$ אז לא היה לי ביטוח ואם היה קורה משהו אז הייתי נדפק. אבל עכשיו גיליתי שבכל מקרה נדפקי כי אני אצתך לשלם מיסים. מה אני עושה עכשיו? כמה אני אצתרך לשלם? יש דרך להוציא את זה בלי לשם? עדיין לא קיבלתי בקשה לתשלום.. אני מעריך ששבוע הבא אני אקבל מתישהו.... אני מחכה לנגן הזה כבר הרבה זמן ועד שהוא מגיע הוא נתקע... איזה באסה..
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלחתי מכתב עם סכום כסף גדול אבל ללא בול (שכחתי.... :-\)מה יהיה גורלו של המכתב? האם יש אפשרות לאתר אותו איכשהו? ולא רשמתי את הכתובת שלי מאחורה רק את הכתובת של הנמען....תודה!
-
- 15 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אז ככה היום הייתי בלטרון במיני ישראל ופתאום קפץ לעיני שלט חביב, והרי הוא... אני כמובן חייב לציין שבחיים לא נתקלתי בשלט כה שנון , וכמובן שעד רגעים אלו ממש אני מנסה לרדת לסוף דעתו של שלט זה, אך ללא הצלחה...
-
- 9 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אהלן יש לי טויוטה קורולה 2000 עם שלט מקורי לרכב הבעיה היא שהוא לפעמים עושה בעיות ואני לא רוצה להתקע איתו אני מעוניין לרכוש שלט אוניברסלי לרכב שיחקה את פעילות השלט אשמח לדעת איזה מומלצים או הערות נוספות בנושא תודה
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לנו הוט בבית ובשלט שלהם יש גם אפשרות של ווליום אבל זה לא עובד ובשביל להגביה ולהנמיך אני משתמש בשלט הרגיל של הטלויזיה (גם הכיבוי וההדלקה של הטלויזיה זה ככה). איך אני מגדיר את הווליום שיהיה מהשלט שהוט מביאים במקום להשתמש בשני שלטים כל פעם ? תודה
-
- 2 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם הכלבה שלי השחיטה לי את השלט של המגבר ימאהה שלי השלט הוא RAV203 האם ידוע לכם כיצד ניתן להשיג שלט כזה? ואולי אפילו יד שניה טוב.
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום! יש לנו מזגן אלקו הייטק, מהסוג שיש בו כנפיים אופקיות ואנכיות שניתן לשלוט עליהן עם המזגן. השלט המקורי, כפי שמופיע בשרשור הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=425711.0 התקלקל והחלפתי אותו בחנות של אלקטרה, בשלט אחר, שלפי המוכר מתאים לכל המזגנים של אלקו. והנה הוא כאן: http://air.electra-ecp.co.il/controles/rc3/RC3-hebrew.swf הוא עבד נפלא, רק שהיה חסר לו כפתור שמזיז את הכנפיים האופקיות. כך שהן תקועות בצד אחד... חזרתי לחנות ושאלתי אם יש לו את השלט המקורי. הוא אמר שזה נדיר, כבר אין כמעט להשיג, אבל אולי... חיפש ובסוף מצא והחליף לי. אצלו בחנות זה עבד מצויין על המזגן שם. אבל כשבאתי הבייתה וניסיתי - המזגן לא הגיב לשלט. היות שאני יודע שגם המזגן עובד, וגם קולט שידו…
-
- 4 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
-
באייס רוצים עליו 50 שקל,נראה לי קצת מוגזם,מישהו מכיר מקום שאפשר לקנות בו. ועוד משהו,איך זה נקרא באנגלית,חיפוש של emergency stop sign לא בדיוק מניב תוצאות
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
שלום חבר'ה, התערבתי עם חברים על זה שקראתי כתבה על בחור שהחזיק בידיו שלט שידע להחליף את צבע הרמזור לפי נוחיותו ובכך שיבש לגמריי את התנועה . אף אחד כמובן לא האמין לי . אבל הסיפור הזה זכור לי בברור .. יש מי מישהו שיכול לעזור לי להוכיח את אמינות הסיפור ? תודה מראש!!
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
יש אתר שמאפשר ייבוא של כל דבר, משלמים מהארץ ונותנים את המשלוח לשם, אבל שחכתי את כתובתו... PLZ מישהו?
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר ימים יצרתי קשר על לוג'יטק בגלל שהG930 שלי הפסיקו לעבוד (לא מצליח להטעין אותם) אחרי בירורים הם ביקשו שאני ישלח להם את המוצר על חשבונם כמובן וזה מה שכתוב: Dear Matan, Thanks for your response. We would like to arrange a free of charge pick up of your product. However, before we initiate the pick up process, we need to inform you of the entire process and ensure that you are in agreement with its requirements. First we must ask for the address including contact details, where our courier service provider UPS can pick up the product during regular business hours, i.e., Monday through Friday from 8:00 AM to 6:00 PM. This can be your home address or work-…
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
בזמנו שקניתי את המסך שלי DELL 2209WA, קיבלתי אותו עם שליח UPS. אני זוכר שנאמר במקרה ותהיה תקלה יש אפשרות להביא את המסך לאופיס דיפו, ומשם UPS לוקחים אותו למעבדת יעל פתרונות(בחינם)... נכנסים היום לאתר של אופיס דיפו ואני לא רואה שום דבר בעינין. דבר נוסף, מה הזכויות שלי בתור צרכן? תוך כמה זמן הם חייבים לתקן את המסך? האם אני זכאי לקבל מסך חלופי כל עוד שלי בתיקון?
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
הטריילר לשליחות קטלנית החדש... נראה שאנחנו הולכים לקבל סרט שווצנגר קלאסי (לפני שהוא התחיל עם כל השטויות של קומדיות וכל שאר החארטות)
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי חבר באנגליה והוא קיבל את הפלאפון שלו היום אבל הוא גר באנגליה אז הייתי רוצה לדעת אם יש דרך לשלוח מאורנג SMS לאנגליה ואם אפשר אז איך? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-